“Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”!

Φίλοι μας!

1. Επειδή πολλοί που βαριούνται να “ψάχνουν” (και) το σάϊτ μας, σας ξαναπαρουσιάζω αυτό που μας ζητήσατε: (ΠΡΟΣΟΧΗ: Ό,τι θα διαβάσετε παρακάτω είναι απλώς ό,τι αφέθηκε εσκεμμένως να… διαρρεύσει, από… “κύκλους” τότε, του ΝΑΤΟ)!

Σχέδιο “Φαιδώρα“: To σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας

– Στις 2 του Ιούνη 1988, ο τότε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, εβραϊκής καταγωγής, Γιόζεφ (Ιωσήφ) Λουνς, με απόρρητο έγγραφό του προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Γκάσπαρ Ουάϊνμπεργκερ, αναφερόταν στο γνωστό σχέδιο Φαιδώρα, με την διαβεβαίωση ότι αποτελούσε πλέον την “λυδία λίθο” για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία αφορούσαν την Ελλάδα στις σχέσεις της με την Τουρκία, και την “τελική χάραξη” των συνόρων των κρατών της περιοχής της νότιας Βαλκανικής.

– Το έγγραφο εκείνο ήταν με αριθμό πρωτόκολλου: NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83

Έλεγε τα εξής:
  1. Συμφωνούμε απόλυτα με το μνημόνιο σας της 20ης Μαΐου 1988. Έστειλα τον προσωπικό μου βοηθό μου Van de Campen ο οποίος συζήτησε το θέμα με προσωπικότητες της Ελλάδας. Επεσήμαναν ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο Αιγαίο πέλαγος. Συμφωνούν για κοινή εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους, από το 1994 και μετά. Παράλληλα, θα αναγκαστούν οι σημερινοί αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ(!!!), σύμφωνα με το “Σχέδιο Φαιδώρα”, υποτίθεται έναντι της συγκεκριμένης πρότασης συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου Πελάγους.
  2. Ήδη ενημέρωσα τους συμμάχους και συμφωνούν όλοι με το σχέδιο. Τους παρακάλεσα να βοηθήσουν μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης να δοθεί έκταση στο ζήτημα αυτό σαν ειδησεογραφία και πολιτικό σχόλιο.
  3. Τελικά, η εφαρμογή του Σχεδίου Φαιδώρα, θα γίνει αφορμή για αλλαγή του πολιτικού χάρτη της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτόν οι νέοι πολιτικοί ηγέτες θα είναι απαλλαγμένοι από τα φορτία των προβλημάτων των παλαιών.
Υπογραφή Γιόζεφ Λούνς, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.
-/-
2. Κοι της διεθνιστικής, (με ελληνική απλώς καταγωγή), Κ-Β σής μας, και ιδιαιτέρως εσύ… Στρατηγέ, Ιωαννιδικέ… αντιστασιακέ Κε Τόσκα!
    α. Το “πάτε” για εμφύλιο αρχικά και μετά για διεθνοποίηση της εσωτερικής σύγκρουσης; Εξηγούμαι: Πριν από μερικά χρόνια, πχ επί Κ-Β Σαμαρά – Βενιζέλου, κλπ, τότε που η Χρυσή Αυγή” / (“Χ.Α.”), η οποία εμφανίστηκε υποτίθεται απ’ το πουθενά, “έλυνε και έδενε” στις λαϊκές αγορές, στις γειτονιές, κατέγραφε σπίτια ξένων Ασιατών μεταναστών, κλπ και είχε μετατραπεί σε… Αστυνομία, σε… ΕΚΑΒ, και σε ό,τι άλλο θέλετε, “βγαίνατε” και φωνάζατε και δικαίως, ενώ τα πουλημένα βοθροκάναλα, τα οποία εσείς ως Κ-Β από το 2015 κατηγορούσατε και ακόμα κατηγορείτε (λιγότερο βεβαίως σήμερα) ως δήθεν αντι-ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν αντι-Κ-Βκά, κλπ, … “έπνεαν μένεα”, κατά των Φασιστών, Ναζιστών, της Χ.Α., κλπ, κλπ, κλπ! Τα θυμάστε όλα αυτά!
