ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΔούλα; Και 2, 3 ΥΓ Μογγόλοι!.. (ΥΓ Για “Μυημένους”)!

Φίλοι μου!

824.000 ξένοι και ξένες (γενικώς) έχουν πάρει ελληνική ιθαγένεια από τους ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ (έως τώρα φυσικά, αφού η βιομηχανία ελληνοποιήσεων συνεχίζεται) και θα ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα, … Κε Μητσοτάκη, που περιμένεις να βγεις Π-Θ!

Κε Μητσοτάκη!

Αν ξαναβγεί, στις επόμενες εκλογές, Π-Θ το Όργανο των “Διεθνών Εβραίων το και κατά την Κα Ζ. Κων-λου delivery boy” ή “Κανίς, ήτοι ο Τσίπρας, (απλώς η Κα Ζ. Κ. εκφράζει σίγουρα πιο εύηχα από εμάς, τις λέξεις “Πράκτορας” και “Όργανο”), δεν θα ξαναδείτε και εσείς και κανείς από τα άλλα, πλην του δικού σας, δημοκρατικά κόμματα, εξουσία στην χώρα! Καταλάβετέ το!.. Αυτό θα συμβεί μόνον, ίσως, μετά από έναν ΕΤ πόλεμο, που θα “μηδενίσει τα κοντέρ”, και που θα είναι η απόλυτη πια (και δική μας) καταστροφή, αλλά θα οδηγήσει τους Έλληνες να σκεφτούν πως πριν από την οικονομία τους, είχαν απωλέσει τις αξίες τους και κυρίως τον ΘΕΟ τους!

Φίλοι Έλληνες αναγνώστες!

Την τελειώνει την Ελλάδα ο Τσίπρας, με εντολή των ζάμπλουτων σχεδόν κοσμοκρατόρων αφεντικών του, αλλά και με πολύ μεγάλη δική του χαρά, διότι αυτά πρέσβευε, αυτά του είχαν διδάξει, αυτά του είχαν μάθει στο ΚΚΕ να πιστεύει, “στα χρόνια της αθωότητός του!..

Γι΄αυτό απαιτείται ΜΑΖΙΚΑ(!) να ψηφιστεί αυτή την φορά η ΝΔούλα! Αν ήταν δυνατόν μάλιστα (που δεν είναι, διότι εδώ είμαστε Ελλάδα), όλα τα λοιπά, εντός και εκτός Βουλής, Δημοκρατικά* Κόμματα να ενώνονταν με την ΝΔούλα, (πχ και αυτό της Ζωής ΚΩΝ-ΛΟΥ με την “Πλεύση Ελευθερίας”, κλπ), ώστε να αντιμετωπιζόταν καλύτερα (καλύτερα “από 1000 μεριές”), και τελικά να “έπεφτε” ο άθεος διεθνιστής εντολοδόχος πράκτορας Π-Θ μας, αυτό θα ήταν “ευχής έργον”! (ΕΝΩΣΗ με συγκεκριμένη δηλαδή ΑΠΟΣΤΟΛΗ και Χρονοδιάγραμμα)!

*[Εννοώ όλα τα δημοκρατικά Κόμματα, πλην φυσικά των ολοκληρωτικών – απολυταρχικών ΚΚΕ και “Χ. Αυγής”, που το μεν πρώτο είναι διεθνιστικό και άθεο, δεν πιστεύει στις έννοιες της Θρησκείας και της Πατρίδος, Πατρίδα την οποία πολέμησε κατά το παρελθόν σκληρότατα, όπως και την πρόδωσε, και το δεύτερο είναι Φασιστικό, Ναζιστικό (mix) και Παγανιστικό και συνεπώς εχθρός της φύσεως του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”, όπως και της “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ”, όντας παράλληλα και “συνεργάτης με κουκούλα” του Τσίπρα και του Καμμένου. Είναι δηλαδή ΕΧΘΡΟΙ, και τα 2 αυτά Κόμματα, των συστατικών / των θεμελιακών στοιχείων του Έθνους μας]!

Πάρτε το χαμπάρι πως σωβεί ανηλεής πόλεμος της Νοθευμένης(!) Παγκοσμιοποίησης, (δηλαδή της “μη πραγματικής”), από την μιά, με τους υποστηρικτές των Εθνικών Κρατών, αλλά και με τους μετριοπαθείς υποστηρικτές μιας “μέσης κατάστασης”, μεταξύ Παγκ-σης και Εθνικού Κράτους, (η λεγόμενη “λελογισμένη ισορροπία”), απ’ την άλλη!

