ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ…

ΝΤΡΟΠΗ!

1. ΣΤΗΝ Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Σας ακούσαμε σήμερα το πρωϊ Κα Μπακογιάννη, [στο κανάλι – “Ναυαρχίδα” της “Παγκοσμιοποίησης” στην χώρα μας, στον “ΣΚΑΪ” του Αλαφούζου, αυτής της οχιάς, αυτής της βαζελο-τάπας που πουλήθηκε στους Κινέζους, που του έφτιαξαν στόλο και γι’ αυτό, με εντολή του, δεν τους ακουμπούν οι δημοσιογράφοι του (ο ένας λόγος, ο άλλος είναι ότι οι Κινέζοι είναι συνεργάτες των “Διεθνών Εβραίων” της “Παγκοσμιοποίησης”) ή αλλιώς Κανάλι “Τηλε-εμμετός” (ο Γκαίμπελς, αν ζούσε, θα φάνταζε… Β’ Εθνική μπροστά στους σιχαμένους -τσάτσους έμμισθους προπαγανδιστές του “κόλου”, δήθεν δημοσιογράφους του)], να λέτε, μεταξύ των άλλων, ότι με την… εκλογή του ασθενούς (το επίθετο “δικό” μας) Μπάϊντεν επανήλθαν οι ελευθερίες στις Η.Π.Α., μια εκλογή που επισήμως (!) θα ανακοινωθεί στις 20 – 12 – 2020*, (προς το παρόν ο Μπάϊντεν είναι εκλεγμένος από τα κανάλια των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, που πληρώνει η “Παγκοσμιοποίηση”, όπως το “CNN”, κλπ, όπως και από την Ευρώπη που κυβερνά η “Παγκοσμιοποίηση”, δια της δοτής άτυπης Π-Θ της, … Φράου Μέρκελ), αν(!) ανακοινωθεί και η εκλογή, όπως φαίνεται, δεν αποτελέσει δικαστική κρίση, όπως το 2000, (Αλ Γκορ – Μπους Τζούνιορ ή Μπους ο… “Ηλίθιος”), μετά από την προσφυγή στην α/Δικαιοσύνη των Ρεπουμπλικανών, για την εκτεταμένη νοθεία, που -όπως ισχυρίζονται- έλαβε χώρα κατά την διεξαγωγή των πρόσφατων εκλογών!

* Γι’ αυτό, όπως εκτιμούμε, οι σχολαστικά προσεκτικοί Πατριώτες και επαγελματίες Τ/πολιτικοί και ο επικεφαλής τους ΡΤΕ, δεν έστειλαν συγχαρητήρια στον Μπάϊντεν, τον μεγάλο αυτό… αγωνιστή της ζωής και… άνθρωπο, κατ’ εσάς Κα Μπακογιάννη, όταν εδώ τα “δημοσιογραφικά σκυλιά της Παγκοσμιοποίησης” (όλοι τους σχεδόν πρώην Κομμουνιστές, δηλαδή “Διεθνιστές”, δηλαδή “Απάτρηδες” με κόκκινο χρώμα), “πουλάνε” ακόμα “προσωπικές σχέσεις ΤΡΑΜΠ-ΡΤΕ“, καταλαβαίνετε το “γιατί”! (Το ίδιο περιμένει και ο… θεσμικός, ως φαίνεται, Πούτιν, αχαχαχαχαχαχαχα, για να συγχαρεί τον Μπάίντεν)!,,

Ο αδελφός σας βιάστηκε να συγχαρεί τον… Ιωσήφ, λόγω του ότι η ηγεσία της Ευρώπης έσπευσε να βγάλει τα… εσώψυχά της, (λέγε με μίσος της προς τον Τραμπ), στέλνοντας αμέσως “συγχαρητήρια” στον… νέο Α/Πρόεδρο, άρα έκρινε ότι έπρεπε και αυτός να… ακολουθήσει!

Άλλωστε, θα μου πείτε, υπάρχουν “στα συρτάρια” διαφόρων… “κομό” και συγκεκριμένοι έτοιμοι σχεδιασμοί της “Παγκοσμιοποίησης” των “Διεθνών Εβραίων” και των “Συνεργατών” τους για την περιοχή μας, άρα και για την Ελλάδα, που θα κληθεί να επιβάλλει στο Πεδίο η θεωρητικά ισχυροτέρα χώρα (και Κ-Β) στον Πλανήτη, οι Η.Π.Α., οι οποίες ξαναγίνονται -μάλλον- ο ισχυρός βραχίονας της “Παγκοσμιοποίησης” (“Παγκόσμια Χούντα”) στον πλανήτη Γη!

Ένα απ’ αυτά τα σχέδια, για παράδειγμα, είναι και αυτό που λέγεται “μέσες – άκρες” και σχέδιο “Μπάϊντεν”, σύμφωνα με το οποίο στον “EAST-MED” θα μπουν και οι Τούρκοι, οι οποίοι ακριβώς γι’ αυτό πρότειναν και προτείνουν “φόρουμ” των μεσογειακών χωρών για την ενέργεια, κλπ, κλπ, κλπ! (Ακριβώς γι’ αυτό τηλεφώνησε ο Τ/ΥΠΕΞ στον Έλληνα ομόλογό του χθες! Ήθελε να διερευνήσει το θέμα, μπας και εκμαιεύσει κάτι σχετικό, κλπ).

Δηλαδή τα πάντα ήσαν και είναι κανονισμένα ήδη, απλώς το πρόβλημα εντοπίζετο στο να “φύγει” ο εχθρός της “Παγκοσμιοποίησης” Αμερικανός Πατριώτης Τραμπ και οπωσδήποτε και ο Πατριώτης Νετανιάχου, ο οποίος, αν και έχει τόσα χρόνια στην εξουσία, αποδεικνύεται πάρα πολύ “σκληρός στόχος” παραμένοντας ακόμα στην θέση του!.. STOP!..

(ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ)!

-/-

Επειδή και εμείς… κάτι ξέρουμε από Η.Π.Α., αφήνουμε τα όσα άλλα είπατε και περιοριζόμαστε να σας ρωτήσουμε, και αν θέλετε να μας απαντήσετε, μόνον στο ακόλουθο ερώτημα: 

ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ME TON ΤΡΑΜΠ;

Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΦΑΛΛΑΜΕ!

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

Κατανοούμε Κα Υπουργέ ότι η Παγκόσμιος Πολιτική Ιστορία έχει αποδείξει ότι η ορθή πολιτική πρακτική επιβάλλει να είναι ένας νουνεχής Κυβερνήτης με την κάθε φορά “Διεθνή Εξουσία”, να συμπλέει μ’ αυτήν, κλπ, για προφανείς λόγους, μια “Διεθνή Εξουσία” που σήμερα είναι η… “Παγκοσμιοποίηση”, όπως την αποκάλεσαν οι γεννήτορές της, οι απάτρηδες, σχεδόν κοσμοκυρίαρχοι, “Διεθνείς Εβραίοι”, οι κάτοχοι, σχεδόν απολύτως, του παγκοσμίου πλούτου, αλλά υπάρχουν και όρια Κα Μπακογιάννη, παντού και σε όλα στην ζωή μας, συνεπώς και στην πολιτική… αλητεία, υπάρχουν όρια, τα οποία δεν πρέπει να παραβιάζονται!..

Με δεδομένη την παραπάνω πραγματικότητα, κατανοούμε και(!) την στάση του αδελφού σας, αφού η Ελλάς είναι μέρος της Ευρώπης και μέλος της ΕΕ, μιας Ευρώπης και μιας ΕΕ που κυβερνά, όπως είπαμε, η “Παγκοσμιοποίηση”, η οποία φυσικά δεν είναι ανώνυμη (δεν είναι πχ “οι αγορές”, όπως μας την λένε, κλπ, αλλά οι ισχυρότεροι των “Διεθνών Εβραίων” Ρότσιλντ, ναι, αυτή η… “Παγκόσμιος Οικογένεια” των 3+ αιώνων, μαζί με τους λοιπούς -παγκοσμίως- ισχυρούς οικονομικά, κυρίως ομοφύλους, συνεργάτες τους) και άρα ο… Κυριάκος είναι πράγματι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ(!!!) να “πολεμάει” (και μέχρι τώρα το κάνει ιδιαιτέρως έξυπνα, ομολογώ), μέσα σ’ αυτό το… ιδιαίτερο περιβάλλον, στην βάση του ΕΧΘΡΙΚΟ προς τους Έλληνες, για μια σειρά από λόγους, όντας μάλιστα και Π-Θ μιας χρεοκοπημένης και υποθηκευμένης, μέχρι το 2115, στους “Παγκόσμιους Κυβερνήτες”, χώρας!..

Ο αδελφός σας όμως Κα Μπακογιάννη, αν και πιθανός, ιδεολογικώς, … σύμμαχός σας, (όντας, όπως έχει δηλώσει, Νεο-Φιλελεύθερος, και λοιπά συναφή… ), δεν παρουσιάζεται ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ, όπως εσείς!..

Σεβόμαστε το γεγονός ότι οι προσωπικές πολιτικές σας θέσεις για το επιστητό φαίνεται να ταυτίζονται με του Κου… Μπάϊντεν (και της Κας… Καμάλας φυσικά, η οποία προωθήθηκε και χρηματοδοτείτο / χρηματοδοτήθηκε από τον… γνωστό σας Σόρος και τους “Αδελφούς Μουσουλμάνους”), αλλ’ αυτό δεν δικαιολογεί τον -κατ’ εμάς- υπερβολικό βαθμό λεκτικής υπέρ του… παρορμητικότητος, που σήμερα επιδείξατε, γενόμενη «βασιλικότερη του ακόμα “υπό αίρεσιν” νέου… Βασιλέως… Μπάϊντεν», αναφερόμενη σε στέρηση ελευθεριών επί Τραμπ στις Η.Π.Α., πιθανώς παρασυρμένη από το Γερμανο-Εβραϊκό περιοδικό της “Παγκοσμιοποίησης”, “DER SPIEGEL”, αλλά και την “γραμμή” που έδωσαν τα Αφεντικά του!..

Είχαμε διαβάσει μια παλιά συνέντευξή σας, στην οποία λέγατε πως ήσασταν, στα νιάτα σας, Κομμουνίστρια!.. Ίσως να έχουν απομείνει εντός σας σχετικά γονίδια! Όμως!

Όμως, κάποια στιγμή, θα πρέπει να αναρωτηθείτε Κα Μπακογιάννη, μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα! Τί εννοώ; Εξηγούμαι αμέσως παρακάτω! Συνεχείστε να διαβάζετε!..

Νομίζω ο Τσόρτσιλ ήταν (αν κάνω λάθος, ως προς το όνομα, συγχωρέστε με, κρατώντας όμως την ουσία αυτού που ακολουθεί), ο οποίος είχε πει πως, οι νέοι άνθρωποι πρέπει να είναι Αριστεροί, ότι αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά όταν μεγαλώσουν, αν παραμένουν ακόμα τέτοιοι, τότε αυτό είναι κάτι μη φυσιολογικό! Το γράφω… “λάϊτ”! Προσέξτε λοιπόν, μήπως αποτελείτε ένα παράδειγμα της ρήσης αυτής!..

Κα Υπουργέ!

