ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΗΣΗ Η(ΔΙΑΖ), ΑΛΛΙΩΣ, Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ!..

Φίλοι μου / μας!

“Πάμε” να δούμε 2,3 τελευταία πραγματάκια σχετικώς με τις εθνικές μας εκλογές!

Α. Εκλογικό (μας)… “Ρεζουμέ”!

– Τελείωσαν, επιτέλους! / (25-06-2023)

– Όπως όλοι ήδη ξέραμε από τις πρώτες εκλογές του Μαϊου του 2023, η ΝΔ εξελέγη πρώτο Κόμμα και ο Πρόεδρός της, Κ.Κ.Μ. , για 2η φορά Π-Θ της Ελλάδος.

– Ο Κ.Κ.Μ. έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από την 1η φορά που είχε εκλεγεί, το 2019, Π-Θ της χώρας (39,8%) και μάλιστα και στις 2 πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, με απλή (περίπου τέτοια / 40,8%) αναλογική και με ενισχυμένη (μια μορφή της / 40,6%), αναλογική εκλογική διαδικασία.

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” του ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”, μια επιτυχία που, αν έρθει, (κάτι που, εμείς εδώ στο “σάϊτ” μας, θέλουμε να πιστεύουμε πως όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, το θέλουμε αυτό),  θα αντανακλά ευθέως στην χώρα μας και στον λαό της!..

Β.

… ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

– Δεν “πέσαμε μέσα”, εδώ στο “σάϊτ” μας, στο εκλογικό ποσοστό που θα έπαιρνε ο Κ.Κ.Μ., διότι κακώς δεν σκεφτήκαμε -κυρίως (!)- την πολύ μεγάλη αποχή (μια αποχή της τάξεως σχεδόν του 55%), καθώς και το ότι η 2η συγκεκριμένη εκλογική κάθοδος του Κ.Κ.Μ. ήταν “ΓΚΑΝΙΑΝ”(!), με αποτέλεσμα αρκετός… λαός, που θα τον ψήφιζε, να θεωρήσει βεβαία την νίκη του και  να μην πάει (κακώς βεβαίως) στις κάλπες για να τον ψηφίσει!

– Σας γράψαμε για 45% “σάβουαρ” του Κ.Κ.Μ., διότι και μόνον από ιστορικής -εκλογικά εννοούμε- απόψεως να το δει κανείς ένα 4% με 5% ποσοστό, ως “πριμ”, δίνεται σχεδόν πάντα στο 1ο Κόμμα από τον λαό, όταν πηγαίναμε / πάμε σε 2ες συνεχόμενες εκλογές! Έτσι, το σχεδόν 41% των πρώτων εκλογών του Κ.Κ.Μ. θα γινόταν άνετα 45% τουλάχιστον, με τον αέρα και μόνον της προηγηθείσης νίκης και μάλιστα της… απόλυτης (!) νίκης, όπως ήταν αυτή η 1η εκλογική νίκη του Κ.Κ.Μ. στις 21-05-2023, όταν “άφησε” 20 μονάδες πίσω τον “Σόρος-Σύριζα”, αν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μετέβαιναν μαζικά στις κάλπες!

Μπορεί να πετύχαμε την επί τοις % αυτοδυναμία του Κ.Κ.Μ. αναφερόμενοι σε ποσοστά νίκης του μεγαλύτερα του 40%, (αυτοδυναμία για την οποίαν και πάλι κάποιοι γραφικοί και μόνον, και μάλιστα εσκεμμένα οι περισσότεροι, ανέφεραν πως τάχα δεν “έβλεπαν” / δεν πίστευαν), αλλά, παρ’ όλα αυτά, “όπως και να έχει”, εμείς εδώ… ηττηθήκαμε ως προς το εκλογικό ποσοστό νίκης του Κ.Κ.Μ. και έτσι γράψτε… 0 – 1 ! (Εμείς ήμασταν οι… γηπεδούχοι, αφού εμείς προβήκαμε σε προβλέψεις)!

– Επίσης!