Στην χώρα μας λοιπόν έχουμε ήδη εισέλθει… βαθειά, με την άνοδο των Τσίπρα – Καμμένου στον πόλεμο αυτόν, του οποίου τις 2 πλευρές ήδη ανέφερα / σκιαγράφησα! (Ο Καμμένος είναι τελικά ο ντόπιος “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” της Παγκοσμιοποίησης ή -ορθότερα- “κατέστη” τέτοιος)!

Γι’ αυτό και έγραψα για “ένωση” δυνάμεων, με αποστολή το διώξιμο των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ” με μάσκα (Π. Καμμένος, κλπ) και χωρίς μάσκα (Τσίπρας, κλπ)!

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται προς όλους τους πολιτικούς Αρχηγούς και κυρίως (λόγω του ότι η ΝΔ εμφανίζεται ως το 1ο Κόμμα στα “γκάλοπ”) στον Κ. Μητσοτάκη!

Επειδή έχουμε αυτήν την (παραπάνω) θέση, της οποίας και οι τυφλοί βλέπουν την ορθότητα, έχουν σκυλιάσει όλα τα παρά την “Χ. Αυγή” και μη νεο-συσταθέντα δεξιά και… “δεξιά” Κόμματα, τα οποία ουσιαστικά, παρά τις όποιες καλές τους εθνικές προθέσεις, (ας τις δεχθώ), θα παίξουν το ρόλο της αφαίρεσης εκλογικής δυνάμεως από τη ΝΔούλα και άρα ενισχύσεως του Τσίπρα!

[Όλα μαζί τα κόμματα αυτά, με βάση τα “γκάλοπ”, παίρνουν ένα 3,5%, άντε 4%! 2,5% νομίζω παίρνει το Κόμμα του… Πούτιν (Βελόπουλος). Σε μια εκλογική… υπερβολή, όλοι αυτοί μαζί μπορεί να βγουν στο 5%, προστιθεμένου και του Κόμματος του Καμμένου, που… λογικά θα κατέλθει στις εκλογές, με στόχο και αυτό την αφαίρεση δύναμης από τη ΝΔ! Τέλος, όλοι αυτοί, ακριβώς επειδή εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και στόχους, δεν ενώνονται, χάνοντας ακόμα και αυτήν την δυνατότητα της… παρθενοραφής, που θα έλεγε και ο φίλος των… πιπινίων Τσίπρας, δηλαδή χάνοντας την δυνατότητα να φορέσουν… εθνική μάσκα και να… πλασσαριστούν ανάλογα]!

Τώρα! Για όσους με ρωτάτε, απαντώ!

Ναι! Και ο… Κούλης “είναι” (αυτό πιστεύω) ή τουλάχιστον -ίσως- “ήταν” (θέλω να πιστεύω, για να… ισορροπώ) και πλέον να μην είναι, με τον Σόρος ή υπό τον Σόρος (η αδελφή του Ντόρα ήταν και μάλλον είναι ακόμα “με τα μπούνια”… ΣΟΡΟΣ-Χ.Κλίντον) και με τα διάφορα “λυκίσια”, αλλά ανθρωπόμορφα, Όργανά του και με τις ομοίων χαρακτηριστικών Οργανώσεις του, αλλά εκτιμώ πως:

α. Διατηρεί μια… λελογισμένη απόσταση από τις πολιτικές και μη ακρότητες στο (όποιο) Πεδίο, του Σόρος και των μίσθαρνων Οργάνων του, διεθνώς, αλλά κυρίως στην ημεδαπή!

β.  Διατηρεί εντός του Αρχές και Αξίες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ(!), υπέρ των οποίων πολέμησε και ο Πατέρας του!

γ. Σέβεται, εκτιμώ, προφανώς, την “Διεθνή Οικονομική και άρα Παγκόσμιο Εξουσία”, (λέγε με απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, όπως Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Σακς, Γκόλντμαν, κλπ), αλλά πιστεύω πως δεν είναι χειραγωγίσιμος ή έστω πως διατηρεί έναν ικανό βαθμό αυτονομίας! (Σε κάθε περίπτωση, κατ’ εμέ, είναι προτιμότερος από τον Τσίπρα, ο δικηγόρος των Ρότσιλντ στην χώρα μας, βουλευτής της ΝΔ και τέως Υπουργός Δένδιας, ο οποίος προφανώς λειτουργεί και ως “Σύνδεσμος”, κλπ, των Ρότσιλντ στην ΝΔ!.. / Οι Ρότσιλντ και Δένδιας θα πρέπει να γνωρίστηκαν στην Κέρκυρα, όπου οι Κοσμοκράτορες αυτοί διατηρούν βίλλα, κλπ)!..

