Μέσ’ Την… Ανία μας!..

Φίλοι μου / μας!

1. O Κος Καλίν δήλωσε πως οι S-400 δεν έχουν πάει στο Ιντζιρλίκ! Καλά δεν είπε το Τ/ΓΕΕΔ τα 4 μέρη που θα εγκατασταθούν; Άλλαξε κάτι; Όχι! Άρα, προς τί οι… νέες αναφορές και οι… διαψεύσεις;

2. Πολύ σοβαρή απόφαση των Η.Π.Α. και άξια προσοχής, η απόφαση να πωλήσουν στην  Σ. Αραβία 280 πυραύλους αέρος – αέρος ΑΙΜ-120C, έναντι 650 εκ. $!

3. Αυτή είναι η ορθή φράση, αυτή που ανέφερε ο Ε/Π-Θ στην Βουλή, στις 09-11-2021! “Κόμβος Ισχύος” στην περιοχή μας! Και αυτό ήταν επιτυχία του Κ. Κ. Μ. και του ΥΠΕΞ του / μας Κου Δένδια, ο οποίος μετά από τις Γαλλία, Η.Π.Α. και Αγγλία(!), ειδικά την Αγγλία, την οποίαν οι Τούρκοι την παρουσιάζουν ως “της γούνας τους μανίκι”, έκανε ορθότατο “άνοιγμα” και προς την “ΑΓΙΑ ΕΔΡΑ”, στην… έδρα της, με συγκεκριμένες προτάσεις, κυριοτέρα των οποίων είναι “η προστασία των Χριστιανικών πληθυσμών”!..

Σε κάθε περίπτωση, η χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη Ελλάδα, μέσα στα τόσο φοβερά και τρομερά παγκοσμίως τελευταία 2 χρόνια, με την διπλωματική της “επιθετική άμυνα” έγινε και πάλι η ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, η με ΛΟΓΟ και ΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ, η ΕΛΛΑΔΑ που ΟΛΟΙ πια διεθνώς κατάλαβαν και πάλι ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ και μάλιστα (και) για δικό τους όφελος, η ΕΛΛΑΔΑ που σε πείσμα πολλών, δεν… πεθαίνει και δεν θα… πεθάνει!

4. Πολλά συγχαρητήρια στον Κο Πρετεντέρη για το άρθρο του στα “ΝΕΑ”, στις 09-11-2021, με τίτλο “ΠΕΝΘΟΣ”!.. Μήπως αυτά δεν γράφαμε και εμείς, μέχρι και πρόσφατα; Το “σάϊτ” μας είναι εδώ!..

5. Είπαν στον Καθηγητή Γιατρό Βασιλακόπουλο πως “θα σε πυροβολήσουμε, σαν τον Χίο”!

Καλά ρε “μούτρα”! Ο δημοσιογραφικός βρωμιάρης Χίος ισχυρίζεται ότι τον πυροβόλησαν άνθρωποι του Δντη του ιδαιτέρου Γραφείου του Κου Π-Θ, Κου Δημητριάδη, “δολοφόνοι” που δεν κατάφεραν εξ επαφής να τον σκοτώσουν!

Τον Καθηγητή Βασιλακόπουλο που υποτίθεται ότι εργάζεται για την Κ-Β, σύμφωνα με όλα αυτά τα Χουντο-Συριζαίϊκα λιμά, γιατί να θέλουν να τον σκοτώσουν οι της ΝΔ;

E, εκεί στην άκρως επικίνδυνη Χουντο-Συριζαίϊκη πολιτικο-οικονομικο-ποδοσφαιρική κλίκα της… “ΚΟΥΛΑΣ”, “μην καρφώνεστε μόνοι σας, ρεεεεεεεεεεεε”!..

