ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ “ΤΕΜΠΩΝ”!..

Φίλοι μου / μας!

“Πάμε” πάλι!

Πρόταση μομφής… λέει, κατά της Κ-Β!

Ποιοί; Οι του λεγόμενου… “Δημοκρατικού Τόξου”, όπως έλεγαν, μέχρι που κάποιος “δικός”-τους, με λίγο παραπάνω μυαλό, τους διόρθωσε με το… “Προοδευτικού Δημοκρατικού Τόξου”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

“Δείτε” τώρα παρακάτω τους… “προοδευτικούς”, στους οποίους… “χρυσό μετάλλιο” προοδευτισμού και δημοκρατικότητος παίρνουν πρωτίστως τα… παλαιολιθικά Κομμούνια, ενώ απ’ όλο αυτό το πολιτικό συνοθύλευμα που πιο κάτω περιγράφουμε, εξαιρείτο, σκοπίμως βεβαίως, του… “Δημοκρατικού Τόξου” η ΝΔούλα!..

Η ΝΔούλα δεν είναι ή έστω δεν ήταν γι’ αυτούς, μέχρι της αναφερθείσης… διορθώσεως, Κόμμα του “Δημοκρατικού Τόξου”, ενώ πχ το ΚΚΕ ή η “διεθνιστική πλατφόρμα Χαρίτση”, αχαχαχαχαχα, είναι!..

Η Ελλάδα, αγαπητοί, θα μπορούσε κάλλιστα να “αδελφοποιηθεί”, αχαχαχαχαχαχαχαχα, με την Β. Κορέα, αφού Κομμούνια στην Ευρώπη έχουμε κυρίως, αν όχι μόνον πλέον, στην Ελλάδα (“ΚΚΕ”), ενώ “καθαρό” / “ορθόδοξο” και μάλιστα πολύ σκληρό Κομμουνισμό στην Ασία, και όχι… μπασταρδεμένο και… δυτικοστραφή (sic), έχει μόνον η χώρα του Κιμ Γιουνγκ Ουν, την… δημοκρατία της οποίας προσωπικά ο Κος Κουτσούμπας έχει, κατά το παρελθόν, επαινέσει!..)!..

“Δείτε” τους λοιπόν παρακάτω τους… Κους του… “προοδευτικού δημοκρατικού τόξου”! “Πάμε”!

Ο ανύπαρκτος “Γιδογάμης” (“Σημιτο-εγγόνι”), του σημερινού τάχα μου ΠΑΣΟΚ,

οι διηρημένοι Διεθνιστές του μέχρι τώρα (!) “Σόρος-Σύριζα” (θα δούμε τί θα κάνει ο…”ιδιόμορφος” Κασσελάκης και θα σας ξαναπούμε σχετικώς, με το, αν “ναι” ή “όχι”, θα το “γυρίσει”, και “πώς”, και λίγο εθνικά το Κόμμα του Σόρος στην Πατρίδα μας, ο ΛΟΑΤΚΙ… “Μεσσίας εξ Αμερικής” και κατά δήλωσή του πρώην σύμβουλος του Α/Προέδρου “Γερο-Τζο”),

οι διεθνιστές της “Νέας Αριστεράς” (μαζί και ο φερόμενος ως πράκτορας της ΜΙ6 Θ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ)

και

ο… “Ρόλεξ” ΓΓ του… Περισσού, ο Κομμουνιστής μεγαλο-τσιφλικάς εκ Λαμίας Κουτσούμπας!

[Τα “Μαμούθ” / “Ορίτζιναλ” διεθνιστικά Κομμούνια, επειδή κυρίως θεωρούν ότι έχουν την πρωτοκαθεδρία στην Κομμουνιστική ιδελογία, και επειδή σήμερα έχουν κάπου ανάμεσα στα… αρχ… τους, αχαχαχαχαχα, τις όποιες… παλαιές σημερινές αμερικανο-CIA-ελεγχόμενες… αριστερές παραφυάδες… τους, (ειδικώς και μετά το συνέδριό τους για τα 100 χρόνια από τον θάνατο του… Θεού τους, του αρχισφαγέα δεκάδων εκ-ρίων ανθρώπων ΛΕΝΙΝ, ο κομμουνιστικός… εγωϊσμός των “Μαμούθ-ο-Κομμουνιών” του… “Προοδευτικού Δημοκρατικού Τόξου”, αχαχαχαχαχα, έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο), αλλά δυστυχώς (!) στο ίδιο σημείο του σώματός τους έχουν γραμμένο και τον “Γιδογάμη”, θα υπερψηφίσουν, αλλά δεν θα συνυπογράψουν την συγκεκριμένη πρόταση]!..