Και ο συγγενής σας, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ συνέπλευσε με τους κυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους” της εποχής του και ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ, με το ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ φυσικά, (μεγάλο μέρος του οποίου “έφτυσε” ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, πουλώντας την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς), αλλ’ όμως “βγήκε”, το 1928, στην Βουλή των Ελλήνων, ως Π-Θ, και είπε με παρρησία ότι αυτός ήταν ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, εξηγώντας βεβαίως -προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως- το “γιατί”, τόνισε πως ΣΕΒΕΤΑΙ την ΒΑΣΙΛΕΙΑ και τους ΒΑΣΙΛΕΙΣ, όπως και τους ακολουθούντες αυτούς Έλληνες, ανεξαρτήτως των όποιων θέσεων και απόψεών του, ενώ (άλλο παράδειγμα), όταν του ζητήθηκε -κάποια στιγμή- να πουλήσει τους Σέρβους, δενπειθάρχησε στους τότε “Παγκόσμιους Εξουσιαστές” και στους ντόπιους τσάτσους τους και απάντησε πως“η Ελλάς είναι πολύ μικρά, για να κάνει τόσο μεγάλη ατιμία”, κλπ!..

Θα ήταν βλασφημία να πούμε ότι ο αδελφός σας (δεν λέμε για εσάς), θα μπορούσε να γίνει “σήμερα” ένας Βενιζέλος! Έχει όμως πολλά χαρίσματα, τα οποία είναι εμφανώς ανιχνεύσιμα και τα οποία θα μπορούσαν να “ταξιδέψουν” και το “καράβι” της Ελλάδος σωστά και κυρίως σε “ασφαλείς λιμένες”, αλλά και τα δικά του προσωπικά λογικά… όνειρα να κάνουν πραγματικότητα!

Κα Μπακογιάννη!

Η λέξη “Κέντρο” την οποία παρένθετα… περίπου αναφέρατε, μιλώντας για τα εσωτερικά προβλήματα του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ” των Η.Π.Α., (προβλήματα που όπως ορθώς επισημάνατε, εστιάζονται στην υφιστάμενη κρίση ανάμεσα στην Αριστερά και Κεντρο-Αριστερά φράξιές του), δεν είναι μια εύκολη λέξη, αντιθέτως!

Το “Κέντρο” σημαίνει κυρίως “ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ”! Η ισορροπία όμως είναι δυσκολοκατάκτητη, είναι σαν να ανεβαίνεις… Ιμαλάϊα, τις περισσότερες φορές! Ομοιάζει του ζογκλέρ εκείνου, που στο τσίρκο προσπαθεί να περπατήσει πάνω στο τεντωμένο σχοινί!.. Ξέρετε!.. Μιλάμε για την αρχαία “Χρυσή Τομή” (γιατί την ονόμασαν οι πρόγονοί μας “χρυσή”;),για την “Μεσαία Οδό” του Θείου Ευαγγελίου μας, αυτήν που δίδαξε ο Κύριός μας!..

Θα σας πρότεινα, με πολύ και ειλικρινή σεβασμό, να αποτινάξετε εντέχνως τα περί “Φιλελευθερισμού” και δη τα περί “Νεο-Φιλελευθερισμού”, να είστε λιγότερο… ενθουσιώδης προς την αμερικανική, έστω και προς αυτήν του… Μπάϊντεν, που τόσο πολύ… εκτιμάτε και γενικώς προς την κάθε ξένη εξουσία και να αναφέρεστε περισσότερο στην λέξη “Κέντρο”, “πετώντας” τους Σορίτες και όλη την εσκεμμένως εισαχθείσα στο Κόμμα σας φανατική (κυρίως κρυφή) διεθνιστική και συνεπώς ανθελληνική καμαρίλα, (ξέρω ότι είναι δύσκολο, αφού έχετε συγγενείς Σορίτες), παρά τα όσα οι “Παγκσομιοποιητές” επιτάσσουν, διότι πολλοί απλά στο τέλος αυτοί ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ! (Ανατρέξτε στο “σάϊτ” μας και διαβάστε μας)!

Κα Μπακογιάννη!

Μην πέσετε λοιπόν στην παγίδα, και άρα, κατ’ ακολουθίαν, αφού είστε Κ-Β, ρίξετε και εμάς τους Έλληνες, (αν έχετε “πέσει”, βγείτε και βγάλτε και εμάς), βάζοντας ένα οριστικό τέλος στο “άρρωστο σήμερα”, κατά το οποίο σας κατευθύνουν “αλλαξοπιστήσαντες” πρώην “Κόκκινοι Διεθνιστές”, οι οποίοι έγιναν… Δυτικο-Διεθνιστές ή… “Μαύροι Διεθνιστές” ή… “Παγκόσμιοι… Ανθρωπιστές”, κλπ, όπως αυτός ο… Διεθνισμός ή αλλιώς “Παγκοσμιοποίηση” εκφράζεται από τα γνωστά παγκόσμια Κέντρα!..

Κρατείστε την αξιοπρέπειά σας και εσείς και το Κόμμα σας! Εσείς ειδικά, που δεν μετέχετε της Κ-Β, δεν έχετε ανάγκη να λείχετε την οποιαδήποτε διεθνή ηγεσία!..

Και εξουσία είστε, και στις 2, 3 πιο πλούσιες και γνωστές παγκοσμίως πολιτικές οικογένειες της χώρας μας ανήκετε και υγεία έχετε και παιδιά και εγγόνια, τί άλλο λοιπόν προσδοκάτε, ώστε να μην κρατάτε ισορροπίες στον λόγο σας, αλλά να φτάνετε στο σημείο να αναφέρεστε ψευδώς σε στέρηση ελευθεριών στις Η.Π.Α., επί Τραμπ, κάτι που μάλλον δεν είδε τουλάχιστον η… μισή Αμερική ή όχι;

Όλα τα χατίρια των “Διεθνών Εβραίων” τα κάνατε και εσείς, όπως ασφαλώς και το Κόμμα τους στην Ελλάδα, ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”! Και την Θρησκεία μας προσβάλατε και πολλές φορές χυδαία, και τα δικαιώματα των Ελλήνων το ίδιο και μια ολόκληρη λαοθάλασσα ξένων βάλατε στην χώρα, η πλειονότης της οποίας είναι βαθιά ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, (λαοθάλασσα που πληρώνει σε μεγάλο ποσοστό και ο ε/λαός) και τις αξίες μας διαλύσατε και την τρομοκρατία – φόβο επαναφέρατε και συντηρείτε, μετά την περίοδο 1946-1949, στην χώρα και, και, και…

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΣΑ… ΞΕΡΕΤΕ!.. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΟΜΩΣ  ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΑΝΑ ΤΩ ΚΟΣΜΩ” ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ!..

