1 – 0 !

Φίλοι μου / μας!

1. Για όσους δεν περνάνε… καλά στην Ελλάδα, σ’ αυτήν την συγκεκριμένη Ελλάδα των πρώτων δύο 10ετιών του 21ου αι., ας δούνε με πολύ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ (!) τί γίνεται σήμερα στην ατμομηχανή της Ευρώπης Γερμανία!.. Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους εισήλθαν στο Βερολίνο, (το πιο σημαντικό!), σε μια Γερμανία που φωνάζουν όλοι οι πολίτες ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, φωνάζουν για την καταρρέουσα Οικονομία της Γερμανίας και ο… Σολτς, σφυρίζοντας αδιάφορα, μαζί με το αγαπημένο μας… μανεκέν Αναλένα (ΥΠΕΞ), αποδίδουν το πρόβλημα στην… Ακροδεξιά (“ο αποδιοπομπαίος τράγος” του ιδίου “διεθνούς σχεδίου”… ), και κατεβαίνουν σε “στημένες” διαδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της!.. Δεν σας θυμίζει λίγο το “τί κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω”;

Οι Γερμανοί θα το “πληρώσουν”, διότι θα τους κυνηγάει εσαεί η ε/κατάρα, αφού μας αδίκησαν και μάλιστα μας “βύθισαν” οικονομικά (μαζί με τους Γάλλους / Σαρκοζί), το 2010-2011 (επί “ΓΑΠ”), προκειμένου να σώσουν, σε βάρος μας, την Οικονομία τους!

Μας μακέλεψαν κυριολεκτικώς (!) στην Κατοχή και μας ξαναμακέλεψαν και στην αρχή της 2ης 10ετίας του 21ου αι. δια της δοτής τότε ατύπου Ευρωπαίας Π-Θ Καγκελαρίου Κας Α. ΜΕΡΚΕΛ, το καλύτερο τότε “πιστόλι” των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”!..

2. Ας μην βλέπουν κάποιοι τόσο υποτιμητικά θα έλεγα τον τ/ “ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟ”, αυτήν την ετήσια, υπό “Κ.Σ.”, τ/αεροναυτική άσκηση μεγάλης κλίμακος, που περιλαμβάνει την εξέταση πολλών σεναρίων κάθε φορά, με σύνηθες σχεδόν πάντα τέλος… απόβαση σε κάποιο νησί ή νησιά! Οι Τούρκοι σήμερα προσπαθούν να υλοποιήσουν ακριβώς την πολιτική στις θάλασσες ή και για (!) τις θάλασσες του… “ΕΘΝΑΡΧΗ” μας Ελευθερίου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στις αρχές του 20ου αι.!

Το “ΕΠΝ” θα πρέπει να ενσκύψει στο πρόβλημα, διότι περί αυτού πρόκειται, ας είμαστε ειλικρινείς, και να δει το πώς θα αντιμετωπίσει τον σε δημιουργία επικείμενο τουρκικό ναυτικό… Γολιάθ (!), του οποίου το “σκεπτικό κυριαρχίας” (του πώς δηλαδή έχει αποφασίσει να επιβληθεί στο… “μέγα το της θαλάσσης Κράτος… μας”) σας το γράψαμε εδώ πολλές φορές! (Μέχρι και πρόσφατα).

Το τ/πολεμικό πλοίο υπξ-εως “Ντέρια” θα είναι το 2ο μεγαλύτερο πλοίο του τ/Στόλου μετά από το “ΑΝΑΤΟΛΊΑ”. Κάτι πολύ σημαντικό! Φέρεται να έχει την δυνατότητα τροφοδοσίας με καύσιμα τ/ ναυτικών Μονάδων, λέγε με φουλάρισμα, για διάστημα μέχρι και 2-2,5 μήνες συνεχώς!

Στα επόμενα 3, 4 χρόνια, ίσως και συντομότερα, το ΤΠΝ θα αρχίσει να ενσωματώνει νέες Φ/Γ , νέο αεροπλανοφόρο, (θέλουν τέτοιο να είναι αυτήν την φορά), Υ/Β (παραλαμβάνεται “μεθαύριο” το “Πίρι Ρέϊς”, γερμανικής τεχνολογίας, τ/ναυπηγήσεως), κλπ!..

