ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!..

ω1. Ο Καμμένος πάντα δίπλα στον Μελισσανίδη

Ένας από τους φανατικότερους υποστηρικτές του μικρομετόχου του ΟΠΑΠ και ομοτράπεζου του γνωστού Θωμά Μητροποπουλου, Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι ο υπουργός Αμυνας Πανος Καμμενος.

Ο γνωστός και ως συγκυβερνήτης του Τσίπρα, ο οποίος από κει που αποκαλούσε λαθρέμπορο και χρηματοδότη του Ελεύθερου Τύπου τον Μελισσανίδη, εσχάτως άρχισε να τον αποκαλεί ευεργέτη του ποντιακού ελληνισμού και γιατί όχι και ολοκλήρου του έθνους. Ο Καμμενος θέλοντας να δώσει διαπιστευτήρια πίστης και αφοσίωσης προς τον αόρατο πρόεδρο Δημήτρη, δεν χάνει την ευκαιρία να παρευρεθεί μαζί του, ακόμη και σε πανηγύρια.

Την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αποθεώνει τον Μελισσανίδη, έχει ξαμολυσει κάτι φαιδρούς (πολιτικά) τύπους όπως είναι ο υφυπουργός Ζουραρης, για να βρίζουν τον Ολυμπιακό. Ο στόχος περισσότερο από ξεκάθαρος. Ο Καμμενος έχει κάθε λόγο να είναι δίπλα στον μικρομετοχο του ΟΠΑΠ.

2. ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – «ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ»

Δεκαοκτώ βαθμούς πίσω από τον δεύτερο ο σύριζα. Σχεδόν όσους βαθμούς είναι ο Πλατανιάς (19) πίσω από τον Ολυμπιακό. Και βέβαια, όσες ελπίδες θα είχε ο Πλατανιάς να πάρει το πρωτάθλημα, τόσες θα έχει και ο σύριζα να πάρει πάλι την κυβέρνηση.

Δεν είναι τυχαία η διαφορά, φίλοι μου. Και κυρίως δεν οφείλεται στο αντιμνημονιακό μένος του ελληνικού λαού, ότι δηλαδή ψηφίζει όποιον υπόσχεται να σκίσει τα μνημόνια. Αυτό ήταν, επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, όταν η κυβέρνηση υπέγραφε τα Μνημόνια και ο σύριζα τα έσκιζε με το στόμα. Γι’ αυτό και μόνον γι’ αυτό είχε βγει τότε ο σύριζα.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τώρα ο σύριζα ψηφίζει μνημόνια και η Νέα δημοκρατία δεν λέει πως θα τα σκίσει. Αντίθετα, λέει ότι το κράτος έχει συνέχεια και πως ό,τι ψηφιστεί, αυτό θα ισχύει και για μετά. Υπάρχει δηλαδή μια διαφορά πολιτικής, η οποία, αν ίσχυαν τα περί αντιμνημονιακής ψήφου των Ελλήνων, δεν θα έπρεπε να υπάρχει και διαφορά δημοσκοπική, όχι τόση τουλάχιστον.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η βαθιά ΑΝΤΙΘΕΣΗ, η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ του ελληνικού λαού προς την κυβέρνηση Τσίπρα, αντιπάθεια που τείνει να μεταβληθεί σε πραγματικό ΜΙΣΟΣ, δεν έχει μεγάλη σχέση με τα μνημόνια, αλλά ΚΥΡΙΩΣ με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κυβέρνησης συριζανέλ.

Ποια είναι αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά; Σε ένα θα αναφερθώ. Στα ΠΡΟΣΩΠΑ τα οποία την αποτελούν, που στην πλειοψηφία τους είναι πρόσωπα αναξιόπιστα, ανίκανα, κατωτάτου κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου. Αν, για παράδειγμα, ο Ζουράρις είναι το αντικειμενικά πιο «μορφωμένο» στέλεχος της κυβέρνησης, σκεφτείτε τι είναι οι υπόλοιποι. Σκεφτείτε και κρίνετε τι είναι ο Πολάκης, ο Τσακαλώτος, ο κυρ Αλέκος, ο Καμμένος, ο Κοντονής και τόσοι άλλοι, ων ουκ έστιν αριθμός

