Χονδρικά Και… Προχωρημένα! (Νο “3”).

Φίλοι μου!

Συνεχίζουμε σήμερα, με το 3ο μέρος”, το άρθρο μας, με τις τελευταίες επίσης… “χονδρικές” και σίγουρα… “προχωρημένες” προσεγγίσεις μας! Δυστυχώς οι ανάγκες της πιο πλήρους ενημερώσεώς σας, μας επέβαλαν την επιλογή του να υπάρξει και ένα 4ο Μέροςκαι τελικό, παρ’ ότι σας είχαμε πει ότι το 3ο Μέρος θα ήταν το τελευταίο!

Το 4ο Μέρος” θα περιλαμβάνει το τί εκτιμούμε εμείς ή τί πιστεύουμε, αν θέλετε, οι “Άγγελοι”, οι οποίοι αναφερόμαστε, στο άρθρο αυτό, σε “χονδρικά”, αλλά κυρίως(!) σε… “προχωρημένα”… “Πνευματικά… Άλματα ή Πετάγματα” (Διαλέξτε εσείς, ό,τι σας αρέσει)!

Συντονιστείτε στον Ε. Θ. λοιπόν!

Μετά και από το τελικό μας κείμενο, την επόμενη φορά, σας προτείνουμε να “ενώσετε” τα 4 “κομμάτια” και να διαβάσετε το άρθρο συνολικά!..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ!!!

     γ.

Διεθνείς” ή “Παγκόσμιοι” ή “ΚοσμοκυρίαρχοιΕβραίοι

(ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΜΗ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΣ / ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΝΕΤΑΙ “ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ, ΟΧΙ “ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΊΑ“! 

 

Πιστεύουμε ότι προοπτικός απώτερος στόχος των “Διεθνών Εβραίων” είναι η δημιουργία ΕΤ Ομοσπονδίας“.

Χρονικά το “βλέπουμε” να το επιθυμούν να υλοποιηθεί, από το 2030, έως το 2040 (!), ενώ όλες οι σχετικές αναγκαίες διεργασίες είναι ήδη, και πάλι, από τις 20-01-2021, σε βαθμηδόν προς τα άνω λειτουργία – υλοποίηση – εξέλιξη, διεργασίες, οι οποίες είχαν αρχίσει από το κρίσιμο, όπως σας γράψαμε, για την Ελλάδα, 1996, (σημείο… σεισμικής “Πολιτικής Καμπής” για την χώρα μας, η οποία άλλαξε, από τότε, κατά 180º την εξωτερική της πολιτική), για να φτάσουν μέχρι το 2016, όταν και είχαμε το 4χρονο “σταμάτημά” τους, (περίοδος 2016-2020), λόγω της εξωτερικής πολιτικής της Α/Κ-Β, υπό τον  “Ρεπουμπλικανό” Πρόεδρο, Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ.

“Πάμε” τώρα να δούμε, τί εκτιμούμε πως θα περιλαμβάνει αυτή η ΕΤ Ομοσπονδία (1ο και πιο επικρατούν “Σενάριο”), αυτό το ΕΤ ουσιαστικά Κράτος ή -αν θέλετε- τί θα “αγκαλιάζει” αυτό το “Κεντρικό Κράτος”, αφού τα συνιστώντα μέρη του θα είναι αυτόνομα(!), με ό,τι ακριβώς νόημα μεταφέρει η λέξη αυτή!

Ασφαλώς, αγαπητοί, ως ένα 2ο “Σενάριο”, εξ ίσου πιθανό και ίσως περισσότερο στην πράξη λειτουργικό, θα μπορούσατε να δείτε, ό,τι θα διαβάσετε παρακάτω, ως μέλλοντα να σχηματιστούν νέα Κράτη, και ως μη(!) περιεχόμενα ενός “Κεντρικού Κράτους”, ως μη(!) μέρη αυτής της πιο πάνω αναφερθείσας “ΕΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ”, αλλά ως κανονικά ανεξάρτητα Κράτη, χωρίς την ύπαρξη μιας “ΕΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ”!

 

     (1)                                                      ΕΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

(ΚΡΑΤΟΣ “ΜΗΤΡΑ” Ή  ΚΡΑΤΟΣ “ΚΑΠΕΛΟ” Ή “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ“)

 

Θα περιλαμβάνει τα εξής

       

            (α) Αυτόνομο ενιαίο “Θρακικό Κράτος” (“Θ.Κ.”)

Θα έχει τα 2 “κομμάτια” που σήμερα ανήκουν σε Ελλάδα και Τουρκία, ήτοι την Δ. και Α. Θράκη σίγουρα, και κανονικά θα πρέπει να έχει και την σημερινή Β. Θράκη, η οποία ανήκει στην Βουλγαρία.

Υπάρχει και το σενάριο, σε 1ο χρόνο πάντα, η Β. Θράκη να παραμείνει στην Βουλγαρία και να ενωθεί με την υπόλοιπη ΘΡΑΚΗ λίγο αργότερα, αν και οι όποιες τέτοιες, γενικώς, ριζικές / … “κοσμογονικές” αλλαγές, για να “πιάνουν”, θα πρέπει να γίνονται αμέσως, θα πρέπει να υλοποιούνται άμεσα και αποφασιστικά!

