ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΑ!..

1. Μέχρι τις εκλογές ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” θα το “πάει” με συνεχείς διαδηλώσεις, τηλεφωνήματα για βόμβες, κλείσιμο των φώτων σε Νοσοκομεία και άλλα δημόσια ιδρύματα, απεργίες παντού, (ασφαλώς και στις συγκοινωνίες), με επεισόδια, αλλά και γενικώς με χαμηλής κυρίως εντάσεως προβοκατόρικες ενέργειες, οι οποίες θα διευκολύνουν τον σκληρό προπαγανδιστικό αντικυβερνητικό του λόγο, ο οποίος θα εδράζεται ακόμα περισσότερο στο ψέμα και στην διαστροφή της αλήθειας!..

Ο προσήκων χαρακτηρισμός για το Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα, για το Κόμμα του “Κλεφτοκοτά” και τα μέλη του, από τώρα, έως και τις εκλογές, είναι: “Λυσσασμένα σκυλιά”, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται!

2. Το πιο στημένο… Πρωτάθλημα, πιο στημένο και από το φετινό της παρ’ ημίν ποδοσφαιρικής “SUPER LEAGUE”, ήταν και πάλι φέτος το Πρωτάθλημα των… προαγωγών και των τοποθετήσεων στον ε/”Στρατό Ξηράς”, όπου, όπως πλέον είναι ολοφάνερο, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα!..

Ποιός ανώτατος Αξκός (με προωθητικό… φυσίγγιο και αυτός, εδώ και χρόνια) είναι φτυστός (ο) Λουτσέσκου; (Θα μπορούσε να ήταν -σχεδόν- σωσίας του)! Βοηθητικό στοιχείο: Είναι Υπτγος και 1 εκ των 2 που… συμμετείχαν στην πρόσφατη “παραλαβή – παράδοση” της ΧΙΙ Μχίας μας!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα και αχαχαχαχαχαχαχα! Φτάνει!..

Προς την γνωστή ΧΟΥΝΤΙΚΗ (Ιωαννιδική) ΚΛΙΚΑ, που “κυβερνάει” ακόμα τις ΕΕΔ:

Δεν θέλετε πολύ από του να κάνετε… “ΟΣΕ” το Στράτευμα στρατιωτικά αλαζονικά… ρεμάλια!

Σας “ξέφυγαν” φέτος μερικοί ή ίσως τους… αφήσατε να επιβιώσουν, όπως το κάνατε πάντα, για… ξεκάρφωμα και για βοήθειά σας, λόγω ασχετοσύνης κάποιων εξ υμών, στο αντικείμενό σας!

Φτάσατε στο σημείο να προσβάλλετε μέχρι και τον πιο πετυχημένο και μάγκα Α/ΓΕΕΘΑ που “πέρασε” τα τελευταία χρόνια, λέγε με Φλώρο, μετά από τον άλλον “διάττοντα αστέρα”, τον Στρατηγό Κο ΓΡΑΨΑ, που και αυτός είχε, λόγω του γενικότερου επικρατούντος τότε πολιτικο-στρατιωτικού συστήματος, τελικώς… ατυχήσει και απολύτως υπερηφάνως αποχωρήσει!..

-/-

Μετρήστε πόσα χρόνια πέρασαν από της Διοικήσεως ΓΡΑΨΑ, έως της αντιστοίχου του ΦΛΩΡΟΥ, ώστε να δείτε κάθε πόσα χρόνια οι ΕΕΔ, ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΑΣΚΩΤΗ” ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” ΤΟΥ, θα έχουμε ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΕΕΘΑ με ΑΡΧΙΔΙΑ! (Έτσι λέγονται και μην… κοκκινίζετε)!..

Και κάτι ακόμα!

Κε Α/ΓΕΣ! Βγάλε, ρε συ, ένα Έγγραφο και ενημέρωσε τον… Κόσμο, από τον βαθμό έστω του Ανχου και άνω, ποιοί είναι αυτοί που είναι γραμμένοι στην… πλάκα του… “Μωϋσή” πως θα γίνουν ανώτατοι και ποιοί θα… πουλαριστούν, αφού ασφαλώς… ξεζουμιστούν από τους… έξυπνους της Κλίκας!.. Αχαχαχαχαχα!.. Όχι μόνον πολιτικάντικες αποφάσεις, Κε Α/ΓΕΣ, όπως πχ αυτή για 3 χρόνια παραμονή στα “ΣΟΑ” των στελεχών, κλπ, ώστε να σε συγχαίρουν, κάθε φορά, τα “Συριζόπουλα” του παρ’ υμίν “τσατσο-σάϊτ”!.. Κάντο και μην φοβάσαι, αφού αυτοί που είναι να πουλαριστούν, οι περισσότεροι (οι 9 στους 10), θα έχουν σίγουρα ήθος και δεν θα πάψουν να εργάζονται με τον ίδιο πατριωτικό και όχι απλώς υπηρεσιακό ζήλο, αιτία για την οποία και θα είναι προγραμμένοι από την κλίκα!.. Αν το κάνεις, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και θα σε θυμούνται όλοι στις ΕΕΔ, σαν τον… “Τρελό” των ΕΕΔ (στο “απ’ έξω” τους), αλλά σαν τον “μεγάλο μάγκα” (από μέσα τους)!.. Έτσι θα εξιλεωθείς σίγουρα και εσύ για τον τρόπο που έφτασες τόσο ψηλά, όπου πρόσεξε μην… καείς!..

ΥΓ.

α. Στέλνουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”… νοερά(!) και με πολύ αγάπη, ως δώρο για την προαγωγή του και την τοποθέτησή του στην Διοίκηση της “ΔΔΕΕ”, ένα βαρύ και πανάκριβο… άρωμα, στον Υπτγο Κο ΑΛΕΞΑΚΗ Κων-νο, διότι ξέρουμε πως του αρέσουν!.. Του ευχόμαστε να αναλάβει Διοίκηση και στον Πλανήτη… Άρη!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Είναι ικανότατος και… γι’ αυτό!..

