Και Πάλι Απαντήσεις!..

Φίλοι μου / μας!

1. Δηλαδή, δεν έπρεπε να ασχολούμαστε; Αφού αυτός πλέον είναι Πρόεδρος των Η.Π.Α., με αυτόν, και συγκεκριμένα με την πολιτική του και κυρίως την εξωτερική των Η.Π.Α.,  είμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε, φιλαράκο!.. Τί δεν καταλαβαίνεις;

2. Τον Σουλεϊμάν Σοϊλού τον είχαμε προ πολλού χρόνου χαρακτηρίσει ως τον σύγχρονο “Τοπάλ Οσμάν” και όχι τυχαία! Διάβασε ποιός ήταν ο… “Κουτσός” και θα καταλάβεις!..

Οι δηλώσεις του Σεντάτ ΠΕΚΕΡ, απ’ τα Η.Α.Ε. όπου ευρίσκεται και που αφορούν τον Σοϊλού, και κυρίως η οργή και το πάθος που βγάζουν οι απειλές του Πεκέρ προς τον Τ/ΥΠΕΣ, όπως “θα σου βάλλω κολλάρο και θα σε περιφέρω στους δρόμους σαν σκυλί”, κλπ, (για το πώς φέρθηκε σε δικούς του συλληφθέντες ανθρώπους, αλλά και για τις απειλές του Υπουργού, όπως ο ΠΕΚΕΡ ισχυρίστηκε, κατά της οικογενείας του), κατ’ εμάς μαρτυρούν… ΠΡΟΣΕΞΕ(!) το τί βιώνεται σήμερα στις τ/Φυλακές, (πόσα σημερινά… “εξπρές Μεσονυχτίου”), όπως και τί στα “Αστυνομικά Τμήματα”, αλλά και τί τύχη έχουν όσοι των Κούρδων μαχητών… συλλαμβάνονται από τις τ/ “Δυνάμεις Ασφαλείας”!..

Μετά!

Ναι, πιστεύουμε τον Πεκέρ και τα όσα λέει, παρ’ ότι είναι Μαφιόζος, διότι:

   α. Γνωρίζουμε πως έχει έναν ιδιαίτερο, για Μαφιόζο, “Κώδικα Τιμής”! Ο Πεκέρ, αν και για χρόνια στο “ΜΗΡ”, το Κόμμα με την μεγαλύτερη ιστορικά σχέση με τις τ/ΜΥ και την τ/Μαφία, όπως και ο Α. Τσακιτζί, διαφέρει κατά πολύ απ’ αυτόν, διατηρώντας ένα… ήθος, όντας… “κάθετος” και όχι… εύκαμπτος και… ευλύγιστος στις διάφορες, οβιδιακές πολλές φορές, μεταμορφώσεις του Κόμματός του, όπως ο Τσακιτζί!..

   β. Γνωρίζουμε άριστα το πώς λειτούργησε, κυρίως / κατ’ εξοχήν στο εσωτερικό της χώρας, η λεγόμενη “Τ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, απ’ το 1923 και μετά και κυρίως απ’ το 1965 και την ίδρυση της ΜΙΤ!..

   γ. Παρακολουθούμε, για 10ετίες, τα γεγονότα στην γείτονα αυτήν χώρα και η ανάλυσή τους, σύνθεσή τους, σύγκρισή τους, κλπ, κλπ, κλπ, βεβαιώνουν κάθε φορά, τα όσα… προκύπτουν!..

Ακολούθως:

Καμία Αμερική δεν είναι πίσω απ’ τον Πεκέρ! Η Αμερική απλώς ωφελείται απ’ τις δηλώσεις του, αφού αυτές προσβάλλουν τον ΡΤΕ και την Κ-Β του, έναν ΡΤΕ που είναι, όπως έχουμε πει και εξηγήσει, ο μοναδικός στόχος του Α/Προέδρου και των σχεδιασμών της “Διεθνούς Εξουσίας” που ελέγχει την Α/Κ-Β και όχι βεβαίως η Τουρκία!

