Ο ΚΑΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ε/Π-Θ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!..

Φίλοι μου / μας!

Δηλαδή περιμέναμε και εμείς, αλλά και ο Κος Π-Θ, τις όποιες μελέτες του Κου Τσιόδρα και του Κου Λύτρα, να μας πουν ότι είναι καλύτερα να είσαι διασωληνωμένος σε ΜΕΘ και όχι εκτός ΜΕΘ και άρα πως έχεις περισσότερες πιθανότητες να ζήσεις, αν διασωληνωθείς και είσαι σε ΜΕΘ;

Eίναι σαν να μας πουν πως είναι καλύτερα να είσαι σε ράντζο σε διάδρομο κλινικής Νοσοκομείου και όχι σε κρεββάτι σε θάλαμο!..

Η Κ-Β βρήκε περίπου 500 ΜΕΘ και τις έκανε 1500, ενώ κράτησε και 500 για τις λοιπές, πλην «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ», ασθένειες!..

Πάμε τώρα να ακολουθήσουμε την… μη(!) λογική του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» και συγκεκριμένα την Επικούρειο συνήθη… σοφιστεία του, επικοινωνιακή μέθοδο παραδοσιακή, όπως έχουμε εδώ πολλές φορές τονίσει, σε όλα τα κομμουνιστικά (διεθνιστικά) κόμματα, όπως και στα κομμουνιστικής (διεθνιστικής)… καταγωγής!.. Διαβάστε!

Κανονικά, με βάση τον πληθυσμό της χώρας μας (11.000.000 πολίτες), και με βάση την ακραία πιθανότητα, να «κολλήσουν» δηλαδή τον ιό και μάλιστα να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ και τα 11.000.000 των πολιτών, η χώρα θα ήθελε [11.000.000 κρεβάτια δια 5 κρεββάτια (αν πούμε πως μια ΜΕΘ διαθέτει 5 κρεββάτια)], 2.200.000 ΜΕΘ!!!  (Αυτό είναι το πιο «τραβηγμένο» σενάριο, αλλά με βάση πάντα τα Μαθηματικά αυτό ΟΦΕΙΛΕΙ πάντα να εξετάζει κάποιος και μάλιστα σε συνθήκες «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» και δη άγνωστης)!

Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να έχουμε τόσες ΜΕΘ; Για να είχαμε τόσες ΜΕΘ, πόσα Νοσοκομεία θα έπρεπε να είχαμε; Για σκεφτείτε! Η χώρα θα έπρεπε να ήταν ένα… παγκόσμιο Νοσοκομείο και μόνον!..

Χώρες με θεωρητικά πάντα καλύτερα «Συστήματα Υγείας», όπως λέγανε για 10ετίες ολόκληρες κάποιοι ξενόδουλοι ή ξενομανείς, σαν τις Γερμανία και Γαλλία, και κατέρρευσαν!..

Η Γερμανία, τώρα που γράφουμε τις γραμμές αυτές, κάνει αεροδιακομιδές ασθενών από πόλη σε πόλη, ώστε να βρουν αυτοί όχι ΜΕΘ, αλλά… κρεββάτι σε κλινικές (νέες και αυτές) «COVID-19»!.. (Δεν ξέρω μήπως, κατόπιν συμφωνιών, τους πάνε και σε άλλες χώρες, ορισμένες των ευρωπαϊκών χωρών…)!..

Δεν θα πούμε κάτι άλλο, αφού όταν εξετάζεις την ακραία περίπτωση και αυτή γίνει αντιληπτή απ’ όλους, τότε όλες οι άλλες προς αναφοράν περιπτώσεις παρέλκουν!