β. Ο Θεός να αναπαύσει τον τέως Α/ΓΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ Δημήτριο! Δεν πρόκειται για τον άλλον Βούλγαρη τον “ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ”, [και οι 2 ήσαν του (ΠΒ)], αυτό το κομματόσκυλο, αυτό το τομάρι που ήταν Α/ΓΕΣ στην “στημένη” τότε από Ελλάδα, Τουρκία και Η.Π.Α., κρίση των Ιμίων, το 1996 και που έπρεπε να είχε περάσει Στρατοδικείο, λόγω μη εκτελέσεως δγων που είχε πάρει εκείνο το βράδυ από τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Κο ΛΥΜΠΕΡΗ!

“Ο αποθανών δεδικαίωται”, λέει η Εκκλησία μας, οπότε θα γράψουμε μόνον ότι ο προσφάτως θανών Στρατηγός Δ.Β., ήταν “Χώστης” και “Ετοιματζής”!

Επεξήγηση:

Καλούσε πχ ως Δντης 4ου ΕΓ στο Γραφείο του 2 Λγους, λέμε τώρα, και ήταν βέβαιο πως αυτοί θα έφευγαν με τουλάχιστον 4 δαπάνες ο καθένας παραμάσχαλα, εκτελεστέες στον  ελάχιστο δυνατό χρόνο όλες!.. Αν αυτοί οι Λγοι είχαν και άλλες “Χ” εργασίες να κάνουν, ασκήσεις, κλπ, στα παπάρια του, ενώ πχ το 4 θα μπορούσε να το είχε κάνει 3 ή και 2, κλπ!.. Αυτό για το “Χώστης”!

Πάμε τώρα στο “Ετοιματζής”! Του άρεσε να δουλεύουν άλλοι γι΄αυτόν και την προσωπική του ανέλιξη! Πχ Την εργασία του στην “ΣΕΘΑ” θα μπορούσε να την είχε πάρει “Κόπι Πάστε” (που λέει και ο μπράβος και κατά δήλωσή του κλέφτης, το “Συριζο-Σοράκι” ο  Πολλάκης), από κάποιον μικρότερό του, που θα τον είχε διατάξει σχετικώς και που ήξερε ότι ήταν ικανός να του την… παράξει! Αχαχαχαχαχαχα! Μετά ξεχνούσε τα πάντα και τους πάντες και… συνέχιζε!..

3. Πόσο γνώστης και συνεπώς ψεύτης, όταν απευθύνεται σε εμάς, στον λαό δηλαδή ή πόσο πραγματικά ανόητος και άσχετος πρέπει να είναι ο γνωστός Καρχιμάκης του “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”, όταν μιλάει για φορολόγηση των Τραπεζών και -ΠΡΟΣΟΧΗ- των Τραπεζιτών!..

4.  Για την ασυλία του “ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΟΥ” που μας φέρατε και την υποθήκευσή μας για τα μετρούμενα από το 2015 και μετά 99 χρόνια, θα πείτε κάτι, “Λάρτζ”… Κοι και Κες του “Σόρος-Σύριζα”;

5. Η Κα Βούλτεψη έχει, όπως έχουμε αντιληφθεί από τα όσα λέγει στα διάφορα “Πάνελ” που συμμετέχει, το πιο δυνατό προσωπικό Επιτελείο βοηθών! Βεβαίως και η ίδια είναι και (!) πανέξυπνη και (!) άπαιχτη στις όποιες τοποθετήσεις της, ξέροντας να επιλέγει ΑΡΙΣΤΑ απ’ ό,τι της γράφουν ή της λέγουν οι Επιτελείς της!

Κα Βούλτεψη, αλήθεια! Έχεις ποτέ ανησυχήσει για τα όποια τυχόν Ελληνάκια σήμερα πχ πεινάνε, εκτός από τα παιδιά και παιδάκια των “Λάθρο”, κλπ, όπως δήλωσες, και μπράβο σου, προσφάτως στην “ΤV”;

6.Η “WALL STREET JOURNAL” έγραψε πρόσφατα πως ο “SARS COVID-2” “κτύπησε” τον Πλανήτη, μετά από διαρροή σε Κινεζικό εργαστήριο! Καλά φίλοι μας! Από πότε εμείς εδώ είχαμε γράψει σχετικά; Μήπως από την αρχή ακόμα του “COVİD 19”; Τώρα κάνουν τάχα… αποκαλύψεις τα.. πρακτόρια όλα!.. Ντροπή σας ρε και φτου σας!..

7. Η Ομάδα της Μπεσίκτας (Ομάδα της Πόλεως), που προσφάτως οι οπαδοί της, σε εντός έδρας “ματς” της Ομάδος τους στην Πόλη, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως με συνθήματα κατά της Κ-Β του ΡΤΕ, με αιτιολογικό την δήθεν αργοπορία του στην αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων των σεισμών, κλπ, είναι η Ομάδα που παραδοσιακά ΑΝΗΚΕ και ΑΝΗΚΕΙ ή άντε “Έκκλινε” και “Κλείνει” ιδεολογικώς προς τους Κεμαλιστές πρωτίστως και τους Εθνικιστές* ακολούθως και κυρίως προς το “CHP”, γεγονός που εξηγεί πλήρως και δικαιολογεί απολύτως τα όσα έλαβαν χώρα στην περιοχή (και όχι μόνον στο Γήπεδο) της Ομάδος αυτής, γεγονός που υπεχρέωσε την τ/Κ-Β να βγεί και να μιλήσει για ένα νέο… “ΓΚΕΖΙ’!

* Γι΄αυτό και τους “καταχέριασε” εξοργισμένος, λίγο μετά, ο Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ!..

Επίσης, για χρόνια και επί Κεμαλικών Κ-Β η Ομάδα αυτή ήταν και Ομάδα της “ΜΙΤ”, η οποία έχει και σήμερα πολύ καλές… “προσβάσεις” μέσα στην Ομάδα αυτή!..

Ο “Αδελφός Εν Όπλοις” και όχι μόνον, του Μ. Κ. ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ, Στρατηγός, κλ, κλπ, κλπ, Ισμέτ “ΙΝΟΝΟΥ” φέρεται να ήταν και να είναι ο πιο γνωστός, ιστορικά, οπαδός της Μπεσίκτας, μάλλον διότι έμενε στην γειτονιά στην Πόλη, εκεί όπου ήταν και το (παλαιό) Γήπεδο της Ομάδος αυτής (Πολύ κοντά σ’ αυτό)!..

