ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)!..

Κε Π-Θγέ!

Θρήνος στα Γιαννιτσά - Κηδεύεται η 23χρονη Ιφιγένεια που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ήδη έχει αρχίσει και δημιουργείται στην χώρα μας το κλίμα που προχθές σας περιγράψαμε, (με πρωτοστάτη τον “Σόρος-Σύριζα”, ποιόν άλλον), στο άρθρο μας για τα Τέμπη – Εκλογές, ενώ αρχίζουν και “βγαίνουν”, “σιγά – σιγά” βεβαίως, πληροφορίες, που ενισχύουν την… τρελή (sic) για την μεγάλη μάζα  άποψη, ότι ουσιαστικά επρόκειτο για “σαμποτάζ”, ό,τι συνέβη!

Θα το “πάμε” ανάποδα, αναφερόμενοι πρώτα στα περί… “σαμποτάζ” και μετά στο… “κλίμα – εκλογές”, εισηγούμενοι σε Εσάς σχετικώς και για τα δύο! (Θα γράψουμε, όσο μπορούμε… “στο πόδι” και φυσικά όσα εκτιμούμε ότι πρέπει, και πως μπορούμε, να γράψουμε)!

1. Προσέξτε λοιπόν!

Αρχικώς σχετικά με τα περί “σαμποτάζ” / 1η ΕΙΣΗΓΗΣΗ:

α. Όταν κάποιος λέγει ή ακόμα χειρότερα γράφει πράγματα που εκφεύγουν, είτε της “πεπατημένης”, είτε της γενικώς επικρατούσης απόψεως στην λαϊκή μάζα, είτε των θέσεων και των συμφερόντων των διαφόρων εξουσιών, κλπ, τότε κινδυνεύει από το να “πατηθεί” ως προσωπικότητα, με την χρησιμοποίηση κυρίως διαφόρων μειωτικών χαρακτηρισμών σε βάρος του, με στοχοποίησή του δηλαδή, η οποία αρχικώς στοχεύει στον εκμηδενισμό του και στην γελοιοποίησή του, μέχρι ακόμα και στην κανονική δολοφονία του, αν αυτό έτσι εκτιμηθεί από εκείνους που τόλμησε να θίξει και να τους προκαλέσει, εκ των πραγμάτων, οιασδήποτε μορφής βλάβη, από την πιο μικρή και ελαφριά, μέχρι την πιο μεγάλη και βαρεία!

Επειδή λοιπόν το συμβάν στα Τέμπη φαίνεται “καθαρό” στο πώς συνέβη, κλπ, παρακαλούμε ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ αρνητικά ή ό,τι άλλο σχετικό, επειδή θα γράψουμε, μην έχοντες ασφαλώς την πλήρη, όπως απαιτείται, γνώση (δεν είμαστε πχ “ΕΥΠ”, ούτε στελέχη της), 2, 3 “πραγματάκια”, ενισχυτικά της πρώτης μας αντιδράσεως, όταν ακούσαμε τί συνέβη, που ήταν, όπως ήδη γράψαμε από το προηγούμενο πρώτο σχετικό με τα Τέμπη άρθρο μας, πως το γεγονός αυτό είναι πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΟ(!), κλπ, όπως έτσι το…αναφέραμε! (Πάτε και ξαναδιαβάστε μας)!

Επειδή είμαστε αρκετά έμπειροι, είμαστε σίγουροι ότι ήδη κάποιοι, πολύ γρήγορα βεβαίως γι’ αυτούς δυστυχώς, θα μας απεκάλεσαν πχ γραφικούς, άλλοι ίσως “επικίνδυνους”, άλλοι με κάποιον… συνδυασμό, κλπ! Καταλαβαίνετε!..

[Αναφέρομαι μόνον σε όσους είναι αρκετά… σφαιρικοί γνώστες,  (100% γνώστης του επιστητού και των μυστικών του, δεν μπορεί να είναι κανείς φυσικά σε τίποτα), των θεμάτων, που άπτονται κυρίως του πώς διαμορφώνεται πάντα η δυναμική γενικώς των πολιτικών πραγμάτων σε μια χώρα προεκλογικά, (με βάση πχ το ποιά είναι σήμερα τα πολιτικά Κόμματα στην χώρα, ποιά η ιστορική τους διαδρομή, ποιά τα μέλη τους και οι ηγεσίες τους, ποιό το επικρατούν κλίμα στην χώρα αυτή και ευρύτερα, όπως πχ στην γεωγραφική γειτονιά της, κλπ, κλπ, κλπ), σε σχέση -ΠΡΟΣΟΧΗ- με το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια”, με το οποίο ως “ΑΓΓΕΛΟΙ” ασχολούμαστε, για κάποιες 10ετίες τώρα, προβάλλοντας τον… εγωϊσμό πως, στις 9 των 10 των περιπτώσεων, με τις οποίες ασχοληθήκαμε, είχαμε πάντα προσβάλλει το… “Κέντρο του Στόχου” ]!

Όμως!

Παρακαλούμε, όπως εσείς, Κε Πρόεδρε, που έχετε, “τω όντι”(!), προχωρημένο “IQ”, πάνω στην στεναχώρια σας μην(!) προβείτε σε κάτι τέτοιο, διαβάστε μας και ακολούθως, αν έτσι κρίνετε, … “πετάξτε μας στα σκουπίδια”, ήτοι κάντε μας ένα απλό… “ντιλίτ”, ρίξτε πιθανώς και κάποιο… “μπινελίκι… ηθικού ή ενισχυτικού… σκέψεως”, όπως λέμε, αλλά μέχρις εκεί, αφού η δεδομένη σας ευγένεια αντιλαμβάνεται ότι ο μόνος και βασικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε!..

(Άλλωστε, Κε Πρόεδρε, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ… “ΕΞΤΡΙΜ” πιθανές διαστάσεις ενός θέματος, και μάλιστα όταν αυτό είναι τόσο σοβαρό, όπως αυτό το προκύψαν και μάλιστα… “εν αιθρία”, έ);

β. Ορισμένα κρίσιμα σημεία(!):

(1) Γενικώς:

Η “ΜΙΤ” από το 2016 και το αποτυχόν Αμερικανο-κινούμενο, Γκιουλενικό στην βάση του, στρατιωτικό “Κίνημα” εναντίον του ΡΤΕ στην Τουρκία, “έδεσε” ακόμα περισσότερο από πριν και πολύ πιο επαγγελματικά πληροφοριακά την Ελλάδα και μάλιστα όσο πιο… σφιχτά μπορούσε!

