ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ… ΠΕΘΑΙΝΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΑ… ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ!!! ΚΥΠΡΟΣ και ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!

Φίλοι μου!

Δεν ξεχνάμε! Διαβάστε αμέσως παρακάτω τί!

1.  Να δώσουμε                                                     ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

                                                                                        στην

                                                                           Πρωταθλήτριά μας

                                                                                         και

                                                                                         δις

                                                                              ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ

                                                                           ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ!

                                                                        ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ

                                                                                ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 

                                                                       ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

                                                                                    ΒΡΑΖΙΛΙΑ

                                                                          ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

                                                                                  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

                                                                                         2016

–    Παράδειγμα ελληνικής θελήσεως και πείσματος, παρά το μέγεθος της… κακομοιριάς της Ομοσπονδίας της!

– “Μπράβο” Κε Δήμαρχε της Δράμας!.. “Τρέξε”, τώρα που έριξες το… παραγκοπροπονητήριο της Άννας, να “κλέψεις” από τη δόξα και τη λάμψη της! Ντροπή σας!..

–    Πολλά συγχαρητήρια επίσης, στον προπονητή και πατέρα της Κο Τάσο Κορακάκη!

poia-einai-i-xalkini-olumpionikis-tou-rio.w_l-640x360                                                       ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω korakkaki

                                                                     ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

2. Ότι το ελληνικό όνειρο, το οποίο θα πραγματωθεί σύντομα, πριν από περίπου 4 γενιές Ελλήνων (1 γενιά = 25 χρόνια), ήταν το παρακάτω

MegaliHellas

                                                    Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ“!

– Τέτοια εποχή ήταν που ξεκινούσε η τιτάνια προσπάθεια ενός τεράστιου λαού, του ελληνικού, να ξαναγυρίσει στα πατρογονικά του εδάφη, καθώς και να ανακτήσει τη σκλαβωμένη ακόμα Πρωτεύουσά του, την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!..

                                                                         ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ“!

                                                                                         Türkler! Büyük EMEL!!!

3. “Εν μέσω” Ολυμπιακών Αγώνων, τη δολοφονία των Ισραηλινών αθλητών, από τους Παλαιστινίους, στους Ο.Α. του Μονάχου, το 1972! 

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

4. Βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα, (“φωτο”), αν και τα πάντα είναι γνωστά σχετικά με τις σχέσεις του αποκαλούμενου… “ΣΥΡΙΖΑ” και της δράσης των λεγόμενων… αντι-εξουσιαστών!.. 

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Κε Τσίπρα! Σεβαστέ Κε Π-Θ!

– Μην αφήσετε κάποιους να οδηγήσουν την Ελλάδα μας σε εμφύλιο πόλεμο και στην Κ/Φ, εμφύλιος, ο οποίος τελικώς, λόγω της… πολυπολιτισμικότητός μας, (ας το γράψω έτσι), θα μεταβληθεί σε μία διεθνικού χαρακτήρα σύγκρουση, σε ελληνικό έδαφος!

Αυτό το χώμα είναι δικό σας και δικό μας, Κε Π-Θ-γέ! Δώσε εντολή να πάρουν τα… ξερά τους από τις εκκλησίες μας οι… “γνωστοί – άγνωστοί” σας και στον… Πάγκαλό σου, όπως και στην Υφυπουργό του, με τις… παντόφλες και το… αρνίσιο, πιασμένο στα τέλια, μαλλί, αλλά και σε κάτι… σπουδαίους, σαν τον Κο… Κυρίτση, να… χαλαρώσουν λίγο!..

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!

Αν ο μη γένοιτο οδηγηθούμε σε εσωτερική σφαγή, ΟΛΟΙ(!) θα κλάψουμε και θα πονέσουμε Κε Π-Θ! Ακόμα και εσύ, ακόμα και εσείς, οι πολιτικοί και ελίτες της νεο-εποχής!..

Και μια ερώτηση!