Ως “Ιστορία” και κυρίως ως τίτλοι στην Τουρκία, η Μπεσίκτας είναι 3η (όπως πχ στην χώρα μας είναι η “Κούλα”), μετά από την 1η Φενέρ-Μπαξέ (όπως πχ στην χώρα μας ο “ΘΡΥΛΟΣ”) και της 2η Γαλατά Σαράϊ (όπως στην Ελλάδα ο “Βάζελος”)!

Μπεσίκτας μάλλον είναι και η αγαπημένη μας πολύ μεγάλη Τουρκάλα ηθοποιός και τραγουδίστρια Χούλια ΑΒΣΑΡ (60), από το Αδραμύτιο της Μ. Ασίας, (απέναντι από τον Μανταμάδο της Ν. Λέσβου), Κουρδικής καταγωγής!.. Τουλάχιστον έτσι δήλωνε όσο ήταν παντρεμένη με παλιό εκτελεστικό μέλος της Ομάδος αυτής, με τον οποίον απέκτησε και μία κόρη!..

Μπεσίκτας: Η Ομάδα της τ/αστικής και Κεμαλικής “ΕΛΙΤ”,  … ευρύτερα!..

Αντιθέτως η “ΦΕΝΕΡ” (Ομάδα της Πόλεως, με έδρα στην ανατολική της -Ασιατική- πλευρά) είναι Ομάδα που περιλαμβάνει στις τάξεις της και Κεμαλιστές και Ισλαμιστές! Έχει “κόσμο”, σε πολύ μεγάλο βαθμό, και απ’ τις 2 αυτές Παρατάξεις, με περισσότερους διακριτά τους Ισλαμιστές!

Η ομάδα αυτή είναι πολύ λαϊκή Ομάδα, με αποτέλεσμα να πλειοψηφούν αριθμητικώς και σημαντικά διακριτά οι Ισλαμιστές μέσα σ’ αυτήν!

Στις τάξεις της ανήκουν πολλοί Μασώνοι [κοντά στο Γήπεδό της είναι και η Λέσχη των Μασώνων ( η 1η Μασωνική στοά στα Βαλκάνια έγινε επί του “Κόκκινου Σουλτάνου”, του αγαπημένου του ΡΤΕ Σουλτάνου Αβδούλ Χαμήτ, του Β΄)] και αρκετά μεγάλη τ/στρατιωτική μάζα πλειοψηφικά την υποστηρίζει!

Ο πιο γνωστός σήμερα οπαδός της “ΦΕΝΕΡ” φέρεται να είναι ο Πρόεδρος ΡΤΕ, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει και τις ομάδες “ΚΑΣΙΜ ΠΑΣΑ” (Ομάδα της γειτονιάς που μεγάλωσε, αν θυμάμαι καλά, στην Πόλη) και “ΡΙΖΕ ΣΠΟΡ” (Ομάδα του τόπου καταγωγής του)! Τεράστιοι Τούρκοι επχ-τίες, όπως οι ΚΟΤΣ, κλπ, είναι οπαδοί της, ο γνωστός τέως Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ, ο θανών πλέον Α/ΓΕΕΔ του επιχειρηθέντος, το 2007, Πραξικοπήματος του “Υπομνήματος”, Γιασάρ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚ ΚΑΝΙΤ και άλλοι!..

Έχει λοιπόν την σημασία του ότι αντέδρασαν αυτοί οι συγκεκριμένοι Οπαδοί! (Της “ΦΕΝΕΡ”).

Η ΓΑΛΑΤΑ (Ομάδα και αυτή της Πόλεως) είναι και αυτή “μιξ” Ομάδα, από πλευράς οπαδών, αλλά με περισσότερους στις τάξεις της Κεμαλιστές!.. Είναι αριθμητικά  2η σε αριθμό οπαδών στην χώρα, εκτός από 2η σε τίτλους! Ιστορικά οι ηγέτες της ήσαν πολιτικά πιο… “ισορροπημένοι” ή πιο… “έξυπνοι”, αν θέλετε!.. Τόσο! “ΑΓΓΕΛΟΣ” έχει πιεί καφέ στο “νησάκι” μέσα στον Βόσπορο, στο κρυφό, τρόπον τινά, … Στρατηγείο της!..

Τέλος, ως 4η Ομάδα αναφέρεται η Ποντιακή “Τραμπζόν – Σπορ” των Μπακασέτα και Σιώπη, και ως 5η η Προύσσα (“Bursa Spor”), στο γήπεδο της οποίας αναρτήθηκαν πρόσφατα “πανό”, κλπ, με “φωτο-ζωγραφιές ΙΧ ΡΕΝΩ 12*”, με αντι-Κουρδικά συνθήματα, κλπ, σε “ματς” της με την ομάδα των Κούρδων “ΑMENT”, από την Κουρδική ουσιαστικά πρωτεύουσα του Ντιγιάρ-Μπακίρ!

* Με τέτοια ΙΧ, την 10ετία κυρίως του 1990, Τ/πράκτορες (της τ/Ασφαλείας και της “ΜΙΤ”), προέβαιναν σε απαγωγές συγκεκριμένων Κούρδων, οι οποίοι αργότερα βρίσκονταν νεκροί, χωρίς ποτέ όμως να βρεθούν μετά οι δολοφόνοι τους, με αποτέλεσμα οι δολοφονίες να παραμείνουν ανεξιχνίαστες και να ονομάζονται έτσι!

Οι οπαδοί της Προύσσας (Κεμαλιστές), … ένοιωσαν την ανάγκη να… δράσουν, όπως παραπάνω, τώρα, μετά από το θέμα των Κούρδων που έπαιξε στο.. “οβάλ” τραπέζι “των 6 της Αντιπολιτεύσεως” (που κανονικά εξ αρχής έπρεπε να μην ήταν “οβάλ”, αλλά να είχε μια … μύτη προς την καρέκλα του Κιλιτσντάρογλου, που εμείς, όπως εσείς οι αναγνώστες μας ξέρετε, σας είχαμε γράψει πως αυτός θα ήταν ο ανθυποψήφιος του ΡΤΕ, κλπ), θέμα που “έπαιξε” στα τ/ΜΜΕ, ως εκλογική στους “6” Κουρδική υποστήριξη, αλλά και ως “Κρυφή Ατζέντα” των 6 με τους Κούρδους, στήριξη που προφανώς οι Τ/Κεμαλιστές Προυσσαλήδες ήσαν και είναι αντίθετοι!..