Τα γεωγραφικά όρια του “Θ. Κ.” είναι γνωστά, αφού είναι τα σημερινά και… πανάρχαια! (Δ. – Α. / ΝΕΣΤΟΣ π. – “Κανάλι” ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ, αυτό το νέο που σχεδιάζουν να φτιάξουν για λόγους αμύνης της Πόλεως, οι Τούρκοι Στρατηγοί και Ν. – Β. / Αιγαίο – π. Δούναβης ή σε περίπτωση… εκπτώσεων Α. ΡΩΜΥΛΙΑ, αντί του Δουνάβεως π.).

Να πούμε, ώστε να γίνουμε και περισσότερο συγκεκριμένοι, πως η ευρωπαϊκή πλευρά της πόλεως της Κων-πολεως, δεν θα περιλαμβάνεται στην νέα “ΘΡΑΚΗ”, σ’ αυτό το νέο Κράτος, όπως είναι και σήμερα άλλωστε! (Σήμερα έχουμε τον Νομό Κων-πόλεως)!

     

           (β) Αυτόνομο ενιαίο “Νησιωτικό Κράτος Αρχιπελάγους Αιγαίου” ή “Αιγιακό Κράτος”.

Θα περιλαμβάνει όλα(!) τα νησιά, μικρονήσια, βραχονησίδες, κλπ, που ευρίσκονται μέσα στο (περίπου) ορθογώνιο, το οποίο ορίζεται στο Βορρά, από τα παράλια της Θράκης, ακριβώς στο όριο της Θράκης με την Μακεδονία, ήτοι στον π. Νέστο, στον λεγόμενο “Λαιμό της Ξάνθης”, ένα από τα πλέον στρατηγικά σημεία στον… Χάρτη εκεί, απ’ όπου διέρχεται και ο 25ος Μεσημβρινός, (γι’ αυτό άλλωστε ακούτε, χρόνια τώρα, να μας απασχολεί (sic) αυτός, στον λεγόμενο… “δημόσιο διάλογο”),  προχωρεί προς τον Νότο, επί του 25ου Μεσημβρινού, φτάνει στην Κρήτη, την οποία δεν θα περιλαμβάνει το Κράτος αυτό, “κόβει” ή “στρίβει” μετά ανατολικώς και φτάνει μέχρι και το σημερινό “Σύμπλεγμα Μεγίστης” και ακολούθως, και τελικώς, ανεβαίνει προς ΒΔ αρχικώς και μετά προς Β., περιλαμβάνοντας και όλα τα πολυσυζητημένα σήμερα, παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια, ε/νησιά, (ασφαλώς και τα τουρκικά), και καταλήγει και πάλι στην Θράκη, στο ύψος των εκβολών του π. Έβρου!

       

           (γ) “Νέα Βουλγαρία” ή “Σύγχρονη / Νέα Μεγάλη Βουλγαρία” ή “BUL-GR-AVIA“*

Θα περιλαμβάνει όλη την σημερινή Β. Μακεδονία (γι’ αυτό άλλωστε “πουλήθηκε” από εμάς, αρχικώς, ως 1ο βήμα δηλαδή, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς και δεν κατέληξαν τυχαίως, οι… Ε-Σ -υποτίθεται- συνομιλίες, στο επίθετο “Βόρεια”, αφού η αναφορά του, συνειρμικά και μόνον, δημιουργεί / αναπτύσσει / διαμορφώνει στο μυαλό όλων, το ερώτημα, “πού / ποιά είναι τα άλλα μέρη της Μακεδονίας, ήτοι το Ν., το Δ. και το Α. ;”  / γειά σου Σόρος-Τσίπρα “παικταρά” ή πολιτικέ “κολοπαιδαρά”), όλη την σημερινή Ε/Μακεδονία και όλη την σημερινή Βουλγαρία, πλην της Β. Θράκης. (Στην καλύτερη περίπτωση για τους Βουλγάρους, αυτοί θα απωλέσουν την Α. Ρωμυλία, που πήραν από τους Έλληνες, και στην χειρότερη η νέα Θράκη θα φτάσει, όπως και θα έπρεπε άλλωστε, στον π. Δούναβη! Όχι πως θα είναι μεγάλη η… χασούρα των Βουλγάρων τότε, αλλά…)!..

* ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ, Η “ΝΕΑ Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ”, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ! ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΕΔΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ (ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. (Τα προς Β. σύνορα της… νέας Ελλάδος, με την… νέα Μ. Βουλγαρία, θα είναι η περιοχή της πασίγνωστης και ιστορικής… ΜΕΛΟΥΝΑΣ)!..

[Εσείς, οι… νεότεροι και άρα καλύτεροι και στις όποιες… παραγραφοποιήσεις, κλπ, αφού διαβάσετε συνολικά όλο το άρθρο, “βάλτε” μετά όπου θέλετε τα… Κράτη και γενικώς διαμορφώστε το άρθρο, (χωρίς βεβαίως να το “βιάσετε”), “κατά το δοκούν”].

Φίλοι μου και φίλοι μας!