Ε-ΛΕ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!..

Αυτό, ΠΕΡΙ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ, “δεν τρωγόταν” και “δεν τρώγεται” με τίποτα Κα Μπακογιάννη, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” “ΕΚΟΨΕ” ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΣΤΟΝ Α/ΛΑΟ, κάτι που μάλλον δεν θα είδατε, εκτιμώ!..

Θα μας παλαβώσετε Κα Μπακογιάννη; Δεν βλέπουμε; Δεν ακούμε; Και “σε μια τελική”, τί θα γίνει, αν η Α/Δικαιοσύνη δικαιώσει τους Ρεπουμπλικανούς, όπως το 2000, όταν είχε δικαιώσει τον “συστημικό” (!) “ηλίθιο” Μπους Τζούνιορ, σε βάρος του… Νομπελίστα Αλ Γκορ;

Γιατί δεν λέτε ότι οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” κυβερνούν ουσιαστικά συνεχώς τις Η.Π.Α. μεταπολεμικά, πλην  μιας – δυό “καθαρών” περιπτώσεων και κυρίως, γιατί δεν λέτε ότι το σημερινό “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το “Δ.Κ.” του Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ (που νόμισε, ο… αιθεροβάμων, ότι θα μπορούσε να “τα βάλλει” με την “Παγκόσμιο Εξουσία”, με αποτέλεσμα να πάει, πριν από την ώρα του, να συναντήσει τον Δημιουργό Του / Μας), όπως και γενικά με το “Δ.Κ.”, μέχρι της εποχής που ανέλαβε η οικογένεια, (“πολιτική συμμορία” για εμάς), Κλίντον και ορθότερα Κλ(ά)ντον; Καταλάβατε!..

Ακόμα και ο Μπάϊντεν, αν είναι τόσο… ψύχραιμος, όσο τον επαινέσατε, θα σας αποκαλούσε δουλόφρονα, αφού οι ακέραιοι άνθρωποι, όπως τον… υπονοήσατε, στο τέλος αηδιάζουν με τους γλείφτες – κόλακες, όσο επαγγελματική και να είναι η λειχία που δέχονται!..

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (2ο ΜΕΡΟΣ) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ, “ΤΡΑΜΠ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”!.. (ΤΩΡΑ “ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ” ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ)!..

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!

ΤΕΛΟΣ, ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΕΙΤΕ (Η Κ-Β ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ), ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΟΝ “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ” ΚΑΙ ΝΑ… ΘΡΟΝΙΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ (ΕΙΘΕ / ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ “ΕΙΘΕ” ΠΑΡΑΚΑΤΩ), ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ Η(ΔΙΑΖ) ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ “ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ” Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟ… ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ “LOCK DOWN”, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΗΡΕ Ο ΓΚΕΪΤΣ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ “ΘΑΝΑΤΟ” ΚΑΙ ΤΟΥ… ΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ – ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2022, ΕΝΩ ΜΕ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2024, ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Α/ΕΚΛΟΓΕΣ! (“ΕΙΘΕ” ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)!..

ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ(!) ΜΕ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! (ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΛΑΪΚΗ ΠΛΕΜΠΑ”, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ “ΕΛΙΤΕΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ)!..

ΚΑΙ ΜΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ “ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ”, ΑΛΛΑ “ΚΑΙ ΤΟ’ ΧΕΙ”, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ” ΤΩΝ… ΠΑΡΙΣΙΩΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ), ΕΠΕΙΔΗ Ο  “ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΕΚΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ, (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ), ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΣΙΠΡΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΥΤΑΝΑΡΟ- ΜΑΣΩΝΑΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ… ΔΕΞΙΕ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΄ΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Ο “ΣΥΡΙΖΟ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ… ΠΟΤΑΜΟΣ, Ε;), ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ… “DISNEY-LAND”!..

ΑΥΤΑ Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ… ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΥΣ… ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!..

Α! ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΙΑ – ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ!.. ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ!.. ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΠΟΥ ΣΕ… ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΩΣ ΧΡΩΜΑ!..

ΥΓ Θέματος Με Α/Α “1”.

Α. Όσο για την… Φιλελληνία του Μπάϊντεν, άσε πρώτα να ορκιστεί Πρόεδρος Κα Υπουργέ και ακολούθως να τον δούμε και να τον κρίνουμε!

KAT’ ΕΜΑΣ, ΕΝΑΣ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ -ΜΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΠ’ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! (ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ)!

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ άραγε είναι το ίδιο πρόσωπο, με εκείνον τον Αντιπρόεδρο των Η.Π.Α., που, (επί Προεδρίας εκείνου που αιματοκύλισε την Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ και την  Β. ΑΦΡΙΚΗ, με την περίφημη δήθεν “Αραβική Άνοιξη”, δημιουργώντας το πρόβλημα των μεταναστευτικών ρευμάτων, και, και, και, … εκείνου που ανοήτως προσπάθησε να ρίξει με “Κίνημα” τον ΡΤΕ, και, και, και, …. ήτοι του Χ. Μ. Ομπάμα), ερχόταν στην Ελλάδα και στην Κύπρο και “τα ‘χωνε” στους Τούρκους και αμέσως μετά πήγαινε “απέναντι” στους Τούρκους και έκανε το ίδιο στους Έλληνες; Αχαχαχαχαχα!..