ΚΑΙ:

AK Parti’den maçtaki pankarta çok sert tepki: Kabul edilemez

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bursaspor-Amedspor maçında açılan pankartlara çok sert tepki gösterdi. Çelik soruşturma açıldığını belirtti.

05.03.2023 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bursaspor-Amedspor maçında açılan pankartlara ilişkin, “Spora ve sporun ruhuna aykırı provokatif girişimlere hiçbir surette müsaade edilmeyecektir.” ifadesini kullandı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sporda ve her alanda şiddet ve nefretin en güçlü şekilde dışlanması gerektiğini belirtti.

Bursa’da oynanan futbol maçında tribünlerde açılan, sporun ruhuna aykırı görsellerin kabul edilemeyeceğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

“Bu görseller hiçbir futbol kulübümüze ve hiçbir takımımızın taraftarlarına mal edilemez. Bu provokasyonu yapanları şiddetle kınıyoruz. Spora ve sporun ruhuna aykırı provokatif girişimlere hiçbir surette müsaade edilmeyecektir. Bu olayın her yönüyle araştırılması için gereken soruşturma başlatılmıştır.”

NE OLMUŞTU?

Bursaspor-Amedspor maçında, bazı taraftarlar “Beyaz Toros” ve “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın pankartlarını açtı.

Mehmet Küçükkahveci .Haber7.com – Gece Sorumlusu

8. Πάτε στο “Youtube”, βρείτε το σχετικό “βιντεάκι”, και απολαύστε το τί έλεγε κάποτε ο ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ για τον “Σόρος-Τσίπρα”, όταν ήταν Πρόεδρος του “Συνασπισμού Της Αριστεράς Και Της Προόδου”, κλπ!.. Από μηχανή φτυσίματος και εμμετού προς τον “Κλεφτοκοτά”, ο Θεοχαρόπουλος κατέστη υποδειγματική μηχανή γλειψίματος και σπατουλαρίσματος (“ράσπα”, και ό,τι άλλο), του “Σόρος-Τσίπρα”!..

9. Πήγε βεβαίως ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ στην Άγκυρα, για 1η φορά μετά από χρόνια, κλπ, αλλά… “μην τρελαίνεστε”, δεν έγινε και τίποτε ουσιαστικό ή σημαντικό!.. Αντιθέτως, ο Ι/ΠτΔ δεν έχουμε καταλάβει ακόμη οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, τί ρόλο παίζει στην εσχάτως πολλές φορές αναφερόμενη προσπάθεια… ανάταξης των Τ-Ι σχέσεων! Τον ρόλο των ήλων, στις… επιδιορθώσεις (sic) των καταγμάτων;

10. Έγινε στις 09-03-2023 η προγραμματισμένη συνάντηση Τουρκίας – Σουηδίας και Φινλανδίας, για το γνωστό θέμα!.. Αν σταθούμε στις “μετα-δηλώσεις” του ΓΓ/ΝΑΤΟ (αν θα έχουμε ειρήνη, τότε το Φθινόπωρο ο Κος αυτός… “Χαίρετε” / του είπαν -όπως ακούστηκε- να μείνει , αλλά δεν θέλει “με τίποτα”), τότε το Καλοκαίρι (ίσως και τον 1ο του μήνα ακόμα, ήτοι τον Ιούνιο), να ανακοινωθεί η ένταξη των 2 χωρών αυτών στο ΝΑΤΟ!.. Οψόμεθα!..

11. Η “συμφωνία των 12 σημείων” της Κίνας για το “Ρωσο-Ουκρανικό”, όπως το λένε στη Δύση, ήταν εξ αρχής καταδικασμένη να αποτύχει, αφού δεν έτυχε της αποδοχής του Ο.Η.Ε. και του ΓΓ του, αλλά και των Ουκρανών, που σε ό,τι τους τεθεί για ειρήνευση, ως σχέδιο, ενώπιόν τους, λένε πάντα πως “συζητάμε ό,τι θέλετε, με τον όρο να φύγουν όλα τα Ρ/Στρατεύματα από τα Ουκρανικά εδάφη”! (Και της χερσονήσου της Κριμαίας συμπεριλαμβανομένης)!..

Επιπροσθέτως!

Η συνάντηση Φον Ντερ Λάϊεν – Μπάϊντεν στις Η.Π.Α. ήταν συνάντηση στην οποία η Κα αυτή, ορισθείσα από τους “Διεθνείς Εβραίους”, ως… Π-Θ της ΕΕ μετά από την Α. Μέρκελ, πήγε να αναφέρει στον Νο “1” άνθρωπο των “Διεθνών Αφεντικών” μας, το πώς βαίνει στο Πεδίο το σχέδιο των… Πατρώνων μας, στο οποίο πρωτοστατούν οι Η.Π.Α., για την μετατροπή της Ρωσίας σε παρία, λόγω της ανυπακοής που επέδειξε αυτή στους Ροκφέλερς και στις… ανεμογεννήτριές τους, αχαχαχαχαχα, για το πώς πάει η μετατροπή της ΕΕ σε ένα γενικώς παρακολούθημα των Η.Π.Α., και πώς μετά από ένα έτος “Πολέμου” μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανών, αυτός ο πόλεμος έχει επηρεάσει (αρνητικά κυρίως) την υπεροχή της Δύσεως στην Α. Ευρώπη, αλλά και στην ΝΑ πτέρυγα της Δ. Συμμαχίας!..

Εκτιμάται ότι η Γερμανίδα θα έλαβε και εντολές – οδηγίες και για την τηρητέα της ΕΕ στάση προς την Κίνα, για τα επόμενα χρόνια, μια Κίνα που όμως, ειδικά αυτός ο Α/Πρόεδρος, δεν μπορεί να “δει” σωστά, αφού έχει οργή εναντίον της λόγω του γνωστού Κινεζικού “ΤΙΚ-ΤΟΚ” ρεζιλέματος του γιού του, μια οργή που τον τυφλώνει!..

Ο Μπάϊντεν, όπως εμείς πιστεύουμε, θα προσπαθήσει να ακολουθήσει μια πιο… ήπια γραμμή εκείνης του ΤΡΑΜΠ, επί των ημερών του οποίου οι Κινέζοι είχαν σχεδόν εξοβελιστεί οικονομικώς από την Δύση, παθαίνοντας μια τεράστια οικονομική ζημία! (Υπερβολή, για να αντιληφθείτε! Διαβάστε: Επί ΤΡΑΜΠ, όλη η Κίνα είχε οικονομικά κυρίως περιοριστεί στην… Ν. Υόρκη της Ασίας, λέγε με… Σαγκάη! Τόσο μεγάλο ήταν το οικονομικό “κάζο” που υπέστη από τον Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ)!..