δ. Είναι μορφωμένος και όχι Μπάζο!

ε. Δεν είναι Ψεύτης, … δυστυχώς ίσως! (“Εδώ φτάσαμε”)! Και

στ. Είναι πιο “κοντά” στην Δύση, ιδιαιτέρως στις Η.Π.Α., όπως εκτιμώ!

Για να μην σας κουράζω, ακόμα ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ(!), “ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ, ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ!.. Και βλέπουμε μετά!.. Πρώτος στόχος όμως τώρα(!) πρέπει να είναι “να φύγει” ο πολυ-πλεγματικός, ελληνικής απλώς καταγωγής για εμάς (και ας είχαν γράψει οι Τούρκοι / ε/φ “Χουριέτ, όταν “βγήκε” Π-Θ το 2015, ότι είναι εβραϊκής καταγωγής), ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ Τσίπρας, που τώρα, μέσω της ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, [που προωθεί μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β’, που ο βλάξ δέχεται να εκβιάζεται με τους μισθούς των κληρικών, που του λέει ο Τσίπρας ότι θα τους “κόψει”, αν δεν συμφωνήσει μαζί του, σ’ αυτήν], θα οδηγηθούμε “εκ των πραγμάτων” και στο να αφαιρεθεί ο Σταυρός από την Σημαία μας και κάποια στιγμή, στο πιο μακρυνό μέλλον, και στην πλήρη αλλαγή της Σημαίας μας, όταν η Ελλάδα θα έχει μετατραπεί σε χώρο, από χώρα, όπως σας γράφουμε εδώ και 3 χρόνια τώρα και πιθανότατα θα έχει αλλάξει και όνομα! Μήπως και αυτά δεν το καταλαβαίνετε οι… “στημένοι” ερωτώντες;

Τί σημαίνει λοιπόν για τους γνήσιους Έλληνες** η αφαίρεση του Σταυρού από την Σημαία μας και δεν εννοώ, από τον Ιστό***, αλλά από το… πανί, που έλεγε και ο μέγας Κομμουνιστής ηθοποιός, συγχωρεμένος πια, Β. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ; Απαντείστε τώρα εσείς, μόνοι σας!

** Δεν αναφέρομαι βεβαίως στους Έλληνες του… Σκουρλέτη, και των λοιπών… ΥΠΕΣ των ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ, που καταλαβαίνετε ασφαλώς ότι πρόκειται για τους ελληνοποιηθέντες ξένους, επί Τσίπρα – Καμμένου, και οι οποίοι πρέπει να ξεπερνούν το 1 εκ-ριο, τώρα “που μιλάμε”, αλλά παράλληλα και Έλληνες του ΚΚΕ, για να είμαι δίκαιος, της… μάνας δηλαδή, της… μήτρας των σημερινών κυβερνώντων, υπό την έννοια ότι το ΚΚΕ “τα αρπάζει” κυρίως απ’ τους Πακιστανούς, τους οποίους έχει εντάξει “σωρηδόν” στις τάξεις του και τους παρέχει καταστήματα, ΤΑΧİ, κλπ, “επ’ ενοικίω”, με ποσοστά και γενικώς με διακανονισμούς, όπως και γενικής μορφής πολλαπλή υποστήριξη, στρατολογώντάς τους παράλληλα!!!

*** Από τον Ιστό τον Σταυρό πρώτοι τον κατέβασαν / τον έβγαλαν οι Χουντικοί του Παπαδόπουλου, πιθανώς λόγω… Φιλο-Μασωνίας, ενώ την γνήσια ελληνική Σημαία, αυτήν με τον λευκό Σταυρό και τα 4 μπλε “κομμάτια”, (για κάποιους, αυτήν που λέμε σήμερα “Σημαία του ΕΣΞ“), την έστειλε δυστυχώς στην… Ιστορία, ο Κ. Γ. Καραμανλής, το 1979, (αν δεν σφάλλω ως προς το έτος, που δεν νομίζω), καθιερώνοντας ως επίσημη Σημαία μας αυτήν με τον Σταυρό και τις λωρίδες που λένε “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ” (για κάποιους πάλι, αυτήν που λέμε “Σημαία του ΕΠΝ“) και που είχε 1ος, την 10ετία του 1850 (το 1856 νομίζω), θεσπίσει / καθιερώσει, ως εθνική μας σημαία, ο 1ος Βασιλεύς των Ελλήνων, Γεώργιος, ο Α!