Ο Πεκέρ ανήκε στο “ΜΗΡ”, (ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν υποστήριξε, και μάλιστα “έργοις”, τον ΡΤΕ, όπως λένε και ακούτε, παρά μόνον για λίγο, κάπου εκεί στο απόγειο της Ερντογανικής Π-Θ κής δόξας, στις αρχές και στο μέσον της 2ης 10ετίας στην Κ-Β του νυν Τ/ΠτΔ, ), όπως και πάντα εντάσσονται και ανήκουν οι περισσότεροι νεαροί στην Τουρκία, που επιθυμούν να πλουτίσουν ενταγμένοι στην Μαφία και στα διάφορα πλοκάμια της, ενώ ο άκρατος εθνικισμός τους (πραγματικός ή όχι, ανάλογα με το άτομο), αποτελεί παραδοσιακά το όχημα… εισόδου τους στο Κόμμα αυτό!..

Ο Πεκέρ, όντας το Νο “1” σήμερα όνομα της Μαφία στην Τουρκία, (φανταστείτε το πόσο δύναμη νοιώθει ότι έχει ο Πεκέρ ή το πόσο πραγματικά ισχυρός είναι, από το ύφος και το περιεχόμενο και μόνον των απειλών του), μετά την ουσιαστικά διάσπαση του “ΜΗΡ”, με την φυγή της Κας Μ. Ακσενέρ, “πήγε” μαζί της, με την… πλευρά της, εγκαταλείποντας τον “Μπασμούγ” Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, οποίος ήταν πράκτορας της ΜΙΤ, όπως και ο 1ος “Μπασμπούγ”, ο Τ/Κ Σχης Alparslan TÜRKEŞ, καθώς και άλλοι πολλοί υψηλόβαθμοι του Κόμματος, όπως και η κάποτε πιο εθνικιστικο-δεξιά πτέρυγα του Κόμματος, ήτοι οι αποτελούντες παλιότερα το “Εργατικό Κόμμα” και σήμερα το “Κόμμα Πατρίδα”, με επικεφαλής τον Περιντσέκ, τον ουσιαστικό Κ-Βτη της χώρας, αφού αυτός ελέγχει τις ΤΕΔ και τον ίδιον τον ΡΤΕ, δια των ΤΕΔ, που πήραν πια πολύ έξυπνα την “ρεβάνς” απ’ τον ΡΤΕ, όπως και δια του παλαιού συντρόφου του ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ!

Ο Πεκέρ “εμφανίστηκε”, λίγο μετά που ο ΡΤΕ μήνυσε την Ακσενέρ, η οποία τον χαρακτήρισε δολοφόνο, όμοιο, όπως είπε η Κα αυτή, του Ι/Π-Θ Κου Β. Νετανιάχου!

Και εμφανίστηκε… αντιπερισπαστικά (sic) της ενέργειας του ΡΤΕ, η οποία φόβισε λίγο, είναι αλήθεια, την Ακσενέρ, μια Ακσενέρ, η οποία είναι η μόνη στο τ/πολιτικό σύστημα, που είναι αντίθετη στο νυν και χρονικά καινούργιο τ/προεδρικό σύστημα!..

Το τ/Κράτος, ως μια πρώτη απάντηση στον Πεκέρ, εκτόξευσε, σε όλη την Τουρκία, ένα πρωτοφανές “κυνήγι” κατά της Μαφία, στοχεύοντας… “Κέντρα” του Μαφιόζου και ηχηρά ονόματα, κατά περιοχές, φερόμενους “ανθρώπους” του!

Τέλος, δεν περιμέναμε τον Πεκέρ, για να μας πει, πχ ότι ο γιός του πρώην Π-Θ ΜΠΙΝΑΛΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ συνέστησε μαφιόζικη Ομάδα και εμπορευόταν ναρκωτικά από Κολομβία, Βενεζουέλα, κλπ!

