“Έξω Από Τα Δόντια”!..

Φίλοι μου / μας!

Διαβάσαμε τί έγραψε ο γνωστός “δημ/φος”… , Δήμος ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ένας Λευκαδίτης Κομμουνιστής που έγινε ό,τι έγινε (και κυρίως “Ματσό”!!!) χάρη στο “ΠΑΣΟΚ” του Α. Γ . Παπανδρέου, σχετικά με το ότι ο Πτέραρχος ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ δεν έγινε Α/ΓΕΕΘΑ! (“Πηδάω” την μεγαλο-παπαριά που έγραψε ότι δεν τον άφησαν ούτε Α/ΓΕΑ, αφού αυτό με βάση την τελική επιλογή Χούπη, δεν θα μπορούσε να συμβεί, αφού ο Πτέραρχος ήταν αρχαιότερός του)!

Έγραψε λοιπόν ότι ο Πτέραρχος “πλήρωσε” τα εξής γεγονότα: (Ο αξιολογών ήταν η… ΝΔ, “και καλά”)!..

α. Τα όσα συνέβησαν στην Νέα Αγχίαλο με τις φωτιές και στις εκεί ευρισκόμενες αποθήκες πυρ-κών της “ΕΠΑ”

β. Τις πλημμύρες στην Θεσσαλία και 

γ. Το θάνατο του Επισμηναγού Κωστέα στην Καλαμάτα, στην τελευταία, “αποχαιρετιστήρια” πτήση του εκπ-κού α/φ “Τ-2”.

ΔΕΝ ΘΑ “ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ” ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ, ΑΛΛ΄ΟΜΩΣ “ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ”, ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ “ΔΗΜ/ΦΟ”, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΗΡΑΛΕΟ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΒΕΡΥΚΙΟ, ΟΤΙ ΠΧ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ α. ΗΤΑΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΩΜΙΚΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ “ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ”, ΠΩΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ β. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΕΟΜΗΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ… 1000 Ε/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Α/Φ ΝΑ ΕΙΧΕ Η “ΕΠΑ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ γ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΤΩΣΗ Α/Φ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟΥ Η (ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΓΕΣΙΑ!

Ο,ΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΕΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΒΕΡΥΚΙΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΕΔ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ Α/Μ-ΙΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΥΠΑΜ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ: 

Α. ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΣΕ ΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ “ΕΥΘΥΝΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΡΩΤΑΜΕ:

ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ “ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΟΥΡΙΑ” ΣΤΟΝ ΦΛΩΡΟ, ΕΝΩ “ΑΝΑΘΕΜΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΡΕ ΣΥ ΒΕΡΥΚΙΕ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΤΕ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟΤΕ Ο Α/ΓΕΑ, Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΏΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΩΡΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΑΚΟΜΑ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο Π-Θ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΠΩΣ ΠΧ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΤΥΠΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ! (Ε/Φ “ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ”, Ε/Φ “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΗ”, ΚΛΠ).

ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ;

ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΈ, Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΓΑΜΗΜΕΝΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΣΤΩ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ) ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΙΣ Κ-Β ΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΧ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ, ΑΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ, ΚΛΠ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ… ΣΚΟΤΩΣΕ, ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΟΠΟΙΟ ΨΕΜΑ, ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ;

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 90%;

ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ “ΛΟΚΑΡΕΙ” ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΙΑ (ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ… , ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΥΚΛΩΣΗ” ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΑΠΟ Τ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΠΧ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΛΒΑΝΟ-ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ), ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2017, ΚΑΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… ΧΑΛΚΙΔΑ, (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΩΝ “ΑΝΟΡΑΚ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕ ΜΑΡΚΑ “NORTH FACE” ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ”), ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ (ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ), ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΑΚΟΜΑ, ΚΛΠ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΚΕ ΒΕΡΥΚΙΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ή ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ή ΟΙ “ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ” ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ “ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ” ΤΗΣ ΕΥΠ ΘΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ Π-Θ ΠΩΣ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΛΠ, ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ Η… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ; (ΓΙΑ ΕΜΑΣ, “ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ” ΒΕΒΑΙΩΣ)!.. 

Β. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΟΥΜΕ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΜΆ (ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ / ή Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ / ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ) ΕΣΤΡΕΨΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ / ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ” ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ”, “ΓΙΑΤΙ”; ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΒΕΡΥΚΙΕ, ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΑ” ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ / ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΕΔ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ!..

ΕΠΙΣΗΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ “ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΡΙΣΕΩΝ”! Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ Κ-Β! ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ Κ.Κ.Μ., ΟΥΤΕ, ΕΣΤΩ (!), ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Α/Π-Σ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΩΣ Η ΤΟΤΕ Κ-Β ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ “ΕΠΑΙΖΕ ΘΕΑΤΡΟ” Σ’ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ … ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙΣ, ΚΕ… ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ, … ΕΝΤΟΜΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ!..

Γ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΕΔ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΕΡΥΚΙΕ, ΝΑ ΛΑΠΑΔΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ), ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΩΜΕΝΗ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 4 ΔΙΣ $ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΛΟΑΤΚΙ”, ΤΗΣ Κ-Β ΣΕΩΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ”, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΜΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΞΙΟ-ΔΙΚΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ… ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!..

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΧΗΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ (ΘΑΝΑΤΟΥΣ) ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ; 

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ.. ΦΙΛΗΣΟΥ (ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ), ΒΕΡΥΚΙΕ!.. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΑΞΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ 100%!.. ΚΟΥΡΑΣΕΣ, ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ; ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ!.. 