Β. Όσο για τον φίλο της Ελλάδος Ν. ΜΠΕΡΝΣ*, είναι εκείνος που κάποτε είχε δεχθεί με τα σώβρακα και το σκυλάκι του, το… τεράστιο πολιτικό μέγεθός μας, τον τότε ΥΠΕΞ μας Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γ. Όσο για την Κα Σλοτ, μήπως είναι εκείνη που μιλούσε στην Β. Ελλάδα, για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των Σκοπιανών, για τ/Μειονότητα στην Δ. Θράκη και για δικαιώματα των… Τούρκων (sic) της εκεί περιοχής, που τάχα παραβίαζε η Ελλάδα, Κα Μπακογιάννη;

ΠΑΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ!… ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ… ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!..

* “Βγήκε” το Σάββατο 07-11-2020, στο κανάλι των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην Ελλάδα, στον “ΣΚΑΪ”, εκείνος ο νεαρός γλειώδης συνεργάτης του σιχαμένου γλείφτη Καμπουράκη και σχεδόν… ελληνοποίησε, αγιοποιώντας τους, μια σειρά από συνεργάτες του “Κοιμήση Τζο”, μεταξύ των οποίων και τους παραπάνω!.. Πόσα παίρνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

2. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΟΝΟΥ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΥΦΑΝΤΗ!

ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΑΔΕΛΦΟ” ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙΡΙΔΗ, ΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!

ΕΝΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ (ΣΕ ΠΑΝ-ΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) Κ. ΥΦΑΝΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΒΓΗΚΕ” ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ “ΡΚΚ” ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ “ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”! (H ε/φ “REAL NEWS”, στις 08-11-2020, παρουσίασε την σχετική του δήλωση)!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΕΙΦΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ… ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!..

ΕΣΥ ΟΜΩΣ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ Τ/ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ… ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, … ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΚΛΠ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ; ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η (ΔΙΑΖ) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ “ΣΗΜΕΡΑ” ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ 1978 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ; (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ)!

ΡΕ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΥΦΑΝΤΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο Τ/ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΚΚ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΑΝ ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο Α. ΟΤΖΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!

 “ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ”!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΖΕΙΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ”, Ο ΡΤΕ ΤΗΝ “ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΡΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΠΑΛΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ!..

ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΑΡΗ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΡΙΓΟΣ, ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΠΧ ΟΧΙ ΕΣΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ, ΑΡΧΙ-ΛΑΜΟΓΙΟ!..

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΈΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΠΑΛΙΟ-ΞΕΦΤΙΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Μ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΘ-ΤΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ… ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ… ΜΙΤ!..Αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Υγ Θέματος Με Α/Α “2”.

Τώρα ο “ΣΚΑΪ” πήρε εντολή και “βγάζει” και το άλλο γνωστό… φρούτο, που λέγεται ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ

1.

ΕΛΛΗΝΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΞΕΒΡ@ΚΩΝΕΙ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – “Όνειρο θερινής νυκτός η νίκη Μπάιντεν – Έτοιμοι να κελαϊδήσουν για να μην πάνε φυλακή”!

baiden-tramp
Άκρως ενδιαφέρον το άρθρο Έλληνα της Βοστώνης που έχει δικαίωμα ψήφου στις αμερικανικές εκλογές. Με επιχειρήματα και αποδείξεις, αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι η νίκη Μπάϊντεν. “Θα πάει μακριά η βαλίτσα”, εκτός κι αν αναγκάσουν τον Τραμπ να παραδεχτεί την… ήττα του, ώστε να επισημοποιηθεί η νίκη του υποψηφίου των δημοκρατικών.

Δείτε τι γράφει ο αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Υπολογίζω ο Μπάϊντεν να πάρει περίπου 240-245 εκλέκτορες. Όμως με νοθεία στη Πενσυλβάνια και Μίσιγκαν ο Μπάϊντεν παίρνει άλλους 36 εκλέκτορες και κερδίζει. Όμως πάμε στα δικαστήρια.

Τη στιγμή εκείνη ο Τραμπ είχε προβάδισμα στην πολιτεία της Πενσυλβάνιας σχεδόν 500.000 ψήφων η 14 ποσοστιαίων μονάδων και στην πολιτεία του Μίσιγκαν προβάδισμα σχεδόν 300.000 ψήφων η 11 ποσοστιαίων μονάδων.

Όμως κάποιοι από τους γνώστες εδώ στην Αμερική είχαμε ενημερωθεί από το επιτελείο του προέδρου Τραμπ και γνωρίζαμε εκ των προτέρων τα βρώμικα σχέδια νοθείας και απάτης
ορισμένων διεφθαρμένων δημοκρατικών στελεχών σε διάφορες πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια και Μίσιγκαν για τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Επίσης βλέπετε εντολή του ανωτατου αμερικανικου δικατηρίου (United States Supreme Court) την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου προς την γραμματέα της πολιτείας της Πενσυλβανίας να ξεχωρίσει τα ψηφοδέλτια που έχουν λάβει μετά τις 8 μ.μ. την ημερα των εκλογών από τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια (τρίτη εικόνα παρακάτω). Το αμερικανικό ανώτατο δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα καταμετρηθούν αυτά τα “καθυστερημένα” ψηφοδέλτια τα οποία κατά ποσοστό 70 τις εκατό ήταν υπέρ του Μπάϊντεν και σε κάποιες πόλεις όπως η Φιλαδέλφεια τα “καθυστερημένα” ψηφοδέλτια κατά ποσοστό 99 τις εκατό ήταν υπέρ του Μπάϊντεν.

Το αμερικανικό ανώτατο δικαστήριο επίσης θα αποφασίσει στις ενστάσεις που θα υποβάλει τις επόμενες μέρες η δικηγορική ομάδα του προέδρου Τραμπ στα αποτελέσματα σε ορισμένες κομητείες των πολιτειών Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζώρτζια, Νεβάδα και Αριζόνα όπως και σε ορισμένες κομητείες της Πενσυλβανίας όπου να είστε σίγουροι διεφθαρμένοι δημοκρατικοί διέπραξαν μεγάλη νοθεία.

