ΧΑΡΤΕΣ – ΧΑΡΤΕΣ – ΧΑΡΤΕΣ, κλπ, κλπ, κλπ!

Φίλοι μου!

Απόψε θέλω να απευθυνθώ σε εσάς, στους  “Αγγέλους” που υπηρέτησατε “τυχαία” υπό τον “νεκρό” πια Αρχάγγελο , [χωρίς να ανήκετε στην… “Ταξιαρχία” του, σε εσάς που δεν ήσασταν “δικοί” του και δείχνοντάς σας τους παρακάτω (στο παρόν άρθρο) φωτο-χάρτες (sic), τους οποίους σήμερα είδα ότι πλέον(!)  τους προβάλλουν “ανοιχτά”… , όσοι με εντολή ή δίχως τέτοια τους προμοτάρουν στα διάφορα ΜΜΕ, κλπ], και να σας θέσω κάποια ερωτήματα!

Πρόκειται για τους “Χάρτες” που περιλαμβάνουν τον «ΠΛΗΡΗ “EAST-MED”»! Και λέγοντας “ΠΛΗΡΗ”, εννοώ τους “Χάρτες” που περιλαμβάνουν και την… γραμμούλα (sic), αχαχαχαχαχαχαχα, που διέρχεται ακριβώς από τον 25ο Μεσημβρινό, (δηλαδή την… γραμμή που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο, ερχόμενη από την ΝΑ Μεσόγειο και όχι μόνον αυτή που περνά από την Κρήτη), για την… γραμμούλα που για την ακρίβεια “πατά” επάνω στον 25ο Μεσ-νό, αυτόν δηλαδή που κόβει (το ξαναγράφω) στην μέση το Αιγαίο και καταλήγει, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, στην Αλεξ-πολη! (Και τί πόλεμος δεν γίνεται ακόμα για την πόλη αυτή, έ; Διαβάζοντας παρακάτω, θα καταλάβετε τί εννοώ)!..

  • “Πάμε” λοιπόν!

– Σας τους είχε ήδη από το 2010 αναφέρει – παρουσιάσει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, ναι ή όχι; Δείτε τους πια πλήρεις, θυμηθείτε και απαντήστε μου! (Ρητορικό σχήμα! Τουλάχιστον… μονολογείστε από μέσα σας)!..

– Σας τους παρουσίαζε, ναι ή όχι, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, από το 2010 και έως και το 2012 (!), (έχοντάς τους σχεδιάσει μόνος του), σχεδόν σε κάθε του σχετική Ε-Τ αναφορά – ανάλυση ή και παραπλήσια ακόμα ανάλυση Ε-Τ και άλλων, συναφών και μη θεμάτων;

– Ήταν τότε, ναι ή όχι, που οι παρά τον “ΘΕΟ”… συστημικοί “Άγγελοι”, αλλά και οι εκτός του… “ΘΕΪΚΟΥ” συστήματος “μη Άγγελοι, όπως αναλυτές, “αναλυτές”, και διάφοροι λοιποί… “ωραίοι”, κλπ, (που σήμερα βγαίνουν στα Κανάλια και διαφημίζουν, οι περισσότεροι “επί χρήμασι, τον… EAST-MED), έλεγαν συνεχώς και με… επισημονική αυστηρότητα στο ύφος τους, αχαχαχαχαχα, πως “οι αγωγοί κλπ, θα περάσουν από Τουρκία, κλπ”, ενώ, την ίδια στιγμή, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ σας είχε παρουσιάσει, με δομημένη και… ακλόνητη επιχειρηματολογία, το γιατί δεν θα συνέβαινε αυτό ποτέ, καθώς και το “γιατί” θα πέρναγαν αυτοί / θα περάσουν από την Ελλάδα;

-Ένας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ απομονωμένος, συκοφαντούμενος ΕΠΙΤΗΔΕΣ(!), πολεμούμενος επίσης ΕΠΙΤΗΔΕΣ(!), ακόμα και όταν “πολεμούσε”, δηλαδή όταν ήταν “επί το έργον”, ένας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣπιθανώς από τότε “σκοτωμένος” από τους… Ρουφιάνους του “Θεϊκού Συστήματος”, (1,2 “Άγγελοι” ήσασταν και φυτεμένοι” στο… ελάχιστο Επιτελείο του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”), σας είχε τότε παρουσιάσει σε γενικές, αλλ’ άκρως επεξηγηματικές “γραμμές” το Ισραηλινό ενεργειακό σχέδιο, (Ι/ενεργειακό σχέδιο που αποτελούσε και αποτελεί την θεμελιακή βάση, όχι μόνον της Ι/ κυριαρχίας στην περιοχή της Α. Μεσογείου, Χερσονήσου Αίμου, κλπ, αλλά τη βάση της δημιουργίας του “Παγκόσμιου Μεγάλου Ισραήλ”), ναι ή όχι;

– Να θυμίσω τώρα ορισμένες σχετικές αποστροφές του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, από αναλύσεις του προς εσάς τότε που όλοι έλεγαν ό,τι σχετική με το θέμα παπαριά θα μπορούσε να ακουστεί; Διαβάστε λοιπόν παρακάτω:

  • “Να λοιπόν Κοι γιατί τα ισραηλινά πολεμικά α/φ “πετάνε” πάνω στον 25ο Μεσ-νό”!
  • “Να λοιπόν γιατί η ΤΠΑ πετάει μέχρι το μισό Αιγαίο, μέχρι τον 25ο Μεσ-νό”!
  • “Να λοιπόν γιατί κάποιοι θέλουν την αποκοπή της Μακεδονίας μας από τον εθνικό κορμό, αφού η Θεσσαλονίκη είναι η ιστορική πρωτεύουσα των Εβραίων στην Ευρώπη, ενώ η υπόψη περιοχή είναι τα ΒΔ σύνορα του Ισραήλ”!..
  • “Να γιατί έκαναν το 3ο Ε/ΣΣ ΝΑΤΟ-ϊκό, να γιατί… “σάκκιασαν” το 1ο και 2ο Ε/ΣΣ, κάνοντας μια “Ταχεία Δύναμη Επεμβάσεως” (επίλεκτη), που ανήκει πρωτίστως στο ΝΑΤΟ και που -τάχα- θα “ισοφάριζε” / θα “ισοφαρίζει” το… “κλείσιμο” των δύο ΣΣ”, κλπ.
  • “Να γιατί θέλησαν να πάρουν από την 1η Στρατιά και τον εκάστοτε Δκτή της, την ενάσκηση “Δκσεως του όποιου προς Β. και κυρίως προς Α. ελληνικού αγώνος” και να την αποδώσουν στον Α/ΓΕΣ, των… Αθηνών”!.. (Αυτό που θα ρωτήσω τώρα είναι δικό μου! Θυμάστε τον συγχωρεμένο Στρατηγό ΔΗΜΟΥ, που είχε κάποτε “βγει και φώναζε” σχετικά, μιλώντας για… εγκλήματα, κλπ);
  • “Να γιατί οι ΤΕΔ έχουν σχεδιάσει να προσβάλλουν την Λέσβο, (“1ος Στόχος”), που στην… ευθεία και προς τα δυτικά, αν “προχωρήσουμε”, βγαίνουμε” στην Μελούνα“!
  • “Να γιατί, από την Χούντα κυρίως και μετά, “παίζει” η… “Ανεξαρτησία της Κρήτης”!.. [Θυμάστε ποιές κατά σειράν νήσους ή “Κράτη – Νήσους” σας ανέφερε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ τότε, ως ΖΧ του Ισραήλ; Μήπως η γραμμή των νησιών αυτών, κλπ, σας έλεγε, ο ίδιος, πως καταλήγει στις ν. Αζόρες, και σας την έδειχνε (την γραμμή) εξηγώντας σας τα πάντα πάνω στον Χάρτη, όπως πχ γιατί οι… “ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ” ανήκουν στην Μ. Βρεττανία, κλπ];
  • Και στο τέλος, μήπως σας έλεγε πως τα πάντα γινόντουσαν και γίνονται στην περιοχή μας, κλπ, για την ασφάλεια του Ισραήλ, αλλά ” και(!) για το μεγαλεπήβολο σχέδιό του, το οποίο σχέδιο σας έλεγε πως το άλλο μεγάλο του ενεργειακό “χέρι” βλέπει στην Μ. Ανατολή, προς Καύκασο, προς την Κ. και Α. Ασία; (Το Παγκόσμιο ΙΣΡΑΗΛ”, του οποίου οι ελεγχόμενες από τους “Διεθνείς Εβραίους” Η.Π.Α. ήσαν και είναι πάντα… ΥΠΗΡΕΤΕΣ); Ναι ή Όχι;
  • Μήπως τέλος σας έλεγε ότι όσο υπάρχει Ισραήλ (Μτφρση: Ισραήλ=”Ισχυρός”) στην περιοχή, καμμία Τουρκία, καμμία Ελλάδα και γενικά ΚΑΝΕΙΣ, δεν θα γίνει ποτέ ή δεν θα αφεθεί ποτέ να γίνει όχι ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ-του, αλλ’ ούτε καν ανταγωνιστής του;
  • Και άλλα πολλά, σαν τα παρταπάνω “να γιατί”, σας εξηγούσε σχετικά ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ! Ναι ή όχι,… Κοι; Αχαχαχαχαχαχαχα!.. [Τί σας έλεγε πχ για το ποιοί είναι πίσω από την τεράστια σημερινή οικονομική μας κρίση, που το “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΟ”, ο Τσίπρας, (μαζί ασφαλώς και με την “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ, που λέγεται Π. Καμμένος), ανήλθε στην εξουσία με “πουστιά” και την έκανε (την οικονομική εξάρτηση) 100 ετών, ήτοι… ΑΙΩΝΙΑ];

– Αν, σε όλα τα παραπάνω, προσθέσετε ότι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, με την “ΔΙΚΗ ΤΟΥ” “ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ τους είχε (αυτούς του “ΘΕΟΥ”, αλλά και τον ίδιο τον ΘΕΟ):