Μήπως δεν σας είχαμε γράψει πχ για το ποιόν του Κρυφο-Γκιουλενιστή Μπουλέντ ΑΡΙΝΤΣ, ο οποίος δεν “αγγίχτηκε” απ’ τον ΡΤΕ, διότι ο ΑΡΙΝΤΣ μέχρι και την ζωή του είχε “παίξει” για εκείνον; Έτσι, ο Αρίντς σιώπησε και σιωπά, για χάρη του γιού του! Ή όχι; Τί περισσότερο είπε τώρα ο Πεκέρ δηλαδή, για τον Αρίντς;

Οι γιοί του ΡΤΕ τί έχουν κάνει, για παράδειγμα; Ο ίδιος ο ΡΤΕ, για ποιόν ακριβώς λόγο έχει κατηγορηθεί, για την τεράστια περιουσία / κατάθεση που έχει σε ελβετική Τράπεζα / – ζες;

Η “Χαλκ Μπανκ” / “Λαϊκή Τράπεζα” και το σκάνδαλό της, τί ακριβώς αφορά; Θυμάσαι ίσως;

Η πρόσφατη τ/αναφορά (23-05-2021), ότι, τα τελευταία 4 χρόνια, 1,1 τρις ΤΛ, πέρασαν από την “Χαλκ Μπανκ”, στην τ/Εθνική Οικονομία, τί ακριβώς σημαίνει; Για πες μας, πχ 2, 3 σκέψεις σου!..

Γιατί “τράβηξε” (διότι αυτό συνέβη) τον γαμπρό του από Υπ. Οικονομικών, κλπ, λίγο πριν εκλεγεί ο Μπάϊντεν;

Μήπως θυμάσαι, εσύ ο ερωτών, αλλά και μήπως θυμάστε φίλοι, ο σημερινός στρατηγικός εταίρος του ΡΤΕ, Ρ/Δικτάτορας Κος Β. ΠΟΥΤΙΝ (εμείς εδώ στην Ελλάδα, που γεννήθηκε η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, δεν ξέρουμε καμία “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, την οποία να κυβερνά κάποιος πολιτικός ή άλλος, για 20 και 30 χρόνια, αγαπητέ Βλάντιμιρ), για ποιό ακριβώς λόγο είχε, προ ετών, κατηγορήσει τον ΡΤΕ και την Τουρκία; Μήπως τον είχε κατηγορήσει για διεξαγωγή λαθρεμπορίου πετρελαίου, μαζί μάλιστα με τον “ISIS”, από το Ιράκ, και δια της Β. Συρίας (και Τουρκίας), προς την Α. Μεσόγειο;

Καλά ξεχάσατε το προσωπικό α/φ του Νο “2” του Βενεζουελάνου Κομμουνιστή Δικτάτορα Μαδούρο, που γυρνώντας από την Τουρκία, “κατέβηκε” και στο “Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, τότε που ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” είχε παρτίδες (κατ’ εμάς “πάσης φύσεως”, αλλά εδώ “ΣΙΩΠΟΥΜΕ”), με το Κοκκινο-φασιστόμουτρο αυτό, γεγονός που έκανε τον Τσίπρα να μην βγάλει “κιχ”, όταν είχε ξεσπάσει εκείνο το… “me too” με τον Β/Πρέσβη στην Αθήνα, έναν τόσο ευαίσθητο Τσίπρα, όταν πρόκειται φυσικά για βρωμιάρηδες που θεωρητικά πρόσκεινται στην λεγόμενη Δεξιά (ΝΔ), όπως πχ με τον Λιγνάδη, με τον Φιλιππίδη, κλο, αλλά τόσο… πάπια, όταν πρόκειται για δικούς του, όπως πχ για τον Κιμούλη;

Μην ξεχνάτε επίσης ότι, η Τουρκία είναι ο τελευταίος διαμετακομιστικός εμπορικός σταθμός, από και προς την Δύση και ιδιαιτέρως του παγκόσμιου χρυσού, με ό,τι αυτό σημαίνει, (θυμηθείτε τον “δικό” μας Ε-Εβραίο “Ριχάρδο” και πείτε μου τί δουλειά είχε ο χρυσός… του, υποτίθεται… “του”, να πηγαίνει, όταν συγκεντρώνεται, κλπ, στην Τουρκία), πριν αυτός καταλήξει στις Τράπεζες (Γερμανίας, Γαλλίας και Αγγλίας κυρίως) των Απάτρηδων, σχεδόν Κοσμοκυρίαρχων, “Διεθνών Εβραίων”, που κυβερνούν σήμερα, ακόμα δια της Μέρκελ, την ΕΕ!..

Άρα, σε ό,τι μας αφορά, ο Κος Σ. ΠΕΚΕΡ… “εκόμισε γλαύκας ες Αθήνας”!