– Όλο αυτό το διάστημα που κυβερνάτε Κοι της Κ-Β, η Χ.Α. … εξαφανίστηκε (την δικάζετε τάχα / γράψαμε σχετικά, “εδώ και… πίσω”) και στη θέση της εμφανίστηκαν διάφορες άλλες, ιδεολογικά αντιδιαμετρικές τηςΧ.Α. τρομοκρατικές… συλλογικότητες, με κύρια αυτή που είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ σας, ο Ρουβίκωνας, όπως και άλλες που χρηματοδοτούνται ομοίως αδρά, από ξένες ΜΥ, όπως πχ ο ΑΝΤΑΡ-CIA, οι τάχα μου Αναρχικοί των Εξαρχείων, κλπ, που τάχα δεν σας… ξέρουν και δεν τους… ξερετε, Κυβερνητικοί… Δημοκράτες!.. (Αν η ΕΥΠ, και πάντα σε μια υποθετική φανταστική περίπτωση, σε ένα φανταστικό σενάριο, ήταν Υπηρεσία εθνική στην πράξη και όχι μόνον στο… όνομά της, τότε θα μπορούσε να ρωτήσει πχ την αγγλική ΜΙ6 που… ανακάλυψε την 2η 17Ν ή την πιο… φίλη μας / σας “σήμερα”, Ι/Μοσάντ, ώστε να πληροφορηθεί σχετικώς, αν δεν γνωρίζει…).
Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα για τη δράση των παραπάνω δικών σας παιδιών, που μέχρι και στη Βουλή μπήκαν και μετά διατάξατε να τους πάνε περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια τους… (… Αρχηγάρα Κε Τζουβάλα πού είσαι, ακούς ή όχι, … Κε Τζουβάλα που ακόμα είσαι Αρχηγός, επιδιώκοντας, τί άραγε ρε; Να γίνεις ο αριστερός… Μπαϊρακτάρης ή … Βουλευτής των “Σ. ΑΝΕΛ”; (Δεν απάντησες βεβαίως ακόμα, αν έχεις ή όχι σχέσεις με την Υπασπίστριά σου, όπως γράφηκε ευρέως στον Τύπο, προ καιρού)!..
– Δεν περίμενα όμως πως και σήμερα, που είστε Κ-Β, εσείς οι -τελικώς- “Ψευδο-Δημοκράτες” και όπως αποδεικνύεται και αποδεικνύετε βαθιά Χουντόμουτρα κόκκινης απόχρωσης και όχι μαύρης, όπως οι άλλοι, οι οποίοι είναι δήθεν αντίπαλοί σας, αλλά που και οι 2 έχετε κοινούς… Χρηματοδότες, σήμερα λοιπόν που κάποιοι άλλοι, Έλληνες και προφανώς μη διεθνιστές και απάτρηδες όπως εσείς, (δικαίωμά σας είναι αυτό ασφαλώς, αλλά η στοιχειώδης εντιμότητα και ο ανδρισμός επέβαλλε να το πείτε πριν από τις εκλογές, ώστε να βλέπαμε αν θα γινόσασταν ποτέ Κ-Β, όσο και “στημένες” πιθανώς να είναι οι εκλογές), κάποιοι που δεν συμφωνούν μαζί σας ιδεολογικά και μάλιστα για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, που και η όποια σοβαρή πλειοψηφία σας δέχεται ότι είναι τέτοιο, και αναφέρομαι στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ, κάποιοι που δεν θέλουν να δώσετε το Όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, στους Αλβανο-Σλάβους, των Σκοπίων, λόγω της δυνατότητος και μόνον που σας παρέχει η εξουσία, και μάλιστα η τρομοκρατική εξουσία που κατέχετε, αφού έχετε συμπεριφορές… μονόπλευρης ανοχής στα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα σχεδόν καθημερινής τρομοκρατίας, που ασκούν οι… “Ρουβίκωνες”, τα… Εξάρχεια, κλπ, κλπ, κλπ,  πράξη παράδοσης που σας επιβάλλει ο διεθνιστικός αντικρατισμός σας και συνεπώς ο συνακόλουθος ανθελληνισμός και το μίσος με το οποίο εμφορείστε κατά κάθε ελληνικού και εναντίον κάθε πολίτη που δηλώνει Έλληνας (μιλάμε εδώ στο σάϊτ μας για… “Θερμιδώρ”, από την πρώτη κιόλας στιγμή που γίνατε Κ-Β, έχοντας γράψει τότε για τον Τσίπρα, “το SOROS-παιδο”, κλπ, και πως αν “θα πέφταμε έξω” στην εκτίμησή μας, θα του ζητάγαμε συγγνώμη), δεν περίμενα λοιπόν πως και σήμερα 04-02-2018 , όπως και την προηγούμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, θα διατάζατε όλες αυτές τις…  συλλογικότητες να βγουν στους δρόμους με κράνη, ξύλα, σιδερογροθιές, λοστούς και μαχαίρια, για να τρομοκρατήσουν απλούς πολίτες που… θέλουν να πουν κάτι άλλο από εσάς, ελεύθερα και δημοκρατικά, σε έννοιες δηλαδή (“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”) που πιστεύετε -λέτε- και εσείς!.. Ας το γράψω έτσι!..