Ομιλώ και αναφέρομαι σε ΓΕΛΟΙΑ πρόσωπα, που με τα καμώματά τους έχουν ξεσηκώσει μια ολόκληρη κοινωνία. Ομιλώ για «διαγωνιζόμενους» σε διαγωνισμό υποκρισίας, ψευτιάς, εξαπάτησης και γελοιότητας, εν γένει. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε στελέχη της κυβέρνησης συριζανέλ, αλλά και στο γενικότερο ανθρώπινο δυναμικό που τη στηρίζει και λειτουργεί στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής: Γενικοί γραμματείς υπουργείων και υφυπουργείων, πρόεδροι και γραμματείς φορέων, υπηρεσιών, ακόμα και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που έχουν τεθεί υπό τις υπηρεσίες τους, στα διάφορα συστημικά, τυχοδιωκτικής προσέγγισης ΜΜΕ.

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

Και επειδή πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ο Αθλητισμός -και ειδικότερα το ποδόσφαιρο, ως πιο λαοφιλές σπορ- δεν είναι παρά μία μικρογραφία της κοινωνίας μας, θεωρώ ότι ο κυβερνητικός «Πλατανιάς», δλδ. η κυβέρνηση συριζανέλ, βρίσκεται σε μία συνεχή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινωνίας από τα βασικά της προβλήματα. Στην προσπάθεια αυτή, κυρίαρχο ρόλο παίζει η ΔΙΑΣΠΑΣΗ του φιλάθλου κόσμου, σε «Ολυμπιακούς» και ΜΗ Ολυμπιακούς, που εμφανίζονται με διάφορα ονόματα, όπως «εξυγιαντές», «σύμμαχοι» κ.ά.

Για την κυβέρνηση συριζανέλ και τα στελέχη της, «πας Ολυμπιακός… βάρβαρος»! Και αντίθετα, όποιος επιτίθεται ή εμφανίζεται πρόθυμος να επιτεθεί κατά του Ολυμπιακού, της ομάδας του, της διοίκησής του, του προέδρου του κ.λπ. είναι «φίλος», «σύμμαχος», ενίοτε δε και… «δημοκράτης». Οι άλλοι αντιμετωπίζονται ως «εχθροί», ως «μιάσματα», ως «υποστηρικτές του παλιού», ενίοτε δε και ως… «φασίστες».

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ!

Ετσι ακριβώς έχει η κατάσταση, αγαπητοί φίλοι, με διάφορα φαιδρά έως και γελοία πρόσωπα των συριζανέλ να ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ σε αντιολυμπιακές εκδηλώσεις.

Το φαινόμενο Ζουράρι, όσο γραφικό και αποκρουστικά γελοίο και αν φαίνεται, στην πραγματικότητα εκφράζει μία ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, μία κυβερνητική «φιλοσοφία» που καλύπτει παρόμοιες ή και ακόμα περισσότερο ακραίες απόψεις.

Η συνάντηση Κοντονή (του κατ’ εξοχήν «κυνηγού» του Ολυμπιακού) με δημοσιογράφους της αρεσκείας και της προτιμήσεώς του, ορισμένων και συγκεκριμένων ΜΜΕ της αντιολυμπιακής προπαγάνδας, είναι ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης εναντίον του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά αντίθετα, βρίσκεται σε κατάσταση ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ, σε κατάσταση ΕΝΤΑΣΗΣ και υλοποίησης σχεδιασμού!

Εν ολίγοις, αγαπητοί φίλοι, φρονώ ότι για τους κυβερνητικούς και τους κάθε λογής συμμάχους τους, λαθρέμπορους, μαφιόζους, απατεώνες, ψευτοεπενδυτές και όλον αυτό τον εσμό που προσπαθεί να αποσπάσει από τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ τα τρόπαια που δικαιούται, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ακόμη!

Και όταν λέω ΤΙΠΟΤΑ, εννοώ βεβαίως ΚΑΙ το πρωτάθλημα!

