Ο.Λ.Α. ή Εν Όψει Πρωτοχρονιάς “Πάρτα Όλα”!

Αγαπητοί!

– Χθες (27-12-2017) η Οργάνωση ή “Οργάνωση” “Ο.Λ.Α.”, ήτοι “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”, τα μέλη της οποίας όταν ήταν μικρά παιδιά έβλεπαν πολύ… “Ρομπέν των Δασών”, μας ενημέρωσε δια… προκηρύξεώς της, ότι ήταν αυτή που ανατίναξε τις προάλλες τα Δικαστήρια, (μέρος της πρόσοψής τους, αν δεν σφάλλω), στη Λ. Αλεξάνδρας!..

Δύο(2) Παρατηρήσεις:

  • Οι γράφοντες είναι, “το πολύ”, απόφοιτοι Λυκείου! Εννοώ από πλευράς γραμματικών γνώσεων!
  • Πρόκειται για κάποια “μαθητούδια”, που “κόλλησαν” στην Κομμουνιστική ιδεολογική διδιασκαλία / στην Κομμουνιστική “παράδοση των μαθημάτων”, όταν αυτή τους δινόταν και έμειναν εκεί!
  • Τα γραφόμενα τους:
  • * Θυμίζουν μάθημα σε… νεοφώτιστους Κομμουνιστές, άντε να γράψω σε επίλυδες!..
  • * Έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο!
  • * Διακρίνεται η σύγχυση του συντάκτη, καθώς και το… έκδηλο και… έκχυλο πάθος του, την ώρα της γραφής!
  •  – Αυτό, το τελευταίο, καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει κάποιος πνευματικο-ιδεολογικά(!)… ανώτερος των υπολοίπων, ότι δεν υπάρχει ο “ιδεολογικός καθοδηγητής”, ο “ινστρούχτορας”, ο οποίος μάλιστα να ασχολείται μόνον με αυτό, αλλά δείχνει πως είναι ένας απ’ αυτούς που είναι και δράστες, που συμμετέχει και αυτός δηλαδή, στις όποιες ενέργειες – πράξεις της Ομάδος! (Πιθανώς να ξέρει καλύτερα ελληνικά απ’ τους άλλους, καλύτερο… Συντακτικό, να έχει ακούσει κάτι παραπάνω, ήτοι να έχει τύχει περισσότερης κομμουνιστικής… Παιδείας και να είναι και ηλικιακά λίγο… μεγαλύτερος, των άλλων)!
  • * Σε οδηγούν στη σκέψη ότι πίσω από την “Ο.Λ.Α.” είναι -σχεδιαστικά- κάποιοι Κομματικοί Κυβερνητικοί της ΕΥΠ, λίαν πρόχειροι και κυρίως λίαν ερασιτέχνες! (Πιθανά μέλη του παλαιού παγκοσμιοποιημένου “ΑΝΤΑΡ-CIA“, που μετά από την εκλογή ΤΡΑΜΠ, στις Η.Π.Α., μοιάζει να έχει χάσει τους παλαιούς SOROS-CIA-καθοδηγητές του και γι’ αυτό έχει λουφάξει τώρα ο Κος Κων/νου, ενώ και ο κοτσιδο-διοπτροφόρος Κομμουνιστο-διεθνιστής “πολύς” Κος… Καθ-τής πάει μέχρι και στην εκπομπή της… Τατιάνας). Οι δεύτερες ακολουθούσες σκέψεις αυτής που μόλις διαβάσατε, δεν μπορούν παρά να σε γεμίζουν θλίψη, για την κατάντια αυτής της Υπηρεσίας!
  • * Σε οδηγούν ακόμα και στην άλλη σκέψη ότι πίσω δηλαδή από την “Ο.Λ.Α.” είναι κάποιοι “demek” αναρχικοί, ανεγκέφαλοι της “Θ21” της “Κούλας”, (ειδικά με την ολοκληρωτικά ψευδή αναφορά στον Μαρινάκη, γίνονται “δεικτοί”), καθοδηγούμενοι από κάποιους έμπειρους στα θέματα αυτά φίλους του Κου… “Δκτη”, με διασυνδέσεις και στην ΕΥΠ, πλην αυτών στην ΜΑΦΙΑ! [Όπως παλαιότερα σας είχαμε γράψει απ’ εδώ, στην Α.ε.κ. (παλαιά Θ21) έχουμε τους περισσότερους ανεγκέφαλους Κομμουνιστές και Αναρχικούς φανατικούς νεαρούς, στον Παο τους περισσότερους Αλβανικής συνειδήσεως “Έλληνες” “Χρυσαυγίτες” (Θ13 / τί κατάντια) και στον Μπαουκ(Θ4) έχουμε τους περισσότερους φιλο-Σκοπιανούς, αν και τελευταία έγινε εκεί μια προσπάθεια “να μαζευτεί το πράγμα”, που φυσικά δεν ξέρω τώρα που είναι εποχή που σχεδιάζει η Κ-Β να δώσει το “Όνομα” στους Σκοπιανούς και “να κατευνάσει τα πνεύματα” με το να δώσει το Πρωτάθλημα στον Μπάουκ, αν αυτοί οι Κοι ξαναεμφανιστούν πάλι (οι περισσότεροι είναι κυρίως από την περιοχή του Αμυνταίου)].

