“ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” ΠΡΙΓΚΗΠΑ!..

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 17-04-2021, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΘΟΣ 8 ΗΜΕΡΩΝ, Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΟΥΙΝΔΣΟΡ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΡΥΠΤΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΩΣΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ, ΜΑΖΙ!..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!

Πρίγκιπας Φίλιππος: Τι προβλέπεται να γίνει με την περιουσία του;

Έφυγε από τη ζωή ο Πρίγκιπας Φίλιππος; Τί μας κρύβουν; | Grande Magazine

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η καταθλιπτική μητέρα, ο 70ετής γάμος, η αμύθητη περιουσία και η οργάνωση της κηδείας του

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ποιος θα παραβρεθεί στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου | LiFO

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Χ+1 στιγμιότυπα από το τελευταίο αντίο - Η βασίλισσα, οι πρίγκιπες, οι δούκισσες και η τελετή

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Χ+1 στιγμιότυπα από το τελευταίο αντίο - Η βασίλισσα, οι πρίγκιπες, οι δούκισσες και η τελετή

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Χ+1 στιγμιότυπα από το τελευταίο αντίο - Η βασίλισσα, οι πρίγκιπες, οι δούκισσες και η τελετή

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Χ+1 στιγμιότυπα από το τελευταίο αντίο - Η βασίλισσα, οι πρίγκιπες, οι δούκισσες και η τελετή

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Χ+1 στιγμιότυπα από το τελευταίο αντίο - Η βασίλισσα, οι πρίγκιπες, οι δούκισσες και η τελετή

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΑΦΗΚΕ ΚΑΙ(!) ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ!..

ΕΜΕΙΣ, ΑΠ’ ΕΔΩ, ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ, ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΕΡΝΟΤΑΝ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΕΡΝΕΤΑΙ), ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ “ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ” ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “4Η ΕΞΟΥΣΙΑ”, Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ “ΒΑΣΙΛΕΙΑ”, “ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, “ΒΑΣΙΛΕΙΣ”, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!..

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, (ΜΑΖΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ “ΚΕΝΤΡΟ”), ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ(!) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ Κ/ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ (1946-1949)!..

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ “ΕΘΝΑΡΧΗΣ”, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ Κ/Φ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ”, ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1974, (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΕΝΑ 30% ΤΟΥ Ε/ΛΑΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΥΛΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΛΕΙΣΕΙ” ΤΟ “ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ” ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ”!..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1974, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΟΦΟΔΕΗ ΕΓΩΪΣΜΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ!

ΗΤΑΝ ΤΟ 1963, ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ “ΣΚΗΝΙΚΟ” Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΤΗΣ ΤΟΤΕ “ΕΔΑ”, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ), ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, ΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ “I.S.”, ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ Ε/ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε.!

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Ε/ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΙΩΣΕ, ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ “ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ” ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΒΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Α/Δ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Ο ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΓΕ, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ 1974, ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΣΤΟΝ Ε/ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΒΙΤΙΚΟ ΚΚΕ!

ΕΤΣΙ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ Κ.Κ.Ε., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΡΕΜΙΣΘΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ”, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΑ… ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΓΕΜΟΝΩΝ” ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ!..

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ… “ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΚΑΙ… ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΧ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ “ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ”!..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ “ΚΛΟΥ”!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ… ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (SİC) ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ(!) ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ή -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ!.. (ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)!..

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ… ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο “ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ” ΜΑΣ, “ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ” ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1923, ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ “ΓΝΩΣΤΑ” ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΥΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, ΓΙΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΠΕΡΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ “ΑΕΡΑ” ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115, (ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ / ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ “ΕΠΑΙΞΕ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟ 1944 ΑΠΟ ΤΟΝ “ΕΛΑΣ”, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΤΣΟΡΤΣΙΛ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η… ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ), ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ, ΚΑΤΑ ΡΕΝΓΚΛΙΝ, ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ Ε/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΝΩ “ΕΓΔΥΣΑΝ” ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ “ΑΕΡΑ”, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!..   (ΦΥΣΙΚΑ “ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ”, ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΝΥΝ Π-Θ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΧ ΤΗΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑ ΚΟΝΤΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΚΟΤΖΙΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΣΤΗ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, “ΕΘΝΙΚΗ”)!..

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ, Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΑΓΓΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α., ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η… ΚΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ! ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! “ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ” ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΟΔΟΥΛΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”, (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), “ΣΙΦΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ” (ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΚΑΙ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

Πρίγκιπας Φίλιππος: Γιατί δεν επισκέφθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ ποτέ  επίσημα την Ελλάδα | Έθνος

ΕΙΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ” (Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΜΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ “ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”), ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η Ε/ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΟΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΙΑ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ… , ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΕΙΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΑΛΩΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ… ΣΚΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!..

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ… ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ “ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ”!.. ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ Ε-Β ΚΑΙ Ε-Α ΣΧΕΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΥΝ Ε/Π-Θ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ… ΨΥΧΟΛΟΓΟ – ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ, ΚΛΠ, ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!..

SO FAR, SO GOOD MR PRESIDENT! KEEP ON“!.. 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-