ΤΑ… ΤΕΜΠΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!.. (Ανανεωμένο)!..

Φίλοι μου / μας!

Θρηνούμε σήμερα τον χαμό συνανθρώπων μας, μετά από ένα, κατά την άποψή μας, πολύ περίεργο(!) σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ώρες πριν ο Π-Θ μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματός του και -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- θα επισκεπτόταν και το νέο εκεί “Κέντρο Ελέγχου Τρένων”!..

[Αυτό ακούσαμε στο “ΑΡΤ ΤV” (01-03-2023) να λέει ο Γ. Καρατζαφέρης, ένα Κανάλι το οποίο ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” το κατέστησε μη πανελληνίου εμβελείας, αφού αυτό τότε δεν πλήρωσε ή δεν είχε να πληρώσει τον άρτι καταδικασθέντα Κο… Παππά ή αλλιώς Κο… “13-0”, (το “13-0” θυμίζει και τις… πρακτόρικες, … “τρόπον τινά”, ταινίες του πολύ μεγάλου ηθοποιού μας Θ. Βέγγου, αχαχαχαχαχαχα) ή κατά παραφθορά της ρήσεως του τεράστιου Έλληνος, ΠΑΣΟΚτζή και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αλέφαντου, “Καλώς τα… 13-0“, ο οποίος Κος Παππάς, επίσης, όλως… τυχαίως, αλλά και πολύ… περιέργως(!!!), παρουσιάστηκε στα Τέμπη ως ουρά του “Κλεφτοκοτά”, ήτοι πίσω από τον Αρχηγό του, ως ο σκιώδης Υπ. Μεταφορών]!..

Αρχικώς:

ΕΙΘΕ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ(!!!)

ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ(!!!) ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ

ΟΛΩΝ

ΟΣΩΝ

ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ

“ΕΦΥΓΑΝ”!

Αγαπητοί!

1. Δεν είμαστε οι κατάλληλοι να αναφερθούμε στα “πώς” και στα “γιατί” του υπόψη δυστυχήματος!

Όμως, και πάντα με βάση τα όσα ακούσαμε και είδαμε και εμείς στην τηλεόραση από τα διάφορα Κανάλια, θέλουμε να επισημάνουμε (με παράλληλο σχολιασμό, όπου κρίναμε), τα εξής:

α.  Το 1999 είχαμε τους σεισμούς, πρώτα στην Τουρκία και ακολούθως στην Ελλάδα! STOP!

β. Σήμερα, το 2023, είχαμε τους σεισμούς και πάλι στην Τουρκία και “μετ’ ου πολύ” το φοβερό στην… σύλληψή του (εννοώ φοβερό “και να το σκεφτεί κανείς ακόμα”), τραγικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών, ενώ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ (!) πως σχεδόν καθημερινά έχουμε μικροσεισμούς σε όλη την χώρα, (ηπειρωτική και νησιωτική), λες και κάποιος ή κάποιοι… πυροβολούν… επιστημονικά την Ελλάδα, προσπαθώντας να πετύχουν ήΠΡΟΣΟΧΗ(!) να… οδηγήσουν τα… πυρά τους στον κύριο στόχο τους (;), που μοιάζει να είναι η πόλη των Αθηνών!..

Αυτό το γράφω, διότι σημειώνω ότι οι σεισμοί, που… διαβάζω και είχαμε το τελευταίο διάστημα, ήταν, με σειρά, στην Εύβοια, στην Θήβα, στην Λακωνία, στην Κορινθία, (λες και κάποιος προσπαθεί να τους φέρει όλο και πιο κοντά στην Πρωτεύουσα, αφού όλο και πιο πολύ αυτή μοιάζει να… αγγίζεται), αλλά βεβαίως και στην Καστοριά, στην Κάσο, κλπ!.. Έχουμε γενικώς τους τελευταίους μήνες μια μεγάλη σεισμική στην Πατρίδα μας ακολουθία, όχι μεγάλων εντάσεων, αλλά σχετικώς… αξιόλογων και αξιοσημείωτων!