Δεν είχαμε καν πάρει χαμπάρι τους “Εθνικοσοσιαλιστές” Νεο-Ναζήδες…  “Σπαρτιάτες”… απογόνους των “Χ. Αυγιτών”, (χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” δεν είμαστε, όπως γνωρίζετε, εστιασμένοι 100% στα εσωτερικά μας πολιτικά πράγματα), μένοντας στις αρχικές… “κατευθύνσεις προς… ναυτιλομένους” (sic) του Νεο-Ναζί Παγανιστή Ηλία ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ να ψηφίσουν οι “δικοί” του (πρώην “Χ. Αυγίτες”), την… Ζωή!.. Γι΄αυτό, αν δείτε, τις δίναμε… της Ζωής μέχρι 4%, όσο εκτιμήσαμε ότι είναι σήμερα η βασική (!) δύναμη του έγκλειστου στις Φυλακές του Δομοκού Αρχι-Νεο-Ναζί!

– Έτσι, τα 2/3 του ποσοστού των Νεο-Ναζήδων (η μεγάλη τους μάζα) πήγαν στους… “Σπαρτιάτες” , με τις… ομαδικώς, χθες, μαύρες γραββάτες (τί… αγάπη αυτό το… παιδί, βλέπε Κασσιδιάρης, στο να βρωμίζει ό,τι γνήσιο και ελληνικό όνομα υπάρχει / θυμηθείτε, αρχικώς, το ακόμα… βαρύτερο του “Σπαρτιάτες”, όνομα “Έλληνες”), “Σπαρτιάτες”, οι οποίοι πήραν ακόμα και κάτι… λίγα “δώθε κείθε” και έφτασαν σχεδόν στο 5% (4,6% πήραν, αν δεν απατώμεθα), ενώ η… Ζωή πήρε ψήφους από τον δικό της αγώνα και μάλλον, το υπόλοιπο, από “Χ. Α.”!..

Το προηγούμενο εκλογικό ποσοστό της Ζωής, ένα 2,5%, ήταν πάντα  δικό της και… εκεί, και το υπόλοιπο χθεσινό που την έβαλε στην Βουλή με διαφορά… στήθους (έχει… τροφαντό και το άξιζε…) ήταν / είναι ψήφοι πιθανότατα από πρώην “Χ. Αυγίτες”, οι οποίοι, για τον “άλφα” ή “βήτα” λόγο, δεν ενημερώθηκαν για την νέα γραμμή Κασσιδιάρη, που ήθελε πια ψήφο στους “Σπαρτιάτες” ή που ήσαν μεν πρώην “Χ.Α.”, αλλά όχι… Κασσιδιαρικοί δε ή που δεν άκουσαν για το Κόμμα αυτό, “καλή ώρα” όπως οι… αδικαιολόγητοι εμείς!

– Θέλαμε λοιπόν, ουσιαστικά, ένα ακόμα βήμα (αυτό που εξηγήσαμε στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο), για να ήμασταν 100% “Ο.Κ.” απέναντί σας, σε σχέση με τους “Σπαρτιάτες” και την… Ζωή που “πιάσαμε” όμως, αν “δεν χάναμε”, δυστυχώς, την… ύπαρξη στον εκλογικό μας Χάρτη, των… δολίων, δολίων στις μέρες μας φυσικά, νικητών… του Πελοποννησιακού Πολέμου!..

Σε κάθε περίπτωση, έστω και αν είναι… αμφισβητούμενο, δεχθήκαμε τέρμα, ως “σάϊτ”, και συνεπώς σημειώστε 0 – 2!

Σε ό,τι αφορά τώρα τα 2 επόμενα της ΝΔ, στην τελική εκλογική κατάταξη, Κόμματα, ήτοι τον “Σόρος-Σύριζα” και το “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”, διαβάστε!

– Αρχικώς σας είχαμε γράψει εδώ ότι το “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” θα ήταν μπροστά από το “Κόμμα του Χουντόπαιδου” και μάλιστα σας είχαμε γράψει ότι, σε σχέση με τις εκλογές του Μαϊου, θα είχαμε ουσιαστικά ένα (“χονδρικά”) +/- 5 ανάμεσα στα 2 αυτά Κόμματα και συγκεκριμένα -5 για το “Σόρος-Κόμμα” και +5 για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ! (Θα το θυμάστε οι… επιμελείς των ανανγωστών μας)!