6. Οι Πρέσβεις φιλαράκο που γράψαμε ήταν οι Άγγλοι Πρέσβεις στην Αθήνα, στην Λευκωσία και στην Άγκυρα! Αυτοί ήσαν που είπαν… συμφωνώντας, πως είναι μετρημένες οι μέρες του ΡΤΕ! Γράψαμε σχετικά την θέση μας!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχασε το “F.O.” την σιδηρά του πειθαρχία και την αταλάντευτη για αιώνες στρατηγική του στην διπλωματία!.. Το αγγλικό ΥΠΕΞ και η ΜΙ6 ήσαν και είναι, κατ’ εμάς πάντα, τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, οι πλέον σοβαρές Κρατικές Υπηρεσίες παγκοσμίως και μάλιστα με διαφορά!..

7. Ο.Κ. έχεις δίκιο, αλλά αυτό διορθώνεται και μάλιστα αμέσως! Διάβασε! Τα 40 νέα F-16 που θέλει να πάρει η Τουρκία από τις Η.Π.Α. κοστολογούνται 1 δις 400 εκ-ρια $! Είσαι εντάξει τώρα;

8. “Σιδερένιο Πουλί” ονόμασαν οι Τούρκοι το “Σύστημα Ελέγχου Πτήσεως”, για το νέο τους πολεμικό “Εθνικό Α/Φ”, 5ης Γενιάς, ένα σύστημα που είπαν πως θα μας το παρουσιάσουν τον Φεβ. του 2022!

9. Προς Κον Τ/ΥΠΑΜ: Τί μάθημα να πάρουμε οι Έλληνες από την Ιστορία, ρε κακομοίρη Ακάρ, και μάλιστα ειδικά από εσάς; Ένα πράγμα μας δείξατε μέσα στους αιώνες και κυρίως μετά το 1250 που εμφανιστήκατε στην περιοχή μας! Τί; Ότι είστε “Anadan Babadan” οχιές, αστρίτες, τσακάλια και ύαινες και πως δεν πρόκειται ποτέ να εξανθρωπιστείτε, ό,τι και όσα αγαθά και να σας χαρίσει ο μεγάλος ΘΕΟΣ μας!

Εσύ όμως, και γενικώς εσείς οι Τούρκοι, ακόμα να καταλάβεις και καταλάβετε, ρε κολόφαρα, ποιούς έχεις / -ετε απέναντί σου / σας, ρε Μογγόλε / -λοι;

10. Η “ΙΚΕΑ” ετοιμάζεται να “αποβιβαστεί” (και) στην Τουρκία, όπως και η “Boebringer”, αλλά και άλλες μεγάλες διεθνείς εταιρείες! Κατά τα λοιπά η Τουρκία… γκρεμίζεται οικονομικά, και άλλες μεγαλο-παπαριές!..

Προσέξτε!

Για να μπορείς να κρίνεις ένα λαό και τα δεδομένα του, πολιτικά και άλλα, θα πρέπει να τον μάθεις αυτόν τον λαό και για να τον μάθεις θα πρέπει να ξέρεις άριστα την Ιστορία του από γενέσεώς του, να έχεις ζήσει, έστω και λίγο, στο έδαφός του, να μάθεις να μιλάς  την γλώσσα του και να έχεις… αναμιχθεί με τους πολίτες του!..

Και όλα αυτά απαιτούν και άλλες, επιπλέον της Ιστορίας, γνώσεις και κυρίως γνώσεις της Γεωγραφίας του χώρου που ο λαός αυτός ζει, γνώσεις της “ανά τους αιώνας” ψυχολογίας του, κλπ, και σίγουρα επίπονη καθημερινή (!) λεπτομερή παρακολούθηση των τεκταινομένων στην κάθε φορά “χώρα-στόχο” και οπωσδήποτε(!!!) το να έχεις δυνατή συνδυαστική κρίση (ήτοι “δουλεμένη” κριτική ικανότητα), αλλά και… διαίσθηση!..

