Η ΠΡΩΪΝΗ ΜΑΣ… 11ΑΔΑ!

Φίλοι μου / μας!

1. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ευχαριστούν από την καρδιά τους τον Π-Θ του Ισραήλ, Κον Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! Χαρήκαμε και εμείς μια φορά, Πρόεδρε! Ευχόμαστε “Καλή Δύναμη” στους δίκαιους εθνικούς σας στόχους! Όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ!  

2. Τί θα γίνει, ρε σεις εκεί στον Ολυμπιακό με τον Ρέτσο; Θα μας στείλετε από τώρα στο Γ’ Ν/Φ Νικαίας, ρε λαμόγια; Τί θα γινόταν και πάλι χθες, αν δεν ήταν ο Ελ Καϊμπί να μας ξαναβάλει στο “κόλπο” της προκρίσεως με εκείνο το φοβερό του γκολ… ψαλίδι;

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΕΣ ΟΛΕΘΡΟΝ ΗΓΑΓΕΝ“!

Σεβόμενοι όμως την μεγάλη μας πρόκριση, σιωπούμε σήμερα και προσευχόμαστε για την “ΚΑΘΑΡΣΗ” στον μεγαλύτερο πολυ-αθλητικό σύλλογο του Πλανήτη, τον Ολυμπιακό μας!..

Πενήντα (50) χρόνια ενασχολήσεώς μας με την θρυλική της Ελλάδος ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, ΠΟΤΈ ΔΕΝ (!) ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ*! Άρα, για να το κάνουμε τώρα, κάτι ίσως θα πρέπει να συμβαίνει!.. Ας είναι όμως, προχωράμε!

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (!) σε όλη την ποδοσφαιρική ομάδα μας, ιδιαιτέρως στον “Ελ Προφεσόρ” Προπονητή μας, Κον Χοσέ Λουϊς ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ, (το 1- 6 έγραψε ευρωπαϊκή ιστορία, ως ανατροπή σκορ 1-4 στο 1ο εντός έδρας ματς της προκριθείσης ομάδος), αλλά και πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στην ομάδα της καλαθόσφαιρας, στον μεγάλο “Σκακιστή” προπονητή μας, “Στρατηγό” Κον Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, όπως και ξεχωριστά στον, και πάλι διακριθέντα, “παίκτη βαρόμετρο” Μόουζες ΡΑΪΤ, στην μεγάλη μας χθεσινή, για άλλη μια φορά, νίκη κατά του Βάζελου, με 71 πόντους έναντι 65! [Μην ζηλεύεις (!) Τόμας, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ (!!!) και σένα και τον Αϊζάϊα και τον Μακ… ΧΊΣΙΚ! Αχαχαχαχαχα]!..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!..

… Κι αν δεν συμβεί κι αυτό, στ΄αρχ…. μας τα δυό, είμαστ’ άρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!..

* Με “προχθεσινή” μας ποδοσφαιρική παρέμβαση, σχετική με τους παίκτες για… “ΧΑΙΡΕΤΕ”, αλλά και στην γενικότερη προσέγγισή μας, δικαιωθήκαμε, αν εξαιρέσουμε την χρησιμοποίηση του Ρέτσου! Κυρίως όμως χαρήκαμε για τον παικταρά ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ, το σέντερ φορ της Εθνικής Μαυροβουνίου, με μπάλα σε Ισπανία και Ιταλία, αν θυμάμαι καλά, ο οποίος χθες έπαιξε επιτέλους (!) (χρησιμοποιείτο αντ΄αυτού ο Ναβάρο και “τ’΄αρχ…. μας κουνιούνται”) και σκόραρε! (Το 5ο γκολ)!..

3. Ο Ο/Α/ΓΕΕΔ Σιϊρσκι δήλωσε πως το Ουκρανικό Μέτωπο ουσιαστικά “έπεσε” / κατέρρευσε! Το όλο θέμα πια μοιάζει να εστιάζεται στο τί θα επιλέξουν οι ΡΕΔ να πράξουν κατά την αντεπίθεσή τους, που φέρεται να αποφάσισαν και να ετοιμάζουν και όχι στις ΟΕΔ, που λένε ότι “έμειναν” από… πυρομαχικά!.. (Και να ήταν μόνον… απ’ αυτά); Να το σπάσουν / να διαρρήξουν την Ο/”Αμυντική Γραμμή”, όπου θα επιλέξουν, αναλόγως του τί ακριβώς πλέον θα θέλουν!..