Εγκαίρως και αμέσως μετά από την αναφορά – αποκάλυψη της Χουντο-Συριζαιϊκης ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (ονομασία “Μάσκα” / είμαστε περίεργοι τώρα, να “δούμε” ποιά πολιτική ρότα θα ακολουθήσουν εφεξής οι “Σόρος-Συριζαίοι” κινούντες τα νήματα της υπόψη ε/φ), για τον Κο ΜΑΝΤΖΙΟ, κλπ, 3 ημέρες πριν από τις 2ες κάλπες, ξανατηρήσαμε την αρχική σειρά, γράφοντας και πάλι τον “Σόρος-Σύριζα” 2ο Κόμμα, με ποσοστό όσο πήρε (γράφαμε 16% – 18% και πήρε 17,8%) και τον Ανδρουλάκη 3ον με ποσοστό όμως 15% – 16% και όχι 11,8% που έλαβε, θεωρώντας ότι θα εκαρπούτο, (παρά το δυνατό… Μάντζιο σκαμπίλι * που εδέχθη), της συνολικότερης κατά του “Σόρος-Σύριζα” ψυχολογίας που είχε – έχει αναπτυχθεί στον λαό, κυρίως μετά από τις πρώτες εκλογές του Μαϊου του 2023, ψυχολογία της μορφής “γράφτε τους αυτούς στα παπάρια σας πια, “τελείωσαν… “!

– Φαίνεται ότι η σφαλιάρα… Μάντζιου από το πουθενά κυριολεκτικώς, “έσωσε” αφ’ ενός την 2η θέση, όπως και τα… προσχήματα για τον “Σόρος-Τσίπρα”, και αφ’ ετέρου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οδήγησε την μεγάλη πλειοψηφία των ατόμων που θα ψήφιζαν “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”, να ψηφίσουν άλλα κοντινά / σιμοτινά κόμματα, όπως ίσως αυτό της… Ζωής, αλλά και μη κοντινά, σαν αυτά της “Νίκης” και κυρίως αυτό των “Σπαρτιατών”, αφού στο “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”, όπως έχουμε κατά το παρελθόν, εδώ, γράψει και εξηγήσει είχαν – έχουν βρει καταφύγιο παλαιοί Χουνταίοι αντι-Καραμανλικοί, που δεν θα ψήφιζαν ποτέ τη ΝΔ, “αλωμένοι” από την γνωστή… άρρωστη βεβαίως 100% θέση, η οποία θέλει τον Ιερέα, που μαθαίνει ότι η Παπαδιά τον απατά, να κόβει τους γεννητικούς του αδένες για να την… εκδικηθεί!..

* Το “έξωθεν”… “Μάντζιο κτύπημα” στο “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ” δεν ήταν ανάλογης ισχύος με εκείνο το… “έσωθεν” κτύπημα του Κατρούγκαλου προς τον “Αλέξη” στο “Σόρος-Κόμμα”, αλλά δεν παύει να ήταν ένα δυνατό πολιτικό κτύπημα, ένα πολύ καλό κτύπημα πολιτικού… ΚΑΡΑ-ΤΕ!

[Θα θυμάστε πως είχαμε γράψει εδώ πως ο “Αλέξης” δεν τον έβαλε σε εκλόγιμη θέση στο “Επικρατείας” τον Κατρούγκαλο, παρ’ ότι αυτός τον παρακαλούσε γι’ αυτό, διότι ο Κατρούγκαλος γνώριζε ότι δεν θα εξελέγετο λόγω του… Νόμου του, (Νόμος, ο οποίος, όπως είναι ευρέως γνωστό, είχε / έχει σηκώσει πάρα πολύ μεγάλο… κουρνιαχτό στην ε/κοινωνία), αν κατήρχετο διεκδικώντας την βουλευτική εκλογή του δια της λαϊκής ψήφου και έτσι, στο τέλος, ο “Μαντηλάκιας” του την “έφερε” του “Αλέξη”, δια -κυριολεκτικώς- καίριας πολιτικής πουστο… κατραπακιάς, ρίχνοντάς τον, και αυτόν και το “Σόρος-Κόμμα” τους, στα πολιτικά… Τάρταρα]!.. 

– Συνεπώς, έτσι, χάσαμε και το ποσοστό του “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”, μετά απ’ εκείνο της νικήτριας “ΝΔ” και άρα, ναι(!), σημειώστε το σε βάρος μας 0 – 3!