Με αφορμή τους σεισμούς στην Τουρκία φέτος, είχαμε αναφερθεί εδώ στον “Ε.Θ.” στις “θεωρίες συνωμοσίας” που ήδη “έπαιξαν” στην γείτονα χώρα, και οι οποίες ήθελαν τις Η.Π.Α. και ένα συγκεκριμένο “Κέντρο” τους (στην Αλάσκα, αν δεν απατώμαι), να είναι σε θέση να ενεργοποιήσει όλα τα… “ανά τους αιώνες” δημιουργηθέντα και από τους επιστήμονες εντοπισθέντα… “λάθη” (sic) της Γης, όπως πχ είναι τα διάφορα ρήγματα της Γης, σαν αυτό που… ευθύνεται για την τεράστια, και πάλι μετά το 1999, Κ/Φ στην Τουρκία, ένα ρήγμα σαν αυτό που πχ διατρέχει, ερχόμενο από την Κ. Ασία, την Β. Τουρκία και φθάνει στην Πόλη, σαν αυτό της Πόλεως και των Στενών Βοσπόρου και Δαρδανελίων, που είναι συνέχεια του προηγουμένου, κλπ!..

Έχουμε δηλαδή το αμερικανικό αυτό… “Κέντρο” και πάντα κατ’ αυτήν την “θεωρία συνωμοσίας” να λειτουργεί και(!) σαν όργανο εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α., πλην των λοιπών κανονικών του καθηκόντων και αποστολών, αν δεχθούμε φυσικά την ύπαρξη… συνωμοσίας!..

Να πούμε εδώ ότι

(1)

Οι Αρχαίοι μας πρόγονοι “μιλούσαν” και εξέταζαν το τρίγωνο “Δήλος – Δελφοί* – Κων-πολη”, έχοντας αποδείξει(!) πως τα καιρικά και γεωλογικά, εμφανιζόμενα σ’ αυτό, φαινόμενα είναι μεταξύ τους αλληλένδετα, (πως πρόκειται δηλαδή ουσιαστικά για έναν κοινό γεω-χώρο), κάτι που σημαίνει πως αν γινόταν / γίνει πχ καιρικά κάτι στην Πόλη και στα Στενά, τότε χρονικά σχεδόν αμέσως μετά, το ίδιο φαινόμενο θα γινόταν / θα γίνει και στην υπόλοιπη… επιφάνεια του τριγώνου αυτού, κλπ!..

-/-

* Οι Δελφοί εθεωρούντο από τους Αρχαίους ο “Ομφαλός της Γης”! Κάποια άλλη στιγμή θα πούμε και το “γιατί”!..

Όπως θα “μιλήσουμε” και το “γιατί” οι Αρχαίοι Μεγαρείς με τον γνωστό ΒΥΖΑΝΤΑ πήγαν και έκτισαν στην επτάλοφο περιοχή, στον σημερινό Βόσπορο, πόλη,  ήτοι την πραγματική μας πρωτεύουσα την Κων-πολη, την Πόλη που ουσιαστικά πρόκειται για “το κέντρο, του κέντρου της Γης” (δηλαδή της Μεσογείου, … “εν… πνευματική εκτάσει”), γεγονός που προσδίδει στην Κων-πολη και τον χαρακτήρα της παγκοσμίου Πρωτευούσης!

Θα αναρωτηθούμε τέλος και στο “κατά πόσο” και “πώς” οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν επηρεαστεί επιστημονικά και όχι μόνον γεωπολιτικο-οικονομικά και από την θέση της Τροίας / του Ιλίου, όπου πρωτύτερα είχαν εναντίον της / του εκστρατεύσει, κατά το έπος πάντα του Ομήρου “ΙΛΙΑΔΑ”!.. (Τέλος αστερίσκου).

-/-

Από την παραπάνω παράγραφο τεκμαίρεται πως ένας σεισμός πχ στα Δαρδανέλια, θα πρέπει να αναμένεται πως θα… έρθει μετά, πχ και στην Αθήνα και σίγουρα σε μια περιοχή της επιφανείας του παραπάνω τριγώνου! Το 1999 αυτό έγινε!.. Ο φετινός (2023) σεισμός στην Τουρκία δεν είναι μέσα στο τρίγωνο αυτό, ενώ το ρήγμα, ερχόμενο και αυτό γεωγραφικά από την Κ. Ασία, έφθασε στην ΝΑ και Ν. Τουρκία και κατά τους επιστήμονες… “κινδυνεύει” πχ η θαλάσσια περιοχή Βως της Κύπρου, η Κύπρος, κλπ!

Σε εμάς δεν ήρθε κανείς σεισμός μετά από την Τουρκία φέτος, (τουλάχιστον ακόμα / “who knows”? / Only our God!..), αλλά το περίπου… ισοδύναμο των… επιστημόνων του Χάρβαρντ έλαβε χώρα με το σημερινό δυστύχημα στα Τέμπη, υπερβολικά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα, όπως και να το εξετάσει κάποιος!..