– Το γήπεδο του Βάζελου δεν ήθελες να φτιαχτεί στον Ελαιώνα, γιατί είχες πρόθεση να φτιάξεις εκεί Ισλαμικό Τέμενος;

– Προς ενημέρωσή σου, εκτιμώ ότι τρίζουν τα κόκκαλα, όσων μας απελευθέρωσαν θυσιαζόμενοι, και δεν ξέρω, αν θα μπορούσαν να σηκωθούν από τους τάφους τους, τί θα σου έλεγαν ή τί -πιθανώς- να σου έκαναν, όπως και στους υπόλοιπους πολιτικούς ασφαλώς, οι οποίοι με τη ψήφο σας ή ορθότερα με τις ψήφους σας και συνολικά με τις ενέργειές σας ΘΑΒΕΤΕ λίγο – λίγο και βασανιστικά, τους Έλληνες και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

ΥΓ. Υπουργέ, Πολίτη Κε Φίλη!

– Λένε ότι δεν έχεις κανένα πτυχίο! Αυτό ασφαλώς και ενδιαφέρει, λόγω της θέσεως που κατέχεις, μέσα στην Κ-Β, αλλά, όπως και να έχει, θα ήθελα να σου θυμίσω, με αφορμή μια αποστροφή σου, από τα όσα είπες στη Βουλή, προ ημερών, απευθυνόμενος στους βουλευτές! Κατέληξες λέγοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαφωνεί με το Τέμενος, λόγω ιδεολογίας του ΝΑΖΙΣΜΟΥ!

Πρόσεξε!

– Αυτό που είπες Κε Φίλη είναι ιστορικά ανακριβές, αφού οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ είχαν ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις με τους Μουσουλμάνους! Διάβασε λίγο Ιστορία Β’ ΠΠ και θα με θυμηθείς! Μέχρι και Τάγματα Μουσουλμάνων δημιουργήθηκαν και πολέμησαν μαζί με τους Γερμανούς, στον Β’ ΠΠ! Υπάρχουν επίσης και συγκεκριμένες αναφορές των Χίτλερ, Χίμλερ, Ρούντολφ Ες, Ιωσήφ Γκαίμπελς, κλπ, υπέρ της θρησκείας του ΙΣΛΑΜ και των οπαδών της, ενώ ο ίδιος ο Χίτλερ σχεδόν “αυτοκαταριέται”, για το γεγονός ότι δεν είχε θρησκευτικά… “γεννηθεί” μουσουλμανικό, το Γερμανικό Έθνος! Διάβαζε λοιπόν γενικώς Ιστορία, και προ ιστορικών αναφορών σου, να προστρέχεις σε κανένα βιβλίο Ιστορίας! Δεν είναι κακό!..

– Άρα, επανερχόμενος, η Χ.Α., σύμφωνα πάντα με την Ιστορία, και το Ναζιστικό της υπόβαθρο, θα έπρεπε αν όχι να ήθελε Μουσουλμάνους στην χώρα μας, λόγω προβλημάτων… χωροταξίας, τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να έλεγε ΟΧΙ”, για το Τέμενος! Γιατί λοιπόν είπε “ΟΧΙ; Τί λες; Πού οφείλεται αυτή η ασυμβατότητα της Χ.Α., με την… Ιστορία, (αχαχαχαχα), την οποία δεν επεσήμανες ή την γνώριζες (δεν το νομίζω, αφού επιφανειακοί είστε οι περισσότεροι στην Κ-Β) και εσκεμμένως εψεύσθης;

Με τα ψέμματά σας ή απλώς με την εκδήλωση του μίσους σας και όχι με την ΑΛΗΘΕΙΑ, το μόνο που θα καταφέρεις / -τε θα είναι να τους δυναμώσετε! Αυτό μήπως θέλετε; Διότι αίφνης θυμάμαι και το “πώς” πολιτεύτηκε απέναντί τους, μέχρι / ακόμα και η παλαιά σας σύντροφος και πρώην ΠτΒ, των Ελλήνων, Κα Κων-λου Ζωή! Θα χαρακτήριζα τη στάση της, προς την Χ.Α., ως έξυπνη συνηγορία!

