Τσίου Νο “2”! “17Ν Και Ίμια” Η (Διαζ) “Γειά σου Κλίντον “Παικταρά” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”! (Ιστορική Αναδρομή, Για Όλους)!..

Φίλοι μου!

Παρακάτω είναι η θέση της 17Ν που υποσχέθηκα να σας την παρουσιάσω, για ιστορικούς λόγους, λόγους ερεύνης, κλπ, ώστε να βρίσκεται και αυτή στο Αρχείο σας!.. Διαβάστε την λοιπόν, όπως αυτή εκτέθηκε σε… “παρέμβασή”(sic) τους, μετά τα Ίμια!..

«Η κρίση στα Ίμια υπήρξε θρίαμβος της Τουρκίας και ατιμωτική πολιτικο-στρατιωτική ήττα της Ελλάδος. Στρατιωτική ήττα γιατί κατελήφθη ελληνικό έδαφος, τη στιγμή που είχαν κινητοποιηθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις για να το προφυλάξουν. Κατάληψη που δεν έγινε σε κάποια απομακρυσμένη βραχονησίδα από τις εκατοντάδες του Αιγαίου, όπως ειπώθηκε, αλλά σε μια από τις δύο που αμφισβητούσαν ρητά οι Τούρκοι εκείνη τη στιγμή. Ατιμωτική για μας, θρίαμβος για την Τουρκία, γιατί η κατάληψη έγινε χωρίς να πέσει ντουφεκιά και χωρίς να κάνουμε την παραμικρή προσπάθεια ανακατάληψης.

Πολιτική ήττα, γιατί η Τουρκία πέτυχε απόλυτα τον πολιτικό της στόχο, που δεν ήταν η κατάληψη και κατοχή ελληνικού εδάφους, αλλά η αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Ελλάδος στις ελληνικές βραχονησίδες, στέλνοντας το μήνυμα στη διεθνή κοινότητα με την κατάληψη των Ιμίων, ότι η Ελλάδα είναι ανίκανη να τις υπερασπίσει, να ασκήσει την κυριαρχία της σ’ αυτές ακόμα και όταν έχει κινητοποιήσει ολόκληρο το στόλο της προς τούτο.

Οι Τούρκοι, αναγκάζοντας τον Σημίτη να αποδεχθεί τη συμφωνία, υπό τις πιέσεις των Αμερικανών για να αποτραπεί δήθεν ο πόλεμος, πέτυχαν συμφωνία με την οποία, πρώτο, τα νησιά γίνονται “γκρίζα”, αφού δεν μπορεί πλέον να πάει εκεί κανένας Έλληνας όπως γινόταν στο παρελθόν, παρά μόνον αν ειδοποιηθεί και συναινέσει η Τουρκία. Και δεύτερον ο Σημίτης αποδέχθηκε έναρξη διαπραγματεύσεων με την Τουρκία εφ’ όλης της ύλης Αιγαίο, υφαλοκρηπίδα, Ίμια – βραχονησίδες, εναέριος χώρος, Κυπριακό. Όλες οι μετέπειτα απεγνωσμένες προσπάθειες της Κ-Β Σημίτη, που διαρκούν μέχρι σήμερα, αποσκοπούν στο να κερδίσει αυτός χρόνο, ώστε να παρουσιάσει  στον ελληνικό λαό αυτές τις διαπραγματεύσεις – αποτέλεσμα του Βατερλώ στα Ίμια, σαν δήθεν προϊόν ελεύθερης βούλησης και καλόπιστο “βήμα προς βήμα” διάλογο. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι το περσινό παραμύθι ότι με τη συμφωνία αποφεύχθηκε ο πόλεμος, αντικατέστησε νέο παραμύθι, σύμφωνα με το οποίο κερδίσαμε γιατί αποφύγαμε τις διαπραγματεύσεις.

Η επιτυχής όμως έκβαση για τους Αμερικανούς προϋπόθετε την παραμονή στην εξουσία και άρα την προηγούμενη εκλογική νίκη του ανθρώπου που “υπέγραψε” τη νύχτα των Ίμια, αφού υπογραφή συμφωνιών με την Τουρκία πριν από τις εκλογές αποκλείονταν, λόγω της αντιαμερικανικής κατακραυγής, ενώ θα οδηγούσε και σε πολιτική καταβαράθρωση.

