ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΤΟΥΜΕ, ΘΕΕ ΜΟΥ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Το πρώτο άρθρο του «Ε.Θ.», πριν από 7 χρόνια (2015), ήταν «Το Ξεψυχόν Θηρίο Τουρκία»! Θα το θυμάστε! Πάτε βρείτε το και διαβάστε το και πάλι, ώστε να δείτε από πότε οι «ΑΓΓΕΛΟΙ» παρουσιάζαμε εδώ την… σημερινή(!) πολιτική κατάσταση στην χώρα αυτήν, περιγράφοντας ουσιαστικά την επικείμενη τελευτή της!..

2. Καλό θα ήταν να διαβάζατε και όλες τις λοιπές σχετικές πολιτικές αναλύσεις – αναφορές μας, για το επικείμενο τέλος – διάλυση της Τουρκίας, στο μεσολαβούν διάστημα Νοε 2015 – Μάϊ 2022, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα, του πώς έφτασε σήμερα η Τουρκία να “πνέει τα λοίσθια”!

3. Η Τουρκία σήμερα, ούσα «εν απολύτω πολιτική συγχύσει», σε απόλυτο “βέρτιγκο” στην εξωτερική της πολιτική, που κατάντησε πια να ταυτίζεται αυστηρά με τον εναγώνιο αγώνα της για επιβίωση, δρα και αντιδρά, ακριβώς όπως το θηρίο που ξεψυχά και του οποίου το χούϊ θα βγει μετά την… ψυχή του, κατά πως λέει ο λαός μας, για τους ανθρώπους βεβαίως, ένα χούϊ που για τον Τούρκο είναι αυστηρά συνυφασμένο με την δολιότητα ή αν αυτό πιθανώς σας δυσκολεύει στην κατανόηση, είναι συνυφασμένο με την συμπεριφορά του σκορπιού στον γνωστό Αισώπειο μύθο!.. Ό,τι άλλο, χαρακτηριστικό επίσης της τ/εξωτερικής πολιτικής, όπως πολιτική στρεψοδικία, πολιτική αλαζονεία ή πολιτικός «Φαραωνισμός», αλλά ασφαλώς και η παραδοσιακή συνεχής προσπάθεια πολιτικής «Πατρωνείας», έπονται πολύ… μακράν της τ/ δολιότητος!..

4. Το σημείο αυτό λοιπόν, του να βλέπει να έρχεται το τέλος της και να μην μπορεί να το αποτρέψει, βιώνει σήμερα η Τουρκία! Αν ήταν… ταινία, θα είχε τίτλο «Το Χρονικό Ενός Προαναγγελθέντος Θανάτου» ή “Είχαν Πεθάνει, Αλλά Δεν Το… Ήξεραν”!..

5. Θα θυμάστε ακόμα, πως γράφαμε ότι ένας ΕΤ πόλεμος, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος στην Ιστορία, θα είναι η αρχή του τέλους της Τουρκίας, λέγαμε το «πού» (3 «Θέατρα Επχσεων») και το «πώς» αυτός ο πόλεμος θα λάβει χώρα και τονίζαμε ότι η Ρωσία θα εξορμήσει στα νώτα της Τουρκίας (δια της Μ. Θαλάσσης, προς Κων-πολη – Σαμψούντα – Τραπεζούντα), όταν αυτή θα έχει εισβάλλει στην Ελλάδα (Δ. Θράκη), με αποτέλεσμα η Τουρκία ακολούθως να «ανακρούσει πρύμναν» και να… τρέχει να προλάβει τον Ρώσο, ενώ τότε θα την «κυνηγήσει», ως αντεπιτιθέμενη πλέον, και η Ελλάδα, πλην βεβαίως και των εσωτερικών της και εξωτερικών της πληγών που θα… ματώσουν και πάλι πάρα πολύ, λέγε με, ενδεικτικώς, Κούρδοι, Αρμένηδες, Εβραίοι, Αλεβήδες, Σύροι, κλπ, χωρίς να αποκλείεται, στο τέλος, η χώρα να περιέλθει σε μια κατάσταση ενός ιδιόμορφου στην υφή του εμφύλιο, κάτι που αν συμβεί, θα την φέρει και στο οριστικό της τέλος!

6. Με αφορμή τον… Ροκφελερικό, στην… βάση του (τα έχουμε γράψει και εξηγήσει), Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο, γράφουμε από την πρώτη στιγμή συνεχώς, πως οι ΡΕΔ, αφού καλύψουν τα νώτα τους (γι’ αυτό πολεμούν τώρα στην Ουκρανία, αλλά και γι’ αυτό οι Η.Π.Α. και το ΝΑΤΟ δραστηριοποιήθηκαν εντόνως, τα τελευταία χρόνια, κυρίως στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια), θα στραφούν πολεμικά (με κάποια αφορμή που θα τους δοθεί / έχουμε γράψει σχετικά), εναντίον της Τουρκίας, περνώντας στην Τουρκία και στοχεύοντας στην κυριαρχία τους στα Στενά του Βοσπόρου και σ’ αυτά των Δαρδανελλίων!..