Άρα;

3. Έγραψε στο “μιλιτέρ”… “σάϊτ” του (ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ στο τί γράφουν και λένε τα “σάϊτ” αυτού του είδους) ο γνωστός δημ/φος και κατ΄εμάς “δημ/φος” και στην πραγματικότητα “ντίλερ”, “τρόπον τινά”, εξοπλιστικών, πως ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κος Χούπης, αναλαμβάνει από τον ήδη παραδώσαντα πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Φλώρο “χαμηλά τον πήχυ”! (Έγραψε και 1, 2 ακόμα παπαριές, και μια… αλητεία/ ξεδιαντροπιά σχετικά με τους νεκρούς μας στην Λιβύη, από την ενέδρα εκεί, αλλά θα σταθούμε μόνον στην παπαριά με τον… πήχυ! Ίσως, η αναφορά στην “ΔΕΠ” να ήταν και ένα… απαλό (sic) μήνυμα έμμεσου εκβιασμού προς τον Κο Χούπη, του “στυλ”, πρόσεξε να μας φερθείς καλά, αφού απ’ εκεί ήρθες στην θέση που κατέλαβες και είχες νεκρούς, κλπ)!

Τον είχε “τσιμπήσει” ο Φλώρος τον… Κύριο αυτόν, όπως και κάποιους άλλους του συναφιού του, και τους “πέταξε” (όχι ακριβώς με κλωτσιές, αχαχαχαχαχαχαχα), από το Πεντάγωνο, οπότε γι’αυτό ο πήχυς εγράφη στο κείμενο… χαμηλός!.. Καταλάβατε!..

Ο Φλώρος, κατά γενική ομολογία, πέτυχε στο έργο του, ό,τι και να πει ο οποισδήποτε! Επί ημερών του οι ΕΕΔ ορθοπόδησαν και πάλι και μάλιστα πάτησαν πολύ γερά στην γη, διότι ήσαν και ήμασταν αμφότεροι, ήτοι Φλώρος και λαός, τυχεροί, διότι ο Π-Θ της υπόψη περιόδου Κ.Κ.Μ. είχε / έτεινε “ευήκοον ους” στις ΕΕΔ και έτσι επετεύχθη ένας σχεδόν άριστος συνδυασμός 2 πολύ δυνατών μυαλών με τάση να βλέπουν μπροστά, με αποτέλεσμα να ωφεληθούν τα μέγιστα οι ΕΕΔ!

Οφείλουμε να πούμε ότι “Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ”! Αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα, καταλαβαίνετε!

Θέλουμε να θυμίσουμε ότι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” προσπαθήσαμε, και το πετύχαμε δια προτάσεών μας μέσα από τον “Ε.Θ.”, να στείλουμε κάποια μηνύματα, κάποια, κατ΄εμάς, “εκ των ων ουκ άνευ”… , που έπρεπε ο Κος Π-Θ να σκεφτεί καλά και ακολούθως να ενεργήσει ή όχι! “ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ”, έλεγαν οι Λατίνοι! Ψάξτε στο “σάϊτ” μας τί γράφαμε εδώ, όταν ανήλθε στην εξουσία ο νυν Π-Θ, αλλά και το τί του γράφαμε, όταν βγήκε για 2η φορά Π-Θ! Ο Κος Φλώρος μας διάβαζε και αν δεν έπαιρνε από εμάς πρωτογενή σκέψη – ιδέες, σε κάποια πολύ βασικά θέματα, (για να μην μας πείτε… εγωϊστές), σίγουρα ενίσχυε την τροφή της σκέψεώς του, με τα όσα κατά καιρούς γράφαμε!..

Τον πήχυ τον ανέβασε πολύ υψηλά ο Στρατηγός ΦΛΩΡΟΣ, αυτή είναι η αλήθεια και ο Κος Χούπης θα πρέπει να ξεπεράσει τουλάχιστον το ίδιο ύψος, ισοφαρίζοντας το υπάρχον ρεκόρ, όπως λέμε κυρίως στο άθλημα του στίβου, αν δεν μπορέσει να τον βάλλει και λίγο παραπάνω και να τον ξεπεράσει!..

Τέλος!

Ποτέ δεν κάναμε “τεμενάδες” στον Κο Φλώρο, δεν είναι του στοιχείου μας! Γράφαμε ό,τι βλέπαμε ή ορθότερα όσα ήμασταν σε θέση να δούμε! Είχαμε μάλιστα γράψει πως Αρχηγός θα έπρεπε να γινόταν από την Τάξη του ο Στρατηγός ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ Παναγιώτης, συμμαθητής και Αρχηγός της Τάξεώς του (1983), αλλά εκρίθη από κάποιους ανοήτους, όπως και από κάποιους ρουφιάνους ως… Χουντικής νοοτροπίας (αν και κατέληξε στην ΝΔ και αυτός) και τελικώς προφανώς ως Αξκός που, αν γινόταν Α/ΓΕΕΘΑ, η Αντιπολίτευση και τα… σκυλιά της θα θύμιζαν τα υποτιθέμενα… σοβαρά γεγονότα του 1982 – 1983 στην ΣΣΕ, με πρωταγωνιστή τον Φαραντάτο και η Κ-Β θα είχε πρόβλημα!

