ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023!..

Φίλοι μου / μας!

1. Θέλαμε να επιτιμήσουμε, με επιχειρήματα ασφαλώς, την Κα Έλενα Ακρίτα, σίγουρη βουλευτή επικρατείας του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, για τα όσα άθλια (!!!) και φασιστικά ανέφερε για τον τεράστιο Έλληνα τραγουδοποιό Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ, αλλά δεν θα το πράξουμε, διότι ακούσαμε σε “Πρωϊνάδικο” (19-05-2023), πως η γυναίκα αυτή έπασχε για χρόνια από κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να “τρέχει” σε Ψυχιάτρους!.. Έτσι, κρίνουμε ότι θα ήταν άδικο και αμαρτία να ασχοληθούμε με έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος προσπαθεί να… ισορροπήσει και να… ζήσει ομαλά, κάτι που δεν ξέρουμε αν το κατάφερε, εξ όσων δείχνει όχι!..

Κρίμα για τον πολύ μεγάλο πατέρα της, “μέλος” των πολύ μεγάλων της ελληνικής λογοτεχνίας, αλλά και δημοκρατικού (ήταν του “Γεωργίου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”) Λουκή ΑΚΡΙΤΑ, του οποίου η ψυχή σίγουρα θα βλέπει από ψηλά και θα κλαίει για την κατάντια του παιδιού του!..

Συγχαρητήρια στον Κο “Σόρος-Τσίπρα”, ο οποίος την έκανε βουλευτή, διότι έτσι έδειξε ότι είναι και(!) άνθρωπος, αχαχαχαχαχαχαχα, αφού είναι φανερό ότι θέλησε να βοηθήσει, μ’ αυτόν τον τρόπο, την ψυχο-“ΑΜΕΑ” Κα Ακρίτα να ξεπεράσει τα όποια τυχόν ψυχολογικά προβλήματα, που προφανώς αντιμετωπίζει ακόμα ή που της επανεμφανίσθηκαν!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

“Τί ώρα”;

Μην ξεχνάτε αγαπητοί τα παρακάτω!

α. Κομμουνισμός και… συναίσθημα / Άνθρωπος είναι έννοιες απολύτως αντίθετες μεταξύ τους!.. Για έναν συνειδητό Κομμουνιστή προέχει πάντα το Κόμμα και ο Σκοπός, ο στόχος ή οι στόχοι και τίποτα άλλο!.. (Διαβάστε τον Γεωργιανό γιο ιερέως Ι. Στάλιν και θα αντιληφθείτε, αν και τα 100 εκ-ρια νεκροί της “Κοκκινο-φασιστικής” ΕΣΣΔ… μιλάνε)!..

β. Το “μότο” των Κομμουνιστών είναι (Ένα εξ αυτών των μορφής… “κλισέ”)! “Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας”! (Όπως αποκαλούσε στις ομιλίες του την ΝΔ ο “Σόρος-Τσίπρας”)

γ. Άνθρωποι χωρίς Θεό, όπως (και δη εξ ιδεολογίας) είναι τα Κομμούνια και οι όποιες σύγχρονες μεταλλάξεις τους”, είναι ικανοί για όλα!..

δ. Κομμουνισμός ή “Κόκκινος Φασισμός” σημαίνει Ολοκληρωτισμός!..

Η Κα Ακρίτα ήταν θέμα χρόνου και ευκαιρίας να δώσει “εξετάσεις” μπαίνοντας στην κομμουνιστική νεο-διεθνιστική μετάλλαξη του “Σόρος-Σύριζα”, ευκαιρία που της δόθηκε με τις δηλώσεις του Σαββόπουλου! Πάντα έτσι συμβαίνει!

