ΔΥΟ (2) ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ Ε/Π-Θ, ΚΟ Κ. Κ. Μ. !..

Κε Π-Θ γέ!

Α. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

1. Κάθε Υπουργός, και όχι μόνον, όπως ξέρουμε, έχει προσωπική ασφάλεια Αστυνομικούς, ασφάλεια, η οποία του δίδεται από το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ / “ΕΛΑΣ”.

Οι Αστυνομικοί αυτοί κυρίως προέρχονται από τον τόπο καταγωγής των φυλασσομένων και μάλιστα είθισται να υποδεικνύονται απ’ αυτούς!

Ένας από τους Υπουργούς σας είναι και ο νεαρός και φέρελπις νέος Έλληνας, ΔΗΜΑΣ, “προϊόν” της Κορινθίας! Πρόκειται, πάντα κατ’ εμάς, για έναν ΕΞΑΙΡΕΤΟ πολιτικό, ο οποίος διακρίνεται για 2 πράγματα! Το πρώτο είναι η ειλικρινής σεμνότητά του και το δεύτερο το γεγονός ότι ομιλεί, απαντά ή ρωτάει, πάντα… “επί του στόχου” και δι’ επιχειρημάτων και επίσης πάντα, σε χαμηλούς τόνους!..

Χθες βρέθηκε σε ένα εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου, στον εσπερινό της εορτής του νέου αυτού ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΙΟΥ, σε ένα χωριουδάκι της Περιφερείας του! Όπως αντιλαμβάνεστε, Κε Π-Θγέ, ο κόσμος ήταν πολύς!.. Σε έναν μικρό εξοχικό ανηφορικό δρόμο προς το εκκλησάκι αυτό συσσωρεύτηκαν πολλά ΙΧ!

Ο Κος Υπουργός ήρθε χωρίς ασφάλεια, στον χώρο της εκκλησίας(!), άλλωστε όντας “χαμηλών τόνων”, μάλλον θα πρέπει να την θεωρεί “αναγκαίο επιβεβλημένο κακό”!.. Τον άφησαν μάλλον και έφυγαν, με την προφανή εντολή “ελάτε σε τόση ώρα να με ξαναπάρετε”! Υπάρχει ασφαλώς και η πιθανότητα ο Κος Υπουργός να ήρθε μόνος και να είχε πει στην ασφάλειά του “ελάτε να με πάρετε σε τόση ώρα”!..

Όταν στο τέλος του εορτασμού έφευγε ο κόσμος και η ανηφόρα έγινε… κατηφόρα, άρχισε να κινείται η ροή των ΙΧ!

Ξαφνικά, κοντά στο τέλος ή στην αρχή (ανάλογα, όπως το δει κανείς) της μοναδικής αυτής… ανηφορο-κατηφορικής (sic) οδού εμφανίστηκε με φόρα ένα τεράστιο μαύρο ΙΧ (“SUV”), το οποίο φρέναρε απότομα πάνω στο χώμα και από την πίσω αριστερή του πόρτα κατέβηκε ένας, με μαύρα γυαλιά, αξύριστος, μέχρι 35 το πολύ ετών, με μαύρα ρούχα και άρχιζε και φώναζε σε όλους τους εκεί οδηγούς “κάντε πίσω”, κλπ, κλπ, κλπ, παρουσιάζοντας μια εικόνα πραγματικά ψυχασθενούς, ενώ οι άλλοι 2 επί του ΙΧ με τα μαύρα αδιαφανή τζάμια παρακολουθούσαν!

Επειδή σας γράφω προσωπικά και σέβομαι απολύτως την θέση σας, σταματώ εδώ για τον Κο αυτόν! Ξέρω ότι με / μας διαβάζετε, και επειδή έχουμε εκτιμήσει το “IQ” σας, πιστεύουμε ότι έχετε καταλάβει τί έγινε με αυτόν τον Κο, χωρίς ο άλλος (ήτοι, ο οδηγός του υπόψη ΙΧ), να είναι καλύτερος, χρησιμοποιώντας γλώσσα υποκόσμου, (γιατί είσαι τσαμπουκαλεμένος, κλπ, ρωτούσε κάποιους που τόλμησαν να πουν το αυτονόητο, μπροστά σε γέροντες, γυναίκες και παιδιά), και αναμένοντας τον νεότερο να του ανοίξει τον δρόμο, φωνάζοντας σε καμιά 20αριά τουλάχιστον ΙΧ να κάνουν πίσω, ενώ αυτά κατέβαιναν έναν μονόδρομο πλάτους το πολύ 4 μέτρων, επειδή έπρεπε να πάνε επάνω στον χώρο της εκκλησίας να πάρουν τον Κο Υπουργό! (Ο συνοδηγός που δεν φαινόταν δεν μίλησε καθόλου).