Υπό την έννοια της τηρήσεως της ιεραρχίας και μόνον (!) είμαστε ευτυχείς που αυτήν την φορά έγινε Αρχηγός Τάξεως Αρχηγός, έστω και των (ΔΒ), [ένα από τα σοβαρότερα σήμερα “Όπλα Υπξεως” των Στρατών διεθνώς], γράψαμε μάλιστα ότι θα έπρεπε να τον “πέρναγαν” από Α/ΓΕΣ πρώτα, αφού ήθελαν να τον “πάνε” για Α/ΓΕΕΘΑ, διότι για χρόνια ολόκληρα, πλην εξαιρέσεων, γινόντουσαν Αρχηγοί Αξκοί με “Χ” σειρά, όχι απαραιτήτως κακό, αλλά κατ΄εμάς, σίγουρα λάθος!..

Φλώρο είχαν να δούνε οι ΕΕΔ από εποχής ΓΡΑΨΑ, αν και ο Λαμιεύς Στρατηγός “έπεσε” πάνω στην εκδήλωση του σχεδίου των “Διεθνών Εβραίων” να μας οδηγήσουν σε μια νέα 100ετή δανειακή χρέωση, σε μια ήδη χρεοκοπημένη Ελλάδα, κάτι που τελικώς το πέτυχαν επί “Σόρος-Τσίπρα”, μετά από το πέρας της εξευτελιστικής για την Ελλάδα διαπραγματεύσεως στην ΕΕ, μεταξύ ημών και των “Θεσμών”, εκείνο το Καλοκαίρι του… θανάτου μας (Αυγ. 2015)!.. (Ήταν τότε που ο… περίπου “χθες” θανών Σόϊμπλε σχεδόν πανηγύρισε και είπε, “τώρα οι Έλληνες έπεσαν στην παγίδα”)!..

Συνεπώς είναι και λίγο άδικο για τον Κο Γράψα μια τέτοια σύγκριση! Αλλά ο Γράψας “πάλεψε”, όσο κανείς άλλος, όσο διοίκησε τις ΕΕΔ, γι’ αυτές, και κυρίως για να μην χάσουν αυτές την δυνατότητα να πολεμήσουν με αξιοπρέπεια τις ΤΕΔ, αν θα απαιτείτο!

Έτσι, έδινε απαντήσεις στις ΤΕΔ, όπου απαιτείτο, αλλά κάποια εξ αυτών… απάντηση, δεν άρεσε στην Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με αποτέλεσμα ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ και ΧΩΡΙΣ να κατηγορήσει κανέναν και καμμία, αντιθέτως δρων, απεστρατεύθη, διαψεύδοντας σε συγκέντρωση Στελεχών στο ΓΕΕΘΑ, ό,τι “κυκλοφορούσε”, κλπ, και κάλεσε τα στελέχη να συνεχίσουν να υπηρετούν με γνώμονα και… σημαία τον Όρκο τους, δείχνοντας και το πόσο ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ήταν!.. (Αυτό το ΥΨΙΠΕΤΕΣ στέλεχος που θα έπρεπε να είχε λόγο, ΣΙΩΠΑ και βγαίνουν και ομιλούν περί “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ”, περί των ΕΕΔ, κλπ, Κομματόσκυλα, μέλη της όποιας σήμερα… ε/”ΒΑΡΙΑ”, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Αυτά και… “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ” ΣΤΟ “ΜΙΛΙΤΕΡ”!..

Σημ. : O Φλώρος είναι, (αν δεν σφάλλουμε), από την Εύβοια, είναι γιός Αξκού, (επίσης αν δεν σφάλλουμε), στελέχους που υπηρέτησε κάποτε και ως εκπαιδευτής Αξκών στην ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ (Χαλκίδα) και σίγουρα σήμερα ο πατέρας αυτός θα χαίρεται από τους Ουρανούς ή επί Γης, αν ζει ακόμα, για την πορεία του γιού του και την κατάληξή της! Σίγουρα κάπου ο πατέρας αυτός θα είχε βάλλει το χεράκι του και (!) στην στρατιωτική διάπλαση του γιού του!

Από την Εύβοια όμως είναι και η σύζυγος του Κου Χούπη! Αυτό μας οδηγεί να σκεφτούμε πως, πλην βεβαίως των λοιπών κριτηρίων, στην άποψη Φλώρου για το ποιός θα ήταν ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, έπαιξε πιθανώς και έναν ρόλο (μικρό βεβαίως) και το συναισθηματικό στοιχείο, αφού ο Κος Φλώρος διαθέτει (και) συναισθηματική νοημοσύνη!

4. Η τ/Βουλή “άνοιξε” και πάλι, μετά τις εορτές σήμερα 16-01-2024! Για να δούμε τώρα τί θα γίνει με τα “F-16”!