Τα ποσοστά των “μαμούθ Κομμουνιστών” (ΚΚΕ), της “Ε/Ρωσικής Λύσης”, (συγγνώμη της “Ελληνικής Λύσης” θέλαμε να γράψουμε), και της “ΝΙΚΗΣ”… “βοήθειά μας”, τα “πιάσαμε”, όπως εύκολα μπορείτε και αυτό να διαπιστώσετε, ανατρέχοντας στα αμέσως προηγούμενα λίγα άρθρα μας!..

– Χάνοντας, ως “σάϊτ”, τους νέους… Νεο-Ναζί “Σπαρτιάτες” του “αντ’ αυτού” Στίγγα (αν του γράφουμε σωστά το επώνυμο), ο οποίος, ως άλλος μέγας πολιτικός λακκές, έσπευσε να ευχαριστήσει, δια της “TV”, στις πρώτες του μάλιστα δηλώσεις, τον πολιτικό του… νταβατζή, έγκλειστο Αρχι-Νεο-Ναζιστή Κασσιδιάρη, “πέσαμε έξω” και στον αριθμό των Κομμάτων που σας είχαμε γράψει πως θα έμπαιναν στην ΒτΕ! Είχαμε γράψει πως τα Κόμματα θα ήταν 7, αλλά τελικώς ήσαν 8! Σημειώστε λοιπόν αμέσως το 0 – 4, το οποίο είναι και το τελικό σε βάρος μας τελικό αποτέλεσμα, σε σχέση πάντα με ό,τι χάσαμε στις προς εσάς προβλέψεις* μας!

* Βάλαμε, θα το προσέξατε, σε εμάς μηδέν (0), αν και “τύποις” σκοράραμε και εμείς σε κάποιες αρκετές, (επί του θέματος “Ε/ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” 2023), των συγκεκριμένων προβλέψεών μας, ακυρώνοντάς-τες όλες, διότι είμαστε αρκετοί υπερήφανοι, ώστε να πούμε ευθέως ότι “ναι, αυτήν την φορά, δεν ήμασταν απέναντί σας σωστοί, όπως μέχρι τώρα σας είχαμε και έχουμε συνηθίσει, (λόγος άλλωστε για τον οποίον και μας εμπιστεύεστε), είτε ως αναλυτές, είτε ως… επιλογείς, προς εσάς, των κυριοτέρων, κάθε φορά, στα ΜΜΕ, “κυκλοφορούντων”… ειδήσεων – πληροφοριών – εκτιμήσεων – απόψεων, κλπ”!..

Απολογούμαστε!

Γ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1.

– Λέμε ότι είμαστε “έμπειροι”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Χάσαμε όμως τους… “Σπαρτιάτες”, λάθος που είδατε πού μας οδήγησε στην τελευταία προς εσάς προεκλογική ανάλυσή μας! (Αυτό, κατ΄εμάς, είναι λάθος αρχαρίου στο αντικείμενο)! Άρα τί συνάγεται εξ αυτού; Συνάγεται πως “ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ”, ως γενικό συμπέρασμα! Τα ανθρώπινα ΟΛΑ(!), ήτοι άνθρωποι και καταστάσεις, υπόκεινται σε… ΠΑΘΗ και… ΛΑΘΗ!..

– Ειδικότερα, θα πρέπει να μην μας διακατέχει ΠΟΤΈ(!) η σιγουριά, την οποίαν… καλλιεργεί η ανεπίτρεπη στην ή για την δουλειά μας οίηση, κατόπιν αριθμού επιτυχιών μας, όσες πολλές και δη σοβαρές και να ήσαν / είναι αυτές!

– Ακόμα πιο ειδικά, θα πρέπει να ψάχνουμε και να ανανεώνουμε τα στοιχεία μας – δεδομένα μας, μέχρι και της εσχάτης στιγμής, που αρχίζουμε να γράφουμε την όποια μας ανάλυση, για να μην γράψουμε πως αυτό θα πρέπει να συμβαίνει μέχρι και όταν έχουμε ήδη αρχίσει και γράφουμε και διαπιστώσουμε πως προέκυψαν νέα δεδομένα, κλπ, αφού γενικώς η “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ” είναι κάτι το δυναμικό, κάτι που εξελίσσεται, επηρεάζει και επηρεάζεται, διαμορφώνει και αναδιαμορφώνεται, ανατρέπει δεδομένα, κλπ, κλπ, κλπ!..

2.

Χίε, Νεο-Ναζί!