Έτσι, μετά τον άλλον μεγάλο… διανοούμενο (όχι αν μπορείτε πείτε κάτι αντίθετο για αριστερό) Β. Βασιλικό, τώρα και η Ακρίτα, που διεκδικεί και αυτή τον ίδιον τίτλο, ξέροντας ότι τα Κομμούνια ή πρώην Κομμούνια ελέγχουν χρόνια τώρα αυτό που λέγεται Πολιτισμός στην Ελλάδα, ασχέτως του τί στην πραγματικότητα είναι, έγινε και αυτή βουλευτής στο ίδιο “Σόρος-Κόμμα”, όχι για το χρήμα, διότι έχει πολύ, όπως (μας) είπε (“έχω 2 διαμερίσματα στο Λονδίνο”), αλλά για την διεκδικούμενη απ’ αυτήν δόξα και μεταθάνατιό της υστεροφημία!.. Λέμε τώρα!

Δεν πας, μωρή Μαγδάλω, σε καμιά κηδεία, να ακούσεις τα λόγια της Εκκλησίας που… συνοδεύουν τον κάθε νεκρό, μπας και σωθείς… γενικώς, δηλαδή και τώρα, αλλά και στην άλλη ζωή;

2. Ο Μπαρμπαρούσης, αυτό το Νεο-Ναζί γουρούνι ζήτησε (19-05-2023), από το 1/2 εκ-ριο ψηφοφόρων της ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, να ψηφίσουν “Σόρος-Σύριζα”, προκειμένου να… τιμωρηθεί η ΝΔ!..

Είναι το ίδιο άτομο που, επί “Σόρος-Σύριζα”, είχε αναφέρει πως η “Χ. Αυγή” είχε κάνει συμφωνία με τον “Σόρος-Σύριζα”, ώστε τα μέλη της εγκληματικής αυτής Οργάνωσης να μην περάσουν από δίκη, με αντάλλαγμα αυτοί να ψήφιζαν την Κα ΘΑΝΟΥ, για Π-Θ της χώρας, “όπερ και εγένετο”!..

Γι’ αυτό και το “Σόρος-Κόμμα” τήρησε, όλα αυτά τα χρόνια, αυτήν την απολύτως βρώμικη στάση απέναντι στους Ναζήδες, μια γενικώς στάση προστασίας των νεο-κτηνών της “Χ. Αυγής”! Γι’ αυτό και ο… Ρόντι ζήτησε, σχεδόν “στα ίσα”, 3 ημέρες προ των εκλογών τις ψήφους του 1/2 εκ-ρίου οπαδών της!..

Γι΄αυτό και ο Κ.Κ.Μ. λειτουργώντας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, και χρονικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ, πρόσβαλε το Νεο-Ναζιστικό στήριγμα του “Σόρος-Σύριζα”, και το απέβαλε από τις αυριανές εκλογές διακστικά, ως εγκληματική Οργάνωση, αυτό που είναι δηλαδή, λίγο πριν από τις εκλογές, με αποτέλεσμα ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και να ξεφτιλίσει τον κύριο αντίπαλό του “Σόρος-Τσίπρα”, ο οποίος, νοιώθοντας “να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του”, δεν άντεξε και ευσχήμως ζήτησε τις Νεο-Ναζιστικές ψήφους, ενώ από την πλευρά τους και οι Ναζήδες είχαν σπεύσει, δια των Κασσιδιάρη – Μπαρμπαρούση, να καλέσουν τους οπαδούς τους να ψηφίσουν “Σόρος-Σύριζα”, λέγοντάς του ουσιαστικά, “αν εκλεγείς, θυμήσου και εμάς και πχ κύττα να μας βγάλεις από τα σίδερα, κλπ”!..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο “Σόρος-Σύριζα” είναι Κόμμα της “CIA” των Κλίντον – Ομπάμα, Κόμμα που δημιουργήθηκε (αρχές του 21ου αι.),  από τις Η.Π.Α. και τις ΜΥ τους, βασισμένο πάνω στους Ναζήδες, χωρίς την ύπαρξη των οποίων δεν θα υπήρχε, όπως ούτε και στην πραγματικότητα δύνανται να υπάρξουν αυτοί οι δυτικόστροφοι μεταλλαγμένοι Κομμουνιστές – Νεο-Διεθνιστές, χωρίς τους Ναζήδες! Το έχουμε εξηγήσει αυτό αναλυτικά στο “σάϊτ” μας!..