Όλο το τ/Παρακράτος, του οιωνεί τ/Στρατοκράτους, από το 1923, έως σήμερα, αποτελεί αντικείμενο… πολύτομης “Δικτατορικής Διατριβής”!.. Ίσως στο μέλλον ασχοληθούμε ειδικά και σε βάθος με το θέμα, “τ/Στρατοκράτος και Παρακράτος”!..

ΥΓ. Είσαι προφανώς ο ίδιος, λέμε εμείς, ο οποίος μας είχες ρωτήσει για τυχόν σχέσεις του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με την ε/ΜΑΦΙΑ και για το αν υπάρχουν, ποιές εμείς εκτιμούμε ότι είναι! Η ΜΙΤ μάλλον ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας!.. Γιατί δεν της γράφεις μια επιστολή, για όποιες τυχόν τέτοιες ερωτήσεις θες απάντηση;

Παράλληλα, στείλε και μια επιστολή στον Κο Τσίπρα και ρώτα τον, αν θέλει να σου και να μας πει (άλλο θέμα φυσικά, αλλά… δοθείσης ευκαιρίας, κατάλαβες), τί ακριβώς είχε συζητήσει εκείνον τον Φεβ. στην Άγκυρα,  με τον Τ/Πρόεδρο ΡΤΕ, για σχεδόν 3 ώρες;

3.  Άλλο ένα μπράβο στον Κο Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της “Κ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”! Γιατί; Διότι δήλωσε πως αν η Τουρκία και το Ψευδοκράτος επιμείνουν στην υποτιθέμενη λύση των 2 Κρατών στο νησί, τότε θα βάλλει “ΒΕΤΟ” στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ!..

Επιτέλους Πρόεδρε, επιτέλους!..

4. Ξαναγράφουμε φίλη! Ο Τ/δημοσιογράφος Μουράτ ΑΚΑΝ,  σε άρθρο του, έγραψε πως “έχουμε στοχοποιήσει Λέσβο και Ρόδο”, επιβεβαιώνοντας και αυτός τα όσα εμείς έχουμε γράψει για την… ερωτική σχέση των ΤΕΔ με την Λέσβο, … ραβασάκια “κατακτήσεώς” της, με ημερομηνίες 2014 και 2015, έχουμε στα χέρια μας!..

5. Ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ θέλει… , αλλά απαιτούνται και… ριάλια, παπάρα! Τα 5 πχ ραντάρ που θέλει να βάλλει στο Α. Αιγαίο ο Στρατηγός Αρχηγός, στοιχίζει, το ένα(!), από 12 έως 15 εκ-ρια $ Η.Π.Α.! Άντε, μαλ… α!..

Κάνε τον σταυρό σου, που ευτυχής συγκυρία, και σίγουρα ο “ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ”, έφεραν στην εξουσία, στην πιο κρίσιμη στιγμή, το δίδυμο Μητσοτάκη – Φλώρου, με αποτέλεσμα να “αλλάξουν” όλες οι ΕΕΔ! (Με το ρήμα “αλλάζω”, ό,τι καταλαβαίνεις)!..

Ναι! Πιστεύουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ότι οι Ισραηλινοί θα μας… δώσουν (για να ρωτάς, μάλλον καταλαβαίνεις το “δώσουν”), τον “Σιδηρού Θόλο”!..

6. Το ετήσιο κόστος του “COVİD-19″στην Τουρκία είναι 3,7 δις ΤΛ!

7. Ναι! Συμφωνούμε με τον “Δντη Επικοινωνίας” του Τ/ΠτΔ, Κο Φ. Αλτούν, ο οποίος τόνισε πως, «σήμερα η μεγαλύτερη απειλή, είναι η “ντίτζιταλ” απειλή»! Κάτι παραπάνω θα ξέρει!..

8. Μπράβο στον Α/Π-Θ, για την έξυπνη ονομασία “KUNG FLU”, του “Κορωνοϊού”! Έστω και με αυτόν τον πολύ πνευματώδη τρόπο, ο Κος Μπορίς ΤΖΟΝΣΟΝ γίνεται ο 1ος Δυτικός, μετά φυσικά τον πρώην Α/Πρόεδρο Κο Ν. ΤΡΑΜΠ, που, έστω και εμμέσως, “δείχνει” τους Κινέζους, ως τους υπευθύνους των… παθών μας, τα τελευταία 2 σχεδόν χρόνια!..

