ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

Φίλοι μου!

1. Σήμερα (18-07-2018) η απόφαση της τ/ Βουλής (νέος Νόμος), για τον νέο ÖHAL, μερικό ή όπως αλλιώς τον ονομάσουν, παρά τα όσα συγχαρητήρια και να στείλει η ΕΕ στους Τούρκους, για το δήθεν τέλος του!.. Αυτόν μελετούμαι και μόνον, όσοι… νοιάζονται!..

– Με την νέα άρνηση του Τ/Εισαγγελέα Αδριανουπόλεως, στο 5ο κατά σειράν αίτημα των 2 στελεχών μας για αποφυλάκιση, μήπως δικαιωθήκαμε -δυστυχώς- σε ό,τι γράφαμε για την τελευταία συνάντηση Τσίπρα – ΡΤΕ;

– Ήταν τ/σχεδιασμός εξ αρχής αγαπητοί, της μορφής “πιάνουμε όσους Έλληνες μπορέσουμε σε στεριά ή θάλασσα, τους οποίους και θα παίξουμε… μπαλίτσα, με τους 8 δικούς μας”!..

2. Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, πιέζει, ναι ή όχι, την ε/Κ-Β να ανταλλάξει τους 8 Τ/Αξ-κους, με τους 2 Έλληνες, λόγω της συνέχισης, της κράτησης του… Αμερικανού Πάστορα Μπράνσον, (Φωτο κάτω)

την οποία απεφάσισε για άλλη μια φορά σήμερα (18-07-2018) το Δικαστήριο, της Σμύρνης; Έχουν οι Αμερικανοί συσχετίσει το υπόψη θέμα τους, με το… θέμα μας;

3. Έναν Αντνάν ΟΚΤΑΡ είχατε ρε Τούρκοι, που είχε πάντα δίπλα του τα καλύτερα… “kedicikler” και κάναμε και εμείς… οφθαλμόλουτρο και τον συλλάβατε βρε;

4. ”Tayyipler alemi” έγραψε ο Τούρκος… Γκάντι στον λογαριασμό του, στο ¨ΤΟΥΪΤΕΡ¨ και αμέσως η Εισαγγελία της Άγκυρας διέταξε ανάκριση εναντίον του!..

– Είπαμε ρε παιδιά ότι είναι “για τα μπάζα” ο Κιλιτσντάρογλου, αλλά όχι και έτσι!.. Αρχηγός της Αξκης Αντιπολίτευσης είναι ο Κεμάλ ρε παιδιά!

– Γλείφετε παντιοτρόπως εσείς και μάλιστα “μετά μανίας” τον ΡΤΕ και μετά στεναχωρείται και ο Πρόεδρος που τον λέμε Δικτάτορα!.. Όχι πως δεν είναι δηλαδή, αλλά… λέμε τώρα!..

  • Εκτός βεβαίως, αν ο ΡΤΕ τα “βρήκε” με τον πρώην… Φυσικό, και θέλει να τον επιβάλλει στο C.H.P. !..

5. Εγώ τί να πω ρε φιλαράκο; Ας “μιλήσει” πρώτα η Κ-Β, για το τί ακριβώς συνέβη με τους Ρώσους και μετά να τοποθετηθώ!.. (Από τις 06-06-2018, που ξέσπασε το θέμα, η ε/Κ-Β “δεν έχει βγάλλει τσιμουδιά”)!..

– Η Κ-Β των πολιτικών μπολσεβικο-μουζικο-γκάνγκστερς (το… “πολιτικών” πρέπει να μπαίνει πάντα) έχει καθιερώσει την πολιτική της “βούβας” παντού!

– Είναι φυσικό βεβαίως αυτό, αφού “ανέβηκε” για να γκρεμίσει κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο, όπως και για να κολοβώσει την Πατρίδα μας και συνεπώς σε ποιόν ή σε ποιούς να λέει ό,τι πράττει, κάθε φορά που δρα αντεθνικά, λόγω της διεθνιστικής ιδεολογίας της, και τί να λέει βεβαίως, αναζητώντας, ανύπαρκτα… “ευήκοα ώτα”!..