(2)

– Να θυμίσουμε επίσης και πάλι την λεγόμενη αμερικανική “Θεωρία του Χάρβαρντ”, σύμφωνα με την οποία σε έναν πόλεμο 2 χωρών (και τυχόν συμμάχων τους στον ίδιο πόλεμο), που “ει δυνατόν” θα πρέπει να… “κατευθύνεται” από τις Η.Π.Α. σύμφωνα με τις γεωπολιτικές και άλλες θελήσεις της, δεν(!) θα πρέπει να έχει απόλυτο νικητή, ώστε μετά από τον όποιο πόλεμο, στις διαπραγματεύσεις να μην δύναται ο νικητής να το “παίζει”… μπερεκέτης, ακόμα και… εκβιαστής (απέναντι στην θέληση της Υπερδύναμης πάντα) στα αιτήματά του!..

– Το ίδιο όμως θα πρέπει να γίνεται, για μια σειρά και πάλι από λόγους, και σε διάφορα μεγάλα γεγονότα, όπως πχ φυσικών Κ/Φ, κλπ, και στην ειρήνη, ανάμεσα σε 2 χώρες που… “αλληλοτρώγονται”, ώστε και πάλι να μην το “παίζει” και στην περίπτωση αυτή “μάγκας”, “καβλάντης”, και ό,τι άλλο σχετικό, η χώρα που δεν είχε θέμα, με την χώρα – αντίπαλό της, που είχε το μείζον θέμα και πρόβλημα!..

Πρόκειται δηλαδή για μια πολύ περίεργη και πάλι “πολιτική περίπου… ισορροπίας” 2 ή και περισσοτέρων αντιμαχομένων πλευρών, με ρυθμιστή πάντοτε του… παιχνιδιού τον γεωπολιτικό “επικυρίαρχο”, λέγε με Η.Π.Α.!.. Έτσι, και παραδειγματικά, όχι μόνον πχ ο Κος Δένδιας θα συμπονέσει τον… εχθρό του Τούρκο (έγινε με τον σεισμό στην ΝΑ και Ν. Τουρκία), αλλά και ο Κος Τσαβούσογλου θα συμπονέσει τον Έλληνα… εχθρό του! (Έγινε με το μείζον δυστύχημα στα Τέμπη και τον ευχαριστούμε)!

2. Ένας που διαβάζει τα παραπάνω θα οδηγηθεί ίσως, προχείρως βεβαίως, να πει, πχ “ο γράφων εδώ συνωμοσιολογεί και για τις Η.Π.Α., όπως κάνει, κατά την άποψή μας, και για τον “Σόρος-Σύριζα”, όταν γράφει γι’ αυτόν”!

– Από “πρώτης όψεως” θα είχε δίκιο να το πει αυτό!

– Όμως! Υπάρχει ένα όμως! Διαβάστε!

– Επειδή είμαστε εκπαιδευμένοι και τέλος πάντων έχουμε ένα επίπεδο, (μην παρεξηγήσετε την οίησή μας), έχουμε μάθει ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ!

– Επομένως, όπως αντιλαμβάνεστε, όντας “ΑΓΓΕΛΟΙ” των “Πληροφοριών – Ασφαλείας” του ε/ΥΠΕΞ, όσα σας εκθέσαμε στην πιο πάνω παράγραφο 1 και τα οποία θα μπορούσαν να εκληφθούν ως… συνωμοσιολογικά, είναι απλώς… ακούσματα και… αναγνώσεις μας, τις οποίες χρησιμοποιούμε ως δεδομένο υλικό, στα όποια… σενάρια, (που γράφαμε τις προάλλες προς τον Κο Παπαφλωράτο, θα θυμάστε), αλλά και εκτιμήσεις που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε, στην προσπάθειά μας να… ερευνήσουμε το μέλλον μας και μέλλον γενικότερα, προσπαθώντας, με έναν τρόπο, να μπούμε και στο μυαλό αυτών που -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- όντας Όργανα των όποιων Υπερδυνάμεων του Πλανήτη μας, και πάλι ΠΡΟΣΟΧΗ(!), ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ(!!!) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! (Παρακαλώ εδώ τους επαγγελματίες να ασχοληθούν… εγκεφαλικά με την φράση “Δημιουργούν Πληροφορίες”)!