Αυτοβοηθήθηκε σ’ αυτό, κυρίως με την μετατροπή της σε μια “καθαρά” εξωτερική πλέον “Υπηρεσία Πληροφοριών”, με την γενόμενη και στο εσωτερικό της αυτοκάθαρση, καθώς και με την περαιτέρω αύξηση του Π/Υ της! (Τα κυριότερα, κατ’ εμάς, σημεία)!

Βοηθήθηκε ή “βοηθήθηκε” σ’ αυτό (εννοώ στο κατά το δυνατόν ισχυρότερο πληροφοριακό “δέσιμο” της χώρας μας, εκ μέρους της), από την σήψη που παρουσίαζε και δυστυχώς συνεχίζει να παρουσιάζει η “ΕΥΠ” (δεν θα αναφερθώ στο θέμα αυτό “εδώ και τώρα”), και από την μη ύπαρξη στην Υπηρεσία μας αυτήν πλέον στελεχών -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- που να συνδυάζουν ταυτόχρονα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ – ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ – ΓΝΩΣΗ και ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ και ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗΣ) ΣΚΕΨΕΩΣ!

Βοηθήθηκε σ’ αυτό και από το γεγονός των…  “λάρτζ” απόψεων της Κ-Β των διεθνιστών του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στα περί “Κρατικής Εξουσίας” και κυρίως στα περί “Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας”, στα 4,5 χρόνια που αυτός μας κυβέρνησε!

Έτσι, για παράδειγμα, η αντίληψη τότε του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, περί “Ε-Τ προσεγγίσεως” με όποιο τίμημα / κόστος, κλπ, (θυμίζω ότι οι “ΜΥ” δεν συγκινούνται από αισθήματα και όποιας μορφής ευαισθησίες), έφερε Τούρκους και Έλληνες… “Μυστικούς”, “Αστυνομικούς”, κλπ, να επιχειρούν μαζί μέσα στην Αθήνα, όχι όμως και στην Άγκυρα, και πάλι για… παράδειγμα!.. Δυστυχώς το Κόμμα του “Κλεφτοκοτά” (εκόν – άκον) κατέστη (και δυστυχώς παραμένει), το καλύτερο “Όργανο Πληροφοριών” και κυρίως “Εκτελεστικό Όργανο” της “ΜΙΤ”!

Η “ΕΥΠ” κατέστη, δυστυχώς, επί “Κλεφτοκοτά”, σχεδόν ενεργούμενο της “ΜΙΤ”, η οποία κατόρθωσε να είναι και μέσα στο Μαξίμου, όπως έχουμε γράψει και αναφέρει σχετικώς το “πώς”, κλπ! (Με φυσική και τεχνητή παρουσία)!

Το ίδιο είχε πετύχει “ΜΙΤ” και επί Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, όταν “πήγαινε” / όταν τότε “δούλευε” μέσω προσεγγίσεως βουλευτών μας, κλπ και με συγκεκριμένες μεθόδους! Επί “Κλεφτοκοτά” οι… προσβάσεις της “ΜΙΤ” στα Κ-Β… επίπεδα ήσαν βεβαίως πιο… ευρείες και… ομαλότερες, απ’ εκείνες που είχε επί “Νέο-Βούδα” και ήδη είπαμε πιο πάνω το “γιατί”!..

Η “ΕΥΠ” λοιπόν, που, επί του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ για εμάς ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, του οποίου ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ(!) είχαμε την ΤΙΜΗ(!) να υπηρετήσουμε με την καρδιά μας για κάποια αρκετά χρόνια, ήξερε “ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ”, όπως λέει ο λαός μας, μέχρι και τί χρώμα… βρακιά φόραγαν πχ οι ηγεσίες σε Τουρκία και Βαλκάνια, κλπ, μια “ΕΥΠ” που με το συμπάθιο “έκοβε… κόλους” τότε (ακόμα και επί Πατρός σας συνέβαινε αυτό, αλλά τότε η εκδηλωθείσα, προς την σωστή πράγματι κατεύθυνση, προσπάθεια… μεταρρυθμίσεων στην υπόψη Υπηρεσία δυστυχώς αυτο-υπονομεύθηκε), έχει σήμερα περιέλθει σε πλήρη(!) ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ, μια κατάσταση που βαίνει “επί τα χείρω”, ιδιαιτέρως μετά από τον σε βάρος ουσιαστικά της Ελλάδος μας σχεδιασμό (που στόχευε, όπως ήταν φυσικό Εσάς και τις ΕΕΔ), με τον σχεδιασμό περί των δήθεν με εντολή και γνώση σας παρανόμων υποκλοπών, θέμα που και αυτό ο “Ε.Θ.” έχει διεξέλθει σε όλες του τις πτυχές, εξηγώντας και δίνοντας απαντήσεις!..

Την “ΕΥΠ” δεν μπορέσατε να την ελέγξετε, Κε Πρόεδρε και έλεγχος δεν σημαίνει ή δεν σημαίνει μόνον, την τοποθέτηση “εμπίστου” μας Αρχηγού! (Δυστυχώς δεν είχατε και άτομα σε όλα τα κρίσιμα πόστα του “Κρατικού Μηχανισμού”)!

Αποτέλεσμα ήταν να ζήσουμε όλοι το… σκάνδαλο – μούφα των δήθεν με εντολή σας παρανόμων… υποκλοπών, όπως και να ζήσουμε την προσπάθειά σας, διότι είστε έντιμος Έλληνας, να αντιμετωπίσετε τον πολιτικό, σύγχρονο…  Ισαίο, … Κριτία, κλπ, “Κλεφτοκοτά”, ο οποίος γνώριζε και γνωρίζει ότι έβαλε τάχα εναντίον σας, αλλά στην πραγματικότητα κατά της υπάρξεως(!)* της ίδιας της Πατρίδος μας, “παίζοντας” το παιχνίδι των Τούρκων, αλλά και άλλων… φίλων μας, Τούρκους που τους φαντάζομαι να γελούν με την καρδιά τους, βλέποντας τις τότε συνεδριάσεις της Βουλής μας, από τις υπερσύγχρονες νέες εγκαταστάσεις τους στην Άγκυρα!..

