Κυριάκος Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Ο Νικητής Και (!) Των Εκλογών Της 25ης Ιουνίου 2023!

Φίλοι μου / μας!

Φτάσαμε μια ημέρα πριν από τις δεύτερες εθνικές μας εκλογές, αυτήν την φορά με ενισχυμένη αναλογική, και η πολύ δυνατή εκτίμηση (τυπικώς “εκτίμηση” πρέπει να γράψουμε και όχι “πεποίθηση”), είναι ότι θα έχουμε αυτοδύναμη Κ-Β ΝΔ και Π-Θ τον Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη!

Το προφίλ του νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ) | AlphaNews.Live

Αξίζει όμως να κυβερνήσει άλλη μια 4ετία ο Κ. Κ. Μητσοτάκης;

ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΩΣ ΝΑΙ (!), ΑΞΙΖΕΙ!

Η Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια,  έδειξε ότι διαθέτει ένα μεγάλο πολιτικό “πουλέν”! Ναι, ακόμα είναι… “πουλέν”, ένα “πουλέν” που εμείς εκτιμούμε ότι θα δώσει πολλά στο μέλλον, μέχρι να ανδρωθεί πλήρως πολιτικά και να καταξιωθεί και παγκοσμίως, διότι αυτή είναι η… ρότα του!..

Πρόκειται για έναν νέο Έλληνα πολιτικό, ο οποίος ανέλαβε την χώρα υποθηκευμένη μέχρι το 2115, από τον “Σόρος-Τσίπρα” (99 χρόνια από το 2015), μια χώρα δήθεν εκτός μνημονίων, αλλά με… “Υπερταμείο”… , (για να είμαστε δίκαιοι, την… “Ακρόπολη” την έβγαλε την τελευταία στιγμή απ’ αυτό ο “Αλέξης”, αχαχαχαχαχαχαχα), μια χώρα άκρως δυσφημησμένη και κατασυκοφαντημένη κυρίως από τους μεταλλαγμένους Κομμουνιστές νεο-διεθνιστές του “Σόρος-Σύριζα” και την σήκωσε όρθια στον Πλανήτη, ξαναδίνοντάς της το κύρος, αλλά κυρίως το “ΦΩΣ” που πάντα είχε στον Κόσμο!

Και μόνον που υποχρέωσε τους Αμερικανούς βουλευτές, γερουσιαστές, κλπ της Υπερδύναμης και μάλιστα και των 2 Α/Κομμάτων, δηλαδή και των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και των “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ” να σηκώνονται συνεχώς όρθιοι (συνολικώς 37 φορές) και να τον χειροκροτούν, κατά την ομιλία του στο Κογκρέσσο, όταν επισκέφθηκε τις Η.Π.Α., είναι ως γεγονός αρκετό για να τον ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες “αβλεπεί”!..

Γιατί;

Διότι στο πρόσωπό του χειροκροτείτο η Ελλάδα μας, και μάλιστα από μια χώρα που την έχουμε κατηγορήσει για τόσα πολλά που κατά καιρούς έχει κάνει σε βάρος μας, με κυριότερη την υπ’ αυτήν διεθνή συνωμοσία το 1974 στην Κύπρο, διότι συνακολούθως στο πρόσωπό του χειροκροτείτο ο καθένας και η καθεμία από όλους εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!..

Δεν ήταν κάτι εύκολο αυτό που πέτυχε ο Κ. Κ. Μητσοτάκης στις Η.Π.Α.! Ήταν κάτι που αναγνώρισε, διότι είναι τίμιος ως άνθρωπος και ως πολιτικός, μέχρι και ο “ΓΑΠ”!.. Ο Κ.Κ.Μ. “ξύπνησε” μέσα στο αμερικανικό πολιτικό σύστημα, αυτό που ήταν θαμμένο στην ψυχή των Αμερικανών πολιτικών και που για χρόνια δεν εκφραζόταν λόγω συγκυριών και τυχαίων ή “στημένων” σε βάρος μας, διεθνών και μη, γεγονότων!..

