… ΘΥΡΑ “13”! ΑΛΛΗ, ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η… ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ!..

1.

ΣΥΡΙΖΑ – «Χατζηαβάτης και Βεληγκέκας»

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης επιτίθεται στην πρώην αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ που συμπεριελήφθη στη λίστα Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε την ανάρτησή του

Doksiadis

Σφοδρή επίθεση στην Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, αντιστράτηγο ε.α της ΕΛ.ΑΣ, εξαπέλυσε με ανάρτησή του ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Απόστολος Δοξιάδης, καταλογίζοντάς της δόλιους χειρισμούς στην υπόθεση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα, το 2016. Παράλληλα, αναφερόμενος στην ίδια υπόθεση, ο συγγραφέας εκθειάζει την στάση της Ειρήνης Αγαπηδάκη, η οποία τοποθετήθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε την ανάρτησή του: 
Apostolos Doxiadis

ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΥΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ

Δεν θέλω να μπω σε λογική συγκρίσεων των ψηφοδελτίων Επικρατείας των κομμάτων, πράγμα άλλωστε περιττό αφού το καθένα εκφράζει αυτό που είναι ο αρχηγός του, ο μόνος που αποφασίζει για το ζήτημα. Και το ποιος είναι ο καθένας το ξέρουμε για όλους.

Αλλά μια σύγκριση πνίγομαι αν δεν την κάνω, γιατί έχω προσωπική εμπειρία, πολύ πικρή: τη σύγκριση της Ειρήνης Αγαπηδάκη στο Επικρατείας της ΝΔ και της Ζαχαρούλας Τσιριγώτη στου Σύριζα.

Αρχές του 2017, η Αγαπηδάκη, τότε απλή πολίτης, εντελώς άγνωστη έξω από το διαδίκτυο, αλλά με σημαντικό επαγγελματικό και ακαδημαϊκό έργο και πίσω της τον πρωταγωνιστικό, αλλά άγνωστο καθότι αδιαφήμιστο, αγώνα της για το “Μένουμε Ευρώπη”, έδωσε μαζί με εμένα και μερικούς άλλους τον καλό αγώνα για τη σωτηρία των Οκτώ τούρκων ικετών. Των άμοιρων αυτών ανθρώπων που ήρθαν στην Ελλάδα να σωθούν από έναν δικτάτορα και που ο Τσίπρας (ναι αυτός που μιλάει τώρα για “Δικαιοσύνη Παντού”) έταξε πεσκέσι στον Ερντογάν, παράνομα, ανήθικα, απάνθρωπα και δουλοπρεπέστατα. Τότε γνωριστήκαμε ουσιαστικά με την Ειρήνη, όταν συνέβαλλε καθοριστικότατα στον τίμιο αγώνα της σωτηρίας των Οκτώ. Και έφερε σε αυτόν όλο της το θάρρος, το πάθος, την οξύνοια και τον κοφτερό της δημόσιο λόγο. Λιοντάρι πραγματικό.

Η Τσιριγώτη, τότε αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, υπεύθυνη για τους Αλλοδαπούς και το Μεταναστευτικό, υπήρξε αντίθετα το χέρι του Τσίπρα, που ήθελε πάση θυσία να τους στείλουμε πίσω, και υλοποιούσε τη βούληση του στην Αστυνομία. Κολλητή η Τσιριγώτη του ενορχηστρωτή από το Μαξίμου του άνομου αγώνα του Τσίπρα, του Βαγγέλη Καλπαδάκη, αλλά και της συντρόφου του, Φεϊζά Μπαρουκτσού, πολιτικής υπευθύνου στην Τουρκική Πρεσβεία και ενορχηστρώτριας της προσπάθειας να πάρουν τους Οκτώ από την άλλη μεριά, κάθε βδομάδα καλεσμένη στο σπίτι τους, και κολλητή φιλενάδα της κυρίας Μπαρουκτσού, ως πειθήνιο όργανο, έκανε ό,τι της έλεγαν για να παίζει το κυβερνητικό παιχνίδι.

