05 ΑΥΓ. ΗΓΓΙΚΕΝ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μέχρι τώρα οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” έχουμε ευρέως επιχειρηματολογήσει στο “γιατί” ο Μπάϊντεν και οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ήσαν και είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΗΓΗ, όπως ασφαλώς και για την ίδια τους την χώρα!..

Ας πούμε απλά ότι από την στιγμή που η “Διεθνής Εξουσία” “επανέφερε την τάξιν”, (πάντα κατά την γνώμη της βεβαίως), στην Προεδρία των Η.Π.Α., (τους αιρετούς μεν, αλλά δοτούς δε “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”), έχουμε συνεχώς συγκρούσεις και πολέμους στον Πλανήτη, (με κορυφαία περίπτωση την Ρ-Ο), ο κόσμος “έπεσε” (είπαμε επίσης το “γιατί”) και σε άλλες κρίσεις, πλην αυτής της δίχρονης(+) κύριας “στημένης” κρίσεως του “COVID-19”, του Σχεδίου “Πτώσεως” του Τραμπ, (κρίση που μάλλον ο σχεδιασμός της φτάνει το 2030),  όπως ενεργειακή, επισιτιστική, οικονομική και “πού είσαι ακόμα”!.. Ε, Κε Μπάϊντεν;

Σε αντίθεση, 4 χρόνια των Ρεπουμπλικανών (Ντόναλντ Τραμπ) και μέσα σε συνεχή πόλεμο που υπέστη η υπόψη Κ-Β από τους βρώμικους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” και την… Κλίντον δια της… Πελόζι, αχαχαχαχαχαχα, δεν είχαμε πολέμους, κρίσεις, κλπ, στον Πλανήτη, οι Η.Π.Α. “κοίταξαν το σπίτι τους” και οι γνήσιοι Αμερικανοί “έφαγαν γλυκό ψωμάκι”, (οι Η.Π.Α. μάλλον δεν είχαν ξαναζήσει τέτοια χρυσή, γι’ αυτές, οικονομική περίοδο), ενώ “τα είχαν βρει” με όλους τους… νταήδες, ισχυρούς και μη, πραγματικούς και μη, του Πλανήτη, όπως Β. Κορεάτες, Ιρανούς, Ρώσους, κλπ, στοχεύοντας και μόνον στην παγκόσμιο ηρεμία / ησυχία, κάτι που σε γενικές γραμμές πέτυχαν!..

Να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι οι “Ρεπουμπλικανοί” εκπόνησαν το πιο σημαντικό, το πιο σπουδαίο σχέδιο ειρηνεύσεως που έγινε ποτέ για την Μ. Ανατολή, μεταξύ των Ισραηλινών και Παλαιστινίων, που δυστυχώς ο ενυπάρχων σήμερα ευρύς, εντός των Παλαιστινίων, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, καθώς και οι τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ” [η “ΧΑΜΑΣ” “βρώμισε” με την στάση της, όσα χρόνια υφίσταται, μια ολόκληρη Ιστορία της “Αλ Φατάχ”, μέχρι φυσικά της διαβρώσεως και αυτής και άρα και της συνακόλουθης… λοξοδρόμησής της, από… άρρωστους εγκεφαλικά (λέγε με τρομοκράτες) Παλαιστινίους].

Δεν τους θέλουμε λοιπόν τους Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, που μάλιστα, ιστορικά, ήσαν και παραμένουν πάντα ΥΠΗΡΕΤΕΣ (!), λέγε με “Λακέδες”, των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”! Ποτέ ΔΕΝ θα μάθει ο Πλανήτης γιατί δολοφονήθηκε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ(!) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, αλλά και οι λοιποί πολιτικοί της Οικογενείας του!..

Το τί μας αρέσει και τί έχουμε αγαπήσει από τους σημερινούς εκπροσώπους της Α/Κ-Β, απ’ τους σημερινούς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” και κυρίως από την Οικογένεια που ζει σήμερα στον “Λευκό Οίκο” είναι το λυκόσκυλο του Προέδρου, ο Κομάντερ!.. Λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Όμως! Σήμερα ο Α/Πρόεδρος Κος Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ανακοίνωσε ότι οι Η.Π.Α. σκότωσαν τον Αρχι-τρομοκράτη, έως σήμερα, Αρχηγό της “Αλ Κάϊντα”, Αλ ΖΑΧΡΑΟΥΪ!