Κατά πάσα πιθανότητα θα τους ακολουθήσουν οι “ελαφρείς” “ΧουντοΣυριζαίοι της “Ελληνικής Λύσης” του για πολλά γέλια ντόπιου βοηθού, του Ρώσου πράκτορα Ι. Σαββίδη, Βελόπουλου, των “Χρυσαυγιτο-Σπαρτιατών” του Στίγγα και τέλος των “Αγίων” (μια εγχώρια μορφή της αγγλικής… Σαουθάμπτον “ένα πράγμα”, αχαχαχαχαχαχαχα), του Νατσιού!..

Προσοχή τώρα!

Όλοι οι παραπάνω, με πρώτους και κύριους τον “ΓΙΔΟΓΑΜΗ”, (που από της εκλογής του και μέχρι σήμερα δεν έχει αρθρώσει, ούτε καν, πολιτικό λόγο και όποτε τον βλέπουμε, μας έλεγε και μας λέει σταθερά και μόνον για τις “Υποκλοπές” και εδώ και έναν χρόνο για τα “Τέμπη” (για να μην τον αδικώ έχει βρει και αναφέρεται και στην… ακρίβεια του… Μητσοτάκη… , αχαχαχαχαχαχα) και τους Διεθνιστές των “Σόρος-Σύριζα” και “Νέας Αριστεράς”, που κύριο μόνιμο “εσωτερικό” (!) του Κόμματός τους “μότο” είναι το “Μπουρδελοποιείστε Την Χώρα”, κάτι στο οποίο στοχεύουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, είναι να “ρίξουν” την Κ-Β του Κ.Κ.Μ. και τίποτε άλλο, πέραν αυτού!

Όλοι αυτοί, με πρώτους τους “Συριζο-Σορίτες”, έχασαν σε εκλογές από την ΝΔούλα, κάνοντας “σημαία” τους και (!) τις υποκλοπές,

[που, βλέποντας τί γινόταν ή τί είχε γίνει στον υπόλοιπο Κόσμο μ’ αυτές, έξυπνα τους υπέδειξε να τις χρησιμοποιήσουν, ως αποτελεσματικό πολιτικό επιθετικό όπλο, ο… “ήρωας” πρώην Αξκός – Πράκτορας της “ΕΥΠ”, “φίλος” της εδώ Α/Πρεσβείας, αλλά και παλαιός φίλος των Ισραηλινών, υπόδειξη ή εισήγηση στο πλαίσιο μιας τυπικής συνέχειας της “Χουντο-Συριζαίϊκης” συμμαχίας “Σόρος-Τσίπρα – Καμμένου”, αλλά και διότι το υποτιθέμενο Νεοδημοκρατικό αφεντικό του ήθελε -όπως και θέλει (!)- να “ρίξει” από την εξουσία τον Κ.Κ.Μ., παρουσιαζόμενος βεβαίως πάντα ως ΝΔούλης και δη ως Καραμανλικός… “Τίγρης”, αφού οι “δουλειές” “έτρεχαν” καλύτερα με το Κόμμα του “ΧουντΑλέξη”!..

Οι υποκλοπές απασχόλησαν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο,  περισσότερες από 250 χώρες παγκοσμίως, χώρες που “έπεσαν θύμα” τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και μέθοδο, αλλά που μόνον στην Ελλάδα ζητήθηκε και ζητείται ακόμα, και επιτακτικά μάλιστα, η πτώση της Κ-Β για αυτές! Να πούμε, παρ’ όλα αυτά, πως το θέμα είναι στην ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και εμείς θα αναμένουμε να δούμε τί, αυτή και μόνον (!), τελικώς θα πει, τί θα συμπεράνει! Για το θέμα ασχοληθήκαμε στο “σάϊτ” μας / σας επί μακρόν και μπορείτε να “βολτάρετε” και να θυμηθείτε και πάλι το τί γράφαμε, το ποιά ήταν και παραμένει η σχετική με το θέμα θέση μας],