* Γι΄αυτό και γράψαμε πως όλοι όσοι “έπαιξαν” σ’ αυτό το βρώμικο παιχνίδι κατά της Ελλάδος, θέλουν ησύχως… εξαφάνιση, προς παραδειγματισμό όλων των υπολοίπων υπηρετούντων σε ΕΥΠ, ΕΛΑΣ, κλπ, στελεχών συναδέλφων τους και όχι μόνον για λόγους τιμωρίας για την ανόσια πράξη τους!

-/-

Η “ΜΙΤ” προσπαθεί επίσης με πολύ γερή… “επίθεση” να μπει και στα 4 Γενικά Επιτελεία μας, κυρίως από το 2010 και μετά! Δεν θα σταθώ σ’ αυτό, διότι δεν πρέπει, αλλά θα γράψω τουλάχιστον πως είναι η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΤΡΟΠΗ για όλους αυτούς τους… μεγαλόσχημους στρατιωτικούς που έχετε στο Κόμμα σας, (παλαιούς και νέους πρώην Χουνταίους και προαλειφόμενους… Παπάγους), το να μην υπάρχει ακόμα στις ΕΕΔ (ΓΕΕΘΑ) “ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”, αλλά, με την άδειά σας, θα θίξω και εσάς, ως… οίστρος και μόνον, λέγοντάς σας, “ντροπή σας Κε Πρόεδρε, που όντας άτομο με τόσο ευρεία αντίληψη, δεν ασχοληθήκατε -έστω- με την δημιουργία “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ένα Όργανο τελείως άλλο / τελείως διαφορετικό του “ΚΥΣΕΑ” και απολύτως ΑΝΑΓΚΑΙΟ(!) σήμερα! (Ούτε αυτό θα το αγγίξω όμως, ως θέμα, τώρα)!

Η “ΜΙΤ” στην μετατροπή της σε… βόα είδους / κατηγορίας “σφικτήρα” εναντίον μας, όπως είπαμε, βοηθήθηκε και από τις άριστες σχέσεις της με τις ΜΥ άλλων χωρών (μην κρίνετε από τις κακές, έως και κάκιστες σήμερα πολιτικές σχέσεις της Κ-Β της Τουρκίας, με τις Η.Π.Α. και άλλες δυτικές χώρες, … Α’ και Β’ επιπέδου)!..

Η “ΜΙΤ” τέλος, βοηθήθηκε στον πληροφοριακό έλεγχό της προς εμάς και από τα γενικώς… “ανοιχτά + διάπλατα” ε/σύνορά μας, που έχουν ως ένα αποτέλεσμα να μπορεί να οργανώνει και να χρησιμοποιεί “μέσα στην έδρα μας” “δικούς” της, που τους περνάει απ’ εδώ άνετα, αλλά και άτομα άλλων εθνικοτήτων, μη Τούρκους, που “πέρασαν” στην… “λαρτζ” χώρα μας! Πρόκειται για εθνικότητες που, αν τις εξετάσετε μία – μία, θα διαπιστώσετε πως όλες είναι ανθελληνικές και οι 8 στις 10 ετερόδοξες, με ό,τι αυτό σημαίνει! (Αίφνης, και ως παράδειγμα, η πληροφοριακή συνεργασία της Τουρκίας με την Αλβανία είναι και με την “βούλα” συμφωνία… πιστοποιημένη και στην κατεύθυνση που σας αναφέρουμε)!..

Και τελικώς, να σας το γράψω κομψά, Κε Πρόεδρε και στην… Καθαρεύουσα:

ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝ, ΓΕΝΙΚΩΣ, “ΠΡΩΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ”, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝ ΠΛΕΟΝ / ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ… ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ… ΕΠΕΚΕΙΝΑ”!..

[ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΝΑΚΟΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΜ (ΚΟΣ ΥΠΑΜ και ΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ), (ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ), ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΠΟΡΝΕΙΑ(SİC) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΙ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ… ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΤΕ]!

Πιστεύω πως με / μας ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ!..

Αυτά αρκούν προς εσάς και για το επίπεδό σας, “για την ώρα”, για τώρα!

Όχι, Κε Πρόεδρε, δεν… ξέφυγα! Συνεχίστε να διαβάζετε!

(2) Ειδικώς: (Και σχετικώς με το θέμα των… Τεμπών).

Η “ΜΙΤ” έχει δραστηριοποιηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια (κυρίως πληροφοριακά και όχι μόνον) και (!) στην περιοχή της έδρας της 1ης Στρατιάς μας, ήτοι στην περιοχή της Λαρίσης, (για την περιοχή του… ΝΑΤΟΪΚΟΥ Τυρνάβου, δεν το συζητώ…), μιας πόλεως και μιας ευρύτερης περιοχής, όπου σήμερα πλην ημών, (ενν. των ΕΕΔ), δραστηριοποιούνται και ΜΠΡΑΒΟ σας(!), και δυνάμεις άλλων χωρών, όπως πχ των Η.Π.Α., περιοχής που έχει και την γνωστή μας ιστορική Μελούνα, (στην γεωγραφική ευθεία της Ν. Λέσβου, κλπ), με ό,τι αυτή ως περιοχή μεταφέρει!..