Αν τα κάνεις όλα αυτά και κυρίως αν νοιώσεις κάποια στιγμή ότι έχασες την… εθνικότητά σου και έγινες μέλος και κομμάτι του λαού που παρακολουθείς, με τον οποίον ασχολείσαι, κλπ, αν νοιώσεις ότι άρχισες να σκέπτεσαι σαν να μην είσαι πχ Έλληνας, αλλά Τούρκος, τότε μπορείς να έχεις και λόγο και άποψη, βαρύνοντα και βαρύνουσα αντιστοίχως, για τον λαό που ερευνάς και ασφαλώς και πάλι δεν θα έχεις φτάσει και βρεις την… Αλήθεια, αλλ’ απλώς θα έχεις προσεγγίσει πολύ περισσότερο από όποιον ή όποιους άλλους τον λαό αυτόν και τους ανθρώπους του!!!..

Και κάτι επιπρόσθετο, για τους “Ιερείς” των “Πληροφοριών”! Δεν αρκεί αγαπητοί, στους καιρούς μας, αυτό που έλεγαν κάποιοι(!) παλαιοί.. “Υπηρέτες των Πληροφοριών”! Ποιό; “Το να έχεις τον διάολο μέσα σου”!.. (Γι’ αυτό και ακούτε ή διαβάζετε ίσως κάποιες φορές, πως οι των “Πληροφοριών” δεν μιλάνε μεταξύ τους ούτε στην… Κόλαση! Αλλ’ αυτό είναι θέμα για “διδακτορική διατριβή”, συνεπώς για πολύ “προχωρημένους” εξ υμών στο αντικείμενο)!..

11. Διαβάσαμε, με… μικρά έκπληξη είναι αλήθεια, πως η “FSB” έκανε επχ-ση κατά Γκιουλενιστών στην Μόσχα και αλλού!..

12. Γιατί ρε Ακάρ ο “υπό γέννεσιν” “Ενεργειακός Διάδρομος” Β. Ιράκ – Β. Συρία – Α. Μεσόγειος είναι “τρομοκρατικός”; Λόγω Κούρδων και Ισραηλινών; Και στο “φινάλε-φινάλε” είτε Κουρδικός, είτε Τουρκικός, είτε… “Εξωγήϊνος”, που θα έλεγε , και ο… Μελισσανίδης, απ’ αυτόν δεν θα… αντλείται και(!) εσείς, πας, όπως άλλωστε συνέβαινε και συμβαίνει μέχρι τώρα;

Και κάτι ακόμα, ως λογική συνέχεια του παραπάνω… γεγονότος!

Δεν είναι αλητεία στην Α. Μεσόγειο να θέλετε να ορίζετε εσείς τα “πράγματα” και να λέτε “χωρίς εμάς δεν πρόκειται να γίνει τίποτε”, και “ελάτε Έλληνες, Αιγύπτιοι, Ισραηλινοί, και όποιοι άλλοι να τα βρούμε μαζί” και στην γραμμή – περιοχή Β. Ιράκ – Β. Συρία, χώρες στις οποίες έχετε εισβάλλει, όπως τέλος πάντων έχετε εισβάλλει, να μην λέτε το ίδιο, με τους Κούρδους, με τους Σύρους (Γενίτσαρους και Ασαντικούς), με τους Ρώσους, τους Αμερικανούς τους Ιρακινούς, τους Φυλάρχους, κλπ, αλλά να προσπαθείτε με την βία (ενόπλως) και εκμεταλλευόμενοι τον εμφύλιο και τα εκάστοτε… “volume” του να έχετε εσείς τον έναν και μοναδικό λόγο;

Αυτό εμείς το λέμε, “τα μας, μας και τα σας, μας”! (Ρωτείστε τους αρίστους μεταφραστάς σας στην ΜΙΤ να σας το εξηγήσουν)!..