έχασαν και πιο πριν εκλογές από την ΝΔ, το 2019, έχοντας τότε κάνει “σημαία” τους την “ΝΟΒΑΡΤΙΣ”, που, ως υπαρκτό βεβαίως σκάνδαλο, άκρως πονηρά, το… “αφιέρωσαν” όλο (!!!) μόνον (!!!) στους ΝΔούληδες και σε 1,2 “ΚΙΝΑΛΙΤΕΣ” τότε πολιτικούς τους αντιπάλους, με πρώτον (εκ των τότε “ΚΙΝΑΛ-ιτών”) τον Κο Α. Λοβέρδο, προκειμένου, (όπως το βαθύ “Σόρος-Σύριζα” Κόμμα του… Πολλάκη ήθελε, φανατικά ζητούσε και είχε επιβάλλει στον “ΧουντΑλέξη”), να τους στείλει όλους στην Φυλακή, κάτι που τελικώς δεν κατάφερε, ακολούθως η Δικαιοσύνη απεφάνθη, ενώ -σημειωτέον (!)- προσφάτως και σε μια δημόσια… εξομολόγησή του, σε εκδήλωση για τα 50 χρόνια της μεταπολιτευτικής μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της ε/φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ο “ΧουντΑλέξης” ζήτησε, εμμέσως πλην σαφώς, συγγνώμη (!..), 

έχασαν βεβαίως και εκλογές από την ΝΔούλα και με παράλληλη “σημαία” των υποκλοπών τα “Τέμπη”, το 2023, λίγο μετά από το τραγικό δυστύχημα, “Τέμπη” που και πάλι επαναφέρουν τώρα, ελλείψει πολιτικού προγράμματος και αυτοί, αλλά και οι άλλοι πολιτικοί… παρίες, άσχετοι και φιλο-καναπέδες καλοπερασάκηδες Σορος-παραλήδες (!) της Αντιπολιτεύσεως, ελπίζοντας να ανεβάσουν τα πολιτικά ποσοστά τους, κάποια λίγα βεβαίως, “επί τοις εκατό”, ποσοστά!.. (Την ακρίβεια… Μητσοτάκη, όπως την λένε, μετά που οι αγροτικές ευρωπαϊκές κινητοποιήσεις, που όλοι είδαμε προ καιρού στα Τ/Ο Κανάλια μας, κατέδειξαν με απόλυτη σαφήνεια στους Έλληνες των… επιδομάτων του… Μητσοτάκη, το τί γίνεται σήμερα στην Ευρώπη από πλευράς οικονομίας και το “πώς”, αλλά και το “πόσο” σκληρά ζει εκεί ο κοσμάκης, την άφησαν για λίγο, βάζοντάς την προσωρινώς στο “Αρχείο”)!..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΚΟΡΠΟΥΣΑΝ “ΜΙΑ ΖΩΗ” ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ, ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ* ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ (!!!) ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!..

ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ “ΕΘΝΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ” ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΑΝΕ (ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ!!!) ΓΙΑ “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,

[ΑΥΤΟΙ ΟΙ… “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ” “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΤΙ Η ΝΥΝ ΡΟΥΜΑΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ – ΔΥΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΙΗΣΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ… ΤΡΕΛΛΑ ΟΦΙΚΙΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ…), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ “ΡΙΞΕΙ”, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ Κ-Β ΜΑΣ],

ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ” ΕΠΙ Κ.Κ.Μ., ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ (ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ), ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ, ΤΟ 2015, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΝΑΙ”, “ΟΧΙ”, ΚΛΠ!

ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ “ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ” “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΚΑΙ “ΑΝΟΙΚΤΑ” ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ! ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙ Κ.Κ.Μ. “ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”!..

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”, ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ “ΤΟ ΧΕΡΙ” ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ), “ΧΕΡΙ” ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ, ΤΟ… ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ** ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ… “ΕΘΝΑΡΧΗ” (SİC) Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΧΡΙΑ!..

*  Και μετά ενοχλήθηκε ο μεγάλος… Δημοκράτης και ρήτορας… Τισίας (sic) του Κόμματος του διεθνούς αρχι-ρουφιάνου Σόρος, (και κάποτε… οικογενειακού συνεργάτη των ΝΑΖΙ), στην χώρα μας, Κος ΦΑΜΕΛΟΣ, που ο Κος ΦΛΩΡΙΔΗΣ αναφερόμενος στην Βουλή (27-03-2024) σ’ αυτούς, μίλησε για αριστερόστροφο Φασισμό, λέγοντας, ο Κος ΦΑΜΕΛΟΣ, πως ο Κος Υπουργός ξεπέρασε και τον Κο Βορίδη, γενόμενος ακρο-δεξιός, κλπ, κλπ, κλπ!

