O KOKKINOΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!..

Αυτόν τον Ολυμπιακό των 1000 φετινών προβλημάτων, δεν μπόρεσε ούτε χθες η “Κούλα” να κερδίσει, μια “Κούλα”, η οποία φέτος “τα έδωσε όλα” για να φτιάξει Ομάδα, παίρνοντας επιτέλους έναν Προπονητή, αλλά και παίκτες καλύτερους σε κάθε περίπτωση από κάθε άλλη φορά, Ομάδα που αυτός ο δόλιος ο Αργεντίνος “κτίζει” εδώ και σχεδόν 6 μήνες, έχοντας κάνει και προετοιμασία και μη έχοντας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ η Ομάδα “μπήκε” πλέον και στο γήπεδό της!

Τα έκανε όλα ο πολύς “Γαμάω” Πρόεδρός της, αλλά όπως φαίνεται φέτος δεν… δουλεύει αυτός!.. Τί εννοώ;

Πού είναι όλο το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο (ΕΠΟ, κλπ), που κατά τα 9/10 ελέγχει αυτός με τον φίλο του Ρ/πράκτορα Ι. Σαββίδη, ώστε πχ να του έδινε χθες το “VAR” (o Σλοβένος που ακολούθως τον στόχευσε αλήτικα), το τάχα μου πέναλτυ (από μη οφσάϊντ), κλπ, που ζήτησε ο “Σπυριάρης” ή αλλιώς Μάνταλος;

Φαίνεται ότι το 1% (1/10) του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου που ελέγχει ο άλλος λαθρέμπορος και επικεφαλής της στην Ελλάδα πορδής του Καναλιού των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” “CNN”, “ΣΚΑΪ”, ΑΛ-ΑΦΟΥΖΟΣ διέταξε μέσω του “ΙΑΝΟΥ” Μπαλτάκου (βάζελος, αλλά λακές του “Τίγρη”), τον Μπένετ και την ΚΕΔ, “κάνε ότι μπορείς με το διαιτητή να ‘ρθει το παιχνίδι στο Φάληρο “Χ”, ώστε να αυξήσω την διαφορά και από τους 2!..

Αυτό εννοούσε η “Κούλα”, όταν αναφέρθηκε στον Σλοβένο του “VAR”, … υπονοώντας την μαφία των “-ιτς”! Πάτε πχ και δείτε ποιό ματς είχε διαιτητεύσει ο… Τουμπάκοβιτς, αλλά και άλλοι – ιτς, που έχουν έρθει στο Ε/Πρωτάθλημα!..

Ο Βάζελος φέτος έχει τον “Χρυσαυγίτη” Νεο-Ναζί Μπαλτάκο (πραξικοπηματικός κατ’ ουσίαν Πρόεδρος της ΕΠΟ) που μπορεί να είναι λακκές του Νικαιώτη σημερινού εφοπλιστή και περίπου ιδιοκτήτη της Κούλας, αλλά δεν θα πουλήσει ποτέ την Ομάδα του (θυμηθείτε τα 2 πέναλτυ μούφα που πήρε ο Βάζελος στο ματς με την Κούλα), αυτήν την Ομάδα της Χούντας (πλην του Χουντάρχη Γ. Παπαδόπουλου !) και πιο πριν Ομάδος των ΝΑΖΙ, όντας ΝΑΖΙ και ο ίδιος, και έχοντας τον Μπαλτάκο ο Αλ Αφούζος σημαίνει ότι έχει και(!) την διαιτησία (ΚΕΔ), αφού ο Άγγλος Μπένετ είναι επιλογή Μπαλτάκου και… καταλάβατε ή αλλιώς… βλέπετε τις διαιτησίες γενικώς και καταλαβαίνετε! Όπου δεν μπορεί το “τσούκου τσούκου” του βάζελου, επεμβαίνει η διαιτησία με συνεχή πέναλτυ, όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, που γελάει ακόμα όλος ο Πλανήτης με το πέναλτυ του Δανού υπέρ του Βάζελου, όπου έχουμε το φαινόμενο να κάνει πέναλτυ παίκτης που είναι μπροστά από το… θύμα του, με αποβολές, όπως πχ χθες με τον σκληροτράχηλο φετινό Ατρόμητο, κλπ, κλπ, κλπ! Η διαιτησία (1ος, επόπτες, 4ος και οι Βαρίστες) είναι η πιο… δύσκολη σημερινή επιστήμη!..

