“ΑΓΓΕΛΟΣ” ΒΟΑ: “ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ”!

Φίλοι μου / μας!

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ “ΕΠΑΪΟΝΤΑ”, ΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΡΩΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Τ’Ι ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο “ΕΠΑΪΩΝ”!..

1. Κάποια στιγμή, μήπως θα έπρεπε ο ε/Λαός να μάθαινε τί έχουμε προσφέρει, έως τώρα, από ΟΠΛΙΣΜΟ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ πάσης φύσεως ΥΛΙΚΟ, στην Ουκρανία;

Προσφάτως ακούσαμε και πάλι για Ο/νταλίκες που φορτώνουν συνεχώς πυρομαχικά, διαβάζουμε πως θα γίνει αλλαγή των “S-300” και των “TOR-M1” με Ο/Πάτριοτ (;), και πως για τα πάντα είναι μόνον ενήμερος, και προφανώς θετικός, ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ (Στρατηγός ΧΟΥΠΗΣ), κλπ!

Επειδή “κυκλοφορούν” πολλά λαμόγια σε Ράδια, Τ/Ο Κανάλια, “σάϊτς”, ε/φ, κλπ, εισηγούμαστε σε όλη την στρατιωτική αλυσίδα της Ιεραρχίας, μέχρι και του Α/ΓΕΕΘΑ, να έχει πάντα προφυλαγμένα τα… οπίσθιά της και οπωσδήποτε στα “χέρια της” έγγραφες διαταγές!

Όσον αφορά τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ θεωρούμε βέβαιον ότι ξέρει Ιστορία και δη “Στρατιωτική”, (ειδάλλως θα ήταν… παρείσακτος της θέσεως που κατέχει), όσο και πολιτική Ιστορία, ώστε να είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι σε τέτοια θέματα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, διότι, ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η “ΣΤΡΑΒΗ”, (από μια απλή, έως μία μείζονα ΕΘΝΙΚΗ… “στραβή”), ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ “ΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΩΤΟΣ Ο… Α/ΓΕΕΘΑ!..

Οι πολιτικές καταστάσεις αλλάζουν πολύ εύκολα και από… “Βασιλιάς”, μπορεί κάποιος, “εν μιά* νυχτί”, να γίνει “ζητιάνος” και αποδιοπομπαίος τράγος, για τους, κάθε φορά, επόμενους πολιτικούς… σωτήρες μας, καθήμενος, για άλλη μια φορά, σε εδώλειο “Ειδικού Δικαστηρίου”!..

* ΠΡΟΣΟΧΗ: “Εν Μιά Νυχτί” και ΌΧΙ (!) Εν Μία Νυχτί!

Μπορεί τώρα ΥΠΑΜ μας να είναι μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΝΔΡΙΚΗ (!) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ, γενικώς ένας πολιτικός που αποτελεί ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ (!) και ΕΥΤΥΧΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ (!), για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας ολόκληρη, αλλά οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πιστεύουμε πως δεν θα είναι αρκετή η μαρτυρία του, σε πιθανή… αστοχία (sic), αν βεβαίως και εκείνος δεν θα είναι σε παράπλευρη θέση του ίδιου εδωλείου!..

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πιστεύουμε ότι η ε/Κ-Β θα έπρεπε να ενημέρωνε στην Βουλή τον ε/Λαό, για το τί ακριβώς έχει δώσει στους Ουκρανούς, τί είναι ακόμα να δώσει, κλπ! Δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφαλείας! Οι Ρώσοι γνωρίζουν τα πάντα, και σε ό,τι αφορά μάλιστα τον νυν αντίπαλό τους Ουκρανία, από “πρώτο χέρι”, όντας “ανάμεσα” στους Ουκρανούς, από χαμηλά μέχρι και… ψηλά στην σημερινή στρατιωτική τους ηγεσία, παρά την ύπαρξη δυτικών κατασκόπων στο Κίεβο και αλλαχού της Ουκρανίας!..