Οψόμεθα και για το θέμα αυτό!..

12.

NATO Secretary General meets with the President of Albania

  • 07 Mar. 2023

NATO Secretary General: Albania plays a key role promoting stability in the Western Balkans

  • 07 Mar. 2023
Secretary General Jens Stoltenberg praised Albania for its contributions to NATO in a meeting with President Bajram Begaj at NATO Headquarters on Tuesday (7 March 2023).
NATO Secretary General Jens Stoltenberg meets with the President of Albania, Bajram Begaj

The Secretary General thanked Albania for playing a key role in promoting stability and cooperation across the Western Balkans, a region of strategic importance to NATO. Mr Stoltenberg also welcomed Albania’s contributions to NATO deployments, including in Latvia, Bulgaria, Kosovo, and Iraq, and Albania’s pledges of aid for Ukraine.

13.

Homeland Security

Μarch 9, 2023Release

Deputy Secretary of Defense Signs 2023-2027 DoD Cyber Workforce Strategy

On February 27, 2023, Deputy Secretary of Defense Dr. Kathleen Hicks signed the 2023-2027 DoD Cyber Workforce (CWF) Strategy, which sets the foundation for how the DoD will foster a cyber workforce capable of executing the Department’s complex and varied cyber missions.

The strategy will enable the DoD to close workforce development gaps, resource workforce management and development initiatives, stay at the forefront of technological advances, securely and rapidly deliver resilient systems, and transform into a data-centric enterprise with optimized workforce analytics.

The DoD CIO developed this strategy in coordination with other Office of the Secretary of Defense (OSD) Component heads, the Joint Chiefs of Staff, United States Cyberspace Command, and the military services to provide focus to cyber-related human capital initiatives in alignment with the 2022 National Defense Strategy that states the Department needs to “Cultivate the Workforce We Need.”

“We are looking at every aspect of the cyber employee’s lifecycle to ensure we are not only finding and hiring a diverse group of skilled cyber specialists but also developing the tools, resources, and partnerships required to continue to grow these individuals professionally,” said Patrick Johnson, director, Workforce Innovation Directorate (WID). “I’m proud of the work our team has done so far, and we still have a lot more work to do to overcome talent shortages within the cyber workforce.”

In addition to the CWF Strategy, WID currently implements several initiatives that support the broader talent management lifecycle for the DoD’s cyber workforce, including the recently published DoD Manual 8140.03.

“This strategy, in combination with our current portfolio, will help to unify cyber personnel management efforts across the DoD and ensure that our workforce continually develops through training and skill-building opportunities,” said Mark Gorak, Principal Director for Resources and Analysis.

The DoD is aligning strategic efforts to four human capital pillars: identification, recruitment, development, and retention. These pillars provide the foundation and set unified direction to accomplish the goals outlined in the CWF Strategy. These goals are to execute consistent capability assessment and analysis processes to stay ahead of force needs; establish an enterprise-wide talent management program to better align force capabilities with current and future requirements; facilitate a cultural shift to optimize Department-wide personnel management activities; and foster collaboration and partnerships to enhance capability development, operational effectiveness, and career-broadening experience.

A forthcoming implementation plan will provide a list of implementation activities the DoD will pursue over a multi-year period, along with key performance indicators to monitor and assess the impact of CWF Strategy activities. Together, the strategy and implementation plan will enable the Department to identify, recruit, develop and retain the most capable and dominant cyber workforce in the world.

To read the CWF Strategy, visit https://dodcio.defense.gov/Cyber-Workforce/CWS/, and to view DoD Manual 8140.03, visit https://dodcio.defense.gov/Portals/0/Documents/Library/DoDM-8140-03.pdf.

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3323868/

14.

Too close for comfort? Israel’s newest embassy will be in Iran’s backyard

The embassy in Turkmenistan will be the closest official Israeli mission to Iran.

By Etgar Lefkovits, JNS

In a regional show of strength, Israel will open a permanent embassy in Turkmenistan, the former Soviet republic and Central Asian nation that is on Iran’s doorstep, Foreign Minister Eli Cohen announced on Sunday.

The inauguration comes as another Muslim neighbor of Iran—Azerbaijan—is opening its first-ever embassy in the Jewish state. Both diplomatic moves signal that Israel is a present and growing influence in the region.

Israel’s top diplomat is slated to travel to Turkmenistan soon to inaugurate the official mission in the capital city of Ashgabat, about 15 miles away from the border with the Islamic Republic.

“The relations between our countries are important and strategic, and this move will further strengthen the connection and increase our cooperation” tweeted Cohen.

WE ADMIRE YOU!

A Muslim-majority country of about 6 million people, Turkmenistan, located just north of Iran, established relations with Israel in the run-up to its declaration of independence in 1991. About a decade ago, in light of good relations between the two states, Israel opened a temporary embassy there which has been active until now when the newly constructed permanent embassy has been completed.

Over the years, senior officials from Israel and Turkmenistan have visited each other’s countries, signing agreements of cooperation in the fields of politics, economy and energy. Recently, progress has been made in collaboration in health and cyber defense as well.

  COHEN: ISRAEL BACKS UKRAINE’S SOVEREIGNTY AND TERRITORIAL INTEGRITY

Historically, Turkmenistan, which possesses one of the world’s largest reserves of natural gas, has long served as a thoroughfare for several empires and cultures, and was one of the great cities of the Islamic world.

15. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ“!

Θρυλικός Έφηβος ετών 98!

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!

-/-

Η συμμορία ήξερε εδώ και μέρες τον διαιτητή του ντέρμπι και είχε όλον τον καιρό να… λάβει μέτρα!