Δεν ξέρω τι μπορούν να σκεφτούν (ή να έχουν σκεφτεί ήδη), δεν ξέρω τι μπορεί να φανταστούν, αλλά ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ να κάνουν!

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Φοβούμαι πολύ το σημερινό παιχνίδι με την Κούλα, που είναι η ομάδα-εκφραστής, η αιχμή του δόρατος του συγκεκριμένου συστήματος. Νομίζω ότι οι παντός τύπου και είδους αντιολυμπιακοί (μαζί βεβαίως και η κυβέρνηση) ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ από το σημερινό ημιτελικό. Φοβούμαι την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, έναν τομέα στον οποίο οι συγκεκριμένοι μαζί με τα δημοσιογραφικά τους συμπράγκαλα ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ. Μπορώ να υποθέσω ότι πιθανότατα κάτι να δημιουργήσουν, κάτι να προσπαθήσουν να κάνουν, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους μηχανισμούς τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό.

Κάτι ο διαιτητής που ορίστηκε (και που είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ αντιολυμπιακού διαιτητή) με τα σφυρίγματά του, κάτι τα πρόσφατα κατορθώματα του Κοντονή, του Ζουράρι και των άλλων, κάτι οι καινούργιες «καταγγελίες» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ από τη δοτή διοίκηση της ΕΠΟ, όλα αυτά συντελούν στην έξαρση του συναισθήματος της ΑΔΙΚΙΑΣ στον ερυθρόλευκο κόσμο. Συναίσθημα που δεν είναι δύσκολο να θεριέψει και να αποκτήσει ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ διαστάσεις με κάποια εξόφθαλμα μεροληπτικά εναντίον του Ολυμπιακού σφυρίγματα, ή με κάποιες ΨΕΥΤΙΚΕΣ καταγγελίες που θα είναι εύκολο να μεταβιβαστούν στους δημοσιογραφικούς φορείς προπαγάνδας και να αποτελέσουν τη βάση για την υλοποίηση των πιο σκοτεινών και ύπουλων σχεδίων.

Για όλα τα παραπάνω, ομιλώ ευθέως για ΠΑΓΙΔΑ που ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ στον Ολυμπιακό. Για ΠΑΓΙΔΑ, που θα «ακουμπήσει» στην προσπάθεια να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ο ερυθρόλευκος κόσμος, να δημιουργηθούν αντιδράσεις και να υπάρξουν έκτροπα μέσα ή και έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, φίλοι μου. Ο,τι και να συμβεί, ό,τι και να γίνει, όσες προκλήσεις και αν υπάρξουν, η κατάσταση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΦΥΓΕΙ. Τα ΟΡΝΕΑ με τα γαμψά νύχια περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τη λεία τους, αυτή που προορίζεται να ΚΛΑΠΕΙ από τον Ολυμπιακό.

Ναι, χωρίς αμφιβολία, το Καραϊσκάκη σήμερα πρέπει να είναι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ έτοιμο να ξεχειλίσει από ποτάμια λάβας. Ναι, η απαίσια και αποκρουστική ομαδούλα που λέγεται Αεκάκι, πρέπει να ΠΝΙΓΕΙ μέσα στην ίδια της την αποφορά.

Οχι, όμως, με ΒΙΑΙΑ μέσα. Οχι με επεισοδιακή αντίδραση. Οχι με ΕΚΤΡΟΠΑ που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ΑΚΟΜΑ και σε απώλεια του 44ου!

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

Πρέπει να ξέρετε ότι ΗΔΗ έχουν αρχίσει στη φωλιά της ρώσικης αρκούδας να κυκλοφορεί το ΥΠΟΠΤΟ: «Αν γίνει το παραμικρό, θα έχουμε μέχρι αφαίρεση βαθμών! Γιατί δηλαδή, σε μας γιατί αφαιρέθηκαν;».