Δεν “καλλιεργούσαν” (και “καλλιεργούν” ακόμα) κάποια πρακτόρια, (ντόπια κυρίως), τόσα χρόνια τώρα, τυχαίως, τα περί “Κράτους των Αθηνών” και “Κράτους της Θεσσαλονίκης”, με αφορμή το ποδόσφαιρο (και μετά όχι μόνον για το ποδόσφαιρο), και την αδικημένη -σταθερά- τάχα Β. Ελλάδα, η οποία και θα έπρεπε / θα πρέπει να αποκοπεί από τον εθνικό κορμό, (αυτό εξαγόταν και εξάγεται κυρίως συνειρμικά, ως αποτέλεσμα μιας λογικής στο μυαλό όλων μας πράξεως),

δεν έγιναν τυχαίως, όπως εμείς εκτιμούμε, οι “Περιφέρειες” και δεν ονομάζουν τυχαίως κάποιοι τους Περιφερειάρχες τοπικούς… “Π-Θ”,

δεν καταργήθηκε αρχικώς (θα το θυμάστε) και τελικώς δεν υποβαθμίστηκε τυχαίως το Υπουργείο “Μακεδονίας – Θράκης”,

δεν γινόταν και δεν γίνεται τυχαίως η αναφορά σε “Ειδικές Οικονομικές Ζώνες” (“Ε.Ο.Ζ.”), κυρίως σε Μακεδονία και Θράκη,

δεν “παίζει μπάλα” τυχαίως, σε όλα τα Βαλκανικά Κράτη, ο “Διεθνής Εβραίος” – “Παγκόσμιος Σπεκουλαδόρος” Τζορτζ ΣΟΡΟΣ, με τον γιό του… Αλέξανδρο, [χρόνια τώρα αυτός ο Ρουφιάνος των κτηνών ΝΑΖΙ, (ρουφιανο-δολοφόνος ακόμα και των ομοφύλων του Εβραίων), και εσχάτως και ο γιός του, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του πατέρα του, ώστε να μάθει την… “δουλειά”],

δεν “στήθηκαν” τυχαίως στις Βαλκανικές χώρες ΣΟΡΟΣ-Κυβερνήσεις”, διεθνιστικές ή εθνικο-φιλελεύθερες, (ανάλογα, ώστε πάντα να εξυπηρετούνται σκοποί και να υποστηρίζονται δράσεις, αναλόγως του… ακροατηρίου και των προτεραιοτήτων της “Διεθνούς Εξουσίας”, στα Κράτη αυτά),

δεν εισήλθε τυχαίως, σε κάποιες απ’ αυτές τις χώρες, μία εκ των οποίων ήταν / είναι και η Ελλάδα, ο ανεπίσημος στρατός της νέας “Νέας Τάξεως”, ο Παραστρατός” των “Διεθνών Εβραίων”, (της “SOROS-COMPANY”),

δεν εισήλθαν τυχαίως εκ-ρια λαθραίων στην χώρα μας,

δεν μας έκλεισαν τυχαίως τα προς Βορρά σύνορά μας,

δεν μας χρεοκόπησαν και δεν μας υποθήκευσαν, μέχρι το 2115, τυχαίως,

δεν δαπανήθηκαν τυχαίως πολλά εκ-ρια Ευρώ, για εξαγορά συνειδήσεων, (θυμηθείτε πχ τις ανέλεγκτες ακόμα από την ε/Δικαιοσύνη κατηγορίες τέως ΥΠΑΜ Π. Καμμένου, κατά του δήθεν πολύ… εύθικτου τέως ΥΠΕΞ Κοτζιά),

δεν… κλπ, κλπ, κλπ!..

 

            (δ) Ανεξάρτητο Κρητικό Κράτος

Πρόκειται για μια πολύ παλαιά επιθυμία των “Διεθνών Εβραίων”, επιθυμία που (και) το σημερινό ε/Κράτος γνωρίζει άριστα!

Το έδαφος της Κρήτης, (έδαφος ανήκον στον προς Δυσμάς “ΖΧ”* του “περισφιγμένου” από σκληρούς και μάλιστα φανατικά εχθρούς του Ισραήλ), απετέλεσε την αιτία πχ της πτώσεως της 1ης χουντικής Κ-Β, της περιόδου 1967-1974, αυτής του Σχου  Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, το 1973, (και ερχομού της 2ης Χουντικής Κ-Β, αυτής του Ταξ-χου Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ήΑόρατου), μετά από την άρνηση του τότε Ε/Δικτάτορα να παραδώσει, για 2η φορά, ουσιαστικά όλο το νησί μας, για τις στρατιωτικές ανάγκες Ισραηλινών και Αμερικανών, κατά τον 2ο Αραβο-Ισραηλινό Πόλεμο (“Πόλεμος Της Εξιλεώσεως” / “Γιομ Κιπούρ” / 1973), όπως είχε πράξει το 1967, κατά τον… αιφνιδιαστικό… “Storm” και… “blitzkrieg”, από πλευράς Ισραηλινών, 1ο “ΑραβοΙσραηλινό Πόλεμο!..

Ο πόλεμος αυτός ήταν και ο κύριος λόγος της πτώσεως τότε, του χαρακτηρισθέντος, απ’ τους “Κοσμοκυρίαρχους”, ως “πολύ Έλληνος” και συνήθως… “Απείθαρχου” στα διεθνή… κελεύσματα (sic), Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥκαι επιβολής Δικτατορίας στην χώρα, αφού δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσει “Εθνικό Έδαφοςο πρωτίστως ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ πολιτικός Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.. (Και μάλιστα για πολεμικούς λόγους και σκοπούς, και χωρίς μάλιστα οι Η.Π.Α. να παρέξουν ισχυρά ανταλλάγματα στην χώρα μας, την οποία τότε -και αντιθέτως- την είχαν “στοχοποιημένη)!..