Έτσι, δημιουργήθηκε μια πρωτότυπη ασυλία για τον κύριο υπεύθυνο τον Π-Θ – που διαρκεί μέχρι σήμερα και θα διαρκεί μέχρι να υπογραφούν οι συμφωνίες με την Τουρκία- που ξεπερνά τα όρια του τραγελαφικού.

Λοιδορούνται υπουργοί και στρατιωτικοί για πράξεις και παραλείψεις στα Ίμια, για τις οποίες την κύρια ευθύνη φέρει ο Π-Θ, ενώ παράλληλα εκθειάζονται οι σοφοί χειρισμοί του που οδήγησαν σ’ αυτές τις πράξεις ή παραλείψεις!!! Έτσι η πανωλεθρία στα Ίμια μετατράπηκε, από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αν όχι σε νίκη, τουλάχιστον σε αξιοπρεπή ισοπαλία, μέσα από τη συστηματική απόκρυψη και παραποίηση των γεγονότων και την παράλληλη κατασυκοφάντηση σαν πολεμοκάπηλων, υπερπατριωτών, εθνικιστών, κλπ, όσων αρνούνταν ν’ αποδεχτούν την χοντροκομμένη κυβερνητική προπαγάνδα.

Η αλήθεια για τα Ίμια και τις συνέπειές τους απεκρύβη από τον ελληνικό λαό με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ. Αποκαλυπτικό παράδειγμά της είναι η περίπτωση της “πτώσης” του ελικοπτέρου. Μίλησαν για άγνωστη αιτία που προκάλεσε μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο αποκρύβοντας το γεγονός ότι αυτό, αν είναι αλήθεια, – ότι δηλαδή δεν χτυπήθηκε από κάποιο όπλο – αυτό από μόνο του φωτογραφίζει σαν δράστες τους Αμερικανούς. Γιατί είναι οι μόνοι εκτός της Ελλάδος και της Τουρκίας που είχαν συγκεντρώσει στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή, οι μόνοι που παρακολουθούσαν ηλεκτρονικά με δορυφόρους, ραντάρ AWACS κάθε στρατιωτική κίνηση και οι μόνοι που διαθέτουν το οπλικό σύστημα, το κατάλληλο να καταρρίψει αεροπλάνο εξ αποστάσεως, προκαλώντας βλάβη στον κινητήρα και χωρίς να το πλήξουν απ’ ευθείας.

Θ’ ανοίξουμε εδώ μια αναγκαία μικρή παρένθεση. Πρόσφατα ένας πρώην πράκτορας της KGB ονόματι Φεκλίσωφ, όντας ο μόνος ακόμη εν ζωή πράκτορας που γνωρίζει από πρώτο χέρι τη περίπτωση των Ρόζενμπεργκ, αφού ήταν η επαφή του στις Η.Π.Α., θέλησε να αποκαλύψει την αλήθεια, που ΄ναι διαφορετική κι από την εκδοχή των Η.Π.Α. κι απ’ αυτήν της πρώην ΕΣΣΔ και ήταν πρόθυμος να θυσιάσει και τη ζωή του γι’ αυτήν, έδωσε πλήθος πληροφορίες ηλεκτρονικής φύσης, όχι όμως για την ατομική βόμβα, ενώ η γυναίκα του ήταν άσχετη και αθώα. Σύμφωνα λοιπόν με τον Φεκλίσωφ ο Ρόζενμπεργκ έδωσε στην KGB την σημαντικότερη πληροφορία του το Δεκέμβρη του ’44 στη Νέα Υόρκη. Έφερε για χριστουγεννιάτικο δώρο στον “Κόκκινο Στρατό” ένα κουτί που ζύγιζε περίπου 9 κιλά. Ήταν ένα υπεραπόρρητο όπλο του αμερικανικού στρατού το οποίο μπορούσε να καταρρίψει αεροπλάνο της εποχής εξ αποστάσεως, προκαλώντας μηχανική βλάβη στον κινητήρα και χωρίς να το κτυπήσει απ’ ευθείας.  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι 50 χρόνια μετά, το αμερικανικό αυτό όπλο θα ‘χει τελειοποιηθεί, θα ΄ναι πάντα απόρρητο, δεν θα δίνεται σε συμμάχους και θα χρησιμοποιείται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Αποκλείεται λοιπόν να το διαθέτει ο τούρκικος στρατός.