– Πού να κάνει κανείς σύγκριση με τις προκηρύξεις της 17Ν(2) αγαπητοί!.. Δεν γίνονται συγκρίσεις! Είναι… ύβρις, και γι’ αυτό να με συγχωρείτε, και η αναφορά ακόμα σε συγκρίσεις των προκηρύξεων της 17Ν(2), με τις όποιες άλλες σημερινές και λιγότερες σημερινές, όμοιες!..

Καταληκτικά!

  + Όλες οι σημερινές αυτές Οργανώσεις, όπως ο “Ρουβίκωνας”, η Ο.Λ.Α., ο Ο.Ρ.Μ.Α. (εμένα μ’ αρέσει περισσότερο αυτή η “Οργάνωση”, διότι έχει… ευφυή τίτλο), ο “ΕΛΑ”, … ο “ΦΥΓΕ”, αχαχαχαχαχα, κλπ, κλπ, κλπ, αν δεν είναι “μαγαζάκια” της σημερινής ΕΥΠ, που εξυπηρετούν κυβερνητικά, κατά καιρούς, θελήματα, όπως τώρα που υπήρξε η κόντρα της Κ-Β, με τη Δικαιοσύνη και η Ο.Λ.Α. μας έκανε γραπτό… επαναστατικό κήρυγμα, μετά από το… προφορικό του Κου Π-Θ και κυρίως τα πολλά όμοια του Κου Κοντονή, στη Βουλή και αλλαχού, Οργανώσεις διαβρωμένες “εν πολλοίς” και μάλιστα πολύ εύκολα και από την ΕΥΠ και από ξένες αντίστοιχες Υπηρεσίες(!), όλες αυτές λοιπόν οι Οργανώσεις δεν είναι αγαπητοί ούτε καν… Γ’ Εθνική, εμπρός στην 17Ν(2), κάτι που είναι ενδεικτικό της ιδεολογικής σύγχυσης, της κόπωσης επίσης, στον υπόψη χώρο, όπως και της εμφανούς ένδειας μορφωμένων στελεχών και κυρίως ενδεικτικό έλλειψης στελεχών με ιδιαίτερο “IQ”, ακόμα και επιχειρησιακά, αφού πχ αν υπήρχε και ένας στοιχειώδης ακόμα σχεδιασμός φύλαξης του ανώτατου αυτού Δικαστηρίου που “κτυπήθηκε”, οι δράστες θα συλλαμβανονταν “αέρα”, με τον ηλίθιο τρόπο που έδρασαν!.. (Ας με συγχωρήσουν)! Οδηγούμεθα επομένως, πλην των άλλων, και στη σκέψη ότι υπάρχει και πληροφόρηση “εκ των έσω” στις “Ομάδες” αυτές, πληροφόρηση, η οποία -ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ- ότι τις περισσότερες φορές παρέχεται από υψηλόβαθμα υπηρεσιακά και κυβερνητικά στελέχη, που δύνανται να φτάσουν μέχρι και τους ίδιους τους… Υπουργούς!..