* Ι/”Ζ.Χ.” (Προς Δυσμάς):   Κύπρος – Κρήτη – Στενά “Τυνησίας – Ιταλίας” – Μάλτα – Ηράκλειες Στήλες (Γιβραλτάρ) – Μαδέρες / Κανάρια Νησιά.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι οι Ισραηλινοί θεωρούν την Θεσσαλονίκη ως την εβραϊκή Πρωτεύουσα του Ισραήλ, στην Ευρώπη, (γεωγραφικά), αναφέροντας ότι, προς Βορρά, το Κράτος τους “φτάνει” έως τα βόρεια σύνορα της σημερινής Ελλάδος!..

Τέλος, και σήμερα υπάρχει, “εν υπνώσει” βεβαίως στην παρούσα χρονική περίοδο, έντονη η πρακτόρικη Ισραηλινή παρουσία, είτε με Ι/πράκτορες (όχι τόσο), είτε με αριθμό, “αγορασμένων” απ’ τις Ι/ΜΥ, Κρητών!..

Μάλιστα, έχει παρουσιασθεί και νέα Σημαία της λεγόμενης “Κρητικής Πολιτείας”, (την είπαν έτσι, για να δημιουργούν, ως ένα πρώτο “βήμα… υφαρπαγής” Κρητών, ιστορικούς συνειρμούς στους μη μυημένους Έλληνες Κρήτες, ώστε αυτοί να νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με πικραμένους, με απογοητευμένους, κλπ, απ’ την κεντρική ε/Κ-Β  “ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ” μεν, οι οποίοι όμως… δε, για μια σειρά από λόγους (οικονομικούς κυρίως / αυτή είναι η 1η “προσέγγιση”, η λεγόμενη “1η Επαφή Αρχικού Επηρεασμού”), απεφάσισαν ότι θέλουν την αποκοπή της νήσου από τον εθνικό ε/κορμό, κλπ!..

ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ, ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ -ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ- ΜΑΛΙΣΤΑ “ΕΚΟΨΑΝ” ΣΕ… 1/3 ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ 2/3 ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, όπως σας το έχουμε γράψει και εξηγήσει αυτό, εδώ, παλιότερα, ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ… “ΠΛΕΥΡΙΣΑΝ” ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ… “Τ-Λ” ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ);

Σημειώστε ότι οι Τούρκοι έχουν κατακλύσει σήμερα με πράκτορές τους το νησί (Άνδρες και Γυναίκες), όπως και με “Στρατό” (Αλβανο-Σομαλο-Πακιστανικούς… λαθραίους)!..

Κατά την περίοδο της Χούντας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είχαν εμφανισθεί οι κύριες πρώτες υποβολιμαίες “διαθέσεις”… Κρητικής ανεξαρτησίας (sic), με κύρια… “Εγκεφαλικά (sic) Κέντρα” την Μασωνική Στοά Χανίων και την… Κλινική “Κυανούς Σταυρός”, στο Ρέθυμνο!.. 

 

            (ε) Νέο  Αυτόνομο  Κράτος  Ελλάδος.  “Νέο  Ε/Κράτος” ή “Νέα Ελλάδα“.  [Υπόλοιπον  σημερινής  Ελλάδος. (Με ή Χωρίς Την Σημερινή “Β. Ήπειρο”)].

Αφαιρέστε ό,τι αναφέρθηκε πιο πάνω, ώστε να δείτε τί μένει, ως… νέα Ελλάς!

Υπάρχει η περίπτωση να δοθεί, σ’ αυτό το πολυεθνικό “Υπόλοιπον Ελλάδος“, ώστε να μειωθούν οι όποιες -πιθανώς- εντάσεις και αντιδράσεις, η σημερινή αποκαλούμενη Β. Ήπειρος, η οποία φυσικά, ως γεωγραφικά όρια, δεν αντικατοπτρίζει σήμερα την αλήθεια, αφού η πραγματική Β. Ήπειρος φτάνει μέχρι της γραμμής Τίρανα – Δυρράχιο (Επίδαμνος), Επίδαμνος, όπως την ονόμασαν οι κτήσαντες την πόλη Αρχαίοι Έλληνες (Κορίνθιοι και Κερκυραίοι) και… Ντούρσι, όπως την λένε οι σημερινοί Αλβανοί. 

 

       (στ) Νέο Αυτόνομο Κράτος Τουρκίας ή “Νέο Τ/Κράτος”. [Υπόλοιπον σημερινής Τουρκίας… , διαβάστε παρακάτω].

Αφαιρέστε την Α. Θράκη, τον σημερινό τ/Νομό Κων-πόλεως, αλλά και το μεγάλο Κουρδικό “κομμάτι” της ΝΑ σημερινής Τουρκίας!.. (Βεβαίως, ιστορικά, η ΝΑ Τουρκία δεν είναι ακριβώς Κουρδική, αλλά μάλλον Αρμενική, τουλάχιστον κατά το μείζον της μέρος! Καλύτερα να λέμε ότι αυτή η περιοχή “κατέστη Κουρδική”, γεγονός που έλαβε χώρα, λόγω του ισχυρότατου στην “ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” επιστήμη παράγοντος, ο οποίος λέγεται “ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ”, για να… “λεξηγεννήσουμε” και λίγο! Καταλάβατε)!..

 

             (ζ) Αυτόνομο Κράτος ή Περιοχή Κων-πόλεως.

Θα περιλαμβάνει τον σημερινό Νομό της Κων-πόλεως.