Ο “Σόρος-Σύριζα” είναι ένα απ’ αυτά τα αρκετά Κόμματα που “γεννήθηκαν” μαζί στην Αμερική και που την ύπαρξή τους, ο σχεδιασμός της “CIA”, περιελάμβανε σε πολλές χώρες, όπου ήθελαν να επιβληθούν και ελέγξουν οι Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και οι Η.Π.Α. ευρύτερα και των οποίων η ύπαρξη βασίστηκε πάνω σε Ναζιστικά Κόμματα, όπως πχ έγινε και στην Ουκρανία, (αυτή είχε και φιλο-Ναζιστικό “μπακράουντ” από τον Β’ Π. Π.), είχε συμβεί στην Γεωργία, κλπ, ή γενικώς εθνικιστικά Κόμματα, όπου δεν υπήρχε νεο-Ναζιστικό φόντο!..

Αυτό σημαίνει πως, και οι Νεο-Ναζήδες της “Χ. Αυγής”, “βοηθήθηκαν” στην δική τους “γέννηση” και στο δικό τους “μεγάλωμα” στην χώρα μας, από τα ίδια υπερατλαντικά Κέντρα, ήτοι τις ΜΥ των Η.Π.Α. / “Δημοκρατικοί”! (Ο Μιχαλολιάκος ήταν για 10ετίες μέλος των ε/ΜΥ)! Μόνον που το Κόμμα τους θα είχε πάντα (και συνεχίζει να έχει και σήμερα) τον ρόλο του “εφαλτηρίου”, του “προωθητή” του “Σόρος-Κόμματος”, που θα έπρεπε οπωσδήποτε να κυβερνήσει, ώστε:

α. Να “ανοίξει” τα σύνορα και βάλει μέσα εκ-ρια μεταναστών, κάτι που και συνέβη, ώστε προοπτικά να αλλάξει η μορφή της χώρας μας (“Χώρα – Στόχος”), αλλά και να δημιουργήσει προβλήματα στην πολλές φορές αίρουσα κεφάλι στις Η.ΠΑ. Ευρώπη!

Την ίδια στιγμή οι Νεο-Ναζήδες με τις πράξεις τους στην χώρα μας, προσέβαλαν συνεχώς τον Πατριωτισμό και Ελληνισμό, ώστε συκοφαντώντάς τον στον λαό μας, να μείωναν τις εθνικές μας αντιστάσεις και να διευκόλυναν έτσι την βρώμικη, λόγω πολιτικής υπουλίας, ρητορική των “Σόρος-Συριζαίων” και επομένως να ερχόταν, όπως και ήρθε, η ραγδαία αύξηση των ποσοστών των νεοδιεθνιστών αυτών, αυτών των μεταλλαγμένων σύγχρονων δυτικο… Κομμουνιστών, κάνοντάς τους κάποια στιγμή, όπως και έγινε, Κ-Β!.. (Γι’ αυτό ήσαν μαζί στο Σύνταγμα, ενώ η λογική λέγει πως, αν έρθουν αντιμέτωποι πχ ο σκύλος με την γάτα, τότε γίνεται “της κολάσεως”, κάτι που δεν έγινε)!..