Η συμμορία ήξερε εδώ και μέρες τον διαιτητή του ντέρμπι και είχε όλον τον καιρό να... λάβει μέτρα
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023

*** Λέγεται ότι σε κάποιο «απόκρυφο» σημείο των υπογείων της Τζαμπασοφιάς, υπάρχει μία πορτούλα, μονίμως κλειδωμένη, στην οποία έχουν πρόσβαση ελάχιστοι και … «εκλεκτοί». Η πορτούλα αυτή, λένε, οδηγεί ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ στα αποδυτήρια των διαιτητών ! Αλήθεια ; Ψέματα ; Δεν ορκίζομαι κι’ όλας, γιατί αν δεν δω κάτι με τα ίδια μου τα μάτια, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Πάντως το ακούω επίμονα τις τελευταίες μέρες ***

***Α, όλα κι’ όλα, ο Σπανός είναι ξηγημένος και ξέρει να κρατάει ίσες αποστάσεις με τους φίλους του. Θα φερθεί στον Αλαφούζο όπως ακριβώς φέρθηκε στον Μελισσανίδη. Θυμηθείτε εμένα, πού έλεγε κι’ ο Γκμόχ.

*** Ο Ιταλός ρέφερι Μαριάνι έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ εγκληματικών λαθών στο πρόσφατο Μπαρτσελώνα – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ 2-2 στη Βαρκελώνη. Κυριότερο απ’ αυτά, ότι δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελώνα, σε χέρι του Φρεντ. Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Τεν Χάαγκ τον αποκάλεσε «άχρηστο», χαρακτηρισμός πού θεωρήθηκε λίαν επιεικής, για τη διαιτησία του ***

ΝΕΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΡΔΙΔΗ

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΤΖΑΚ Η … ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ;

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΠΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΗΞΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ … ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ

*** Ομιλώ γενικώς και αορίστως. Ο διακεκριμένος ρεπόρτερ κ. ΑΡΔίδης, πού χρηματοδοτείται κυρίως από εξυγιαντικά ταμεία, αποκάλυψε 24 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, τον ορισμό του Ιταλού διαιτητή για το ντέρμπι Αεκ – Ολυμπιακός.

*** Ο κ. ΑΡΔίδης δεν έγραψε το όνομα, αλλά τον φωτογράφισε με σαφήνεια και ακρίβεια. Ότι πρόκειται για Ιταλό διαιτητή, όχι κατηγορίας ELIT, επειδή αυτό είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός και σιγά μην κάνουμε το χατήρι του Ολυμπιακού, αλλά ότι «είναι κοντά στο να γίνει ELIT“, διότι τον εκτιμά ιδιαιτέρως ο υπεύθυνος διαιτησίας και ορισμών της ΟΥΕΦΑΣ κ. Ροσίνι, επίσης Ιταλός κι’ αυτός και όλο του το σόϊ.

*** Επομένως, ο ρεπόρτερ ΑΡΔίδης έπεσε διάνα σ’ όλα όσα προανήγγειλε και βεβαίως, ουδείς δικαιούται να τον ψέξει γι’ αυτό. Όμως, από τον νέο άθλο του ρεπόρτερ ΑΡΔίδη, προκύπτουν θέματα και ερωτηματικά πού αφορούν την ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του βρομερού παρασκηνίου, της παραδιοίκησης της επο και της δράσης της συμμορίας του Γιαννάκη, σε βαθμό πού ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει κινητοποιήσει ΗΔΗ τις εισαγγελικές αρχές.

*** Πάμε λοιπόν. Πρώτον, οι πληροφορίες στον ρεπόρτερ ΑΡΔίδη δόθηκαν είτε από ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΔ, δηλαδή της κεντρικής επιτροπής διαοιτησίας της Επο, είτε από τα κορυφαία στελέχη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της έπο, πού είναι ο πρόεδρος Μπαλτάκος και ο εκτελεστικός διευθυντής Φιλιππούσης.

*** Αυτοί είναι δηλαδή πού ΜΠΟΡΟΥΝ, πού ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ και που είχαν τη δυνατότητα να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ το όνομα του διαιτητή ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την ανακοίνωσή του. Και εδώ, θα θυμίσω την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά, προχθές το βράδυ, με την οποία ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ρωτούσε γιατί δεν ανακοινώνεται ο διαιτητής και αν ακόμα … τον μαγειρεύουν ! ποιος να είναι λοιπόν ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του ρεπόρτερ ΑΡΔίδη ; Ελάχιστη σημασία μπορεί να έχει. Οποιος και να είναι, δικαιούται τον χαρακτηρισμό ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ με όλα τα συναφή. Και στη σημερινή Επο, αυτού του είδους η … ποικιλία ανθίζει.

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ … Ω ΦΙΛΕ !

*** Αλλα είναι όμως τα σημαντικά. Όταν μία είδηση τέτοιας βαρύτητας και σημασίας «διαρρέει» με απίστευτη ευκολία σε ένα ρεπόρτερ του συστήματος, με στενούς δεσμούς με την κίτρινη συμμορία, δεν υπάρχει καμία δυσκολία για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να αντιληφθεί πως ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ !

*** Να τα κάνουμε πενηνταράκια. ΟΛΗ Η ΑΕΚ έμαθε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ από την ημέρα ανακοίνωσης από την επο ότι διαιτητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Ιταλός Μαριάνι, ο προστατευόμενος του Ιταλού αρχιδιαιτητή της ΟΥΕΦΑΣ Ροσέτι, πού με τη σειρά του, είναι ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ των δικών μας ΜΠΕΝΕΤ και ΜΑΝΤΑΛΟΥ !

*** Το ντέρμπι της Κυριακής, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ αποτελεί και ΚΡΙΤΗΡΙΟ για τον διαιτητή Μαριάνι, πού είτε θα τον οδηγήσει στη νομενκλατούρα των ELIT ευρωπαίων διαιτητών, είτε θα τον σταθεροποιήσει εκτός της κορυφαίας διαιτητικής κατηγορίας. Και είμαι βέβαιος πως ο καθένας μας αντιλαμβάνεται ότι ο διαιτητής πού ορίζεται με ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και ΚΡΙΤΗΡΙΑ, είναι πολύ ΕΥΠΡΟΣΒΛΗΤΟΣ και εξαιρετικά ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

*** ΕΣΥ κ. ΜΑΝΤΑΛΕ, ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ;

ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΑΙ … ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ «ΣΩΜΑ»

*** Δεν τελειώσαμε με τους διαιτητές του ντέρμπι. Τέταρτος του Ιταλού Μαριάνι, ορίσανε τον Μανούχο της Αεκ. Απίστευτο το ΘΡΑΣΟΣ, η ΙΤΑΜΟΤΗΤΑ, η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, η ΑΣΕΛΓΕΙΑ πάνω στο ΚΟΥΦΑΡΙ της ελληνικής διαιτησίας.