Συνεπώς “μακράν ημών” η όποια, έστω και… μομφή, κατηγορία αποδοχής εκ μέρους μας των -γενικώς- κυκλοφορούντων “θεωριών συνωμοσίας”!

Απ’ την άλλη όμως θα συμφωνήσετε στο ότι οφείλουμε (!) / είμαστε υποχρεωμένοι (!) να διαβάζουμε τα πάντα, ώστε να έχουμε ισχυρή… τροφή στις αποθήκες… του μυαλού μας, κατά τις όποιες / διάφορες… συνδυαστικές αναλύσεις μας, όταν και όπου αυτές απαιτούνται!

– Σε ό,τι μάλιστα αφορά εμάς προσωπικά, ήμασταν εκείνοι που ΔΕΙΞΑΜΕ(!) (πείτε μας εγωϊστές, δεν μας πειράζει, άλλωστε τόσα έχουμε ακούσει), ΣΤΟΝ Ε/Π-Θ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟ 2019, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ” (υπό έναν όρο και μόνον που κατ΄εμάς θα τον υποχρέωνε να βγει απ’ αυτόν τον… δρόμο, θα θυμάστε την τότε αρθρογραφία μας, δεν μπορεί / “ΣΚΡΊΠΤΑ ΜΆΝΕΤ”), ενώ ΠΟΤΈ, λόγω χαρακτήρος, ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ, ΤΟ ΜΑΧΙΜΟ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ… ΠΩΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!!!..

– Άρα, πώς θα έρθουμε τώρα να κατηγορήσουμε τις Η.Π.Α. και μάλιστα… συνωμοσιολογικά; Πιστεύω λοιπόν πως εξηγηθήκαμε, πλέον!..

Φίλοι μου / μας!

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ(!) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ!

– ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ (SİC) ΜΑΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΤΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, ΕΝΑ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!.. *

* ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ “ΔΥΝΑΝΤΑΙ”… ΓΕΝΙΚΩΣ(!), ΟΙ ΤΟΥ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, “ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!

3. “Προχωράμε” λοιπόν!

Ο “Σόρος – Σύριζα” πούλησε, ως Κ-Β, την “Τρεν-ΟΣΕ” στους Ιταλούς. (Στην αντίστοιχη Ιταλική κρατική εταιρεία, με μορφή… ιδιωτικής επχ-σεως, αν δεν σφάλλω, έ;). Την πούλησε “Bir Para”, που λένε και οι Τούρκοι, (“για ένα κομμάτι ψωμί”, όπως λέμε εμείς), με 45 εκ-ρια Ευρώ, αν δεν απατώμαι, γενόμενη η εταιρεία πλέον “Ελληνικά Τρένα”!..

– Δεν θα ασχοληθώ με το παραπάνω, αφού άντε, έστω για μια φορά, “ας πάρουμε τα κομμάτια” του “Κλεφτοκοτά”, και να πούμε πως και γι’ αυτό “έφταιγαν” τα Μνημόνια, όπως πάντα λένε εκεί στο Κόμμα του! (Την οποία, ως έκφραση, όταν την ψελλίζετε εκεί στο Σόρος-Κόμμα, ρωτάμε, “δεν περιλαμβάνει και το δικό σας 3ο Μνημόνιο”);

– Αυτή η… Ι/κολο-εταιρεία δεν όφειλε να εξετάσει τα πάντα στον ΟΣΕ μας (άσχημα και όμορφα, καλά και κακά), και να επέμβει, ώστε, μετά και από πλήρη και ενδελεχή ενημέρωση και του Ε/Κράτους, ΝΑ ΕΔΙΝΕ/ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ; Τότε, γιατί τoν “δώσαμε” τον ΟΣΕ; Για να εκσυγχρονιστεί και για να γίνει… Ευρωπαϊκός δεν τον “δώσαμε”, όπως τουλάχιστον θέλω να πιστεύω;

Τί έκαναν λοιπόν οι Ιταλοί, όλο αυτό το διάστημα, από τότε που αγόρασαν τον ΟΣΕ, έστω αυτό το κομμάτι του που κατά το συμβόλαιο αγοράς πήραν, μέχρι και την ημέρα της θυσίας των Τεμπών;

ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ(!) ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ!

– Το σημερινό τραγικό γεγονός αποδεικνύει ευρύτερα πως οι Ιταλοί μας είχαν, όλο αυτό το διάστημα που κατέχουν την “Τρεν-ΟΣΕ”, “συνδεδεμένους απ΄ευθείας με… Ρώμη”!.. Το “γιατί” είναι ένα ερώτημα!

