Προς ΡΤΕ, Αγγλία, Η.Π.Α. και… Συμμάχους! ΕΠΕΙΓΟΝ!

Α.

ΡΤΕ!

Επειδή σήμερα (15-10-2020), μιλώντας (πόσες ομιλίες κάνεις την ημέρα ρε φιλαράκο, “δεν υπάρχει αυτό”), “πήρε το αυτί μου” να λες, (πιστεύω δεν άκουσα λάθος, διότι ήμουνα μακριά από τον δέκτη μου εκείνη την στιγμή), απευθυνόμενος στους Τ/Κ, πως “η Κύπρος είναι δική σας”, δηλαδή των Τ/Κ, παρακαλώ πολύ την “Επικοινωνιακή σου Ομάδα” στο… Σαράϊ σου, να βρει στο “youtube” το τραγούδι μας με τον τίτλο “Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ“, με τη φωνή του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ε/ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ Στέλιου ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ και να στο βάλλει να το ακούσεις, έχοντας δίπλα σου έναν από τους πολύ καλούς γνώστες της ε/γλώσσας, του ΜΙΤçi Χ. ΦΙΝΤΑΝ, ο οποίος να στο μεταφράζει!..

Και “πάμε παρακάτω”!

Ρε ΡΤΕ, “από πού και ως πού” η Κύπρος είναι τουρκική; Την καταλάβατε στρατιωτικά το 1571 και από το 1880 και μετά, και συγκεκριμένα μέχρι το 1925, ήσασταν, λόγω των συνεχών, στο Πεδίο, διεθνών στρατιωτικών ηττών σας, σε διαδικασία πώλησης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ αυτής νήσου, πώλησης στην τότε ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑ!

Στην αρχή, τους την δώσατε” επ’ ενοικίω” και τελικά, μετά από την διάλυση της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας” (1918), η οποία ήταν συνέχεια της δικής μας Βυζαντινής όμοιας, η Κύπρος “πέρασε αέρα” στην Αγγλία, γεγονός που επισημοποιήθηκε το 1925 στην τότε νεο-συσταθείσα “ΚΤΕ”!

Στην Κύπρο, σας “έβαλαν” ξανά οι Άγγλοι, το 1955, με ολόκληρο δόλιο ανθελληνικό σχεδιασμό, προκειμένου να μας εκδικηθούν, αφού… τολμήσαμε (sic) να τους ζητήσουμε το νησί μας πίσω και στη συνέχεια να το διεκδικήσουμε ενόπλως (1955-1959), μετά από την “κάθετη” άρνησή τους, στο αίτημά μας!.. (Ήταν πολύς ο εγωϊσμός τους, ώστε να συνομιλούν, και ό,τι άλλο βεβαίως, “επί ίσοις όροις”, με τους Έλληνες, οι… “μεγάλοι” Άγγλοι! Κατάλαβες)!..

Το νησί μας το ζήτησε αρχικά ο Βενιζέλος, ως Π-Θ, στις αρχές της 10ετίας του 1930, με αφορμή τον τότε ξεσηκωμό των Ελλήνων της Κύπρου, το διάστημα 1929-1930, και το 1932 ηττήθηκε(!) στις εκλογές, ενώ το 1935… πέθανε, στη συνέχεια το ζήτησε και ο Γερο-Παπανδρέου, με την απελευθέρωσή μας, το 1944, και τον “εξαφάνισαν” από Π-Θ αμέσως τότε, αργότερα, στις αρχές του 1950, το ζήτησε και ο… ατίθασος (sic) Έλληνας Στρατάρχης Παπάγος και τελικά ο “φωτεινός -αυτός- νους” πέθανε, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει από τί πραγματικά “πήγε”!..