Μα από τα εργαστήρια της Γιουχάν και από τους Κινέζους μοριακούς βιολόγους δεν ξέφυγε ο… θάνατος; Πού έχει λοιπόν άδικο ο Κος Μ. ΤΖΟΝΣΟΝ;

Αν ο Α/Π-Θ είχε και το θάρρος να αναφέρει και την σχέση των Κινέζων με τους “Διεθνείς Εβραίους” σ’ αυτήν την παγκόσμιο… διαρροή του θανάτου, αν αναφερόταν και στον κοινό τους σχεδιασμό, κλπ, όπως εδώ τόσες φορές έχουμε γράψει και εξηγήσει, τότε θα ανέβαινε πολύ ψηλά στην υπόληψή μας!

Τότε όμως, ίσως να μου πείτε, θα έπαυε να ήταν και Π-Θ!.. Ίσως να έχετε δίκιο!.. Πάντως εμάς, έστω και κατά το ήμισυ, μας δικαίωσε, σε όσα, μετ’ επιτάσεως και μετ’ εμφάσεως, σας γράφαμε σχετικά!..

9. Λάθος! Απ’ τα τέλη του 2020, η Κίνα έχει τον μεγαλύτερο πολεμικό στόλο του κόσμου, με 36ο διαφορετικά πολεμικά καράβια!

10. Ναι, ορθόν, αλλ΄ αυτό, είτε έχει ξεφύγει της τ/παρατηρήσεως, είτε δεν αναφέρεται απ’ αυτούς εσκεμμένα, αφού ο πολιτικός αυτός είναι ο άμεσος και μόνος συνομιλητής τους, την νυν Α/Κ-Β!.. (Μάλλον αυτό συμβαίνει)!

Ο Α/ΥΠΕΞ Κος Μπλίνκεν, στις 03-03-2021, ανέφερε, ό,τι είχε απ’ τον Γενάρη τονίσει ο Α/Πρόεδρος, πως δηλαδή “οι Η.Π.Α. θα ενισχύσουν την τ/Αντιπολίτευση, προκειμένου να ρίξουν τον ΡΤΕ”!..

11.  Ναι! Οι Ρώσοι δοκίμασαν με επιτυχία, όπως είπαν, τους S-500!..

12.  Κε Σοϊλού!

Παρέλαβαν ή όχι ακόμα, οι “Δυνάμεις Ασφαλείας”… σου, το τ/”Εθνικό Πολυβόλο” SAR 7,62 MT, για… αντι-τρομοκρατική χρήση; (Ώστε να μειωθεί και η… ξενική εξάρτηση, όπως έλεγες)!..

13. Πολύ καλή η ιδέα της επίσκεψης του Κου Μπλίνκεν, σε Ισραήλ, Παλαιστινιακή Αρχή, Αίγυπτο και Ιορδανία, αμέσως μετά την λήξη της 11ήμερης Ι-Π… εντάσεως (sic)… , στημένης, κατ’ εμάς, από την “ΧΑΜΑΣ” και τον… ελεγκτή της ΡΤΕ!.. (Σας το αναλύσαμε σε αμέσως προηγούμενα άρθρα μας αυτό)!

Όμως Κε Μπλίνκεν!

Εμείς ισχυριζόμαστε ότι πρώτα θα έπρεπε να μεταβείτε στην Γεωργία! Ναι, στην Γεωργία, η οποία φαίνεται να “ξεκίνησε” παιχνίδια με το Ιράν και άρα (λογικά) και με την Ρωσία, τους 2 αυτούς “διαβόλους” του “Άξονος Του Κακού” των τελευταίων ετών, όπως εσείς, οι Αμερικανοί, λέγατε / χαρακτηρίζατε παλιά τις όποιες στρατηγικές αντι-δυτικές συμμαχίες!..