Και συνεχίζοντας, ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ:

Στις προσεχείς εκλογές το διακύβευμα είναι η ΥΠΑΡΞΗ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ της Πατρίδος μας, η ΣΥΝΕΧΙΣΗ της ΠΟΡΕΙΑΣ της, μέσα στον ιστορικό χρόνο, μιας πορείας που ξεκίνησε πριν από 3.500 χρόνια και που οι… συμμετέχοντες σ’ αυτήν παρέδωσαν -διαχρονικά- στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ό,τι έχει καταγραφεί ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ως ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ως ΓΛΩΣΣΑ, ως ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, κλπ, κλπ, κλπ!

Ο ΘΕΟΣ βεβαίως βλέπει και στο τέλος ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ και ΤΕΛΙΚΑ / ΣΤΟ… ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Γιά όλα αυτά, για τα παραπάνω δηλαδή αναφερθέντα, πιστεύω / -ουμε ότι ο Κος Κ. Μητσοτάκης έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώσει με ακρίβεια τον ελληνικό λαό, εστιαζόμενος στο τί ακριβώς “παίζεται”, ήτοι η ίδια η ύπαρξη της Πατρίδος μας!

Τώρα! ΑΝ εσείς βλέπετε κάποιον άλλον σήμερα, πλην του “Κατ’ Ανάγκην”, όπως μου γράφετε κάποιοι και να το δεχθώ, Κ.Μ., γιατί δεν μου τον λέτε / γράφετε και εμένα; Ποιά θα ήταν λοιπόν η λύση σήμερα για εσάς, γράψτε μου, … εκτεθείτε! Όχι βεβαίως η ευκταία, όχι η επιθυμητή, όχι δηλαδή η… αιθεροβάμων λύση, ήτοι η… άπιαστη, αλλά η ρεαλιστική, ήτοι αυτή που θα μπορούσε να υλοποιηθεί, ώστε να μην υπάρξει “διασπορά ψήφων”, διότι περί αυτού θα πρόκειται, αν ψηφιστούν “δώθε” – “κείθε” άλλα κόμματα, πλην του 1ου (με βάση πάντα τα “γκάλοπ”, το ξαναγράφω), διεκδικούντος την εξουσία Κόμματος της αντιπολίτευσης, που σήμερα είναι, και που προφανώς θα είναι, η ΝΔούλα, ώστε τελικά να επιτευχθεί ο σκοπός και να “φύγει” ο Τσίπρας; (Στο σημείο αυτό είναι… άχρηστη η αναφορά στον Καμμένο, ώστε να έγραφα να “φύγουν” οι Τσίπρας – Καμμένος, διότι τον 2ο τον εκλαμβάνω εδώ, ως “εργαλείο”, του Τσίπρα, όπως είναι και η “Χ. Αυγή”, αλλά φυσικά “εργαλείο” πολλαπλασίας αξίας, του Μιχαλολιάκου ή -αν θέλετε- συνειδητά “εργαλεία” διαφορετικών ρόλων)!..

Τα ίδια θα σας απαντούσα (θα έγραφα ως απάντηση), αν 1ο Κόμμα στα “γκάλοπ” / στις δημοσκοπήσεις ήταν η Κα Γεννηματά, ακόμα και ο Λεβέντης!..

“Πάμε παρακάτω”:

Στον φίλο που γράφει για τα… “μικρόβια” στα “Δημοκρατικά Κόμματα, κλπ, “δίκην”, όπως μου γράφει, Στ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, κλπ, του απαντώ πως ΠΑΝΤΑ(!) η “Διεθνής Εξουσία” είχε (και θα συνεχίσει να έχει) μέσα ΚΑΙ(!) σ’ αυτά “δικούς της”, ώστε να ελέγχει και τελικά να κατευθύνει τα πολιτικά “πράγματα”, εκεί όπου αυτή ήθελε / θέλει κάθε φορά!