[Με τον Παπάγο, ΡΤΕ, είχαν ένα θέμα οι Άγγλοι, διότι το 1940-1941 τους ζήτησε να μην κοροϊδεύουν τις ΕΕΔ και την Πατρίδα μας και να στείλουν τουλάχιστον από 2, έως 3  πλήρως εξοπλισμένα (και με βαρύ οπλισμό) “Σώματα Στρατού” τους, αν -όπως έλεγαν- ήθελαν να βοηθήσουν πραγματικά την μόνη πανευρωπαϊκά, αλλά και παγκόσμια τότε χώρα, η οποία πολεμούσε Φασισμό και Ναζισμό μαζί, ήτοι την Ελλάδα (τα Σταλινο-Κομμούνια της ΕΣΣΔ, “τα είχαν κάνει τότε πλακάκια” με τους Χιτλερο-Ναζήδες και “δεν τα είχαν σπάσει” ακόμα, με τα νόθα τους αυτά ιδεολογικά αδέλφια), και έτσι, μετά την εισβολή των ΝΑΖΙ στην Ελλάδα, ο Αγγλόφιλος Βασιλιάς μας δεν τον πήρε (με εντολή των Άγγλων) μαζί του στην Αίγυπτο, και ο Παπάγος, μαζί με 4 Σωματάρχες του, κατέληξε στα Γερμανικά Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως].

Οι περισσότεροι των Τ/Κ, Ταγίπ, είναι λινομπάμπακοι! Ρώτα να σου πουν οι “δικοί” σου ποιοί ήσαν / είναι αυτοί! Οι λοιποί είναι Γενίτσαροι ε/καταγωγής, και όσοι Τ/Τ ζουν σήμερα στο νησί (“Κατεχόμενα”) είναι έποικοί σας, ήτοι μη Κύπριοι (παρά το “Διεθνές Δίκαιο” και τις κείμενες σχετικές αποφάσεις του Ο.Η.Ε), μετά από την διεθνή προδοσία και την αποβίβασή σας στο νησί, το 1974!..

Για ποιά λοιπόν τουρκική Κύπρο μιλάς, ρε εντερο-κομμένε Ελληνο-Γενίτσαρε(!) Ρετζέπ, που αντί να κυττάξεις να ζήσεις ειρηνικά τα λίγα ακόμα χρόνια που σου έχει ο Θεός, “κολοτρίβεσαι” συνεχώς να πας στα… ουρί σας, … ανατιναγμένος; Θα με θυμηθείς / θα μας θυμηθείτε, αν δεν αλλάξεις μυαλά!.. Έτσι θα πας και όχι από την… “παρά φύση έδρα” σου!.. Η θρησκεία σας ρε Ρετζέπ, που και αυτή είναι κλεμμένη από εμάς, από την δική μας, αλλά  και απ’ των Ιουδαίων φυσικά, μια “μιξ” δηλαδή θρησκεία, δεν λέει πουθενά ότι “όλα εδώ μένουν ρε Ερντογάν”;

Αυτά ρε Μογγόλε και μιας και λέμε για την Κύπρο, άποικοι Αρκάδες (ένα από τα γηγενή αρχαία ελληνικά φύλα) πρωτοκατοίκησαν το έδαφός της, πριν από 3000 χρόνια σχεδόν και η ελληνική σήμερα των Ελλήνων γλώσσα / διάλεκτος, εκεί κάτω στο νησί, είναι “καθαρά” μορφή της αρχαιο-ελληνικής, των δε Ποντίων Ελλήνων η ντοπιολαλιά τους ομοιάζει (γλωσσικά) ακόμα περισσότερο στην αρχαιο-ελληνική!

Λίγη ζωή σου έμεινε βρε Ερντογάν, γιατί δεν ψάχνεις να βρεις τις ελληνικές ρίζες σου, αντί πχ να προσπαθείς να κάνεις τον γαμπρό σου, τον Αλ Μπαϊράκ, Πρόεδρο στο “ΑΚΡ” και κυρίως αντί να προσπαθείς “να τα βάλλεις” με εμάς τους Έλληνες, στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στην Θράκη, κλπ;

Τώρα “δεν θα σου / δεν θα σας βγει” με τους Έλληνες Ερντογάν! Η πρώτη εικόνα που θα σχηματίσεις, με τις πρώτες μας αψιμαχίες, στον πόλεμο που γυρεύεις μαζί μας, θα είναι πλαστή, θα είναι εσφαλμένη!.. Άκου με, ξέρω τί σου γράφω / – με τώρα!..

