ΘΥΡΑ “7”… ΘΕΜΑΤΩΝ!..

“ΠΙΑΣΜΑΝ” ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!

– “ΕΠΑΙΞΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

– ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΡΥΠΑ” ΤΟΝ ΜΑΝΔΑ, ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΕΡΙ!

– ΕΙΧΕΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΕΜΝΟ ΚΑ ΕΝΤΙΜΟ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΧΑΝΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ”, ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ!

– ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ (“ΚΟΥΛΑ”) ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ, ΒΟΗΘΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΚΟΥΛΑ, ΤΟΥ 1ου ΔΕΞΙΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ “ΒΑΡ-ΙΤΩΝ” ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Κας… Παρθένας ΚΟΥΡΟΜΠΙΛΙΑ!..

– ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ 2η ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ Α’ ΗΜ. ΤΟΠΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ… ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!..

– ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΙΣΒΑΝΗ, ΣΤΟ Α’ ΗΜ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΝΩ ΚΡΑΤΗΣΕ 1′ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ Α’ ΗΜ., ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ 1’+ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ Β’ ΗΜ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!..

Πολύ κλωτσιά τα δρεπάνια του Ατρομήτου, ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΑ!

– ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΜΕ “ΤΑ 2 ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΙΣΩ”, ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙΟ-ΒΡΩΜΙΑΡΗ!..

– ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΘΕΣ Ο ΤΖΗΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, (ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΒΑΡ” ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ), ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΣΤΟ “ΒΑΡ”, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΙΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΣΤΟ 85′, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΗ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΕΡΝΟΤΑΝ! (Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, “ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΠΑΟΥΚ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ”)!.. ΤΕΛΟΣ, ΠΑΤΕ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ”, ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ!.. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ – ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ “ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ” ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ… ΑΛΕΚΟ”!.. Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΑΠΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ… ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΙ “ΕΦΑΓΕ” ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!..

– ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!.. ΑΛΛΕΣ 2 ΖΩΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ Η ΟΑΜΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ!..

– ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΡΕ… ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ… “ΠΡΕΣΠΙΤΕΣ”;

2. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΣΛΟΥΚΑ ΑΛΗΤΑΡΑ! 

Ερντέν σε Σλούκα: «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»

Ερντέν σε Σλούκα: «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»
Ο 33χρονος πρώην παίκτης του ΝΒπου πλέον αγωνίζεται την Καρσίγιακα επιτέθηκε μέσω twitter στον διεθνή γκαρντ που αρνήθηκε να αγγίξει το επετειακό πανό για τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

 Sloukas, bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin kurucusuna saygısızlık yapmayacaksın. Tüm dünyanın saygıyla andığı Atamıza sen de saygını göstereceksin…

Ενσωματωμένο βίντεο
3. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ!.. ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!
alexandris1.jpg
Η  1η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑ:
ΚΑΙ Η 2η ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ!.. 

“Επειδή δεν έχω σάιτ ούτε πληρώνομαι και από κανένα για να του κάνω χατίρια, θα σας πω κάτι χωρίς να σας κουράσω… Όσον αφορά το ποστ που με τόσο ζήλο και υποκρισία αναλύσατε θα σας διευκρινίσω ότι δεν είναι δικό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του, δηλαδή δεν το έγραψα εγώ.

Απ’ όλο το κείμενο σαφώς και δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι. Για τα υπόλοιπα όμως, όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών και αξιών της πατρίδας μου και της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο…
Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμά του… Η ανησυχία μου δεν είναι για τους μετανάστες, αλλά γι’ αυτούς που εισβάλουν στην χώρα μου τόσο εύκολα με εγκληματικές τάσεις που ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται και όχι για τους πρόσφυγες πολέμου…
Για μια ακόμη φορά διαπιστώνω την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό που έχει καταβάλει την χώρα μου απ’ τους ίδιους τους Έλληνες, που όπως πάντα στην ιστορία μας σαν λαός την έφερε στην σημερινή κατάντια…
Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου, τις αξίες και τις σκέψεις μου όπως και κανενός συνανθρώπου μου. Εύχομαι σε λίγα χρόνια να μην συμφωνείτε με τα λεγόμενα μου γιατί αν συμφωνήσετε τότε θα έχει χαθεί η πατρίδα…
Στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες λοιπόν και όχι σ’ αυτούς που αναζητούν στην χώρα μου μια ευκαιρία ζωής…
Ελπίζω στα όσα κακά έρθουν να δείξετε τον ίδιο ζήλο προβολής όπως κάνατε σήμερα…
Υ.Γ.1 Μην μπερδεύεται τα λόγια μου με τον αθλητισμό!
Υ.Γ.2 Και ξέρω ότι δεν θα δημοσιευθεί, γιατί ο καθένας επιλέγει να πλασάρει αυτό που του συμφέρει”.

683324_039afd9db3-824c0382f48bf399

4.