Ναι! Τόλμησε ο ΦΑΜΕΛΟΣ να αμφισβητήσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και το ΗΘΟΣ ποιού; Του ΦΛΩΡΙΔΗ, επειδή τους είπε κατάμουτρα την αλήθεια, (διότι δεν έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο από άλλους, που τους φοβούνται, λόγω του… ακτιβιστικού και λοιπού Παρακράτους τους…), ένας ΦΑΜΕΛΟΣ που ούτε σε κάποια εκ των τριχών των όρχεων του ΦΛΩΡΙΔΗ  δεν μπορεί να του μοιάσει!..

ΦΛΩΡΙΔΗΣ: Να θυμάστε! Διαβάστε παρακάτω:

Ό,ΤΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ), Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΩΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑ “ΤΣΙΜΠΑΕΙ” ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΟΝΗΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ (!!!) ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΟ, ΠΡΩΗΝ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ (“ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”), ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ (ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΗ)!

ΡΕ ΣΥ ΦΑΜΕΛΕ! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ “ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ” ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, Ε; ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1945 – 1949, ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ”!.. ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ “Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ, ΚΛΠ”!..

ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΡΕ!.. 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ, ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ!.. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ… ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ “ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΩΣ, “ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ”, ΚΛΠ!.. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ!..

** ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο… “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ… ΔΕΝΔΡΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ / ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

Πριν… “κλείσουμε”! 

Για την ταμπακιέρα, ήτοι για τα Τέμπη, “2 λόγια” και πάλι! Διαβάστε! 

α. Τα “ΤΕΜΠΗ” δεν είναι έγκλημα, αλλά ένα ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, όπως ακριβώς ήταν και το ΜΑΤΙ και η ΜΑΝΤΡΑ!.. 

β. Το ΜΑΤΙ, όπως εμείς πιστεύουμε, ήταν παράπλευρη… ζημία, του, κατά πάσα πιθανότητα, τουρκικού τότε “σαμποτάζ” (“ΜΙΤ”) στην Πεντέλη, κλπ, κλπ, κλπ! Έχουμε γράψει αναλυτικά και συνεχώς για την “ΜΙΤ” και τον στραγγαλισμό του ε/”Στρατηγικού Κέντρου’!..

Τα “ΤΕΜΠΗ” άραγε ήταν “σαμποτάζ”; Έχουμε γράψει σχετικώς και με πλήρη έκθεση των σκέψεών μας! ΑΝ “ΝΑΙ”, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΗΤΑΝ “ΕΓΚΛΗΜΑ”!.. 

Η “ΕΥΠ” ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΈ ΤΊ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣ Π-Θ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΑΤΙ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΤΕΜΠΗ”; (Εμείς έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ για τους πιθανούς εμπλεκόμενους, σε ένα πιθανό “σαμποτάζ” και για τις 2… τραγωδίες)!..

γ. “Συγκάλυψη” σημαίνει ότι, κάτι ή πολλά, θέλει κάποιος να κρύψει! Πείτε μας ποιά είναι αυτά, Κοι της… μομφής, αχαχαχαχαχαχα και θα σας… ψηφίσουμε!

Τί δεν μάθαμε, και μάλιστα… προδικαστικά; Αν είναι ποτέ δυνατόν και όμως, διότι εδώ είναι… Ελλάδα!

Δεν μάθαμε για τα χημικά της εμπορικής αμαξοστοιχίας που προκάλεσαν την έκρηξη, όπως ελέχθη, και που έκαψαν αρκετά από τα θύματα;

Δεν μάθαμε ότι το περίφημο μπάζωμα ήταν τελικώς στρώση από χαλίκι, ώστε να δουλέψουν οι γερανοί, κλπ, κλπ, κλπ;