Το ορθόν θα ήταν να υπεγράφετο μεταξύ ε/Κ-Β (ε/ΥΠΑΜ) και ΓΕΕΘΑ σχετικό “Ειδικό Μνημόνιο”, αφορόν την προς την Ουκρανία στρατιωτική μας βοήθεια, το οποίο θα ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, και σαφές όχι μόνον στην καθαρά στρατιωτική συνεισφορά μας προς τις ΟΕΔ!..

Αν όμως δεν θα ήθελε η ε/Κ-Β να μάθουν “τρίτοι” τις σχετικές πρωτοβουλίες, δεσμεύσεις, κινήσεις της, κλπ, (λέμε τώρα), θα μπορούσε σε “ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ” της Βουλής να ενημέρωνε όλα τα πολιτικά Κόμματα  ή έστω τους Αρχηγούς των Κομμάτων!

Κατ΄εμάς μάλιστα, ακόμα και η Δύση να μας είχε απαγορέψει σχετικές αναφορές, εμείς θα έπρεπε, για τα δικά μας εθνικά συμφέροντα, να ανακοινώναμε, τί δώσαμε, τί δίνουμε, τί θα δώσουμε, τον χρονικό ορίζοντα της βοηθείας μας, την πηγή βοηθείας, τον αριθμό βοηθείας, την κατηγορία οπλισμού, μέσων, υλικών, κλπ, κλπ, κλπ!..

Θυμίζω! Η Ουκρανία, τώρα (!) που “μιλάμε”, συνεργάζεται στρατιωτικά με την Τουρκία στον πιο υψηλό, που θα ήταν δυνατόν, βαθμό, μια Ουκρανία που ήταν κάποτε η τεράστια… “Αποθήκη Οπλισμού” της ΕΣΣΔ!..

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ / ΜΑΣ!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!

ΥΓ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ!

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΙΝΙΟΥΣ” Π-Θ Κ.Κ.Μ. ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΔΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΕΕΔ! ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ 1 ΝΤΑΝ… “ΣΟΝΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 7 ΝΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, (ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΑ 12 ΝΤΑΝ), ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΊ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ!..

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ, (ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ “ΕΣΤΗΣΕ”, ΩΣ ΙΔΕΑ ΚΥΡΙΩΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ – “ΗΡΩΑΣ” / ΣΣΕ: 1981),

ΦΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΔΡΑ ΠΟΥ “ΕΣΤΗΣΑΝ” ΔΥΤΙΚΟ-ΛΙΒΥΟΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ “ΔΕΕ”, “ΜΟΝΑΔΟΣ” ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ, (“ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ “ΔΙΚΑ ΜΑΣ” ΑΤΟΜΑ),

ΛΑΚΚΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ!……

-/-

2. Ήταν κατ΄εμάς λάθος που ο Υπτγος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ τοποθετήθηκε στην 98 ΑΔΤΕ, υπό την έννοια και μόνον (!) ότι αυτήν την τόσο κρίσιμη περίοδο θα έπρεπε να τοποθετείτο στο ΝΑΤΟ, στην θέση του Στρατηγού ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ, όπως και σας το είχαμε εδώ επισημάνει, γράψει και εισηγηθεί!

Προς άρσιν τυχόν παρεξηγήσεων και για εκείνους τους λίγους που προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν καλά τα ελληνικά, τονίζουμε ότι ο Στρατηγός ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘΑ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ (!) ΣΤΗΝ 98 ΑΔΤΕ! Άλλο όμως γράφουμε εμείς!…

Τελικώς, αγαπητοί, είναι 100% βέβαιον ότι δεν υπάρχουν κρίσεις, αλλά υλοποίηση προειλημμένων αποφάσεων και εντολών, όπως και ικανοποίηση επιθυμιών (πολιτικών, στρατιωτικών εσωτερικών κλικών, φατριών, κλπ), εκδήλωση φαινομένων εκδικήσεως ή λειχίας, κλπ!..