Κε Π-Θγέ!

α. Τα άτομα αυτά (ειδικά δε αυτός που πήγαινε πάνω στο πρόσωπο πολιτών και απειλούσε να δείρει, λέγοντας “τί θες, τί θες”, κλπ / αυτός σίγουρα θέλει “Ψυχιατρική Εξέταση”), είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να αποτελούν μέλη “Συνοδευτικής Ασφαλείας” ενός Υπουργού και γενικώς!

Είναι προφανώς ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΑ και μάλλον (!) τοπική επιλογή του άπειρου στο αντικείμενο Κου Υπουργού, για λόγους που σίγουρα αντιλαμβάνεστε, αφού είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να δεχθώ ότι η “ΕΛΑΣ” εκπαιδεύει έτσι “Συνοδούς Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων”, μια συμπεριφορά που θα μπορούσε να προκαλέσει και θύμα – θύματα, αν κάποιος ή κάποιοι δεν κρατούσαν την ψυχραιμία τους, καθώς και γενικό θυμό – πανικό, (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), για μια σειρά από λόγους, αφού ο Κος αυτός / οι Κοι αυτοί ζητούσε / – σαν… “να γυρίσει το ποτάμι πίσω”!

β. Τα άτομα αυτά παράλληλα, προσβάλλουν βάναυσα με την συμπεριφορά τους την “ΕΛΑΣ” και αδικούν την εικόνα της! Άτομα που φέρονται έτσι, για οποιοδήποτε λόγο, φέρονται πάντα(!) έτσι!..

Σταματώ εδώ, αφού “1 διαβάζετε και 100 καταλαβαίνετε”!..

Χθες, αυτό το νεαρό και ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟ (!) παιδί, που ΜΠΡΑΒΟ σας που του δώσατε υπουργική θέση(!) (οι επιλογές σας δείχνουν και τί είδους άτομα – χαρακτήρες θέλετε δίπλα σας), δεν κέρδισε ψήφους, ούτε γι’ αυτόν, ούτε για το Κόμμα σας, αλλ΄αντιθέτως, αν και το άτομο αυτό, όπως εμείς πιστεύουμε, ήρθε πρωτίστως για τον Άγιο!.. (Ένας γέροντας χωριάτης οδηγός, άνω των 80, κοίταζε τον πρώτο… ασθενή Αστυνομικό να του φωνάζει και να του λέει δυνατά, κλπ, “κάνε πίσω”, κλπ και απορούσε)!..

Μας θύμισε την εποχή Τσίπρα, τότε που τα πρωϊνά η ΕΛΑΣ / Τροχαία, έκλεινε την Πατησίων 30′ πριν, για να περάσει το πρωϊ, ο Κος ΣΟΡΟΣ-Π-Θ, κάνοντας τα νεύρα των οδηγών σε όλες τις καθέτους στενές οδούς της Πατησίων τσατάλια!..

2. Καταληκτικά:

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ “ΜΙΚΡΑ” (;), ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ(!) ΞΕΧΝΟΥΝ!..

Υποβάλλουμε λοιπόν την παράκληση και πάντα με σεβασμό, να δώσετε τις απαραίτητες “κατευθύνσεις προς… ναυτιλομένους”, ώστε να μην έχουμε τέτοιου είδους περιστατικά, που ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (;) ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΝΑ ΣΑΤΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ!.. (Αν θα ερχόταν ο Κος Υπουργός, θα έπρεπε η όποια ασφάλειά του να ρύθμιζε τα θέματα αφίξεως και αναχωρήσεώς του, σε συνεργασία με τον Κοινοτάρχη και από πριν, ρυθμίζοντας όλα τα θέματα, όπως πχ μέχρι το πού θα επιτρέπεται η πρόσβαση ΙΧ, πού θα παρκάρουν, κλπ, ώστε να είναι “… και τα σκυλιά δεμένα”! Δεν υπάρχει ΤΡΟΧΑΙΑ ΟΚ, διότι μιλάμε για ένα χωριό, αλλά και οι χωριάτες δεν είναι ζώα)!..