*** Ο Μανούχος είναι ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ με την Αεκ, ή μάλλον με τη διοίκηση της Αεκ. Η ιστορία με την ΜΕΖΟΥΡΑ πού προκάλεσε την ΧΛΕΥΗ και την ΘΥΜΗΔΙΑ της φίλαθλης κοινωνίας, ήταν ίσως η ημέρα πού «ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ» η άτυπη «συνεργασία» τους. Εκτοτε, όπου Αεκ και Μανούχος, όπου Μανούχος. Εχουν γίνει πλέον σιαμαίοι, έχουν γίνει «σώμα». Και ο ένας «προστατεύει» τον άλλο, εκεί και όπου μπορεί.

*** Και σε τι μπορεί να «προστατεύσει» ως τέταρτος ο Μανούχος το Αεκ ; Σε πολλά και λίαν σημαντικά θέματα, τα οποία όλοι γνωρίουμε και δεν υπάρχει λόγος να αραδιάσουμε. Κυριότερο όλων, πάντως, ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ να ΟΜΙΛΕΙ και ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με τον διαιτητή. Ενίοτε δε και να του ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ό,τι θελήσει να του υποδείξει.

ΑΠ’ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ … «ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ»

*** ΑVAR στο ντέρμπι, διαβάζω θα είναι ένας Ψάρης, για τον οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν τι … ψάρια πιάνει. Πάντως είναι από τη Ζάκυνθο. Την πατρίδα του αλησμόνητου «υπουργάρα» Σταύρακα. Καιαυτό, ξέρετε, καμιά φορά λειτουργεί και ως συστατικό.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Τα τελευταία λόγια του Νίκου Γόδα, το ματωμένο κεφάλι του Μουράτη, η αθωωτική ψήφος του Γ. Ανδριανόπουλου και τόσα, τόσα άλλα …

«Η 10 Μαρτιου ξημέρωσε. Η μέρα που έχει Γενέθλια ο Ολυμπιακός, ο Μεγαλύτερος Πολυαθλητικός Σύλλογος του κόσμου.

· Τι είναι ο Ολυμπιακός;;;;; Πολλά έχουν γραφτεί κ Πάρα πολλά θα γραφτούν κ στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι Όλα αυτά κ πολλά περισσότερα. Κ είναι κ ΣΤΙΓΜΕΣ. Καλές στιγμές κ κακές στιγμές.

· Είναι το Ματωμένο κεφάλι του Μουράτη.

· Είναι η Τελευταία επιθυμία του Ν.Γόδα : Θέλω να μου φορέσετε τη φανέλα του Ολυμπιακού κ να μη μου δέσετε τα μάτια για να βλέπω τα χρώματα της Αγαπημένης μου ομάδας.

· Είναι η Θύρα 7. Είναι ο πανηγυρισμός του Ιβάν Μιλκοβιτς στο Ρέντη. Είναι το <<πρέπει να μπει του Πάσπαλι στο Τελ Αβίβ>>. Είναι το Πρώτο του Γ. Σιγάλα στο Οακα. Είναι όλο το παιχνίδι αυτό το παραπάνω του Θ.Βλαχου στον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ με την Προ-ρέκο. Είναι το καλάθι του Πρίντεζη στην Κωνσταντινούπολη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

· Είναι η υποδοχή του Λάγιος Ντέταρι. Είναι το Παπαστράτειο τρελοκομείο της Φιλιως Μανωλιουδακη. Είναι η παρότρυνση «πατέρα μη φεύγεις» του κόσμου του Ολυμπιακού στον Μ.Μπουκοβι.

· «Είναι το δεν επείσθην για την ενοχή του σωματείου» με το οποίο ο αιώνιος αντίπαλος Πάο σώθηκε από τον υποβιβασμό μετά από την τελευταία αθωωτική ψήφο του Γ. Ανδριανοπουλου.

· Είναι τόσα πολλά!!!!!!!!!!!!!! 98 Χρόνια Δόξας!!!!!!!!!!!!!

· Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό

Με Τιμή, Γιώργος Τάγκαλος» ( pentozali@yahoo.gr ) ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 11/3/2023. ***

-/-

Μιχάλης Ζαμπίδης για τον Τούρκο Γκιουρκάν Όζκαν: «Πριν τον αγώνα έτρεμα σαν το ψάρι, ήταν sold out»!

«Στον 12ο γύρο, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Όζκαν έπεσε νοκ άουτ από τον πιο ελαφρύ παίκτη που έχει παίξει ποτέ» αναφέρει!

mihalis-zampidis
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΓΑΝΤΑ!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον αγώνα με τον Τούρκο, Γκιουρκάν Όζκαν, τον οποίο και έριξε νοκ άουτ.

Ο αθλητής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο. «Ασχολουμαι με τον αθλητισμό από τα 5,5 μου χρόνια. Στα 16 μου έπαιζα με 30άρηδες και 10 κιλά βαρύτερους από εμένα. Στην πορεία μου έχω αλλάξει αρκετούς προπονητές. Υπήρχαν πολλοί που με έριξαν ενεργειακά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον διάσημο αγώνα του με τον Τούκο, Γκιουρκάν Όζκαν, δήλωσε: «Ήμασταν… Δαβίδ και Γολιάθ. Ήταν 12 κιλά βαρύτερος. Τεράστιος. Ήταν η πρώτη μέρα που με είδε και προφανώς, ήθελε να μου σπάσει την ψυχολογία. Του είπα πως ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε στο ρινγκ. Πριν τον αγώνα, έτρεμα σαν το ψάρι, ήταν sold out. 6.000 Τούρκοι από τη μία, 6.000 Έλληνες από την άλλη».

«Στον 12ο γύρο, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Όζκαν έπεσε νοκ άουτ από τον πιο ελαφρύ παίκτη που έχει παίξει ποτέ. Όταν βγήκα στο στάδιο είπα πως “ό,τι σφαίρα κι αν δεχτώ, πρώτα θα κερδίσω και μετά θα πέσω”. Ήταν μόνο νίκη, δεν υπήρχε τίποτα άλλο για εμένα. Μετά από αυτό το παιχνίδι, κατάλαβαν οι Έλληνες πως εκπροσωπώ την χώρα μου στο εξωτερικό», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

16.