1, 2 παραδείγματα από την ελληνική πολιτική Ιστορία! Διαβάστε!

  • Ποιός ήταν ο ρόλος του Τσιριμώκου; (Και μάλιστα εντός της Αριστεράς / ΕΔΑ, έ)!
  • Ποιός ο ρόλος του Τσακαλώτου σήμερα; (Ο ίδιος)!
  • Ποιός ο ρόλος της Κας Μπέτυς… ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, δηλαδή της συζύγου του ναυτεργάτη, συγχωρεμένου πια, βουλευτή και ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ και της ΟΕΝΟ, Αντώνη ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, κλπ, κλπ, κλπ;

Θες / θέλετε να μου πεις / -τε;

Να θυμάστε φίλοι, για να μην σας κουράζω άλλο, πως υπάρχουν 2 κατηγορίες “Οργάνων”, 2 βασικές κατηγορίες “Δουρείων Ίππων” (λέγονται και “Όφεις Ασφαλείας”, έχουμε πει) και είναι οι “Διεθνείς” και οι “Ντόπιοι” ή “Εγχώριοι“!

Σήμερα, πχ, στην Πατρίδα μας!

  • Ο Θεοδωράκης και κάποιοι άλλοι, μη… Κομμουνιστές, αλλ’ ομοίως, εντός τους, βαθειά “Διεθνιστές” και “Όργανα” των Κοσμοκρατόρων (είπαμε Κοσμοκράτορες με πλανητική κυριαρχία, μέχρι τώρα, του 75% του Πλανήτη), θα ψηφίσουν σύντομα στην Βουλή μας (ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ των ίδιων αφεντικών, αυτών του Τσίπρα δηλαδή), τα Σκόπια, ως το μόνο Κράτος που θα λέγεται Μακεδονία, κλπ!..
  • Ο Π. Καμμένος που δούλεψε γι’ αυτό, και κατ’ επέκταση για όλα τα θέλω της “Διεθνούς Εξουσίας” στην Ελλάδα, δίπλα στον Τσίπρα, πολύ πριν από το 2015, “παίζοντας” μάλιστα στρατηγικό ρόλο, (πχ δεν πρόσφερε τυχαία όλη την Ελλάδα για μετατροπή της σε Αμερικανική Βάση πρόσφατα), δεν μπορεί, όσο και να θέλει, και το θέλει(!), [ό,τι και να ακούτε να λέει], να ψηφίσει και επίσημα υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, αφού και ρόμπα θα γίνει στο λαό μας, όντας, χρόνια τώρα, “Μακεδονομάχος του… Πέους”, όπως πλέον περιτράνως απέδειξε, αλλά και παράλληλα θα πρέπει να κατέβει στις εκλογές και να πάρει ψήφους από την ΝΔούλα, συνεχίζοντας βεβαίως, λόγω και των επικείμενων εκλογών, να παίζει και τον Εισαγγελέα / τον “Δημόσιο Κατήγορό” της, κλπ! (Όσο και να έχει ξεφτιλιστεί στην κοινωνία! Το ξεφτιλίκι, σας βεβαιώ, γενικώς, δεν τον / τους νοιάζει τους πολιτικούς “της σήμερον”, πλην ελαχίστων)
  • Επομένως! Το… “Διεθνές Σύστημα” μεριμνά και έχει ΠΑΝΤΟΥ(!!!) ανθρώπους του! Απομένει σε όλους εμάς να… αναγνωρίζουμε τον ρόλο όλων αυτών και αναλόγως να τοποθετούμαστε και να δρούμε!.. Εδώ μέσα και στο σκληροπυρηνικό και αρτηριοσκληρωτικό ΚΚΕ είχαν… “παλληκάρια” τους!.. Φαντάζεστε!..

2, 3 Συμπεράσματα:

α.   Όλα τα Κόμματα, (στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη), ήτοι όλοι(!!!) οι “-ισμοί”, των τελευταίων 2 αιώνων -τουλάχιστον- συμπεριλαμβανομένης και της “ΑΝΑΡΧΙΑΣ”, που ήταν η πολιτική μήτρα, η γερή γεννεσιουργός… “ΒΑΣΗ” τους, είναι δημιουργήματα των “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” και ενταγμένα / – νοι (Κόμματα + “-ισμοί”) στο πλαίσιο του σχεδίου τους, για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ τελική ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ τους!..