Στο παραπάνω, λοιπόν, οπλικό σύστημα, το οποίο ασφαλώς θα γνώριζαν οι ειδικευμένοι και μη δημοσιογράφοι, δεν αναφέρθηκε ούτε ένας τους. Μήπως γιατί ο κόσμος θα το συνέδεε ανενδοίαστα με την πτώση του ελικοπτέρου;

Η κατάρριψη του ελληνικού ελικοπτέρου, τη συγκεκριμένη στιγμή, είχε ένα και μόνο σκοπό. Ν’ αποτραπεί πάση θυσία ανακατάληψη των Ίμια από τις ελληνικές δυνάμεις και να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια όσων ζητούσαν κάτι τέτοιο. Η ανακατάληψη των Ίμια που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αρκετά εύκολα, θα σήμαινε καταστροφή για τους εμπνευστές της επιχείρησης Ίμια, την πλήρη αποτυχία της, γιατί δεν θα αφαιρούσε απλά τον κυριότερο μοχλό πίεσης κατά της ελληνικής Κ-Β, αλλά γιατί θα κατέρρεε παταγωδώς ο περιβόητος εκβιασμός – απειλή πολέμου – μέσω του οποίου εξαναγκάστηκε τελικά σε υπογραφή συμφωνίας η ελληνική Κ-Β.

Για τους ουμανιστές πλανητάρχες η ζωή των τριών Ελλήνων φαντάρων δεν λογαριάζεται, μπροστά στις αδήριτες αναγκαιότητες της νέας τάξης πραγμάτων στο Αιγαίο.

Η σημερινή, λοιπόν, ασυλία και το απυρόβλητο του Σημίτη δεν έχει να κάνει ούτε με το έργο του ή τις ικανότητές του, ούτε με το Μάαστριχτ, αφού εκτός του ΚΚΕ δεν υπάρχει σήμερα κοινοβουλευτικός πολιτικός που ν’ αμφισβητεί ουσιαστικά το “μονόδρομο του Μάαστριχτ”. Κι όσο κι αν φαίνεται περίεργο η στάση του στους πρόσφατους μεγάλους κοινωνικούς αγώνες δεν είναι άσχετη με τα Ίμια.

Η στάση πλήρους αδιαφορίας που επέδειξε, που ‘ρχεται σε αντίθεση με τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς που αποδέχτηκαν πανίσχυρες Κ-Β μεγάλων δυτικοευρωπαϊκών χωρών, με πολύ πιο ανίσχυρους απεργούς, προέρχεται από τη βεβαιότητα πως ότι και αν γινόταν θα παρέμενε άφθαρτος. Έχοντας βγει αλώβητος και θριαμβευτής από την πανωλεθρία στα Ίμια, τα κοινωνικά μέτωπα φάνταζαν παιχνιδάκια μπροστά του. Παρέμεινε, λοιπόν, απόμακρος παρατηρητής γνωρίζοντας ότι με οποιαδήποτε έκβαση θα ‘ταν ο σίγουρος νικητής. Γιατί μέχρι να ‘ρθει η ώρα, πρέπει να τον κρατήσουν ακηλίδωτο.

Περιττό να προσθέσουμε ότι, σ’αυτήν την προπαγανδιστική εκστρατεία, κύριο ρόλο έπαιζε και παίζει το γνωστό συγκρότημα, το οποίο άλλωστε ανταμείφθηκε με τον γνωστό προκλητικό διορισμό του λαμπρού “δημοσιογράφου” διευθυντή του». (Ψυχάρης, ως Διοικητής του Αγίου Όρους).

-/-

ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ” ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ “ΣΑΪΤ”!..

“ΕΝ ΟΨΕΙ” ΤΗΣ (ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ) ΕΠΕΤΕΙΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΝΟΕΡΑ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 3 ΑΞΚΩΝ ΤΟΥ ΤΠΝ, ΠΟΥ “ΕΠΕΣΑΝ” ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ  ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ!..

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ! “Η ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ! ΕΣΕΤ’ ΗΜΑΡ”!..

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ): “ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΙΜΙΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ”!..

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΕΔ! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΕ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΡ-ΚΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΪΑ, ΗΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ) Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ… ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΑΠΑΤΗΣ, ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΙΩΝΕΙ “ΕΘΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ”, ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ “ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ”!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΦΩΤΟ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ – ΒΛΑΧΑΚΟΣ – ΓΙΑΛΟΨΟΣ

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ“!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ρε μαλάκες Έλληνες δημ/φοι, διαβάστε παρακάτω! (Απευθυνόμαστε βεβαίως στους μη “πιασμάν”, διότι οι “πιασμάν” γνωρίζουν! Εδώ και κάποιες ημέρες οι “πιασμάν” Έλληνες δημ/φοι λέγονται, όπως ακούω και διαβάζω, … “Γιάννα ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ”)!