Διαβάστε! Μέσα από την καρδιά μας ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ(!!!), ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ “11ΗΣ ΣΕΠ.” !..

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ Α/Κ-Β ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, (ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, “ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ”), ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΡΦΩΝ ΚΤΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ(!!!) ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΟΥΝ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ, ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!..

ΟΣΟ ΟΙ Η.Π.Α. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ(!) ΜΙΣΟΥΜΕ, ΑΠΛΩΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ, ΙΣΩΣ ΣΚΛΗΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ!..

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΟΘΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ!..

Κλείνοντας “ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ” ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 11ΗΣ ΣΕΠ., (Αμερικανών πολιτών αμερικανικής, εβραϊκής, ελληνικής, κλπ, καταγωγής), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Να πούμε ότι φέτος (2022) συμπτωματικά ολοκληρώθηκε και ο Ι. Ναός του Αγίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στο “Σημείο 0” και έγιναν τα θυρανοίξιά της  σχεδόν πρόσφατα!..

2. Και μιας ο λόγος παραπάνω για την “Αλ Κάϊντα”, θίγουμε για 2η φορά την βρωμιά των Τούρκων πολιτικών και της δόλιας πολιτικής τους! Μόλις πριν από 2 ημέρες (01-08-2022), η ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ” έγραψε και πάλι πρωτοσέλιδα ότι η “Αλ Κάϊντα” πλήρωνε το Αγγλικό πριγκηπικό ζεύγος Καρόλου – Καμήλας!..

Κάπου δεν θα τα βρήκαν με τους Άγγλους οι Τούρκοι, ίσως στο θέμα των “Γιουροφάϊτερς”, και έβαλαν και πάλι σε εφαρμογή την συνήθη βρώμικη τακτική τους!

Τούρκοι μπινέδες!

– Ο Κάρολος είναι πολύ ΚΥ-ΡΙ-ΟΣ! Μακάρι βρωμιάρηδες να είχατε και εσείς, αλλά και οι πολιτικοί σας, την ψυχή Του, την απλότητά Του και την ανθρωπιά Του! Όταν βασιλέψει, αν θέλει φυσικά ο Θεός, θα είναι και(!) ΒΑΣΙΛΙΑΣ (!) και (!) Λαϊκός Ηγέτης! Θα με θυμηθείτε, Τούρκοι!

Ο υπόψη Πρίγκηπας – Διάδοχος(!), που δεν σέβεστε βεβαίως (και μαζί με Αυτόν, ούτε καν το Παλάτι, αφού θα μπορούσατε για ό,τι τυχόν θέλατε να απευθυνθείτε ακόμα και σ’ αυτό, αν όχι στην Αγγλική Πρεσβεία στην χώρα σας), θα εξελιχθεί σε μια προσωπικότητα ανάλογη αυτής του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου!

Σε ό,τι αφορά την Καμίλα ΠΑΡΚΕΡ! Τόσα χρόνια, ρε οχιές, που είναι δίπλα στον Κάρολο, ακούσατε ποτέ κάτι κακό να ειπωθεί γι΄αυτήν; Ακούσατε πχ να πει ή να κάνει κάτι και μ’ αυτό να προκαλέσει την αγγλική και διεθνή “κοινή γνώμη”, αφού ξεκάθαρα, ρε ανθρωπόμορφα τέρατα, η Α/Βασιλεία και οι εκπρόσωποί της είναι και Βασιλείς πια του Κόσμου, με την Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ* να είναι η ΚΟΡΩΝΙΔΑ (!) του ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ!..

Hürriyet Gazetesi İlk Sayfası

* Ποιά είναι αυτή η Αυστραλέζα βουλευτής που απεκάλεσε, ευθέως προσβλητικά, “ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗ” την Βασίλισσα Ελισσάβετ;

Ναι, Κυρία μου! Μήπως θέλετε να αλλάξουμε την Ιστορία; Δεν γίνεται αυτό, όσο και αν το θέλετε πιθανώς! Η ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ (ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΜΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ “ΓΕΡΗ” ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΒΡΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ! ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΒΡΗ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ… ΕΠΟΧΗ!

ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ Η ΚΑΚΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ;

ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΑΤΟΜΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(;) ΣΑΝ ΕΣΑΣ!.. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

3. Ρε συ Χουλουσί! Προ καιρού (θα το θυμηθείς εσύ, είμαστε σίγουροι), είχες πει πως “Έλληνες, όσο και αν εξοπλίζεστε, δεν μπορείτε ποτέ να μας νικήσετε”!..

Τώρα “βγήκες” και είπες “και καλά” (και εσύ και ο Καλίν, που μάλλον τον… “κολλήσατε” μιζέρια και πολιτική… ξεφτίλα, που δεν του ταίριαζε και δεν του ταιριάζει), πως δια των παρακείμενων στην Μ. Ασία νήσων μας και των εκεί στρατευμάτων μας διατυπώνουμε στην πράξη τις… μαξιμαλιστικές μας (sic) διαθέσεις, προθέσεις, κλπ, απειλώντας σας με αποβάσεις, κλπ, και γενικώς απειλώντας την εθνική σας κυριαρχία!..

Πώς συμβιβάζονται, ρε συ Χουλουσί, αυτά τα 2;

Εσείς ξέρετε, ρε Στρατηγέ (που αρχίζεις και μας δείχνεις ότι μάλλον είσαι Στρατηγός “του κόλου” τελικά και πολύ υπερτιμημένος, ακόμα και στην χώρα σου), ξέρετε λοιπόν πως δεν μπορούμε να σας νικήσουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Και αφού είναι φυσικό λοιπόν να το ξέρουμε (ακολουθώντας την υποτιθέμενη λογική σου), πώς ρε παπαρο-Στρατηγέ να σας επιτεθούμε! Για πόσο ακριβώς ανόητους μας θεωρείς;

Τα νησιά, που τα έχετε πληροφοριακά στο “πιάτο σας” με 1000 τρόπους (όχι τα πάντα βεβαίως, πίστεψέ μας), έχουν οργανωθεί αμυντικά και οι εντεταλμένοι φρουροί τους θα παλέψουν να σας καταστρέψουν, όταν θα επιχειρήσετε εναντίον τους! Μέχρις εκεί!

Αυτό που διάβασες εδώ και ανησύχησες, ότι δηλαδή θα κάνουμε και εμείς απόβαση – αποβάσεις στις κατεχόμενες από εσάς ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ Μ. Ασιατικές ακτές (Μ. Ασία), κλπ, είναι πράγματι μια στρατιωτική πιθανότητα, στο πλαίσιο της εφαρμογής σχεδίων, σε περίπτωση μεταξύ μας πολέμου! Δεν το καταλαβαίνεις; Το καταλαβαίνεις, αλλά  είτε είναι στο σχεδιασμό σας η συνεχής αλλαγή της πραγματικότητος, με σάλτσες μαύρου… ψεύδους και συκοφαντιών, είτε αυτή είναι απότοκος της συγχύσεως από την οποία συνολικά ως Στρατο-Γραφειοκρατία διακατέχεστε κυρίως τον τελευταίο 1 χρόνο, μετά τα συνεχή δυνατά “ΜΑΤ”, που σας έκανε σε διεθνές και όχι μόνον σε τοπικό επίπεδο, ο Π-Θ μας ΚΚΜ, με αποτέλεσμα να “τρέχετε” και πάλι ξοπίσω μας πολιτικά, όπως ιστορικά συνέβαινε πάντα, μετά την είσοδό μας στο ΝΑΤΟ, το 1952, που ήταν η πρώτη και χαρακτηριστική φορά που μας είχατε ακολουθήσει πολιτικά, εισερχόμενοι και εσείς στον Οργανισμό αυτό, το ίδιο έτος, 2,3 μήνες μετά!..