Τι περιμένουμε;

Το αμερικανικό ανώτατο δικαστήριο θα διατάξει επαναμέτρηση των ψηφοδελτίων στις κομητείες πολιτειών όπου ο Τραμπ θα υποβάλει ενστάσεις στα αποτελέσματα. Η επαναμέτρηση ψήφων θα γίνει με πλήρη διαφάνεια ενώπιον παρατηρητών και των δυο μεγάλων κομματων. Εάν κάποιοι ηλίθιοι υπεύθυνοι καταμέτρησης ψηφοδελτίων όπως αυτοί της Φιλαδέλφειας ( Πενσυλβανία) και του Ντιτρόιτ (Μίσιγκαν) δηλώσουν ότι έχουν πετάξει πολλά ψηφοδέλτια τότε το αμερικανικό ανώτατο δικαστήριο θα διατάξει επανάληψη εκλογών στις κομητείες όπου λείπουν ψηφοδέλτια και η καταμέτρηση και αυτών των ψηφοδελτίων θα γίνει με πλήρη διαφάνεια ενώπιον παρατηρητών και των δυο μεγάλων κομμάτων. Υπολογίζω στο τέλος ο Τραμπ θα λάβει πάνω από 300 εκλέκτορες και θα συνεχίσει ως πρόεδρος για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Προσέξτε και την τελευταία φωτογραφία παρακάτω. Είναι από το ψηφοδέλτιο μου. Βάσει του αμερικανικού συντάγματος εδώ ψηφίζουμε εκλέκτορες των υποψηφίων των κομμάτων. Ο υποψήφιος του κόμματος που έχει τους περισσότερους ψήφους στην πολιτεία κερδίζει όλους τους εκλέκτορες της πολιτείας αυτής. Έστω και με ένα ψήφο διαφορά. Εξαίρεση αποτελούν δυο πολιτείες με χαμηλό αριθμό εκλεκτόρων, Νεμπράσκα και Μέϊν. Οι εκλέκτορες αριθμούν 538 συνολικά και όποιος πάρει 270 (50% + 1) κερδίζει τις εκλογές. Οι εκλέκτορες θα συνεδριάσουν στις 6 Ιανουαρίου 2021 ώστε να εκλέξουν τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Όσο καιρό τα αποτελέσματα των έξι προαναφερομένων πολιτειών (Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζώρτζια, Νεβάδα, Αριζόνα και Πενσυλβανία) εκκρεμούν στο αμερικανικό ανώτατο δικαστήριο δεν υπάρχει εντολή ψηφίσματος στους εκλέκτορες αυτών των πολιτειών και ως αποτέλεσμα κανένας υποψήφιος πρόεδρος δεν έχει συγκεντρώσει τους απαραίτητους εκλέκτορες μέχρι στιγμής. Έτσι ότι βλέπετε στις οθόνες σας περί νίκης Μπάϊντεν αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός. Ήδη κάποια στελέχη σε κομητείες όπου διεπράχθη νοθεία είναι έτοιμοι να κελαηδήσουν ώστε να αποφύγουν την φυλακή.

unnamed

Και έχω ένα μήνυμα στους οπαδούς του τουρκόφιλου Μπάϊντεν που πανηγυρίζουν. Μου θυμίζετε τον πρεζάκια που έχει πάρει την δόση του και ξαπλωμένος στο πάτωμα ονειρεύεται να πετάει σαν την πεταλούδα. Όμως κάποια στιγμή η πρέζα τελειώνει και δεν έχει άλλη βελόνα με κρακ και ηρωϊνη που βράζει στο κουταλάκι με το τσακμάκι. Τότε αρχίζει να τρέμει, να ιδρώνει, να έχει παραισθήσεις και το κρας του είναι κτηνώδες, δηλ. your crash is going to be brutal.

2.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ! “ΗΔΗ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – “ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ” ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ” – ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ” ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ – META ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ….

Kamala Harris 02
«Θα περιμένουμε την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των Δικαστικών Αρχών, τις ανακαταμετρήσεις ψήφων που θα γίνουν σε πολλές πολιτείες και μετά θα πανηγυρίσουμε την νίκη του Προέδρου Τράμπ».

Τί αναφέρει το ε/Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, για την ανακήρυξη του Τζο Μπάϊντεν ως νικητή των αμερικανικών εκλογών, δίνοντας λεπτομέρειες για τη διαδικασία και προμηνύοντας ότι θα υπάρξουν σφοδρότερες αντιδράσεις από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτικά:

«Νικητής των εκλογών ανακηρύσσεται ΜΟΝΟΝ από το εκλεκτορικό σώμα που συγκαλείται ΜΕΤΑ από την 14η Δεκεμβρίου, μετά τις εκλογές, ΑΦΟΥ έχει επικυρωθεί το αποτέλεσμά τους από τις αρμόδιες Πολιτειακές Αρχές, δηλαδή τις Βουλές των Αντιπροσώπων εκάστης πολιτείας, κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί όσο ακόμα συνεχίζεται η καταμέτρηση.

Εν όψει της απίστευτης νοθείας που αλλοίωσε την βούληση του Αμερικανικού Λαού και της μη καταγραφής εκατοντάδων χιλιάδων ψήφων για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά και της παράνομης προσμέτρησης ψήφων νεκρών, ανήλικων, μεταναστών, διπλοψηφίες, “λαθών” λογισμικού, όπως αυτές των 120.000 και 133.886 ψήφων υπέρ Μπάιντεν στις Πολιτείες Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν κτλ, θα περιμένουμε την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των Δικαστικών Αρχών, τις ανακαταμετρήσεις ψήφων που θα γίνουν σε πολλές πολιτείες και μετά θα πανηγυρίσουμε την νίκη του Προέδρου Τράμπ, ενάντια σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο σύστημα το οποίο στηρίζεται στην σαπίλα των Μαζικών Μέσων Εξαπάτησης.