Τί κάνουν ρε… Χουντο-αντιστασιακέ Τόσκα, αλλά και Κοι Νεο-Ταξίτες Χουντο-Διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, (που όμως είστε τόσο… ειλικρινείς “που έχετε μαζί σας” και είστε Κ-Βση, διότι σας στηρίζουν οι “Χρήσιμοι Ηλίθιοι”, οι πολιτικοί τυχοδιωκτικο – πολιτικάντηδες των ΑΝΕΛ),  τί κάνουν οι Αναρχικοί σήμερα στην πλ. του Αγ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ; Τί δουλειά έχουν στα Προπύλαια; Ποιός τους ενοχλεί στα Εξάρχεια; Κλπ, κλπ, κλπ!..
– Πού βρήκαν όλον αυτόν τον οπλισμό και εξοπλισμό ρε μεγάλε Υπουργέ του Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”; Ποιοί είναι οι Οργανωτές και Εκπαιδευτές τους; Σ’ έχει άραγε απασχολήσει ποτέ;
– Πού είναι η Αστυνομία που διατάζεις Κε Τόσκα, για να τους “μαζέψει”; (Μήπως πήρες καμμιά εντολή από τον “Παθητική Άμυνα”);
– Πόσοι απ’ αυτούς Υπουργάρα μας είναι Έλληνες, πόσοι ξένοι και ποιοί είναι οι επικεφαλής τους;
– Πώς από φύλακας των Επικοινωνιών στον Υμμητό Κε Τόσκα, στο με εβραϊκό ονοματεπώνυμο Πραξικόπημα του άνου Ιωαννίδη -λόγω Κύπρου και του ακολουθήσαντος πολέμου του “Γιομ Κιπούρ” / της εξιλεώσεως- το 1973, βρέθηκες να είσαι… “σκοπός και θαλαμοφύλακας” όλων αυτών των τρομοκρατικών… συλλογικοτήτων; Για τον Βράϊλα και το Φράγκο λες πχ και λέτε (τα… αυτιά μας είναι παντού!) πως ήταν τότε, το 1973, στο α/δ της Ελευσίνος και το είχαν καταλάβει, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά… ξεχνάς να μας πεις πού ήσουν εσύ και κάποιοι άλλοι τότε φίλοι σου, πού ήσασταν, τί κάνατε και πώς φτάσατε να γίνετε αμύντορες τάχα της Ελληνικής Δημοκρατίας!.. Έχεις σκεφτεί αν και πόσο διαφέρεις, πχ από τους Αραπάκη, Μπονάνο και Παπανικολάου;
– Και κάτι ακόμα άκρως ΣΟΒΑΡΟ! Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Κε Τόσκα, ΝΑ ΒΡΕΙΣ αυτούς που “βρώμισαν” τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, βρίζοντάς τον στο ίδιο του το σπίτι! Έτσι, θα δείξεις, αν πραγματικά μετάνοιωσες που υποστήριξες μετά πάθους την Χούντα του Ιωαννίδη!..