Αμερικανικές και άλλες πιέσεις προς τον Ιβάν Σαββίδη

Αμερικανικές και άλλες πιέσεις προς τον Ιβάν Σαββίδη
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 – 14:54

Από τη διεκδίκηση ακόμη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης είχαν εγερθεί αμφισβητήσεις για τη συμμετοχή του «σκοτεινού» – λόγω της αδιαφάνειας των πράξεων και των συναλλαγών αλλά και εξαιτίας της αδιευκρίνιστης σχέσης και εξάρτησης από το ρωσικό πολιτικό-ολιγαρχικό σχήμα διακυβέρνησης – ελληνορώσου επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Τότε ακόμη εκκρεμούσε η σχέση του με τη ΣΕΚΑΠ και πλήθος φημών συνόδευε τον ιδιοκτήτη της σχετικά με την εμπορία και διακίνηση τσιγάρων.

Μυστήριο

Η όλη δραστηριότητά του επίσης παρέπεμπε σε σχήματα ξένα προς τις αρχές και τους κανόνες που διέπουν προηγμένα εταιρικά σχήματα του σύγχρονου κόσμου. Πολλά μετρητά, αλυσίδες εταιρειών και παρένθετων προσώπων, ισολογισμοί κεφαλαιουχικώς ελλειμματικοί και γενικώς αχλύς κάλυπτε τις περισσότερες των δραστηριοτήτων του. Και βεβαίως μυστήριο καλύπτει τον πλουτισμό του κ. Σαββίδη, όπως συμβαίνει με όλους τους ρώσους ολιγάρχες. Πώς δηλαδή εν μία νυκτί κατάφερε από επιστάτης ενός καπνεργοστασίου να γίνει ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες καπνοβιομηχανίες της Ρωσίας…

Σε εκείνη τη φάση λοιπόν και επειδή στη Θεσσαλονίκη ήταν ορατή η διεκδικούμενη επιρροή και απολύτως συνδεδεμένη με τον ρωσικό παράγοντα, δεν ήταν λίγες οι αντιδράσεις και ακόμη περισσότερες οι διατυπωθείσες επιφυλάξεις έναντι του ενδεχομένου να καταστεί ο Ιβάν Σαββίδης άρχων και του στρατηγικού λιμανιού της Μακεδονίας.

Κίνδυνοι

Η αμερικανική πλευρά είχε από τότε επισημάνει τους κινδύνους που απορρέουν από μία ενδεχόμενη κεκαλυμμένη ρωσική εγκατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα, ειδικά σε χρόνο κατά τον οποίο στη χώρα του Πούτιν αναβίωναν πανσλαβικά οράματα και ιδεώδη και εμφανής ήταν η προσπάθεια να αναδειχθεί η ρωσική επιρροή στην ευρύτερη περιοχή.

Παρά ταύτα τίποτε δεν εμπόδισε τον Ιβάν Σαββίδη να ανοίξει βεντάλια δραστηριοτήτων, όσο αμφιλεγόμενες και αν ήταν αυτές. Ο προσεταιρισμός αρχικώς εθνικιστικών κύκλων και αργότερα η ταύτισή του με την κυβέρνηση Τσίπρα και η υποστήριξη που της παρείχε μέσω της εμπλοκής τους στα μέσα ενημέρωσης, επέτρεψαν την παράκαμψη των όποιων αμφισβητήσεων.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε εν τέλει σε ένα μεικτό γερμανο-γαλλικό σχήμα, που διεκδίκησε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο σήμερα κατέχει το 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Σε αυτό ο ελληνορώσος επιχειρηματίας μετέχει με 20%, αλλά επί της ουσίας είναι αυτός που διευθύνει το λιμάνι.

Αμφισβητήσεις

Επειδή όμως στην παρούσα φάση, λόγω και των γεγονότων στη Συρία, το γεωπολιτικό παιχνίδι έχει ανοίξει, οι αμφισβητήσει επανήλθαν δριμύτερες. Ο αμερικανικός παράγοντας αισθάνεται ότι η Ελλάδα -στρατηγικός κατά την επίσημη έκφραση εταίρος των ΗΠΑ- είναι εν πολλοίς διεκδικούμενη τόσο από τους Ρώσους όσο και από τους Κινέζους.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι εκπρόσωποι της αμερικανικής πρεσβείας επανέρχονται κατά καιρούς στο όλο θέμα και επισημαίνουν τους κινδύνους από τη συγκρότηση ατύπων βάσεων στο ελληνικό έδαφος. Λένε χαρακτηριστικά ότι το λιμάνι του Πειραιά περιήλθε στην Κίνα, της Θεσσαλονίκης στη Ρωσία και πως οι ίδιοι, ως παραδοσιακοί σύμμαχοι της χώρας μετά βίας κατάφεραν να εξασφαλίσουν παρουσία στο κρίσιμο για τα ελληνικά συμφέροντα λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα θίγουν ξανά τη συμμετοχή του κ. Σαββίδη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επαναφέροντας όλες εκείνες τις κατά καιρούς ενστάσεις για την αδιαφανή προέλευση των κεφαλαίων του και την εξάρτηση που αυτή δηλώνει από τη «μητέρα πατρίδα» και το καθεστώς Πούτιν. Στη βάση των παραπάνω ασκείται έντονη αμερικανική πίεση στον Ιβάν Σαββίδη να πωλήσει τις μετοχές του στην κοινοπραξία που ελέγχει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Τελευταίως μάλιστα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι οι Γάλλοι της κοινοπραξίας εντείνουν κι αυτοί τις πιέσεις να αποκτήσουν το μερίδιο του ελληνορώσου επιχειρηματία. Κάτι που φαίνεται γνωρίζει και ο Ιβάν Σαββίδης και γι’ αυτό σπεύδει κάθε τόσο μέσω των sites που ελέγχει να διατυμπανίζει ότι παραμένει κυρίαρχος του λιμανιού και δεν σκοπεύει να πουλήσει παρά μόνο εντός του κοινοπρακτικού σχήματος στο οποίο συμμετέχει.