Στο Κράτος αυτό θα ευρίσκεται η έδρα της κεντρικής Κ-Β της ΕΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ”, όπως και μια μικρή εσωτερική αυτόνομη “Λωρίδα Γης”, η οποία θα είναι / θα αποτελεί το “Ορθόδοξο… Βατικανό”, (για να καταλάβετε καλύτερα), ήτοι θα είναι το “Κράτος” του “Οικουμενικού Πατριαρχείου”, (κάτι που εμπεριέχεται και στις “Μυστικές Πρόνοιες”, της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του Ιουλίου του 1923), εντός του οποίου, πλην της σημερινής-του “Ιεράς Έδρας” (Φανάρι / Άγιος Γεώργιος), θα ανήκει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) και ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ Ι. ΝΑΟΣ, ΤΗΣ “ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ”!

 

           (η) Το “Νέο Κυπριακό Κράτος” ή “Νέα Ε/Κ – Τ/Κ Ομοσπονδία” ή “Κυπριακή Ομοσπονδία.

Θα μπορούσε να ήταν και τελείως ανεξάρτητο το νέο Κράτος, όχι δηλαδή υπό το ΕΤ Ομοσπονδιακό “καπέλο”, αλλά πιστεύουμε βαθιά πως, κάτι τέτοιο, δεν θα λειτουργούσε στην πράξη, στο καθημερινό Ε/ΚΤ/Κ… Πεδίο! Δεν παύει όμως να αποτελεί μια πιθανότητα, η οποία θα μπορούσε αρχικώς να δοκιμασθεί!.. (Αυτό θα “εξυπηρετούσε” την… διεθνή κάποτε επιθυμία, για Διπλή Ένωση, αλλά και την προσφάτως εκδηλωθείσα, (ως διπλωματική, προς την χώρα μας, απειλή περισσότερο), από την Τουρκία επιθυμία, για ένωση του “Ψευδοκράτους”, με την Τουρκία)!..

Το Κράτος αυτό, ως… μόνο του, θα είναι η Ε/ΚΤ/Κ Ομοσπονδία” ή “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ“, με 2 διακριτές – ξεχωριστές αυτόνομες Κοινότητες! [“Χαλαρή” προφανώς Ομοσπονδία, ώστε -ως “Μέση Λύση”(!)– να εξυπηρετεί και τα 2 “Θέλω”, ήτοι το “θέλω” της “Ισχυράς” Ομοσπονδίας των Ε – Ε/Κ και το “θέλω” των 2 “Κρατών” των Τ – Τ/Κ].

 

    (2) Νέα Βουλγαρία” ή “Σύγχρονη / Νέα Μεγάλη Βουλγαρία” ή “BUL-GR-AVIA“. 

Αναφερθήκαμε ήδη πιο πάνω και εξηγήσαμε!..

 

    (3) Νέα Αλβανία ή νέα “Μεγάλη Αλβανία”

Θα περιλαμβάνει την σημερινή Αλβανία, με ή χωρίς αυτό που σήμερα λέγεται… ελλιπώς (κακώς βεβαίως) “Β. Ήπειρος (κακώς, αφού είπαμε και στο άρθρο αυτό, πως η Β. Ήπειρος κανονικά φτάνει μέχρι την γραμμή “Τίρανα – Δυρράχιο”), το Κόσσοβο, πλην του Βορείου – ΒΑ “Σερβικού” τμήματος και το “Αλβανικό Κομμάτι” του Μαυροβουνίου, αν αυτό το Κράτος αποτελέσει συστατικό μέλος της “Νέας ΣΕΡΒΙΑΣ” (Διαβάστε παρακάτω, στην περί αυτής αναφορά μας)!

Εμείς, εκτιμούμε, ως πιο πιθανό, να δοθεί στο “Υπόλοιπον Ελλάδος” η “σημερινή” λεγόμενη Β. Ήπειρος (η… κολοβή φυσικά), ώστε να… “πάρει κάτι και αυτή” και να μην φανεί ότι μόνον έχασε και μάλιστα πως ηττήθηκε 100% εδαφικά, ήτοι κατά την δημιουργία του νέου “Χάρτη Των Χωρών Της Χερσονήσου Του Αίμου Και Των Στενών Δαρδανελίων Και Βοσπόρου”!..

Δεν νομίζουμε να δοθεί στην Αλβανία η Ν. Ήπειρος (η ευρισκόμενη σήμερα στην ε/επικράτεια), αν και αυτό, ασφαλώς και είναι, επίσης, μια πιθανότητα, στο πλαίσιο πάντα του… αισθήματος -και μόνον- Δικαιοσύνης (sic), των “Παγκοσμίων Εβραίων”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! Λέμε τώρα!..

Οπότε, αγαπητοί, “ξεχνάει” η Αλβανία τα ψευδή της όνειρα – ισχυρισμούς, περί… ανύπαρκτης Τσαμουριάς, και όλα τα συναφή, όπως και ξεχνάει τα όποια όνειρά της, ψευδή επίσης, στο σημερινό έδαφος των Σκοπίων ή πλέον “Β. Μακεδονίας”, όπου και διαθέτει μεγάλο ποσοστό ομογενών της, κλπ!..

Στα Σκόπια, όπου συνεχίζουν να υφίστανται τα “ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ” (ναρκωτικών πάσης φύσεως), οι Αλβανοί είναι πια -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(!)- “Κράτος Εν Κράτει”, αφού Σκοπιανοί, αλβανικής καταγωγής (με αλβανική συνείδηση) είναι / ευρίσκονται / υπηρετούν στα πλέον κρίσιμα “πόστα” και(!) της Σκοπιανής Κ-Β και γενικώς της(!) Σκοπιανής Κρατικής Μηχανής!