Στο Ρωσοκάναλο των νέων σου αφεντικών, την τελευταία Παρασκευή προ των εκλογών, είπες πως ήσουν σίγουρος πως δεν θα έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δημοσιογραφικέ απόλυτε βρωμιάρη! Πού είσαι κρυμμένος τώρα; Άντε να χαθείς πουλημένο λαμόγιο!

Γκλέτσο, Ψυχασθενή!

Γρήγορα σε Ψυχίατρο, πριν προχωρήσει η πνευματική σου βλάβη, αλλά και η αδικαιολόγητη έπαρσή σου, μη ταυτοποιημένης ακόμα αιτιολογίας!

Ο ε/Λαός είναι μαλάκες λοιπόν, δεν έχει πλην εσού ειδικά, όπως και των τωρινών βεβαίως ομοϊδεατών σου, δική του κρίση και αυτήν του την διαμόρφωσαν τα Κανάλια, ώστε να ψηφίσει την ΝΔούλα, έ; Πόσο απόλυτος ως άνθρωπος και πόσο Φασίστας, ως πολιτική ιδεολογία, “μέσα σου”, πρέπει να είσαι, ρε…  “Διπλοτηγανισμένε”; Ουστ!..

– Ευτυχώς που δεν ορίστηκε ΥΦΑΜ ο Κος Δερμεντζόπουλος! “Δόξα σοι ο Θεός”!.. (Και δεν λέμε “γιατί”! Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ξέρουμε)!..

“Μαζέψου” Κα Γεροβασίλη! Δεν είναι στραβός ο γυαλός, εσείς λάθος… αρμενίζεται, βλάχα μου!.. / Το μόνον που έμεινε από την παλιά σας πολιτική… λάμψη – απάτη, που σας είχε δώσει το 2015 την νίκη, είναι το δικό σου, πράγματι- ΦΩΣ! Χθες, μ’ αυτό το λαχανί πουκάμισο που φόραγες… έλαμπες!.. Συγχαρητήρια!..

Κε Ευάγγελε ΒΕΝΙΖΕΛΕ! Άστα τα περί “Μαχομένου Συντάγματος” και “του κόλου τα 9μερα”!.. Απεδείχθης “Μουσίτσα” και σ’ αυτό!.. Δεν μπόρεσες τέλος να μην (μας) δείξεις τον αριστερό σου… έρωτα χθες το βράδυ, ολοκληρώνοντας στην Κα Κοσσιώνη, τις δηλώσεις σου!.. Τράβα και άραξε στην Αρετσού ή στο Καραμπουρνάκι και ασχολήσου πια με το… ψάρεμα ή έστω δίνε τίποτα… ριάλια στον Κουβαρά να σου βγάζει κανένα βιβλίο ύμνο σου!.. Άντε, κούρασες και εσύ και μάλιστα πολύ!..

Κοττάκη, τάχα Καραμανλικέ και στην πραγματικότητα αντι-ΝΔτη και δημοσιογραφικέ λακκέ του “Κονέ” Μελισσανίδη – Σαββίδη, είσαι πολύ μεγάλη δημοσιογραφική λέρα και μάλιστα χειρότερη του ύπουλου Χίου!

Ο Χίος είναι αμόρφωτος, ανεκπαίδευτος και μπορείς να φυλαχθείς απ’ αυτόν! Εσύ όμως είσαι σπουδαγμένος, εκπαιδευμένος και δημοσιογραφική… οχιά, ένας πραγματικός δημ/κός αστρίτης, που δύσκολα μπορεί κανείς να φυλαχθεί, όπως συνληθως συμβαίνει με άτομα του δικού σου φυράματος! Τί είναι αυτά που είπες χθες, ρε λαμόγιο;

Πήγαινε και εσύ σε κανέναν Ψυχίατρο και πρώτα σε κανέναν Οπτικό να αλλάξεις τα γυαλιά σου παπάρα, που τα πήρες με στρογγυλούς φακούς για να το παίζεις τάχα… διανοούμενος!.. Έχεσαν οι διανοούμενοι και “βγήκες” εσύ, παλιο-ελιτο-λαμόγιο!..

– Κα Πυργιώτη!

Επειδή ο Ισραηλίτης, τέως Πρέσβης στην χώρα μας, σύζυγός σας είναι αριστερός, δεν έχει τάχα σήμερα Δημοκρατία το Ισραήλ; Ντροπή σας! Το “στυλ” “ΙΑΝΟΣ” χθεσινοβραδυνό φόρεμά σας δείχνει τελικώς και τον… εαυτό σας;

– Κε Βιλιάρδε ή… Μπιλιάρδε! Αχαχαχαχαχαχαχα! Καλή σιγανοπαπαδιά είσαι και εσύ!