– Το τηλεφώνημα Τραμπ, προς ΡΤΕ, “προχθές”, που μας “έπρηξαν” από τα Κανάλια (προεξάρχοντος φυσικά του ΣΚΑΪ και του Κωστίδη), ότι ο Τραμπ είπε στον ΡΤΕ “βρείτε τα” και παπαριές, ήταν ένα τηλεφώνημα με έναν και μοναδικό σκοπό! Ποιόν; Την υποβολή από τον Τραμπ των προσωπικών του συλλυπητηρίων, όπως και του Αμερικανικού λαού, για τα θύματα του μεγάλου πρόσφατου σεισμού στο Ελαζίγ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!.. 

– Συμβατικά, όπως γίνεται και στην δική μας καθημερινότητα, θα ρώτησε επίσης (πάντα υποθετικά) ο Τραμπ: “Τί νέα ρε Ταγίπ” ή “τί άλλα, ρε Ταγίπ”; Και ο Νεο-Χίτλερ της… γειτονιάς μας θα του απάντησε: “Στη Συρία μας την έπεσε ο Άσαντ γύρω από το Ιντλίμπ”, “στη Λιβύη συνεχίζουμε να στέλνουμε… “ενισχύσεις” στον Σαράτς, ενώ οι Έλληνες συνεχίζουν να… φωνάζουν”, κλπ! Και πολύ πιθανό ο Τραμπ να του ανταπάντησε: “Βρείτε τα με τους Έλληνες!.. Σ’ αφήνω τώρα, διότι πχ “με περιμένει η Μέλανι” ή “έχω ένα σπουδαίο meeting” ή “θέλω να πάω… WC”, κλπ”!..

– Άντε πια! Προσέξτε, διότι κάποιος θα μπορούσε να πει: “Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να είναι τόσο ηλίθιοι ή τόσο ανεκπαίδευτοι και να είναι… δημ/φοι!.. Μάλλον είναι “πιασμάν” των Τούρκων ή άλλων και προσδίδουν, μέχρι και σ’ ένα τηλεφώνημα ευγενείας και συμπαθείας σε πενθούντα λαό, τόσο αδικαιολόγητα βαθιά πολιτική σημασία”!.. Βεβαίως να τονίσουμε πως ο πανέξυπνος Κωστίδης είναι της “Μεγάλης του Γένους” και παγιδεύει έξυπνα τους συναδέλφους του, ειδικά στα θέματα Τουρκίας, στα οποία οι 9,5 στους 10 είναι “Πρέφουρες”!.. Στην προκείμενη περίπτωση ούτε καν αναφέρθηκε στον σκοπό του τηλ-τος του Πλανητάρχη, στον Νεο-Χίτλερ Ερντογάν!..

*** ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛ/ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΟ-ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ “ΠΙΑΣΜΑΝ” ΚΑΙ ΟΙ “ΑΣΧΕΤΟΙ – ΗΛΙΘΙΟΙ”, δημ/φοι και άλλοι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΛΛΗΤΟΙ” ΦΙΛΟΙ, ΚΛΠ!.. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!.. (Και άλλα μπινελίκια έρριξε σήμερα ο ΡΤΕ στον Τραμπ, λόγω του άρτι αποκαλυφθέντος αμερικανικού “Σχεδίου Επίλυσης”, του Μεσανατολικού! Κατ’ τ’ άλλα είναι φίλοι οι 2 άνδρες)!..

2. Και ένα διαγωνισματικό “Κουϊζ”, των 5 “Παραγράφων“: 

Α. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Μπάουκ Ιβάν Σαμπιντίς / Σαββίδης, της Ομάδος των “ΠΡΕΣΠΩΝ” και του “ΤΣΙΠΡΑ:

α. Έχει αγοράσει την Ξάνθη, μέσω του ανιψιού του (γιος αδελφής του) και Κυπριακής “οφ σορ”!

β.  Έχει ο ίδιος προσωπικά αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη!

γ. Όλα αυτά είναι ψέματα και συκοφαντίες του Ολυμπιακού Π. και του Προέδρου του Κου Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

δ.  Τίποτα από τα παραπάνω / Άλλο!

ε. Δεν ξέρω, δεν απαντώ!

Β. Ο Ρώσος φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Μπάουκ Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ:

α. Έχει ο ίδιος αγοράσει τον Μπάουκ και είναι ο ιδιοκτήτης του!

