ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΣ Κους ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΕΦΑΝΗ και… ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ Κο… ΤΡΑΜΠ!..!..

Αποτέλεσμα εικόνας για photos f 35

F-35

“ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”!

Α. Σεβαστέ Κε Ε/ΥΠΑΜ, Κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!

– Μην ξεχνάτε, σε κάθε δοθείσα ευκαιρία να “πιέζετε” τον Κο Π-Θ, για τα F-35!..

– Μην ξεχνάτε επίσης να το υπενθυμίζετε συνεχώς και στον “Σύμβουλο Ασφαλείας”, (Ωχ Μάνα μου), Κο Ζιακόπουλο!..

Β. Σεβαστέ Κε Α/ΥΠΑΜ, Στρατηγέ ΣΤΕΦΑΝΗ! (ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ έχουμε σήμερα στο ΥΠΑΜ και στις ΕΕΔ)!

– Μην ξεχνάτε, σε κάθε δοθείσα (και μη!) ευκαιρία, να “πιέζετε” τον Κο ΥΠΑΜ, για τα F-35!..

– Μην ξεχνάτε επίσης να το αναφέρετε στον Κο Π-Θ, σε κάθε -και δική σας- συνάντηση μαζί του!..

– Και οπωσδήποτε, μην ξεχνάτε να το υπενθυμίζετε, κάθε φορά που τον βλέπετε, και στον Κο Ζιακόπουλο!..

Γ. Σεβαστέ Ναύαρχε, Κε Ζιακόπουλε!

– Μην ξεχνάτε, σε κάθε δοθείσα (και μη!) ευκαιρία, να “πιέζετε” τον Κο Π-Θ, για τα F-35!..

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: “Το Ωχ Μάνα μου” πάει κυρίως στο ότι είστε “Σύμβουλος Ασφαλείας” και η Ελλάδα συνεχίζει να Ισλαμοποιείται, ούσα σε διαδικασία υλοποίησης Κ/Φ της!.. Εκτός, αν δεν συμφωνείτε μαζί μου ή εκτός αν δεν το βλέπετε ή εκτός αν αυτό επιθυμείτε, κάτι που δεν θέλω να πιστέψω!.. Καταλάβατε! Δηλαδή, αν ο Π-Θ πράττει ό,τι “βλέπουμε” στο “SOROS-Μεταναστευτικό” με “Σύμβουλο Ασφαλείας”, χωρίς “Σύμβουλο Ασφαλείας” τί θα έπραττε;

Δ. Σεβαστέ Κε ΤΡΑΜΠ!

– Σε καλώ μόνον να σκεφτείς την ακολουθούσα πρόταση (γραμματικώς εννοώ την λέξη)!

“Πολύ θα ήθελες να είχες στο κρίσιμο άμεσο μέλλον (το 2023 πλησιάζει) Έλληνες πιλότους σε F-35, να πολεμάνε για σένα, αλλά και για την χώρα σου και την Δύση ευρύτερα! Τί λες”;

– Χρέωσέ μας λοιπόν λίγο ακόμα, [αφού έτσι και αλλιώς ο “Διεθνής Σχεδιασμός” των “Φίλων” σου “Παγκοσμιοποιητών”, αχαχαχαχαχαχαχα, είναι (εξ αρχής ακόμα του υποσχεδίου, με τίτλο “ΕΛΛΑΔΑ”, ήταν / από τα μέσα της 10ετίας του 1990) η Ελλάδα να παραμείνει “βυθισμένη” οικονομικά και… ληστευμένη (sic), μέχρι την “Δευτέρα Παρουσία”], και “πούλα” μας 25 με 30 F-35 (30, αν είσαι μπερεκέτης και κυρίως σωστός), με τον τρόπο αυτόν, αφού αλλιώς δεν μπορούμε να τα πάρουμε!

– Δηλαδή Κε Πρόεδρε, οι Τούρκοι, το αγαπημένο παιδί της “Παγκοσμίου Εξουσίας” και του ΝΑΤΟ, πώς ψώνισαν με ρωσικά λεφτά ή αλλιώς με “μούφα” τουρκικά, τους S-400;

– Τέλος, Κε Πρόεδρε:

α. Σας δώσαμε (στις Η.Π.Α.) τα πάντα, ως χώρα, τα τελευταία χρόνια, όπως και στο ΝΑΤΟ δεν είμαστε λαμόγια και πληρώνουμε κανονικά το αναλογούν σε εμάς 2%, κλπ!

β. Θα ήθελες όμως εκτός από τα… αλωμένα εδάφη μας και την ψυχή μας!

ΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΥΜΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΡΣΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ -ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ- ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!