(Να μην το ξεχάσω! ΑΣΧΕΤΟ με το παρόν! Η “ΕΥΠ” θα πρέπει να ψάξει πολύ καλά και να ενημερώσει τον Κο Π-Θ, για την ανατίναξη του ξενοδοχείου “ΤΣΑΜΗΣ”, στην Καστοριά! Καταλαβαίνετε… )!..

Στην Ελλάδα, οι Αλβανοί στοχεύουν να κάνουν το ίδιο, όπως και στα Σκόπια, ήτοι να εισέλθουν δυναμικά σε όλο το Κράτος και κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον να το διευθύνουν αυτοί, αν όχι και να το κυβερνήσουν!

Μέχρι στιγμής, βοηθούντος και του πάντα, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια, … “large” ε/Κράτους ή Κράτους… “Μπερεκέτη”, τα καταφέρνουν σε πολύ καλό βαθμό και ευχόμεθα να διαψευστούμε, αλλά, στο μέλλον, οι Αλβανοί θα αποτελέσουν εχθρικό για εμάς παράγοντα, μεγαλύτερο ίσως και του παραδοσιακού τουρκικού, (τουρκικός παράγων, ο οποίος τους έχει σχεδόν 100% “αγοράσει” οικονομικά), λόγω -κυρίως- του ότι όντας οι Αλβανοί εξισλαμισμένοι Έλληνες ή Έλληνες γενικώς που απώλεσαν, λόγω μια σειράς από αιτίες, την ε/συνείδησή τους,  η μεγάλη πλειοψηφία τους, θα προσπαθήσει να “βγάλει τα μάτια μας”, κατά την γνωστή παροιμία μας, που λέγοντας “ποιός σου ‘βγαλε το μάτι;”, ερωτά και αμέσως / ταυτοχρόνως απαντά, “ο αδελφός μου”!.. Καταλάβατε!

Γι’ αυτό, φίλοι μου / φίλοι μας, το δήθεν θέμα της δήθεν “Τσαμουριάς”, όπως και το -γενικώς- “Αλβανικό Πρόβλημα” στα Σκόπια, (ζέον ακόμα… ), όπως και στην κοιλάδα του Μπουγιάνοβατς (ή κάπως έτσι, αφού δεν μπορέσαμε ποτέ να κάνουμε στο μυαλό μας ορθό… enter του ονόματος της Σερβικής αυτής περιοχής), φαίνεται να τα “κρατάει”, το τελευταίο διάστημα, ο Νεο-Γενίτσαρος Τουρκοπράκτορας και αγαπημένο και αυτό… παιδί των “Διεθνών Εβραίων”, Αρχι-Νονός και Αρχι-Ναρκέμπορος* – “Ναρκο-Βαλκανιάρχης”, Έντι ΡΑΜΑ!.. (Ίσως τα 2 αυτά θέματα, και κυρίως αυτό της δήθεν… “Τσαμουριάς”, να “παίξει”, για λίγο, και πάλι τώρα, και μέχρι τις αλβανικές βουλευτικές εκλογές του προσεχούς Απριλίου, λόγω ακριβώς αυτών)!..

* ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ”(!) ΚΑΙ ΔΕΝ(!) ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΑΜΑ, ΩΣ ΑΤΟΜΟ, ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ! ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ, ΕΥΛΟΓΩΣ! “ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΜΑ, ΩΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “; ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!.. 

Θυμίζω, με την ευκαιρία, (ώστε να μην νομίζει ο σημερινός Α/Π-Θ ότι εμείς τον… συκοφαντούμε ή ό,τι άλλο), πως το “Διεθνές Ινστιτούτο Μελετών Για Την Μ. Ανατολή Και τα Βαλκάνια”, το οποίο εδρεύει στην Σλοβενία*, αναφέρει πως:

  • Στα οκτώ (8) χρόνια ΡΑΜΑ στην εξουσία του Α/Κράτους, επιδιώχθηκε να  ελεγχθεί η εσωτερική κατάσταση με το εμπόριο ναρκωτικών.
  • Κατά την 1η 4ετία ΡΑΜΑ, στην χώρα, κυριάρχησε η παραγωγή καννάβεως, όπως και το εμπόριο ναρκωτικών και ανθρώπων στην Ευρώπη!
  • Το παράνομο κέρδος από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών ανήλθε σε 5 δις Ευρώ.
  • Ο ΡΑΜΑ διαθέτει σήμερα 2 δις Ευρώ για εξαγορά ψήφων στις επικείμενες εκλογές στην Αλβανία (25-04-2021).
  • Οι όποιες εκ μέρους του υπογραφείσες συμβάσεις αποτελούν, και μόνον(!), “ξέπλυμα χρήματος” και οδηγούν την χώρα, με μαθηματική ακρίβεια, σε χρεοκοπία!..
  • ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ”, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ Έντι ΡΑΜΑ, ΩΣ ΤΟΝ “ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΑΡΧΗ” ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΤΖΟΥΓΚΑΝΟΒΙΤΣ!..

* Η Σλοβενία, διαθέτει ΑΡΙΣΤΕΣ(!!!) ΜΥ, οι οποίες ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ(!) (και σε… βάθος) ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ! [Οι… “κακές γλώσσες”(sic) λένε πως, οι Σλοβένοι είναι τα… δεύτερα “μάτια και αφτιά” των Η.Π.Α. στα Βαλκάνια. (Δεύτερα μετά τα δικά τους, των Η.Π.Α. δηλαδή, στην ίδια περιοχή)].