Ο Αλ Αφούζος φέτος επίσης πιάνει και τους Τερματοφύλακες, όπως πχ τον Ανέστη στο Αγρίνιο, τον άλλον αληταρά τον Γιαννιώτη που του έδωσε και πάλι χθες την νίκη (δείτε τα γκολ και θα καταλάβετε), ναι αυτόν τον ίδιο Γιαννιώτη που είχε στήσει και τον Ολυμπιακό, όταν ήταν τερματοφύλακάς του, σ’ εκείνο το ματς στο Φάληρο με τον Μπάουκ του Ολυμπιακού, τότε που του είχε βγει το παρατσούκλι “ο τρύπας”, από τους Πειραιώτες, τον άλλο “τρύπα” φέτος των Ιωαννίνων, που μπήκε αλλαγή και γέλαγε η κοινωνία με τα γκολ που έφαγε από τον βάζελο (δείτε το ματς), κλπ, κλπ, κλπ!..

Τέλος, ο Αλ Αφούζος, ναι αυτός, ο “πούλο πούλο Αλ Αφούζο”, όπου μπορεί κάνει… χρήση παλαιών παικτών της Ομάδος του, που σήμερα προπονούν άλλα Σωματεία, όπως πχ στο Αγρίνιο τον Αναστασίου, (αυτόν που πηδάγαμε στην Γ’ Γυμνασίου), ο οποίος άφησε, στο ματς με την παλιά του Ομάδα τον βάζελο, εκτός 11άδος, πλην των άλλων θεωρητικά καλών του παικτών και τον 1ο σκόρερ του Πρωταθλήματος Καρέλη, που τον έβαλε αλλαγή, για τα προσχήματα, στο 80’΄+! (Όλως τυχαίως ομάδες που χάνουν από τον βάζελο, την επόμενη Κυριακή κερδίζουν)!..

Σήμερα, αγαπητοί, ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η Ε/ΚΑΜΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Π-Θ, ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ “ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΛΠ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ(SIC)!

Ποιοί θέλουν να ρίξουν από την Κ-Β τη ΝΔ και τον Κ.Κ.Μ.; Διαβάστε, κάποια… ολίγα!

– Οι συνεργαζόμενοι Χουντικοί και ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής των οποίων είναι ο “Τίγρης” που βάζει τα λεφτά!..

– Κάποια πολιτικά τσογλάνια, σαν τον Μπαλτάκο πχ, τον δήθεν Σαμαρικό, αλλά στην πραγματικότητα “Χ. Αυγίτη”, που θα θυμάστε το  πώς “έφυγε” από το Κόμμα της ΝΔ, τα… επεισόδια με τον ΟΥΚά Λιμενικό γιό του μετά, κλπ, κλπ, κλπ!.. Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι στο μεγάλο αυτό Κόμμα της ΝΔ.

– Οι Ρώσοι, αφού αυτοί είναι πάρα πολύ κοντά με τους συνεργαζόμενους Χουντο-Συριζαίους! Θυμηθείτε πχ τον φίλο του “Τίγρη” Σαββίδη ή ορθότερα Σαμπιντίς, γνωστής ούσης της φιλίας τους, (λυκο-φιλίας τους στην πραγματικότητα), φιλίας που τους είχε κάνει να συμμαχήσουν οι 2 τους και με τον Αλαφούζο για να γκρεμίσουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή, ώστε τότε να διαχειριστούν και τα του ε/Ποδοσφαίρου μια για πάντα (πχ όλες τις ενώσεις τις πήρε, όπως και Ομάδες, “ανοιχτά” ο Ρώσος, με χρήματα των Ρώσων), αλλά και τα της ε/πολιτικής σκηνής, ώστε αρχικά να πωληθεί στα Σκόπια η Μακεδονία, όπερ και αυτό εγένετο, και ακολούθως να κυριαρχήσουν στα ΜΜΕ, κλπ (με τον ίδιο τρόπο, όπως στις Ποδ/κές ενώσεις, κλπ), και έτσι να ελέγξουν κάποια στιγμή ολκληρωτικά τον χώρο πλέον και όχι Πατρίδα (γι’ αυτούς όλους φυσικά χώρος υπάρχει και όχι Πατρίδα), που λέγεται ακόμα ΕΛΛΑΣ!..