β. Να δημιουργήσει συνθήκες, ώστε να ξαναγίνει η Πατρίδα μας δούλη των “Διεθνών Εβραίων”, η αγαπημένη χώρα μας, κάτι που απολύτως συνέβη τους πρώτους 8 μήνες του 2015 (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ “ΠΑΙΚΤΑΡΑ”), αφού η Ελλάδα, από του 2015 αρχομένου και για 99 χρόνια θα ελέγχεται οικονομικά απολύτως απ’ τους “Διεθνείς Αφέντες” του Πλανήτη, (πρώτο επίπεδο βασικού διεθνούς μας ελέγχου για πιθανή αλλαγή… πίστας το 2060), προσπαθώντας να ξεχρεώσει τα δανεικά που αυτοί, με την επωνυμία “ΑΓΟΡΕΣ”, της έδωσαν! Η περιουσία της Ελλάδος είναι όλη στο “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, που ελέγχουν οι Κοι αυτοί 100% και τα “σας βγάλαμε από τα Μνημόνια” του “Σόρος-Τσίπρα” είναι παπαριές, είναι βρώμικα και… ανήθικα ψεύδη αυτού του Οργάνου των ξένων (Δεν γράφω αυτού του “Πράκτορος”, διότι η λέξη αυτή είναι “βαριά” και πρέπει να αποδίδεται σε όσους την αξίζουν)!.. 

Την Ελλάδα την παγίδευσαν ξένοι οικονομικοί πράκτορες (πχ ένας εξ αυτών ο Κος της “ΕΛΣΤΑΤ”), πράκτορες που μαζί με τους ασχέτους στα οικονομικά πολιτικούς Κυβερνήτες μας (Κ. Α. Καραμανλής) και τους ευπίστους έως αφελείς ομοίους (ΓΑΠ), την είχαν προηγουμένως οδηγήσει στην χρεοκοπία, με βάση μια παγκόσμιο το 2008 διεθνή οικονομική αναταραχή!.. (Η δημιουργία του Ε/“ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ” ξεκίνησε επί του δικού μας “Μικρού Διεθνούς Εβραίου” Κ. Σημίτη)!..

γ. Να “βαφτιστούν” τα Σκόπια, έτσι όπως ακριβώς ήθελαν, δηλαδή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κλπ, (και μάλιστα να “ονοματιστούν” από εμάς, όχι από “τρίτους”, διότι αυτό έχει τεράστια σημασία), κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει, παρά μόνον από ένα νέο, “σύγχρονο”, μεταλλαγμένο μεν, αλλά στην βάση του και στις αρχές του Κομμουνιστικό ακόμα Κόμμα, ένα Κόμμα ε/καταγωγής, σαν τον “Σόρος-Σύριζα”, που αυτοί (Αμερικανοί “Δημοκρατικοί”) δια των πρακτόρων τους (“Σόρος”, “ΜΚΟ”, κλπ) έφτιαξαν!..

-/-

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α.!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΣΤΟ 2023, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!.. 

ΑΝ ΟΜΩΣ “ΠΕΣΕΙ” Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ… ΛΟΓΧΗ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Κ-Β ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΜΑΓΚΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ… ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ!..

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΛΟΓΙΚΑ, ΠΩΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΥΝΟΟΥΝ ΜΙΑ Κ-Β ΝΔ, ΜΙΑ Κ-Β ΤΟΥ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ “ΕΡΓΟΙΣ” ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ!.. 

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΝΔ ΤΗΝ 1Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 2ΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! 

ΑΝ ΠΑΡ’ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΤΟΣΟ, ΕΚΛΕΓΕΙ Κ-Β Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΚΤΙΜΟΥΝ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ… “ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ” ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! 

ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ… ΕΡΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ(!!!) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΟΨΟΜΕΘΑ!..

3. ΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΡΕΑΛ, Π-Θ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ! ΕΙΘΕ!..

4.

Βγήκαν μαχαίρια στον “ΣOΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και για το ποδόσφαιρο

Βγήκαν μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ και για το ποδόσφαιρο
Σάββατο, 20 Μαΐου 2023

Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !

*** Έξαλλος ο Παπανώτας με τον Ολυμπιακό: «Τώρα το θυμήθηκε το Final Four; Πάνω στις εκλογές;» ***

*** Πού είναι ο «Οδυσσέας», ρέεεε; Τι έγινε, τον καψαλίσανε, τον έψησαν και τον έφαγαν τίποτα ορίτζιναλ πειναλέοι ; Η μήπως το όρνεο έμεινε πολλές μέρες ατάϊστο και το στείλανε στον άλλο κόσμο μια ώρα αρχύτερα ; ***

*** Λέτε να επέστρεψε για να αναλάβει εκ νέου δράση ο … «σερβιτόρος – φάντασμα» Καλπαζίδης ; Θα πέσει πολύ γέλιο, φίλοι μου ***

*** Την εντολή την έδωσε ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης της Αεκ : «Μην ασχολείστε με τις δηλώσεις Αλαφούζου. Αφήστε το σε μένα. Να κλείσει γρήγορα το θέμα». Και βέβαια, αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω. Και το γεγονός, κουκουλώθηκε ***

*** Θεωρώ βέβαιο ότι πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, η φίλαθλη κοινή γνώμη με τις αποφάσεις της ΕΕΑ, δηλαδή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, πού κάθε χρόνο εγκρίνει ή όχι την συμμετοχή των ομάδων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Με πρώτη και καλύτερη, την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πού όπως ακούγεται, μπορεί να έχουμε εξελίξεις τύπου … Ξάνθης !

*** Ακόμη, αναμένεται η σχολαστική διερεύνηση της μετοχικής σύνθεσης της ΑΕ Κηφισιάς στην περίπτωση βεβαίως πού ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Όπως και να έχει, όμως, ένα είναι το βέβαιο. Ότι οι καταγγελίες Αλαφούζου περί «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ» δεν θα ξεχαστούν ***

*** Παρακολουθώντας ολόκληρη την προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων, διαπιστώσαμε ότι ΚΑΝΕΙΣ υποψήφιος, από ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόμμα, δεν είπε κάτι για το ποδόσφαιρο. Έστω μια μικρή αναφορά, μια λέξη, ένα μικρό «άγγιγμα» των προβλημάτων, προκειμένου να φανεί πως είναι γνώστης, πως τα έχει στο νου του και ότι ίσως ασχοληθεί με την επίλυσή τους. Κανένας από την ΝΔ δεν μίλησε για το ποδόσφαιρο, κανένας από τον σύριζα, κανένας απ’ το ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας.

*** Αναρωτήθηκα, τί μπορεί να σημαίνει αυτή η περίεργη σιωπή, Αδιαφορία, ή κάτι άλλο ; Η κατάσταση όμως αντιβαίνει ακόμα και στους πιο απλούς κανόνες της λογικής. Είναι δυνατόν δηλαδή, οι υποψήφιοι των εκλογών σε μια χώρα πού τα ΕΠΤΑ εκ των ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ κατοίκων της ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με το ποδόσφαιρο, είτε ενεργά, είτε «παθητικά», σαν φίλαθλοι – οπαδοί ;

*** Το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει, είναι ότι αυτή η σιωπή, αυτή η φαινομενική απάθεια και αδιαφορία, είναι αποτελέσματα ΦΟΒΟΥ. Και αναφέρομαι στον φόβο του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, το οποίο είναι εμφανές για την περίπτωση πού θα υπήρχαν εξαγγελίες κυβερνητικών δράσεων σχετικά με την ΚΑΘΑΡΣΗ και την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ευρυθμίας, της ομαλότητας και της ΕΥΝΟΜΙΑΣ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

*** Δυστυχώς, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, μέσες άκρες και η αντίληψη πού επικρατούσε στους κόλπους της κυβέρνησης, από το 2019 μέχρι σήμερα. Το σάπιο, ανήθικο και διεφθαρμένο διοικητικό καθεστώς πού μαστίζει την ποδοσφαιρική οικογένεια, θεμελιώθηκε και γιγαντώθηκε από το 2016, αλλά και από το 2019 ως τα σήμερα, με άλλο κυβερνητικό καθεστώς, όχι απλά δεν έγινε απολύτως τίποτα προς θετική κατεύθυνση, αλλά μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε με την απόλυτη επικράτηση της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ στα κέντρα κρίσιμων αποφάσεων.