Και επειδή όλοι αυτοί οι τάχα ευαίσθητοι και φίλοι δήθεν του λαού (εξ επαγγέλματος) Κομμουνιστές (πρώην και νυν), μιλάνε συνεχώς για ΜΕΘ (μαζί βεβαίως και με τα νόθα αδέλφια τους, τους «Μαύρους Φασίστες», ήτοι τους ζώντες ακόμα νοσταλγούς Χουνταίους, τους Νέο-Ναζί Χρυσαυγίτες και τους Σύγχρονους Οικονομικούς Μαυραγορίτες… , πρώην και νυν λαθρεμπόρους, αλλά και ταυτόχρονα άρχοντες της ντόπιας Μαφίας, των οποίων οι ε/φ αναρωτιώνται σήμερα, 17-12-2021, αν ο Π-Θ είναι ανίκανος ή ψεύτης… ), ας μας πουν επιτέλους, πόσες ΜΕΘ θα ήθελαν να είχαμε / να έχουμε, ώστε να ήσαν… ικανοποιημένοι;

Συνεπώς;

Συνεπώς, …

Α. Ας πούμε όλοι ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στον συγχωρεμένο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος έφτιαξε το «ΕΣΥ», την υλοποίηση του οποίου είχε αναθέσει στον αείμνηστο Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και χάρη στο οποίο… «ΕΣΥ» σώθηκαν και σώνονται ακόμα πάρα πολλοί Έλληνες, αλλά και ξένοι στην χώρα μας, ασφαλώς με τον αγώνα των Ιατρών και Νοσηλευτών μας!..

Β.  Ας τελειώνουμε πια με τους ανήθικους Κομμουνιστές και δη τους «Χειριστές» του λαού, (λέγε με «Προπαγανδιστές»), Κομμουνιστές, των «Κεφαλών» των οποίων η πραγματική Αρχή είναι αυτή του Στάλιν, που έλεγε πως είδηση είναι ο θάνατος του ενός (και μάλιστα αν αυτός ο ένας ήταν, όπως λέμε, και «κάποιος», θα συμπληρώναμε εμείς) και ατύχημα(!) ο θάνατος των πολλών! Αυτός είναι και ο νέο-Κομμουνιστής και σύγχρονος Δυτικός «Διεθνιστής» «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» και το (πρώην) στέλεχός του πια («έστω τύποις» πρώην)… Κουρουπλής!..

Αλήθεια! Ποιός είναι ο Κουρουπλής; Αυτός που ως Υπουργός Ναυτιλίας και τυφλός ων, (εκτός αν δεν είναι), πήγε να… επιθεωρήσει(!) τον Σαρωνικό Κόλπο, μετά που αυτός υποτίθεται πως «καθαρίσθηκε» και «απολυμάνθηκε», από την μόλυνση που είχε προκαλέσει στην θάλασσα, εκείνο το… σάπιο και… τρύπιο πλοίο, εκείνου του Έλληνα, που φέρει με… έπαρση, ως παρωνύμιο, το «επίθετο» του 2ου σε ισχύ θηρίου της ζούγκλας, ήτοι της «Τίγρεως» και ο οποίος πολεμάει μετά του μείζονος δυνατού πάθους τον Κ.Κ.Μ.;

Ποιός είναι αλήθεια ο Κουρουπλής; Αυτός που φίλησε «κατουρημένες ποδιές» για να τον κάνει βουλευτή ο Τσίπρας, αφού στις τελευταίες εκλογές ήταν στην αναμονή μαζί με έτερο… Καππαδόκη; (Είχε μείνει, για λίγο, έξω από την Βουλή, και η εκλογή του «παιζόταν» με κάποιον άλλον… άγνωστο, ο οποίος τελικώς έχασε)!..

Ο Κουρουπλής είναι ένα πολιτικό θρασίμι, ένας θρασύδειλος, που ό,τι έκανε χθες, το έκανε «στημένα», ένας αναίσχυντος ψεύτης που σήμερα (17-12-2021), στον ΣΚΑΪ, αρνιόταν το τί είχε εκστομίσει και μάλιστα με τενεκεδένιο… θόρυβο!..