  • Κάθε ημέρα την Τουρκία “στο πιάτο, (όντας αρχικά μόνος και ακολούθως με νεοσσούς των πληροφοριών), έχοντας γίνει μέχρι και… “Κάλχας”!
  • Μέχρι και την αρρώστεια του ΡΤΕ δεν ήξεραν οι παρά τον “ΘΕΟ”, όπως και ο ίδιος, πριν καν την μάθουν οι της CIA στην Τουρκία; Ναι ή Όχι; (Προς εσάς του “Συστήματος” των… Ε/Πληροφοριών, το ερώτημα αυτό, προς εσάς που γίνατε “Τσιφλικάδες”… του αντικειμένου)!
  • Βγάλλει”, (όπως οι μάγοι, τους λαγούς), Έλληνες και ξένους κατασκόπους που δούλευαν για την Τουρκία! (Μέχρι και άτομο δίπλα ή κοντά πχ στον τότε Π-Θ Καραμανλή και σημερινό… “Νεο-Βούδα”, κλπ)!
  • Φέρει” αναφορές των τ/υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και του Τ/ΓΕΕΔ, για την ελληνική στρ-κή ηγεσία, κλπ! (Ε, Κε… Κωσταράκο; / Μόνον οι Τούρκοι αγαπητοί μου, μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ… εξεπλάγησαν από την παρουσία του και ρωτούσαν… ποιός είναι επιτέλους αυτός ο… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ! Ε, Κε Ισμαήλ Χακί ΠΕΚΙΝ; Με την ευκαιρία! Είναι καλά η κόρη σου Στρατηγέ; Το ρωτάω με ειλικρίνεια και με σεβασμό! Ζεις στην Άγκυρα τώρα ή στην Προύσσα);
  • Φέρει” το καθ’ αυτό τ/ σχέδιο των ΤΕΔ, κατά της Ελλάδος, στο ΘΕ της Θράκης! (E, Στρατηγέ -… “Πρόεδρε των Στελεχών… εξωτερικού”, αχαχαχαχαχα, και εκλεκτέ… Συμμαθητά του νυν Κου Α/ΓΕΣ; / Αυτό το γράφω, για να μην μπερδευτείτε και νομίσετε -κακώς- ότι πρόκειται για τον Στρατηγό ΔΡΙΒΑ! Αχαχαχαχαχαχα)!
  • Βγάλλει” την δύναμη των Τούρκων πιλότων και τα τεράστια προβλήματα της ΤΠΑ, από το 2012! (Τότε το αντίστοιχο Ε/Αεροπορικό Επιτελείο, ούτε καν επικοινώνησε με τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, να πει έστω ένα… υποκριτικό “Ευχαριστώ”, να εκδηλώσει ένα συναδελφικό… ενδιαφέρον, έστω και “του κόλου”)!
  • Βγάλλει” το ποιοί δούλευαν (και πιθανώς ακόμα να δουλεύουν), πού και πώς για την Ανεξαρτησία Της Κρήτης“!
  • Δώσει” όλη την Αλβανία “στο πιάτο, όταν υπήρχαν… “Άγγελοι” (και μάλιστα σε κρίσιμα πόστα) που είχαν Αλβανίδες γυναίκες, και άλλα πολλά,… και… STOP! (“Ψάξτε” την ιστορία του… Εωσφόρου)!..
  • Αποδείξει την βρωμιά της λειτουργείας του Συστήματος των “Πληρ-φοριών” στην χώρα μας, σε ό,τι αφορά τους πραγματικούς επικεφαλής τους!.. (“Πολλά τα λεφτά… Άρη”)!
  • Στήσει” κάτι νέο και “δυνατό”, το οποίο δεν υπήρχε και για το οποίο… “φώναζε” για να γίνει!
  • Περάσει” το μήνυμα ότι πρέπει να “στηθούν” “Εθνικές Πληροφορίες” και πως “πληροφορίες” δεν είναι το ποιός θα τρέξει πρώτος να πει / να αναφέρει την όποια πληροφορία ή μη, (διότι μπορεί να είναι και… παγίδα) στους… “Θεούς” ή και τελικά στον ίδιο τον… “Θεό“!
  • Περάσει” το μήνυμα πως “το… παιχνίδι” των Πληροφοριών (αυτού του αέναου πολέμου) είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ, είναι μαχαίρι… ΑΜΦΙΣΤΟΜΟ! Και άρα πως απαιτείται “επιθετική πολιτική” και από εμάς!.. (Ε, Κε Κωσταράκο);
  • Αναφέρει θέματα “Εσωτερικής Τρομοκρατίας! (Εκεί στην “Αντι-τρομοκρατική”, κάποιοι πχ.., “Λαμπροί” τύποι, ζουν ακόμα)!..

– Και άλλα πολλά, πάρα πολλά, έκανε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, αλλά ήταν Κε ΤΡΑΓΙΚΑ μόνος του και ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΣ από τους “ΤΙΠΟΤΑ” του “ΘΕΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!.. (“Άγγελοι” του δρουν ακόμα σήμερα, μέσα στην Τουρκία και στα Βαλκάνια, σε θέσεις ή σε περιοχές, όπου μόνον οι Αμερικανοί μπορούν και μπαίνουν, λόγω… καταλαβαίνετε)!

– Αυτός ο άνθρωπος,  ήτοι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“, που αν ήταν στο ΝΑΤΟ, αν ήταν στις Η.Π.Α. κλπ, και γενικώς αν βρισκόταν εκεί όπου, αν “μετράς” “προχωράς”, θα ήταν σήμερα τουλάχιστον… “Αρχι-Αρχάγγελος, αχαχαχαχαχα, μαζί με τους… “Αποστόλους”, τους “Μαθητάς”, τους “Αγίους” και τους “Μάρτυρες”, θα ήταν δίπλα δηλαδή στην… Αγία Τριάδα, αυτός ο άνθρωπος σήμερα είναι νεκρός… Κοι, αφού τον “σκότωσαν” οι παρά τους εκάστοτε… “ΘΕΟΥΣ”, αλλά και οι ίδιοι οι… “ΘΕΟΙ”, αυτοί μεν αυτοευνουχισθέντες δυστυχώς, αλλά και παράλληλα ευνουχίζοντας… δε, τον ΕΣ, ως μη όφειλαν!..

– Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών (1, 2 συγκεκριμένοι, εκτιμώμενοι ως στρατολογημένα Όργανα των Η.Π.Α. και του Ισραήλ) συνεργαζόμενοι “εκόντες – άκοντες” με θεωρητικά εχθρούς, όπως οι Τουρκαλβανοί και οι Τούρκοι, προέβησαν και σε αισχρά θανάσιμα εγκλήματα κατά του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ!