Αμφιβάλλουμε, αν ο Κος Υπουργός θα έμαθε τί συνέβη και κυρίως τις αντιδράσεις των πολιτών! Προφανώς η καλοσύνη του είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να προσβάλλεται η καλοπιστία του!.. Σε κάποια στιγμή σκέφτηκα, αν αυτά τα πρόσωπα ήσαν του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ και το κάνουν επίτηδες, δρώντας ύπουλα, αφού παραδοσιακά στην ΝΔ, ας μου το συγχωρέσετε, σε πολλά θέματα, είστε τόσο… “large”, που “βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας”! Διότι, πώς να μην σκέφτονται αυτοί οι… Συνοδο-ασφαλίτες, πως η όλη τους υπηρεσιακή στάση, αλλά και γενικώς όλη τους η βιωτή, αντανακλούν απ’ ευθείας στον κάθε φυλασσόμενο; Και μάλιστα όταν δεν ενεργούν για να φυλάξουν τον στόχο τους!..

Σας Ευχαριστώ!..

ΥΓ. Αν 1 στο 1.000.000.000.000 κάναμε λάθος (δύσκολο) και τα άτομα αυτά δεν ήσαν του Κου Υπουργού, τότε ζητούμε συγγνώμη (!!!) απ’ όλους σας!..

Β. Κε Π-Θγέ!

2, 3 πραγματάκια για την δήθεν έλλειψη “Ελευθερίας του Τύπου” στην χώρα, θέμα που έξυπνα “έπαιξε” πρόσφατα ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με ξένους “κολλητούς” του ιδεολογικούς φίλους, (που όμως λόγω της επικρατούσης σύγχρονης διεθνούς… ΣΟΡΙΤΙΔΟΣ, ούτε εσείς μπορείτε να τους αρνηθείτε), σαν τους τάχα μου Ρεπόρτερς, “Ρεπόρτερς Δίχως Σύνορα”!

“Καλά να τα πάθετε”!.. Και ευθύς εξηγούμαι!

Αυτό συνέβη, διότι αφήσατε τον Τύπο και γενικώς τα ΜΜΕ, κλπ, ασύδοτα και μη ελεγχόμενα! Και πάλι εξηγούμαι, διότι σίγουρα η Μετοχή “ελεγχόμενα” ενοχλεί! Θα σας το εξηγήσω λοιπόν με ένα παράδειγμα, το οποίο σας αφορά και που μάλλον δεν το έχετε εξετάσει ολόπλευρα! Είμαι σίγουρος ότι έχετε ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του Πολιτικού, κατά Τσώρτσιλ, και εννοώ δυνατό στομάχι! Διαβάστε!

Είναι δυνατόν να αφήνεται να σας υβρίζουν και συκοφαντούν “στα ίσα”, σε πρωτοσέλιδα και να “σφυρίζεται” αδιάφορα; “Προχθές” ο Χίος στην Φυλλάδα του, έγραψε πως η σύζυγός σας, σας κεράτωνε με τον τάδε και πως τώρα ήρθε πίσω να σας φάει τα λεφτά!

Ο υπόψη “Κος” δεν σας υβρίζει, κλπ, κλπ, κλπ, για 1η φορά! Είχαμε γράψει την σχετική άποψή μας και κατά το παρελθόν και για εκείνον, αλλά και για την ΛΑΘΟΣ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ… ανοχή σας!..