Γενικά, οι αστυνομικοί που φύλαξαν τους Οκτώ έδειξαν βαθιά ανθρωπιά και ενσυναίσθηση, περιορισμένοι βέβαια από το καθήκον τους. Αλλά ειδικά με ευθύνη της Τσιριγώτη, επί δύο χρόνια, μέχρι και ο Άρειος Πάγος αλλά και το Συμβούλιο Επικρατείας, με τη συμπαράσταση της κοινωνίας πολιτών, να αριστεύσουν σώζοντας τους Οκτώ, οι οκτώ κρατήθηκαν δυο χρόνια σε ένα φρικτό υπόγειο σκοτεινό κελί, σαν τα ζώα. Αυτή ήταν η δημοκρατική της ευαισθησία, αυτή η ανθρωπιά της: του μεσαιωνικού δεσμοφύλακα.

Τέλη του Δεκεμβρίου 2016, όταν η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου έδωσε το άσυλο στον πρώτο από τους Οκτώ, και ελευθερώθηκε κατά νόμον, το άλλο πειθήνιο όργανο του τρίδυμου Τσίπρας-Καλπαδάκης-Μπαρουκτσού, ο τότε υπουργός Μετανάστευσης Μουζάλας προσέβαλλε την απόφαση.

Είχαμε πάει με τον απελευθερωθέντα στην Υπηρεσία Ασύλου, με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες και τον δικηγόρο του ανθρώπου στον Άρειο Πάγο. Αλλά λαμβάνοντας τις διαταγές της από το Μαξίμου, η Τσιριγώτη, για να μην γίνει η αρπαγή του ανθρώπου παρουσία μας, ξεγελώντας μας δόλια, με όλη τη δουλoπρέπεια και την πονηριά του Χατζηαβάτη, κρύβοντας για λίγο τον Βεληγκέκα μέσα της, μας απομάκρυνε από την Υπηρεσία Ασύλου όπου είχαμε και μας κάλεσε όλο γλύκα δίπλα, στο γραφείο της, τάχα “για να συζητήσουμε το που θα στεγαστεί τώρα που ελευθερώθηκε”. Ανάξιο και δειλό, γελοίο τέχνασμα, έμπνευση προσωπικότητας σάπιας. Και το έκανε μόνο και μόνο ώστε να αρπάξουν τον άνθρωπο χωρίς την παρουσία μας, άρα και την παρέμβασή μας, που θα ήταν ηχηρότατη και ντροπιαστική για την ίδια και το σύστημα που υπηρετούσε.

Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί εκεί, στην Υπηρεσία, είχαμε αφήσει με τον άνθρωπο την Ειρήνη Αγαπηδάκη (το ξαναλέω: απλή πολίτη τότε) και την Ελένη Κουτσουράκη, δικηγόρο από το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και εξ ίσου γενναία υπερασπίστρια του δίκιου των Οκτώ. Αυτές δεν τις λογάριασε η Τσιριγώτη ως επικίνδυνες και δεν τις φώναξε και αυτές για να τις ξεγελάσει στο γραφείο της. (Ποιος ξέρει, μπορεί να σκέφτηκε “γυναίκες είναι μωρέ, σιγά”) Αλλά όταν τα αστυνομικά όργανα που διέταξε η Τσιριγώτη άρπαξαν τον άνθρωπο — στην κυριολεξία άρπαξαν — η Ειρήνη και η Ελένη πιάστηκαν απάνω του και τον κρατούσαν, σαν καλές μανάδες που πάνε να σώσουν με προσωπικό κίνδυνο το παιδί τους, μέχρι που οι αστυνομικοί να τις διώξουν από πάνω του με σωματική βία.