– Κε Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα! Κε Τζ. Πάϊατ, των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”! Σ’ άφησαν εδώ για να κάνεις ό,τι και στην Ουκρανία; Μας πάτε σε εμφύλιο και ΝΑΤΟ – ϊκή… ειρηνευτική επέμβαση; (Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός / όχι πως δεν σας ξέρουμε βεβαίως διαχρονικά μάλιστα / ότι ένας Τουρκο-τσόγλανος και επίσημος σύμβουλος του Δικτάτορα ΡΤΕ, ο Γιγίτ ΜΠΟΥΛΟΥΤ, το… “Συννεφο-παλλήκαρο”, είπε πως θα σπάσουν τα πόδια μέχρι και του Π-Θ μας (δεν έρχεστε ρε Μογγόλια να το κάνετε, να δείτε ποιανού πόδια απειλήσατε να σπάσετε και γενικώς “πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος” σας;) και ούτε μια δήλωση δεν έκανες, ούτε εσύ Κε Πρέσβη, ούτε η χώρα σου, ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!
                                             ΓΙΑΤΙ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! 
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό Κε Πάϊατ; Πόσο ακόμα θα… πεοθηλάζετε και μάλιστα μετ’ επαγγελματικού πάθους τους Μογγόλους);
–  Γιατί δεν σ’ άλλαξε άραγε ο Ρεπουμπλικανός Κος ΤΡΑΜΠ; Θα μου πεις εδώ ο ΤΡΑΜΠ βάλλεται πανταχόθεν από την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, μ’ εμένα θα ασχολείτο; Σωστό και αυτό!
– Σταματώ εδώ, σας έχουμε αναλύσει ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ όλους σας, όπως επίσης σας έχουμε κάνει… ΑΞΟΝΙΚΗ, αλλά και… ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ! Όμως τελικώς, αν και πάλι… σουτάρετε την ΕΛΛΑΔΑ, γράψτο και να το θυμάσαι Κε Πρέσβη! ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ από την “αρκούδα και μάλιστα… Μαρς!.. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ Κε Πρεσβευτά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, μάλλον την ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 300 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 3000+ ΕΤΩΝ! Don’t You Forget About This, Mr Ambas.!..  ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ!
(Με την ευκαιρία! Σε κύτταξα με πολύ προσοχή! Όταν θα φύγεις από τη Διπλωματία, θυμήσου ότι μπορείς να κα΄νεις καριέρα στην 7η Τέχνη, αφού το πρόσωπό σου είναι “Χουλιγουντ-ιανό”! Υποκριτική δεινότητα που θέλει ένας ηθοποιός έχεις όπως διεπίστωσα και πολύ, οπότε πληροίς τα 2 βασικά δεδομένα, για να διακριθείς και ως ηθοποιός)
Κε Κοτζιά, Κε ΥΠΕΞ και Αρχηγέ του “ΠΡΑΤΤΩ”, πού είσαι για πες μας! Μήπως θες και εσύ και οι “δικοί” σου στο… Κίνημα αυτό Σκέψης και Προβληματισμού, όπως το λέτε, (αφού “κολλήσατε” από τη… προοδευτική…  Μόδα), μήπως θέλετε λοιπόν ομαδική ψυχανάλυση, αφού είστε και υπέρ του να δοθεί το Όνομα, αλλά και υπέρ του Συλλαλητηρίου;
– Με την ευκαιρία!
  – Ο Τόσκας πρέπει να βρει οπωσδήποτε τους αποστολείς των επιστολών, ειδάλλως θα γίνετε ομαδικως ΡΟΜΠΑ! Βρείτε τους να τους… φτύσουμε ΟΜΑΔΙΚΩΣ!
  – Μάλλον αρχίζει να… χαράζει και για εσένα Κε Υπουργέ! Εννοώ πως αρχίζεις και εσύ να λες ψέμματα, “κολλώντας” την βαριά παθολογική αρρώστια του Π-Θ μας! (Με αφορμή τα όσα είπε ο ΜΙΜΙΤΣ το γράφω και μόνον)!
   – Και κάτι ακόμα! Καλά Κε Υπουργέ! Μια ονομασία, έτσι για ξεκάρφωμα ρε αδελφέ, που να μην είχε μέσα το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, δεν μπορούσατε… “έξυπνα” έστω, (καταλαβαίνεις), να είχατε παρουσιάσει με τον Κο… Νίμιτς, το ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ του SOROS και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ;
Κοι της Κ-Β!