Η τοποθέτηση του Υπτγου Κολοκοτρώνη δείχνει ότι πρέπει να ασκήσει Δκση για να τον “προχωρήσουν”! Στην προτεραία θέση του μάλλον θα τοποθετήθηκε ο Υπτγος Μπουντλιάκης, τον οποίον “άλλαξε”, αφού και αυτόν τον είχαν στείλει κατά το παρελθόν (θέλω να πιστεύω όχι η ε/”ΒΑΡΙΑ” της… “ΑΡΑΧΝΗΣ”, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα), στην Άγκυρα, ως “ΑΚΑΜ”!..

Κάπου διάβασα (νομίζω στο γνωστό “σάϊτ” του πασίγνωστου στο ε/ΥΠΑΜ φτωχο-μπινέ “ντεμέκ” δημ/φου και “ψιλο-ντίλερ” εξοπλιστικών, που τον “σούταρε” ο Στρατηγός ΦΛΩΡΟΣ και αυτός ακολούθως… ενέδρευε συνεχώς για να “κρεμμάσει” τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ), πως ο πρώην Δκτης της 12ης Μχίας Υπτγος ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ (“Λουτσέσκου”), τιμήθηκε με την παρουσία των Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ στην παράδοση της, (αυτό παρουσιάστηκε ως σχήμα οξύμωρο), ενώ πιο κάτω γραφόταν πως ο αποστρατευθείς… “Λουτσέσκου” “πλήρωσε” το ότι ήταν “κολλητός” του πρώην Α/ΓΕΣ Χουδελούδη (ήταν Επχης του στην 1η Στρατιά), που προφανώς ήταν σε κόντρα (;) με την νυν ηγεσία! Αχαχαχαχαχαχα!..

[Ο Χουδελούδης, “κολλητός” του… πασσαλακίου Καβαλιώτη τέως Α/ΓΕΣ, ΤΕΛΙΔΗ, (“όνομα και μη χωριό”), δικτυωμένος “ως τα μπούνια”, που το πολύ θα έπρεπε να φτάσει ήταν Σχης, το “έπαιξε” άρρωστος και δεν παρέστη ούτε ακόμα και σ’ αυτήν την τελετή “παραλαβής – παραδόσεως”, αν δεν απατώμαι του Α/ΓΕΕΘΑ, διότι δεν τον έκαναν Α/ΓΕΕΘΑ! Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” γνωρίζουν όλα τα… “υπόγεια”… ύδατα και για τον Χουδελούδη, αλλά έως εδώ, φτάνει! Να τονίσουμε πως και “του θανάτου” να ήταν, θα έπρεπε να πάει στην μόλις αναφερθείσα πιο πάνω “αλλαγή”]!..

Ο Χούπης ήταν στην “ΔΕΕ” με τα πρόσφατα θύματα και έγινε Α/ΓΕΕΘΑ, χωρίς μάλιστα να “περάσει” από Α/ΓΕΣ, ενώ στην θέση του τοποθετήθηκε ο Αντγος Μαυραγάνης, παλαιός Υπασπιστής, αχαχαχαχαχαχα, του τέως Α/ΓΕΣ, και αμέμπτου, συνολικώς, … ηθικής, Νάξιου Στρατηγού ΜΑΝΩΛΑ, ενώ πχ ο Καπραβέλος “Χαίρεται”, διότι υποτίθεται πως δεν είχε… ήθος, ενώ ο Γαρίνης, που είχε, …  “καβάλα στο άλογο”!.. Αχαχαχαχαχα!..