Φυσικά, επικράτησε τότε, για λίγο, ο νόμος του ισχυρού. Όμως, μήνες μετά, με τη λήξη των δικαστικών αγώνων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, και τον κοινό μας αγώνα με όλους αλλά και τον αείμνηστο Stavros Tsakyrakis και τον Νίκο Αλιβιζάτο, νίκησε ο γλυκός νόμος του δίκιου. Και οι Οκτώ σώθηκαν.

Χάρη και στην Ειρήνη Αγαπηδάκη, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία τους. Κόντρα στο φρικαλέο και ντροπιαστικό σχέδιο που υλοποιούσε και η τάχα πατριώτης και δημοκράτης Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, που δεν ντράπηκε τον όρκο, τη στολή και τα γαλόνια της.

Φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι, Ελληνίδες, Έλληνες και οι δύο συμμετέχουν από σήμερα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας δύο κομμάτων. Διαλέγετε και παίρνετε.

-/-

ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΗΣ “ΜΙΤ” ΦΕΪΖΑ ΜΠΑΡΑΚΤΣΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ Ο ΚΑΨΟΥΡΗΣ-ΤΗΣ, ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ Π-Θκου ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΛΠΑΔΑΚΗΣ!

ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΚΑΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΗΣ K-B ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η “ΜΙΤ”, ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, … ΠΟΥΤΑΝΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΟΓΥΝΑΙΚΟ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΑ… ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΜΑΤΙΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ), ΕΓΙΝΕ, ΛΕΤΕ,… ΑΝΤ-ΓΟΣ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ”; (ΕΓΙΝΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ Ο ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ!.. /// ΟΧΙ! Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Π-Θ Ο ΚΟΣ… Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!..

2. Δεν φταίει ο Τ/ΥΠΕΣ, Κος Σ. Σοϊλού που μίλησε για “πολιτικό πραξικόπημα” των Η.Π.Α. στις τ/εκλογές της 14ης Μαϊου 2023 και που τελικώς, αγαπητοί, ορθώς μίλησε, αποδεικνύοντας ότι η τ/ Κ-Β σέβεται τον πολιτικό εαυτό της!..

Ο Σοϊλού “βγήκε” και δήλωσε ό,τι δήλωσε, αμέσως μετά από τις ανοίκειες, περί Τουρκίας γενικώς και περί Ερντογάν ειδικώς(!), δηλώσεις του πράκτορα της “CIA” Οικονομολόγου Ρουμπινί, ο οποίος είπε πως ο ΡΤΕ ή θα εξορισθεί ή θα φυλακιστεί ή θα πεθάνει, κλπ, κλπ, κλπ!.. Τα ξέρετε!..

Δεν έχουν καμία δουλειά οι Η.Π.Α. να αναμιχθούν στις τ/εκλογές και δηλώσεις σαν αυτές του Ρουμπινί μόνον ζημία επιφέρουν στην θέληση της υπερδύναμης να επανέλθει η Τουρκία… “στον ίσιο δρόμο”!.. Επιτέλους, μπορεί να είναι τόσο ανόητη η σημερινή αμερικανική εξωτερική πολιτική; Είναι απίστευτο!..

3. Σας λέγαμε για χρόνο πολύ, με αφορμή την ρ/εισβολή στην Ουκρανία, πως η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Ρωσία δεν είναι ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, αλλά ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ, κάτι που ήταν πάντα, ανεξαρτήτως του κοστουμιού που φορούσε, είτε αυτό ήταν τσαρικό, είτε κομμουνιστικό ή σήμερα δήθεν δημοκρατικό – … ομοσπονδιακό (sic)!

Έτσι, η Ρωσία διεκδίκησε λιμάνι (Ναυτική Βάση) στην Ερυθρά θάλασσα στο Σουδάν! Ο Ρ/ΥΠΕΞ Σ. Λαβρώφ ήταν 2, 3 ημέρες προ της εκρήξεως του εμφυλίου στο Σουδάν στην πρωτεύουσα της χώρας αυτής (Χαρτούμ) και “κανόνιζε” τα τελευταία και διαδικαστικά του θέματος, με τον επίσημο Στρατό της χώρας! 