Τί;

Την αγάπη και κυρίως τον θαυμασμό των Αμερικανών συνολικώς για την “Ελλάδα του Κόσμου”, την Παγκόσμιο “Φωτοδότρα” Ελλάδα!..

Και επειδή είναι πρόσφατο, αξίζει να σημειώσει κανείς και τα λόγια του τέως “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Α/Προέδρου Χ. Μ. Ομπάμα, (όσο και πολιτικά να μην μας είναι συμπαθής), για την Ελλάδα μας!.. Είπε κάτι, στο Ίδρυμα “Σταύρος ΝΙΑΡΧΟΣ”, που μόνον παλαιοί, αν όχι πολύ παλαιοί Έλληνες διδάσκονταν στα διάφορα Σχολεία μας και έλεγαν, όταν κάποτε υπήρχε “Εθνική Παιδεία” στην χώρα μας!..

Τί είπε ο Κος Ομπάμα; Προσέξτε!

Τί είναι η Ελλάδα; Ρώτησε ρητορικά! Είναι μια μικρή χώρα, συνέχισε, γεμάτη βράχους, αλλά αυτή η χώρα εκπολίτισε τον Κόσμο όλο!..

Ο Μητσοτάκης λοιπόν πέτυχε να ξαναφέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο, πρωταρχικώς βάζοντάς την εκεί όπου θα έπρεπε πάντα να ήταν! Πού; Στο κέντρο του Παγκοσμίου Πολιτισμού! Ο Κ.Κ.Μ. πέτυχε να βάλλει μπροστά, πέτυχε ουσιαστικά να εκκινήσει, αυτό που λέγεται “Πολιτισμική Διπλωματία”, αυτό που κάποτε είχε πει ο Φ. ΜΙΤΤΕΡΑΝ!

Τί είχε πει;

Είχε πει, πως, “αν ήμουν εγώ Π-Θ της Ελλάδος θα προέτασα την πολιτισμική διπλωματία”!..

“Ξυπνώντας” την κοιμώμενη, στην ελληνική της μεριά, αμερικανική ψυχή και μάλιστα στην πιο ισχυρή μορφή της, όπως είναι αυτή της ηγεσίας του α/λαού, ήταν απολύτως βέβαιον ότι το “ξύπνημα” αυτό θα πήγαινε ως συγκοινωνούν δοχείο και στον υπόλοιπο Κόσμο και κυρίως στους Ευρωπαίους! Έτσι και συνέβη! Η όψη της Ελλάδος άλλαξε αποτόμως, άλλαξε ξαφνικά και στην Ευρώπη και γενικώς σε όλο αυτό που αποκαλούμαι Δύση! (Να θυμίσουμε ότι “έπαιξε” και πάλι, προεκλογικά βεβαίως, αλλά “έπαιξε”, το θέμα της επιστροφής στην “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” των Αθηνών, των κλαπέντων από τον Βρετανό Λόρδο Έλγιν μέρους των “αρχαίων” μας και δη των “Καρυάτιδων” του Παρθενώνος)!..

ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ! Ο Κ.Κ.Μ. δεν πήγε στις Η.Π.Α. και έβγαλε μια ομιλία και “άλλαξε” έτσι την εικόνα μας! Είχε προηγουμένως, ως Π-Θ, προβεί σε συγκεκριμένες πολιτικές πράξεις στρατηγικού (!) χαρακτήρος, οι οποίες σε συνδυασμό με την ομιλία του στο Κογκρέσσο, έπεισαν το ακροατήριο συνολικά (κάτι πάρα πολύ δύσκολο), για την πολιτική εντιμότητα του ανδρός, αλλά και για το νέο πρόσωπο της Ελλάδος στην παγκόσμιο Κοινότητα!