(Κάποιοι ηλίθιοι, κάποτε, πολύ ανώτατοι… Γαλονάδες, διότι τέτοιοι ήσαν, αν δεν ήσαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ (διότι υπάρχουν και αυτοί / η μετοχή ερμηνεύεται – “μεταφράζεται” πολλαπλώς) μόνον ηλίθιοι μπορούν να χαρακτηριστούν, ήθελαν να “κλείσουν” επιχειρησιακά την 1η Στρατιά, θέμα που “έπαιζε” μέχρι και πρόσφατα (ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΛΩΡΟΥ), σχετικώς, για να γίνω πιο σαφής, με το “ποιός κάνει ή πρέπει να κάνει τον πόλεμο”! Ευτυχώς βρέθηκαν τότε κάποιοι, όχι μόνον γνώστες του στρατιωτικού αντικειμένου, αλλά και με κρίση, σαν πχ τον συγχωρεμένο -“έφυγε” από καρκίνο- Στρατηγό ΔΗΜΟΥ, και… αντιστάθηκαν σθεναρώς και έτσι, σπάνιο βεβαίως, δεν επικράτησαν οι… ηλίθιοι, σπάνιο, αφού συνήθως οι ηλίθιοι και γενικώς οι… φελλοί, όπως λέγεται και είναι έτσι, επιπλέουν, ανέρχονται, κλπ, και για την περίπτωσή μας συνήθως πάντα ή σχεδόν πάντα… πετυχαίνουν)!

– Να θυμίσουμε, χωρίς να μπορέσουμε όμως να σας το αποδείξουμε (αν δεν γνωρίζετε, αν δεν σας έχουν ενημερώσει, εμείς δρούμε εκτός Ελλάδος), και πάντα όπως εμείς πιστεύουμε (!), πως πριν από κάποια λίγα χρόνια είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα (ευτυχώς όχι δυστύχημα), πηγαίνοντας από την Λάρισα, στον Πλαταμώνα (“ΚΑΑΥ”), ο τότε Δκτης Στρατιάς Αντγος Κος ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ Ηλίας, ένα ικανότατο πράγματι στέλεχος, (απ’ αυτά που καμιά φορά ο Θεός βοηθάει και… ανέρχονται στην Ιεραρχία των ΕΕΔ, παρά τους κακούς… οιωνούς και τις ενάντιες… προβλέψεις), διατελέσας μάλιστα και ΑΚΑΜ της Ελλάδος στις Η.Π.Α.! (Δεν ορρωδούν προ ουδενός, εμψύχου και αψύχου, οι ΜΥ)!

– Επίσης! Στην περιοχή αυτή της… ευρύτερης έδρας της 1ης Στρατιάς είχαμε και έχουμε, για χρόνια, γύφτους ή άντε Ρομά, για να μην θίξω τυχόν… ευαίσθητες χορδές σας, πολλοί των οποίων είναι τ/καταγωγής, ήτοι, ας μην με παρεξηγήσετε, Τουρκόγυφτους, με βαθιά τ/συνείδηση, αριθμός των οποίων ελέγχεται από την “ΜΙΤ”!

– Ακόμα! Τα τελευταία χρόνια η “ΜΙΤ”, σε συνεργασία με την τ/”ΥΣΠ”, έχει κυριολεκτικά… σαρώσει όλη την Θεσσαλία, για μια σειρά από λόγους, εστιαζόμενη πρωτίστως στην “ΕΠΑ” στην περιοχή, μαζί με τα εγγύς νησιά, όπως πχ την Σκιάθο, την Σκόπελο, κλπ!..

Αρκούν όμως αυτά τα “ειδικώς” για την “ΜΙΤ” στην περιοχή αυτήν, για τώρα, προσθέτοντας μόνον πως στην περιοχή υπηρετούν την θητεία τους και πολλοί Τουρκογενείς της Δ. Θράκης, ενώ εκεί ευρίσκονται και πολλές αποθήκες, όπως κυρίως πυρομαχικών, κλπ! (Δεν θα σας θυμίσω την 17Ν Β’)!

Ακόμα, ειδικότερα:

Ακούσαμε, πως:

Θα ανεβαίνατε την επομένη της τραγωδίας στην Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάζατε κάτι σχετικό με τον Προαστιακό της συμπρωτεύουσας, από το εκεί “Κέντρο Ελέγχου Του Ο.Σ.Ε.”!.. (Σύμπτωση);

– Μέσα στο επιβατικό τρένο ταξίδευε και ένας Έλληνας, νεκρός πια, ονόματι Ναλπάντης, που ήταν Μηχανοδηγός της “ΤΡΕΝ – ΟΣΕ” ή Ο.Κ. τώρα πια της “ΕΛΛΕΝΙΚ ΤΡΕΪΝ”, του οποίου ο Πατέρας είναι φυλακισμένος σε τ/Φυλακές, χωρίς να μας πείτε, εννοώ ως Κράτος, το “γιατί” κρατείται! (Το όνομα θυμίζει πολύ Έβρο και… “γονδολιέρηδες”… / Φέρεται ότι το άτομο αυτό θα απελευθερωθεί τους επόμενους μήνες)!

Δικηγόρος της Λαρίσης (ΑΝΤ1 / “ΒΡΑΔΥΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ” της 03-03-2023, Κος Μπαρτζώκης), ανέφερε πως του κατήγγειλαν πως γινόταν γλέντι στον… επίμαχο Σταθμό, το ίδιο βράδυ που ο… Χάροντας “κατέβηκε” στα Τέμπη, αφήνοντας υπονοούμενο πως πιθανώς να μην ήταν εκεί (εννοώ στην θέση του) ο φερόμενος ως υπεύθυνος της τραγωδίας Σταθμάρχης Κος Σαμαράς, με αποτέλεσμα να μην γυρίσει το κλειδί υπ. αρ. “118”, όπως θα έπρεπε, κλπ, κλπ, κλπ, με αποτέλεσμα αυτό να μείνει στην θέση του και να έχουμε ό,τι ακολούθησε!..

Το Σταθμαρχείο λοιπόν, που στην πόρτα του έχει με σήμα του “ΣΤΟΠ” την έννοια του “ΝΟ ΕΝΤΡΙ” / “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ”, μπορεί να ήταν και άδειο, με τον Κο Σαμαρά να χορεύει, κλπ, όντας και αυτός στο εορταστικό κλίμα των ημερών… , ή ακόμα και να είχε δεχθεί… επίσκεψη (sic) από οιονδήποτε “τρίτον και άσχετον” ή και… σχετικόν”! Καταλαβαίνετε!..