Είναι οι ίδιοι, ηλίθιοι… “ΘΕΟΙ”, που δεν ορώδησαν τότε, σχεδόν την ίδια εποχή, να πράξουν ανάλογα εγκλήματα, ούτε προ… ολόκληρων στρ-κών Αρχηγών, όπως είναι οι Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΕΔ! Στον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ θα… φρέναραν, σ’αυτόν θα… σταματούσαν;

– Δεν έφτανε λοιπόν ότι οι αυτο-αποκληθέντες επικεφαλής του “Συστήματος των… Πληροφοριών” (δεν υπάρχει τέτοιο, απλώς υπάρχουν οι… “επαφές” των Πρέσβεων… κλπ, κλπ, κλπ, STOP), όταν “έφτασε η στιγμή ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” να πάει δίπλα ή έστω κοντά στον “ΘΕΟ”, τον “καθάρισαν σαν αυγό, (διότι προφανώς εκτίμησαν ότι θα αποτελούσε εμπόδιο στα σχέδιά τους, κλπ, και πως πια δεν θα μπορούσαν να τον… λειώνουν άλλο και μόνον να “παίρνουν” και μετά να κάνουν τους… μάγκες, κλπ, ΑΛΛΑ του κτύπησαν και ό,τι πιο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ είχε!

– Έτσι γίνεται πάντα φίλοι(!) και παρακαλώ ΜΗΝ(!) το εκλάβετε σαν δικαιολογία, αλλά πόσα μέτωπα εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε; 1, 2, 2 και 1/2 σαν τους Τούρκους, αχαχαχαχαχαχα, 3, πόσα; Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” είχε τότε πολλαπλά μέτωπα, συνεχή και αδιάκοπα!.. Το θέμα είναι να κερδίσει κάποιος τον πόλεμο και ας χάσει κάποιες μάχες! Και ο πόλεμος δεν τελείωσε ακόμα και ας πέθανε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”,αφού ο Κύριός μας όμως είδε, βλέπει και θα αποδώσει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!.. Πρόκειται για την αρχαία ρήση, που… κοσμεί πολλούς τοίχους… Μασωνικών στοών: Έστιν δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά“! / Με διαφορετική θέαση, θα μπορούσαμε δόκιμα να ισχυριστούμε πως πρόκειται για τον(!) “Οφθαλμό”, στο εσωτερικό των θόλων, πολλών εκ των εκκλησιών μας, που αυτήν την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ουσιαστικά σημαίνει, αυτήν νοηματοδοτεί!.. 

  • Στη συνέχεια!

– Όταν κάποια στιγμή “κτύπησε” ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ την πόρτα (και) της ΕΥΠ, (μετά από ΑΚΑΡΠΟ-του ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ “ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ”… ), “έπεσε” πάνω σε… Χ. Αυγίτες, που από επίκαιρες θέσεις, από θέσεις Πόστα, χειρίζονταν θέματα ασφαλείας της χώρας!

– Και το πρόβλημα, αν θέλετε, κυρίως, δεν ήταν ότι ήσαν Φασιστο-Ναζήδες οι… Κοι αυτοί, (ασφαλώς και αυτό είναι πρόβλημα και μάλιστα είναι και πολύ σοβαρό), αλλά στο γεγονός ότι δεν ήσαν επαγγελματίες, αλλά πολιτικά επηρεασμένοι, όπως γίνεται τα τελευταία… 198 χρόνια παντού στην Πατρίδα μας και όχι βεβαίως μόνον στην ΕΥΠ, όπου ανάλογα με το ποιός ανεβαίνει στην εξουσία βάζει τους δικούς του (συνήθως χαμηλού “IQ”) και οι οποίοι πρώτα ψάχνουν να δουν πού ανήκει πολιτικά ο καθείς που τους “κτυπά την πόρτα”, ανάλογα πάντα με το τί θα τους έχει πει ο κάθε “δικός τους” ρουφιάνος ή της Υπηρεσίας, και το οποίο αυτοί θα έχουν καταγράψει, και μετά θα κρίνουν -προσέξτε- το αν θα πάρουν ή όχι την πληροφορία που πιθανώς να ήθελε ο/η συγκεκριμένος  /- νη να τους δώσει, ή ό,τι άλλο, κλπ, κλπ, κλπ!

Μιλάμε δηλαδή “καθαρά” για ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ή αλλιώς προσωπικό “δια το Πέος”, αφού πρόκειται για μια τόσο “κρίσιμη” Υπηρεσία!.. (Ιδιαιτέρως το φαινόμενο αυτό επεσκίασε σχεδόν τα πάντα, τα χρόνια της… επέλασης, του άκρατου Κομματισμού,στην Πατρίδα μας)!.. 

[Όλοι αυτοί της “Χ. Αυγής”, δεν είναι “Ακροδεξιοί”, το ξαναγράφω, αφού πχ οι “Χουντικοί”, ήτοι οι Στρατοκράτες της περιόδου 1967-1973 και 1973-1974, πολέμησαν, την 10ετία 1940-1950, και τους 3 βασικούς “-ισμούς”, ήτοι Φασισμό, Ναζισμό, Κομμουνισμό, κλπ, αλλά άτομα πολλαπλώς εκτραπέντα”, με πλήθος ψυχολογικών προβλημάτων, “εραστές”, ενδομύχως, του εξ Αυστρίας ΚΤΗΝΟΥΣ του Β’ Π.Π.)]!..

  • Επανερχόμενος!  

– ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΠΟΡΤΑ και ΜΑΥΡΟ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, (ΟΥΤΕ Η/Υ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ… , ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΕΚΠ-ΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΕΟΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ… ), ΕΝΑ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΚΕΝΤΡΟ!.. STOP!

[Παράδειγμα: Όταν ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ θα έπαιρνε και Διδακτορικό, επενέβη το γνωστό “Κύκλωμα” (ένας από τους “Κύκλους”, που σας είπα και που ο οποίος αναφέρεται στα Παν-μια και στους Καθηγητές τους) και του το “έκοψε”, ώστε να μην είναι / να μην γίνει από ανταγωνσιτικός, άκρως ανταγωνιστικός και με… τουρκικό “εξειδικευμένο λόγο”(!), ώστε πχ στα Κανάλια… να βλέπετε συνεχώς μόνον πχ τον τέως “Εκπρόσωπο Τύπου”, του ΝΑΤΟ, κλπ, κλπ, κλπ, στα ράδια να ακούτε μόνον τους… ανεξάρτητους (sic) Κους Δρούγο, Ντόκο, Φίλη, κλπ, κλπ, κλπ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα]!..