Επίσης! Όσους βάζουν Δντες στις Δνσεις των Όπλων – Σωμάτων τους “προχωράνε” πλέον 100%, διότι εκτελούν, και μόνον, … “ειδικές” εντολές! Ο νυν “Στρατάρχης”, τους “έκανε” καλή δουλειά στην ΔΠΖ, περνώντας και αυτός απ’ εκεί, ενώ ο νυν είναι, όχι απλός… ψηλός, όπως τους θέλει η… “ΑΡΑΧΝΗ” (της ξέφυγε της… “ΑΡΑΧΝΗΣ” ο Γαρίνης), αλλά… πανύψηλος, έχοντας και… ρεύμα! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Στρατηγέ… Πανύψηλε, που ήσουν, πράγματι (!), πολύ μάγκας στην παρέλαση που είχες το γενικό πρόσταγμα, επειδή σε ξέρουμε, εσύ (!), δεν πιστεύουμε ότι δεν θα γράφεις ακριβώς τα παιδιά των στελεχών στον φάκελλο τους ή τις ξένες γλώσσες τους ή τις “εύφημες μνείες” τους και κυρίως (!) πως δεν θα τους περνάς στους φακέλλους τους ρουφιανιές του ενός και του άλλου!..

“Καθάρισε” λοιπόν το αρχείο της ΔΠΖ, που θα πρέπει, όπως όλων των Όπλων – Σωμάτων, να είναι ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ! ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” ή -ΙΣΩΣ- ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΝΣΗ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ” ΠΟΥ, ΙΣΩΣ (!), ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΝΥΝ ΥΠΑΜ, ΩΣ… “ΠΛΕΥΡΙΚΗ” ΕΣΤΩ, ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΛΙΑ 1ΟΥ ΕΓ!

Ένας προηγούμενος Αξκος της ΔΠΖ (νομίζω ο Στρατηγός ΣΠΑΝΟΣ ήταν), έφτιαχνε “παπάδες”! Άραγε ποιανού “Σπανού” συγγενής να ήταν; Του Χουνταίου γνωστού βασανιστή ή του Αυτοδιοικητικού ΣΠΑΝΟΥ της ΝΔούλας; Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Καλά που υπήρχε και η ΣΕΘΑ, που την “τσίμπησε” και αυτήν!

Ο Αντγος Δεμέστιχας είναι της γνωστής Οικογενείας, [και (!) των “Ειδικών Δυνάμεων”], συνεπώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον “πρόσεχαν”, ενώ ο Τελλίδης (του… “κλίματος” της… “Αράχνης”, αφού τον είχε από κοντά πριν “βγει” στα… ψηλά, ο ακόμα (;) Δκτης του “ΚΑΤ” Στρατηγός ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, της… “Αράχνης”, αχαχαχαχαχαχαχα), δεν έκανε ούτε Ταξίαρχο μέχρι και Αξκούς πρωτεύσαντες στο θεωρητικώς και ουσιαστικώς 1ο Σχολείο των “ΕΕΔ”, οι οποίοι απεστρατεύθησαν ως “μίνι Ταξίαρχοι”, χάρη στο Νόμο του… Παττακού, “Θεός’ Χωρέστον”!.. Αχαχαχαχαχα!..

Αρχηγός ΓΕΣ δεν έγινε πέρυσι, όπως θα έπρεπε (ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ!!!) ο Στρατηγός Ν. ΦΛΑΡΗΣ, (ούτε καν στην Κύπρο δεν τον τοποθέτησαν / προτιμήθηκε ο… Χουδελούδης), διότι προφανώς κάποιους δεν “προσκύνησε” ή κατ΄εμάς, πλην αυτού (!), και για το γεγονός των όσων έγραψε, μετά από την αποστρατεία του, (κάτι που ολοκάθαρα φανέρωσε το ποιός ήταν και ως ήθος και ως στρατιωτικός), σε εκείνο το άρθρο “ΕΠΟΧΗ” (!!!), περί “κρίσεων και καθαρών συνειδήσεων”!