Το έκανε «στημένα» και σε συνεννόηση με τον Τσίπρα και το… «Βαθύ» Κόμμα του (Πολλάκη και… Σία), ώστε και ο Τσίπρας να φανεί με την διαγραφή… Αρχηγάρα, αλλά και ταυτόχρονα να δημιουργηθεί θέμα – σπέκουλα, στο οποίο θα «πατήσει» αύριο Σάββατο (18-12-2021 / συζήτηση στην Βουλή για τον Π-Υ), ο Τσίπρας, για να «απλώσει» τις γνωστές Σοφιστείες του και τους λεκτικούς εξυπνακισμούς του (λέγε με «Αερολογίες») κατά του Κ.Κ.Μ., ή το έκανε «στημένα» από μόνος του ο Κουρουπλής, για τους δικούς του λόγους, ο κυριότερος των οποίων είναι η επαναφορά του ονόματός του στο προσκήνιο, (με τον ντόρο που θα προέκυπτε, όπως και προέκυψε), εν όψει και των εκλογών του 2023 ή και νωρίτερα, όπως πιστεύουν πολλοί στο Κόμμα του Σόρος στην χώρα μας, ώστε να τον «σκεφτεί» πολύ ο Τσίπρας, πριν από την όποια και σχετική μ’ αυτόν απόφασή του!.. Όμως έχασε τελικά, διότι ο… μέγας πολιτικός άνδρας Τσίπρας τον διέγραψε!

Γ. Ο Π-Θ και η Κ-Β του, απολύτως αντικειμενικά, έκαναν στην χώρα μας ό,τι μπορούσαν, για την παγκόσμιο «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» και ακόμα παλεύουν, με μία παγκοσμίως άγνωστη αρρώστια, τουλάχιστον εξ όσων η διεθνής «επιστημονική κοινότητα» αναφέρει και ακούμε!

Αλήθεια! Ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» δεν ήταν αυτός που χειροκροτούσε, μαζί και με την λοιπή αντιπολίτευση, την Κ-Β, για τους χειρισμούς της στην Πανδημία; Τί άλλαξε τώρα, και μιλάει για «αυτοθαυμασμό», «Καρδινάλιους», κλπ, δήθεν βεβαίως όλα αυτά, της Κ-Β;

Τίποτα δεν άλλαξε φίλοι μας! Το μόνο που άλλαξε είναι η ανάγκη ο άπορος αντιπολιτευτικά «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» να κάνει επιτέλους αντιπολίτευση (και πάλι όμως αυτό-αναιρούμενος) και πάλι με έναν τρόπο που αποτελεί «Παγκόσμιο Πρωτιά», αφού πουθενά αλλού στον Πλανήτη, καμιά Αντιπολίτευση, δεν αντιπολιτεύεται με την «Πανδημία» και τους θανάτους ανθρώπων την Κ-Β της! Μόνον η Ελλάδα του… «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» και των «Διεθνιστών» – Πρακτόρων του «ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΖΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΑ» έχει το… προνόμιο αυτό!..

Μόνο που ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» επέλεξε να κάνει στον ε/λαό τον… Ξανθόπουλο και την… Βούρτση ή τον… Κούρκουλο, αν θέλετε, προς τον… Ρίχτερ στην γνωστή ταινία, και να μιλάει για δολοφόνους και για ψεύτη και για ανίκανο Π-Θ, ακολουθώντας μια πολιτική τακτική από το πολύ μακρινό ε/πολιτικό παρελθόν, που πλέον δεν περνάει στο… πόπολο ή στην… πλέμπα, όπως πραγματικά θεωρεί ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» τον ε/λαό!..

Δ. Θυμηθείτε τί έχει πει η Κα Κωνσταντοπούλου για την περίπτωση να ήταν Κ-Β ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» και να διαχειριζόταν αυτός την ενσκύψασα επιθετικότατη αυτή φονική «Κορωνοϊό-Πανδημία»!..

Ε. Ασφαλώς και η Κ-Β έκανε και λάθη και παρουσίασε παραλείψεις! Αυτό όμως ήταν και είναι απολύτως φυσιολογικό, όχι μόνον διότι όποιος εργάζεται κάνει και λάθη, αλλά κυρίως διότι ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ έχουν και έχουμε να κάνουμε με μια αρρώστια τρομερά δολοφονική και «εν πολλοίς» ακόμα άγνωστη!