– Παράλληλα, μην ξεχνάς ότι:

  • Πουθενά και ποτέ, όσο υπήρχε το σύστημα “Κόκκινος Φασισμός”, (ΕΣΣΔ, κλπ), οι ηγεσίες δεν ενημέρωναν τις μάζες για το τί έκαναν ή θα έκαναν, διότι ο λαός ήταν το υποζύγιο! Ενημέρωναν μόνον για τις… αποφάσεις τους, έχοντας για αγαπημένο τους Χρόνο… Γραμματικής, τον… Αόριστο!..
  • Η τεχνική της Προπαγάνδας, στην οποία οι Φασίστες (μαύροι και κόκκινοι) είναι “μανούλες”, επιβάλλει σε αρκετές των περιπτώσεων την σιωπή!
  • H αντεθνική δράση ασκείται πάντα με… σιωπή, ήτοι από άτομα που δεν είναι απλοί γνώστες, αλλά μύστες του ΣΥΝΩΜΟΤΙΣΜΟΥ, και τα αρχηγικά κυρίως Κομμούνια είναι!..
  • Αφήνοντας “ανοικτό” το θέμα, ο κάθε “στρατευμένος” δικός τους, δημ/φος, βουλευτής, κλπ, θα μπορεί… άνετα να απευθύνεται στις ανεκπαίδευτες μάζες και να προσβάλλει συνεχώς και χωρίς… πνευματική ανταπάντηση, Μητροπολίτες, στρ-κούς ε.α. ή και ε.ε., επιχειρηματίες, αρχηγούς Κομμάτων, όπως και απλούς πολίτες, κλπ, (ό,τι πιο μισητό δηλαδή στα Κομμούνια / Θρησκεία – ΕΔ – Αστική Τάξη, κλπ) κατηγορώντας τους και ουσιαστικά συκοφαντώντας τους πλέον και(!) ως χρηματισμένους / πουλημένους στους Ρώσους, εκτός από Φασίστες, “Χ. Αυγίτες”, “Εθνίκια”, κλπ, “στημένα τσιτάτα” του “εσωτερικού” καθοδηγητή και “παρακολουθητή” του Τσίπρα, ως προς το “ορθώς εκτελείν” την νεο-κομμουνιστική γραμμή, Καρανίκα! (Ο “εξωτερικός” όμοιος είναι ο Ν. Παππάς)!..
  • Έτσι ανταπαντούν και στους κατηγόρους τους, οι οποίοι τους λένε “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ”, [και ΟΡΘΩΣ(!)], λόγω του ότι ξεπούλησαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, … σεβόμενοι το “θέλω” των σφαγέων παππούδων τους, λέγοντας, εμμέσως και αμέσως, πως, “εμάς λέτε πουλημένους, αλλά κάτι Πατριώτες (η λέξη αυτή είναι ύβρις για τα Κομμούνια / ύβρις εννοείται, προς τους όποιους άλλους – “τρίτους”) σαν εσάς τα πήραν”, χωρίς να κατονομάζουν, εσκεμμένως(!), τα όποια τυχόν εμπλεκόμενα άτομα!.. (Τακτική “του μελανιού της σουπιάς” λέγεται αυτή)!..
  • Τέλος, ξεκινούν πάντα από μια αλήθεια ή μισή αλήθεια, (στην περίπτωσή μας, από την φυσιολογική ρωσική ύπαρξη και δραστηριοποίηση στη Β. Ελλάδα, κλπ), και μπορούν, εκκινούντες απ΄αυτήν, να πλάσουν… ιερείς, κοινώς… Παππάδες, κάτι που και έκαναν!.. (Γενικώς, αν απέναντί τους τα Κομμούνια έχουν “γνώστες” είναι… “εύκολοι” στην… αναγνώριση της σκέψης τους και της όποιας επιχειρησιακής τους δράσης!.. / Οι νεο-κομμουνιστές… “επιβήτορές” μας νόμισαν και νομίζουν, εσφαλμένως ασφαλώς, πως οι Έλληνες είναι προσκολημμένοι και μόνον στην ευρεία ανέχειά τους, στην βαθιά τους πενία και ένδεια)!..