Μπορεί όμως Χουλουσί να συμβαίνει και αυτό που θα διαβάσεις τώρα! Τί; Μπορεί να έχετε ανάγκη εκεί στην Άγκυρα και στο Τ/ΥΠΑΜ – ΓΕΕΔ, αλλά και στο “Λευκό Παλάτι”, ψυχολογικής υποστηρίξεως, μιας ειδικής “Επιστημονικής Ομάδος” Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων, αφού εδώ λέμε (θα στο γράψω πολύ απλά), πως “το πολύ το τάκα τάκα, κάνει το παιδί μαλάκα”! Εσείς όμως πια δεν είστε παιδιά και εξακολουθείτε, όπως είναι εμφανές το “τάκα τάκα”, κάτι ιατρικά “άρρωστο” και λίαν προβληματικό, όπως και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την ΥΓΕΙΑ όλων σας!..

Χουλουσί!

Βγες και κύττα έξω από ένα από τα παράθυρα του χλιδάτου Γραφείου σου στο ΥΠΑΜ και σκέψου πόσο ωραίο είναι να βλέπεις τον ήλιο και να τον απολαμβάνεις, να βλέπεις τον καθαρό ή συννεφιασμένο ουρανό ελεύθερα και ειρηνικά και σταμάτα αμέσως τώρα τις άρρωστες πολεμικές σου και σας σκέψεις! Αυτήν την φορά δεν θα είναι Χουλουσί τα προδομένα 1922 και 1974! “Μια του Κλέφτη, Δυό του Κλέφτη, Τρεις και η κακή του Ημέρα”!..

Μην πάρεις στον λαιμό σου και στην όπισθέν σου… φαλάκρα, τόσους και τόσους Έλληνες και Τούρκους νέους άνδρες! Μην οδηγήσεις και -τε τον Πλανήτη, επειδή είστε με ιστορικό DNA σκορπιού, σε έναν Γ’ Π.Π., που θα γυρίσει πίσω… 2022 χρόνια την Γη μας και τους κατοίκους της!

Σκεφτείτε πολύ, πριν πείτε στον Καπετάνιο του 4ου (!) γεωτρητικού σας πλοίου, να μπει σε νερά μας! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ/Φ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΤΟΥ 1923 ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΑΣ!

ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΕΠΙΣΗΣ, … UNUTMA! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠ. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ Η ΗΛΙΘΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜ… ΝΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΣ!.. ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ -ΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ 14ο Ρ-Τ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ “ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ, ΠΡΟΣΕΞΕ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!.. ΜΕΤΑ… “ΧΑΙΡΕΤΕ” ΧΟΥΛΟΥΣΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! ΚΛΕΙΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ)! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!

“ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣ ΟΛΕΘΡΟΝ ΗΓΑΓΕΝ”!

4. Τελικώς καμιά παρακολούθηση Ανδρουλάκη δεν έγινε, αλλά -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- τί μας είπαν (ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Ε/ΜΕΣΟ)! Έγινε “ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ”! Είναι για γέλια τα άτομα!..

Και όπως είπαμε ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει πιο πολύ από τον Ανδρουλάκη, διότι αυτός είναι μάλλον από πίσω από την… απόπειρα, όπως εμείς εκτιμούμε και σας γράψαμε σχετικά, για τους λόγους που σας αναφέραμε, (ξαναδιαβάστε μας), ενώ ο Ανδρουλάκης συνεχίζει να πιστεύει πως έτσι γίνεται “Κέντρο Του Ενδιαφέροντος”, νομίζοντας πως η εποχή μας και το δυστυχώς μη εθνικά αμιγές πλέον κοινό της Ελλάδος, είναι ίδια με εκείνα του… 1989 και πως πιθανώς αυτός είναι ο νέος… Ανδρέας!.. (Πρέπει κάποτε να γίνει ένα διδακτορικό με τον πολιτικό έρωτα που δείχνουν για τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όλοι σχεδόν οι νέοι πολιτικοί ή “πολιτικοί” μας, ένιοι των οποίων, για τους λόγους τους φυσικά, έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να τον μιμηθούν στον τρόπο που μίλαγε, που “στηνόταν”, στα όσα έλεγε, κλπ)!..