7. Υπάρχει και η… τραβηγμένη(!!!) παραλλαγή της παρ. 6, ήτοι οι Τούρκοι να συμμαχήσουν με τους Ρώσους εξερχόμενοι του ΝΑΤΟ και της… Δύσεως και αμέσως μετά να προσβάλλουν οι Τούρκοι την Ελλάδα! Στην παραλλαγή αυτή οι Ρώσοι θα βρεθούν «αβρόχοις ποσίν» σε (σημερινά) τ/εδάφη και όταν το κρίνουν («εν καιρώ και χρόνω τω δέοντι») θα «πουλήσουν» τους Τούρκους και θα κυριαρχήσουν στην Πόλη και στα στενά του Βοσπόρου!

8. Είτε η παρ. 5 συμβεί, είτε η 6, είτε η… “τραβηγμένη” 7, είτε κάτι άλλο, μη δυνάμενο από τώρα να προβλεφθεί, «κρατείστε» τους εξής «κοινούς παρανομαστές» (ας τους πως έτσι, και πάλι λίγο «τραβηγμένα» βεβαίως), των παρ. αυτών:

α. Η Ρωσία στοχεύει στην κυριαρχία στα Στενά Βοσπόρου και Δαρδανελίων και πλέον(!) είναι αποφασισμένη να τα διεκδικήσει πολεμικά ΤΩΡΑ!

β. Η Ρωσία, είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα έλθει τελικώς σε ρήξη και σύγκρουση με την Τουρκία!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ! Μια πολεμική σύγκρουση Τουρκίας – Ρωσίας [ή και μια… ειρηνική παρουσία της Ρωσίας σε τ/εδάφη (“τραβηγμένο”), μετά από συμφωνία μαζί της], θα σημάνει «ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ» επέμβαση του ΝΑΤΟ, σε τ/έδαφος ή εδάφη, όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό και κατανοητό, (μετά από επίκληση του άρθρου «5» της Συμμαχίας, αλλά μετά και από επείγουσα έκκληση προς βοήθεια της Τουρκίας, προς την Δύση), με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε έναν Γ΄ Π.Π. , συγκρουομένων των «2 Κόσμων», στην Πόλη και στα Στενά, σ’ έναν Παγκόσμιο Πόλεμο, στο Α’ Μέρος του συμβατικό και μη πυρηνικό ή και(!) πυρηνικό “μικράς / χαμηλής εντάσεως” !

9. Οι ΤΕΔ και η εξωτερική της Τουρκίας πολιτική, ανησυχούν με τις δυνάμεις των Η.Π.Α. στην Αλεξανδρούπολη, (κυρίως εκεί), διότι αν δεν ανατρέπονται τα προς Δυσμάς όνειρά τους, αυτά τουλάχιστον δυσκολεύονται στο μέγιστο βαθμό, δια μιας επιθέσεώς τους, στα μεταξύ μας χερσαία σύνορα (Έβρος π.), σε… ευθεία, ευθεία οδός, που ως γνωστόν είναι συντομοτέρα πάσης άλλης και συνεπώς, αν ευοδωθεί η σ’ αυτήν τ/προσπάθεια που τυχόν επιχειρηθεί ή θα επιχειρείτο, θα οδηγήσει ή θα οδηγούσε γρηγορότερα σε στρατηγικά αποτελέσματα, ούσα επιχειρησιακά πιο βατή, πιο εύκολα υποστηρίξιμη και κεντρικά πιο ελεγχόμενη!..

Αν όμως πούμε με απολυτότητα ότι οι ΤΕΔ δεν θα επιχειρήσουν στην Δ. Θράκη, δια της Αλεξανδρουπόλεως, λόγω των εκεί πλέον ΑΕΔ, πιθανότατα να σφάλλουμε, αφού (και) οι κάθε φορά ηγεσίες των ΤΕΔ, πλην των κατά καιρούς πολιτικών ταγών  της χώρας τους, ιστορικά έχουν αποδείξει ότι έχουν τέτοιο απύθμενο θράσος, που εξ αιτίας αυτού είναι ικανές να δράσουν και με αυτά τα δεδομένα!..

10. Εμείς πιστεύουμε πως τελικώς οι ΤΕΔ δεν θα επχ-σουν στην Δ. Θράκη, όπου απλώς θα διατηρούν – θα συντηρούν την μεγάλη εικόνα της λεγόμενης… φυσιογνωμίας της μάχης, με τον έναν ή άλλον τρόπο, αφού όλη η…  ΕΓΝΑΤΙΑ, για παράδειγμα, (όπως και το μείζον της ευρύτερης περιοχής), θα έχει γεμίσει από ΝΑΤΟΪΚΕΣ δυνάμεις, προσανατολισμένες προς Ανατολάς και με στόχο το οριστικό τέλος των Ρ/ονείρων, των οποίων η πραγμάτωση θα επιχειρηθεί, όπως και σήμερα γράφουμε και πάλι, 100%!..