– Για το αν έχουν  σχέση όλα αυτά με τους Αμερικανούς, απαντώ πως “ναι, πιθανώς”, αφού η C.I.A. ελέγχεται ακόμα, δυστυχώς(!), από το “Βαθύ Κράτος” των ”’Δημοκρατικών” και της “ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ” (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”), όπως αυτό σαφώς τεκμαίρεται από τον βρώμικο κυρίως πόλεμο που δέχεται ένας εκ των μεγαλυτέρων Προέδρων που γνώρισαν ποτέ οι Η.Π.Α., ένας πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ με μυαλό(!), ήτοι ο Ν. ΤΡΑΜΠ, ένας πραγματικός Πατριώτης που προτάσσει, [και ΟΡΘΟΤΑΤΑ(!)], την χώρα του, ένας ηγέτης που, αν πετύχει να ελέγξει τις κρίσιμες κρατικές Υπηρεσίες, “θα αφήσει εποχή” ως Πρόεδρος!

6. Τ/Δάκτυλος (δια τουρκο-αλβανικού… χεριού) σε ό,τι έγινε (εκρήξεις) στον Υποσταθμό της ΔΕΗ στο Κρυονέρι;

– Έχει τίποτα αποθήκες πυρομαχικών εκεί κοντά ή ο Χακάν “μυρίστηκε” παρουσία των 8;

  • Χακάν! Για το πρώτο δεν ξέρω, αλλά για το 2ο στο ξαναγράφω! «Οι πρώτοι 2 Αξκοί σας, “χαίρεται” τις επόμενες ημέρες»!
  • Ακόμα, γνώριζε πως αλλού είναι / φυλάσσονται τα 8 αυτά… “λουλούδια” σας και μην “ψάχνεις” να μάθεις το “πού”, μέσω δήθεν… “Β. Ηπειρωτών” (λέγε με πραγματικών Αλβανών), που υπηρετούν στην ΕΥΠ ή … αργυρώνητων φίλων σας, στην εδώ αμερικανική Πρεσβεία, που ελέγχουν ακόμα οι “Δημοκρατικοί”, που τόσο πολύ… συνδεθήκατε μαζί τους, όταν αυτοί κυβερνούσαν τις Η.Π.Α.!..
  • “Άκου” τώρα Χακάν ΚΑΛΑ! Κάντε… Σύνταγμα, το… Τάγμα που φυλάει τον ΡΤΕ! Αυξήστε δηλαδή την Φρουρά του, τουλάχιστον 2 φορές πάνω!..
  • Χακάν, μια παράκληση! Με παρακολουθείτε “on line “, το… βλέπω, αλλά μου έχετε γαμ….ι το πληκτρολόγιο! Πες λοιπόν στους μαλ….ς σου “2 λόγια” σχετικά!

7. Τελλίδη, …μύδι, κλπ! Να θυμάσαι: “Dağ dağlara kavuşmak”, ağabey!.. Ρώτα να σου πουν!.. (Για την μτφρση, εννοώ)!..

  • Η ίδια ρήση ισχύει και για τον Κο Ιωακειμίδη, έναν εκ των νεαρών σύγχρονων… “Γκρούεζων”, της Μπακογιάννη!..
  • Κε Α/ΓΕΣ! Δεν πειράζει! Όφειλες -μάλλον- να τον χαιρετήσεις!..
  • Τόσο μεγάλο μέσον έχεις ακόμα ρε… μύδι στο Τσατσο-σάϊτ;

8. ΡΤΕ!

– Για την μια παπαριά που εξεστόμισες, ως Πρόεδρος πια, στην Κύπρο πρόσφατα, εννοώ περί “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης”, σου απάντησα στο αμέσως προηγούμενο άρθρο μου!