Έφυγε και οι Η.Π.Α. διέταξαν την “Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης” της χώρας (τους πλέον επίλεκτους του Σ/Στρατού), τον επικεφαλής της οποίας ήλεγχαν και ελέγχουν, να επέμβει και να ανατρέψει την σημερινή “κατάσταση” στην χώρα, (υπέρ προφανώς των Η.Π.Α.), χώρα που έδωσε “αέρα” στην Ρωσία στο έδαφός της! Περί αυτού πρόκειται!

Τί δουλειά έχεις Κε Πούτιν στο Σουδάν; 

Οι Η.Π.Α. με τον τρόπο που αντέδρασαν στην ρωσική αυτή… ιταμότητα, επιλέγοντας -πολύ σωστά- να μην εμπλέξουν δικές τους δυνάμεις, έπραξε το ορθόν, όχι μόνον για τα παγκόσμια γεωστρατηγικά συμφέροντά της, αλλά και για την ασφάλεια του “ΜΟΝΗΡΟΥΣ”, όπως και “ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ” Κράτους του Ισραήλ

Θυμίζω ότι:

Ο απώτερος γεωστρατηγικός στόχος της Ρωσίας είναι να έρθει αυτή στα σύνορα του Ισραήλ, κυριαρχώντας πρωτίστως στα Στενά, αλλά και στον Καύκασο – Υπερ-Καυακασία! (Ξαναδιαβάστε μας, το “σάϊτ” μας είναι εδώ)!..

Η Ρωσία έχει συμπήξει με το Ιράν και την Κίνα στρατηγική συμμαχία με… ΟΡΑΜΑ, εδώ και κάποια χρόνια!.. [Συμμαχία στην οποίαν συμμετέχει πια λίαν ενεργώς(!) η… δυτική και… ΝΑΤΟΪΚΗ Τουρκία του Κου ΡΤΕ]!..

Το Ιράν και τα “πρόξι” του στην Μ. Ανατολή (Παλαιστίνιοι, Σύροι, κλπ), στοχεύουν στην διάλυση του Ισραήλ (Κοι κυβερνώντες σήμερα τις Η.Π.Α., μην κάνετε πως δεν… καταλαβαίνετε), και σε μια νέα γενοκτονία του λαού του, προσπαθώντας εσχάτως (με την βοήθεια, δυστυχώς, των ανοήτων “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” κυβερνώντων τις Η.Π.Α. που “βγάζουν τα μάτια τους μόνες τους” και στην Μ. Ανατολή*), να περικυκλώσουν το Ισραήλ!

Το γεγονός αυτό υπεχρέωσε τον ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ή ΚΑΙ(!) ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ Π-Θ του Ισραήλ, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, να βγει και να πει, μόλις “χθες”, πως “δεν θα αφήσουμε το Ιράν να μας βάλλει θηλιά”!.. (Με απλά λόγια, “να μας περικυκλώσει”).

-/-

* Οι Η.Π.Α. είναι δυστυχώς “πίσω” από τον νυν χρονίζοντα… ξεσηκωμό της Ι/Αντιπολιτεύσεως, που με αφορμή τάχα την δήθεν μη δημοκρατική δικαστική μεταρρύθμιση στην χώρα, την οποίαν προωθεί (και ορθώς κατ’ εμάς) η Ι/Κ-Β, βγάζει συνεχώς τους οπαδούς της στον δρόμο, σε συνεχείς διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, κλπ, χωρίς να αντιλαμβάνονται οι επικεφαλής της, πως έτσι δεν προσβάλλεται ο Κος Νετανιάχου (που ορθότατα οργανώνει αντι-διαδηλώσεις), αλλά αυτή που προσβάλλεται κυρίως είναι η μεγάλη εικόνα, που είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, αφού μια μείζονα εσωτερική ρήξη στην χώρα (ας μην μιλήσω για εμφύλιο…), ευνοεί και μόνον τους εχθρούς του Ι/Κράτους, για μια σειρά από προφανείς λόγους!..