β.   Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΩΜΕΝΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ!

γ.   ΑΝ “ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ  ΕΕΔ, ΟΣΟ ΑΛΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ! ΟΙ ΕΕΔ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΟΝΤΑΙ!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ; ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΣΗ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

ΟΙ ΕΕΔ ΟΡΘΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΡΑ, (ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ…ΙΣΟΡΡΟΠΩ), ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ “ΣΤΟ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ”, ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΙΣ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ… “ΜΠΑΜ”, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ… ΡΟΓΧΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ… , ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΛΕΓΕ-ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

δ. ΤΕΛΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η Ε-Τ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ “ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ” ΑΚΟΜΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ, ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΜΟΙΑ, ΣΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ “ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ”, ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ! (Α ΡΕ ΒΥΖΑΝΤΑ ΓΙΓΑΝΤΑ)!..

ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΞΑΝΑ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΟΙ “ΠΙΣΤΟΙ”, ΑΛΛΑ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ! ΟΣΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ, (ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ / ΟΠΩΣ ΕΓΩ), ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ “ΔΕΞΙΑ” (ΝΔ):

A. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΠΧ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:

ΧΟΥΝΤΑ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΣΤΡ-ΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, Η(ΔΙΑΖ) ΝΔούλα”, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ 12Η ΩΡΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ; (ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΝΔ, ΩΣ Κ-Β, ΚΛΠ, ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ “ΜΙΛΑΜΕ” ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)!

Β. ΑΣ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ (ΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ) ΣΤΟ Α’ Ν/Φ, ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Α. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥ (ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ) ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ “ΤΩΡΑ” ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η “ΝΔ”! ΘΥΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ Π-Θ, (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ), ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ!.. (ΜΟΝΟΝ -ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ- Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΜΙΛΗΣΕ “ΑΝΟΙΚΤΑ”)!..

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ… ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ 1996, (ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”), ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ Κου Κων-νου ΣΗΜΙΤΗ!.. (Του για κάποιους, σήμερα, Κου… “Ο LA LAAAA, κατά τον τίτλο της γνωστής εκπομπής, της επίσης γνωστής Κας, και φιλενάδος ενός των ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ, στον ΣΚΑΪ)!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ λοιπόν ΝΔούλα, ειδάλλως “ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΕΙΣΤΕ… ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ” ή προσευχηθείτε και αναμείνατε την ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!! (Έκανα… επεμβατική μνεία του Καβάφη, επειδή “παίζει” πολύ στις ημέρες μας και σίγουρα όχι επειδή γενικώς μας κυβερνούν μεταφορικά και κυριολεκτικά… κίναιδοι και μάλιστα οι ανθέλληνες εξ αυτών)!..

Γ. Τέλος, “ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ” και ΟΧΙ πάλι ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟ 2015, ΜΕ 36% (To 36% του 50% ή -θεωρητικά- το 18% του 100%, που μετά την διάσπαση σε ΛΑ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ, και πάλι το 2015, έγινε 10% με 12%!.. Καταλάβατε)!

ΑΥΤΟ, ΤΟ 12% ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ 12% ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ 12% (ΑΝΤΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 15%) “ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ” ΤΩΡΑ(!) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!.. 

ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;

ΟΧΙ!

ΑΡΑ;

ΑΡΑ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ)

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΕΙΣΤΕ(!!!)

ΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΞΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΩΡΑ“!!!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ό,τι θα δείτε παρακάτω από Χάρτες είναι προϊόν εργασίας (Αντι-κατασκοπείας “demek”) των τ/ΜΥ! Οι τ/ΜΥ πήραν τους Χάρτες από Ε/Αξκό, που του είχαν ρίξει δίπλα του “δική” τους, Τουρκάλα, την οποία αυτός φέρεται ότι ερωτεύτηκε, με αποτέλεσμα να καταστεί “τρύπιος”! (Όπως αυτοί βεβαίως εξετίμησαν)! 

Ερώτηση προς τις Τ/Υπ. Ασφαλείας!

Πρέπει, τελικά, να μας έχετε για πολύ μαλάκες ρε Τούρκοι! Με Έλληνες έχετε να κάνετε βρε! Ξυπνάτε λοιπόν”! Τίποτα άλλο!..

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, Ο,ΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ (ΛΕΓΕ ΜΕ “ΠΟΥΣΤΙΑ”) ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ!