Φυσικά, οι Τούρκοι (ΤΕΔ) ενεδρεύοντες, θα παρακολουθούν την Δ. Θράκη, μήπως οι Έλληνες κάνουν / κάνουμε το μεγάλο και… τραγικό λάθος, που θα τους την προσφέρει χωρίς κόπο στο… πιάτο τους!.. (1ος Στρατηγικός τους στόχος το αδυνατότερο σημείο της ε/αμύνης, ο “Λαιμός της Ξάνθης”)!..

11. Οι Τούρκοι πια, μετά την “απόβαση” των Α/δυνάμεων στην ε/Επικράτεια, στοχεύουν (και πιο γερά / πιο αποφασιστικά θα λέγαμε)

στην ολική κατάληψη της Κύπρου, κάτι που αν το πετύχουν θα ηγεμονεύσουν όλης της λεκάνης της Α. Μεσογείου (τα έχουμε γράψει και αναλυτικά εξηγήσει), γενόμενοι το γεωστρατηγικό και γεωοικονομικό εκεί “Α” και “Ω”, όπως και ο κυριότερος – σημαντικότερος των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων” συνομιλητής,

στο ήμισυ της Κρήτης (Α. Κρήτη / το “MERCAN”=”ΚΟΡΑΛΛΙ” στις ετήσιες μεγάλες διακλαδικές τους ασκήσεις “ΕΦΕΣΣΟΣ” ήταν και παραμένει η Κρήτη), ως μείζον διεκδίκηση, η οποία θα επιχειρηθεί δια του Τ-Λ λεγομένου παρανόμου «Μνημονίου» πλέον, (το οποίο δεν το έχει εγκρίνει ακόμα η τουρκόφιλη πλευρά των Λιβύων, και συνεπώς στερείται τυπικώς νομικής υποστάσεως, ασχέτως αν η Τουρκόφιλη, στην μεγάλη της πλειοψηφία, Δύση δια του Ο.Η.Ε. έσπευσε να το κάνει δεκτό…) και ασφαλώς

στην κυριαρχία στην Α. Μεσόγειο, (δια της κατακτήσεως ολοκλήρου της Κύπρου), όπως

και στην κυριαρχία στα παρά την Μ. Ασία ε/νησιά, (ήδη οι Τούρκοι εισήλθαν, λόγω τάχα της στρατικοποιήσεώς τους, στην επόμενη… πίστα, η οποία είναι μια από τις τελευταίες προ αυτής της Ε-Τ πολεμικής αναμετρήσεως), με στόχο να φτάσουν στον 25ο Μεσ/νό και στον έλεγχο του ημίσεως του Αιγαίου, με νησί, «1ο Στρατηγικό Στόχο», την ΛΕΣΒΟ και την κατάληψή της!

Αγαπητοί αναγνώστες!

12. Έχουμε γράψει και για την Κύπρο, όπως και για την Λέσβο και τις τ/βλέψεις, πολλές φορές εδώ στον “Ε.Θ.”, αλλά και για το «MERCAN» (Κρήτη) της… «EFES», που έφερε, δια του Τ-Λ Μνημονίου (sic) και την αλλαγή της επιστήμης της… Γεωγραφίας, από τ/πλευράς, αχαχαχαχαχαχαχα, κάτι που, όπως έχουμε γράψει και πάλι εδώ, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο όλος σχεδιασμός της λεγόμενης τ/”Γαλάζιας Πατρίδος”, κλπ, προϋπήρξε χρονικά κατά πολύ, του υποτιθέμενου Τ/Ναυάρχου “Πατέρα” της Κου ΓΙΑΪΤΖΙ, και πως απλώς οι Τούρκοι έκαναν του παλαιόθεν αυτού σχεδιασμού το απαραίτητο “update”, θέτοντάς του όμως και ορισμένες προσθήκες, η ανάγκη των οποίων “γεννήθηκε” από τα διαμορφωθέντα σε βάρος τους, τα τελευταία μετά από το 2019 χρόνια, δεδομένα στην περιοχή μας!

Ειδικά για την Λέσβο έχουμε εξηγήσει τα πάντα και από πρώτο χέρι (μέσα απ΄το… τ/ Επιτελείο, εδώ και 3+ χρόνια!.. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!.. ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ!.. (Πόσες φορές, γενικότερα, δεν σας είχαμε γράψει να αρχίσετε σιγά – σιγά να μας διαβάζετε από την αρχή μας και λίγο – λίγο);

13. Για την ν. Λέσβο, μόλις “προχθές” η τ/ε/φ “Βραδυνή” (“Akşam”) (όλες οι ε/φ εκδίδονται ουσιαστικά από την “ΜΙΤ” / θα σας το εξηγήσω αυτό κάποια στιγμή πιο εμπεριστατωμένα, αν και έχουμε κάνει, εδώ στον “Ε.Θ.”, μια μικρή νύξη του θέματος μέχρι τώρα), έγραψε πως καλό θα ήταν να αρχίσει απ’ αυτήν η αμφισβήτηση της κυριαρχίας των ε/παρά την Μ. Ασία παρανόμως στρατικοποιημένων νησιών μας, ως απέχουσα μόλις 5,5 χλμ από την παράλιο Τουρκία, κλπ!..*