– Επίσης, υποχρεώνεις και κάποιους, όπως εμένα τώρα, να παρουσιάζομαι ως Υπερασπιστής και συνήγορος της Χ.Α. και παράλληλα να… αυτοδικάζομαι, λίαν πιθανώς, ως… φίλος τους, από κάποιους ανεγκέφαλους “δικούς” σας, τους οποίους χειρίζεται έξυπνα, το Τμήμα που αποτελεί τον ιδεολογικό σας… σκελετό και κατευθύνει στο κάθε τι, δια της Αγκιτάτσια, (κατάλαβες), τους… ανθρωπόμορφους, (αφού δεν σκέπτονται και είναι πνευματικοί σας Όμηροι, με στόχο σας τον πνευματικό τους… γενιτσαρισμό), τους ανθρωπόμορφους λοιπόν αυτούς, απλούς υπηρεσιακούς σας εκτελεστές των όποιων διαταγών σας!

–  Τέλος, όπως είναι σήμερα της… εποχής και της… μοδός, για κάθε Έλληνα ΠΑΤΡΙΩΤΗ και ΕΘΝΙΣΤΗ,

                                                                                  ΔΗΛΩΝΩ (!)

                                                                                              ότι

αποτάσσομαι τους ξενοκίνητους – ξενόφερτους και εθνοκτόνους ΝΑΖΙΣΜΟ και ΦΑΣΙΣΜΟ, τον συγγενή τους  ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ, καθώς και τις “ανά τω Κόσμω”, άρα και τις “εν Ελλάδι” παραφυάδες αυτού, όπως το Κόμμα της Χ.Α., του οποίου τυγχάνω ιδεολογικός εχθρός και πολέμιος! Ακριβώς όμως το ίδιο δηλώνω και για τους… “Δημοκράτες” (αχαχαχαχαχαχα) της Ελληνικής Βουλής και αναφέρομαι στους Κομμουνιστές και στους συμπαθούντες αυτούς, οι οποίοι είναι απλώς άλλου χρώματος Φασίστες, είναι του αγαπημένου μου, λόγω ΘΡΥΛΟΥ κόκκινου!

– Κε Τσίπρα! Εκεί θέλετε να οδηγήσετε και πάλι τους Έλληνες, σ’ αυτές τις εποχές;

                                                                        ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ!!!

                                                                               ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ, (ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ), ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

– Όταν στον Άγιο Παντελεήμονα και αλλού εμφανιζόταν η X.A., πριν από λίγα χρόνια, φωνάζατε Κε Π-Θ, “πού είναι το Κράτος”, κλπ! (“Οι δικοί σας”, αλλά και εσείς)! Μέχρι που είχε έλθει στην ίδια περιοχή και ο πιο πλούσιος Έλληνας, (ο “δικός” σας, ο Έλληνας “πολιτικός Πνευματικός Πατέρας”, ο εκ Τήνου ορμώμενος, Κος Αλαβάνος) και “έφαγε ένα αυγό” από μια γριά (είχε λαϊκή την ημέρα εκείνη), όταν αποκάλεσε Φασίστες τους κατοίκους εδώ, οι οποίοι του είχαν διαμαρτυρηθεί για την επικρατούσα τότε κατάσταση! Οι… μπάτσοι, όπως τους λέτε, έκαναν τότε καλή δουλειά και έπιασαν την γριά, για την οποία δεν ήλθε κανείς εκ των… φτωχών δικηγόρων σας να υπερασπιστεί! Κλπ, κλπ, κλπ.

Σήμερα / τώρα, πού είναι το κράτος Κε Π-Θ; Πού είναι η Αστυνομία σας; Πιάσατε μήπως αυτούς που μπήκαν στις εκκλησίες μας και μόλυναν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ μας και πού ως ΑΝΤΙ-ΘΕΟΙ σταμάτησαν τις Θείες Λειτουργίες, έγραψαν στους τοίχους, έβρισαν και έδειραν τον κόσμο και έφυγαν; Πιάσατε μήπως αυτούς που πέταξαν τις μολότωφ στη Μονή Πετράκη, στην “Ιερά Σύνοδο”, κλπ;