O ΡΤΕ υπέρ της “ΧΑΜΑΣ”, υπέρ των “ΧΟΥΤΙ”, φανατικά κατά του δεχθέντος επίθεση Ισραήλ, μέλος, έστω και “τσόντα”, του “Άξονος Του Κακού” (ευχαριστούμε τον Ι/Π-Θ, Κον Νετανιάχου που χρησιμοποίησε προσφάτως την ορολογία μας, “Άξων Κακού”, άλλωστε περί αυτού πρόκειται), Ρωσίας – Ιράν – Κίνας (και εσχάτως και Β. Κορέας), χώρα στρατηγικός εταίρος της Ρωσίας και χώρα που δεν ακολούθησε, ως όφειλε, τα μέτρα της Δύσεως κατά της Ρωσίας (όπως πχ εμπάργκο και λοιπές επιβληθείσες κυρώσεις), μετά την ρ/εισβολή στην Ουκρανία, αγοραστής ρ/εξοπλιστικών συστημάτων, παρά το ότι είναι -“τύποις” πια κατ΄εμάς- χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και θεωρητικά φιλο-δυτική, πολεμάει ως τρομοκράτες τους Κούρδους του “ΡΚΚ” / “YPG”, που όμως υποστηρίζουν οι Η.Π.Α. , ως πολεμίους του “ISIS” / “DAESH”, είναι υβριστής πολλές φορές των Η.Π.Α., και, και, και… !…

Και μετά τα παραπάνω, ρωτάμε τους Κους Μπάϊντεν – Μπλίνκεν! “Σ’ αυτούς θα δώσετε “F-16″, κλπ, κλπ, κλπ”; “Τόσο πολύ σοβαρό θέμα είναι η είσοδος της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, που θα γίνετε διεθνώς “ρόμπ-ντε σαμπρ”, και αν πουν το “ναι” οι Τούρκοι για την είσοδό της,  θα τους δώσετε τα α/φ που ζητούν“; “ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΡΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ”;

Θα μου πείτε, “εδώ η Σουηδία, που θέλει να μπει στο ΝΑΤΟ, δέχεται να είναι… πιόνι ενός συγχρόνου Στρατοκράτους, μιας ιδιομόρφου ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, όπως είναι η Τουρκία, και μάλιστα την στιγμή που οι ΜΥ της “έφαγαν” κάποτε έναν από τους καλυτέρους πολιτικούς της, λέγε με Όλαφ ΠΑΛΜΕ, η Αμερική “σε… μάρανε”;

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον η συνέχεια του Αμερικανο-Σουηδο-Τουρκικού… “σίριαλ”! Τί λέτε και εσείς;

5. “Δώρο”, τρόπον τινά, (λέμε εμείς τουλάχιστον), ό,τι παρακάτω θα αναγνώσετε, προς τον νέο Α/”ΕΛΑΣ”, Κον ΜΑΛΛΙΟ, στον οποίον ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” στο έργο του, όπως και “ΚΑΛΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ” στον προκάτοχό του, Κον Μαυρόπουλο, τον οποίον πρέπει να αγαπά πολύ ο ΘΕΟΣ, άρα να τον ευχαριστεί, (του προτείνουμε), κάθε φορά που θα προσεύχεται, αφού δεν είχε στου “ΡΕΝΤΗ”, όπως θα μπορούσε… άνετα να είχε, καμιά 100 + θύματα / νεκρούς πολίτες, με την… ποντικοπαγίδα που επέβαλαν (!) οι δικοί του στους φιλάθλους, μετατρέποντας το γήπεδο σε “θάλαμο αερίων”, απ’ όπου δεν μπορούσε να ξεφύγει κανείς!… (Παιχνίδι “βόλλεϋ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. – ΠΑΟ, το οποίο διεκόπη στο 2ο σετ και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0 υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.)

Το “δώρο” είναι ταυτόχρονα και βοήθεια, χωρίς βεβαίως να μας έχει ζητηθεί… , στους Αστυνομικούς της Δνσεως “Εγκλημάτων Κατά Ζωής”!

Λέμε λοιπόν πως:

 • α. Για να είναι το ΙΧ των δολοφόνων του δύσμοιρου Ζαμπούνη κλεμμένο από το Μιλάνο, οι κλέφτες και κάτοχοί του ήσαν (αρχικώς τουλάχιστον, αλλά και ίσως και ακολούθως) Αλβανοί*! [Οι Αλβανοί έχουν κάνει “κατάληψη” του Μιλάνου ή και (!) του Μιλάνου, αν θέλετε, και ασφαλώς το ίδιο και η Μαφία τους, ενώ είναι και φανατικοί οπαδοί της Μίλαν γενικότερα, λόγω των χρωμάτων της φανέλλας της υπόψη Ομάδος, που είναι ίδια με αυτά της σημαίας τους! “Δεν το συζητάμε” βεβαίως ότι οι Αλβανοί είναι… λάτρεις των ακριβών πολυτελών ΙΧ, ενώ εδώ και πολλά χρόνια και τουλάχιστον μέχρι πρότινος, η Αλβανία είχε… πήξει από ΙΧ κλεμμένα από την Ιταλία]!..
 • * Δεν θα ήταν λάθος να ρωτάγατε την “ΕΥΠ”, μήπως έχει φωτογραφίες από Αλβανούς ασκούμενους στην χρήση “ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ”, κλπ, (ώστε να βλέπατε… σώματα, κλπ), στα Καλάβρυτα, στο Περτούλι Τρικάλων, (ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥΣ / “ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, αλλά και ένα από τα πολύ δυνατά Κέντρα της “Μαφία” τους), στην περιοχή που περικλείεται από το χωριό Σκοτεινή (Ν. Κορινθίας) – Λεβίδι (Ν. Αρκαδίας) και είτε προς Μαίναλο, είτε προς Βυτίνα, κλπ, περιοχή όπου φυσικά δεν ασκούνται μόνον Αλβανοί, Σοσιαλιστές κυρίως (ΡΑΜΙΚΟΙ), αλλά και πολύ Τσετσένοι, οι οποίοι στην Ιεραρχία… σκληρότητος, παίρνουν το… χρυσό μετάλλιο, με δεύτερους τους Γεωργιανούς και τρίτους τους Αλβανούς! (Ένιοι αυτών ζουν στην Νεμέα).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΑΝ Η “ΕΥΠ” ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ “ΦΤΑΣΕΤΕ”, ΦΙΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΕ… ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ!.. ΟΙ Α/ΜΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!.. ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΟΡΓΑΝΑ” ΤΟΥΣ!..

 • Ακόμα! Αυτός ο Αλβανός της… Παν-πολης πού είναι τώρα; Είναι “μέσα” ή όχι; Δεν τον ρωτάτε και αυτόν…… ;
 • Ο άλλος Αλβανός, αυτός στο… “ΓΚΑΖΙ” θα (σας) βοηθούσε πολύ, νομίζουμε, αφού είναι 100% βέβαιο ότι είναι και αυτός εκτελεστής (!) και χρονικά δεν απέχει πολύ η… εμφάνισή του, με αυτήν των… “Κων” στο Βενζινάδικο του αρχι-μπράβου του Κου Μελισσανίδη, Β. Ζ. !
 • Αφού όμως “δεν τον έχετε”, δεν ρωτάτε (μια απλή ερώτηση), αυτόν που έχετε και σας έλεγε ψέμματα (τάχα ότι αιφνιδιάστηκε με τους πυροβολισμούς του συμπατριώτη του κατά των 3 Κρητικών, κλπ, ενώ μετά έβγαζε ατάραχος τις πινακίδες του πολυτελούς ΙΧ, του παρ’ ολίγον φονιά φίλου του) και που γνωρίζει, όπως εμείς πιστεύουμε, σχεδόν 100%, τα πάντα που σχετίζονται με εκτελέσεις, μπράβους, εκτελεστές, τόπους που συχνάζουν, που… εκπ-νται, κλπ, κλπ, κλπ, Αλβανοί, αλλά και άλλων εθνικοτήτων άτομα συνεργαζόμενα μαζί τους;
 • Αλήθεια! Εκείνος ο ψηλός Αλβανός, ο… Αλκέτ ΡΙΖΑΪ και “κολλητός” του καταζητούμενου Παλαιοκώστα (θα τον… ψάξετε και επί ηγεσίας σου αυτόν, Κε Μάλλιε;), μήπως θα μπορούσε να δώσει καμιά απάντηση σε κάποια από τις πολλές φαντάζομαι ερωτήσεις που θα σας έχουν ήδη γεννηθεί; Δεν θα ήταν λάθος να τον ρωτάγατε!.. Λέμε εμείς τώρα!..
 • β. Επίσης! Ο τρόπος που ο αριστερόχειρας “καθαρά” και όχι (!) δυνάμενος να ρίχνει και με τα 2 χέρια, όπως ακούσαμε να λέγεται, ο μέσου ύψος πλατυμούτσουνος αυτός δολοφόνος (επειδή έρριξε με το δεξί την ας την πούμε “χαριστική βολή” και το δεξί του χέρι έτρεμε, ελάχιστα, αλλά έτρεμε, όταν πυροβόλησε), δείχνει ότι είναι άτομο που μπορεί προηγουμένως να εργαζόταν σε βενζινάδικο και μάλιστα να… έπλενε αυτοκίνητα!.. Προσέξτε το πώς υψώνει και ρίχνει με το “Καλασνίκωφ” την 2η φορά, όταν “γεμίζει” και πάλι και επανέρχεται να κτυπήσει τον στόχο του! Επίσης, όταν θα φτιάχνεται το “προφίλ” του, μην ξεχάσετε να εξετάσετε και το πώς έτρεξε βγαίνοντας από το ΙΧ ο δολοφόνος, προσέχοντας τα πόδια του!..
 • Ο 2ος φονιάς, νομίζουμε όχι (!) τυχαίως, προσβάλλει από δεξιά και πίσω τον στόχο, όντας αξονικά κάθετος με τον άλλον, γεγονός που δέιχνει ότι οι 2 δράστες έχουν στρατιωτική εκπ-ση ή έχουν διαβάσει σχετικά, κάτι πολύ πιθανό! Αυτός ο φονιάς δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, στο “Βίντεο”, όπως ο άλλος στο παράθυρο του οδηγού, ο οποίος μάλιστα, λέμε εμείς, ηλικιακά θα πρέπει να κυμαίνεται από 25, έως 30 ετών, γεγονός που σημαίνει πως η ΜΑΦΙΑ των Αλβανών στην χώρα μας, [αυτή που σε λίγα χρόνια θα λέγεται… ελληνική, αλλά θα είναι ελληνική “μαϊμού”, ελλείψει Ελλήνων πια, (είχαμε τις προάλλες γράψει σχετικά)], “περνάει” σε χέρια ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, οι οποίοι ακόμα (!) λειτουργούν “υπό το Κράτος” 90% ενθουσιασμού και 10% μυαλού, ευρισκόμενοι στο στάδιο που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία των Ποινικών στην χώρα μας, “βγάζοντας από την μέση” τους Έλληνες… συναδέλφους τους (sic)! / Γιατί να κτύπαγαν εκτελεστές από την τέως ΕΣΣΔ τον Ζαμπούνη, είτε με αφορμή τα πετρέλαια, είτε τα τσιγάρα; “Δεν τα πάνε, σήμερα, καλά” οι “κολλητοί” φίλοι, όπως εμφανίζονταν τουλάχιστον, Μελισσανίδης (κυρίως πετρέλαια) – Σαββίδης (κυρίως τσιγάρα); STOP αρκεί αυτό.
 • Πάντως, το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε αριστερόχειρας, ως ένας εκ των 2 δολοφόνων (και ως επικεφαλής, Ο.Κ.), ίσως (!) αποδειχθεί πως ήταν το ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ (!) ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ (!) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!