Πετρούπολη: Συμμορία δυτικών προαστίων με μαχαίρια και σιδερογροθιές – Ανέβαζαν τα «κατορθώματά» τους στο TikTok

Πέντε συλλήψεις προς το παρόν – Χτυπούσαν κυρίως ανήλικους

simmoria
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής,  σε συνεργασία με το Τ.Α Πετρούπολης, για τον εντοπισμό και σύλληψη μελών διαβόητης συμμορίας, που διέπρατταν ληστείες με θύματα ανήλικους, τις βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και μετά ανέβαζαν το επίμαχο υλικό στα social media -κατά προτίμηση στους λογαριασμούς τους στο TikTok.

Ήδη, έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, που θεωρούνται ο «πυρήνας» αυτής της συμμορίας, που σκορπούσε τον τρόμο στα δυτικά προάστια και ειδικότερα στην Πετρούπολη.

Η εν λόγω συμμορία, που αποτελείται από άτομα ηλικίας 16-19 ετών, είχε βάλει στο στόχαστρό της μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, στους οποίους έκαναν επιθέσεις «στην ψύχρα» -ειδικότερα σε όποιον κυκλοφορούσε με ακριβό κινητό τηλέφωνο, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους κατόχους iPhone.

Συνήθως, λήστευαν τα θύματα τους υπό την απειλή μαχαιριών. Κουβαλούσαν και σιδερογροθιές, και μάλιστα δεν δίσταζαν να τους ξυλοκοπήσουν, σε περίπτωση που έφερναν αντίσταση.

Τα θρασύτατα μέλη της συμμορίας, προκειμένου να εδραιωθούν ως σκληροί και αδίστακτοι στα δυτικά προάστια, είχαν φτάσει στο σημείο να «ανεβάζουν» στο TikTok τα… κατορθώματά τους.
Σε ένα από τα βίντεο που «ανέβασαν», συμπεριλαμβάνεται και στιγμιότυπο από ξυλοδαρμό ανηλίκου. Σε άλλο σημείο, κάνουν επίδειξη των χρημάτων από τις ληστείες που διέπρατταν.
17.

Καλλιθέα: Συμμορία έκλεβε μοτοσικλέτες – Συνελήφθησαν τρία άτομα!

Αστυνομικοί της Ομάδας “ΔΙ.ΑΣ.” εντόπισαν τους κατηγορούμενους, τους κάλεσαν σε έλεγχο και εκείνοι προσπάθησαν να τον αποφύγουν!

motosikletes_2

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, την Πέμπτη (2/2) στη Καλλιθέα τρεις άντρες, 27, 35 και 38 ετών, για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από σήμα που έλαβαν για μεταφορά κλεμμένης μοτοσικλέτας από 3 άτομα σε αποθήκη στην περιοχή της Καλλιθέας, εντόπισαν τους κατηγορούμενους, τους κάλεσαν σε έλεγχο και εκείνοι προσπάθησαν να τον αποφύγουν.

Συνελήφθησαν 3 άτομα που δραστηριοποιούταν στις κλοπές μοτοσυκλετών και στην αποσυναρμολόγησή τους
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία επιλήφθηκε προανακριτικά.
Μετά από έρευνες στην αποθήκη και στα σπίτια των μελών της συμμορίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου λίγο νωρίτερα από τον εντοπισμό τους, πλήθος εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και κλειδιών δικύκλων, πινακίδες κυκλοφορίας και έγγραφα λοιπών δικύκλων, 99 γραμμ. κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, φυσίγγια, σπρέι πιπεριού, 2 σιδερογροθιές, 2 πτυσσόμενοι ράβδοι (γκλοπ) και χρηματικό ποσό.
motosikletes
motosikletes-
motosikletess
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις.

18.

Ο «Εσκομπάρ» των Ρομά ζούσε σε σπίτι-«φρούριο» – Τάιζε τον σκύλο του με… 500ευρα 

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είχε φτιάξει μέχρι και ειδική κρύπτη διαφυγής στο σπίτι του – Πώς έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης.

eskobar-roma-mak

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, έπειτα από πολύμηνη συστηματική έρευνα, κατάφεραν να εξαρθρώσουν εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας μπούκαραν σε σπίτια παραβιάζοντας παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες.

Με περίσσιο θράσος, αγνοούσαν τα συστήματα ασφαλείας (κάμερες – συναγερμούς) και «ξάφριζαν» όσα χρήματα και κοσμήματα αξίας έβρισκαν.

Δεν δίσταζαν, μάλιστα, να διαφημίσουν τα κλοπιμαία τους σε βίντεο που ανέβαζαν στο TikTok. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνεται το κατοικίδιο του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης να προσπαθεί να μασήσει… ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, που του είχε δώσει το αφεντικό του, για να πάρει «like» θαυμασμού από τους followers του.
Ο “Έσκομπαρ” των Ρομά ...τάϊζε τον σκύλο του με 500ευρα
Σε ένα άλλο βίντεο, οι Ρομά κάνουν επίδειξη των κλοπιμαίων τους, παραθέτοντας σειρά από δεκάδες χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ, σχολιάζοντας: «Τα πήραμε ρεεε…».
eskobar-roma-5
Επίδειξη δύναμης έκαναν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μέσω των σοσιαλ μίντια διαφημίζοντας… τα κλεμμένα
Σε άλλη φωτογραφία, μέσα από το σπίτι του αρχηγού της οργάνωσης, φαίνεται ξεκάθαρα και η ειδική κρύπτη διαφυγής που είχε φτιάξει.
eskobar-roma-7
H ειδική ανθρώπινη κρύπτη που είχε φτιάξει ο αρχηγός μέσα στο σπίτι του

Λεία άνω του μισού εκατ. ευρώ

Στη συντονισμένη και ευρεία αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, στις 9 Μαρτίου σε Αρκαδία, Κορίνθια και στην Αττική, συνελήφθησαν πέντε μέλη της συμμορίας, όλοι τους Ρομά ηλικίας 21 έως 40 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, νομοθεσίας περί όπλων και πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Από τη μέχρι σήμερα έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης έχουν προκύψει τουλάχιστον 42 περιπτώσεις κλοπών, με την εγκληματική οργάνωση να έχει αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος ύψους τουλάχιστον 560.000 ευρώ.

19.