Κε Κατρούγκαλε, που “βγήκες” σήμερα λαλίστατος στο 1ο Πρόγραμμα του ε/Ραδιοφώνου για τις… υποκλοπές του ΚΚΜ, κλπ, όπως είπες, κλπ!..

ΟΚ! Θέμα λοιπόν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οι υποκλοπές! Συμφωνούμε, το γράψαμε άλλωστε και εμείς πρώτοι! Ακούγεται βεβαίως πολύ ειρωνικό διεθνιστές σαν εσάς, πρώην κόκκινοι Φασίστες και “βαρείς” υποστηρικτές ολοκληρωτικών καθεστώτων, σαν αυτό της “Δικτατορίας Του Προλεταριάτου” να μιλάτε για… πρόβλημα Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του πολύ ασθενούς σχεδίου σας να ρίξετε τον ΚΚΜ από την εξουσία, αλλά ΟΚ αποδεκτό, αφού σας έχει…  αποδεχτεί η… αστική μας, όπως την λέτε, Δημοκρατία!.. [Πες τε, με την ευκαιρία, του θρήσκου ψάλτη σας ΦΙΛΗ, να ρυθμίσει να κάνετε κανένα μνημόσυνο στον… Εθνάρχη (sic) Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που νομιμοποίησε το πατρικό σας Κόμμα, το ΚΚΕ, το Κόμμα της Προδοσίας και του Εγκλήματος, κατά τον τεράστιο “Γέρο Της Δημοκρατίας”!..]

Και τώρα σας ρωτάμε, Κε Κατρούγκαλε, αφού εκεί στην Κουμουνδούρου είστε ειδικοί στο να εντοπίζετε προβλήματα και κυρίως στο να τα ονοματίζετε, να μας πείτε, τί είδους ακριβώς πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι επί Κ-Β σας η ΜΙΤ είχε κάνει… μπουρδέλο (συγγνώμη “Οίκο Ανοχής” ήθελα να γράψω) το Προεδρικό Μέγαρό μας και Όργανό της τον τότε ένοικό του Κο “Σόρος-Τσίπρα”… σας και τότε και “Σόρος-Τσίπρα”… μας;

Πάτε κρυφτείτε, ρε πολιτικές ξεφτίλες, που υφίστασθε διότι ο ΓΑΠ, έχοντας την αμερικανική νοοτροπία και θεωρώντας πως όλοι εδώ στην Ελλάδα είναι… “καλοί καγαθοί”, “έπεσε” δυστυχώς στην παγίδα του “Νεο-Βούδα”, πήγε υποχρεωτικά στο… Καστελόριζο και εσείς μετά πήρατε (“ψευδώς θετικά” βεβαίως) τον περισσότερο κόσμο / λαό του ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΙΑ, ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!!..

ΥΓ. ΚΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ! ΟΤΑΝ, ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΟΥΒΑΡΑ, Ο Π-Θ, ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ, ΩΣ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!.. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΘΕΤΙΚΗ “ΑΤΖΕΝΤΑ”… ΠΑΝΤΑ!.. (ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ);

5. Πολλά συγχαρητήρια ΑΞΙΖΟΥΝ στον τέως Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Κο Πανούση, ο οποίος τοποθετήθηκε επιστημονικά(!) και ΑΛΗΘΙΝΑ(!) (σήμερα στο κρατικό Ραδιόφωνο), για την τελευταία και τείνουσα να καθιερωθεί πια αναφορά των ΜΜΕ και όλων που θέλουν να είναι -υποτίθεται βεβαίως- σήμερα… “İN”, σε… “Γυναικτονίες”!

Το κάθε θέμα θα πρέπει να εξετάζεται ξεχωριστά τόνισε! Όχι αναφορές σε “πατριαρχική οικογένεια”, σε “γυναικτονίες”, κλπ, κλπ, κλπ, που ακούγονται, λέμε εμείς τώρα, στο πλαίσιο του… “είθισται” της εποχής και της προσπορισμού ψήφων, αν ο ομιλών ή η ομιλούσα είναι πολιτικοί ή στο πλαίσιο του γλειψίματος όσων (αρσενικών, θηλυκών και… άλλων), θέλουν να ανέλθουν εργασιακά, να κάνουν καριέρα, κλπ!..