Κε Αρχηγέ!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ… ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ (sic) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΕ ΜΑΛΛΙΕ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ! (ΑΚΟΥΣΑΜΕ “ΜΑΛΛΙΟΣ” ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ, ΚΛΠ)!..

ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” “ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ, ΚΛΠ! ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ… ΙΟΥΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΛΟΓΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η “ΔΝΣΗ ΕΣ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ”!

“ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ!

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ, ΚΑΙ (!) ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!..

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΣΕΤΙ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ “ΜΑΡΦΙΝ”.
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΥΟ (2) ΝΕΟ-ΝΑΖΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ” (ΚΑΠΕΛΛΩΝΗ – ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ).
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΗΜ/ΦΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ.
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Β. ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Δ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ (“ΚΑΠΕ”).
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΜ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Ι. ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΥ
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Β. ΡΟΥΜΠΕΤΗ – ΔΙΟΝ. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ (“ΜΠΕΛΛΑ ΜΑΦΙΑ”)
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΖΑΜΠΟΥΝΗ.
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – ΝΟΙ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΣΟΥΡΗ.

ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

Α! ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ Β. ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 

ΑΓΓΕΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

-/-

ΥΓ

1.

Τα 20 πράγματα που δεν ξέρεις για τους αριστερόχειρες

Ξέρατε ότι οι αριστερόχειρες βλέπουν καλύτερα κάτω από το νερό απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες; Ότι μεθούν πιο γρήγορα από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, που σκέφτεται με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου και γράφει με το δεξί χέρι; Ότι είναι εξυπνότεροι, ομορφότεροι;

 Τραβήξαμε την προσοχή σας; Ωραία. Τώρα μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό το τελευταίο γεγονός αμφισβητείται έντονα από μια παγκόσμια συνωμοσία δεξιόχειρων, οι οποίοι έχουν φτιάξει έτσι τον κόσμο ώστε να εξυπηρετεί μόνο τις δικές τους ανάγκες.

 Μέχρι, όμως, να αποδειχτεί επιστημονικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μπορούμε να επικαλούμαστε έρευνες οι οποίες αποδεικνύουν επιστημονικότατα την υπεροχή και τις ιδιαιτερότητες του 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς οι αριστερόχειρες:

 -Αναπτύσσουν καλύτερη τρισδιάστατη αντίληψη, και καταφέρνουν καλύτερα από τους δεξιόχειρες να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

– Προσαρμόζουν ταχύτερα την όρασή τους, και βλέπουν καλύτερα, κάτω από το νερό.- Συνέρχονται πιο γρήγορα από εγκεφαλικά επεισόδια.