– Μήπως ζούμε, σιγά – σιγά, τα προεόρτια μιας νεο-Κομμουνιστικής – “Δημοκρατικής” Χούντας, (βασικά χαρακτηριστικά της οποίας είναι ενέργειες σαν τις παραπάνω), μήπως -ακόμα χειρότερα- την αρχή ενός νέου νέο-Κομμουνιστικού Γύρου”, του 4ου, την αρχή μιας νέας προσπάθειας δια της βίας κατάλυσης της έννομης δημοκρατικής τάξης και αρπαγή της εξουσίας, της οποίας το σύνθημα ενάρξεως θα δοθεί μόλις χάσετε την εξουσία, όπως και στους άτυχους Αθηναϊκούς… τοίχους κάποιοι αναγράφουν;

– Αν, με τη λογική τη δική σας, της προ της πρώτης και προ της τώρα δεύτερης φοράς Αριστεράς, κάποιοι ανεγκέφαλοι ή θερμόαιμοι της άλλης, της υποτιθέμενης κακής πλευράς για τους υποτιθέμενους καλούς, δεν υπολογίσουν το ανύπαρκτο κράτος και αυτοδικήσουν κατ΄αυτών, διότι και οι “εχθροί” αυτών των “πολιτισμένων Δημοκρατών” δεν είναι βλάκες και γνωρίζουν, και αρχίσει η ανεξέλεγκτη ροή αίματος, τότε τί θα πείτε, πώς θα λειτουργήσετε; (Ανεξέλεγκτη, διότι απρόσωπα ο ένας θα εκδικείται τον άλλον, χωρίς κανείς να ξέρει κανέναν! Η γνωστή και σε εσάς από την… Ιστορία, και μάλιστα σε βαθμό “ΑΡΙΣΤΑ”, “δράση των συμβολαίων”! Τότε πείτε μου, πόσο θα διαφέρουν όλες αυτές οι πράξεις που θα γίνονται, από την εποχή που οι Ναζιστές “σημάδευαν” τα σπίτια των Εβραίων, στον Β’ ΠΠ, αφού και τώρα οι μεν θα σημαδεύουν τους δε, ως αποτέλεσμα καθαρά διαβολών, και πολιτικού μίσους); Τότε όλοι θα γελάνε εις βάρος μας, εγχώριοι, αλλά και εκτός Ελλάδος, ξένοι και ντόπιοι “φίλοι”, με πρώτον τον μισέλληνα και Νεο-Μετερνίχο μέντορά σας, Κο Σόρος!.. Ή όχι, Κε Π-Θγέ;

Πόσο ακόμα, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, να σκίσουν και να πάρουν από τις σάρκες της Πατρίδος μας Κε Π-Θγέ;

– Φυσικά στον Άγιο Παντελεήμονα, στον υποτιθέμενο “Φασιστοκρατούμενο”, κλπ, (προς ενημέρωσή σας 70% ΠΑΣΟΚ ψήφιζε η υπόψη περιοχή, το πάλαι ποτέ, εξ ου και το αυγό ή το γιαούρτι, (αφού έτσι μου λέγει ο ΙΩΝΑΣ τώρα, ότι επρόκειτο δηλαδή για γιαούρτι), μετά το ΦΑΣΙΣΤΕΣ προς τους εδώ κατοίκους του… φτωχού Κου Αλαβάνου, με τα ορυχεία στην Τήνο και τα πόσα άραγε διαμερίσματα στο Παρίσι, κλπ, εγκαταστάθηκε το ΔΙΣΤΟΜΟ, κλπ, ασφαλώς με σχεδιασμό, κλπ, είχε εμφανιστεί 1ος βεβαίως και ο… ΑΝΤΑΡ-CIA, κλπ!

– Σταματώ εδώ και σας γράφω πως σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και σας τονίζω πως ΟΛΟΙ (!) γνωρίζουν τη ρήση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ(!) ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(!) και ΜΑΘΗΤΟΥ του Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,

                                                                     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

                                                               Τρομοκρατείστε τους Τρομοκράτες“!

– Η μόνη λύση για την ΠΑΤΡΙΔΑ είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία όμως για να νοιώσετε θα πρέπει να απεκδυθείτε “επ’ ολίγον” έστω τον διεθνιστικό σας μανδύα και να ενδυθείτε τον εθνικό όμοιο!