Αναρωτιέμαι! Ένα μυαλό σαν του Στρατηγού Φλάρη, γιατί επέλεξε να γράψει, ό,τι έγραψε, γνωρίζοντας το πολύ βρώμικο οσμηρό περιβάλλον των κρίσεων και βεβαίως την ΑΛΗΘΕΙΑ γι’ αυτές; Έγραψε για την ΙΔΑΝΙΚΗ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” (Κεφ. “Κρίσεις”), κατ΄εκείνη την πολιτική αντίστοιχη “ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, του Πλάτωνος, “ένα πράγμα”!.. Κάπως έτσι!..

Σήμερα όμως, φίλοι μου / μας, δεν μιλάμε εδώ για τις ΚΡΙΣΕΙΣ”, (κάποιοι ξέρουν την ηγεσία και στους 3 Κλάδους, για τα επόμενα 5 χρόνια, αν δεν υπάρχουν θάνατοι, φτου, φτου, φτου, των υποψηφίων Αρχηγών… , αχαχαχαχαχαχαχα) , αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΜΙΛΑΜΕ για το ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ… ΚΡΙΝΟΝΤΩΝ!

Θα μου πείτε! “Καλά, πχ άλλος, πλην του Κολοκοτρώνη δεν θα μπορούσε… , κλπ, κλπ, κλπ”, ενώ και κάποιοι ίσως πουν και την παπαριά τους, “μάλλον θα είναι κολλητός του, κλπ, για να γράφει γι΄αυτόν”! (Πράγματι ενισχύει τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ο Κολοκοτρώνης με 2 Ευρώ κάθε μήνα, λαμόγια)!..

Για να μην κουράζεστε απαντώ!

Ο πιο βλαξ, (υποτεθείσθω βεβαίως) των ΕΕΔ, είναι ο πιο έξυπνος έξω πολίτης επαγγελματίας! Αυτό είναι Α-ΞΙ-Ω-ΜΑ!!! Όποιος Έλληνας Αξκος ή Υπξκός να πάει να υπηρετήσει κάπου και μάλιστα σε διεθνή θέση, αν το θέλει, ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ πολλαπλώς και ΣΕ ΟΛΑ!..

Αλλά, τί δουλειά έχει πχ ο ΑΡΙΣΤΟΣ στα του (ΜΧ) και τα συναφή, Στρατηγός ΚΕΛΛΗΣ, (με σχετικά πανεπιστημιακά πτυχία, κλπ), στην θέση του επχ-κού Υδκτού της ΕΥΠ, για θέματα Οργανωμένου εγκλήματος, Αντικατασκοπείας, κλπ, κλπ, κλπ; Όταν το γράφουμε αυτό γινόμαστε περισσότερο… κακοί, έ, λαμόγια;

ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΞΙΑ! ΚΑΙ Ο ΧΟΥΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ!

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ, (ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑ 1 ΕΩΣ 2 ΛΕΠΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΟ “ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ”, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΕΔ), ΣΕ ΕΝΑΝ Ε/ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΙ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ… ΚΟΜΑΝΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ “ΕΕΔ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ (!!!), ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ, ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΕ ΥΠΑΜ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΥΣΠ”,“ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ“, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΚΥΤΤΑΧΤΕΙΤΕ, ΡΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ… “ΜΠΑΜ”, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ “ΠΑΙΧΤΕΙ” Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΕΝΩ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ… ΞΕΚΑΒΑΛΛΑΝΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ… ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!..

ΦΤΙΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ “ΚΑΘΑΡΟ” ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΊ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟ (!) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, [ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ, (“ΕΞΥΠΝΟΣ / – ΝΗ / – ΝΟ”) ΤΟ “ΤΣΙΜΠΗΣΕ” ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ “ΤΕΔ” ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ “ΤΣΙΜΠΗΣΕ”, ΔΙΟΤΙ “ΒΛΕΠΕΙ”], ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ 1, ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΩΝ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”!..

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΜΠΟΥΝΤΛΙΑΚΗ! ΕΣΕΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ! ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ ΟΜΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ (!), ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ… ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-