Η μάχη αυτή θα κερδηθεί, όπως κερδήθηκε το 2000 όταν αποκαλύφθηκε η νοθεία του AlGore και εξελέγη πρόεδρος ο Bush.

Μήν μασάτε από τα ψέμματα των αναρχοάπλυτων και των πουλημένων δημοσιογράφων

Η Δημοκρατία θα νικήσει ! Ο Αμερικανικός Λαός θα νικήσει !

Υστερόγραφο για μάς τους Έλληνες : ήδη ο Μπάιντεν άρχισε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας……. τώρα πια δεν χρειάζεται τις ψήφους των Ομογενών μας….»

META ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ  (“ΔΙΚΟ ΜΑΣ”: ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ)!..
Πανηγυρίζουν οι φιλότουρκοι του ΝΑΤΟ & του Βερολίνου για την εκλογή Τ.Μπάιντεν και βρίζουν Ντ.Τραμπ!

Πανηγυρίζουν το ΝΑΤΟ & το Βερολίνο τα οποία έχουν γνωστό φιλότουρκο προσανατολισμό για την ανακοίνωση της εκλογής του Τζο Μπάϊντεν από τα ΜΜΕ και μάλιστα επιτίθενται στον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα ο φιλότουρκος Γενς Στόλτεμπεργκ δήλωσε: «Ένα ισχυρό NATO είναι καλό τόσο για τη Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη», τόνισε, προσθέτοντας: «Συγχαίρω τον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του ως επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ & την Κάμαλα Χάρις ως Αντιπρόεδρο.

Γνωρίζω τον Τζο Μπάϊντεν ως ισχυρό υποστηρικτή της Συμμαχίας μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του. Ένα ισχυρό NATO είναι καλό τόσο για τη Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη»

«Ανακούφιση» για την εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν εξέφρασε ο φιλότουρκος αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, σε μια μάλλον απροσδόκητη αντίδραση.

«Η Αμερική ψήφισε, ο κόσμος αναστενάζει με ανακούφιση (…) Αυτή η εκλογή αποτελεί ισχυρό παράδειγμα για την δύναμη της δημοκρατίας», σημειώνει ο κ. Σολτς σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού Der Spiegel, με αφορμή τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις.

Όπως τόνισε, η ικανοποίησή του οφείλεται στο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «περιφρόνησε της αρχές της δημοκρατικής συνύπαρξης, βλάπτοντας τους πυλώνες της διεθνούς τάξης». Μάλιστα σημείωσε ότι οι ΗΠΑ είναι και θα παραμείνουν ο πιο κοντινός εταίρος και σύμμαχος της Ευρώπης στον κόσμο.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τις δηλώσεις του Τζέφρι Πάϊατ, αντιλαμβανόμαστε πως το ενδεχόμενο της «τιμωρίας» της Τουρκίας από τον Τζο Μπάϊντεν απομακρύνεται σημαντικά, μάλλον το αντίθετο…

4.

Sanal teröristlere göz açtırılmayacak

Dijital Vatan’ın korunması için üst düzey birimler kurulacak. 16 birimin şifre kırma, 8 birimin veri kurtarma kapasitesi artırılacak.

Sanal teröristlere göz açtırılmayacak
09.11.2020
Sanal teröristlere göz açtırmayan Türkiye, önümüzdeki yıllarda siber güvenlik altyapısını artıracak bir dizi hamle ile dijital vatanı daha etkin koruyacak. İç güvenliğin tesisi amacıyla İçişleri Bakanlığı bünyesinde siber suçlarla mücadele operasyonlarının sayısı artırılacak. Bu kapsamda sayısal belge inceleme payı yüzde 97’ye yükseltilecek. 16 siber birimin şifre kırma, 8 siber birimin de veri kurtarma kapasitesi artırılacak. Siber güvenlik, güvenli ve bilinçli teknoloji kullanımı, siber saldırı konularında önleyici, bilinçlendirici faaliyet, içerik ve ürünler geliştirilecek. İhtiyaç duyulan alanlarda 5 alanda siber güvenlik standartları oluşturulacak.

Kamu araştırıma kurumları ile üniversitelerin de dahil olduğu siber güvenlik ürün ve teknoloji projeleri hayata geçirilecek. Bu projelerin çıktıları açık kaynak kodlu olarak siber güvenlik ekosistemiyle paylaşılacak. Bu kapsamda 5 yeni firma ekosisteme dahil edilecek ve 10 firmaya ihracat desteği sunulacak. 30 ürüne sertifika verilecek. Kritik altyapılara yönelik Endüstriyel Kontrol Sistemleri Test Yatağı Merkezi kurulacak. Bin üniversite öğrencisine ücretsiz eğitimler verilecek. Son kullanıcı bilgisayarlarında yerli antivirüs, veri kaçağı önleme sistemi gibi siber güvenlik ürünlerinin entegre çalışabileceği merkezi altyapı (Merge-n) tasarımı tamamlanarak yazılımın geliştirilmesi sağlanacak.
Kamuya açık çevrimiçi Siber Güvenlik Eğitim Platformunun ve 1 milyon istihdam projesi eğitim içeriklerinin zenginleştirilmesi sağlanacak. FETİH siber güvenlik uygulamalı eğitim platformlarının içerikleri zenginleştirilecek.

Kritik önemdeki enerji altyapısının güvenliğine yönelik Siber Güvenlik Operasyon Merkezi kurulacak. Bu kapsamında yerli ürünlerin bakanlıklarda kullanımı yaygınlaştırılacak. Enerji şirketlerinin sistemlerine yönelik sızma testleri yapılarak güvenlikleri kontrol edilecek.

Ε/Φ “ΤΟΥΡΚΙΑ”

ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!