– Μεταξύ μας Κε Π-Θ, ήταν  τώρα απάντηση αυτή της όμορφης και… αγαπημένης μου Κας Γεροβασίλη, προς τον Κο Κ. Κ. Μητσοτάκη, σχετικά με την ασφάλεια; Δεν καταλαβαίνετε ότι χάνετε έτσι ακόμα και δικούς σας ψηφοφόρους; Και κάτι ακόμα!

– Απέναντί σας, σιγά – σιγά, εκκολάπτεται και δυστυχώς δεν το βλέπετε, ούτε καν το οσμίζεστε νομίζω, ένας νέος ηγέτης, ο Κ. Κ. Μ. , όπως παρακολουθώ, και με τις παρεμβάσεις του (η 1η του παρέμβαση / επερώτηση προς την Κ-Β σας, όταν ανέλαβε, θα το θυμάστε, ήταν περί Ασφαλείας, που παγκόσμια σήμερα είναι το Νο 1 διακύβευμα, το οποίο εσείς διακωμωδείτε, με ατυχείς -τουλάχιστον- απαντήσεις, όπως ήταν η τελευταία της Κας Εκπροσώπου σας, για την Ασφάλεια) και με τα προβαλλόμενα -κάθε φορά- επιχειρήματά του και με τις απαντήσεις του, με την χρήση επίσης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, όσο πικρή, σκληρή και αντι-λαϊκή και να είναι αυτή, αλλά εκτιμώ πως πλέον είναι αποδεκτή από τους Έλληνες, οι οποίοι τόσα πολλά ψέμματα άκουσαν και από εσάς, [μακάρι να είχαμε ακούσει τον πατέρα του Κων-νο Μητσοτάκη, στις αρχές της 10ετίας του 1990, τότε που τον κορόϊδευαν οι άσχετοι,αλλά και ταυτόχρονα μη ασχολούμενοι -δυστυχώς- με τα οικονομικά αντίπαλοί του, αναφερόμενοι σε εκείνο το 0 + 0 = 11%, αν θυμάμαι καλά τα νούμερα], -προσέξτε- ακόμα και με τον εναλλασσόμενο τόνο της φωνής του, αλλά και γενικά με τη συνολική του παρουσία, η οποία εκπέμπει προσέξτεαποφασιστικότητακαι αποπνέει “εμπιστοσύνη, την ίδια στιγμή που εσείς, και οι Κ-Βκοί σας εταίροι, “κινείστε” σπασμωδικά, μειλήχια και υποτονικά, με ευφυολογήματα και ειρωνείες – χλεύη, προς εκείνον, αλλά και γενικότερα!..

– Πολύ φοβάμαι Κε Π-Θ και σας το θέτω με πολύ και ειλικρινή σεβασμό, πως θα μείνετε, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, εσαεί ένα πολιτικό ασφαλώς, μεγάλο ΤΑΛΕΝΤΟ, ενώ ο φέρελπις αντίπαλός σας θα γίνει ΗΓΕΤΗΣ! (Μου αρέσει που είχατε ειρωνευτεί επ’ αυτού, νομίζω την Κα Γεννηματά, η οποία μοιάζει να έχει πάρει / να έχει κληρονομήσει από την μεγάλη πολιτική στόφα του ΕΝΤΙΜΟΥ(!) ΣΥΝΟΛΙΚΑ πατέρα της! Αν σφάλλω, ως προς το όνομα του πολιτικού που είχατε απευθυνθεί στη Βουλή, αναφέροντας τη λέξη ΗΓΕΤΗΣ απολογούμαι)! Και να ξέρετε ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ σπανίως πέφτει έξω στις εκτιμήσεις του! Ρωτείστε και τους Τούρκους!.. Αυτοί ίσως να με ξέρουν καλύτερα!..

– Τέλος, μάλλον έχετε ξεχάσει νομίζω, ως συμπλήρωμα όλων των παραπάνω, ότι είσθε Π-Θ όλων των Ελλήνων, ή όχι;

5.                                                                                        ΤΟΥΡΚΟΙ

                                                                                    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

                                                                                   ΚΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΧ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΥ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ… ΠΛΕΜΠΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ… ΠΟΠΟΛΟ!