 – Υποφέρουν περισσότερο από αϋπνίες.

 – Διαπρέπουν σε δημιουργικά επαγγέλματα, τα οποία έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν, σε σχέση πάντα με τους δεξιόχειρες. -Τρομάζουν ευκολότερα και υποφέρουν περισσότερο από το μετατραυματικό στρες.- Έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να γίνουν αλκοολικοί σε σχέση με τους δεξιόχειρες. Το δεξί κομμάτι του εγκεφάλου (το οποίο χρησιμοποιούν περισσότερο) έχει, για κάποιο λόγο που χρήζει περισσότερης έρευνας, μικρότερη ανοχή στο αλκοόλ απ’ ό,τι το αριστερό.

 -Είναι κατά 50% περισσότεροι άνδρες από τις γυναίκες.- Ζουν κατά μέσο όρο εννέα χρόνια λιγότερο από τους δεξιόχειρες.

– Έχουν 39% περισσότερες πιθανότητες να είναι ομοφυλόφιλοι.- Οι αριστερόχειρες απόφοιτοι πανεπιστημίων καταλήγουν κατά 26% πλουσιότεροι από τους δεξιόχειρες απόφοιτους. Και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα που (στοίχημα) δεν ξέρατε:

 – Έχει παρατηρηθεί η τάση στα δίδυμα αδέρφια ένα εκ των δύο να είναι αριστερόχειρας.

 -Οι περισσότεροι αριστερόχειρες ζωγραφίζουν φιγούρες που κοιτάζουν προς τα δεξιά.

– Υπάρχουν 1.447 αγγλικές λέξεις που μπορούν να γραφτούν μόνο με το αριστερό χέρι σε ένα πληκτρολόγιο QWERTY. Μόλις 187 λέξεις μπορούν να γραφτούν μόνο με το δεξί.

 -Τέσσερις εκ των πέντε σχεδιαστών του πρώτου Macintosh ήσαν αριστερόχειρες.

 – Ο Αριστοτέλης, ο Νίτσε, η Ζαν ντ’ Αρκ, ο Αϊνστάιν, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ιούλιος Καίσαρας, η Μαρί Κιουρί, ο Λιούις Κάρολ, ο Καρλομάγνος, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Φραντς Κάφκα και ο Μαρκ Τουέϊν ήταν όλοι αριστερόχειρες.

 -Υπήρχαν αριστερόχειρες Νεάντερνταλ. Κι ήταν, κι αυτοί, μειοψηφία.

 – Πρόσφατη έρευνα στη Δανία κατέληξε ότι οι αριστερόχειρες πολιτικοί έχουν αβαντάζ στα τηλεοπτικά debate, καθότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος τείνει να εκλαμβάνει τις χειρονομίες των δεξιών χεριών ως «καλές» κι εκείνες των αριστερών ως «κακές».

 Η εικόνα που προβάλλει η τηλεόραση είναι στην ουσία αντεστραμμένη, οπότε οι αριστερόχειρες πολιτικοί καταλήγουν να λαμβάνουν περισσότερες ψήφους, πράγμα που αποδεικνύεται και από την μακριά λίστα των αριστερόχειρων προέδρων των ΗΠΑ.

2.

Αριστερόχειρας ο εκτελεστής της 17Ν

 

Ο αριστερόχειρας εκτελεστής της 17 Νοέμβρη, ο οποίος έχει εμφανισθεί σε

ελάχιστα χτυπήματα της οργάνωσης-φάντασμα, ήταν ο δράστης που όπλισε το 45άρι

πιστόλι και πυροβόλησε τον στρατιωτικό ακόλουθο της βρετανικής πρεσβείας

Στίβεν Ουίλιαμ Τζον Σόντερς!

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των

«ΝΕΩΝ», οι ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετά την ανάλυση των

στοιχείων που συγκεντρώθηκαν τόσο από τη σκηνή του εγκλήματος όσο και από τις

καταθέσεις των μαρτύρων.

Ο αριστερόχειρας εκτελεστής της 17 Νοέμβρη εμφανίσθηκε για πρώτη φορά πριν από

16 χρόνια, στις 3 Απριλίου 1984, ως δράστης της απόπειρας δολοφονίας του

Αμερικανού λοχία της Τσάσμαγκ (Αμερικανικής Στρατιωτικής Αποστολής) Ρόμπερτ

Τσαντ. Μόνο που τότε δεν είχε στα χέρια του το ίδιο 45άρι πιστόλι, αυτό που,

όπως έχουν δείξει οι βαλλιστικές εξετάσεις της “Διεύθυνσης Εγκληματολογικών

Ερευνών”, χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου

και, κατά το παρελθόν, σε άλλες πέντε περιπτώσεις.