Τώρα μήπως καταλάβατε, γιατί “ΠΕΘΑΝΕ” ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, ο οποίος προσκυνούσε μόνον τον πραγματικό ΘΕΟ και ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ πιστός και μόνον στην ΣΗΜΑΙΑ και στον… “τριαδικό Όρκο” του, χωρίς ΠΟΤΕ(!) και ΚΑΝΕΙΣ(!) παρά τους ΘΕΟΥΣ, να εξετάσει και να σταθεί και(!) στο “από πού”, αλλά και στο “πώς”  πέρασε στην θητεία του ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ;

{Κάποιοι λοιπόν ορκίζονταν και ορκίζονται ακόμα “στα ΙΕΡΑ και στα ΟΣΙΑ” της Φυλής μας, και πέθαιναν” και “πεθαίνουν” γι’ αυτάόταν, σήμερα, φτάσαμε στο σημείο, πχ η παραπάνω αναφερθείσα “ανθρώπινη πολιτική σαπίλα”, (Π. Καμμένος) να τακιμιάσει με αθέους και άτομα που ορκίζονται στην ανύπαρκτη συνείδησή τους, (για πείτε μου αλήθεια, πιό Δικαστήριο θα δικάσει τον Τσίπρα, που προσέβαλε, που ΠΑΤΗΣΕ(!!!) (ή όχι, τί λέτε και εσείς) την συνείδησή του, στην οποία ορκίστηκε(!!!), πχ με το γνωστό Δημοψήφισμα, του 2015, όπου το υπερήφανο λαϊκό ΟΧΙ” το έκανε “ΝΑΙ, με το “πούλημα” στους “Εμπόρους Των Εθνών” της ίδιας της Ελλάδος, αφού αναγνώρισε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και αυτή ΣΚΟΠΙΑΝΗ, [εκτός αν υπάρχει και άλλο Κράτος που θα λέγεται Μακεδονία και μάλιστα… Βόρεια (η ονομασία αυτή ήταν από 10ετίες αποφασισμένη από τους “Διεθνείς Εβραίους”, ώστε με την ευθεία έτσι υπονόηση και Νότιων “αλύτρωτων… Μακεδόνων αδελφών”, κάποια στιγμή να απεκόπτετο/ να αποκοπεί η ελληνική επαρχία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, από την Ελλάδα και να ενώνετο / να ενωθεί με την Βόρεια)], με την αναγνώριση Μακεδονικής ταυτότητας και Μακεδονικής γλώσσας και αυτές… Σκοπιανές, και άλλα πολλά, ενώ τώρα (θα) μας πάει ολοταχώς στο να βγει και ο Σταυρός από την Σημαία μας, με ό,τι αυτό σημαίνει, λόγω της… ουδετεροθρησκείας, κλπ, κλπ, κλπ}!

ΕΝΑ ΒΟΔΙΝΟ, ΕΝΑ ΖΩΟ ΜΕ… ΚΑΠΕΛΛΟ, ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΚΕ-ΔΩΝ “ΒΡΩΜΙΛΩΝ” (ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ “ΑΠΛΥΤΟΙ”) ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΛΠ, (ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ), ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ Κ/Φ!

ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Α! ΚΕ ΚΟΤΖΙΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ! ΜΕ “ΣΤΗΜΕΝΟ” ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ  ΕΝΕΡΓΑ ΕΦΥΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ(!!!) ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ… ΗΡΩΪΚΑ(!) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ!..

Πώς θα μπορούσε λοιπόν ένας “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, ένας μαλ… ς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, Εθνοκεντρικός, … “Ορκοκεντρικός”, “Δημοκρατικός” και κατά το επικρατούν “Σύστημα”, (που απαρτίζεται κυρίως από νεο-Χουντικούς και νεο-Σταλινικούς)… “ΜΗ ΝΑΤΟΪΚΟΣ” και πιθανώς κριθείς επίσης ως “ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ”, … εραστής του τρίπτυχου “ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” να “ζήσει” σε ένα τέτοιο όζον και απολύτως ΣΑΠΙΟ(!!!) περιβάλλον, που ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ “ΑΠ’ ΕΞΩ“;

  • Γιατί ελέγχεται;

– Απαντώ, ρωτώντας σας!..

– Σκεφτείτε το εξής απλό, με αφορμή τους πλήρεις… χάρτες, που πλέον “βγαίνουν στα ίσα”! (Είμαι περίεργος να δω, αν ποτέ θα συζητηθούν αυτοί οι πλήρεις χάρτες δημοσίως από τηλεοράσεως και αν “ναι”, τί θα πουν στα Κανάλια οι διάφοροι νεοπαγείς… Τουρκολόγοι)!.. Σκεφτείτε λοιπόν… Κοι! Τα περί… “EAST-MED”, μόνον ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” τα ήξερε, μόνον αυτού ο… εγκέφαλος μπόρεσε να τα σκεφτεί;

(“EAST-MED” που απλώς την ονομασία του δεν ήξερε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ και τον έλεγε, ναι ή όχι… Κοι Ι/ Ενεργειακός Αγωγό”, με 2 άξονες, του οποίου η… “μορφή” του ήταν -και αυτή- σχεδιασμένη και κολλημένη από τον ίδιο, στον τοίχο του Γραφείου του, από το 2010, ναι ή όχι… Κοι);

– Απαντώ! Όχι βεβαίως! Όλο και κάποιοι θα είχαν κάτι… ψιλιαστεί, έστω από την στιγμή που άρχισε να “παίζει” πχ ο 25ος Μεσ-νός! (Ο 25ος Μεσ-νός ήταν και είναι μία από τις πολλές και όχι απλώς αποχρώσες, αλλά εξαιρετικώς σοβαρές ενδείξεις)!..