– Την άλλη που είπες, (όχι πως δεν ξέραμε βεβαίως το τί μπινέδες είστε), ότι δηλαδή δεν θα αφήσεις ποτέ τους Τ/Κ να γίνουν μειονότητα στο νησί, θα ήθελα να σου θυμίσω πως πάντα μειονότητα ήταν! Μήπως κάνω λάθος Ταγίπ Μπέη;

– Άσε λοιπόν τις μαλ….ς και ροβόλα προς το Νότο με τα στρατά σου να τελειώνουμε! Ο Ακάρ έχει σχεδιάσει προέλαση και κατάληψη και της υπόλοιπης νήσου μέσα σε 3 ημέρες, αλλά θα… ατυχήσετε αυτήν την φορά!..

– Σε… περιμένουμε εκεί, μεταξύ του 2ου “ΑΤΙΛΛΑ” (15 Αυγ.) και 21 Αυγ., τότε που εμείς θα γιορτάζουμε… απορροφημένοι και… αφιονισμένοι την… έξοδο από τα Μνημόνια (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχαχα) και θα είμαστε λίγο… όρτσα ή αμέσως μετά, ήτοι μεταξύ 21-08-2018 και τέλος Αυγ.!..

9. 1

Π. Καμμένε!

– Μιας και ο λόγος για απελάσεις Ρώσων, το τελευταίο διάστημα, από την Κ-Β σας, [αυτήν την  “μειοδοτική Κ-Β των Ψαράδων”, όπως θα την αποκαλώ πλέον, κατ’ αναλογίαν με την αντίστοιχη γαλλική “μειοδοτική Κ-Β του Βισύ”], ο Μοσχοβίτης Γενάντι ΜΟΖΑΕΦ και αν έπρεπε να είχε “απελαθεί”!.. (Τουλάχιστον… 100 φορές)!..

– 10+ χρόνια “σπα”, σάουνα, Τζούντο και συνεχής προσπάθεια διείσδυσης εκεί που είσαι… βρωμερέ αντι-Ολυμπιακέ Πάνο! Τέλος πάντων, “STOP” εδώ και ”ας πάει στο καλό”!..

– Του απονείμαμε… τίτλο και… εγγράφως!.. Δεν του δίνατε καμμιά… βότκα καλύτερα ή ακόμα καλύτερα κανένα βαρύ Ούζο, σαν αυτά του… Τυρνάβου;

– Τα ίδια σκατά με τον προηγούμενο Αμερικανό Ναυταίο ΑΚΑΜ ήταν, με μία βεβαίως διαφορά, που ήταν η εκδηλούμενη και στην πράξη(!) Τουρκο-φιλία του Αμερικανού!..

– Ο Α/ΓΕΣ****** κάτι θα πρέπει να ξέρει σχετικά και είναι λίαν σοβαρός στην “φωτο”, εκτός αν τον… μάλωσες, πιο πριν!..

****** Ο Α/ΓΕΣ ΕΧΕΙ -ΣΤΡ-ΚΑ- ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ(!) ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΜΜΕΝΕ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Α/ΓΕΕΘΑ, τον ερχόμενο Σεπ., αναλόγως του τί θα πει, δια του Κου Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο άρτι αναρρώσας και εντός ολίγου επανακάμπτων στην θέση του Ναύαρχος Αποστολάκης!..

– Μετά απ΄ό,τι έγινε τελευταίως στην χώρα μας με τις ρωσικές… (2) απελάσεις και τις (2) απαγορεύσεις εισόδου, μοιάζει ο Πούτιν να “βάζει χέρι” σε όλα τα εμπλεκόμενα με πληροφορίες και με μυστική επιχειρησιακή δράση στην χώρα μας άτομα, και των ΜΥ του και των ΡΕΔ!..

10. Συγχαρητήρια και πάλι Στρατηγέ Παπα-Ζαφείρη! Δεν θα κουραστώ να γράφω ότι ΑΞΙΖΕΙΣ!

– Ήταν πράγματι πολύ δυνατό κτύπημα στη μαφία των ναρκωτικών, στην πλ. Αμερικής, από τα… παιδιά σου και ουσιαστικά ήταν κτύπημα στον θάνατο και νίκη της ζωής!..