Στο τρένο είχαν μπει και άτομα άλλα, (Έλληνες και αλλοδαποί), χωρίς έλεγχο και εισιτήριο, από την Λάρισα, αφού είχε κλείσει το εκεί Πρακτορείο (;), τα εκδοτήρια (;), πριν έστω έρθει και φύγει το τρένο (συγγνώμη, Κε Πρόεδρε, αλλά εδώ και χρόνια, επικρατεί –και όχι μόνον στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 10ΕΤΙΕΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΟΣΕ, αυτό που λέμε “Ω! ΤΟΥ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟΥ”), χωρίς να αποκλείεται τα άτομα αυτά να ήσαν Ο-ΠΟΙ-Α-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ!.. Και πάλι… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

Κάποιος της “ΕΛΑΣ/Ασφάλεια Λαρίσης ή της “ΕΥΠ” (τοπικό Κλιμάκιο, που θα έπρεπε να ήταν εφάμιλλο των… Αθηνών και Θεσσαλονίκης / καταλαβαίνετε τί θέλω να δείξω με την υπερβολή αυτή), δεν υπήρχε στο Σταθμό, ίσως με το σκεπτικό, “αφού υπάρχουν εκεί οι… Ταξιτζήδες, εμείς τί να κάνουμε;”!… Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Διάβασα, επίσης σήμερα, στην ε/φ του συνεργαζόμενου σήμερα με τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Νεο-Ναζί και Νεο-Τσάτσου της δήθεν… ΤΙΓΡΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ”, Χίου, (η γυναίκα του, άραγε, είναι ακόμα στην “ΕΥΠ”;), πως υπήρχαν στο Κράτος μας πληροφορίες περί “σαμποτάζ”(σελ. 1 και 13), χωρίς, όπως πάντα, να συνοδεύει τον τίτλο του άρθρου του, με περιεχόμενο / κείμενο του ιδίου ή έστω… αναλόγου θέματος!!.

(Αλήθεια! Πότε θα τραβήξετε το αφτί του Χίου, Κε Πρόεδρε; Θέλω να σας ξανα – πώ, πως “ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΩΣ Π-Θ ΚΑΙ ΩΣ Κ-Β, ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ”! ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ, “ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ”)!

– Επιπροσθέτως, ο Κος Παππάς ή “Καλώς τα 13-0”, εμφανίστηκε ως σκιώδης Υπ. Μεταφορών του “Κλεφτοκοτά”, ευρισκόμενος, σε χρόνο “dt”, σε θέση κατηγόρου, από κατηγορούμενος! (Και αυτό δεν έγινε τυχαίως)!..

– Τέλος, σας βεβαιώ(!!!) πως ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ”, αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ(!) η ΜΙΤ” / λέγε με Τουρκία, ΔΕΝ (!) ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ!..

Μετά από τα λίγα αυτά παραπάνω, σας ΕΙΣΗΓΟΥΜΕ / – ΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, TA ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ “ΕΥΠ” ΝΑ “ΨΑΞΕΙ”, ΟΣΟ “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ” ΤΟ ΘΕΜΑ! ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ… ΩΚΕΑΝΕΙΑ ΒΑΘΗ!..(ΠΧ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ, ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΥΣ, ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ, ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ-ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ, ΜΟΡΦΗ ΕΚΡΗΞΕΩΣ, ΡΑΓΕΣ, ΚΛΠ)!..

ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ Η “ΜΙΤ” ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΙΑ “ΜΙΤ” ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΣ “ΕΠΟΧΗΣ” ΤΟΥ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ” (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΤΕ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ “ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ” ΤΗΣ “ΚΑΡΔΙΑΣ” ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ! (ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ)!..

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΛΛΩΝ 6 (ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ “7”, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ! ΙΣΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ “ΕΥΠ”, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ… “7” Η (ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ… “13”, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ, ΛΑΓΟΥΣ, ΚΛΠ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ”, ΕΝΩ ΕΠΙ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ” ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ……… !…

ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΜΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ -ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑΝ- ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ “ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ”!

ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ “ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ”, ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ! (ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ – ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ Ο ΚΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ “ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ” Η(ΔΙΑΖ), Η ΜΙΣΟΣ” ΜΟΡΦΗΣ ΡΑΜΜΟΥ ΚΛΠ, ΜΙΣΟΣ Ή(ΔΙΑΖ) “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ “ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)!..

-/-

2. Και τώρα “πάμε” στα των εκλογών! Εισήγηση!

– Είδατε ότι βγήκαμε αληθινοί σε όσα γράψαμε στο 1ο άρθρο μας για τα… Τέμπη! Ο “Κλεφτοκοτάς” ενεργοποίησε ήδη το “Παρακράτος” του, ενώ περιμένει από Δευτέρα να σας πιεί το… αίμα!.. (Οι ίδιοι Κοι και Κες δεν ήσαν το ίδιο ευαίσθητοι, ούτε μετά το Μάτι, ούτε μετά την Μάντρα, αλλά ούτε και οι… δημοκράτες δημ/φοι τους, μετά από το 13-0 σε βάρος του Παππά, ούτε μετά από τον κόκκινο-φασισμό του Πολλάκη, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Δεν θέλω, Κε Πρόεδρε, να γράψω “ανοιχτά” για τα “πώς” και τα “γιατί” του χρόνου των… εκλογών, διότι μια απλή αυτοπροστατευόμενη Μονάδα είμαι / – στε και… καταλαβαίνετε!..

– Σας εισηγούμαι όμως και πάλι, και μάλιστα ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΜΗΝ(!!!) ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ, ΗΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΔΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ, ΤΗΝ “ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ”!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΕΔΩ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΗΤΟΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!..

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, (ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ), ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”… ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΣΑΣ ΤΥΠΟΥ, ΌΠΩΣ Η Ε/Φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, Η “ΕΣΤΙΑ”, ΚΛΠ!..

  • ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΩΡΑ*! ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ”! ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ!
  • ΜΑΚΑΡΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ “ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ”! ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ” Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ ΓΛΥΚΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥ”!
  • ΜΕΤΑ, ΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΘΑ ΤΑ “ΒΡΕΙΤΕ” ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ “ΣΙΑΞΕΤΕ” ΟΛΑ, ΙΕΡΑΡΧΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ!..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ή ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ / ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

* ΑΝ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 09-04-2023, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ (!) ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ”, ΜΕ ΑΛΛΕΣ… ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ – ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ… ΤΑΜΠΕΛΕΣ!..