“Ξέσπασαν” οι Αμερικανοί πολιτικοί με τις 37… ορθοπεταλιές τους, λες και ήταν κάτι που ανέμεναν από χρόνια και που… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!) τους δινόταν η ευκαιρία να το κάνουν πράξη!..

Τί έκανε όμως ο Κ.Κ.Μ. προηγουμένως; Έκανε στρατηγικές κινήσεις! Διαβάστε!

– Πρώτα απ’ όλα, και με γνώμονά του την “ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ξεκαθάρισε προς όλους, εντός και εκτός Ελλάδος, σε / με όλους τους δυνατούς τόνους, ότι η Ελλάδα ανήκει στην Δύση!..

Αυτό είχε τεράστια σημασία και όφειλε να το κάνει, αφού δεν ήταν πολύ μακρυνό το πολιτικό παρελθόν της Ελλάδος, που πήγαινε… ικέτης στην Ρωσία ζητώντας οικονομική ενίσχυση και μάλιστα ζητώντας διαρκή οικονομική στήριξη!.. (Από μία τελικώς αποσχισθείσα Ομάδα από τους νεο-διεθνιστές του “Σόρος-Σύριζα”, η οποία εκλιπαρούσε τότε την Μόσχα για λεφτά, όταν ακόμα δεν είχε επέλθει η 1η διάσπαση στο “Σόρος-Κόμμα”)!..

  • Είχε βεβαίως ο Κ.Κ.Μ. (διότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να λεχθεί, ώστε να έχετε όλον… τον καμβά), τοποθετήσει ως ΥΠΕΞ, έναν πολιτικό, του οποίου το “IQ”, την ειλικρινή μειλιχιότητα, την νουνέχεια, την δυνατότητα του “ακούειν”, τις γνώσεις, τους χαμηλούς αλλά παράλληλα και απολύτως… αποφασιστικούς τόνους και γενικώς την πολιτική σοφία, είχε χρόνια να “δει” το ε/ΥΠΕΞ, και κατ’ εμάς από εποχής Δ. ΜΠΙΤΣΙΟΥ, σε μια εξίσου και τότε κρίσιμη εθνικά εποχή, αφού είχε προηγηθεί η εθνική μας Κ/Φ στην Μεγαλόνησό μας Κύπρο, όπως και στις ημέρες μας, που προηγήθηκε η χρεοκοπία και η δυστυχώς συνημμένη υποθήκευση της Ελλάδος! Και το πρόσωπο αυτό λέγεται Νικόλαος ΔΕΝΔΙΑΣ, ένα άλλο μεγάλο πολιτικό μας Κεφάλαιο!..

– Ασφάλισε την χώρα μας επενδύοντας (!) στις ΕΕΔ, ΕΕΔ οι οποίες πολλαπλώς (!) ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΣΑΝ (!) τα τελευταία 20 χρόνια!..

Υπέγραψε στρατηγικές συμφωνίες με τις Η.Π.Α., την Γαλλία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο,”δένοντας” την χώρα μας, ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ την Πατρίδα μας!..

“Είχε λόγο” προς την ΕΕ, προς όλους και βεβαίως προς τους ηγέτες της, μην κοροϊδεύοντας τους… κουτόφραγκους (sic), αλλά τιμώντας πάντα πρώτα τους όποιους συνομιλητές του, όπως και ασφαλώς τιμώντας τα όποια συμπεφωνημένα, πριν απ’ αυτόν ή απ’ αυτόν, και βοηθώντας με τις όποιες εισηγήσεις του την Ευρωπαϊκή πορεία, την πορεία της “Ενώσεως”, εκτός από το συνεχές ενδιαφέρον του για την “κάθαρση” της Ελλάδος γενικώς, ήτοι ως προηγουμένη… μπουντζουρωμένη εικόνα της χώρας μας, σε θεωρητικό πλαίσιο, αλλά και “κάθαρση” αφορώσα “διόρθωση”, όπου απαιτείτο, των ελληνικών θέσεων, ώστε αυτές να συμβατοποιηθούν με την ευρωπαϊκή / ενωσιακή γραμμή, καθώς και “κάθαρση” με “επέμβαση”, και πάλι όπου απαιτείτο, σε μείζονες ελληνικές ελλείψεις, παραλείψεις, υποχρεώσεις, κλπ, ως προς τα ευρωπαϊκά ισχύοντα και κυρίως σε θέματα Οικονομίας!..