– Σας θυμίζω ότι στην “Κατοχή” τα “Τάγματα Ασφαλείας” δημιουργήθηκαν, όταν όσοι ΑΠΛΟΙ κυρίως Έλληνες και Ελληνίδες, (εννοώ όχι ιδεολόγοι, μορφωμένοι, κλπ, αλλά και τέτοιοι βεβαίως), επειδή σφάζονταν από τους Κομμουνιστές, για τον λόγο ότι δεν ήθελαν να γίνουν όμοιοί τους ή διότι απλώς, δεν συμφωνούσαν μαζί τους, (Κομμουνιστές που έπαιρναν όπλα και χρήματα από τους Άγγλους), πήγαν και ζήτησαν και πήραν όπλα από τους Γερμανούς Κατακτητές (άλλο που δεν ήθελαν αυτοί / τουλάχιστον οι περισσότεροι απ’ τους Έλληνες), για να προστατεύσουν τις ζωές τους και αυτές των οικογενειών τους, φτιάχνοντας τα υπόψη Τάγματα!
– Κατ’ αντιστοιχία σήμερα, με τις ανεκδιήγητες πράξεις σας, οδηγείτε με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ τον απλό και πολύ κόσμο, στην “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, (ασφαλώς όχι όλους, αλλά σίγουρα την τεράστια πλειοψηφία του λαού μας), κάτι που, αν δεν είστε “Ιδιώτες ή Πράκτορες”, (εγώ δεν θέλω να το πιστέψω αυτό), αντιλαμβάνεστε πως το θέλουν μόνον οι εχθροί της χώρας μας, αφού έτσι θα πάμε “εύκολα” στην υλοποίηση του “ΦΑΙΔΩΡΑ”!
Πείτε μας λοιπόν ακριβώς,  αυτό θέλετε;
Θα βάλλετε τους απλούς Έλληνες να αλληλοσκοτωθούν και εσείς ως άλλοι… Τσιριμώκοι (στην καλύτερη των περιπτώσεων), με τα πολυ-παχηλά πορτοφόλια και τις καταθέσεις, θα έρχεστε μετά, αν θα υπάρχουμε να μας καταθέτετε… στεφάνια ρε; Θα βάλλετε ξένους πράκτορες να μας αιματοκυλίσουν και πάλι ρε;
– Κα Μπακογιάννη!
Οι αναρχικοί “κατέβηκαν”, αλλά στο Σύνταγμα ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕΣ, όπως δήλωσες ειρωνευόμενοι το λαό μας, εμάς την… πλέμπα !..
ΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ “ΚΡΑΤΗΣΕΣ” ΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΟΥΒΕΛΟΥ;
– Κε Μητσοτάκη!
   – Μάθε… Γεωμετρία! Ρώτα να σου πουν τί σημαίνει Διχασμός! Το 80 – 20 “Όχι” το Όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους Σκοπιανούς, δεν είναι ΔΙΧΑΣΜΟΣ! Το τί είναι ΔΙΧΑΣΜΟΣ και τί μας… έρχεται διάβασέ το παραπάνω Κυριάκο!..
   – “Πάρτο αλλιώς”, διότι σου το έγραψα, θα καταντήσεις “ΠΑΡΙΑΣ” της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ό,τι και αν σου υποσχέθηκαν απ’ έξω!
   – Με την ευκαιρία!
    – Κτύπα” και τον ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ, που σας έχει “πνίξει” σαν Παράταξη και όχι μόνον -δήθεν- την… Οικογενειοκρατία!
      –    Κάνε και κανένα ρουσφέτι και σε κανέναν που να μην είναι Κρητικός ή -με Γερμανική σφραγίδα- και Εβραϊκο-Αμερικανικών αντιλήψεων!.. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ “ΤΟΠΙΚΟ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ“!..
Κε Τσίπρα!
– Πώς από καταβολές  οικογενειακές Χουντικές, όπως διαβάζω, κατάντησες να “πουλάς”, όπως φαίνεται, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας; Με ποιό δικαίωμα;
– Θα δώσεις στο εξωτερικό το “Όνομα”, έναντι της αλλαγής ενός ονόματος ενός Σκοπιανού Α/Δ και ενός δρόμου και στο εσωτερικό έναντι ενός Πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ της Μακεδονίας μας;
ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ!
   “ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ
-/-
ΥΓ. Κουτσούμπα έχασες την ευκαιρία!.. Γεννηματά πρόδωσες τον Παπανδρέου και τον Πατέρα σου!
-/-