– Τί θες να πεις ρε ΕΛΛΗΝΑ; Θα με ρωτήσετε, ίσως!

Θέλω να πω λοιπόν, πως τα Ε/Επιτελεία ήσαν και παραμένουν ΑΛΩΜΕΝΑ(!!!) από ξένες δυνάμεις και ναι, ασφαλώς υπήρχαν και υπάρχουν ΕΦΙΑΛΤΕΣ(!!!) στα σπλάγχνα τους!.. Πιο απλά: ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ! ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗ!

– ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, “ΣΟΥ ΛΕΝΕ”… “LOS PAPARİOS”, ήτοι, “ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ”! “ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ” ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ “ΣΤΡΑΤΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ”, Η(ΔΙΑΖ) ΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΠΧ. Ο ΝΥΝ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΙΣΤΟ… ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ “ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ”, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ, ΕΒΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΞΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΩΣ ΗΡΩΪΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ), ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΤΗΝ ΑΡΧΙ-ΜΑΣΩΝΑΡΑ, ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ “ΠΟΡΝΗ”, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΗ, ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙ “ΛΑΔΙ” ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ; ΡΩΤΑΩ!

Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΞΕΝ-ΧΕΙΟ, ΜΕ ΤΟ -ΝΥΝ- ΖΕΥΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗ; ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ… ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ, ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΩΝ”, ΚΛΠ, ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΛΛΑΚΗΣ!..

ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ… ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΛΠ, (“Λίτον” ή κάπως έτσι τέλος πάντων νομίζω πως την έλεγαν), “ΔΕΝ (ΘΑ) ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ” Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ στον “ΜΠΟΥΛΗ”, ΑΦΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ(!) “ΔΑΓΚΩΝΕΙ”, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ… ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ… ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ! Αχαχαχαχαχαχαχα! (Χειρότερη έγινες μωρή Κατερίνα με τα “μπότοξ” και εσύ, αλλά και η αγαπημένη “δικιά μου” προϊσταμένη σου, σαν ευρύς “μπιντές” είστε και οι δύο)!

ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙ, ΜΕ… ΔΟΓΜΑΤΑ! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ… ΔΟΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΟΙ… ΜΠΟΤΟΞ… ΚΑΖΙΝΟ… ΜΟΝΑΚΟ… ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ… ΓΡΑΒΒΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΒΑΡΙΑ – ΒΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ … ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ!!!

ΑΓΓΕΛΟΙ“!

Αυτά τα ολίγα και ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ, όσοι ακόμα τυχόν κοιμάστε! Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” σκοτώθηκε, αλλά εσείς, μιας και πλησιάζουν εκλογές κιόλας, ψάξτε για τον “ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ”, ανάμεσα στους στραβούς πολιτικούς και ορθότερα “πολιτικούς”, με στόχο τουλάχιστον να διασωθεί η ΕΛΛΑΔΑ, διότι πλέον ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ο πόλεμος εκτός από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ του διάσταση, έχει πια αποκτήσει, με τους ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, και την ΕΘΝΙΚΗ του διάσταση, και μάλιστα ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ… ΠΟΛΕΜΟΣ, αφού  η διάσταση αυτή (η “ΕΘΝΙΚΗ”) απειλείται πλέον από την ίδια την Κ-Β, από το “ΨΕΥΤΟ-ΡΩΜΑΪΚΟ” του Αγίου ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ, Ιερώνυμε Β’, με τον διωγμό που ξεκίνησε κατά της Θρησκείας και των Χριστιανών, με την κυοφορούμενη ΟΥΔΤΕΡΟΘΡΗΣΚΕΙΑ, που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει και σε αφαίρεση από την σημαία μας του Σταυρού, άρα ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ!

– Σχεδιάζουν όμως αυτοί και…  δαιμονίζονται, αλλά “σχεδιάζουν χωρίς τον ξενοδόχο”, όπως λέει και ο λαός μας, και ξενοδόχος είναι ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ, ΠΑΝΣΟΦΟΣ και ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΘΕΟΣ !!!

  • Δείτε τώρα τους πλήρεις χάρτες!
  • ω
  • ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ “ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009 – 2010, ΚΟΙ”;
  • (Θυμηθείτε ακόμα, κυττώντας τον χάρτη, τί έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, πχ σχετικά με το προς τα πού θα συνεχίσουν προς τα Β. Δ. ΒΔ, κλπ, οι 2 ενεργειακοί άξονες της “φωτό”, θυμηθείτε τί μας είχε πει για το τραγικό συμβάν με τους Ισραηλινούς στην Βουλγαρία / Βάρνα νομίζω, τί σχετικά με τις Κυκλάδες, κλπ, κλπ, κλπ).
  • ω1
  • ΦΩΤΟ “2

 

  • ω2
  • ΦΩΤΟ “3
  • ω4
  • ΦΩΤΟ “4”
  • ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ “ΠΙΑΣΜΑΝ”, ΠΧ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΚΑΚΙ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ… ΑΟΖ!..
  •  ΜΜ
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΣΑΝ  ΟΛΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ! ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΧ ΤΟ… 1973 ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ  ΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!
  • Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ / ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ (ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ) ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΟΠΟΥΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΒΑΘΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ “ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΝΤΕΣ”, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ, ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ) “ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕ                 ΝΟ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!
  • “ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ” ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ “ΔΙΟΤΙ”, ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ “ΓΙΑΤΙ” ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΔΥΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΤΕΣ “ΜΙΛΑΝΕ” ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟ, “ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ”,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ!

  • ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • -/- 
  • ΥΓ
  • 1. Ενημέρωση του παρόντος, όπως και κάθε άρθρου μας, γίνεται πάντα! Γι’ αυτό να τα ξανα”κτυπάτε” και να τα ξανα”βλέπετε”, την… επομένη! Κυρίως γίνονται κάποιες μικροδιορθώσεις!.. 
  • 2.  Κε Πάϊατ! 
  • Χθες με απείλησε με φόνο και με… ξεμπρόστιασμα με στοιχεία, αχαχαχαχαχαχα, ο μοναδικός Έλληνας Πατριώτης εκλεκτός δημ/φος… Κος Χίος! Αυτό συνέβη μία ακριβώς ημέρα πριν σου γράψω κάποια πράγματα για την τρομοκρατία στην Ελλάδα, ιδαιτέρως από την περίοδο της Χούντας και μέχρι σήμερα!
  • Επειδή όμως… φοβήθηκα(!) είμαι υποχρεωμένος να σιωπήσω και έτσι να μην αναφερθώ και ασφαλώς ακολούθως να ζητούσα και την γνώμη σου, (αυτό θα με ενδιέφερε πάρα πολύ), πχ
  • – Στο “ποιοί” ήσαν και στο “πώς” ξεκίνησαν την τρομοκρατία στην χώρα μου, πχ από το 1974 και μετά,
  • – Ποιοί ήλθαν στην Ελλάδα, το 1971 νομίζω, πού πήγαν, με ποιούς συναντήθηκαν, τί έκαναν, κλπ,
  • – Ποιοί μετά Χουντικοί εστάλησαν, ως τάχα διωχθέντες… Δημοκρατικοί, στην Ρώμη για να παρακολουθήσουν (και άλλα πολλά), Έλληνες αντιφρονούντες,
  • – Ποιός πχ ήταν ο ρόλος του… Κου Κ. Πλεύρη, και άλλων, τότε,
  • – Ποιός ήταν ο ρόλος πχ στο “Κυπριακό” την περίοδο 1963-1964, του 1ου Αμερικανού νεκρού σας, (Ρ. Γουέλς), αμέσως μετά τον ερχομό / μετά από την επάνοδο του Κ. Γ. Καραμανλή στην Ελλάδα,
  • – Ποιός ο ρόλος της Ιταλικής Μασωνικής Στοάς “Ρ-2”, που “ακούσαμε” κάποια χρόνια αργότερα, (στις αρχές της 10ετίας του 1980),
  • – Τί έγινε με την επχ-ση σας (CIA) στην Αθήνα, το 1983 ήταν νομίζω, λίγο πριν τους “Ο.Α.” του “L.A.”,
  • – Αν είναι αλήθεια, τα όσα φέρονται για την Κύπρο, δηλαδή αν είναι αλήθεια οι ισχυρισμοί κάποιων ότι εκεί εκπ-καν τρομοκράτες, όπως κάποιοι εκ Πρεβέζης… Σερίφηδες, κλπ, κλπ, κλπ,
  • – Αν υφίστανται σήμερα Καθηγητές Παν-μίων, Κύπριοι(!) και μη, εμπλεκόμενοι (ως θεωρητικοί της Οργάνωσης) με την παλαιά… 17Ν,
  • – Τί ακριβώς είχε γίνει με το γαλλικό α/φ (της “Air France”) που πέρασε (το 1983 ήταν νομίζω) από την Κρήτη έμφορτο όπλων, α/φ που τελικά κατέληξε, μέσω Ιράκ και Τουρκίας, στα “Κατεχόμενα”, κλπ!..
  • – Ποιός ακριβώς ήταν ο ρόλος του… Κου Λεντίν, και κυρίως
  • – Αν πιστεύεις / – ετε ότι η 17Ν “τελείωσε”, όπως είπε ο Κουφοντίνας αμέσως με την αυτόβουλη (sic) παράδοσή του στο ελληνικό… Κράτος και τελικά (ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σου), αν υπάρχει και άλλη 17Ν, η λεγόμενη 17Ν Α’, αυτή που χρονολογικά τοποθετείται μέχρι το 1981 και άντε μέχρι το 1983, αφού μαζί με την πολιτική αλλαγή του 1981, είχαμε και παράλληλη “αγρανάπαυση” της Τρομοκρατικής αυτής Οργάνωσης! (Αν τελικά -ήθελα να σε ρωτήσω- πιστεύεις και πιστεύετε, ως Η.Π.Α., πως υπήρχε και 17Ν Α΄, τότε γιατί δεν ζητήσατε ποτέ ή γιατί δεν ζητάτε, έστω και τώρα, την αποκάλυψή της; Εκτός αν οι τρομοκράτες Κουφοντίνας, Ξηρός, κλπ. σκότωσαν τον δυστυχή συμπατριώτη σας, Ουέλς, το 1974)! Και άλλα πολλά ήθελα να σε ρωτήσω, αλλά “ζήτα τα… ρέστα από τον… Χίο”!
  • Τέλος πάντων, Κε Πάϊατ!
  • Ειλικρινά! Είχα πρόθεση να παρουσιάσω κάποια δεδομένα, με χρονολογική μάλιστα σειρά, (αρκετά θέματα είναι αλήθεια), ακολούθως να σου / να σας έθετα κάποιες επιχειρηματολογημένες σκέψεις μου – προβληματισμούς και τέλος σκόπευα να ζητήσω και την γνώμη σου! Αλλά είπαμε… “αλλά”!..
  • ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ“!