Ρωτάμε! Μήπως ο Κος Πούτιν, πάει “δια τρίτων”, “δια της πλαγίας”, όπως λέμε, να “βάλλει χέρι” και πάλι στην Γεωργία, σε μια τόσο κρίσιμη περιοχή, όπου μάλιστα έχει “δικά” του κρατικά μορφώματα, όμορα της Γεωργίας, την ίδια στιγμή που εσείς, οι Η.Π.Α., και ορθώς, ασχολείστε με τα των Ισραλινο-Παλαιστινιακών σχέσεων, καθώς και με την πιθανώς καπνογόνο βόμβα… Προυτάσεβιτς;

Η Γεωργία, εμείς λέμε, ότι δεν έχει ακόμα -δυστυχώς- πολιτική… εντιμότητα, πολιτική, προς την Δύση, αξιοπιστία!

Αν οι Ρώσοι “πιάσουν” εκεί και πάλι, έχοντας δική τους την Κριμαία, την Τουρκία ως πολιτικό τους, ακόμα τουλάχιστον, παίγνιο εναντίον της Δύσεως, ρόλο στην Συρία και μια… Νερωνική θέαση στα των Ι-Π σχέσεων, σχέσεις που είναι χαίνουσα πληγή για την άμυνα της Δύσεως απέναντί τους, τότε, δεδομένης και της σχέσεώς τους με τους Πέρσες, αλλά και με τους Κινέζους, μάλλον θα επικρατήσουν στην τόσο επίσης κρίσιμη περιοχή του Καυκάσου και σίγουρα στην Κ. Ασία, ενώ και η σημερινή… φίλη τους Τουρκία θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί!..

Τί γίνεται λοιπόν σήμερα στην Γεωργία, φίλοι Αμερικανοί; Μήπως σας “κοίμισε” η αντι-ρωσική θέση του λαού και της ηγεσίας της και ξυπνήσετε με καμιά νέα… Κριμαία;

Κατά τ’ άλλα -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- φίλοι! Ο Κος Πούτιν, που τόσο πονηρά κινείται και προωθείται σε ξένα… χωράφια, λέγει πως θα σπάσει τα δόντια όσων θα θελήσουν να… φάνε κάτι από τα ρωσικά εδάφη, αν κατάλαβα καλά την δήλωσή του!

Είναι αυτός όμως που μόλις πρόσφατα αναφέρθηκε σε ασφάλεια των ρ/συνόρων (!!!), σχετικά με τα όσα ελάμβαναν χώρα στα σύνορα Γάζας – Ισραήλ ή όχι;  Τα σύνορα της Ομοσπονδιακής Ρωσίας είναι σ’ αυτά του Ισραήλ; Ποιός λοιπόν πάει με τα δόντια του να δαγκώσει τον άλλον;

Ένας πολιτικός ηγέτης και μάλιστα της υπερδύναμης Ρωσίας, ο οποίος προ (2, 3) μηνών ζητούσε επίσης να επισημαίνονται Α/στρατιωτικοί στο Αφγανιστάν, και να εκτελούνται, έναντι αμοιβής! (Στο πλαίσιο ενός περίεργου σύγχρονου, αμερικανικής… καταγωγής, “WANTED”)!..

Όταν ο Μπάϊντεν τότε, και ορθώς, τον απεκάλεσε δολοφόνο, αλλά και Δικτάτορα*, ο Κος Πούτιν ψέλισσε… άρρητα ρήματα, ξεχνώντας να μας πει τίνος δόντια θα δάγκωναν ποιούς, με εντολή του!..

* Τουλάχιστον ο Κινέζος Πρόεδρος απεδέχθη, έστω και εμμέσως, ότι είναι Δικτάτορας, όπως τον είχε και αυτόν, και πάλι ορθώς, αποκαλέσει ο Α/Πρόεδρος!..

Σε κάθε περίπτωση, στις 16-06-2021, στην Γενεύη και στην 1η συνάντηση Μπάϊντεν – Πούτιν, εκτιμούμε πως θα πρέπει, οι Αμερικανοί τουλάχιστον, να ξακαθαρίσουν… κάποια πράγματα “στα ίσα” με την… “Αρκούδα”, και κυρίως τα παραπάνω αναφερθέντα… χωράφια (!), όπως και την… εντιμότητα στις όποιες εκατέρωθεν των 2 πλευρών μελλοντικές στον Πλανήτη ενέργειες, για να μην γράψω μόνον “ρωσικές” και παρεξηγηθώ!..