Παρ’ ότι, ωστόσο, ο αριστερόχειρας της 17 Νοέμβρη ανασύρει και χρησιμοποιεί

πότε το ένα και πότε το άλλο από τα δύο 45άρια πιστόλια της οργάνωσής του, στα

25 χρόνια δράσης της έχει αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή σε ελάχιστες

περιπτώσεις.

 

Λεωφόρος Βουλιαγμένης. Στις 3 Απριλίου 1984, η 17 Νοέμβρη επιχειρεί

ανεπιτυχώς να σκοτώσει τον Αμερικανό λοχία της Τσάσμαγκ Ρόμπερτ Τσαντ. Σε αυτή

την επιχείρηση εμφανίζεται για πρώτη φορά ο αριστερόχειρας εκτελεστής της

οργάνωσης-φάντασμα. Στη φωτογραφία, άνδρες της Αστυνομίας εποπτεύουν τον χώρο

της επίθεσης

 

Τα στοιχεία, που συνηγορούν υπέρ του ότι ο δράστης της δολοφονίας του Βρετανού

στρατιωτικού ακολούθου είναι αριστερόχειρας, στηρίζονται στον εξής συλλογισμό:

οι τρεις από τους τέσσερις κάλυκες βρέθηκαν μέσα στο λευκό Ρόβερ που οδηγούσε

ο Στίβεν Ουίλιαμ Τζον Σόντερς, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο

εκτελεστής είχε καταφέρει να προσεγγίσει, να πλησιάσει δηλαδή πολύ κοντά και

να πυροβολήσει τον στόχο του ­ μετά τον πρώτο πυροβολισμό που θρυμμάτισε το

τζάμι ­ μέσα από το παράθυρο!

Δεχόμενοι αυτή την ερμηνεία των γεγονότων, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι

ο δράστης, ο οποίος επέβαινε ως συνοδηγός στη μηχανή εντούρο, δεν θα μπορούσε

να πυροβολήσει με το δεξί του χέρι. «Δεν γίνεται, είναι εξαιρετικά απίθανο να

πυροβόλησε με το δεξί χέρι, αν δεχθούμε ότι το πιστόλι είχε μπει μέσα στο

αυτοκίνητο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Τις προαναφερόμενες εκτιμήσεις των ειδικών εμπειρογνωμόνων της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται

να στηρίξει και η κατάθεση ενός από τους μάρτυρες, ο οποίος στην πολύωρη…

ανάκρισή του από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για ένα πράγμα

ήταν σίγουρος: ότι είδε τον δολοφόνο να πυροβολεί με το αριστερό χέρι!

Ανάλογη βεβαιότητα είχε εκφράσει ένας από τους βασικούς αυτόπτες μάρτυρες της

απόπειρας δολοφονίας του Αμερικανού λοχία της Τσάσμαγκ, που πραγματοποιήθηκε

στις 3 Απριλίου 1984 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Μπραχάμι. Σε αυτή την πρώτη

του εμφάνιση του αριστερόχειρας εκτελεστής της 17Ν είχε αποτύχει να φέρει εις

πέρας την αποστολή του, καθώς ο Ρόμπερτ Τσαντ με αστραπιαίους ελιγμούς, αν και

βαριά τραυματισμένος, κατάφερε να αποφύγει τον θάνατο.

Και στις δύο περιπτώσεις (του Τσαντ και του Στίβεν Σόντερς) ο αριστερόχειρας

εκτελεστής έδρασε με πανομοιότυπο τρόπο. Προσέγγισε τους στόχους του σε

δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας (Κηφισίας, Βουλιαγμένης), όταν τα οχήματα των

θυμάτων τους ακινητοποιούνταν στους φωτεινούς σηματοδότες. Ο εκτελεστής

επέβαινε ως συνοδηγός σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, θέση που του επιτρέπει να

χτυπήσει αποτελεσματικά και να διαφύγει με ασφάλεια στα γύρω στενά.

Εξυπακούεται ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκονται και άλλα μέλη της οργάνωσης,

τα οποία παρακολουθούν τις όλες κινήσεις τους, έτοιμοι να δράσουν εάν συμβεί

κάτι απρόβλεπτο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων της απόπειρας δολοφονίας του

Αμερικανού λοχία, οι δράστες ήταν ηλικίας 25-30 ετών. Αν πρόκειται για τα ίδια

πρόσωπα, αυτό σημαίνει ότι οι δράστες που επέβαιναν στην εντούρο μηχανή και

πυροβόλησαν τον Βρετανό στρατιωτικό ακόλουθο είναι μεταξύ 41 και 46 ετών!

-/-