 

       (4) Νέα ΣΕΡΒΙΑ ή “ΝΕΑ ΣΕΡΒΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ”

1η Εκδοχή:

Στην σημερινή ΣΕΡΒΙΑ προσθέστε (!) το σημερινό Κράτος του Μαυροβουνίου, το “κομμάτι” των Σέρβων του Κοσσόβου, όπως και αυτό των Σερβοβοσνίων*!

2η Εκδοχή:

Είναι αυτή, η οποία δεν(!) περιλαμβάνει το Μαυροβούνιο, το οποίο παραμένει ως έχει, και συνεπώς κανονικά, δεν θα πρέπει να υπάρξει και ένωση των Αλβανών του Μαυροβουνίου, με την Αλβανία, χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται!..

* Το ΝΑΤΟΪΚΟ ουσιαστικά προτεκτοράτο, που λέγεται σημερινή “ΒΟΣΝΙΑ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ” (ιστορικά, το 1ο Μουσουλμανικό Κράτος στα Βαλκάνια, του οποίου οι κάτοικοι είχαν ΕΚΟΥΣΙΩΣ ασπαστεί, επί “ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ” στα Βαλκάνια, το “ΙΣΛΑΜ”), ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΤΟ ΠΛΕΟΝ… “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ”(SİC) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ “ΚΡΑΤΟΣ” ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, (ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ), ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ -ΜΑΛΛΟΝ- ΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ… ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ… ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ “ΑΝΔΟΡΑΣ” Ή -ΕΣΤΩ- ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ “ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η Β-Ε ΩΣ ΕΧΕΙ, ΑΝ(!) ΦΥΣΙΚΑ “ΠΑΜΕ”, ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΕΣ… ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η “ΕΙΡΗΝΗ” ΤΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ“!..

 

  δ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ).

       (1) Με τις παραπάνω γεωγραφικές αλλαγές, δημιουργούνται -ΚΥΡΙΩΣ(!)– νέα(!)… “σαμαράκια” στον δρόμο της σημερινής “Ρ/Ομοσπονδίας”, προς τις θερμές θάλασσες και δη προς την “Λευκή Θάλασσα” (Αιγαίο), κάτι που πρωτίστως και μονίμως ενδιαφέρει και απασχολεί την ΔΥΣΗ!..

       (2) Οι κατ’ εξοχήν χώρες που επηρεάζονται(sic) σήμερα από την Ρ/Ομοσπονδία, όπως η σλαβική ΣΕΡΒΙΑ και η “μπασταρδοσλαβική”* ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, με τις αλλαγές αυτές, τουλάχιστον “κολακεύονται” από την Δύση / “Παγκόσμιο Εξουσία”, (ειδικά η Βουλγαρία, χώρα που αποτελεί τον “ΚΥΡΙΟ ΑΞΟΝΑ” των υπόψη αλλαγών), με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ “ΚΥΤΤΟΥΝ” ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ!..

* “Μπασταρδο-Σλαβική”, διότι οι Βούλγαροι είναι τουρκικό φύλλο, το οποίο στην πορεία του χρόνου εκσλαβίστηκε!

ΑΣΦΑΛΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΜΙΑ(!) ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ 100% ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΛΕΨΕΙΣ / “ΟΡΕΞΕΙΣ”, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- “ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ “ΕΞΥΠΝΗ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗ” ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” )!..

   (3)  Η Αλβανία, με ό,τι “παίρνει”, με βάση τα όσα γράψαμε, γίνεται ακόμα σκληρότερος “ΜΠΡΑΒΟΣ” της Δύσεως και μόνον ΕΥΓΝΩΜΩΝ θα μπορεί (και θα πρέπει) να είναι προς αυτήν! Αν γίνει γι’ αυτήν ό,τι γράψαμε, εκτιμούμε πως θα στηθούν νέα αγάλματα Αμερικανών Προέδρων ή όποιων άλλων μεγαλόσχημων, που θα έχουν εργαστεί για την νέα Αλβανία, μετά απ’ εκείνα του ζεύγους ΚΛΙΝΤΟΝ, στα Τίρανα!..

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ “ΑΡΔΗΝ”, ΑΝ(!) ΕΝΩΝΟΝΤΑΝ ΤΑ “ΑΔΕΛΦΙΑ”, ΗΤΟΙ Ο “ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ”… ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ… “ΧΑΜΕΝΟ” “ΑΔΕΛΦΟ” ΤΟΥ… ΑΛΒΑΝΙΑ!.. ΘΑ “ΕΤΡΕΜΑΝ” ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!.. 

        (4) ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ!..

    (5) ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΕΟΝ “ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΟΥ Ι/ΚΡΑΤΟΥΣ! (Ειδικά με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Κρήτης και την οριστική, έστω και έτσι, όπως πιο πάνω την αναφέραμε, διχοτόμηση της Κύπρου)!..

   (6) ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΜΕΤ ΙΝΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ, ΤΟ 1923 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΣΥΝΘΗΚΗΣ), ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “DE FACTO” ΕΤΣΙ… ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ ΛΑΟΥ! (Θα το δούμε, κάποια στιγμή, και αυτό). 

   (7) ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ – ΒΟΣΠΟΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΟΙ “ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ” ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ!..

   (8) ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ(!), ΤΟ “ΠΩΣ” ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!.. (ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ)!.. 