Πληροφορίες φέρουν το προσωπικό των Ουκρανών του Μετώπου να έχει μηδενικό ηθικό και να έχει έρθει σε ρήξη, σχετικώς με “το τί μέλλει γενέσθαι”, με την επικεφαλής ηγεσία του (και στο Μέτωπο και στο Κίεβο), ενώ επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι των Ο/Αξκών ήσαν ή είναι σε προσπάθεια δημιουργίας Πραξικοπήματος!.. (Δεν θα αφήσουν ποτέ οι Η.Π.Α., και ορθώς, να χαθεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ η “Πορτοκαλί Επανάσταση”)!

Τα λέγαμε, τα γράφαμε, αλλά ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ στα παπάρια του, αιχμάλωτος του γνωστού γεροντικού πείσματος, ενώ οι γλείφτες, οι λακκέδες και οι τσάτσοι που λυμαίνονται όλους τους χώρους, μας αποκαλούσαν Ρωσόφιλους, αντι-δυτικούς, και τα συναφή!.. [Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΙΑ ΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΟΚΑΡΕΙ (!!!) ΚΙΟΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ… ΑΛΗΘΕΙΑ]!..

4. Οι ΜΥ του αγαπημένου μας νησιού, προκειμένου να στρατολογήσουν νέους και νέες υπαλλήλους ως πράκτορες, κλπ, έβγαλαν έναν γρίφο, που δημιούργησε κάποιος Κος Ίγκλετον, αν θυμάμαι καλά το όνομά του, και όποιος ή όποια τον λύσει, θα γίνει αμέσως μετά μέλος των ΜΥ ! Ο γρίφος φέρεται να είναι φτιαγμένος έτσι, ώστε να εξετάζει κυρίως την κριτική και… “πλευρική” σκέψη των υποψηφίων!..

Ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” σε όσους δοκιμάσουν να επιλύσουν τον γρίφο!

Σημειώστε, ΠΑΡΑΚΑΛΩ (!), πως είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ η ΤΙΜΗ να υπηρετήσει κανείς στις καλύτερες ΜΥ του Κόσμου, όπως είναι αυτές της Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, αλλά και στην ΜΟΣΑΝΤ” (ΙΣΡΑΗΛ) βεβαίως, η οποία ουσιαστικώς “γεννήθηκε” από τις Βρετανικές!..

Και ενώ οι ΜΥ των χωρών σκέπτονται και δημιουργούν το μέλλον τους… εκσυγχρονιζόμενες πολλαπλώς, εμείς εδώ είμαστε… ένα “ξερό ζερό” στον ΕΘΝΙΚΟ (!!!) τομέα των “ΜΥ” και συγκεκριμένα στο πώς αυτές θα έπρεπε… ΧΘΕΣ (!) να είχαν αλλάξει, ήτοι ανανεωθεί, συγκεντροποιηθεί, ομογενοποιηθεί, με ξεκάθαρες αποστολές, κλπ!..

Σε κάθε περίπτωση, το άκουσμα της δημιουργίας στην “ΕΥΠ” (;) ενός ελληνικού… “FBİ”, για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, μετά από την τοποθέτηση στην θέση του ενός των Υδκτών της υπόψη Υπηρεσίας (“ΕΥΠ”), του αποστράτου ανωτάτου, και άκρως ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ, Αστυνομικού στελέχους στον τομέα αυτόν, Κου Τζιτζή*, ο οποίος φέρεται να “άφησε εποχή” (!) όταν υπηρετούσε στην Δνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μας δημιούργησε μια… ελπίδα, στο πλαίσιο του “απ’ τα ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα”… έστω και στο… ξεκάρφωτο!..

* Γελούσε ο κόσμος με τον προηγούμενο Υδκτή, Στρατηγό ΚΕΛΛΗ Γ., αφού ο άνθρωπος ήταν άσχετος με την αντικατασκοπεία, το οργανωμένο έγκλημα και γενικότερα με το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια”! (Ακόμα και με τον χειρισμό των στελεχών των… αντικειμένων αυτών)!