– Αν πούμε ότι μας είχαν… “συνδεδεμένους”, διότι δεν τους άφησαν να εργαστούν ή τους “σαμπόταραν” τα Κομμούνια (γνήσια και μεταλλαγμένα), που για 10ετίες τώρα ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ πρώτα τους ΣΕΚ και μετά και τον ΟΣΕ, ρωτάμε τους Ιταλούς αγοραστές και ιδιοκτήτες, αν ενημέρωσαν σχετικώς την προηγούμενη, αλλά και την παρούσα Κ-Β, όπως και ειδικότερα, αν τις ενημέρωσαν για όλα γενικώς τα θέματα που εντόπισαν στους σιδηροδρόμους μας, και κυρίως για τα χρονίζοντα θέματα ασφαλείας, αφού, όπως ακούσαμε, ακόμα, και παρά την Ιταλική… άφιξη, λειτουργούμε με… Κλειδούχους και μάλιστα χειρότερους και από τον ρολίστα – πρωταγωνιστή… Κλειδούχο ηθοποιό μας Μίμη ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, σ’ εκείνον τον περίφημο “Κόμβο” της… Θυμαριάς, στην γνωστή ταινία με τους τεράστιους Λογοθετίδη, Λιβυκού, Κωνσταντάρα, κλπ;

4. Ακολούθως!

Είναι δυνατόν να έχουμε, ως χώρα, ένα σχετικά μικρό και αυστηρά συγκεκριμένο σιδηροδρομικό δίκτυο, με έναν απολύτως κομβικό σταθμό, όπως είναι αυτός της πόλεως της Λάρισας και αυτός να αφήνεται σε έναν και μάλιστα μόνο του στην αρχή της υπόψη (νέας) ιδιότητός του, Σταθμάρχη, (διότι ήταν μόνος του, όπως φάνηκε), που, όπως ακούσαμε, από πρώην αχθοφόρος και επί 10 έτη στο… Υπ. Παιδείας, ως μετακλητός, επελέγη, εκπαιδεύτηκε για Σταθμάρχης και τελικώς έγινε, τοποθετούμενος στην σιδηροδρομικά… κρίσιμη Λάρισα και ξαναγράφω μόνος του, ενώ για ένα ικανό χρονικό διάστημα θα έπρεπε να είχε δίπλα του έναν παλαιό και έμπειρο, ώστε να μάθαινε και σε πραγματικές συνθήκες την δουλειά; (Το αυτό βεβαίως θα έπρεπε να συμβαίνει και όπου αλλού είχαμε ή έχουμε αλλαγές προσωπικού και μάλιστα σε τόσο κρίσιμες για την ασφάλεια του Κοσμάκη θέσεις – “πόστα”)!..

Ο… τύπος αυτός, [με το ρολόϊ του στο δεξί(!) του χέρι, (εκτός αν είναι αριστερόχειρας, οπότε δικαιολογείται κάτι τέτοιο, αλλά αν ήταν θα ήταν συνάμα και ιδιαιτέρως ευφυής, όπως λέγεται για όλους τους αριστερόχειρες, ενώ αυτός απεδείχθη ηλίθιος, αφού τελικώς θα καταλήξει και στις Φυλακές για χρόνια / εκτός αν το ρολόϊ του είναι “ΦΑΒΡ ΛΕ ΜΠΑ”, οπότε το ρολόϊ, όπως έλεγε εκείνη η παλιά διαφήμιση, φοριέται σαν κόσμημα στο δεξί χέρι, αχαχαχαχαχαχαχα)], απεδέχθη το λάθος του, όπως είπε!.. Και; “Το γεγενημένον, ουκ απογίγνεται”!.. (Και τί… γεγενημένον, έ);

Όλοι αυτοί οι… Κοι (και όχι μόνον στους Σιδηροδρόμους) εξετάζονται, όπως θα έπρεπε, και από Ιατρούς και κυρίως από Ψυχολόγους – Ψυχιάτρους;

5. Θέλουμε να πιστεύουμε ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ(!), πως πίσω από το τραγικό αυτό συμβάν

Yunanistan'da tren faciası: Miçotakis kazanın nedenini açıkladı

δεν(!!!) υπάρχει τίποτα άλλο, πονηρό και βρώμικο!.. Πιστεύουμε πως λειτούργησε, και μόνον, η… ΜΟΙΡΑ, το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ των Αρχαίων μας προγόνων!..