Ανακεφαλαιώνω:

  1. Χωρίς αμφιβολία, σήμερα έχουν στήσει ΠΑΓΙΔΑ για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να την ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.
  2. Χωρίς αμφιβολία, ο ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ διαιτητής θα προκαλέσει.
  3. Χωρίς αμφιβολία, ο ερυθρόλευκος κόσμος βρίσκεται πλέον στα ΟΡΙΑ ΤΟΥ, από το πρωτοφανές, ανηλεές και ανεπανάληπτο κυνήγι που έχει εξαπολυθεί εναντίον του από την πιο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΚΗ (σε νοοτροπία) κυβέρνηση που έχει ζήσει στην ιστορία της αυτή η χώρα.
  4. Χωρίς αμφιβολία, οι πιθανότητες για ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ είναι πιθανότατες.
  5. Απέναντι σε όλα αυτά, ή έστω σε ένα μέρος τους, μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να ξεπεράσουμε αλώβητοι τις συμπληγάδες κυβέρνησης – «εξυγιαντών»:

Ηρεμία, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση. Αυτό είναι το τρίπτυχο που πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει ο ερυθρόλευκος κόσμος, για να μην οδηγηθεί η ομάδα σε άλλους κινδύνους, εξωαγωνιστικούς.

PERSONA NON GRATA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ

Ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, όπως έγινε γνωστό, «σκέπτεται να δώσει το παρών» σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό.

Βεβαίως, ούτε θεσμικά ούτε και σαν πρόσωπο, μπορεί κανείς να του το απαγορεύσει. Εξάλλου, ήσυχος άνθρωπος φαίνεται γενικά και δεν δείχνει από εκείνους που θα μπορούσαν να ενοχλήσουν με την παρουσία τους.

Ομως, επειδή πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των ιδιαιτεροτήτων ενός τέτοιου ντέρμπι, είμαι υποχρεωμένος να τον ενημερώσω για μερικά πραγματάκια που καλό θα είναι να τα λάβει υπ’ όψιν του.

Βασικά, να προσέξει ποιους θα έχει μαζί του. Δηλαδή, για παράδειγμα, θα πρέπει η παρουσία του να μην προκαλέσει και την παρουσία μελών της ΔΟΤΗΣ και εν πολλοίς ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ διοίκησης της ΕΠΟ, ή, ακόμη χειρότερα, μελών της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ και βουτηγμένη μέχρι τον λαιμό στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΕΔ.

Ολοι αυτοί, και το λέω από τώρα να το ξέρει, αποτελούν persona non grata για τον ερυθρόλευκο κόσμο, τον οποίο ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ κατ’ επανάληψη, από την ημέρα που έγινε η ΑΡΠΑΓΗ της εξουσίας από την ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το «αριστούργημα» της Λιβαδειάς για Ζουράρι

Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν διαφωνώ με μία περικοπή των δηλώσεων του Ζουράρι. Ο οποίος αποκάλεσε τα συνθήματα που τραγουδιούνται στην Τούμπα (και φυσικά και σε άλλα ελληνικά γήπεδα) «αριστουργήματα για ανθολόγιο»!

Συμφωνώ λοιπόν μαζί του, ότι για τύπους με τη δική του οπτική, όντως είναι αριστουργήματα. Και για να εμπλουτίσω την κουλτούρα του, ιδού και ένα άλλο αριστούργημα, όχι από την τούμπα, αλλά από τη… Λιβαδειά, που έψαλαν όλοι μαζί οι οπαδοί του Ολυμπιακού:

«Που…α γουστάρει ο κ…ος του Ζουράρι»!

Μη μου πείτε, έτσι; Αριστούργημα ανθολογίου, που μπροστά στα άλλα τα οποία θαυμάζει ο Ζουράρις, πρέπει να προταθεί για το Νόμπελ Λογοτεχνίας!