Sakın, Unutmayın… bunu   

Türkiye’ye karşı küstah savaş senaryosu! Harita bile çizdiler

Lozan Antlaşması’na güvendiğini defalarca açıklayan Yunanistan tarafı, Türkiye’nin dibindeki adacıklara füze yerleştirme çabasında.

v1
28.11.2018 
 
Türkiye’nin Akdeniz’de başlattığı petrol ve doğalgaz çalışmaları, Yunanistan‘da büyük bir rahatsızlığa neden oldu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, mülteci konusu gündeme gelince Yunanistan’ın tir tir titrediğini ancak konunun petrol ve doğalgaz olduğu zaman Yunanistan’ın aslan kesildiğini söyledi.
v2

 

SAVAŞ SENARYOSU

Erdoğan’ın bu değerlendirmeleri üzerine Yunan medyasında küstah haberler servis edildi.

Bunlardan biri de savaş senaryosu oldu.

Lozan Antlaşması’nın önemine dikkat çeken Yunan medyası, Türkiye’deki hava üslerine karşı hangi adalara füze yerleştirilebileceğini yazdı.

TEK TUŞA BAKAR

Ancak Yunan’ın unuttuğu bir şey var. Türkiye’nin sahip olduğu üstün teknoloji, Yunan hava üslerini yerle bir edecek güçte.
v3

2.

ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΝΕΩΝ ΔΗΘΕΝ- ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

[“Σπουδάσατε”, τόσο καιρό τώρα, τους Αμερικανούς μισθοφόρους στην χώρα σας, στην Συρία, στο Ιράκ, κλπ, Black-Waters και άλλους, (γι’ αυτό είχατε στείλει στην ΝΑ Τουρκία και SAT – SAS), και θα κάνετε τί; ΥΠΕΡ-SAS” και “ΥΠΕΡ-SAT“];

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

EASTMED –  MEDSTREAM: 5 – 0 “!!!

ΧΑΣΑΤΕ “ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΙ“! 

ΤΩΡΑ Η ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ “ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ”, Η ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ, “ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΤΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ “ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ” ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ι/ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ “ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ”, ΕΝΩ

ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ Η ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΚΟΜΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ) ΤΟΤΕ “ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΛΕΙ” ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ (ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΛΙΘΙΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΙΗΡΗΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΕ (ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΛΕΓΕ ΜΕ “Η.Π.Α.”)

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ!

ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥ “ΤΥΠΟΥ”, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ, ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΕ 2 ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! (ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΗΜΑ “ΕΦ΄ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ”, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ! ΞΕΨΥΧΩΝ ΘΗΡΙΟ”, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ!..

ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΜΕ / ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΛΟΓΙΚΑ!!! ΕΜΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΩΣΤΕ, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ “ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ”! ΕΙΔΑΛΛΩΣ…………..

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΟΣΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΑΣ, ΚΛΠ! ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΑΣ “ΑΦΗΝΩ”,  ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΡΗΣΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ, (ΟΙ “ΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΕΣ”και “ΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ” ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΕΣ ΣΑΣ), ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ (ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ… ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ):

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣ ΟΛΕΘΡΟΝ ΗΓΑΓΕΝ“! 

-/-

Türkiye yeni bir özel kuvvet kuruyor! İşte görevleri

Akdeniz ve Karadeniz’de petrol ve doğalgaz arayışlarını arttıran Türkiye denizlerdeki enerji hatlarını, doğalgaz/petrol platformlarını ve gemileri koruyacak özel bir kuvvet kuruyor.

 

Türkiye yeni bir özel kuvvet kuruyor! İşte görevleri
28.11.2018
Enerjide koridor ülke olan ve kendisini çevreleyen denizlerde petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerini son dönemde artıran Türkiye, denizlerdeki nakil hatlarını, doğalgaz ve petrol platformlarını koruyacak özel kuvvet oluşturuyor.
Karadeniz’de Rusya ile Türk Akımı, Azerbaycan’la Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı’nı (TANAP) gerçekleştiren, Oruç Reis ve Barbaros Hayreddin Paşa gemileriyle sismik aramalarını sürdüren, Fatih gemisiyle ilk derin deniz sondajına Alanya açıklarında, ilk sığ deniz sondajına da Mersin açıklarında kurduğu platformla başlayan Türkiye, Doğu Akdeniz’deki enerji savaşında kararlı adımları peşpeşe atıyor. Bu çerçevede, ülke kazanımlarını koruyacak alternatif güvenlik yapılanması için çalışmalar hız kazandı. 2023’e kadar faaliyete geçirilmesi öngörülen ‘Deniz Güvenlik Timleri’ (DGT) enerji güvenliğine yönelik atılacak adımların başında geliyor.