Δεν μάθαμε ακόμα, και μας “σηκώθηκε η τρίχα”, πως από κάτω από την θέση του δυστυχήματος περνάει ο αγωγός φυσικού αερίου και πως φτηνά την γλυτώσαμε και δεν (!) θρηνήσαμε την καταστροφή μιας ολόκληρης πόλεως, της Λάρισας και τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων, αφού τα πιθανώς χυμένα στο έδαφος χημικά θα μπορούσαν εύκολα, πχ με μια καύτρα ενός τσιγάρου ή δεν ξέρω πως αλλιώς, να ανατίναζαν και τον αγωγό, η ανατίναξη του οποίου θα σήμαινε… ντόμινο Κ/Φ;

δ. Η Δικαιοσύνη, η οποία θα πρέπει να τα ψάξει όλα και πιστεύουμε πως θα το πράξει, θα μας πει και για το νόμιμο ή μη της μεταφοράς του φορτίου της εμπορικής αμαξοστοιχίας, όπως και τον πιθανό σκοπό της μεταφοράς τους, τον ιδιοκτήτη τους, κλπ, κλπ, κλπ και τελικώς σχετικώς θα δικάσει, αν έτσι κρίνει!..

ε. Έτσι, όπως έχει συμβεί το γεγονός, η ευθύνη είναι του… εκτελεστή, του φυσικού αυτουργού της πράξεως και αυτός είναι ο Σταθμάρχης! Ηθικός αυτουργός είναι το ε/Κράτος και σε μεγάλο βάθος χρόνου πίσω και όχι μόνον ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, διότι οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι ήσαν και παραμένουν, 10ετίες τώρα, “ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ”, (ούτε καν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ), έρμαιο των συνδικάτων και των συνδικαλιστών, περιουσία όχι του ε/λαού, αλλά έμμεσο ΛΑΦΥΡΟ του ΚΚΕ, ένα στην Ελλάδα “Κομμουνιστικό… Χαλιφάτο”!.. Όπως ακριβώς το (ξανά) διαβάζετε!..

Τέλος, το να συζητείται απλώς η μη υλοποίηση της συμβάσεως “717” είναι μια “ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ” του λαού μας και ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!..

στ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, όπως είχαμε εξ αρχής γράψει, θα έπρεπε να παραιτηθεί (το έπραξε), ο Κ.Κ.Μ. να μην τον έβαζε στα ψηφοδέλτια με προσωπική παρέμβαση – αίτημα του ιδίου του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, (αυτό δεν συνέβη), ο οποίος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ως… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, (τουλάχιστον όπως διατείνονται οι ίδιοι για το ήθος τους), θα έπρεπε αμέσως να πει:

“ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, ΩΣ Ο ΟΙΚΕΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ, ΑΣΘΜΕΝΩΣ (!) ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ”!

Αυτά δεν είχαμε γράψει τότε ή κάνουμε λάθος; Όχι, δεν κάνουμε λάθος! Αυτά είχαμε γράψει και προτείνει μάλιστα στον Κ.Κ.Μ.!.. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣ Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!..

ζ. Ο “Σόρος-Σύριζα” θέλει να μιλήσει, μετά από την νέα επερχόμενη ήττα του στις επικείμενες Ευρωεκλογές, για νοθευμένες (sic) εκλογές, αμφισβητώντας τα πάντα και τους πάντες, στο πλαίσιο της διεθνιστικής γραμμής και τακτικής του να ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!..

η. Ο “Σόρος-Σύριζα” θέλει ΕΝΟΧΟ τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (και χωρίς δίκη ακόμα, αν γινόταν), για να… ισοφαρίσει τους ΠΑΠΠΑ (13-0) και ΠΑΠΑΓΕΛΛΟΠΟΥΛΟ, έχοντας μετά να λέει… , για ένα ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ Ε/ΔΕΞΙΑ!..

θ. Ο Καραμανλής στην Βουλή ΔΕΝ (!) ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, ερωτηθείς για την ασφάλεια των ε/σιδηροδρόμων, στους ε/σιδηροδρόμους, κλπ, αλλά ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (!) η (ΔΙΑΖ) ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ), ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!..

ι.. Περί οικονομικών συμφερόντων και δη ΜΑΡΙΝΑΚΗ που θέλει τάχα να “ρίξει” τον Κ.Κ.Μ. είναι ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΠΑΡΙΕΣ, Κοι της ΝΔ!

Ο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΜΗΝΗ ΤΩΝ 6 ΣΧΕΔΟΝ ΕΚ-ΡΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΗΝΗ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!..

ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΣΟΚΟ “ΓΙΔΟΓΑΜΗ”, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ… “ΛΟΑΤΚΙ”, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΖΗΤΕΙ… “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΌΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑ “ΡΟΛΕΞ-ΑΚΙΑ”, ΚΛΠ, ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!

ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ Κ-Β ΣΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ, ΣΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ, ΑΝ ΓΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ή ΕΣΤΩ ΜΕΙΔΙΑΤΕ ΤΩΡΑ!.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ!

Και ρωτάμε τώρα εσάς, Κε Π-Θγέ, αλλά και εσάς… δίμετρε εκπρόσωπε της ΝΔούλας, Κε ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Ο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ, Η(ΔΙΑΖ) ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο… ΟΜΙΛΟΣ (SİC) ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΙ Ε/Φ ΣΑΝ ΤΗΝ “ΕΣΤΙΑ”, ΣΑΝ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ… ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ “ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ”, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ “ΓΕΝΕΕΣ 14”; ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 2, 3 ΑΥΤΑ ΕΝΤΥΠΑ!..

ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΈ, ΜΗΠΩΣ, ΔΙ’ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΩΝ, ΜΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (!!!), ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ “ΡΙΞΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-Β;

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ… “ΤΙΓΡΕΙΣ” ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ… Ε/”ΖΟΥΓΚΛΑΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, “ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ” ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ… ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ Ε/ΛΑΟΥ;

ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΕ Π-Θ, ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΤΊ ΕΓΙΝΕ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΟΥΝΤΑΛΕΞΗΚΑΜΜΕΝΟΥ“ΤΙΓΡΗ”, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ… , ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚ-ΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ; 

ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΧ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! “ΠΕΣ, ΡΕ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ “ΝΟΥΡ 1″ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Π-Θ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ”; 

Τελικώς, Κε Π-Θ, αντί για τον Πρόεδρό μας, μήπως “πίσω” από τον δημ/φο, Κον ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ και το πράγματι ΥΠΟΠΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΆ ΤΟΥ στο Κυριακάτικο “ΒΗΜΑ”, [αφού το θέμα από πέρυσι είχε επιλυθεί (βλέπε “Κρατική TV”)], θα πρέπει να “δείτε”, μήπως υπάρχει ένας των Κων ΣΑΜΑΡΑ – Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, οι οποίοι θα ήθελαν να τους προτείνατε για ΠτΔ ή έστω πως υπάρχει κάτι άλλο και πάντως όχι κάτι σχετικό με τον Πρόεδρό μας;

Πιστεύετε πραγματικώς, εσείς (!), ο κατά κοινή ομολογία εξαιρετικά ΟΞΥΝΟΥΣ, πως υπάρχει Έλληνας Μεγαλο-Επχ-τίας, Εφοπλιστής, κλπ, που θα συνεργαζόταν, ακόμα και σε μια βρωμιά, σαν πχ αυτήν που ο Κος εκπρόσωπος ανέφερε και τώρα διαλαμβανόμαστε εδώ, με έναν σαν τον Κο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, εντυπωσιακά “ΛΙΓΟ” και μάλιστα “ΛΙΓΟ” συνολικά εξεταζόμενο;

ΑΛΛΆ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο “ΔΙΜΕΤΡΟΣ”, ΣΙΓΟΥΡΑ (ΘΑ) ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!..

ια. Από την Βουλή, όταν συζητήθηκε τις προάλλες το θέμα των “ΤΕΜΠΩΝ” (τα πορίσματα των Κομμάτων και της “Εξεταστικής Επιτροπής” της Βουλής), δεν έλλειπε μόνον ο Π-Θ, αλλά σχεδόν και οι 300 της Βουλής, ψεύτες και διαστροφείς διεθνιστές!..

ιβ. Πίσω από αριθμό οικογενειών θυμάτων των “ΤΕΜΠΩΝ” είναι 1000% ο “ΣΌΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!.. Εδώ έφτασε ο χαροκαμμένος πατέρας ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΣ να πει ότι δεν θέλει να τιμωρηθεί ο Σταθμάρχης, αλλά μόνον ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! (“Αρκεί να πάει Φυλακή ο Καραμανλής“)!.. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε/ΒΟΥΛΗΣ!

ΟΜΟΝΟΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ “ΤΕΜΠΗ” ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ή ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΑΠΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ… ΕΛΕΓΧΟΥ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ε, ΤΊ ΛΕΤΕ;

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-