Επίσης, προς ενημέρωσή σας, ένας ικανότατος αριθμός πρώην Κυπατζήδων (σας γράψαμε προσφάτως και για τον Νο “1” αυτών, που ξεκίνησε από τις τηλ/κές παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και ως δήθεν… ΝΔ, αυτός και οι δικοί του ανεδείχθησαν παντού στην… χώρα μας, εισδύοντας παντού και όντας σήμερα αυτός άνθρωπος και των Η.Π.Α.), είναι σήμερα στο “pay roll”  του Μελισσανίδη, ο οποίος παραμένει ακόμα ισχυρός (ενώ έχει καταρρεύσει στις Η.Π.Α. /Χρηματιστήριο), λόγω των σχέσεών του με τις Η.Π.Α. (US NAVY κυρίως)!..

– Ακούγοντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, την δημ/φο Κα Πυργιώτη, [παντρεμένη με τον πρώην Ι/Πρέσβη αριστεράς ιδεολογικής αποκλίσεως/ γι’ αυτό και ο Στούμπος ο παλαιός Κομμούνης και νυν… αριστερός δημ/της (sic) της μίλαγε με… ευγένεια, στοχεύοντας προφανώς στο βουλευτιλίκι], πως τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ(!) ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, που ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Κ-Β ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ -ΛΟΓΙΚΑ- ΣΤΗΝ Κ-Β, ΑΦΟΥ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΞΥΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Ι/ΛΑΟΥ!..

Αυτοί οι Κοι από το Ισραήλ, πιθανότατα (για εμάς είναι σίγουρο) είχαν σχέσεις και ακόμα έχουν με πρόσωπα (επχ-κα + μη επχ-κά στελέχη / και κυρίως πρώην ή νυν πράκτορες της ΕΥΠ), μέσα στην ΝΔ, … κυρίως! (Και στα λοιπά Κόμματά μας βεβαίως, αφού αυτοί είναι πάνω απ’ όλα Πατριώτες, όντας Αριστεροί… εθνικιστές και όχι απλώς πατριώτες, σε αντίθεση με τους αριστερούς δικούς μας ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ! Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Οι περισσότεροι των πολιτικών όρων και… επιθέτων, διαφέρουν από χώρα σε χώρα, αγαπητοί)!..

Ξέροντας άριστα τις σχέσεις Ισραήλ (Μπίμπι) – Η.Π.Α. (Ομπάμα – Μπάϊντεν), σχέσεις υπονομευτικές από πλευράς αυτών των Η.Π.Α. των προηγουμένων Κ-Β Νετανιάχου, ο δικός μας Π-Θ θα πρέπει να προσέξει να ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ πολιτικά στις δικές του σχέσεις με τα 2 αυτά Κράτη!..

Γνωρίζοντας επίσης και τις παραδοσιακά όχι και καλύτερες σχέσεις των Η.Π.Α. – Γαλλίας (για θυμηθείτε αίφνης τον Σαρλ Ντε ΓΚΩΛ και την ρήξη του με τις Η.Π.Α.), δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αν όλο το βαθύ Α/Κράτος θέλει τον Κ.Κ.Μ. και ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Γ’ Π.Π. ΑΚΟΜΑ, ΤΟ 2023, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ Κ-Β, ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ (ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ “ΣΟΡΙΣΜΟΣ” ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ)! Επιβάλλεται πλέον ο Κ.Κ.Μ. ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ “ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” και “ΕΝΤΟΣ” και “ΕΚΤΟΣ” Ελλάδος!..

Εδώ να θυμίσω και κάτι ακόμα! Υπάρχοντος του Ισραήλ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΚΑΠΟΙΑ(!)” ΕΣΤΩ ΙΣΧΥΡΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!.. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ “ΕΡΓΟΙΣ” ΚΑΙ “ΠΡΑΞΕΣΙ” ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο Κ.Κ.Μ., ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ  ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ Π-Θ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠτΔ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΥΣ!

– Παρέλκει να αναφέρω ότι οι Τούρκοι, όπως και οι σύμμαχοί τους Αλβανοί και Σκοπιανοί δεν επιθυμούν Κ-Β Κ.Κ.Μ. στην χώρα! (Ο ΡΤΕ ζήτησε ευθέως από τους Έλληνες να μην ψηφίσουν ξανά τον νυν Ε/Π-Θ, διότι του χαλάει την… μαγιονέζα)!..

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!..

Επανερχόμενος στα της χθεσινής ημέρας!

Ο Σουηδός άφησε τον Μαροκινό… Καμηλιέρη και ποδοσφαιρικό Πυγμάχο Άμραμπατ στο ματς, ενώ έπρεπε να τον είχε αποβάλλει από το Α’ ημίχρονο, διότι μια αποβολή πιθανότατα θα ενίσχυε τον 1 εκ των 2 αντιπάλων και άρα θα υπήρχε πιθανότατα να υπάρξει νικητής, την στιγμή που αυτός ήθελε ως αποτέλεσμα το “Χ”, όπως του είχε ζητηθεί!