Τη Μαρίνα στους «Big 4»

«Οταν ο Τζόλε, έχει περισσότερους τίτλους από την α3ΞΑΡΑ και ο Πανιώνιος έχει από κάτω του τον ζέλα και την ΚΟΥΛΑ, για ποιους big4 μας τσαμπουνάνε, από τη στιγμή που δεν κάλεσαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ στη συνάντηση, κ. Μανώλη;;

Αλλά βέβαια, αυτή η κυβέρνηση του απόγονου της χουντικιάς “Σκαπανεύς” ΑΕ θέλει να εξαλείψει ΤΕΛΕΙΩΣ την Ελληνική Βιομηχανία και να επιβραβεύει τους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ, όταν προεκλογικά (για να πάρει τις ψήφους των ΓΑΥΡΩΝ, αυτό αποδείχτηκε) δεσμευόταν ότι ΘΑ πατάξει το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ;;;» (Costa Kosta )

* Και να ήταν μόνον ο Τζόλε, φίλε μου. Το ξέρεις ότι τους περνάει και η Μαρίνα, η κούκλα μεταφράστρια της ομάδας σε τίτλους; ΕΝΤΕΚΑ πρωταθλήματα Ελλάδας έχει με τον Ολυμπιακό η Μαρίνα Τσαλή και ΕΠΤΑ Κύπελλα! Σύνολον τίτλων ΔΕΚΑΟΚΤΩ! Και μαζί, ένα Σούπερ Καπ!

Πρώτα αυτή, λοιπόν, θα έπρεπε να καλέσει ο Βασιλειάδης.

Στα πέναλτι

«Μανώλη, πλάκα-πλάκα, αυτοί είναι ικανοί αν φτάσει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία των πέναλτι στο Κύπελλο, να μας πούνε εσείς δεν επιτρέπεται να χτυπήσετε πέναλτι, περνάει απευθείας το αεκάκι».

Καλά θα κάνει ο Ολυμπιακός να ζητήσει διευκρίνιση από τους δοτούς, από τώρα !» (Pamfilos Efentakis).

Πρωταθλητής Φεβρουαρίου και πρώτος 2ου 15νθήμερου Μαρτίου ο Πόα!

«Διάβαζα δύστυχους ΑΡΔοβάζελους που γράφουν, πως δεν τους ενδιέφερε το παιχνίδι στην Τούμπα, διότι ο Παναθηναϊκός… ήταν ήδη πρωταθλητής των ντέρμπι. Ετσι έγραφαν.

Ελεγαν επίσης πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Αττικής. Να προσθέσω ότι είναι επίσης πρωταθλητής Φεβρουαρίου και πρώτος του δεύτερου 15νθήμερου του Μαρτίου.

Με τόσους τίτλους σε μια χρονιά θα κουραστούν να κάνουν γύρους του θριάμβου. Ασε που σε λίγο, με αυτόν τον κάλπικο τρόπο θα ξεπεράσουν και τον Ολυμπιακό. Είναι ικανοί για όλα.

Καλό Σαββατοκύριακο, Μανώλη μου»! (Παρασκευή Παρασκευάς, poros20142014@yahoo.gr).

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 13/04/2017)

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 – 09:46

3. Με σφυρίχτρα και κλομπ!

Ο αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ έχει τελειώσει και αφού ο Παπαπέτρου έκανε αυτά που έκανε, στη συνέχεια ανέλαβαν δράση τα ΜΑΤ όπου μπήκαν στα αποδυτήρια και χτυπούσαν αδιακρίτως. Μιλάμε για στιγμές απείρου κάλλους χθες στον Ναό, όπου εντός των τεσσάρων γραμμών είχαμε τη σφυρίχτρα να κάνει κουμάντο και εκτός αυτών, τα κλομπ.

Τόσο πολύ φοβούνται τον Ολυμπιακό, που έκαναν το παν προκειμένου να τον σταματήσουν. Ο Παπαπέτρου λοιπόν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να χαρίσει τη νίκη στην ΑΕΚ και από την άλλη τα ΜΑΤ, τα οποία μπήκαν στα αποδυτήρια και χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Αυτά ήταν τα δύο… όπλα χθες για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Από τη μια υπήρχε ο ρέφερι καμικάζι και από την άλλη οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ξεπέρασαν κάθε όριο χθες και προκάλεσαν τραυματισμό ανθρώπου του Ολυμπιακού.

Συγχαρητήρια κύριοι.

                                                                                         ΧΑΜΕΡΠΗΣ

ΥΓ.

Θα τα πείτε με τον ΕΛΛΗΝΑ, όταν “με το καλό” επιστρέψει!!!

                                                                                                     – / –