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ… ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, (ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΙΑ), ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ, ΤΊ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!.. (Α! ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ… “ΑΡΧΙΔΑΚΙ”, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ή ΕΣΤΩ “ΣΟΒΑΡΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ” ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ “ΕΕΔ”, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ… “ΓΚΑΤΣ” ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ… “ΦΟΚΟΥΣ” ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ, … “ΚΛΟΥ” ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ)!

ΛΕΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΤΩΡΑ!..

Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ, ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ “ΕΕΔ”, “ΠΛΗΡΩΣΕ” ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ “ΠΏΣ” ΣΗΜΕΡΑ), Η “ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ”, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΤΟ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ “ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ” / “ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ”!..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΟΜΑΔΑ” Η “ΣΟΒΑΡΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΣΑ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ… ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ… ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ “ΕΕΔ”

Η “ΟΜΑΔΑ” ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”-ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ “ΟΜΑΔΑ”), ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ 2 ΑΔΕΛΦΩΝ!.. (Ο ΕΤΕΡΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝΥΜΙΟ “ΕΝΔΡΟΜΙΔΑΣ”! ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΤΟΥΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ “ΕΕΔ”)!..

Η “ΟΜΑΔΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ” ΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”! (ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΓΚΑΖΠΡΟΜ”)!

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ, “ΜΕ ΤΡΟΠΟ”, ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ… ΛΑΠΆ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ… “ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ”, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩ-ΔΟΤΗΣ Ή ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ, ΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΣ!..

ΑΥΤΗ Η “ΟΜΑΔΑ”, ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΒΕΡΥΚΙΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΚΑΝΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ “ΔΙΑΜΑΝΤΙ”, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΜΕ, ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ, (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΣΑΝ, ΗΤΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΩΝ “ΕΕΔ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ), ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ, “ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ” ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ… ΔΗΜ/ΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ “ΔΗΜ/ΦΕ” ΒΕΡΥΚΙΕ! 

ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ Ο,ΤΙ (!) ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ), ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ / ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ!..

ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΟΜΑΔΑ” ΔΕΝ “ΕΖΗΣΕ” ΤΥΧΑΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!.. Ο Σ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΟΥΛΕΥΕ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ), ΣΤΟΝ ΚΟ “ΝΙΑΟΥ”, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΤΙΓΡΗ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ε/ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΕΙ (“ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ” ΑΠΕΚΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΝ), ΜΕΤΑ ΤΟ “ΣΤΗΜΕΝΟ” ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΑΕΚ 1 – 2, ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ, ΣΤΙΣ 07-01-2024, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ (ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ – Σ. και Κ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ) ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ “ΔΟΥΛΑΚΙΑ”, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ… ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΣ, ΕΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΜΙΑΣ ΘΕΣΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ “ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ “ΜΙΚΡΟΙ”, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΤΗΝ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” ΤΗΣ “ΟΜΑΔΟΣ”, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ “ΕΕΔ”!..

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… “ΒΑΡΙΑ”, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ / … ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΔΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ, ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ… ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΗΚΕ!..

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ, ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Α/Φ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΠΟΥ Ο ΓΑΛΛΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ, Ε/ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΑΠΟ ΜΗΤΡΑ), ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ “ΚΟΝΑΡ”, ΗΤΟΙ “ΜΑΛΑΚΑ”, ΔΙΟΤΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΔΥΘΗ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ “Γ.Α.Π.”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ (ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ… ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ “Β. ΕΛΛΑΔΟΣ” ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ), ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΝΟ “1” ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”!..

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Σ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ “ΑΓΓΙΖΕ” ΕΝΑΝ “ΗΡΩΑ”;

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΔΩ ΚΑΝΑΜΕ “ΕΘΝΑΡΧΗ” ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΩΩΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ; ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ “ΗΡΩΑΣ”, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ (!), ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ “ΧΡΕΩΜΕΝΟ” ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ… ΙΜΡΑΛΙ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΘΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΟΝ “ΦΥΛΛΑΕΙ”, ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, “ΔΩΣΤΟΝ, ΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΔΩΣΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ!.. Ο ΟΤΖΑΛΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ… ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ “ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ”!.. 

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ – ΣΗΜΙΤΗ – ΕΤΣΕΒΙΤ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΟΤΖΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΟΛΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ… “ΗΡΩΑΣ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο “ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΑΜΑΩ” ΚΑΙ ΨΙΛΟ-ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! (ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ)!..

Η ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ, (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ), ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΗΤΟΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ!.. [ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο “ΝΙΑΟΥ” ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΣΤΑ 3 ΓΚΟΛ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΕΝΑ, (ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, “ΣΤΑ 3 ΚΟΡΝΕΡ ΠΕΝΑΛΤΥ”), ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΕΛΙ ΤΟΝ… ΡΕΤΣΟ… ΣΑΦΩΣ!!!]!..

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ! ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ “ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ” ΤΟ “ΜΑΓΑΖΙ” ΤΟΥ “Ε.Θ.”! ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΕΛΛΗΝΑΣ”, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ), ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΜΑ “ΑΓΓΕΛΩΝ” 3 ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΜ (ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΕ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ Π-Θ ΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ), “ΠΡΟ-ΠΟ” (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο “ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ” ΣΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ – ΤΕ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ… ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΣΟΥ;) ΚΑΙ “ΥΠΕΞ”, ΟΠΟΥ, ΣΕΒΑΣΤΕ Π-ΘΓΕ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ “ΣΟΥΤΑΡΕΙ”, ΑΦΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΥΨΙΠΕΤΗ Ε/ΛΑΟ, ΕΙΝΑΙ Κ-Β ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΡΤΕ, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ… ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΗΓΕΤΗ! (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ / ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΨΙΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ”)!..

ΑΥΤΑ ΒΕΡΥΚΙΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ… ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

ΠΏΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ:

“Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ,ΟΥΤΕ ΤΗ ΤΡΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ”!.. 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-