γ. Γράψε στους… πολυκύμαντους, μέσα στην ζωή σου, γεννητικούς σου αδένες όλους εκείνους που εδώ στην Ελλάδα σε βρίζουν από το πρωϊ, έως το βράδυ, και αναφέρομαι στα… Κανάλια, στους Καθηγητές… αναλυτές, κλπ, αφού όλοι αυτοί οι Κοι λείχουν τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” (πολλοί σπουδάσαντες στις Η.Π.Α. είναι στρατολογημένοι απ’ αυτούς) και κυρίως λείχουν την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, η οποία κυβερνά την Ευρώπη, και συνεπώς και εμάς!.. Οι  Ευρω-Δολαριο-θήρες αυτοί είναι “πουλημένα τομάρια”!..

– Φταις όμως και εσύ, αφού Ο.Κ. δεν μπόρεσες, μάλλον, να αλλάξεις τον “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Πρέσβη σου εδώ Κο Πάϊατ, ο οποίος όμως, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΩ, είναι πράγματι ένας πολιτικός… “Τζέντλεμαν”! (Ίσως να φταίει ο αέρας της Καλιφόρνια, που έχει… αναπνεύσει, αν δεν σφάλλω)!.. Αν τον άλλαζες και έβαζες έναν “δικό σου”, ποιόν και κυρίως πώς θα τον έγλειφαν οι εδώ ιοβόλες μίσθαρνες ανθελληνικές και φιλοτομαρίζουσες… οχιές μας;

– Και Αλεξ-πολη, (όταν τα “τσουγκρίσουμε” με τους Μογγόλους όμως, μην “παίξετε” εκεί βρώμικο παιχνίδι, όπως οι Άγλοι με τις Βάσεις τους, το 1974, στην Κύπρο μας), και Στεφανοβίκειο και Σούδα και Σύρο, και Κάρπαθο και Βάση – Ραντάρ στην Α. Κρήτη, και, και, και, … τα ξέρετε, δώστε μας λοιπόν F-35 ΤΩΡΑ!..

– Κε Πρόεδρε! Σεβαστέ Κε Τραμπ!

  • Είδες ότι σε “διαβάζω” και σένα, (πχ με την Συρία), αφού με τους Επιτελείς σου μας παρακολουθείς, ως “σάϊτ”, και νομίζω ότι μας έχεις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ!..
  • Άρα, άκουσέ μας και ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!.. Μην πεις μετά, πως κάποιος φίλος μου τα έλεγε, αλλά εγώ δεν το άκουσα! Κάνε τώρα και πάλι / ξανά ισχυρότατη γροθιά τις ΕΕΔ, και θα με θυμηθείς!..
  • Μέσα σε 3, 4 ημέρες, σου έδωσα… (O.K. let’s say) 2 “ευκαιρίες” και σκέψου τες!
  • Η ΜΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΤΟ  ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ “Μ. Λ. ΚΙΝΓΚ”, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΝ!
  • Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΥΜΑΝ (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ… ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ) Η(ΔΙΑΖ) ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΑΡΣΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΤΑΣΗ – ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1950, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ!.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΤΟΥΣ, (ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ), ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1990 Η… ΓΙΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1990 ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”!..
  • ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ F-35, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο “ΗΡΩΑΣ” ΜΑΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΓΗ ΣΤΗΝ “CIA” ΕΠΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο “ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ” ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!..
  • ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ… “ΔΑΒΙΔ”, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ” ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ… ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ!..
  • ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ“!

ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ Η.Π.Α.” και

TRUST ME“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΔ ΣΟΥ, Κε ΤΡΑΜΠ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κος Μαρκ ΜΙΛΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ “ΓΑΤΟΝΙ”! ΟΨΟΜΕΘΑ! / “GOOD LUCK GENERAL”!..

markmiley

2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

Πες εκεί στο… “ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ”, όταν θα μας στείλουν και πάλι ΑΚΑΜ, αυτοί να μην είναι – Ο.Κ. – Φιλέλληνες, αλλά να μην είναι, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!!!), και… Τουρκόφιλοι, σαν έναν του Α/ΠΝ, που είχατε στείλει εδώ, ο οποίος ήταν περισσότερος… Τούρκος, ακόμα και από Αμερικανός, ενώ διατηρούσε και πολύ στενές σχέσεις (όπως ήταν φυσικό…), με τους εδώ Τ/Στρ-κούς της Τ/Πρεσβείας!..Είπαμε κάποιοι εκεί στο “ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ” να μας έχουν “ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ”, αλλά σε βεβαιώ, μάλλον… δεν είμαστε και τόσο!..

3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΑΣ Κε ΥΠΑΜ / Κε Παναγιωτόπουλε!

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΑΜ Η(ΔΙΑΖ) ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ”(ΚΑΙ… ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΕΣΩ ΠΧ ΤΟΥ “Σ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” Η(ΔΙΑΖ) ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ Κο Π-Θ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!.. (ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ 30′ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ)!..

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ“!

-/-