Τέτοιες όμως τοποθετήσεις, μόνον στην κομματική Ελλάδα (ή στην Ελλάδα των οιωνεί “κονέ”) γίνονται, ακόμα και στον 21ο αι. και δη σε τόσο ευαίσθητες, για την “Εθνική μας Ασφάλεια” Υπηρεσίες!.. Ο Κος Κέλλης, διαβάσαμε πως θα αναλάβει νέα καθήκοντα σε κυβερνητική θέση!.. Καταλάβατε!..

Τα άσχετα στο αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” άτομα, όταν τοποθετούνται σε τέτοιες θέσεις ασχολούνται με το… “Τμήμα Ακροάσεων” της Υπηρεσίας και με τους… “Φακέλλους” ατόμων που τους ενδιαφέρουν!.. Καταλάβατε!..

-/-

Τέλος, η εκτίμηση των “ΑΓΓΕΛΩΝ” είναι πως τα τελευταία 10 χρόνια η “ΓΑΔΘ” ήταν πολύ μπροστά από την “ΓΑΔΑ” από πλευράς επιτυχιών και υπηρεσιακού… πάθους! Τώρα, με την τοποθέτηση του συγκεκριμένου Α/”ΕΛΑΣ” (!) και την τοποθέτηση απ’ αυτόν του σημερινού (!) συγκεκριμένου Δντου Ασφαλείας της “ΓΑΔΑ”, η “ΓΑΔΑ” μοιάζει να… ισοφαρίζει την… αδελφή της στην Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας κλίμα ενός … εσωτερικού, ελπιδοφόρου για την Πατρίδα, αστυνομικού… ντέρμπι!

5. Τελικώς, στο πρόσφατο συμβάν στην Καλλιθέα, η… Κάβα ήταν ο στόχος των βομβιστών ή η τρομοκράτηση – προειδοποίηση υπαλλήλου της “ΕΥΠ”, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του… “PREDATOR”, όπως και ομοίως φέρεται να διαμένει αυτός στον Γ’ (;) όροφο της πάνω από την υπόψη Κάβα πολυκατοικίας;

6. Ρωτάμε! Τί παραπάνω θα έκαναν ξένοι “σαμποτέρ” σε μια αθηναϊκή συνοικία, περισσότερο απ’ ό,τι έκαναν “προχθές”, για άλλη μια φορά, στου ΖΩΓΡΑΦΟΥ, … φοιτητές (; / sic), οι οποίοι εξήλθαν του… ασύλου, … ασέλγησαν (!!!), ναι όπως το διαβάσατε, επί της περιουσίας πολιτών, τρομοκράτησαν, έκαψαν, έσπασαν και ξαναμπήκαν στα… λαγούμια τους στην εκεί “Φοιτητική Εστία”; Παρ’ ολίγον, διαβάζω να είχαμε νεκρούς!

Θα σκότωναν; Θα είχε η ενέργειά τους μεγαλυτέρα ακτίνα δράσεως; Τί; Για πείτε μας!

→ Στην χώρα μας έχουν εισέλθει άριστα εκπ-να άτομα της “Διεθνούς Μαφία” (προφανώς βαριά ποινικοί), και μεταξύ αυτών άτομα γνωρίζοντα ΑΡΙΣΤΑ από εκρηκτικά γενικώς!..

Αν αυτοί δεν είναι άτομα της εισαχθείσης… “Μαφία”, (ήτοι “καθαροί” Μαφιόζοι και τίποτα άλλο), τότε θα πρέπει να είναι άτομα που έχουν υπηρετήσει ή υπηρετούν στις “ΕΕΔ”, όπως και σε ΕΔ – Αστυνομίες – ΜΥ άλλων χωρών (αν είναι ξένοι) και, λίαν πιθανώς, ακόμα και στις Δνσεις “Πληροφοριών – Ασφαλείας” των θεσμικών αυτών Οργάνων ενός Κράτους, με “κονέ”, πιθανότατα, μέχρι και στην / στις Κ-Β!..

→ Το γεγονός ότι ακόμα χρησιμοποιείται η Παν-λη ως “ορμητήριο”, κλπ, σημαίνει ότι η “ΕΥΠ” δεν “έβγαλε” τίποτε από τον Έσκο, συνεργάτη, αν όχι Όργανο, των αλβανικών “ΜΥ”!