Επίσης! Στην επικείμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ τον προσεχή Ιούνιο, εκτιμούμε πως ο Α/Πρόεδρος θα πρέπει να “τελειώνει” με τον ΡΤΕ!

Πώς;

Απειλώντας τον “στα ίσα” με αμερικανική στην Τουρκία απόβαση, αν εκείνος δεν προγραμματίσει, από τώρα, την πολιτική του έξοδο, έστω και… ηρωϊκή, όπως εδώ το έχουμε γράψει ξανά!.. Έτσι, θα υποχρεώσει την Τουρκία, επιπροσθέτως, να “τελειώσει” με την Λιβύη, την Συρία, την Ρωσία, το Ιράν, τον “ISIS”, την “ΧΑΜΑΣ”, την “Χιζμπολλάχ”, κλπ!.. Καταλάβατε!

Άλλωστε αυτό οι Τούρκοι το φοβούνται από τις αρχές του 2000 ακόμα, όταν Α/ΓΕΕΔ ήταν ο μοναδικός Τ/Αρχηγός που δεν επισκέφθηκε ποτέ στην θητεία του τις Η.Π.Α., όντας ένας εκ των πιο σκληρών Τ/Στρατηγών Ευρασιανιστών! (Ευρασιανισμό, που κατά βάση βιώνει σήμερα η Τουρκία,, με τους Περιντσέκ και… Σία Κυβερνήτες της)!..

Και τότε οι Η.Π.Α. / Α. Ε. Δ. είχαν εκπαιδευτεί σε άσκηση επεμβάσεως στην Τουρκία, σε αμερικανική έρημο!..

14. Οι ΤΕΔ και ο Κος Ακάρ έχουν “βγάλλει” τώρα, και εξετάζουν λεπτομερώς, όλα τα βιογραφικά των στελεχών τους και κυρίως των υπηρετούντων, όχι για να ασχοληθούν με τις σχεδόν επικείμενες κρίσεις του Αυγούστου, κλπ, αλλά για να “τσιμπήσουν” τους όποιους εναπομείναντες Γκιουλενιστές, με την ελπίδα να κλείσουν καμιά ακόμα τρύπα… διαρροής πληροφοριών!..

Ευχόμεθα Τούρκοι, σχετικά!..

Πάντως, στην παρούσα χρονική στιγμή, ο Αρχι-Χότζας Φ. ΓΚΙΟΥΛΕΝ διέταξε, από τις 24-03 2021 θυμίζω, όλους τους δικούς του στην Τουρκία, από την Πενσυλβάνια όπου ζει, όντας πια πολύ άρρωστος, να οργανωθούν και πάλι κρυφά!.. (Και όχι μόνον τα στελέχη των ΤΕΔ)!..

15. Μήπως η ε/Πρεσβεία στην Άγκυρα θα μπορούσε να στείλει στο ε/ΥΠΕΞ το πλήρες κείμενο του Ερντογανικού “ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ 2023” (21-03-2021), ώστε να το αναγνώσουμε όλο και εμείς;

16. Λέμε στους αγαπητούς, και σχεδόν στο σύνολό τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, δημ/φους ή “δημ/φους” του στρατιωτικού “ΤΣΑΤΣΟΣΑΪΤ”, του Ε/ΥΠΑΜ, πως δεν μπορεί να υπάρξει καμιά κατάληψη νησίδος στον Έβρο π. , όπως πχ αυτής του Αμορίου, κλπ, από τους Τούρκους ή κάποιας δικής τους από εμάς, διότι κανένα στρατιωτικό Τμήμα που “βγαίνει” πάνω σ’ αυτές, δεν μπορεί να “σταθεί”, να παραμείνει σ’ αυτές και να οργανωθεί αμυντικά, με αποτέλεσμα να είναι… μελλοθάνατο, ένθεν κακείθεν των αντιμαχομένων!.. Είναι κάτι ανάλογο με τα… “βυζιά”, που γράφαμε τις προάλλες!..

Ασχοληθείτε λοιπόν φίλοι με το αντικείμενό σας αυστηρά και πάψτε επιτέλους να πιστεύετε πως, με… παπαριές που απευθύνονται, και μόνον(!), σε ασχέτους, μπορείτε να προσβάλλετε την ΝΔ και συγκεκριμένα τους Παναγιωτόπουλο, Στεφανή!..

17.

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-