Η γυναίκα είναι κάτι ξεχωριστό;  Δεν είναι άνθρωπος; Άνθρωπος είναι μόνον ο αρσενικός, οπότε γι΄αυτόν είναι ανθρωποκτονία, ενώ για την γυναίκα (ίσως είναι κάτι ανάμεσα σε άνθρωπο και ζώο) είναι γυναικοκτονία, όπως για τα ζώα ζωοκτονία, κλπ; Δεν καταλαβαίνετε, ρε προοδευτικοί του κόλου της τάχα μου Αριστεράς, πως με την λέξη “γυναικτονία” μειώνετε έτσι η γυναίκα ως ορισμός, ως ουσία, ως έννοια, κλπ, μια γυναίκα που δήθεν θέλετε να… εξυψώσετε, με βάση τις αντιλήψεις των κυρίως εξ Αμερικής Διεθνιστών;

Είπε και ο δόλιος ο Καπερνάρος σήμερα στον ΣΚΑΪ του Αλ Αφούζου, αναφερόμενος στην δική του θέση για τους λόγους που έχουμε πολλές δολοφονίες γενικώς τελευταίως και αρκετών γυναικών ανάμεσα σ’ αυτές, πως ένας απ’ τους λόγους είναι πως πια η ελληνική κοινωνία δεν είναι αμιγής και πως έχουν εισέλθει νέες νοοτροπίες στην χώρα, κλπ, και “έπεσε” το ξεκ… κι η Βούσουλα, αμέσως μα αμέσως, να τον διακόψει και να πει “μα υπάρχουν και Έλληνες δολοφόνοι”, ώστε να στείλει το… μήνυμα για όσους παρακολουθούν το… μέλλον της!.. Για τόσο μίσος μιλάμε για τους Έλληνες, για την Φυλή της, λες και ο Καπερνάρος, αλλά και ο κάθε νουνεχής πολίτης μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν και Έλληνες φονιάδες, καθάρματα, και ό,τι άλλο θέλετε! Για τόσο φανατισμό μιλάμε η κοπελίτσα!.. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Ιπποφάντης, αυτός που εμπρός του ο Αφτιάς, σε ΣΙΧΑΜΑΡΑ πάντα, φαντάζει… “Β’ Εθνική”!..

Φτιάξτε πολλά τέτοια πρωτοσέλιδα εκεί στις ε/φ του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή και ε/φ των Συντακτών, για γυναικτονίες, κλπ, και να περιμένετε να πάρετε ψήφους γυναικών, απ’ αυτό!..

Μετά τις σημερινές δηώσεις του Πανούση, για τις… γυναικοκτονίες και … αριστερές παπαρολογίες, επιβεβαιώσαμε το γιατί ο ΤΣΙΠΡΑΣ, αυτό το μεγάλο πολιτικό κολοπαίδι και πολιτικό της Μακεδονίας μας πουλητάρι, “σούταρε” από Υπουργό τον Κο Πανούση!.. Σοβαροί δεν χωρούν στο Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα! Τέλος! Μόνον Βίτσες, (αυτό που έκανε ρε Κατρούγκαλε με τους Πακιστανούς ήταν πρόβλημα και αν ναι, τί είδους, για πες μας), Πολλάκηδες, … Στάλιν σαν τον ΥΠΕΞ που εργάστηκε με πολύ ΣΟΡΙΤΙΚΟ χρήμα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς (Π. Καμμένε πότε θα πάτε ρε στα Δικαστήρια να λύσετε τις διαφορές σας και το δήθεν θέμα τιμής που μας έλεγες, ρε τέως πολιτική χοντρο-κουράδα;), και δεν ξέρω σαν ποιούς ακόμα άλλους!..

6. Μπρέμποκ! Αλήθεια! Όχι, διότι είπε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και(!) ως ΥΠΕΞ της Γερμανίας, (εκτός από τότε που ζήταγε την ψήφο των Γερμανών), μέσα στην Τουρκία, για την δόλια – βρώμικη στάση των πολιτικών της και του Προέδρου της ΡΤΕ προς την Ελλάδα, αλλά διότι έδειξε ότι ΕΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ, (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΒΑ), ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ! Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ” ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ… ΓΩΝΙΑ, (ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ!.. Με το συμπάθιο! Κουραστήκαμε με σκατόφατσες του στυλ Μέρκελ, Σολτς, κλπ!.. Η Κα Μπέρμπογκ, όπως την είδαμε και ακούσαμε στην Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΝΕΚΕΝ, ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ!..