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι όντας Π-Θ και αφήνοντας να γράφονται τέτοια σχόλια για τον Π-Θ της χώρας ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και ΚΥΡΙΩΣ βοηθάτε ο ίδιος (ποιός, ο ίδιος ο Π-Θ!!!) στην δημιουργία ενός νοσηρότατου κλίματος μέσα στην κοινωνία μας, μια ελληνική πολυ-αλωμένη κοινωνία, η οποία ήδη νοσεί βαρύτατα, για μια σειρά από λόγους;

Άλλος, επίσης, θα πει: Για να μην αντιδρά ο Π-Θ ό,τι λέει η ρυπαροφυλλάδα αυτή είναι αλήθεια!

Άλλος, θα πει / λέει: Πόσο μαλάκας θα πρέπει να είναι αυτός ο Μητσοτάκης να αφήνει να τον υβρίζουν!.. (Μαζί και την οικογένειά σας, η οποία δεν θα έπρεπε να αγγίζεται, όπως και κανενός πολίτου βεβαίως)!

Άλλος θα πει: Γλεντούν οι Τούρκοι! Ο Ε/Π-Θ είναι μπάσταρδος; Ο πατέρας του είναι ο… Τέρυ ΧΡΥΣΟΣ; (Αφήνεται να υβρίζεται έμμεσα και η νεκρή!!! μάνα σας)!..

Και άλλα πολλά!.. Και πιστέψτε με ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΗΘΟΣ στην απαράδεκτη, για εμάς πάντα, … αδιαφορία σας!..

Κε Π-Θ γέ!

Αν δεν ήσασταν Αρχηγός Κόμματος και κυρίως ο Π-Θ της χώρας μας τούτη την στιγμή, ίσως να μην μας ένοιαζε, αλλ’ όμως τυγχάνει να είστε, ευτυχώς λέμε εμείς για την ώρα, και ως Π-Θ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ “ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ”!

Πιστεύω καταλαβαίνετε! Εμείς όμως αντιθέτως, όχι μόνον δεν αντιλαμβανόμαστε την στάση σας, αλλά και έχουμε μείνει μ’ αυτήν, κυριολεκτικώς, ενεοί!..

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΕ Π-Θγέ; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ! ΤΟΤΕ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ”, ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ Η ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΙΑ, Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΣΗΨΗ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Π-Θ ΤΗΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΥΠΟΨΗ Π-Θ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ;

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ”, ΟΤΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ Ε/Φ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 12 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Ο “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ” ΤΗΣ 17Ν Β’;

Σε λίγο, κάποιοι ίσως να σας πουν ή να λένε γενικώς, πως αυτήν την Ελλάδα θέλει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και θα είναι κρίμα!.. Άραγε εκείνος ο φημολογούμενος πολύ “δυνατός” επικοινωνιολόγος σας, τί άποψη να έχει σχετικά;

Εμείς σας καλούμε ΑΜΕΣΩΣ “να το πάρετε αλλιώς”!.. Τους αποκαλέσατε ό,τι είναι στην πραγματικότητα, ήτοι “ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ”!.. Ναι, ΟΚ, αλλά αυτό έχει και… εξήγηση, όπως όμως και… συνέπειες!… Σας την είχαν και εδώ… “φυλαγμένη”, ενώ εσείς είχατε πιθανώς ξεχάσει τί είχατε πει! Αυτοί είναι οι παλιοί Κομμουνιστές και νυν Διεθνιστές με δυτικό, τάχα μου, … μανδύα, Κε Π-Θγέ!.. (Και σας περιμένουν, διότι ΜΙΣΟΥΝ όχι μόνον εσάς, αλλά κάθε τι ελληνικό, σε πολλά θέματα μπροστά μας, Κε Π-Θ γέ)!..

Κλείνοντας! Κάντε μας την χάρη και σκεφτείτε έστω αυτό που εμείς πιστεύουμε για την Ελλάδα του σήμερα! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΥΘΜΕΝΗ… ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ(!) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ(!) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΤ’ ΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ / ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΑ!.. ΝΌΜΟΣ!..

Σας Ευχαριστώ!.. 

ΜΕ

ΤΙΜΗ

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ… ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ Π-Θ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ! ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ!.. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΕ Π-ΘΓΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΑΛΛΑ!.. ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΜΡΕΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΩΦΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(!!!) ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΣΩΦΡΩΝΑ, ΤΟΝ ΝΟΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!..

– Ο –

ΙΔΙΟΣ

-/-