  • Δεν μπορούμε όμως να μην παρατηρήσουμε (και μόνον), πως:

α. Ο “Σόρος-Σύριζα”, με ό,τι έγινε, σχεδόν… “ισοφαρίζει” την ΝΔ για το Μάτι!

– “Πάλευε” – τρόπον τινά- όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο “Κλεφτοκοτάς” να πατσίσει, πχ με τις φωτιές που είχαμε τα Καλοκαίρια, το Μάτι, δημιουργώντας, τουλάχιστον, ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ με την ΝΔ, που υποτίθεται πως με το Μάτι, αλλά και με την Μάντρα, ήταν πολιτικά “καβάλα στο άλογο”, (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ), αν και δεκάδες φορές η ΝΔ τόνιζε πως κατηγορεί τον “Σόρος-Σύριζα” αυστηρά για την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ(!) των 2 αυτών κρίσεων και όχι γι’ αυτές – καθ’ αυτές τις φυσικές Κ/Φ, ήτοι την φωτιά στο Μάτι και την πλημμύρα στην Μάντρα, και τις τραγικές τεράστιες συνέπειές τους!..

β. Το συμβάν στα Τέμπη έγινε λίγο πριν από τις εκλογές, εκλογές που κατά πολλούς και σίγουρα κατά το “Σόρος-Κόμμα” κρίθηκαν το 2019 από την τραγωδία στο Μάτι!

Τώρα, γιατί να μην πιστεύουν εκεί στην Πλ. Κουμουνδούρου ότι τα… Τέμπη θα κρίνουν,  υπέρ τους όμως αυτήν την φορά, τις προσεχείς εκλογές μας;

[ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ, (ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ “ΣΚΛΗΡΗΣ” ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ,  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ, (ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/3 ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ), ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, ΣΧΕΔΙΑΣΕ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ ΑΥΤΟΣ(!), ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο… ΒΛΑΞ Κ.Κ.Μ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, Ο “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ”]!..

γ. Με τα… Τέμπη ξεχάστηκε αμέσως (“θάφτηκε”) το εσχάτως προκύψαν θέμα του ψευτο-νταή κλεφτο-νταβατζή Πολλάκη, που αν το σκεφτείτε, ως θέμα, αντικειμενικά, θα συμφωνήσετε πως ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”, (ένα θέμα που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αν δει κανείς και την υποστηρικτική θέση που έλαβαν για το «ΑΦΙΣΟ-“WANTED”» του Πολλάκη και οι περισσότεροι… σύντροφοί του στο Κόμμα / αν αυτό το έκανε κάποιος της ΝΔ, στην Ελλάδα θα γινόταν σεισμός 10 Ρίχτερ τουλάχιστον, χωρίς αμερικανική, από την Αλάσκα, … παρέμβαση, λέμε τώρα, “δίκην -υποτίθεται- αστείου”), θέμα ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!..

– Αξίζει επίσης κανείς να σημειώσει, [μιας και έχουμε αποδείξει στο “σάϊτ” μας την σχέση του “Κλεφτοκοτά” και των “ΔΙΚΏΝ ΤΟΥ”, με τους Χουντικούς, αλλά και με τους Νεο-Ναζί, σε επίπεδο συνεργασίας, προκειμένου να κυβερνούσε (όπως και έγινε), ο “Κλεφτοκοτάς”, αλλά και για να κυβερνήσει και πάλι], πως ο Πολλάκης πήρε την… αφίσα από το ¨σάϊτ¨ του Νεο-Ναζί Χίου, ο οποίος τον ανέφερε και αναφέρει, μετά από τα όσα ο… “Αψύς” είπε, κλπ, ως ΠΑΥΛΑΡΑ(!), γράφοντας για τον Βασιλο-Χουντικό πεθερό του Πολλάκη, κλπ!.. Τίποτε τυχαίο!..

δ. Ο ΟΣΕ είναι παραδοσιακά ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ… ΧΩΡΟΣ των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΓΝΗΣΙΩΝ (Κ.Κ.Ε.) και… ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ (“Σόρος-Σύριζα” – “ΜΕ.Ρ.Α. 25”, κλπ)!..