Με την Μπέρμπογκ, όχι μόνον η Ελλάδα, αλλά και η ΕΕ στην ολότητά της, πιστεύουμε πως μπορεί να ελπίζει, πως μπορεί να αισιοδοξεί!..

7. ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!

Ευρώπη, δεν βγήκαν, στο 11-4-0 τους έχουμε και βγάζουν γλώσσα! Πόσο ΑΕΚ…

Ευρώπη, δεν βγήκαν, στο 11-4-0 τους έχουμε και βγάζουν γλώσσα! Πόσο ΑΕΚ...
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 

Να βγάζουν γλώσσα, ποιοι; Αυτοί που όχι αποκλείστηκαν νωρίς από την Ευρώπη, όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν βγήκαν καν στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Για τέτοια… επιτυχία μιλάμε, έτσι! Και αυτοί οι τύποι δεν ντράπηκαν να γράψουν για… διάλυση του Ολυμπιακού!

Να βγάζουν γλώσσα εκείνοι που έχουν να μας κερδίσουν 4 χρόνια και 5 μήνες. 1.636 μέρες και συνεχίζουμε! Εκείνους που τους έχουμε γλεντήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, εκείνους που τους έχουμε στο 11-4-0! Ναι, αυτοί βγάζουν γλώσσα!
Έχουν πολύ γέλιο, πάντως! Συνεχίστε, μας διασκεδάζετε…

8. ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΕΞ

Wave of Terror 2015-2022

  • Publish Date
    13.09.2015
  • Updated date
    19.07.2022

81 months of terrror

Scene of terror attack in the Sha'ar Binyamin Rami Levy supermarket

This page was last updated on 19.07.2022

9.

Türkiye’nin hamlesi Yunanlıları panikletti

 

Abdülhamid Han paniği

“Abdülhamid Han” sondaj gemisinin dün Doğu Akdeniz’de göreve başlaması, Atina ve Rum yönetiminde paniğe neden oldu. Yunan ve Rum basını geminin hareketlerini anbean takip ederken, Türkiye’ye yaptırım tehdidinde bulunuldu. Çıkan haberlerde; Atina’nın teyakkuz halinde olduğu ve hükümetin her türlü olasılığa karşı hazırlık yaptığı aktarıldı.

10.

El-Kaide lideri Zevahiri CIA operasyonuyla öldürüldü

Haber ajansı Reuters, ABD resmi kaynaklarına dayandırdığı haberinde, El-Kaide lideri Eymen ez-Zevahiri’nin, CIA’in hafta sonu Afganistan’da düzenlediği operasyonla öldürüldüğünü iddia etti.

Son dakika: El-Kaide lideri Zevahiri CIA operasyonuyla öldürüldü
02.08.2022 

 

Reuters’ın ABD resmi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, CIA’in haftasonu Afganistan’da gerçekleştirdiği drone saldırısında El-Kaide lideri Zevahiri öldürüldü.

“OPERASYON BAŞARILI, SİVİL KAYIP YOK”

Beyaz Saray’dan üst düzey bir yetkiliye dayandırılarak yapılan açıklamada, “Hafta sonu ABD, Afganistan’daki önemli bir El-Kaide hedefine karşı terörle mücadele operasyonu düzenledi. Operasyon başarılı oldu ve sivil can kaybı olmadı” denildi.

BIDEN AÇIKLAMA YAPACAK

ABD medyası, operasyondan bilgisi olan kaynaklara dayanarak, operasyonda El-Kaide lideri Eymen El Zevahiri’nin insansız hava aracı saldırısı ile öldürüldüğü iddialarını paylaştı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın, yerel saat ile 19.30’da Beyaz Saray’ın balkonundan konuyla ilgili açıklama yapacağı kaydedildi.

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-