* Παλαιότερα, η ε/φ “Χουριέτ” είχε γράψει πως οι ΤΕΔ θα ελευθερώσουν τους “σκλάβους” (τους -υποτίθεται- βαρέως υποφέροντες, όπως εννοούσε) Μουσουλμάνους λαθρο-μετανάστες, που ζουν στην Λέσβο, με κέντρο το “Μαυροβούνι” (“Καρατεπέ”).

Προφανώς τώρα, ο λόγος αυτός δεν θα λείψει από την τ/δικαιολόγηση μιας σχεδόν βεβαίας στην ν. Λέσβο τ/επιθετικής ενεργείας (αποπείρας αποβάσεως), αλλά σίγουρα θα προηγηθεί, όπως και για κάθε άλλο νησί μας παρά την Μ. Ασία, που εναλλακτικά τυχόν να επιλεγεί να προσβληθεί, η δικαιολογία της παρανόμου στρατικοποιήσεώς του!

Εμείς, με την σειρά μας, σας είχαμε, ακολούθως σχεδόν, γράψει τότε πως επιτέλους οι ΤΕΔ και η ΜΙΤ επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας για το “νησί της ελιάς” και τις τ/προθέσεις γι’ αυτό και πως -ειδικότερα- οι ΤΕΔ θα “ρίξουν” εκεί στο Μαυροβούνι (και!) για τον σκοπό αυτόν, αλεξιπτωτιστές με “σημειακές πτώσεις” (ήτοι με “Ελεύθερη Πτώση”) και για να σας το κάνουμε πιο λιανά, άνδρες κάτι σαν τους δικούς μας, των “ΕΤΑ”, κλπ!

Και! Διαβάζουμε παρακάτω:

TSODA: Και ενώ συμβαίνει αυτό και τώρα και μάλιστα πιο έντονα, (πόσο πιο “ανοικτά” άραγε να μας επιβεβαιώσουν οι ΤΕΔ τις προθέσεις τους, ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζονται… κλπ), διαβάζουν οι Τούρκοι και διαβάζουμε όλοι μας στο “τσατσοσάϊτ” του ε/ΥΠΑΜ, πως στο νησί – 1ο στόχο τους και σίγουρα “υπό προσβολήν”, στην Λέσβο, οι υπηρετούντες εκεί Έλληνες… ένστολοι (sic) ή αριθμός αυτών, ασχολούνται με… ήσσονα θέματα και για την παρούσα στιγμή – συγκυρία κυριολεκτικά αλλότρια, όπως με  έκφραση παραπόνων για αδικίες σε αποσπάσεις – μεταθέσεις στελεχών, κλπ, δίνοντας έτσι και το λάθος μήνυμα περί ελλείψεως ηθικού των στην Λέσβο υπηρετούντων στελεχών, αφού υποτίθεται ότι έχουμε πολύχρονες αδικίες σε θέματα προσωπικού, κλπ, αντί εκεί ΟΛΟΙ και ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΟΓΟΥ ΠΑΘΟΥΣ να ασχολούνται αυστηρά και μόνον με το πώς θα κάνουν το νησί Ν/Φ για τις ΤΕΔ, αν αυτές επιχειρήσουν να το καταλάβουν!

Άραγε πού είναι ο Κος Α/ΓΕΣ, ώστε να σφίξει τους όποιους χαλαρούς εκεί… κόλους και να πληρώσει το νησί μόνον με ΜΑΧΗΤΕΣ(!), από του βαθμού του Οπλίτου, μέχρι και του… Στρατηγού Δκτού, αν πράγματι απαιτείται κάτι τέτοιο;

Αν αληθεύουν τα γραφόμενα στο “τσατσοσάϊτ”, τότε η κατάσταση θυμίζει ευθέως και ταιριάζει στην γνωστή ρήση “εδώ ο κόσμος χάνεται και το μου… χτενίζεται”!..