-/-

Μετά τα παραπάνω, εσείς τί λέτε; Χαίρετε ή όχι η Ρωσία, που στοχεύει το Ισραήλ σχεδιαστικά εδώ και πολλές 10ετίες τώρα, με τα όσα γίνονται εκεί στην Μ. Ανατολή, με… μήτρα την σύμμαχό της χώρα, χώρα “Τρομοκράτη”, του Ιράν, με στόχο το σε εσωτερικό σήμερα… σεισμό Ισραήλ;

Σ’ αυτό το περιβάλλον, αλλά ειδικά σ’ αυτό το πνεύμα της περικυκλώσεως του Ισραήλ, η Ρωσία βρέθηκε εσχάτως να ρυθμίζει την εκ μέρους της αγορά λιμένος (σε λίαν μάλιστα στρατηγικό σημείο της Ερυθράς θαλάσσης) στο Σουδάν!..

Επομένως, να γιατί -ΟΡΘΟΤΑΤΑ- ΟΙ Η.Π.Α. επενέβησαν τώρα στο Σουδάν, με τον τρόπο που πιο πάνω περιγράψαμε! (Προφανώς επικράτησαν αυτοί που σκέπτονται σωστά στο Α/ΥΠΕΞ)!..

Τέλος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(!!!) το ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ “ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ” ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΡΩΣΙΑ), ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΓΕΝΙΚΩΣ!..

Εμάς, τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, που είμαστε “στενόμυαλοι”, με Κ-Β “Δημοκρατικών” στις Η.Π.Α., δεν μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντά τους, διότι η γεωστρατηγική τους προσέγγιση είναι, εδώ και κάποια χρόνια τώρα, άναρχη και ασύμμετρη (οι σημερινοί Αμερικανοί “Δημοκρατικοί” δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τους παλαιούς σε πολιτική κρίση και ενόραση ιδεολογικά ομοίους τους), αλλά αυστηρά και μόνον η ασφάλεια του ΙΣΡΑΗΛ, που ακόμα (21ο αι.) η επιβίωσή του είναι δυστυχώς ΕΠΙΔΙΚΟ(!) – ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ(!) ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ- και κυρίως από τον Αραβικό Κόσμο (όχι όλο πια, αλλά θέμα βεβαίως υπάρχει ακόμα), με πρώτους τους Παλαιστινίους και τους τρομοκράτες που τους κυβερνούν και τους ηγεμονεύουν!..

“Κλείνοντας”!

Κε Πούτιν!

Μήπως και το Σουδάν είναι… “αυλή σου”, σαν την Ουκρανία, όπως είχες πει, κλπ, κλπ, κλπ;

Μήπως θα πρέπει να “μαζευτείς” λίγο, λέμε εμείς τώρα;

Είχες μιλήσει για επιχειρούμενη περικύκλωσή σου από την Δύση, με το θέμα της Ουκρανίας, κλπ, θέλοντας να δικαιολογήσεις την εισβολή σου στην Ουκρανία! Τα έχουμε γράψει, εξηγήσει, κλπ, και “εν πολλοίς” σε δικαιολογήσαμε κιόλας, με τον κίνδυνο να παρεξηγηθούμε τότε ως άτομα και κυρίως ως άνθρωποι (!), πέραν της αναλυτικής μας επαγγελματικής υποχρεώσεως των τεκταινομένων στον Πλανήτη και κυρίως αυτών στην ευρύτερη γειτονιά μας!..

Τώρα με την επιχειρούμενη περικύκλωση του Ισραήλ, από σένα και τους “στρατηγικούς συμμάχους” σου, τί έχεις να μας πεις; Πριν ήσουν η αγνή… παρθένος κόρη!.. Τώρα;

Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι εβραϊκής καταγωγής πολίτες, σεβαστέ Πρόεδρε της Ρωσίας, δεν είναι σήμερα όπως οι δύσμοιροι ΗΡΩΕΣ(!) πρόγονοί τους, αυτοί του Β’ Π.Π., που “έπεσαν” θύματα του Αυστριακού ΚΤΗΝΟΥΣ της Γερμανίας Α. ΧΙΤΛΕΡ και των υπ’ αυτόν λοιπών, διαφόρων κατηγοριών και είδους, κτηνών του!.. ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! 