*** Εδώ όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ότι τίποτα δεν βεβαιώνει ότι η «περίεργη» κυβερνητική «απάθεια» θα συνεχιστεί και μετά τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Αντίθετα, οι πληροφορίες πού φτάνουν στα δημοσιογραφικά στέκια, ομιλούν για ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ της πολιτικής στον Αθλητισμό, με σημείο αιχμής το ποδόσφαιρο.

*** Αναφέρεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα διστάσει αυτή τη φορά να συγκρουστεί μετωπικά με την ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ στα ύποπτα παράκεντρα διοίκηση της ΕΠΟ, μη υπολογίζοντας πλέον τον γνωστό «μπαμπούλα» των δειλών κυβερνήσεων, πού ακούει στο ψευδεπίγραφο τίτλο «GREXIT», καθώς οι συνθήκες πλέον, ( με Αεκ και Πάο στο Τσάμπιονς λιγκ βασικά ) δεν θα επιτρέψουν σε ΚΑΝΕΝΑ να ζητήσει κάτι τέτοιο από ΦΙΦΑ / ΟΥΕΦΑ.

*** Το αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες ή όχι, θα το μάθουμε πολύ σύντομα, σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι. Στην περίπτωση πού επιβεβαιωθούν, θα πρέπει να περιμένουμε, αρχικά, την ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΙΚΗΣΕΩΣ στην ΕΠΟ, με ό,τι αυτή συνεπάγεται. Άξονες αυτής της αλλαγής, οι απομακρύνσεις Μπαλτάκου, Μπένετ, Φιλιππούση, Μάνταλου και γενικότερα της διοικητικής δομής της Ομοσπονδίας.

*** Ειδικότερα, οι πληροφορίες ομιλούν και για ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ σε ΠΑΕ της βόρειας Ελλάδας, πού αγγίζουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ πολιτικής. Και αυτές οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ, από τη στιγμή μάλιστα πού αφορούν ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της χώρας μας προς τις διεθνείς συμμαχίες.

*** Όπως και να ΄χει, δεδομένης της ΑΦΟΡΗΤΗΣ πλέον ΣΗΨΗΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συνεχίσει να είναι ίδια, όπως την περίοδο πού έληξε. Χωρίς να υπάρξουν οι ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ πού προαναφέραμε, το νέο πρωτάθλημα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, ίσως και να μην αρχίσει καν.

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ» !

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ

ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΚΑΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

*** Χρόνια στον αθλητισμό ο Νίκος Μάλιαρης, παλιός ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής και του Εθνικού Αστέρα, δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στο αθλητικό κίνημα. Διετέλεσε και στέλεχος της επιτροπής Αθλητισμού του σύριζα, από την οποία αποστασιοποιήθηκε μετά τις εκλογές του 2015, χωρίς όμως να παύσει να έχει ενεργό δραστηριότητα σε διάφορες αθλητικές δράσεις.

*** Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο Νίκος Μάλιαρης έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τον παλιό του φίλο και σύντροφο Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο επικρίνει για τις επιλογές του στο ποδόσφαιρο. Επιλέγω κάποια σημεία της επιστολής του :

*** «Αγαπητέ Αλέξη … Ως λάτρης του ποδοσφαίρου –όπως έδειξες με την προεκλογική σου εμφάνιση στο πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ–, επίτρεψε σε έναν βετεράνο του αθλήματος και παλιό σου φίλο, να ενημερώσει έναν υποψήφιο Πρωθυπουργό, για τα όσα λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στο λαοφιλέστερο των αθλημάτων, και δει μετά το 2016 που η κυβέρνησή σου ανέτρεψε την τότε διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναδεικνύοντας στη θέση της μια νέα εξίσου ελεγχόμενη από δυνάμεις οι οποίες επί δεκαετίες καθοδηγούν ατιμώρητα το ποδόσφαιρο από το παρασκήνιο.