-/-

14. Συμπερασματικά, σήμερα εστιαστήκαμε στην από ετών γραφείσα στο “σάϊτ” μας κρίση μας περί “Ξεψυχούσης Τουρκίας”, μια κατάσταση που σήμερα είναι όχι πρόδηλος, αλλά κυριολεκτικώς πασιφανής(!!!), (γι’ αυτό απαιτείται μέγιστη… πνευματική συγκέντρωση – εγρήγορση των ΕΕΔ), όπως έχουμε με λογική σειρά και μέσα ασφαλώς από παρατήρηση της Τουρκίας και των συμπεριφορών, πράξεων και ενεργειών της, συνολικά αποδείξει, όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχουμε ως “σάϊτ” (2015-2022 / πιο πολύ ασφαλώς τώρα είναι ορατή, όσο δεν ήταν ποτέ, η κατάσταση του τ/… ξεψυχίσματος), καθώς επίσης εστιαστήκαμε και στον 1ο “Στρατηγικό της Στόχο” (πολιτικο-στρατιωτικό) στον Ελλαδικό χώρο, που όλο και πιο “ανοικτά” πλέον αναφέρει, με τον έναν ή άλλον τρόπο, και που δεν είναι άλλος από την ν. ΛΕΣΒΟ, όπως εδώ και 3+ χρόνια σας έχουμε ενημερώσει, επιχειρώντας παράλληλα να διεισδύσουμε στο μυαλό της τ/στρατιωτικής ηγεσίας και να (σας) εξηγήσουμε το “γιατί” οι Τούρκοι επέλεξαν το νησί μας αυτό, κλπ, έχοντας ως κύριο “όπλο” και βοηθό μας τον Χάρτη!..

Εγγίζοντος μάλιστα του 2023, το ουσιαστικό “ΔΙΑΛΥΣΗ” γίνεται όλο και περισσότερο ΕΦΙΑΛΤΗΣ(!) για την τ/πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία! Γιατί;

Όχι, διότι το γράψαμε και συνεχίζουμε να το γράφουμε εμείς εδώ,

όχι, διότι εμείς το είπαμε και το λέμε,

όχι, διότι οι Τούρκοι ή ορθότερα και(!!!) οι Τούρκοι μας διαβάζουν και κυρίως μας μελετούν και συνεπώς, όπως θα νόμιζε κανείς επιχειρούμε να τους επηρεάσουμε ψυχολογικά, όποτε “βγαίνουμε” (λες και δεν ξέρουμε πως οι “σκληροί στόχοι”, από πολύ δύσκολα, έως καθόλου επηρεάζονται από τον όποιον “τρίτο” επιχειρήσει ή επιχειρεί να τους προσβάλλει),

αλλά, διότι ο ίδιος ο Τ/Διαπραγματευτής της “Συνθήκης της Λωζάννης”, ο Στρατηγός Ισμέτ (“ΙΝΟΝΟΥ”), επιστρέψας τον Ιούλιο του 1923 στην Άγκυρα, είχε πει στον “εν όπλοις” για πολλά χρόνια σύντροφο, φίλο του και Αρχηγό ακόμα τότε των Τ/Εθνικιστών, Μουσταφά Κεμάλ (και μετά από κάποια χρόνια, με τον Νόμο περί επιθέτων, “ΑΤΑ-TÜRK” = “ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ”), πως με βάση την Συνθήκη αυτή η Τουρκία θα ιδρυθεί μεν επισήμως σε μερικούς μήνες, (όπως και έγινε στις 29-10-1923), αλλά (!) πως θα ζήσει για 100 χρόνια, ήτοι μέχρι το 2023, (πόσες φορές έχετε διαβάσει εδώ για τα “Μυστικά Πρωτόκολλα” της Λωζάννης και το ακριβές περιεχόμενό τους, πρωτόκολλα στα οποία μάλιστα είχε αφιερώσει παλαιότερα και ένα ολόκληρο άρθρο του, στην ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”, αν δεν σφάλλω ως προς την ε/φ, ο διακεκριμένος Τούρκος Οθωμανολόγος – Ιστορικός Μουράτ ΜΠΑΡΝΤΑΚΤΣΙ), γεγονός που οδήγησε τον Κεμάλ στο να εκμανεί, “να τα βάλλει” με τον φίλο του και όχι απλώς συνεργάτη του Ισμέτ / “ΙΝΟΝΟΥ”, με τον οποίον ακολούθως διέρρηξε σχεδόν τις σχέσεις τους, έχοντας να του μιλήσει για 2 ολόκληρα χρόνια, αλλά και που τον οδήγησε να πει τις περίφημες ρήσεις, πως “κερδίσαμε στον πόλεμο και χάσαμε στην ειρήνη”, αλλά και την… παραλλαγή της που λέει πως “πιο εύκολα κερδίζει κάποιος σ’ έναν πόλεμο, απ’ ότι σε μια διαπραγμάτευση στην ειρήνη”!..

15. Σε ό,τι αφορά τέλος την Λέσβο, να γράψουμε 2, 3 πραγματάκια ακόμα!

α. Η Λέσβος είχε ως εναλλακτική την Χίο, δηλαδή… “αντί της Λέσβου, πάμε στην Χίο”! (Στρατηγικά έχει μεγάλη αξία και η Χίος, όχι βεβαίως όσο αυτή της Λέσβου, αλλά έχει, ενώ η κατάληψή της μάλλον είναι πιο εύκολη απ’ εκείνη της Λέσβου, για λόγους, που δεν θα ήθελα τώρα να αναφέρω, μιας και ορισμένοι είναι και απαγορευτικοί, αν και ΠΑΝΤΟΤΕ ο βασικός συντελεστής της ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥ και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ η ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ! Καταλάβατε)!