Δεν έδωσε ποτέ, ούτε ένα φάουλ στον Ολυμπιακό, γύρω και έξω από την περιοχή του Αθανασιάδη εσκεμμένως, αφού μπροστά του έβλεπε μόνον το “Χ”!..

Δεν έδωσε ποτέ το πέναλτυ του Μουχουντί (θυμίζει Μουσουλμάνο… Μορμόνο, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) στον Μακαμπού, ενώ δεν υπήρχε κανένα πέναλτυ του Πασχαλάκη στον Μάνταλο, αφού ο Πασχαλάκης δεν πάει επάνω του, βγαίνει μπροστά του και ο Μάνταλος η πουτανίτσα (δείτε το), πάει και βάζει το αριστερό του πόδι στην κοιλιά του Ε/Πορτιέρο, η μπάλα βεβαίως και δεν είναι από κανέναν αντίπαλο, (Ντόϊ), όπως είπε ο Σπυριάρης, και τέλος όλα αυτά έγιναν, στο 11+, ενώ ο Σουηδός είχε δώσει 9′ καθυστερήσεις!.. (Πάντα όλα τα σκηνικά γίνονται, είτε μετά τα 80′ , είτε στις καθυστερήσεις, με τον Ολυμπιακό)!..

Ο Εμβιλά, χωρίς να το θέλει, κτύπησε στο τέλος τον Βαν Φέερτ στο πρόσωπο και αυτό είναι κόκκινη κάρτα! Έπρεπε λοιπόν να αποβληθεί, όπως με την ίδια λογική και ο Γιόνσον (αυτός θα έπρεπε να βγει με 2 κίτρινες), που απέδειξε πως ΒΡΩΜΙΚΟΙ παίκτες υπάρχουν και στις Σκανδιναυϊκές χώρες!

Συμπέρασμα:

– Διαιτητής: Η προσωποποίηση της ΑΛΗΤΕΙΑΣ, αλλά με πιο “διπλωματική” σφυρίχτρα, σε σχέση με τον Δανό βρωμιάρη “τυρή” της Λεωφόρου, ο χθεσινός Σουηδός διαιτητής Νίγκμπεργκ! (Σημειώστε ότι στην Σουηδία δεν έχουν “VAR”)!

– Κε Μίτσελ! Η Ομάδα πρέπει να ξεκινάει με τον Ελ Αραμπί! Στο λέμε για πολλοστή φορά! Πώς έναν πρώην σκόρερ και 1ο μάλιστα του πρωτ/τος τον κάνατε να μην μπορεί να σκοράρει; Βρίσκεις ερχόμενος τον Νο “1” στράϊκερ και τον αχρηστεύεις για τον πολύ καλό, αλλά περίπου στατικό γηπεδικά, Μακαμπού! Ο Ελ Καβλαραμπί τρέχει παντού έξυπνα, ξέρει πολύ μπάλα, ενώ μπορεί και να σου παίξει με επιτυχία, σε όποια θέση θες, από την μέση και μπροστά! Δεν σου γράφω πάλι να τους βάζεις μαζί, αφού δεν παίζεις, ούτε μέσα στο Φάληρο, 4 – 4 – 2!.. Χθες, αν δεν ήταν ο Πασχαλάκης και ο Παπασταθόπουλος το αποτέλεσμα του Α’ ημ. θα ήταν 0 – 3 και στο 2ο θα γινόταν 2-3 ή και 3-3, αν δεν ήταν ο… αγκώνας του Μασούρα, το πέος του, δεν ξέρω τί, κλπ, καθώς και ο Αθανασιάδης, μαζί με τον διαιτητή!..

Άλλο!

Σου είπαμε δεν χωράνε εγωϊσμοί στην Ομάδα αυτοί! Δηλαδή χθες δεν χώραγε ο Σισέ στην 11άδα, έστω σαν αλλαγή;

Τώρα με τις μεταγραφές, κλπ, ζήτα από τον Πρόεδρο ποιόν ή ποιούς θες να σου πάρει, διώξε όσους δεν θες, να ξέρουμε και εμείς τί μας γίνεται και φτιάξε ένα ρόστερ, στο οποίο να εμφυσήσεις νοοτροπία ΡΕΑΛ, αφού προέρχεσαι απ’ αυτήν την παγκόσμιο ποδ/κή βιομηχανία, απ’ αυτό το τεράστιο ποδοσφαιρικό Παν-μιο! Μπάλα ξέρεις, ήσουν πράγματι μέγας μπαλαδόρος, και καλός προπονητής είσαι, ε, φτιάξε και πάλι ένα σύνολο δυνατό και πάλι ευρωπαϊκό!..