-/-

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, “Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ “ΕΦΥΓΑΝ”, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΕΝΟΤΑΦΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ”, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ… ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ “ΜΟΤΟ”, “Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”!!!..

 

ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΘΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

2. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ(!), ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΟΙ 6 Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ 7 ΓΙΑ ΛΙΓΟ- ΤΗΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΗΣ Τ/ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΕΣΠΑΣΘΗ (“ΤΗΝ ΕΠΟΙΗΣΕ” Η ΚΑ Μ. ΑΚΣΕΝΕΡ), ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 06-03-2023 ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ Τ/ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ 99,9% ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΚΕΜΑΛ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΟΡΙΤΕΣ ΚΙΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!

 

Aydınlık

Hürriyet Gazetesi İlk Sayfası

 

Milli Gazete İlk Sayfası

 

3.

28 Şubat bitti mi?

SERDAR ARSEVEN
ALINTI YAZAR

28 Şubat bitti mi?

02.03.2023

“Gerekirse 1000 yıl sürer, dedikleri 28 Şubat bitti.”

Böyle diyenlere “Hayır efendim, tam olarak bitmedi!” diye karşılık veriyorum.

28 Şubat zihniyetinin bakış açısı malûm:

Osmanlı’nın son dönemlerde geriye düşmesinin sebebi olarak, “İslâm”ı işaret ediyorlar.

Bazen açıkça, bazen de “örtülü” olarak İslâm’ı hedef alıyorlar.

“Siyasal İslâm” derken, “irtica” derken, deprem felâketinin meydana geldiği andan itibaren bütün hayırlı çalışmalarda öne çıkan gönüllü teşekkülleri “Sakallılar nerede?” diye hedef alırken…

Hatta ve hatta, canlarımızı enkazdan çıkartmanın sevinciyle “Allah-u Ekber” denmesine bile tepki gösterirken görüyoruz onları.

İslâm’ı hayatın tamamen dışına atmak, betonlara hapsetmek, yani Rahmetli Erbakan Hoca’nın ifade ettiği gibi, “içi saman dolu cansız kuş”a döndürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

O zihniyet dünyası, insanı “tabiatın ürünü bir madde” olarak görüyor.

“Cenaze namazı” gibi ritüelleri de, toplumsal yaşamın “kültürel öğeleri” olarak değerlendiriyor.

Bürokrasinin ya da sivil toplum örgütlerinin çeşitli kademelerinde görev yapan “28 Şubatçılar”dan bazıları, vatandaştan oy talep etmek gibi bir dertleri olmadığı için, İslâm’a dair görüşlerini çok net bir şekilde ortaya koyabiliyorlar.

Aynı görüşteki politikacılar ise, oy kaybetme endişesiyle konuyu saptırmayı tercih ediyorlar.

Bugüne kadar hep böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak.

KÜLTÜREL İKTİDAR’IN SAHİBİ!

Politikacıların çoğu, genellikle “içlerinden, kalplerinden geçmeyenleri” söylerler!

“28 Şubat bitmedi!” demiştik.

Oradan devam edelim.

Bugün, bu zihniyet dünyası “kültürel iktidar”ın sahibi olarak faaliyette.

“Ev sahibi” psikolojisiyle hareket ediyor.

Eğitim, kültür, sanat, sivil toplum, medya, sosyal medya alanlarında çok daha güçlü, çok daha zinde.

Siz, tabelalara bakarak farklı değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Ben durumu hiç de öyle görmüyorum.

“Kültürel İktidar”ı, yani 1930’ları temsil edenleri rahatsız edecek bir Kur’an ayetini ya da Hadis-i Şerif’i öne çıkartan İslâm Âlimleri nasıl hedef alınıyor görüyorsunuz.

Ve hedef alanların arzu ettikleri neticeye ulaştıklarını da görüyorsunuz.

“Kültürel iktidar” cenahından birileri bu memleketin değerlerine alabildiğine hakaret edebiliyor ve bu hakaretlerin de ciddi bir karşılığı olmuyor.

Amma velâkin, “28 Şubat zihniyeti”ni çok rahatsız eden bir iki cümle kuranların başlarına birçok sıkıntı geliyor.

Teker teker isim saydırmayın bana, o zihniyet hedef gösterdi diye, kapının önüne konulanları hepiniz biliyorsunuz!

“Sanat dünyası”na bakın; “Anadolu’nun değerlerine saldıranlar”ın etkinlikleri artarken, Anadolu’nun değerlerine sahip çıkmaya çalışanlar dezavantajlı duruma düşüyorlar.

MEKÂNIN SAHİBİ BİZİZ!

Eğri oturup doğru konuşun lütfen, böyle olmuyor mu?

Anadolu’nun değerlerini savunanlar, kendilerini “yalnız” hissetmiyor mu?

O zihniyet, 28 Şubat zihniyeti, kendisini “ev sahibi” olarak görüyor.

“Biz kurduk, mekânın sahibi biziz.

Köylüler geldi, rahatımızı bozdu!” diye bakıyor meseleye!..

Vakti zamanında İmam Hatipleri ve meslek liselerini yok olma noktasına getirmek için neler yaptıklarını unutmadınız değil mi?

Ne istiyorlardı İmam Hatiplilerden ve meslek liselilerden?

Niye katsayı haksızlığını uygulamaya geçirdiler?

Evet;

Anadolu evlâtlarının önlerini kesmek, onların belli alanlara sıkışıp kalmalarını temin etmek için.

ARZULARI KST SİSTEMİ!

Arzuladıkları “kast” sistemiydi.

“Baban kadar konuş!” gibi bir şey!

Bu zihniyet meseleye hep “Dağdan gelip bağdakini kovacaklar!” mantığıyla baktı.

Anadolu’nun dört bir yanından kopup “merkez”e gelenler ise, büyük ölçüde “ siyaset” yoluyla ya da siyasetin açtığı yollardan ilerleyerek iddia sahibi olmaya çalıştı.

Çalıştı ama, tabii olarak “deplasman psikolojisi”ni aşamadı.

Hep, “ne olduğunu değil de ne olmadığını anlatmaya” çalıştı.

Hep, “meşruiyet sıkıntısı” yaşadı.

Kimileri iyice savruldu, “benzemeye” çalışırken, kendinden de oldu!..