Ρωτάνε! Θα μπορούσε να κάνει και άλλα; Ασφαλώς και θα(!) μπορούσε, όπως όμως και δεν(!) θα μπορούσε, αγαπητοί!..

ΣΤ. Τονίζεται και πάλι πως οι της «Επιτροπής», κλπ, είναι επιστήμονες που είχε ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» επιλέξει και τους οποίους η Κ-Β Κ.Κ.Μ. διετήρησε!.. (Και ο Τσιόδρας)!..

Ζ. Το ετήσιο αποδεκτό ποσοστό θανάτων, όπως έχει λεχθεί από τους επιστήμονες, (το έχουμε γράψει ξανά εδώ), είναι 0,2%! Αυτό σημαίνει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!), πως ετησίως «δικαιολογούνται» 22.000 θάνατοι από «Κορωνοϊό»! Η Ελλάδα έχει σε 2(!) χρόνια «Πανδημίας» σχεδόν 20.000 θανάτους!.. (Αυτή είναι η σκληρή απάντηση, όπως τα σχετικά εγχειρίδια “ΨΕΠ” επιβάλλουν, ως απάντηση στην “Προπαγάνδα”)! ΜΑΚΑΡΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ!..

Και αυτό λοιπόν ΕΠΙΤΥΧΙΑ λογίζεται «Διεθνιστές» «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ»!

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ… ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ), ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ… ΔΥΤΙΚΟΣΤΡΟΦΗ ή ΔΥΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΟΒΙΕΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ Κ.Κ.Ε, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ», «ΑΘΕΗ», «ΑΝΑΡΧΗ» ΚΑΙ «ΧΥΜΑ»!..

Καταληκτικά!

Α. Ο Κ.Κ.Μ. ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ(!), ΠΛΗΝ ΟΣΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ… ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!..

Β. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ), ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕ Π-Θ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ «FAKE»), ΠΟΛΙΤΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ «ΘΥΕΛΛΩΝ» ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!.. ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!..

Γ. Είτε ήξερε λοιπόν, είτε δεν ήξερε ο Π-Θ την έκθεση αυτή και ειδικότερα την περί των ΜΕΘ αναφορά της, τί άλλο θα έκανε ή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Θα έφτιαχνε μήπως και άλλες ΜΕΘ; Τουλάχιστον +1000 ΜΕΘ έκανε! Δεν θα έδιωχνε μήπως τους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς; Δεν θα υποχρέωνε τους άνω των 60 να εμβολιαστούν; Δεν θα προσλάμβανε και άλλους Ιατρούς (2.500 «πήρε»); Δεν θα επίτασσε Γιατρούς και Κλινικές; Δεν, δεν, δεν, ………………

ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

Η ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ Ε/ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ… Κ.Κ.Μ., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Κ.Κ.Μ. ΕΓΙΝΕ Π-Θ ΤΟ 2019, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΙΑ «ΚΑΘΑΡΗ» ΠΕΡΙΟΔΟ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΤΡΑΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η… ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!..

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ Π-Θ ΕΝΑ «ΤΥΠΟΙΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ, «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ» ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ, ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ 65% «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ «ΝΑΙ», ΤΟ 2015… , ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115, ΜΕ 1ο ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ / «ΠΙΣΤΑΣ», ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ», ΤΟ 2060, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ» ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΧΕΤΟΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΑΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ «ΑΕΡΑ» ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΟΝΕΙΡΑ!..

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ / ΜΑΣ!

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! “ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΙΟ”; ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ… ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ή ΘA ANAMENOYME THN… “ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ”, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ, ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ;

 

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

 

-/-

 

ΥΓ.

1. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, Ό,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο «ΜΕΝΕΛΑΟΣ», ΔΙΑΒΑΣΕ!

ΜΑΥΡΟ ΦΡΑΚΟ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΠΟΜΠΟΙ) ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ (ΤΑ 9,9 ΣΤΑ 10), ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ (ΑΝΤΕ, ΠΙΟ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ)!.. ΕΤΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ «ΝΑΙ», Ε;

2. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ, “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ”, ΣΤΟΝ ΒΑΡΕΩΣ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Β’!

3. 

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!.. 

-/-