→ Επίσης! Ο “Στρατός” του ΣΌΡΟΣ, όπως έχουμε γράψει ξανά, ένας “Στρατός” που εστάλη για να στεριώσει στην εξουσία, αρχικώς και κυρίως, τον “Σόρος-Τσίπρα” και ακολούθως να συντελέσει στην ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΣΗ μας και στην υλοποίηση των στόχων του τότε Ε/Π-Θ (όπως πχ ονοματοδοσία Σκοπίων, υποθήκευση για 99 χρόνια της χώρας, κλπ), είναι ακόμα εδώ!..

Πληροφορίες ξένων “ΜΥ” φέρουν άτομα (εντολοδόχους του ΙΡΑΝ), να έχουν αποπειραθεί να προβούν σε τρομκρατικές ενέργειες σε ευρωπαϊκά Κράτη, αλλά να έχουν συλληφθεί, πριν από την εκδήλωση – υλοποίηση των πράξεων αυτών!.. Προφανώς η “ΕΥΠ” θα έχει συγκεκριμένη περί αυτού πληροφόρηση και θα έχει λάβει, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, τα μέτρα της, δεδομένου ότι η χώρα μας έχει πια καταστεί, μετά συγχωρήσεως, … “ΚΟΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ” των ξένων… “λάθρο”*!.. Καταλάβατε! Να θυμίσουμε ότι Ιρανικής καταγωγής άτομα υπηρετούν μέχρι και στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”!..

* Ας μην κρυβόμαστε! Ας λέει το Κράτος ότι δεν ξέρει τον αριθμό των ξένων στην χώρα, όπως και ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά και ο νυν “ΣΟΡΟΣ-ΚΑΙΡΙΔΗΣ” και η νυν “ΣΟΡΟΣ-ΒΟΥΛΤΕΨΗ” της ΝΔούλας έχουν δηλώσει! Στην Ελλάδα σήμερα, η αναλογία των ξένων, προς τους Έλληνες, είναι 40% – 60%! (Στο 60%, εμείς ισχυριζόμαστε ότι περιλαμβάνονται και οι Ελληνοποιηθέντες ξένοι, γεγονός που σημαίνει πως η αναλογία χειροτερεύει για την Ελλάδα και γίνεται σχεδόν ίση με εκείνη των ξένων! 50% – 50%)!.. / Τί γίνεται τώρα (και!) στην Γαύδο, έ;

7. Πέθανε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας! Για παρακολουθείστε, όσο απαιτηθεί, το θέμα!..

8. Ακούσαμε και εκείνη την… “ηθοποιό”, την νεαρή δημ/φο Αθηνά Παπακώστα, που “μιλάει κάπως”, ειδικά όταν λέει ειδήσεις, στην εκπομπή των… λαμογιών Κούτρα – Ντσούνου να λέει “δυστυχώς” (!) που εξελέγη η “Κεντρο-Δεξιά” στην Πορτογαλία (1ο Κόμμα) και ανέβασε πολύ τα ποσοστά της η “Ακρο-Δεξιά”, κλπ, … αυτο-υποταγμένη και αυτή έξυπνα (με το έξυπνο γλείψιμό της) στα “θέλω” και στα κελεύσματα της νέας “Νέας Τάξεως”!..

Ποιός σου ζήτησε την γνώμη σου, Δις;

Θα μου πεις, αν δεν είσαι “κυνηγητικό σκυλί” των νεο-Ταξιτών, «στον “ΣΚΑΪ” είμαι, στο αντίστοιχο “CNN” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” του Μπάϊντεν, τί θες να κάνω, ρε συ φίλε;» και πιθανώς να έχεις δίκιο!..

Προσοχή τώρα! Ο μέχρι και σήμερα, αν δεν σφάλλω, Σοσιαλιστής Πορτογάλος Π-Θ Κος ΚΟΣΤΑ, έχει αποδεδειγμένη εμπλοκή σε διαφθορά με συμβάσεις σχετικές, – ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – με λίθιο και πράσινο Υδρογόνο!.. Καταλάβατε!..

9. Το νέο ναρκωτικό “ΦΕΝΤΑΝΙΛ” είναι 50 φορές πιο ισχυρό από την ηρωϊνη!

10. Η Αλεξανδρούπολη δεν είναι μόνον “HUB”… , και ό,τι άλλο γνωρίζουμε, κλπ, αλλά και “ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ” Χρυσού! (Λόφος ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ)!..

11. Το μεγάλο “ΚΕΦΑΛΑΙΟ” στην Τουρκία, και σήμερα, το έχουν οι Εβραϊκής καταγωγής Τ/πολίτες!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-