– Διάβασε τώρα τί μου είπε, για κάποιον δικό σου εκεί Συνάδελφο, γνωστός μου, ο οποίος του τηλεφώνησε, μετά από χρόνια, λόγω παλιάς τους συνεργασίας και του είπε να πάνε για έναν φιλικό καφέ, κλπ!..

«Ρε συ Έλληνα έχει και μαλάκες εκεί στην ΓΑΔΑ; Τηλ-σα στον τάδε εκεί, παλιό… έκτακτο συνεργάτη, μετά από χρόνια και του είπα να πάμε για καφέ!.. Μου είπε Ο.Κ. θα σε πάρω τηλ. και τελικά “στα παπάρια του”! Εγώ δεν τον ξαναπήρα για να δω το πώς σκέπτεται και το τί επαγγελματικό χαρακτήρα έχει σήμερα! Καλά ο χαζός, δεν σκέφτηκε ότι αν ήθελα να πιούμε καφέ θα τον έπαιρνα τηλ. τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια, που δεν τον είχα ενοχλήσει; Μήπως τελικά νομίζουν ότι μπορούν να τα παίρνουν όλα, απ΄τις τηλ-κές παρακολουθήσεις, τις όμοιες με τα “βαλιτσάκια”, κλπ, και θεωρούν τις… “live connections” παρωχημένες»;

– Δεν έχει νόημα τί απάντησα στον νεαρό μου φίλο, εσύ… κατάλαβες, οπότε “ξύπνα” και όσους εκεί ακόμα… “κοιμούνται”!..

11. Με αφορμή την επικείμενη 20η Ιουλίου, μια ημέρα, άλλης μιάς  “Μεγάλης Προδοσίας” κατά του Ελληνισμού και των Ελλήνων!..

– “Σκαμπύλι” απ΄τους Τούρκους το 1922, το 1955, το 1964, το 1974, το 1987, το 1996, το 1999, το 2018, μη εξεταζομένων λόγων και αιτιών! (Όπως πχ ο ρόλος των “Μεγάλων Δυνάμεων”, η στρατολόγηση… ελληνικής καταγωγής πολιτικών, απ΄ εγγύς και μακράν εχθρούς και συνεργάτες τους, κλπ, κλπ, κλπ).

– Άλλο ένα τ/σκαμπύλι και θα είναι το τελευταίο!

– Γι΄αυτό Έλληνες προσοχή, ιδιαιτέρως τώρα που “μπήκαν στην πόλη οι οχτροί”, “καλεσμένοι” από τους… θυρωρούς, (υποτίθεται πάντα θυρωρούς), της σύγχρονης ελληνικής… Κερκόπορτας, “καλεσμένοι” απ΄τα ηγετικά μέλη της σύγχρονης “ελληνικής”… ΓΚΑΡΕΜΠΙΑ!..

12. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ (!) στον “ΣΤΟΧΟ”, για το τελευταίο πρωτοσέλιδό του με τον Ανδρέα Κάλβο! Θα έχετε σίγουρα προσέξει ότι η υπόψη ρήση του είναι ο κύριος τίτλος, του “σάϊτ” μας!..

– Προτείνεται στην ε/φ να κάνει μνεία των 2 ποιημάτων, του Γεωργίου ΔΡΟΣΙΝΗ, που εμείς εδώ, ακόμα διαβάζουμε και κλαίμε, και είναι τα: “Χώμα Ελληνικό” και “Η Πατρίδα μου”!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ -ΠΙΘΑΝΩΣ- ΕΚΤΑΚΤΑ!

ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ… ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥΣ… ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ… ΧΡΩΣΤΑΩ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

– Για σένα που ρωτάς, απαντώ!

  • Το πραγματικό όνομα του Σόρος είναι ΣΒΑΡΤΣ, του ΣΤΑΛΙΝ (= ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ) είναι Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς ΤΖΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ και του ΛΕΝΙΝ είναι Χαϊμ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ!

-/-