                                                                 ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ

 

                                                                                      ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!

[Αφιερώνεται επίσης και σε όσους, λόγω δήθεν… ιδεολογίας, δήθεν αναρχικής ή και άλλης, κάνουν τους “άντρες”, κτυπούν άνδρες, γυναίκες και παιδιά, κρυφά, ύπουλα, και φορώντας, ως άλλοι δοσίλογοι, ως άλλοι ΔΗΜΟΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟΙ ή ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ ΜΑΤΣΕΣ, των παλιών καλών ελληνικών ταινιών, μάσκες, κουκούλες, κλπ, ενώ καίνε και περιουσίες των… πλουσίων Ελλήνων! (Κατ’ επιλογήν, μόνον των αστών και των φτωχών, των “κοινωνικά ανύπαρκτων”, όπως τους αποκαλούν, για να δείξουν τάχα ότι τους συμπαρίστανται, γενικώς και αορίστως)!

Αλήθεια Κε Τσίπρα, μήπως οι Κοι Τόσκας και Παπαγγελόπουλος, μπορούν να βρουν τους δολοφόνους της MARFIN; (Να ηρεμήσουν και οι ψυχές των νεκρών και ιδιαίτερα της κοπέλας εκείνης που ήταν και έγκυος)!

Δείξε επίσης Κε Π-Θγέ ότι δεν ξεχωρίζεις τους τρομοκράτες από το πολιτικό τους… χρώμα και βρες και τους δολοφόνους των 2 “Χ.Α.”! (Η αντικειμενικότητα ΚΑΙ η μη διάκριση των πολιτών ή αλλιώς η εφαρμογή στην πράξη από τον ίδιο τον Π-Θ της ισότητας απέναντι στο Νόμο, για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκεύματος, πολιτικών φρονημάτων, κλπ είναι χαρακτηριστικό ενός Ηγέτη)!

Δείξε ότι θες οι Έλληνες να γίνουμε “μια γροθιά”, δείξε τελικά ότι είσαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, αφού, σου θυμίζω πως, αυτό ακριβώς σημαίνει “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτό ακριβώς σημαίνει ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ! Τότε θα σου δώσω 1000 “ΜΠΡΑΒΟ“, αφού θα έχεις εργαστεί για την “ΑΣΦΑΛΕΙΑ“, τη “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ“, αλλά και για την “ΙΣΟΤΗΤΑ” των πολιτών, και συνεπώς για τη ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-Α, αφού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς αυτά τα 3 συστατικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ]!..

Και τέλος, “ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ” ότι 14-08-1974, προς 15-08-1974, ήταν η αρχή του ΑΤΤΙΛΑ -2[Προσέξτε: Παραμονή της μεγάλης θρησκευτικής εορτής της “ΠΑΝΑΓΙΑΣ“, ενώ ο ΑΤΤΙΛΑΣ -1” έγινε όταν είχαμεεμφύλιο σύγκρουση, 15-07-1974! Πότε λοιπόν επιλέγουν να (μας) κτυπούν οι Μογγόλοι];

 χωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Stavroulopoulos_ELDYK_1974_vivlio_book

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

6. Και μιας και σήμερα έπαιξε πολύ η Χρυσή Αυγή, ας ξαναπώ… :

                                                                   “Μιχαλολιάκο, ΠΟΥΛΑ και ΦΥΓΕ“!

7. Χαλαρώστε! Θα ακολουθήσουν και θέματα… Τουρκίας! Δεν νομίζω να έχετε παράπονο! Τί έγινε πάλι σήμερα ρε DEMO στο Μέγα Ρέμα / Ουλού-Ντερέ / Ulu-Dere;

8. Εκεί στην ΕΠΑ ασχοληθήκατε καθόλου με την ασφάλεια των… RADARS; Καταλάβατε!.. (Ασφαλώς και δεν περιμένατε εμένα)!..

9. Ο ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ έχει γενέθλια! Τονίζω ότι έχει γενέθλια! Αγοράστε δώρα, για το “πάρτυ” του! Συντονίζει ο ΗΣΥΧΙΟΣ, του Γρ. Ασφαλείας!

 

                                                                                          “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                         ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                 –  /  –