– Έτσι, ο Κ.Κ.Μ. πάει πλέον στην ΕΕ (Βρυξέλλες), αλλά και σε όλες τις χώρες της, όπως και ευρύτερα στην Ευρώπη (μιας και πιο πάνω αναφερθήκαμε στην Ευρώπη) και αντιμετωπίζεται ως ένας -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- παλαιός, έμπειρος, διακεκριμένος ΗΓΕΤΗΣ(!), του οποίου η παρουσία είναι τιμή για τον όποιον κάθε φορά φιλοξενούντα τον συγκεκριμένο… Έλληνα Π-Θ ξένο ηγέτη, αλλά και του οποίου η άποψη – θέση – γνώμη στα απασχολούντα θέματα ζητείται πάντα και αποτελεί, αν δεν ακολουθείται, αντικείμενο προβληματισμού τουλάχιστον!..

Ρωτάμε! ΑΝ [ΚΑΙ (!)] ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; 

“Εκανε” και πάλι την ήδη, προ αυτού, πολυ-αλωμένη Ελλάδα, Κράτος (!..), ενώ η Ελλάδα απέκτησε ξανά σύνορα!..

– Επίσης! Κατάφερε το αδύνατον!

Ποιό ήταν αυτό; Διαβάστε!

Να δημιουργήσει με την πολιτική του, έναν πραγματικό πολιτικό σεισμό στην Τουρκία, της οποίας ανέτρεψε πλήρως, στα 4 χρόνια που κυβέρνησε, την εξωτερική της προς εμάς πολιτική, με συνακόλουθες, σίγουρες μετά απ’ αυτό το γεγονός, πολιτικές της… καραμπόλες στην γειτονιά μας, όπως και στην ευρύτερη γειτονιά μας!

Έτσι, τώρα, “βγαίνει” η Τουρκία (μετά από την πρόσφατη επανεκλογή του Κου ΡΤΕ στην Προεδρία της τ/Δημοκρατίας) και ομιλεί / δηλώνει πως, θα επιδιώξει την -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- “ΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ” στα της εξωτερικής της πολιτικής, μιας τ/εξωτερικής πολιτικής που προσβλήθηκε τόσο καίρια από την Ελλάδα η αυτοκρατορική της διάσταση (χωρίς καν ποτέ στις προθέσεις της Ελλάδος να αναφέρεται στο όνομα Τουρκία), μια διάσταση χαρακτηριζόμενη από υπερβολική πολιτική αλαζονεία, από άλογη και μη συμβατή με την εποχή μας πολιτική έπαρση και οίηση, και σίγουρα από μια αιθεροβάμωνα άποψη περί τουρκικής πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικής υπεροπλίας έναντι ημών, και όχι μόνον, στην περιοχή μας!.. (Εδώ νοιώθουμε την ανάγκη να μνημονεύσουμε το πολύ καλό έργο του Π-Θκού συμβούλου Κου Αθανασίου ΝΤΟΚΟΥ, ένα έργο,… αφανές, ενν. χωρίς να φαίνεται αυτός πουθενά, λες και λειτουργούσε και λειτουργεί καθήμενος σε ένα πολιτικό, και όχι θεατρικό βεβαίως, υποβολείο! Είναι πολύ σπουδαίο να τροφοδοτείται ένα πολύ δυνατό μυαλό, σαν αυτό του Ε/Π-Θ, με επεξεργασμένο άριστα υλικό, ώστε να διευκολύνεται πάντα αυτός στις όποιες αποφάσεις του! Για τώρα, είναι κρίσιμο να “βγει” ειρηνικά το 2023, έτος που η Τουρκία γίνεται 100 ετών!.. Τα έχουμε πει και γράψει αυτά)!..