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ Ερντογάν, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ “ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ”, … ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

ΥΓ.

Νομίζεις πως ΔΕΝ ξέρουμε ότι ετοιμάζεστε εντατικά για το νέο σας, μετά το “σικέ” 1974, πρώτο και μεγάλο εναντίον μας κτύπημα στην Κύπρο; Όσο όμως και να λες στους Τ/Κ ότι η Κύπρος είναι “δική τους”, αυτοί ξέρουν την αλήθεια, όσους Τατάρ και να κάνεις Ψευδο-Προέδρους στα “Κατεχόμενα, για να έχεις “τοπικούς Νταβατζήδες και Μπράβους”, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, αφού και(!) η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όπως και η Πόλη, η Μ. Ασία, ο Πόντος, η Καππαδοκία, το Ικόνιο, κλπ, κλπ, κλπ!..

-/-

Β. Όσους για εσάς, ρε Αγγλο-Αμερικανοί και λοιποί… Σύμμαχοί μας, “κρατείστε” από το τραγούδι που ζητήσαμε απ’ τον ΡΤΕ να το ακούσει, αφού φυσικά το ακούσετε και εσείς, την αποστροφή “και αυτοί που σκοτωθήκανε να σώσουν τους Συμμάχους… “ ρε, όταν τις ίδιες ιστορικές περιόδους, σε 2 ολόκληρους Παγκοσμίους Πολέμους, οι Μογγόλοι σας έσφαζαν και σας “καθάριζαν σαν αυγά”, όταν δεν σας κορόϊδευαν,  … γλείφοντάς σας, όντας πάντα στο αντίπαλο στρατόπεδο!..

ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ / ΔΡΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΛΕΙΧΕΤΕ ΑΔΙΑΚΟΠΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ, ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

-/-

 

Γ. ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΝΟ “1” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ 1955-1960 ΚΑΙ 1973-1974! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ) -ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ- Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΣ! (“ΜΑΖΙ ΜΙΛΑΜΕ” ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ)!..

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ!

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ… ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΑΡΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΣΑΣ, ΩΣ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΝΟΩ, ΘΑ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ “ΝΕΜΕΣΙΣ”, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η “ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ”, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ “ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ… ΕΘΝΙΚΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! (ΑΦΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ)!

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΩΣ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝΕΣΤΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ; ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΗΣΟΙ… “ΙΦ”, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ… ΟΤΖΑΛΑΝ;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΩΝΕΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ;

ΑΠΟΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” ΘΕΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΊ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ “ΕΝΑ” Η “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΟΥ!.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΜΙ6 ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ;

Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ, Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ! ΑΥΤΟΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!

ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ, ΖΗΤΑΜΕ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΝΑΙ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο.Κ. ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΕΒΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΕΜΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ!..

ΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ “ΠΑΕΙ” ΕΤΣΙ / ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΔΥΣΗ, Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, “ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ(!) ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΗ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΖΕΙΤΕ (ΕΥΧΟΜΑΙ “ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ”), ΕΙΤΕ ΟΧΙ!..

– ΜΕ –

ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ

ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΡΕ ΣΥΛΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΖΟΒΑΝΗ (ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ” ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΡΕ ΣΚΥΛΟΙ, ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΛΟΙ, ΓΙΝΑΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΡΙΑΛΙΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ… ΧΡΥΣΑ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ;

2. 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Ε/Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Κο ΦΛΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 32Α ΤΑΞΧΙΑ Π/Ν! ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ!..

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΛΠ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ “ΠΡΕΦΟΥΡΑΣ”! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΖΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΜΥ ΜΑΣ (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΕΙΤΕ… ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!..

ΜΟΝΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΚΟ “ΝΤΟΥ”, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;

-/-