İŞTE GÖREVLERİ

Sayısı ve kapsamı henüz belli olmasa da 2023’e kadar mesaiye başlaması planlanan Deniz Güvenlik Timleri, denizlerde meydana gelebilecek terör olaylarına karşı emniyeti sağlamakla görevlendirilecek. Deniz Timlerinin ilk faaliyet sahası İstanbul ve Çanakkale Boğazları olacak. Timler daha sonra sahillere konuşlandırılacak. Uzmanlık alanı ‘enerji hatlarını korumak’ olacak Deniz Timlerinin başlıca görev alanları şöyle sıralanıyor:

* Çevre denizlerindeki enerji nakil hatları, doğalgaz ve petrol platformları, kıyılarda konuşlu stratejik öneme haiz tesisleri koruyacak, olası saldırıları önleyecek.

* Deniz yoluyla yurt içine girmeye çalışan veya yurt dışına çıkmaya çalışan teröristleri engelleyecek. Denizde meydana gelebilecek terör olaylarına karşı güvenlik ve emniyeti sağlayacak.

* Türk boğazlarından geçen tehlikeli ve patlayıcı yük taşıyan gemilerle askeri gemilere refakat ederek güvenlik önlemleri alacak.

* Deniz yan hudutlarında kontrol ve güvenliği sağlayacak.

* Limanları ziyaret eden Türk ve yabancı askeri gemileri koruyacak. Denizde veya kıyı bölgelerinde faaliyet icra eden devlet büyüklerinin ve önemli kişilerin güvenliklerini denizden sağlayacak.

YENİ ARAÇLAR ALINACAK

Deniz Güvenlik Timleri için araç parkı da genişletiliyor. Bu çerçevede denizlerde küçük tip bot sayısı artırılacak. Botlar, özellikle sahile yakın kesimlerde meydana gelen olaylara daha kısa sürede müdahale edebilecek. Denizlerin keşif ve gözetlenmesinde radar sistemlerinin yanı sıra insansız hava araçları (İHA) da yoğun olarak kullanılacak. Ayrıca insanlı keşif uçağı ve çeşitli ebatlardaki İHA’larla da denizlerde göçmen kaçakçılığından uyuşturucu kaçakçılığına, yabancı terörist geçişlerinden her türlü suç unsurlarıyla etkin şekilde mücadele edilecek.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

3. Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ… ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ (ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ), ΣΤΟΝ ΡΤΕ ΚΑΙ, ΕΜΜΕΣΩΣ, ΚΥΡΙΩΣ(!) ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΕΔ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”, ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ 170 ΕΤΩΝ, ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ Κ/Φ!

ΕΤΣΙ, ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΔΟ, ΤΗΝ “ΟΔΟ ΤΗΣ… ΑΠΩΛΕΙΑΣ”, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΡΗΣΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Κ/Φ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ, ΠΕΡΙ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗΣ, ΑΓΝΟΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!..

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ… ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ”, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ Ε-Τ ΣΥΡΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑΜΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ, Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΡ-ΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ “ΑΡΠΑΞΕΙ” ΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ!..

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΡΑΚΤόΡΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ (ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ)! ΤΙ; ΠΡΑ-ΚΤΟ-ΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΣΧΕΔΟΝ- ΑΡΙΣΤΟΣ! (ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ)! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΜΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΣΑΡΙΝΑΣ, ΠΡΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ… ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΟΓΑ, ΚΛΠ!.. ΤΑ “DNA” ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!

(Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΑΖΟΦΙΚΗ” ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ / ΕΝΕΔΡΕΥΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΤΙ; ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 2023)!

4. Τεχνική ή και όποια άλλη τυχόν επέμβαση απαιτηθεί στο παρόν, αυτή θα γίνει ΑΥΡΙΟ! (Έγινε σήμερα 29-11-2018 και ολκληρώθηκε στις 10:20 Ώρα)!..  

5. !as!2@@–_33_ 219!

6. Έρχεται και το… Μαρακές! Ξεφτιλισμένοι! Ξεπουλημένοι! Προδότες!…………………………

-O-

ΙΔΙΟΣ

-/-