*** Μια διοίκηση την οποία το κόμμα σου δεν τόλμησε να αμφισβητήσει ούτε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, ίσως επειδή υπηρετεί συμφέροντα με τα οποία συνεργάστηκες κατά την πρωθυπουργική σου θητεία. Η αθλητική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (υπάρχει άραγε;) δεν εξέδωσε, έστω για τα μάτια του κόσμου, μία τυπική ανακοίνωση καταδίκης της αναρρίχησης στην ποδοσφαιρική ηγεσία του άλλοτε πολιτικού σου αντιπάλου, τον οποίο επανειλημμένα κατά το παρελθόν είχες «στολίσει» με ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα»

*** «Το μόνο που κατάφεραν και για το οποίο πρέπει να αισθάνεσαι υπερήφανος, είναι ότι πηγαίνεις στις εκλογές της 21ης Μαίου, χωρίς έναν αθλητή, ποδοσφαιριστή, μπασκετμπολίστα, έστω αθλητικό παράγοντα, στα ψηφοδέλτια του κόμματός σου. Και μη μου πεις ότι δεν θέλησες, γιατί θα αντιτάξω ότι σε παράτησαν»

*** Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως, συλλυπητήρια για την απώλεια του τίτλου. Οφείλω να παραδεχτώ ότι το σύστημα που δημιούργησες και το οποίο υπηρέτησε με ευλάβεια το καθεστώς Μητσοτάκη, υποστήριξε σκανδαλωδώς την ομάδα του Φλαμπουράρη» ***

Ο (ΑΝ)ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Κ. ΜΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

*** Πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο γενικός διευθυντής της Παε Πάοκ κ. Μάκης Γκαγκάτσης είπε επί λέξει : «Όταν ακούστηκε το γήπεδο του ΠΑΣ για τον τελικό, ο κ. Αυγενάκης πήρε τηλέφωνο τον διευθυντή του σταδίου των Ιωαννίνων και του είπε «πρόσεξε τι θα απαντήσεις». Τα ξέρουν αυτά στην κυβέρνηση, όσοι πηγαίνουν και δίνουν συγχαρητήρια στον Αυγενάκη;»

*** Την επομένη, ο πρόεδρος της διοίκησης του γηπέδου του σταδίου των Ιωαννίνων κ. Παντελής Κολόκας, δήλωσε κατηγορηματικά : «Ουδέποτε μίλησα με τον κ. Γκαγκάτση και τον ΠΑΟΚ και ουδέποτε μίλησα με τον κ. Αυγενάκη για το θέμα του τελικού του κυπέλλου».

*** Το συμπέρασμα πού εύλογα υφίσταται, είναι ότι ο ένας εκ των δύο δεν λέει την αλήθεια. Δηλαδή, ο ένας εκ των δύο, είναι ψεύτης. Προσωπική μου άποψη, ότι αυτός που είπε ψέματα, παρασυρμένος από κακή πληροφόρηση, είναι ο κ. Γκαγκάτσης, διότι είχε κίνητρο να εκθέσει, έστω και με φανταστικές δηλώσεις, τον υφυπουργό Αθλητισμού, με τον οποίο ο Πάοκ, από την εποχή της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας, της Ξάνθης δεν είχε ποτέ αγαθές σχέσεις.

*** Άλλωστε, μέχρι χθες το βράδυ ο κ. Γκαγκάτσης δεν είχε βγει να στηρίξει την αρχική του δήλωση, προφανέστατα ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 20/5/2023. **

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Πότε θα δούμε “ΤΙΣΙΑ” τα συνθηματικά του Ιουνίου;

β. !)(ασ+σα)(!qp!+rq?_

-/-