ANADOLU’DAN GELENLER

Bugünkü siyasal iktidarın zeminini “Anadolu’dan kopup gelen insanlar ve onların çocukları, torunları” oluşturdu.

Tabii, iktidar nimetleri sözkonusu olduğundan, çok farklı çevrelerden de siyasal iktidar kervanına katılanlar oldu.

“Gerekirse 1000 yıl daha sürer!” kafasıyla hareket eden, o psikolojiye sahip olan çevre, “Siyasal iktidar bu seçimde olmazsa öbür seçimde biter.. Olmadı bir sonraki seçimde kaybeder ve biter. Ama ‘Kültürel iktidar’ sahibi olan bizlerin iktidarı hiç bitmez!” kafasıyla hareket ediyor.

Bu zihniyetin baskısıyla mücadele eden, bu yolda ilerlerken aralarından bazılarını kaybeden insanların büyük bir bölümü ise “Kültürel İktidar”a giden yolları arıyor.

İlk nesil, ikinci nesil, belki şimdi üçüncü nesil…

İlk nesil köyden kopup geldi: önce beden gücüne, ardından da siyasetin ve ticaretin gücüne yaslanarak mesafe kat etti.

İkinci nesil bir adım daha ileri gitti; siyasette, ticarette hayli iddialı hale geldi.

Siyasal iktidara ve birçok makama da ulaştı.

Amma velâkin, daha alması gereken nice mesafe var.

“Kültürel İktidar” öyle bir, iki nesilde varılabilecek bir hedef değil.

Nesilden nesile birikim lâzım, “Kent” zihniyetinden kurtulmak lâzım.

“Kent ile Şehir” arasındaki farkı idrak edebilecek bir tefekkür iklimini oluşturmak lâzım.

Her şeyden önemlisi “kültürel iktidar” bilincine, hedefine sahip olmak lâzım.

“İnşaat”ı aşmak, “imar”a yönelmek lâzım!..

TAKIMI OYUNU GEREKİYOR

Eğitimde, kültürde, sanatta, “elit” sivil toplum örgütü faaliyetlerinde, medyada ne durumdasın?

Olanlar nasıl oldu, olmayanlar niçin olmuyor?

“Liderliğe” bağımlı bir yürüyüşten “ortak akla” ve “takım oyunu”na nasıl geçilecek?

İlişkiler üzerinden değil de, “liyakat üzerinden” yürüyen bir sistem nasıl kurulacak?

Her türlü “yapıcı eleştiriden” istifade etmek ve genele uymayan her söylemi kafadan reddetmemek…

Bir iş yapılırken, bunun bütün muhtemel sonuçlarını masaya yatıracak bir iklimi oluşturmak…

28 Şubat zihniyeti, 1930’lara dönmeyi vaat ediyor.

Bu vaat iyi bir vaat değilse de vaattir.

O zihniyetle mücadele ettiklerini söyleyenlerin de, “Yeni Türkiye”nin altını doldurabilmeleri lâzım.

Bunu, politikacılardan dünyevi beklentileri olan “meslek” elemanları, menfaat ekipleri gerçekleştiremez. Gönüllüler lâzım…

Hasbî insanlar yani!..

Bugünkü ortam maalesef fazlasıyla hesabî.

MİLAT

4.

Sismik araştırma ortaya çıkardı: İzmir Körfezi’nde yeni fay hattı!

Yapılan son sismik araştırma İzmir ile ilgili çarpıcı detayı ortaya çıkardı. Denizde yapılan sismik araştırmalarla İzmir dış körfezinde yeni fayların varlığı ortaya kondu.

02.03.2023
DEÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü’nde görevli akademisyenlerden oluşan 12 kişilik ekip, ‘İzmir dış körfezi’ olarak tanımlanan Foça-Karaburun bölgesinde TÜBİTAK destekli proje kapsamında sismik araştırma yaptı.

‘Piri Reis’ gemisiyle açılan akademisyenler, 1 hafta boyunca denizde veri topladı.

DEÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Deniz Jeolojisi ve Jeofiziği Bölümü’nde görevli Prof. Dr. Derman Dondurur, “Bu proje için geçtiğimiz hafta içerisinde, ‘Piri Reis’ gemisiyle 12 kişilik ekiple bir sismik çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmada yaklaşık 1000 kilometre civarında sismik veri topladık. İlksel sonuçlar, gerçekten çok ilgi çekiciydi.

‘İzmir dış körfezinin sığ yapısını, fay yapılarını biraz biliyoruz ama derin kısımlarla ilgili çok bilgimiz yoktu. Bizi şaşırtan şu oldu; oradaki aktif fay miktarı ve yoğunluğu gerçekten çok fazla. Bu çalışmanın sonuçları, çok sayıda yeni fayın varlığını ortaya çıkardı” diye konuştu.

‘İZMİR, DEPREMSELLİK AÇISINDAN AKTİF’

İzmir ve çevresinin depremsellik açısından aktif bölge olduğunu belirten Prof. Dr. Dondurur, “Tarihsel süreçte İzmir ve çevresinde çok sayıda yıkıcı deprem olmuş. 1688’de İzmir’de oluşan bir deprem çok ciddi hasar vermiş hatta tsunami meydana gelmiş. 1739’da Foça’nın 4’te 3’ünün yıkıldığı yıkıcı bir deprem var. Bunların üzerine Foça-Karaburun ve ‘İzmir dış körfezi’ bölgesindeki fayların haritalanması, aktivitelerinin ortaya konması için TÜBİTAK destekli bir proje başlattık.

Denizlerde fayların haritalanması için sismik veri toplamanız gerekiyor. Başka türlü fayları haritalamak mümkün değil. Topladığımız bu sismik verilerden yola çıkarak fayların uzanımını, büyüklüklerini, deniz tabanını etkileyip etkilemediklerini dolayısıyla aktif olup, olmadıklarını ortaya koymayı amaçladık. Elde ettiğimiz verileri, ilksel olarak hızlıca veri işlemden geçirdik. Verilerin işlenmesinin hemen ardından bu fayların haritalanmasına geçeceğiz. Aktif fayların, aktif olmayan fayların büyüklükleri, nereye doğru uzandıkları hakkında bilgi elde etmeye çalışacağız. Dolayısıyla İzmir metropol alanı ve çevresinin afet riskine yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Proje, 2 yılda tamamlanması öngörülerek başlatılan bir proje. Proje verilerin toplanması, işlenmesi ve yorumlanması olmak üzere 3 ayrı fazdan oluşuyor” dedi.