β. Πλέον όμως οι ΤΕΔ είναι σε θέση να επιχειρήσουν διακλαδικά και κατά τα επιχειρησιακά πάντα προβλεπόμενα, σε 2 “βασικές” νήσους, που σημαίνει ότι δύνανται πλέον, “τύποις και ουσία”, να επιχειρήσουν αποβατική ενέργεια και στην Λέσβο και στην Χίο!.. Το αν οι ΤΕΔ όμως θα πράξουν κάτι τέτοιο, καθώς και το αν τελικώς το πράξουν, αν στο τέλος “θα τους βγει”, είναι “αλλουνού Παππά Ευαγγέλιο”, όπως λέει ο λαός μας)!

Ο ε/αποπροσανατολισμός θα επέλθει, αν οι ΤΕΔ επιχειρήσουν, πλην της Λέσβου και την κατάληψη του στρατηγικού συμπλέγματος ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ, σε μια προσπάθειά τους να αποκόψουν τελείως την Κύπρο, η οποία είτε ήδη θα προσβάλλεται, είτε θα επίκειται η προσβολή της! Όπως έχουμε γράψει, κατά πάσα πιθανότητα θα συμβαίνει το πρώτο!.. (ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ “ΔΙΟΤΙ” ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ “ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ”, ΤΟ “ΔΙΟΤΙ” ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ή ΜΗ, ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ή ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ)!..

γ. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πιστεύουμε ότι οι ΤΕΔ θα προσβάλλουν ΜΟΝΟΝ(!) την ν. ΛΕΣΒΟ, με παράλληλες παραπλανητικές ενέργειες σε μια σειρά από άλλα νησιά μας και μικρονήσια, ώστε να αποπροσανατολίσουν την ε/Άμυνα, αφού η Λέσβος είναι στο Αιγαίο, ό,τι είναι η Κύπρος στην Α. Μεσόγειο!

Αν οι Τούρκοι “ανέβουν” στην σέλα του αλόγου… Αιγαίου, σέλα που λέγεται Λέσβος, τότε σύντομα θα ελέγχουν και τα ηνία του… αλόγου, ενώ θα ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΘΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΕΝΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ – θα ξαναξυπνήσει η… Μελούνα – (αυτής τέλος πάντων της Μακεδονίας που μας έμεινε, μετά το σχεδόν πρόσφατο ξεπούλημά της από το τρίο “Νεο-Χουντο-Κομμουνιστική ΠΡΟΔΟΣΙΑ” Σόρος-Τσίπρας – Κοτζιάς – Καμμένος) , συνεπώς και της Δ. ΘΡΑΚΗΣ, με τον λοιπό ε/χώρο! Τόσο απλά! (Να βρείτε με ένα… ταξίδι σας στο “σάϊτ” μας, παλαιότερες αναφορές μας στην Λέσβο, ώστε να διαβάσετε περισσότερες επεξηγήσεις της στρατηγικότητος της Λέσβου, για την ελληνικότητα του Αιγαίου, καθώς και για την συνολική ε/Άμυνα)!..

δ. Τέλος, επιχειρησιακά η τ/αποβατική ενέργεια που θα επιχειρηθεί στο νησί της Λέσβου, κλπ, θα είναι μορφής… ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΟΣ(!) (τόσο, δεν αναλύω την φράση / “πέθανε” πια η έννοια του “blitzkrieg”, εκτός αν οι ΕΕΔ είναι ή καταστούν “μούμια” μετά από “ταρίχευση”…), θα γίνει μόνον από επαγγελματίες (ΤΕΔ και Μισθοφόρους), σε μια ελάχιστη αναλογία 4 Τούρκοι προς 1 Έλληνα, και θα είναι “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ”, η οποία θα ξεσπάσει ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ και ΜΑΖΙΚΑ σε ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ και όχι μόνον στις όποιες εδαφικά ήδη κείμενες και γνωστές ακτές αποβάσεως, ενώ θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν ΒΕΒΑΙΟΣ ο προηγούμενος της αποβάσεως (ο χρονικά λίγο πριν) “ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ” των όποιων ξένων μουσουλμάνων στο νησί (που σημαίνει “υποδαύλιση”), οι οποίοι μάλιστα και θα τύχουν της συμπαραστάσεως αρκετών οργανωμένων και αυτο-αποκαλουμένων “προοδευτικών”, κατοίκων της νήσου, χωρίς δήθεν κομματική ταυτότητα!

Οι Τούρκοι της ΜΙΤ ψάχνουν πολύ την μορφή των όποιων αντιδράσεων των πολιτών προ και κατά την εξέλιξη μιας τ/αποβάσεως σε ένα νησί, αλλά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα! Οι… συνθήκες στην Λέσβο τους ευνοούν, αν δει κανείς τί επικράτησε στον νησί το 1974, όταν ο τοπικός εμπορικός σύλλογος, μαζί με τον “Βενιαμίν τον Λέσβιο” / καταλάβατε, είχαν εκπονήσει, μέχρι και “σχέδιο υποδοχής των… φίλων ΤΕΔ”, κλπ! / Σήμερα “παίζει πολύ μπάλα” στο νησί, όχι τόσο ο… ιστορικός “ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ”, αλλά το… προαύλιο της Μασωνίας, οι… Φιλάνθρωποι (του) “ΡΟΤΑΡΙ”!..