  • Και όλα αυτά, (εννοώ τα παραπάνω), και άλλα πολλά, ξέρετε γιατί ήθελα να τα ρωτήσω, κλπ Κε Πάϊατ; Διότι είμαι… Αντι-Αμερικανός! Αχαχαχαχαχα! Μάλιστα κάποτε Κε Πρέσβη, (σας γράφω ξανά πως ο Πρόεδρος στην χώρα σας άλλαξε και λέγεται ΤΡΑΜΠ / αυτό που κάνω με την παρένθεση αυτή λέγεται τήρηση της φυσιογνωμίας της μάχης”), έξω από τις Βρυξέλλες, στο Μονς συγκεκριμένα, όπου ο τότε Αμερικανός Δκτης στο εκεί Στρατηγείο, μας είχε κάνει (σε μια ελληνική αποστολή) ενημέρωση έχοντας δίπλα του… Τούρκο διπλωματικό, κλπ, (μεγάλη πράγματι… καινοτομία εκ μέρους του, αχαχαχαχαχαχα), ρώτησα κάτι και εξέφρασα μια θέση που έλεγε, ως νόημα, ότι τελικά οι Η.Π.Α. θα έπρεπε να “αγκαλιάσουν” την χώρα μου, διότι σε άλλη περίπτωση υπάρχει και η… καραδοκούσα Ρωσία, και τότε, αμέσως μετά, ιδιαιτέρως, ένας συνοδός “Σχης”, του οποίου η σύζυγος ήταν -τότε- Αλβανή και ο μπαμπάς του ήταν ΜΕΓΑΛΟΧΟΥΝΤΑΙΟΣ, όντας πολύ… ξύπνιος, (τόσο ξύπνιος, που ακολούθως όταν εστάλη, λόγω του συνημμένου “μέσου” της οικογενειακής… καταγωγής του, στις Η.Π.Α., ως Ακόλουθος, η Πρεσβεία μας, κατά την ε/φ “ΤΟ ΒΗΜΑ, είχε… διακορευθεί και(!) από… Σκιπιτάρους ή αλλιώς Τουρκαλβανούς / καταλάβατε), με είχε ρωτήσει αυστηρά: Ρε! Κομμουνιστής είσαι”; Αχαχαχαχαχαχαχα!
  • Όχι πως και κάποιοι από τους δικούς σας δεν είναι το ίδιο έξυπνοι, με τον παραπάνω Έλληνα -τότε- Σχη! Αχαχαχαχαχαχα!.. Είχα έλθει στην Πρεσβεία σας, εδώ στην Αθήνα, (επί του προκατόχου σας) και ο Ναυτικός σας Ακόλουθος (νομίζω αυτός ήταν) μου απέδειξε το πόσο έξυπνος ήταν και κυρίως το πόσο… Φιλέλληνας, αφού μου φέρθηκε, όπως σε αιχμάλωτο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..
  • Να είστε καλά Κε Πάϊατ!
  • (Με την ευκαιρία, υποβάλλω ευχές, έστω και καθυστερημένα, για την μεγάλη γιορτή σας, την “Εορτή των Ευχαριστιών”, ενώ κάνω το ίδιο και για τις επικείμενες εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για τις οποίες και προσωπικά, αλλά και ως “σάϊτ”,  σας ευχόμαστε… “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”, “γρήγορα και ΥΠΕΞ” και επιτέλους “Μακρυά από τον SOROS”, αν είσαστε πολύ… κοντά του)!..
  • Ίσως πάντως να είναι και καλύτερα έτσι, (που δεν σας έγραψα για την εγχώριά μας τρομοκρατία), αφού τώρα εσείς μάλλον θα ασχολείστε με την… Ουκρανία και το εκεί συμβάν με τους Ρώσους και τους απογόνους του… “ΟΛΕΓΚ”!
  • (Θα διαβάσατε εδώ άρθρο μας, που εξ αιτίας του μόνον… Κομμουνιστές και αντι-ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ δεν μας είπαν, όταν καλούσαμε πχ για την άμεση δημιουργία της “NRF”, όταν αναλύοντας, λέγαμε ότι μόνον ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το επόμενο βήμα της Ρωσίας είναι ο… Βόσπορος και η Πόλη, δια της Κριμαίας και της Αζοφικής, κλπ, κλπ, κλπ, όταν λέγαμε πως το 2018 τελείωνε η Ρ-Ο σύμβαση ελλιμενισμού του Ρ/Στόλου στην Κριμαία, κλπ, κάτι που οι Δυτικοί στρ-κοί αναλυτές ούτε καν εκτίμησαν, για την Ρ-Ισραηλινή βεβαία σύγκρουση, σύγκρουση που ήδη άρχισε, κλπ, κλπ, κλπ)!..
  • Αυτά Κε Πάϊατ και αν θέλετε πείτε μας, προ της αναχωρήσεώς σας από την Ελλάδα: “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ή όχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ” τελικά; “O Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ”; “ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΕ”; Κλπ, κλπ, κλπ! Οργανώστε μια πολύ καλή συνέντευξη, σαν και αυτήν την πράγματι άριστη, που είχατε δώσει, προ καιρού, στα Καλάβρυτα, σε εκείνον τον ποδηλατικό αγώνα και πείτε μας και “αυτά”, αλλά και ό,τι άλλο εσείς νομίζετε! Αληθινά όμως, ειλικρινά, χωρίς… διπλωματικό μπαλαμούτι, όσο βεβαίως η θέση σας, αλλά και τα εθνικά σας συμφέροντα, σας το επιτρέπουν!

3. Όσοι “ΑΓΓΕΛΟΙ” επιστρέφετε για τις επικείμενες εορτές στην Ελλάδα, από Τουρκία, Βαλκάνια και Ρωσία, ραντεβού για ποτό και “κους – κους” τον Δεκ., την ημέρα της εορτής του ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, του ΘΕΟΦΟΡΟΥ, αυτού που τον… έγλειφαν οι λέοντες! Πού αλλού; Στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”, στις 20:00!

4. Xvv1!@98 και Δε33&Sm!

5. Τέλος, με τους τουρκικούς… Χάρτες που εσχάτως ξαναβλέπουμε στα Κανάλια, θα ασχοληθούμε, αν θέλει ο Θεός, άλλη ώρα!.. “Κρατείστε” όμως ότι οι εδώ παρουσιασθέντες σήμερα, … δικαιολογούν, αλλά και “εν πολλοίς” εξηγούν την ύπαρξή τους!..

-/-