ε. Με το εκλογικό “κόντεμα” της Κ-Β του Κ.Κ.Μ., όπως κάποιοι και(!) εκτός Ελλάδος θα ήθελαν και στο οποίο ποντάρουν και αυτοί μετά τους “Σόρος-Συριζαίους”, μετά από ένα τέτοιο τρομερά τραγικό ανθρώπινο γεγονός, (ένα γεγονός ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η Κ-Β), θα έλθουν πιο κοντά στα τελικά τους εκλογικά ποσοστά η ΝΔ με τον “Κλεφτοκοτά”, και αυτό ίσως να ευνοεί έξωθεν της Ελλάδος “θελήσεις”*, αφού σε ό,τι έρχεται (ΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ… “ΧΑΡΒΑΡΝΤ”, σε επίπεδο ηγεσιών αυτήν την φορά, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ)!

* Αν έχουμε ειρήνη, τότε πχ(!) φέρεται ότι σύντομα θα οδηγηθούμε σε μια (προσχεδιασμένη) συνάντηση των ηγετών των χωρών της Α. Μεσογείου, με βάση κείμενο από παλιό σχέδιο της Α/Κ-Β (Ομπάμα / Μπάϊντεν), σχέδιο που ο νυν Α/Πρόεδρος επιθυμεί να προωθήσει, με παράλληλη θετική για τις Η.Π.Α. και τους… Ροκφέλερ των… Ανεμογεννητριών, εξέλιξη του Ρ-Ο πολέμου!.. (“Τρελαίνεται” η παρούσα Α/Ηγεσία σκεπτόμενη την πιθανότητα να αποτύχει, μετά από την “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ” και το… Ουκρανικό της -Ευρωπαϊκό- σχέδιο, κάτι που αν το είχε χειριστεί αλλιώς, εμείς λέμε πως σχεδόν σίγουρα θα είχε ήδη επιβληθεί στην ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΡΩΣΙΑ! Οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” όμως Αμερικανοί, παρ’ ότι δημοκράτες, δεν έχουν, όπως ίσως να ανέμενε κανείς, σε αντίθεση με τους “Ρεπουμπλικανούς”, “ευήκοα ώτα”, χαρακτηριζόμενοι από μια ιδιαιτέρως περίεργη πολιτική… ΟΙΗΣΗ και φανατισμό! Ας είναι όμως)!..

6. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ:

α. ΥΠΟΠΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ… ΤΕΜΠΗ! ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ! ΤΟΣΟ!..

β. Ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ Ε/Π-Θ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΥΘΜΙΑ! ΕΝΑΝ “ΑΡΧΙ-ΓΑΤΟ” ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΠΕΠΕΜΨΕ ή ΕΣΤΩ, ΔΕΝ ΤΟΝ “ΚΡΑΤΗΣΕ”, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΕΚΕΙΝΟΥ!..

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), ΚΑΙ ΕΠΙ Κ.Κ.Μ., ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ… ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΌΠΟΙΑ ΦΑΝΕΡΑ ή ΚΡΥΦΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ… ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ (SİC) “ΚΟΜΜΑΤΙ” ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΜΥ”!..

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ… ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ* Ο Ε/Π-Θ (ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ “ΜΙΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ” ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ… “ΓΕΡΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

-/-

* ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΟΗΣΕ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο Π-Θ, ΟΙ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Π-Θ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, “ΕΝ ΜΕΣΩ” ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΧ Ο ΝΕΟ -ΝΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΧΙΟΣ; (ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ “ΤΙΓΡΕ”… ΚΟΡΒΑΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΡΕ ΚΑΙ ΟΙ 2, Ή ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ); ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ… ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Π-Θ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ; (ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡ.)

-/-

ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΧ ΕΣΕΙΣ ΚΑ ΣΥΡΙΖΟ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΠΙΘΗΚΙΣΜΟΥ“; ΑΝΤΙΛΗΦΘHKATE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ-ΣΑΣ ΟΙ ΝΔ-ΟΥΛΗΔΕΣ “ΠΙΘΗΚΟΥΣ”, ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΔΗΛΟΥΜΕΝΟ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟ TOY ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”, ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΑΥΤΑ ΖΩΑ, ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ “ΠΙΘΗΚΙΣΜΟ”;

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΦΙΛΟ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΟΝΤΑΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ Π-Θ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ / ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… ΛΕΟΝΙΤ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, ΟΙ ΠΑΛΙΟ… “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ”!..

γ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΗΘΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΛΕΝΕ /ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΚΛΠ, ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΥΣ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΚΛΠ, ΚΑΙ… ΣΑΠΙΖΕΙ… ΚΛΕΠΤΟΜΕΝΟ, ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΜΕΝΟ, ΚΛΠ, ΡΩΤΑΜΕ, ΑΝ(!) Ο ΙΔΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ!.. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ; ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ Ο,ΤΙ ……….. ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ; 

Yunanistan'da tren faciası: Miçotakis kazanın nedenini açıkladı

Yunanistan'da tren faciası: Miçotakis kazanın nedenini açıkladı

 

δ. ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟ Π-Θ, ΑΦΟΥ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ, Η Κ-Β ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΚΛΠ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ “ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ”, ΚΛΠ!