   (9) ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΚΛΑΒΟ”, ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΑΙΩΝΕΣ, “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΕΝΑΡΧΗ, “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΟΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΘΟΛΙΚΟ” ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ “ΒΑΤΙΚΑΝΟ”), ΕΝΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, “ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ”,  Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ “ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ” ΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ 400 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ Ρ/ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!..

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ… “ΜΕΚΚΑ” ΚΕ ΡΤΕ…, ΣΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ-ΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝΕΛΙΠΠΩΣ, ΟΠΩΣ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ (05-02-2021) ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 2 “ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ” ΣΑΣ, ΤΗΣ “RABIA”, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΣ “ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ” (ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ, “ΕΞΥΠΝΑ”, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “RABIA”) ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ”, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ…!..

ΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ “ΕΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ” (τουλάχιστον αυτής, αφού γι’ αυτήν -μάλλον- δεν θα έχει αντίρρηση ούτε και η Ρ/Ομοσπονδία), ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ / ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Η.Π.Α., Η ΑΓΓΛΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΡΩΣΙΑ και “υπό προϋποθέσεις”, ή μη, και η ΚΙΝΑ! (Το αυτό και για την “Ε/ΚΤ/Κ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ”)!..

Το θέμα των εκλογών για επιλογή Κ-Β στα συνιστώντα μέρη, αλλά και για επιλογή κεντρικής Κ-Β, ο τρόπος, το “πού” “πώς” και για πόσο χρόνο θα εκλέγονται ποιοί και πόσοι, και ό,τι άλλο, είναι ένα θέμα, το οποίο όσο και δύσκολο και να φαντάζει, είναι ένα -τελικώς- προσπελάσιμο εμπόδιο! (Αν είμαστε καλά, θα προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε στο μέλλον).

Το σημαντικό και μείζον είναι ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΤΟΥΡΚΩΝ, για την ΕΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ”, όπως και για την “Ε/ΚΤ/Κ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ“*!..

* Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο, τον μήνα δηλαδή που ήδη διατρέχουμε, επαναρχίζουν οι συνομιλίες για το “ΚΥΠΡΙΑΚΟ!.. Ευχόμαστε και θέλουμε(!) να “ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ”, με τις “ΧΡΥΣΕΣ ΒΙΖΕΣ” και με ό,τι ίσως τυχόν άλλο, οι “Παγκόσμιοι Εβραίοι” (δια των Οργάνων τους φυσικά), τον Ε/Κ ΠτΔ Κο ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ!..

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΟΤΙ, “ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ή ΕΛΛΑΤΤΟΝ”, ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ(!), ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ -ΤΥΧΟΝ(!) / ΙΣΩΣ- ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!..

Και κάτι τελευταίο! Με όσα διαβάσατε παραπάνω, “πάτε” ΜΟΝΟΙ σας και φτιάξτε το νέο Χάρτη της περιοχής, δοκιμάζοντας τις ικανότητές σας και στην… “Ζωγραφική”!.. Αχαχαχαχαχα!.. Εμείς το κάναμε!..

Τα λέμε“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

ΓΙΑ “ΣΗΜΕΡΑ”, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ή ΑΝΤΕ, “ΔΥΟ ΣΕ… ΕΝΑ”, ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ Ή “ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ”, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΥΓ “ΑΝΗΚΕΙ” ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΧΥΤΕΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ… ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΣ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΓ ΜΑΣ)!.. 

ΘΕΡΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ… “ΚΑΚΟ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ”, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!..

ΠΑΜΕ” ΛΟΙΠΟΝ

1α.   “CORONA ΙΟΣ“! 

Η λέξη “CORONA” έχει 6 γράμματα!

Το γράμμα  “C” είναι το υπ’ αρ. 3 γράμμα του Αγγλικού αλφαβήτου!

—– // —-  “Ο” είναι το υπ’ αρ. 15 ——— // ———- !

—–// —– “R” είναι το υπ’ αρ. 18 ——– // ——— !

—–//—-   “Ο” ξανά, το 15 

—– // —- “Ν” είναι το υπ’ αρ. 14 ——-//——- !

—– // —- “Α” είναι το υπ’ αρ. 1 —– // —— !

ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ “CORONA”! 3+15+18+15+14+1=66

ΑΝ ΒΑΛΛΟΥΜΕ “ΔΙΠΛΑ – ΔΙΠΛΑ” ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΡΟΙΣΜΑ (“66”), ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ “CORONA” (“6”), ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666!

ΑΝ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΙΟΣ” / “VİRUS”, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “CORONA”, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ: “666 ΙΟΣ”!

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Σημ.: ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΙΟΥ!.. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΡΕΩΣ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΥ!..

Ερώτηση: ΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΙΖΕ” ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΥ ΙΟΥ

ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ “ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ” ΚΑΙ ΑΛΛΗ “ΜΠΑΛΑ”, ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ή ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΚΑΙ ΟΙ “ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ”, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ “ΕΠΙΠΕΔΟΥ”, ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ… “ΠΙΣΤΑΣ”), ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΤΥΡΑΝΝΗΣΟΥΝ” ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥ “ΞΕΦΥΓΕ” (;) ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “BION-TECH”;

1β. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ (;) ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «SPACE “X”», ELON MUSK, ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ 1ο “ΤΣΙΠ”, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!.. (Ψάξτε μόνοι σας την “Πληροφορία” αυτή, στο “Διαδίκτυο“)!.. 

-/-

2@$$321+123^**=!1

 

-/-