β. Ο Μπάουκ έχει αγορασθεί από την γυναίκα του Σαββίδη και τον Γιο του Γιώργο “για να παίζει”, με λεφτά του Ιβάν Σαββίδη.

γ. Τίποτα από τα παραπάνω / Άλλο!

δ. Δεν ξέρω – Δεν απαντώ!

Γ. Ο Ρώσος φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Μπάουκ Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ:

α. Έχει αγοράσει κρυφίως ή ενισχύει οικονομικά τον Βόλο του Μπέου;

β. Έχει αγοράσει κρυφίως ή ενισχύει οικονομικά το Αγρίνιο, του Κωστούλα;

γ. Έχει αγοράσει κρυφίως ή ενισχύει οικονομικά τον ΠΑΣ Γιάννινα;

δ. Έχει αγοράσει κρυφίως ή ενισχύει οικονομικά τον Πλατανιά;

ε. Έχει αγοράσει κρυφίως ή ενισχύει οικονομικά την Βέροια;

στ. Είχε αγοράσει και πλήρωνε την Κέρκυρα μέχρι πρότινος ακόμα, ώσπου και την διέλυσε; 

ζ. Έχει ρίξει τον Ηρακλή στη Β’ Εθνική, όταν δεν κατόρθωσε να τον αγοράσει; (Μετά απ’ εκείνα τα υβριστικά εναντίον του “πανό” παλιότερα στο Καυταντζόγλειο).

η. Πολέμησε όσο τίποτα τον Άρη, ώστε αυτός να μην επιστρέψει στην Α’ Εθνική; 

θ. Έχει μπει μέσα σ’ όλες τις Ομάδες, πλησιάζοντας και πληρώνοντας παίκτες, προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια;  (Ειδικά σε κάτι Πανιώνιους, Απόλλωνες, ΣΠΑΝΟ-Ατρόμητους, κλπ)!

ι. Όλα τα παραπάνω!

ια. Τίποτα από τα παραπάνω!

 

Δ. Ο Ρώσος φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Μπάουκ Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ:

α. Είναι πράκτορας των Ρώσων στην Ελλάδα, με βρώμικες συγκεκριμένες αποστολές (Απόσχιση της Μακεδονίας, από την Ελλάδα και αγορά των λιμένων των πόλεων Θεσσαλονίκης – Καβάλας – Αλεξ/πόλεως, στο πλαίσιο πάντα των Ρ/συμφερόντων).

β. Είναι ένας ανεξάρτητος Ρώσος “λεφτάς” που τα “γεννά”, μέσα από βρώμικες δραστηριότητες, όπως πχ λαθρεμπόριο τσιγάρων, αγορές “bir para” “φιλέτων” γης, οικοπέδων και γενικώς δημοσίας και ιδιωτικής περιουσίας.

γ. Είναι ενεργούμενο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, με δεδομένο ότι θα κτίσει, όπως φέρεται, νέο Γήπεδο του Μπάουκ, με τουρκικά λεφτά (Τ/Επχτία) ; 

Έχει σε “οφ σορ” πολύ βρώμικο (μαύρο) χρήμα, “επ’ ονόματι” τρίτων!

δ. Όλα τα παραπάνω!

ε. Τίποτα από τα παραπάνω, ο Σαββίδης είναι μια… “Παρθένα”!

Ε. Ο Ρώσος φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Μπάουκ Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ:

α. Έχει “αγοράσει” όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις, των Νομών της χώρας μας και έχει έτσι δικιά του την ΕΠΟ;

β. Έχει “αγοράσει” την ΚΕΔ;

γ. Έχει “αγοράσει” Βουλευτές; 

δ. Δωροδοκεί ποδοσφαιριστές άλλων Ομάδων, με προτίμηση τερματοφύλακες, ώστε αυτοί να κάνουν / να προσποιούνται, στα μεταξύ τους παιχνίδια, την παρθένα κόρη, από της οποίας τον πρωκτό περνούν… τρένα; (Πχ Γιαννιώτης, Βούκοτιτς, Βελλίδης, κλπ).

ε. Έχει αποπειραθεί με μπράβους και λοιπές… μεθόδους να εκφοβίσει προπονητές, παίκτες και παράγοντες, μέθοδο που είχε ακολουθήσει και με τον πρώην προπονητή του Λουτσέσκου;

στ. Όλα τα παραπάνω!

ζ. Τίποτα από τα παραπάνω!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ“!

-/-