+ Τα παιδιά – δράστες πρέπει -ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ- να τύχουν της απολύτου -τουλάχιστον-συμπάθειάς μας, διότι “Κος οίδε” πώς μπλέχτηκαν στα δίχτυα κάποιων βρωμερών… Κων ή και… Κών και κατέστησαν άβουλα Όργανά τους, έναντι μιας λίαν πιθανής πενιχρής οικονομικής αποζημιώσεως ή πιθανώς και… μηδενικής ή έναντι μόνον της πληρωμής του ενοικίου τους, του φαγητού τους και των τσιγάρων τους (για τους καπνίζοντες) και άντε και καμμίας… “παρθένου κόρης” (Καταλάβατε όλοι σας το βαθμό της παρθενίας της)!.. Μακάρι να τα φωτίσει ο Θεός και να σωθούν, απεξαρτόμενα απ’ όλα τα πλούσια αριστερά ρεμάλια, τα οποία τα ελέγχουν, όπως “τ’ αφεντικό το σκυλί του” !..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

ΥΓ.

α. Αγαπητά μέλη της “Ο.Λ.Α.”! Αν κάναμε τόσο λάθος και είστε κάτι το διαφορετικό απ’ ό,τι παραπάνω διαβάσατε, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη, αλλά στο επόμενο “δείγμα γραφής” σας, παρακαλούμε να είστε περισσότερο σοβαροί και κυρίως περισσότερο εμβριθείς! Τέλος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, να μην ξεχάσετε να παίξετε το γνωστό παιχνίδι “ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ” στη Ρουλέτα, ξέρετε, αυτό που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά και όχι μόνον!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! Γειά σας!

β. Κε Τόσκα! Τώρα που “έβαψαν” την Ι/Πρεσβεία οι… συντροφοί σου / σας, αυτοί οι πραγαμτικά “ιδιώτες” του “Ρουβίκωνα”, του Κου Λαφαζάνη, όπως διαφαίνεται τουλάχιστον (εννοώ ασφαλώς τους τωρινούς σου συντρόφους και όχι βεβαίως τους παλαιούς τους Χουντικούς), γιατί αποφασίσατε εκεί στην Κ-Β, όπως μας είπες τουλάχιστον, να συλλάβετε “κανα 2, 3” απ΄αυτούς; Τηλεφώνησαν μήπως τίποτε… Ισραηλινοί στον Κο Τσίπρα; (Σε εσένα πάντως αποκλείεται, λόγω… “IQ” και συμπάθα με)!..

γ. Και επειδή εκτός της όλης παραπάνω… πλάκας, που διαβάσατε αγαπητοί και ιδιαιτέρως εσύ Κε Τόσκα, με τον “Ο.Λ.Α… μέσα” ή “Ο.Λ.Α… έξω”, κλπ, υπάρχει και “το σοβαρό” και άμα και άκρως “επικίνδυνο”, κυττάξτε να φυλάξετε, οι όποιοι υπεύθυνοι, “όπως δει”(!!!), τον πιο εύκολο για προσβολή, αυτήν τη στιγμή, στόχο στο Λεκανοπέδιο, τον πιο ευπρόσβλητο, που είναι το Α/Δ “Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”!

δ. Κε Παπαγγελόπουλε (ναι εσύ με την φανερή ιδεολογική σύγχυση, ναι εσύ που σε έκανε ο “Νεο-Βούδας” και Α/ΕΥΠ…) και εσύ “πολλά βαρύ και όχι”, Κε Τόσκα! Τί θα γίνει, θα αναπαυθούν επιτέλους οι ψυχές των δολοφονημένων  της “ΜΑΡΦΙΝ”, που ξέχασαν(!) να αναφέρουν οι… δίκαιοι(!) “στρατιώτες” της “Ο.Λ.Α.” (ενώ τον Βγενόπουλο τον θυμήθηκαν), και κυρίως η ψυχούλα του μωρού, που ήταν στην κοιλιά της δολοφονημένης; Θα συλλάβετε κανέναν απ’ τους δολοφόνους ή όχι; Θα μάθει ποτέ ο λαός την αλήθεια ή τα θάψατε όλα με την… δίκαιη(!) Δίκη, που πραγματοποιήσατε; Αν φυσικά πιστεύετε σε Θεό, πώς βρε θα παραδώσετε τις ψυχές σας; “Δεν θα σας… βγαίνουν” και θα βασανιστείτε πολύ, κατά την ώρα του θανάτου σας, εκτός του ότι τώρα ζείτε (και είμαι σίγουρος γι΄αυτό), έμπλεοι τύψεων, έμπλεοι πολλών και… επιθετικών ερινυών!.. Ή όχι; Ναι, και το ξέρετε!..

-/-