13. Ωραίος ο ΡΤΕ ή ορθότερα το Κόμμα του! “Το CHP είναι ασπίδα για το ΡΚΚ”!.. Πού πας, ρε κακομοίρη Κιλιτσντάρογλου;

14. Ξεχάστε την τακτική που τα προηγούμενα 20+ χρόνια ακολούθησε η Δύση στις Ελλάδα – Τουρκία, να προωθεί δηλαδή τους Δημάρχους των μεγαλύτερων αστικών Κέντρων των 2 χωρών στην Π-Θγία! Ειδικά αυτό, για την Τουρκία, “πέθανε” οριστικά, εκτός αν οι Η.Π.Α. και οι “Διεθνείς Εβραίοι” θέλουν και πάλι να έχουν τα ίδια προβλήματα, όπως τελικώς είχαν και έχουν με τον ΡΤΕ, χαρακτηριζόμενες από ένα είδος πολιτικού μαζοχισμού!..

Γιατί δηλαδή οι Η.Π.Α. να προτιμήσουν για επόμενο ΠτΔ (σε 1η φάση δεν θα αλλάξει το νυν πολιτικό σύστημα) πχ τον νυν Δήμαρχο της Άγκυρας, που είναι “Μπαχτσελί Χ 10” και “Ακσενέρ Χ 20” ή γιατί να προτιμήσουν τον Δήμαρχο της Πόλης, ο οποίος είναι λίαν ευμετάβλητος, ασταθής και άτομο που δεν μπορείς πολιτικά να εμπιστευθείς και να μην στραφούν και επιλέξουν δοκιμασμένους ή γνωστούς γι’ αυτούς ή σ’ αυτούς πολιτικούς, όπως είναι πχ ο “Μακιαβελίστας” Νταβούτογλου ή ο “Αμερικανο-τραφής” Μπαμπατζάν ή ακόμα και ο σοβαρός και “πειθαρχικός” Καλίν ή στην εσχάτη των περιπτώσεων και ο θρασύδειλος  Ακάρ, ώστε εμμέσως να ελέγχουν και να παρακολουθούν καλύτερα τις τόσο “τραυματισμένες” τα τελευταία χρόνια ΤΕΔ;

Και φυσικά όλα αυτά σε μια Κ-Β συνασπισμού, που σε τέτοια, εκ των πραγμάτων, θα οδηγηθεί η χώρα στην πρώτη μετα-Ερντογάν εποχή, μια Κ-Β που και πάλι, όπως και σήμερα, θα σκιάζουν, ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ (τα έχουμε πει και γράψει εδώ), οι ΤΕΔ!..

15.  Πολλά συγχαρητήρια στην ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ” για τις ιστορικές της αναφορές στην σελ. 2! Με άριστα το 10, εμείς τις βάζουμε 9,5!

16. Είπε και ακόμα ένα ορθότατο ο πολιτικός, και όχι λαμόγιο και απατεώνας, Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, σχετικώς με τις “Πρέσπες” του παλιού Κομμουνιστή και σημερινού νεο-Διεθνιστή Σόρος-Τσίπρα!

Τί;

Είπε λοιπόν πως “οι συμφωνίες είναι / γίνονται μεταξύ Κρατών”!

17. Δηλαδή ρε Κουμουτσάκε, για πες μας, πώς ακριβώς αντιλαμβάνεσαι την “Ευρώπη των Λαών” και όχι “των Εθνών”, (“Έθνη”, που τα έμπλεξες και με… Εθνικισμούς, για να “κτυπήσεις προσόντα” στους ευρισκόμενους παντού… Σορίτες και γενικώς “Διεθνείς Εβραίους”), όπως είπες ακριβώς με το πέρας της τηλεοπτικής σου παρουσίας στο Κανάλι της Βουλής, όπου βρέθηκες και πάλι μαζί με το μεγαλο-λαμόγιο τον Κατρούγκαλο;

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να σ΄ακούσουμε!..