Και μαζί με όλα τα απολύτως κρίσιμα παραπάνω, ο Κ.Κ.Μ. “πέρασε” την Ελλάδα επιτυχώς, μέσα από τις… συμπληγάδες των συνεχών πολύ μεγάλων διεθνών κρίσεων, όπως από την παγκόσμιο υγειονομική κρίση της “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” του “COVİD-19”, (κράτησε το “ΕΣΥ” του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όρθιο ο Κ.Κ.Μ., όταν στον Πλανήτη και δη στις Η.Π.Α. και στην ΕΕ γινόταν / έγινε “ο κακός χαμός”), από την ενεργειακή κρίση, που κυρίως προκάλεσε ο πόλεμος στη Ουκρανία, από την οικονομική (πληθωριστική) κρίση,  την οποίαν μέχρι και που “ήρθε” η Υ/Κ-Β μας την “πάλευε” συνεχώς, κλπ!..

ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ, ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ ΕΊΣ, Ο ΘΕΟΣ! Επομένως, ούτε και ο Κ.Κ.Μ. θα μπορούσε να ξεφύγει απ’ αυτόν τον “παγκόσμιο κανόνα”, κανόνα μη επιδεχόμενο καμία αμφισβήτηση!

Έκανε λάθη λοιπόν και ο Κ.Κ.Μ., παρατηρήθηκαν παραλείψεις, έγιναν συμβάντα που απέδειξαν ότι λειτουργεί ακόμα το βρωμερό ε/”ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”, αλλά αυτά ΔΕΝ(!) δύνανται να καλύψουν ή ακόμα περισσότερο να αμαυρώσουν την μεγάλη εικόνα, μια εικόνα που θέλει τον Κ.Κ.Μ. να πέτυχε, και μάλιστα  “με διαφορά”, στην 1η και τόσο δύσκολη αυτή 4ετία του!

Ως ηγέτης, να πούμε, διότι είναι πολύ σημαντικό, όταν δυστυχώς απαιτήθηκε, “βγήκε” μπροστά, ανέλαβε ευθύνες, ζήτησε συγγνώμη από τον λαό μας όπου χρειάστηκε, απολογήθηκε επίσης με τον θεσμικότερο τρόπο που αρμόζει στα Π-Θκά καθήκοντά του, ήτοι κοινοβουλευτικά, στεναχώρησε ακόμα και “δικούς” του που λάθεψαν συνειδητά ή… ασυνείδητα, αλλά / και προχώρησε μπροστά!..

Φίλοι μου / μας!

Τα πιο πάνω αναφερθέντα αρκούν για να ψηφισθεί παλλαϊκά (!) και πάλι ο Κυριάκος Κ. Μητσοτάκης, ώστε “ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥ!) ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ, να συνεχίσει και ολοκληρώσει το έργο του! Τροχοδρόμησε το ε/Κράτος ο Κ.Κ.Μ., το έβαλε στις ορθές… ράγιες, του έφτιαξε πρωτίστως την… ατμομηχανή και πλέον μένει να ξεκινήσει αυτό να προχωράει πάνω σ’ αυτές, με ασφάλεια και αυξανόμενη σταδιακώς ταχύτητα, μέχρι -γιατί όχι- και των ημερών του ή των επιτυχημένων… “εθνικών αλμάτων”!..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο Κ.Κ.Μ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣ, ΣΤΟ “ΚΥΒΕΡΝΑΝ” ΚΑΙ ΣΤΟ “ΔΙΟΙΚΕΙΝ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟ… ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ… ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΙΑ… ΤΡΙΚΥΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ, “ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ”, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΟΙΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΦΕΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ “ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ”!..

ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ, ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!.. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!..

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Κ.Κ.Μ. ΘΑ “ΠΑΡΕΙ” / ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ 45% ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ… ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ!.. ΕΙΘΕ!..

ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΗΝ Π-Θ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”, ΑΠΟ ΤΙΣ 26 – 06 -2023, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ Π-Θ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!..

“Καλή Επιτυχία” όμως στο έργο τους, ευχόμαστε και σε όλους τους άλλους Έλληνες ή… ε/καταγωγής (sic) πολιτικούς μας, από όποια θέση τους ορίσει, με την ψήφο του, να (μας)… υπηρετήσουν, ο λαός μας!..

Στο σημείο αυτό να πούμε πως, θα θέλαμε να δούμε τον A/ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την θέση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, ώστε να διαπιστώσουμε αν θα μπορούσε “να κάνει” και για Π-Θ μας! Η άποψή μας είναι ότι και αυτός, όπως και ο “Σόρος-Τσίπρας” είναι πολιτικά “λίγοι”! Δεν έχουν, ούτε καν, χαρακτηριστικά ηγέτη! Για τον “Αλέξη”η άποψή μας έγινε θέση, για τον Κο Ανδρουλάκη όμως, όχι ακόμα!.. Είναι πολύ κρίμα για την Ελλάδα μας, σήμερα, οι άλλοι πολιτικοί χώροι, πλην της ΝΔ, να μην έχουν άτομα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν, έστω, σε ηγέτες!..

Ο Κ.Κ.Μ. “τσίμπησε” το… μέλλον των Ελλήνων, κατάλαβε ότι αυτό… καίει, όπως λέμε, τον λαό μας, όταν οι πολιτικοί αντίπαλοί του μιλούσαν σταθερά για το παρελθόν!.. (Να ένα ακόμα χαρακτηριστικό ενός ηγέτη)!..

Αλλά, … ας ελπίσουμε για το μέλλον μας, αγαπητοί, αφού πάντα “Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ήταν, είναι και θα είναι δίπλα μας και υποστηρικτής μας!..

“ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ε/ΛΑΟΣ!

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

18 σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη | LiFO

18 σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη | LiFO

 

Άγνωστες φωτογραφίες από τη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα παιδικά του χρόνια και μέχρι σήμερα.. - Iliaweb Νέα απο την Ηλεία

Η οικογένεια Μητσοτάκη στο Αγιο Ορος το 1986: Το φωτογραφικό άλμπουμ μίας επίσκεψης | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μητσοτάκης-Μαρέβα: Γιατί παντρεύτηκαν πραγματικά. Τι προδίδουν συλλεκτικές φωτογραφίες. Παρασκήνιο

Οι 10 φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το backstage της επίσκεψης στις ΗΠΑ

Η οικογενειακή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι ευχές για καλή... | Πολιτική Ειδήσεις

Πάσχα με ψησταριά στο μπαλκόνι για την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι… εννέα φωτογραφίες στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Ο Μητσοτάκης στον Βασιλιά Κάρολο στο κάστρο Windsor - Φωτογραφίες από τη συνάντηση

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο πλευρό του Κυριάκου στη συνάντησή του με τον Trump!

Φωτογραφίες από το δείπνο Μητσοτάκη Νετανιάχου – Παρόντες και οι γιοι των δύο που είναι φίλοι » ForNews

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μνημείο Ολοκαυτώματος στο Ισραήλ

Μητσοτάκης προς Ομογένεια: Η Ελλάδα δεν δέχεται bullying από κανέναν (Βίντεο & Φωτογραφίες) - «Εθνικός Κήρυκας»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού με αφορμή το δείπνο στη Μέρκελ

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν σε εικόνες

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ: Η ιστορική ομιλία του (βίντεο)

Το standing ovation στον Μητσοτάκη και οι αποθεωτικές αναρτήσεις Γερουσιαστών για την ομιλία του στο Κογκρέσο

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κογκρέσο: Ιστορική ομιλία με πολλαπλά μηνύματα και παρατεταμένα χειροκροτήματα

-/-