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:

Για χθες, Κε Μίτσελ, παίρνεις 9 / 10! Η Ομάδα έχει δείξει ότι αλλάζει σιγά – σιγά, αλλά αλλάζει! Συνέχισε λοιπόν και μην βλέπεις την όποια κριτική, σαν εχθρότητα, αντιθέτως!.. (Γιατί μόλις ο αντίπαλος σου φορτώνει τον άξονά του, η Ομάδα μας “ψάχνεται”; Ζήτα λοιπόν αγορά εξτρέμ, αλλά παικταράδων, που αν είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξουν εικόνα Ομάδος)!

Ντόϊ: 10/10 Παικταράς!

Παπασταθόπουλος: 10/10

Πασχαλάκης: 10/10 (Με 1 θαυμαστικό)

ΧΑΜΕΣ: 10/10 (Με 10 θαυμαστικά! Τί είναι αυτός ρε; Και φανταστείτε ότι παίζει μόνος του στην Ομάδα! Όλοι οι άλλοι είναι 2 κλάσεις τουλάχιστον πιο κάτω ποδοσφαιρικά)!..

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΪΝΤ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ “ΧΑΡΜΑ ΕΙΔΕΣΘΑΙ” ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1′ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ!.. ΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ; ΤΗΝ ΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΤΙ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΑΜΑ, ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!..

Μπίελ: 5/10

Μασούρας: 6/10

Άβιλα: 4/10

Εμβιλά: 7/10

Ροντρίγκεζ: 0 / 10

Ελ Αραμπί: 7/10 (Όσο πρόλαβε να παίξει)!

Μακαμπού: 8/10

Ρέαμπτσιουκ: 9/10

Φορτούνης: 7/10 (Όσο πρόλαβε να παίξει)!

Βρουσάϊ: 6/10 (Όσο πρόλαβε να παίξει)!

Ακιμπού: 7/10 (Όσο πρόλαβε να παίξει! Γιατί παροπλίστηκε αυτός ο παίκτης);

Αγαπητοί!

Το πρωτάθλημα φέτος είναι με “108” στον Βάζελο, στον “Τσούκου τσούκου 1-0” με πέναλτυ, αποβολές, πιασμάν τερματοφύλακες και διαιτησία γενικώς και… αορίστως!..  Γι’ αυτό και ο υποτίθεται “υπεράνω” Μελισσανίδης είπε το περίφημο, “αν δεν το πάρω εγώ, δεν με νοιάζει ας το πάρει ο Παναθηναϊκός”!!!..

ΣΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1967 – 1974!  ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!.. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: “ΠΕΣ ΡΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ”!.. (Γι΄αυτό και ο Σαμπιντίς ήταν τόσο σίγουρος και έλεγε, “ο Μητσοτάκης δεν θα βγει ποτέ Π-Θ”)!..

Ο δεδηλωμένος αντι-Ολυμπιακός βάζελος Τσίπρας έδωσε τίτλους στον Μπάουκ έναντι της “βούβας” των οπαδών του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και ο Κ.Κ.Μ. έσωσε με προεδρικό… διάταγμα τον Μπάουκ από την Β’ Εθνική, στην βρώμικη υπόθεση της πολυ-ιδιοκτησίας του με την Ξάνθη, του… γκαρσόν Καλπαζίδη, ανηψιού του Σαββίδη, κλπ, κλπ, κλπ!..

Κουράστηκα όμως! Θα ήθελα σελίδες επί σελίδων, για να αναφερθώ στις βρωμιές του Χουντο-συριζαίϊκου ισχυρότατου παρακράτους στο ποδόσφαιρο και πάλι “εξ απαλών ονύχων”, ήτοι επιφανειακά και δεν δύναμαι!..

Η Κούλα, αφού ούτε χθες δεν κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μάλλον δεν θα τον κερδίσει ποτέ ξανά!..

Ο υψηλόφρων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως αποφάσισε και το Δ.Σ. της Ομάδος, θα συνεχίσει να πολεμάει μέσα στο Γήπεδο, με τους “ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ” της… “ΚΑΜΟΡΑ-εξυγίανσης” και αργά ή γρήγορα θα ξανακαθήσει στον Θρόνο του, απ’ τον οποίον φυσικά ακόμα δεν έχει φύγει ή ορθότερα… εκτοπιστεί!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-