Καλά έκανε ο Μητσοτάκης και σε σούταρε από το ΥΠΕΞ! Όχι απλώς υπερ-τιμημένος ήσουν, αλλά λάθος… εκτιμηθείς!

Ακόμα και ο Μπάρμπι Νο “2” φαντάζει… Τσόρτσιλ μπροστά σου, βρε!

Δες ποιό είναι σήμερα το ΥΠΕΞ και τί κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια και σύγκρινέ το με το “χθεσινό”, όταν ήσουν εσύ εκεί! Άντε να χαθείς… δούλε!.. (Πολιτικέ πάντα).

18. Ρε φίλε Χακάν, για πες μας, διότι έχουμε μπερδευτεί! Αυτοί οι 6 Ρώσοι (ή των Ρώσων) πράκτορες που συλλάβατε, κλπ, τί ακριβώς ήθελαν να κάνουν; Ήθελαν να σκοτώσουν Τσετσένους φίλους σας;

Και κάτι ακόμα! Αυτοί οι Τσετσένοι στην Αρκαδία ειδικά, αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα, είναι όλοι “δικοί” σου; Και γιατί ειδικά στην Αρκαδία; Πες μας, ώστε να επιβεβαιώσουμε την θέση μας, ρε Χακάν!..

19. Σεβαστέ καθ’ όλα (ως άνθρωπος) Κε ΡΤΕ και δυνατέ μας αντίπαλε! Δεν μπορείς να τα βάλλεις με τους Νόμους της Φυσικής! Όχι μόνον εσύ, αλλά όλοι μας!

Τί εννοώ, θα με ρωτήσεις!

Διάβασε λοιπόν παρακάτω!

Είπες (με αφορμή το θέμα των Πρέσβεων, οι οποίοι, προφανώς με α/εντολή ενεπλάκησαν κακώς στα εσωτερικά σας), πως στο λεξιλόγιό σου δεν υπάρχει η φράση “πίσω βήμα”! Ο.Κ. !

Και με την αδράνεια (Φ), έστω (!), τί γίνεται, Κε ΡΤΕ;

Και με την “Τριβή Ολισθήσεως” και τον “καθαρό αριθμό / συντελεστή” “n”, τί γίνεται φίλε, Κε Ερντογάν;

Και με την “Επιβράδυνση”, τί γίνεται Κε Ερντογάν;

Και “σε μια τελική”, ξέρεις τίποτα στην ζωή μας, χωρίς… φρένα ή… τέρμα και… σταμάτημα, που για να υπάρχει σημαίνει πως υπάρχει κάτι που το ποδηγετεί προς το… σβήσιμο, που το… φρενάρει, που το… πάει τελικώς πίσω, όσο και να μην σ’ αρέσει η λέξη! Τα ΙΧ, τα τρένα, τα αεροπλάνα, τα πλοία, και γενικώς τα πάντα έχουν… φρένα και κάποια στιγμή οι φυσιολογικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν και βάζουν ένα “STOP”!

Με το να λες λοιπόν ότι στο λεξιλόγιό σου δεν υπάρχουν “πίσω βήματα”, είναι σαν να μας λες πχ πως μπορεί να βλέπεις έναν τοίχο, να οδηγείς και να πας να ρίξεις το αμάξι σου πάνω του, αν οι περιστάσεις, οι συνθήκες, κλπ, το επιβάλλουν, το επιτάσσουν, κλπ!..