Πόσο χεσμένοι πρέπει να είστε εκεί στην… “Ε/Ρ Λύση” και ειδικά εσύ (!) πόσο στ’ αλήθεια χεσμένος, ώστε να φτάσεις στο σημείο να αποκαλέσεις χθες “Πατριώτες” τους Κομμουνιστές, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει με… έμφραγμα ο παρακείμενός σου στο “πάνελ” Κ/Σ Παφίλης;

Δεν υπάρχει κανείς πολιτικός Αρχηγός που να λέγεται πια Τσίπρας, πόσο μάλλον Ανδρουλάκης! Είναι “τελειωμένοι” και οι 2 και ο Κρητικός, πριν καν αρχίσει την πολιτική του καριέρα!..  Και η πλάκα είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βλέπουν ότι ο λαός αρχίζει να ξαναθέλει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ένα Κόμμα που δεν ντρέπονται, δεν ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ να λένε, δήθεν μη ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ, πως αύξησαν τα ποσοστά τους και πήγαν στο 11,7%, παίρνοντας άλλες 50.000 (;) ψήφους!.. Για το ΠΑΣΟΚ του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” μιλάμε Σημιτο-λαμόγιααααααααααααααααααααα!.. 

Έφτασαν και τα 2 παραπάνω Κόμματα να ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ τον ε/λαό να μην δώσει μεγαλύτερο ποσοστό στο Κόμμα – “Γνήσιο Υποσύνολο” αυτού των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α. στην χώρα μας, λέγε με “ΝΔ”, διότι θα κινδυνεύσει τάχα, όπως έλεγαν, η Δημοκρατία μας, κλπ, κλπ, κλπ, με έναν “αλαζόνα” Κ.Κ.Μ., με έναν “μπείξε και δείξε” Κ.Κ.Μ. , κλπ, την ίδια στιγμή που αν εξελέγοντο αυτοί με τέτοια ποσοστά, και η ΝΔ έπαιρνε τα δικά τους, θα κύτταζαν να έκαναν την “πολιτική κηδεία” της ΝΔούλας, διότι αυτή είναι η αλήθεια!.. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ πια, ρεεεεεεεεεεεεε! Κουράσατε!..

“Αλέξη”! Αν είχες εμάς συμβούλους, με… 100 ευρώ το μήνα,έτσι για τα έξοδά μας, από τα Σόρος-Χρήματά σου, κάτω από 35% δεν θα έπαιρνες, ρε κινούμενε πολιτικέ… Ζαχαροδιαβήτη, … ΠΟΤΈ!!!.. Πλάκα κάνουμε φίλοι, αφού τί δουλειά έχουμε εμείς με ένα… Κεντρώο Κόμμα σαν τον “Σόρος-Σύριζα”; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Ανδρουλάκη! 

α. Ξυρίσου! Άκουσε μας!… Στο ξαναγράψαμε!..

β. Στα αγωνίσματα – “κούρσες”- στον Στίβο, οι πίσω αθλητές, όπως στο έχουμε ξαναγράψει, πρώτα στοχεύουν να περάσουν τον κάθε φορά μπροστά τους ευρισκόμενο αθλητή και στο τέλος τον πρώτο, από την 2η βεβαίως θέση τότε!..

Τί σόϊ ηγέτης είσαι ρε Ανδρουλάκη, (που σε έκανε ρόμπα ο… Ζαχαράτος), που δεν μπορούσες να καταλάβεις ούτε αυτό το απλό;

Τί σόϊ ηγέτης μπορεί να είσαι, ρε Ανδρουλάκη, που όταν σου γράφαμε “ξεκόλλα” από τις υποκλοπές και τις υποκλοπές, και ξανά από τις… υποκλοπές, οι δικοί σου μας έλεγαν… “δεξιούς” και εσύ “σφύραγες” αδιάφορα;

Τίποτα άλλο για σένα, για την ώρα, από το ότι εσύ είσαι περιορισμένης αντιλήψεως και περιορισμένων πνευματικών πεταγμάτων, σε αντίθεση με τον “Σόρος-Τσίπρα”, που είναι των πολλών και των τόσων μεγάλων… πεταγμάτων, που τον πήρε κυριολεκτικά και τον σήκωσε ο… άνεμος!..