5.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 12. Büyük Elçiler Konferansı’nda konuştu. Azerbaycan’ın Şuşa’yı Ermenistan işgalinden kurtarmasına ilişkin konuşan Erdoğan, Türkiye’nin bölgeye yaptığı destekleri vurguladı. Erdoğan ayrıca, “Biz şu anda Afganistan’dayız, Azerbaycan’dayız. Niye? Çünkü soydaşlarımız” ifadelerini kullandı.

09-11-2020
CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 12. Büyük Elçiler Konferansı’nda konuştu. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Her birinizi gayretleriniz, emekleriniz için gönülden tebrik ediyorum.

Virüs salgını üstü örtülen birçok çarpıklığın ortaya çıkmasına vesile oldu.

Salgında insanlarımızı sahipsiz bırakmadık. 141 ülkeden 100 bine yakın vatandaşımızı aileleriyle buluşturduk.

Son haftalarda vaka sayısı ürkütücü boyutlara ulaştı. Karamsarlığa kapılmadan hareket ediyoruz.

Yoksul yerine zengini koruyan mevcut küresel sistemin böyle devam etmesi mümkün değildir.

Ülkemize ve milletimize yeni pişmanlıklar yaşatmamakta kararlıyız. Dış politikada adımlarımızı atarken pergelin ucunu galiba milletimizin hak, hukuk çıkarlarına sabitliyoruz. İlkelerimizden taviz vermeden milli menfaatlerimizi savunuyoruz.

Doğu Akdeniz’deki her türlü gelişmenin yükünü taşıyan ülkemizin, doğal kaynaklar söz konusu olduğunda yok sayılmasına rıza gösteremezdik. Doğu Akdeniz’deki araştırma faaliyetlerinden yakında müjdeli haberler alacağımıza inanıyorum.

Türkiye, dost ve kardeşlerinin hukukunu korumak için de güçlü olmak zorunda. Biz, 780 bin kilometrekareden çok daha büyük ülkeyiz. Türkiye istese de Filistin’e, Bosna’ya, Arakan’a sırtını dönemez.

Tek millet iki devlet şiarını paylaştığımız Azerbaycan topraklarının işgal edilmesine sessiz kalamazdık ve sessiz kalmadık.

Biz şu anda Afganistan’dayız, Azerbaycan’dayız. Niye? Çünkü soydaşlarımız.

28 yıl süren işgale Minsk üçlüsü çözüm üretmedi. Hep oyalama. Çünkü çözüm üretme dertleri yoktu. Şimdi Azeri kardeşlerimiz kendi göbeklerini kendileri kesti ve işi bitirdi. Biz, gözleri yaşlı olarak dün İlham Aliyev kardeşimizin Şuşa’nın düşüşünden sonra yaptığı açıklamaları izledik

İnşallah kısa sürede işgal altındaki topraklar sahiplerine teslim edilecektir.

Aynı şekilde Filistin halkını verdiği onurlu mücadelede yalnız bırakmayacağız.”

KAYNAK: HABER 7
6. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ… “ΓΑΜΠΡΟ-ΠΡΟΕΔΡΩΝ” Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΧΑ “ΤΟ ΕΝΑ ή ΤΟ ΑΛΛΟ”, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ… ΜΠΑΪΝΤΕΝ-ΟΠΟΥΛΟ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

FETÖ’nün kilit ismi yakalandı.. Bank Asya’nın kurucu ortaklarından firari Kamil Yavuz M. sahte kimlikle yakalandı!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Bank Asya‘nın kurucu ortaklarından olan firari zanlı Kamil Yavuz M, sahte kimlikle yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çankaya ilçesinde düzenlenen operasyonda FETÖ firarisi Kamil Yavuz M, üzerinde başkası adına düzenlenmiş kimlikle gözaltına alındı.

Son dakika.... FETÖnün kilit ismi yakalandı.. Bank Asyanın kurucu ortaklarından firari Kamil Yavuz M. sahte kimlikle yakalandı
Ekiplerin çalışmaları sonucu Kamil Yavuz M’nin, örgütün “Türkiye mütevelli heyeti”ndeki himmet ağının önemli isimlerinden ve Bank Asya’nın kurucu ortaklarından olduğu, hakkında FETÖ yöneticisi olduğuna dair çok sayıda beyan bulunduğu ve ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

İzmir’de etkin pişmanlıktan faydalanan bir şüphelinin ifadesinde, Kamil Yavuz M. hakkında “FETÖ’nün himmet paralarını legal hale getiren kişidir” şeklinde beyanda bulunduğu ve Kamil Yavuz M. hakkında İstanbul Ağır Ceza Mahkemesince verilmiş arama kaydı olduğu öğrenildi.

Öte yandan, halen örgütün finansal yapılanması içinde yönetici pozisyonunda çalışmaya devam eden zanlının, bugüne kadar yakalanmamak için kılık değiştirdiği ve sık sık adres değişikliği yaptığı belirlendi.

İSTANBUL’A GÖNDERİLDİ

Ankara’da saklandığı evde yakalanan FETÖ/PDY firarisi Kamil Yavuz M., Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ndeki işlemlerinin ardından İstanbul’a gönderildi. Bank Asya’nın kurucu ortaklarından olan ve örgütte yönetici pozisyonunda olduğu tespit edilen Kamil Yavuz M., İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği karar kapsamında aranıyordu.

Son dakika.... FETÖnün kilit ismi yakalandı.. Bank Asyanın kurucu ortaklarından firari Kamil Yavuz M. sahte kimlikle yakalandı

7. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΝΕΤ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο… ΣΥΝΗΘΗΣ ΛΙΣΓΑΡΑΣ ΡΕ ΜΠΑΟΚΙΑ; ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!..

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ; ΚΕ ΚΟΥΓΙΑ, ΚΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΑΡΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!..
ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ “ΑΡΠΆΓΕΣ” ΚΑΙ “ΑΡΠΑΧΤΕΣ”, ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΚΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ; ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΩΣΟΣ!..
-/-