Το Πόρτο Καρράς

Επίσης δυσκολίες ανακύπτουν και σε άλλες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες του. Συγκεκριμένα, καλά πληροφορημένες πηγές βεβαιώνουν ότι εγείρονται αμφιβολίες πως γνωστό αμερικανικό fund που ενεπλάκη πρόσφατα στη χρηματοδότηση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς θα επιτρέψει την πώλησή του στον Ιβάν Σαββίδη. Εκ του καταστατικού του εμποδίζεται να εγκρίνει πράξεις και συναλλαγές με αδιαφανή σχήματα, που δεν είναι σε θέση να πιστοποιήσουν την προέλευση των χρημάτων. Όπως και να έχει, οι επενδύσεις του ελληνορώσου επιχειρηματία αντιμετωπίζουν τα βάρη της αδιαφάνειας που τον συνοδεύει. Στον καιρό των διεθνών ελέγχων, ιδιαιτέρως για την προέλευση των χρημάτων, οι όποιες επενδύσεις του τελούν υπό αίρεση και αμφισβήτηση.

  • Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 10/11/2019.

5. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

«Με τα μάτια της ψυχής του Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Αμπατζή

«Με τα μάτια της ψυχής του Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Αμπατζή!» (vid)
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 – 17:24

Ο Ολυμπιακός δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο, προσπαθώντας να προσφέρει χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες ετοίμασαν ένα ξεχωριστό βίντεο το οποίο έπαιξε στα μάτριξ του Καραϊσκάκη πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Περιστεριώτες, αφιερωμένο στον 43χρονο Δημήτρη Αμπατζή, κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο 43χρονος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον Αμπατζή να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τον αγαπημένο του παίκτη στον Θρύλο, Κώστα Φορτούνη.

Ο Αμπατζής ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου τυφλών της Ελλάδας, με την οποία κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο και δύο χάλκινα σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα της δεκαετίας του ’90, την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο του 2002, καθώς και την τέταρτη θέση στην Παραολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.

Να σημειωθεί πως στη διάρκεια του αγώνα, θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μέθοδος παρουσίασης ποδοσφαιρικού αγώνα σε τυφλό φίλαθλο, τον Δημήτρη Αμπατζή, με φωνητική περιγραφή και ταυτόχρονη απτική υποστήριξη επί ειδικού τρισδιάστατου ανάγλυφου μοντέλου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο, της εν εξελίξει έρευνας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστήμιου υπό τον Αναπληρωτή Καθηγητή Μανόλη Μαραβελάκη, σε συνεργασία με τον νομικό Τάκη Αλεξανδράκη.

6. 

«Αφιερώνω την πρόκριση στους φίλους μου τους Ολυμπιακούς»

«Αφιερώνω την πρόκριση στους φίλους μου τους Ολυμπιακούς»
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 – 20:01

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ποτέ δεν είχε κρύψει τη μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας φόργουορντ συνεχίζει πλέον την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών, ωστόσο, δεν ξεχνάει τους Πειραιώτες.

Μετά τη νίκη του Προμηθέα με 81-79 επί του ΠΑΟ ο Αγραβάνης έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι αφιερώνει τη συγκεκριμένη νίκη στους φίλους του τους Ολυμπιακούς.

Με τον «Άγρα» να έχει «καρφώσει» και με τη φανέλα του Θρύλου τον ΠΑΟ, κάνοντας το ίδιο και με τους Πατρινούς απόψε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πραγματικά τι να πω! Εγώ προσωπικά είχα σημαδέψει αυτό το παιχνίδι από την “ποδιά” του Φριντέτ! Ήθελα να πάρω εκδίκηση! Πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου! Αφιερώνω την πρόκριση στους φίλους μου τους Ολυμπιακούς που πέρασαν πολλά! Μη λέμε μεγάλα λόγια… Το πιστεύαμε! Όλα τα παιδιά έπαιξαν με τη ψυχή τους σήμερα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

7. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΥΡΑ 7 ΦΩΤΟ

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-