 

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ”! 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-

 

ΥΓ

1. Τώρα που “μιλάμε” η πιο πιθανή τελική επιλογή των ΤΕΔ, (που θα είναι και εισήγηση προς την τ/πολιτική ηγεσία), είναι κατά σειράν, ΚΥΠΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ (ΛΕΣΒΟΣ, με κάποιο μικρό στρατηγικής σημασίας νησί, όπως πχ το σύμπλεγμα ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ) και διατήρηση της “Φυσιογνωμίας της… ΑΠΕΙΛΗΣ” στον Έβρο, με παράλληλο, προ και κατά την εξέλιξη των τ/επχσεων, ενεργοποίηση του σχεδίου εσωτερικής της Ελλάδος, όπως και της Κύπρου (τέλος πάντων αυτής της εναπομεινάσης)… ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, με όλον τον σεβασμό! (Στον Ελλαδικό χώρο, τον ρόλο αυτόν θα κληθούν να παίξουν / την αποστολή αυτήν θα αναλάβουν Αλβανοί πράκτορες, κυρίως ελληνοποιηθέντες Αλβανοί, καθώς και Γεωργιανοί όμοιοι! Για την Κύπρο, ρωτήστε την… Κ/ΚΥΠ και το Κ/ΓΕΕΦ)!.. 

2. ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΑ Ο Ε/ΥΠΑΜ ΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ… ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ!..

ΑΦΗΣΤΕ, ΡΕ ΛΙΜΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΟΥΝΕΧΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!..

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ… ΣΤΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΑΣ… ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ… ΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΟΣΑ ΤΥΧΟΝ… ΥΠΟΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ), ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ;

3. ΠΡΟΣ ΤΟ Τ/ΥΠΑΜ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Τ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ – “ΑΚΡ” / ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ!

ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, … ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ!

ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ – ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ “ΠΑΠΑΡΙΕΣ”, ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ Κ/Φ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ  ΧΩΡΩΝ (ΤΕΜΕΝΏΝ / ΤΖΑΜΙΩΝ, ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΩΝ / ΜΕΝΤΡΕΣΕΔΩΝ, ΚΛΠ), ΠΟΥ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ “ΣΝΑΚ” ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΣΑΣ, ΚΛΠ)!..

ΚΑΛΑ! ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ “ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ”! ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΕΜΑΛ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!..

ΚΑΛΑ ΡΕ… ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ  (1928-1932 / Π-Θ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ), ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ), ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΒΑΘΕΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ” – “ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ” / “İRTİCA”, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΕΥΣΤΟΧΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ… ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ, “ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΕΙ ΧΕΡΙ”, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΡΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΦΕΥΓΙΟ, ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΥΜΑΣ “ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ”;

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ… ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ, ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΙΕΡΑ ΣΑΣ, ΗΛΘΑΝ ΕΝΑΣ Β’ Π.Π. , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, 2 10ΕΤΙΕΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ή ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ, ΗΛΘΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΑΤΟ-ΣΚΥΛΟΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΩΣ ΤΟ 2115, ΕΛΕΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ Ν/Φ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ή ΑΝΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ!..

ΟΜΩΣ, ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Δ. ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ 150.000, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ… ΥΠΕΦΕΡΑΝ!..

ΔΕΝ ΠΗΔΙΟΣΑΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ, ΡΕ ΑΚΑΡ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ;

ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΥΦΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΑ Η Ε/Κ-Β (ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟ “ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ” ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ / ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΜΙΝΑΡΕ…), ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΘΕΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ! ΕΝΑ ΑΠ’ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΖΩΑ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΣΣΟΥΝ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ (ΟΙ 2 “ΑΠΑΙΧΤΟΙ”) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ!..

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΜΙΑ… ΜΕΚΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΒΟΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ… ΜΕΚΚΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ, ΣΑΝ ΕΣΑΣ!..

ΑΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ, ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ… ΓΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ!..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΤΡΕΙΣ (3) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ! ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΡΩΜΑΙΟ ΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΟΡΑΤΙΟ “ΚΑΤΕΚΤΗΘΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”!.. ΕΠΙΣΗΣ! ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ… ΧΟΥΛΟΥΣΙ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΒΡΕ ΜΕΜΕΤΙΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ), ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΟΙ – ΣΚΛΑΒΟΙ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΚΛΕΨΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!.. Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, “Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΣΠΗ”, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ! ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΚΑΙ “ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ”, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΤΖΑΜΙΩΝ* ΣΑΣ, ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ 1500 Μ.Χ., ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ, ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!

YETER, HULUSİ VE DİĞER EFENTİLER, YETER

VEYA…

SIKTIR BURDAN, NIHAYET, … ALL OF YOU!..

* ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ Ν/Φ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ… ΟΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, “ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ”!

ΤΟΥΡΚΟΙ! ΣΤΑ 11,5 ΕΚ-ΡΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟ… ΦΟΒΕΡΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΚ-ΡΙΟ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ!.. ΤΟ ΠΟΣΑ ΛΟΙΠΟΝ Ν/Φ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΚΛΠ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ ΟΜΟΙΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ!..

ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ν/Φ ΓΙΑ “ΜΟΥΣΛΙΜ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ / ΕΧΟΥΜΕ, ΛΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ!.. ΚΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (“Α1”) ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ ΚΙΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ Ν/Φ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΤΕΔ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ “ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ”, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΝ “ΜΥΣΤΡΑ”, “ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ”, ΚΛΠ!..

ΕΣΕΙΣ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ 80+ ΕΚ-ΡΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΕΧΕΤΕ -ΛΕΤΕ- 5 ΕΚ-ΡΙΑ ΣΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΑΣ  ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ!.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΠΡΟΣ 2, ΜΕ ΤΟ 1 ή ΤΟ 1/2 ΠΡΟΣ 85, ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Τ/… ΠΑΠΑΡΟ-ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ), ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΕΔ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, (ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ… ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΚΛΠ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ / ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!

4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Ε/ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΣΤΑ Ε/ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!

ΤΟ ΔΗΘΕΝ Τ/ΕΡΩΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ”, ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΓΙΔΑ!.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ,

ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ  ΚΑΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ή ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ… ΕΞΥΠΝΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ,

ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΠΧ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,

ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ” ΟΤΙ “ΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΚΛΠ, ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΘΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΛΠ”,

ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ Ε/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!.. ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ… Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ!!!..

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΧ (!) ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΡΑ!.. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΪΟΥΣΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ!..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ… ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΓΡΥΠΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΤ΄ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΧ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ Τ/… ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ!..

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΑΓΕΙ ΚΑΙ… ΦΕΡΕΙ” Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΕΔ “ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ… , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ (ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟ-ΤΖΟ), ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΛΠ,  ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΖΟΥΣΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ… ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ!.. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ!..

ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΩΤΗ, ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! (ΩΣ ΕΔΩ, ΑΡΚΕΙ)!..

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ… ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΟΥ Ε/ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ!..

5. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ” ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΑΜ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΕΦΑΝΗ! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟ… ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!

ΟΚ! ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ε/ΣΤΑΣΕΩΣ, ΚΛΠ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΗΣ ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑ ΕΣΤΩ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΚ(!) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!..

ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Ο Νο “1” ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, Ο ΥΠΕΞ ΜΑΣ ΚΟΣ Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ “ΤΟΥΜΠΑ” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ “ΕΡΓΟΙΣ” ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε/ΑΜΥΝΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, (ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ), ΑΛΛΑ ΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ Ο ΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ!

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΥΠΕΞ, ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΟΡΘΟΝ, ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟ Π-Θ, ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΥ ΓΓ ή ΚΑΙ ΥΦΕΞ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΞ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ(!) ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΤΕΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΝΕΙΤΟ, ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ… ΑΝΤΙ-ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΩΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ” ΚΑΙ… ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ… ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ, ΠΟΥ… ΒΟΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΞ!..

ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Ε/”ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ”, ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ “ΤΟΥΡΚΙΑ”! (ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΒΡΟ – ΝΗΣΙΑ, ΜΕ ΑΓΓΛΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΜΑΘΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΙΑΣ ή “ΧΩΡΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ”, ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΕΔ, “ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡ-ΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” / “ΥΣΠ”, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ / ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ)!..

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η… ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ (SIC) ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ (ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ), ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΞΩ, ΑΝ ΠΧ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΕΝΔΙΑ ή ΣΤΟΝ Π-Θ ΗΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΠΧ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ “ΝΕΟ-ΜΠΑΡΜΠΙ”, Ο ΣΥΡΙΓΟΣ ή Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΜΩ; ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ… ΑΣΦΑΛΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ… ΑΝΤΖΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΕΙΝΤΑΙ… ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ!.. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!..

6. ΠΟΛΥ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ “EFES”, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΕΔ!

ΟΙ ΤΕΔ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΣΥΝΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ(!), ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ(!), ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ(!) [Ο ΝΕΟΣ Π/Π-Θ ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΑΡΙΦ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ], ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ, ΚΛΠ!.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΣΤΩ, ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ Τ/ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ Β. ΣΥΡΙΑ! (ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ “ΗΜΕΡΑ -ΕΠΙΣΗΜΩΝ- “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ”, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ)!..

7. OI ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΕΔ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!) ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΙ6”!..

8. Δεν τα είχαμε γράψει εδώ εγκαίρως, για τον ΣΟΛΤΣ; Προς τί λοιπόν η δήθεν έκπληξη, για την στάση του στην χθεσινή συνεδρίαση του “Ευρωπαϊκού Συμβουλίου”;

 

 – Ο –

ΙΔΙΟΣ

-/-