Επειδή κατ’ εμάς, τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ζυγίζεις πολύ και δεν είσαι ένας τυχαίος πολιτικός άνδρας και όχι μόνον της Τουρκίας πια, αφού πλέον εδώ και πολύ καιρό είσαι ένας διεθνής πολιτικός “Κάλφας”, με συνέπεια να μην διανοούμαστε καν ότι δεν ξέρεις ότι τα πάντα γύρω μας είναι… “Φυσική”, μας… οδηγείς δυστυχώς στο συμπέρασμα ότι πια έχεις καταστεί ένας επικίνδυνος πολιτικός! Είναι δυνατόν;

Όχι! Εμείς δεν θα πούμε σεβαστέ Πρόεδρε ότι έχεις υποστεί κάποια πνευματική ασθένεια, χαρακτηρίζοντάς σε, όπως ο πολιτικά πολύ “λίγος” Κιλιτσντάρογλου σε είπε, (συγκεκριμένα  σε αποκάλεσε άρρωστο ψυχοπνευματικά), αλλά θα περιοριστούμε στο να καταλήξουμε ότι κάπου έχασες, ανθρωπίνως, την δύναμή σου και μείωσες τον ίδιο σου τον εαυτό με την δήλωσή σου αυτή, μια δήλωση που δεν μπορεί να είναι του ΡΤΕ!..

Και κάτι ακόμα φίλε ΡΤΕ! Είναι πολύ σωστό, όπως εμείς πιστεύουμε, αυτό που λένε, ότι πρέπει να ξέρει κάποιος πότε να αποχωρεί, είτε είναι πολιτικός, είτε ηθοποιός, είτε ποδοσφαιριστής, είτε ηθοποιός, είτε ο,τιδήποτε! Κατανοούμε απολύτως το προσωπικό “θέλω” σου για το 2023, και το χαρακτηρίζουμε θεμιτό! Αν όμως τα πράγματα δεν εξελιχθούν έτσι όπως τα έχεις σχεδιάσει με τους συνεργάτες σου;

Συνήθως φίλε Πρόεδρε, τα γκολ έρχονται στα τελευταία λεπτά του αγώνος και ασφαλώς και στις… καθυστερήσεις!.. Μην το ξεχνάς αυτό, αφού άλλωστε υπήρξες και ποδοσφαιριστής!..

Η άποψή μας είναι να “σηκωθείς και να φύγεις” τώρα(!), που είσαι ακόμα στα “πάνω” σου, και θα σου πλέξουν θούρια και ύμνους όλοι οι Τούρκοι, ειδικά, όταν μετά από λίγο καιρό από την φυγή σου, θα σε ζητήσουν οι συμπατριώτες σου με μαύρο δάκρυ, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά πια γι’ αυτούς!..

Έχεις κανένα Θεϊκό σημάδι εσύ, αλλά και όλοι μας, ότι θα ζούμε, όχι το 2023, αλλά μόλις… αύριο;

Είσαι σίγουρος ότι θα έχουμε ειρήνη, όχι το 2023, αλλά μόλις… αύριο;

Έτσι και αλλιώς έχεις καταγραφεί πια στις συνειδήσεις των Τούρκων, αλλά και των περισσοτέρων επαϊόντων ξένων… παρατηρητών(sic), ως ο Τούρκος Ισλαμιστής… Κεμάλ! Τί άλλο θες;

Άρα, όπως και εσύ έγραψες σ’ εκείνον τον πίνακα στους νεαρούς μαθητές και πολύ σωστά, είναι σειρά σου τώρα να μας διαβάσεις προσεκτικά, ακολούθως να σκεφτείς  σοβαρά τί σου γράψαμε σήμερα εδώ, να συμπεράνεις και μετά να … εφαρμόσεις / να υλοποιήσεις! (Αλλάξαμε την σειρά των 2 τελευταίων ρημάτων, φέρνοντας το “neticendir” μπροστά από το “uygula”)! Κάνε και εσύ, ό,τι έγραψες, ώστε να μην ισχύσει το “δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις”!..

Σταματούμε εδώ, διότι σε κουράσαμε πιθανώς, αλλά και εμείς… κουραστήκαμε!