Το Κόμμα “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” δεν (!!!) είναι Ακροδεξιό Κόμμα, όπως θέλει επίτηδες(!) και ηλιθίως γι΄αυτήν και το πολιτικό της όφελος  – κέρδος η πραγματική και η δήθεν Αριστερά να το παρουσιάσει, αλλά “Εθνικο-Σοσιαλιστικό” Κόμμα, ένα Κόμμα -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- με χαρακτηριστικά Νεο-Ναζί, (διότι αρχικώς θα θελήσει έξυπνα λειτουργώντας πολιτικά να κρυφτεί μέσα στην “ΒτΕ”) και προοπτικά θα φανερώσει τον… Χρυσαυγιτισμό του, λέγε με σκληρό Νεο-Ναζιστικό του πρόσωπο!..

Καταληκτικά, ο Κ.Κ.Μ. ΠΑΝΑΞΙΑ, το ξανάγραψαμε, εξελέγη και πάλι Π-Θ, ακόμα και αν δεχτούμε, όπως κάποιοι λέγουν για να μειώσουν την νίκη του, πως δεν είχε απέναντί του σοβαρούς πολιτικούς αντιπάλους!

– Εμείς, θα συμπληρώναμε, πως ο Κ.Κ.Μ. δεν είχε απέναντί του ούτε και σοβαρούς πολιτικούς σχηματισμούς, αλλά στην κυριολεξία πολιτικά… “Κολοχανεία”, όπου άλλα έλεγαν οι Πρόεδροι, άλλα έλεγαν και έπρατταν τα μέλη, άλλοι ήξεραν τα θέματα, άλλοι όχι, κλπ, κλπ, κλπ, και “για να μην το κουράζουμε”, ήσαν και είναι πολιτικοί σχηματισμοί, “αλλού ο Παππάς και αλλού τα ράσα του”, πλην του ΚΚΕ, που ως Κόμμα απολύτως ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, (κόκκινης αποχρώσεως), ήταν πάντα “ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ”, λέγε με “Γενικός Γραμματέας”, που όλως τυχαίως τέτοιον έχουν και τα άλλα νόθα και αδελφά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ (μαύρης αποχρώσεως) κόμματα, στο άλλο αντιδιαμετρικό… άκρο της πολιτικής… πλάστιγγος, πλάστιγγος με βάση τον πολιτικό διαχωρισμό, όπως αυτός τελικώς κατεγράφη στην ΔΥΣΗ, μετά από τον περίφημο… ματωμένο Γαλλικό “Διαφωτισμό”!..

Η χρονική περίοδος που έρχεται μπροστά είναι πολλαπλώς εξαιρετικά δύσκολη και εμείς -ας μας συγχωρήσετε- χτυπάμε και πάλι “καμπανάκι”, προς την νέα Κ-Β μας και προς όλον τον ε/πολιτικό Κόσμο, ώστε αυτός, “κατά το δυνατόν και όχι κατά το… φαντασιακόν”, να ενωθεί (!), μέχρι τουλάχιστον να… βγει το 2023 και να εισέλθουμε στο… δίσεκτο 2024, “εν ειρήνη”! Είθε!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Συντονιστείτε! Σύντομα θα ασχοληθούμε, (για λίγο βεβαίως και “εξ απαλών ονύχων”) με την Ρ/ “ΒΑΓΚΝΕΡ”!

Δεν προλάβαμε να γράψουμε 1,2 πραγματάκια* γι΄αυτήν και σχεδόν αμέσως ξέσπασε η ανταρσία της!

* Όπως ότι εξοπλίζεται από την Τουρκία (ρωτάγαμε), και πως μήπως δεν είναι εταιρεία, αλλά κομμάτι των ΡΕΔ, κλπ!.. Θα το θυμάστε οι… επιμελείς!..

2. Κε Π-Θγέ! Τί θα κάνετε τώρα με την υπόθεση Μπελέρη; (Ενν. μετά από την “φρέσκια” απόφαση του Ράμα να μην τον αφήσει να παραστεί στην ορκωμοσία του ως Δήμαρχος, με αποτέλεσμα να απωλέσει, αν έτσι γίνει τελικώς, την Δημαρχία του)!..

 

-/-