‘İZMİR’DEKİ FAYLAR BİRAZ DAHA KISA’

Foça merkez üssü olan 27 Şubat tarihli depreme değinen Dondurur, “Çalışmayı tamamladıktan 2 gün sonra Foça açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Büyük bir tesadüf. Bu depremin oluştuğu yer, bizim çalıştığımız alanın tam olarak içine denk geliyor. Depremin yeryüzünde, deniz tabanındaki iz düşümünü kesen 2 sismik hattımız var. Depremin oluştuğu fayı sismik kesitlerimizde görebiliyoruz. Aktif bir fay. İzmir, çok ciddi deprem riski altında olan bir bölge. Bunu asla unutmamamız gerekir. Karada olduğu kadar denizlerimizde de aktif faylarımız var. Karadaki fayları birebir analiz etme şansımız var ama denizde bu söz konusu olmuyor. İzmir’deki fay mekanizması, Kuzey Anadolu fayı ve Doğu Anadolu fayından farklılık gösteriyor. İzmir’de daha çok çöküntü alanlarının oluşturduğu normal faylar var. Bu faylar, biraz daha kısa. Boyları Kuzey Anadolu fayı gibi yüzlerce kilometre uzanmıyor. Dolayısıyla bu fayların oluşturduğu depremler, çok yıkıcı olmuyor. Genelde İzmir’de tarihsel gözlemlediğiniz depremler, 6-6.5 civarında ancak her zaman risk altındayız” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Ömer AktaşHaber7.com – Editör

5.

ABD, Türkiye’yi işaret etti: Kararı onlar verecek!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine ne zaman ne karar vereceğinin Türkiye’ye sorulması gerektiğini açıkladı. Price, Mısır Dışişleri Bakanının Türkiye ziyaretine ilişkin de açıklama yaptı.

28.02.2023

Günlük basın toplantısında soruları yanıtlayan Price, Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki NATO üyelik görüşmelerini değerlendirdi.

ABD, TÜRKİYE’Yİ İŞARET ETTİ

Price, Türkiye’nin kendi topraklarında herhangi bir NATO müttefikinden daha fazla terör saldırısıyla karşı karşıya kaldığını söyledi.

İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya hazır olduklarına inandıklarını savunan sözcü, iki ülkenin de taahhütlerini yerine getirme konusunda önemli adımlar attığını ileri sürdü.

Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya kabul edilme kararı için de Price, “nihayetinde bu kararı alacak olan Türkiye’nin ne zaman buna karar vereceği onlara sorulması gereken bir soru” şeklinde konuştu.

‘TÜRKİYE-MISIR’ AÇIKLAMASI

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri’nin Türkiye ziyaretine ilişkin, iki ülkenin de ABD’nin önemli ortakları olduğunu ve ilişkilerinin iyileşmesini teşvik ettiklerini duyurdu.

Günlük basın toplantısında soruları yanıtlayan Price, Şukri’nin Türkiye ziyaretiyle ilgili, “Elbette ki hem Türkiye hem de Mısır önemli ortaklarımızdır. Önemli ortaklarımızın ilişkilerinin iyileşmesini her zaman teşvik ediyoruz.” dedi.

Şukri, 10 yıl aradan sonra Türkiye’ye geldi ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri’yi Adana Havalimanı’nda karşıladı.

İki bakan Mısır’dan yardım malzemesi taşıyan “El Hürriye” gemisinin yanaştığı Mersin Uluslararası Limanı’nda açıklama yaptı.

Çavuşoğlu, Mısır ile ilişkilerde yeni sayfalar açıldığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi’nin Doha’da yaptığı görüşmenin de son derece verimli olduğunu kaydederek Şukri ile Adana Şakir Paşa Havalimanı’nda yaptığı görüşmede de bu ilişkileri geliştirmek için atılacak adımları ele aldıklarını aktarmıştı.

Bakan Şukri de Mısır ile Türkiye arasındaki ilişkileri tekrar eski düzeyine getirmeye ve her iki ülkenin ortak çıkarına uygun şekilde çok çok ileriye götürmeye önem verdiklerini kaydederek, “Mısır her zaman Türkiye’deki kardeşlerinin yanında olacaktır. İlişkilerimizin de bundan sonra en iyi düzeye geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

‘FİLİSTİN’ SORUSUNA KAÇAK YANIT

Price, Filistin’in işgal altındaki Batı Şeria’ya bağlı Nablus kentindeki olaylara ilişkin, “İki İsrailli kardeşim Nablus yakınlarında korkunç bir şekilde öldürülmesini ve bugün Eriha’da ABD vatandaşı olduğunu tespit ettiğimiz bir İsraillinin öldürülmesini kınıyoruz.” dedi.

Önceki gün sosyal medya hesabından İsrailli yerleşimcilerin öldürülmesini “terörizm” olarak nitelediği ancak yasa dışı Yahudi yerleşimcilerinin Filistinlileri öldürülmesini neden bu şekilde tanımlamadığının sorulması üzerine Price, şöyle kaçamak bir yanıt verdi:

“Podyumdan tanımları çözümlemenin iyi olmadığını düşünüyorum. Son birkaç gündür gördüğümüz aşırılık yanlısı şiddeti kınıyoruz. Hafta sonu gördüğümüz İsraillilerin öldürülmesini çok güçlü bir şekilde kınadık. Bugün, tüm bu aşırılık yanlısı şiddet vakalarında, Filistinlilerin ölümüyle, binaların tahrip edilmesiyle sonuçlanan şiddeti çok güçlü bir şekilde kınadık.”

Sözcü ayrıca hem İsrailliler hem de Filistinliler için eşit bir adalet olması gerektiğine inandıklarını ifade etti.

Bahadır ALEMDARHaber7.com – Editör
6. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!
Türkgün
Milat
Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

7.