(Δεν είναι της παρούσης το “διότι”, στα όποια τυχόν “γιατί”, “όχι” και “δεν πρέπει”, κλπ, κάποιων, λόγω του τραγικού συμβάντος)!..

ε. Η ΚΑ ΠτΔ ΜΑΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΗ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ… ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ(!!!), ΣΕ ΣΧΕΣΗ / ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠτΔ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΙΗΣΗ, ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΒΓΑΖΑΝ” ΕΝΑΝ… ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ… ΛΟΥΔΟΒΙΚΙΣΜΟ! (ΟΚ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ)!.. (ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ)!

στ. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ “Σ/ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ” ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η Κ-Β; ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Κ-Β, ΑΦΟΥ Η 1Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!..

ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ! ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ! ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ!..

Yunanistan'da tren faciası: Miçotakis kazanın nedenini açıkladı

 

“ΘΕΟΣ ‘ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ”!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

ΕΠΕΙΔΗ, ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΚΛΠ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Komşuda ”12 mil” fırsatçılarına Yunan vekilden ezber bozan sözler

Yunanistan eski Dışişleri Bakanı ve iktidar partisi (Yeni Demokrasi) Milletvekili Dora Bakoyanni, başta Eski Genelkurmay Başkanı Apostolakis olmak üzere deprem fırsatçılığı yapan isimlere tepki gösterdi.

 26.02.2023
Türkiye’nin deprem afeti yaşadığı bir dönemde adeta savaş çığırtkanlığı yapan ve Yunan kara sularını 12 mile çıkarılması için “genişletmenin tam zamanı” yorumunda bulunanlara Yunan Meclisi içerisinden tepki geldi.

Altun, Yunan gazetesine konuştu: Sorunları hakkaniyet zemininde çözebilirizAltun, Yunan gazetesine konuştu: Sorunları hakkaniyet zemininde çözebiliriz

Yunan amiralden deprem fırsatçılığı: 12 mil için tam zamanıYunan amiralden deprem fırsatçılığı: 12 mil için tam zamanı

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ! ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΡΕ ΣΥΝ-ΝΟΝΕ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΤΩ”, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ… ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ, ΡΕ; ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ; ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, Ο ΜΟΝΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ (ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ), ΠΩΣ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΙΜΙΑ”!..  (ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ)!..

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΣΟΥ “ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ” ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ… ΝΕΛΣΟΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ;

ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΡΕ!..

Dendias: Türkiye'ye çok büyük yardım gerekliDendias: Türkiye’ye çok büyük yardım gerekli

Yunan televizyonuna konuşan Bakoyanni, Doğu Akdeniz ve Ege’de enerji kaynaklarının ortak kullanımı için Türkiye ile işbirliği yapılabileceğinden bahsetti.

“ŞU ANDA KRİZE NEDEN OLACAK BİR SORUN YOK”

Bakoyanni, “İşbirliği tabu değil, benim tabularım yok. İsrail-Mısır-Kıbrıs-Yunanistan anlaşması var. Türkiye davet edildi. Şu anda krize neden olacak bir sorun yok. Aksine, sorunların çoğu bir çözüm, işbirliğine dayalı bir çözüm bulabilir. Lübnan’ın İsrail ile işbirliği yapma şekli buna bir örnektir. Düşünün, “savaş halinde” ve bir yandan da işbirliği yapan iki ülke var” dedi.

“12 MİL” FIRSATÇILIĞINA TEPKİ: GERÇEKÇİ OLALIM

Tüm bölgenin daha geniş işbirliği için “Bence an meselesi” değerlendirmesinde bulunan Bakoyanni, “deniz alanlarına” ilişkin, “Her durum tamamen farklı, Yunanistan’dan farklı, Lübnan’dan farklı, Mısır’dan farklı. Mısır’ın belli bir noktaya kadar imza atmak istemesi tesadüf değil. Gerçekçi olalım, Mısır Türkiye’nin olası tepkisini dikkate aldı” ifadelerini kullandı.

Bakoyanni, Yunan karasularının 12 mile çıkarılmasını da zamansız bulduğunu söyledi.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
Ramazan YıldızHaber7.com – Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

-/-