Τελικά στα βιβλία όλων μας, φίλε Πρόεδρε, υπάρχει “πίσω βήμα”, ένα βήμα που τελικώς και εσύ το έκανες, έστω και μετά από την κεκαλυμένη συγγνώμη των Πρέσβεων με την αναφορά τους στην “Σύμβαση της Γενεύης” και σε συγκεκριμένο άρθρο της, αφού δεν τους “σούταρες”, όπως τους άξιζε λέμε εμείς, από την χώρα σας!..

20. Το έγραψε και η ε/φ του πραγματικού ιδεολογικού ταγού ή έστω ιδεολογικού… ηνίοχου της σημερινής τ/Κ-Β, όπως και σημερινού απόλυτου ελεγκτή των ΤΕΔ Ευρασιανιστή ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, “Aydınlık”, πως “είναι σε εξέλιξη η ρότα για την δημιουργία χάους στην Τουρκία”, αλλά πιο ωραία το απέδωσε ο “σοφός” παλαιός πολιτικός… δάσκαλος Ονούρ ΟΪΜΕΝ, ο οποίος είπε: “Ζητείται να παραδοθεί η χώρα σε μεγάλη κρίση”!.. Για να το λέει ο Νο “1” ζων Τούρκος γραφειοκράτης του ΥΠΕΞ, έχει, πιστεύουμε, μιαν άλλη βαρύτητα!.. Οψόμεθα!..

21. Επιτέλους η ΕΛΛΑΔΑ έχει και πάλι Π-Θ! “Δεν πέσαμε έξω” για τον Κ. Κ. Μ.! Κατάλαβε απόψε (09-11-2021), με την απάντηση που έλαβε,  και η Τουρκόφιλη στημένη Ολλανδή δημοσιογράφος ή “δημοσιογράφος”, ότι η Ελλάδα – “Μπουρδέλο” του “Σόρος – Τσίπρα” τελείωσε!.. Μπράβο ρε Κυριάκε, μπράβο!.. Αρκετά πια με όλους τους μισέλληνες!

[Σε μια χώρα των 11 εκ-ρίων, μωρή τσουράπο, που μιλούσες στον Π-Θ μας, τσόκαρο, καθήμενη και με το ένα πόδι πάνω στο άλλο, παλιο-λινάτσα, τα σχεδόν 4 εκ-ρια είναι ξένοι, λάθρο και μη, μωρή και ο Σόρος μας στέλνει συνεχώς και άλλους! Πάμε για μια μισή Ελλάδα με ξένους!..

Η χώρα σου πόσους ξένους  έχει μωρή και ειδικά πόσους “λάθρο”;  H “μαμά” σας Γερμανία, των 80 εκ-ρίων, πόσους ξένους και κυρίως πόσους “λάθρο” έχει μωρή;]

Και κάτι ακόμα Κυριάκε! Πολύ πετυχημένο πολιτικά και “επί του στόχου”, αυτό που είπες στον Ρούϊτε, τον Ολλανδό Π-Θ, Π-Θ μιας χώρας όχι μόνον παραδοσιακά ανθελληνικής, αλλά  ταυτόχρονα και  βαθιά τουρκόφιλης, αφού είναι “γερμανικός κλάδος”, κάτι σαν μπαστάρδια των Γερμανών “ένα πράγμα”, και με το συμπάθιο και προς εσένα Πρόεδρε, αλλά και προς όλους σας!..

Διαβάστε τί του είπε του Ο/Π-Θ, ο Κ. Κ. Μ., παρακάτω!

“Θέμα αρχής για την Ελλάδα η προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων”!..

Αυτή η συγκεκριμένη πρόταση, όταν απευθύνεται σε έναν Ολλανδό, αρκεί! Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο (του) να πει ο Ε/Π-Θ!..

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 10 ΝΟΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ Τ/ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ (ΑΤΑΤΟΥΡΚ)!

<p>Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de ebediyete intikalini, gazeteler yıldırım baskılarla halka duyurdu, büyük acı, duygu yüklü sözlerle manşetlerine taşındı.</p>

 

-/-