Κοι ηγέτες της Ι/Αντιπολιτεύσεως και εσύ φίλε Ισραηλινέ λαέ, αυτό το “κομμάτι”, που ψηφίζεις, όπως έχεις κάθε δικαίωμα, την Αντιπολίτευση στην χώρα σου! Σε ρωτάμε! Πραγματικά δεν βλέπεις ότι σ’ αυτά τα ΧΑΛΕΠΑ, σ’ αυτά τα ΔΙΣΕΚΤΑ χρόνια, ο ΘΕΟΣ σας ευλόγησε και σας χάρισε έναν Κυβερνήτη (Β. Νετανιάχου), που θα τον ήθελαν για δικό τους πολλές χώρες;

  • Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζετε μη(!) Δημοκράτη αυτόν τον πολιτικό, έναν άνθρωπο που πολέμησε για εσάς, που έδωσε αίμα για την ελευθερία σας η οικογένειά του;
  • Είναι δυνατόν να μην βλέπετε πως σας έχει, εδώ και χρόνια τώρα, “αγκαλιάσει” όλους και αγωνίζεται για την ασφάλειά σας, με την περαιτέρω ισχυροποίηση της χώρας σας με κάθε τρόπο και μέσο, αλλά και για την κοινωνική σας ευημερία;
  • Πραγματικά, δεν βλέπετε τί γίνεται στον εκτός του Ισραήλ κόσμο, ώστε να συγκρίνετε… “πράγματα και θάματα”;
  • Είναι δυνατόν να οδηγείτε άκριτα την χώρα σας σε εμφύλιο (!), λόγω των Κυβερνώντων… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., λόγω αυτού του μονομανούς και εμμονικού γεράκου Προέδρου τους;

Ξέρουμε την τυχόν απάντησή σας και γι’ αυτό σας ζητούμε συγγνώμη που επεμβαίνουμε, τρόπον τινά, στα εσωτερικά σας! Σκεφτείτε όμως πως ίσως οι “απ’ έξω”, ως αντικειμενικοί (κατά την “Φυσική Επιστήμη” το επίθετο) παρατηρητές, να βλέπουν καλύτερα από τους… εσωτερικούς πρωταγωνιστές!..

Εμείς δεν θα κουραστούμε να γράφουμε και να λέμε πως, ο Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ θα γραφεί στην Ιστορία σας με χρυσά γράμματα, όπως αυτά (πέραν ασφαλώς των “Σιωνιστών” ιδρυτών σας), της Γκόλντα ΜΕΪΡ και του ΘΡΥΛΙΚΟΥ(!) Μωϋσή (Μοσέ) ΝΤΑΓΙΑΝ!..

4. Μπορούν οι Η.Π.Α. να μας πουν, τί ακριβώς περιελάμβανε το σχέδιο κατά Ρωσίας και Τουρκίας στην Μ. Θάλασσα, που υπεβλήθη στο Κογκρέσσο, στις 18-03-2023;

5. Κάποια νέα πληροφόρηση, φίλοι Τούρκοι, για την 1η εγκατάσταση “Καρβιδίου του Βορίου”, που θα “ανοίγατε” στην Πάνορμο (Badırma), στις 19-03-2023, θα μας δώσετε; 

6. Από πότε σας είχαμε γράψει πως οι Κούρδοι θα στηρίξουν τον… Κιλιτσντάρογλου, κάτι που μόλις “προχθές” επιβεβαιώθηκε ως είδηση από την Τουρκία; (Γειά σου, ρε δύστυχε Σ. Ντεμιρτάς, με το νέο σου “Αριστερό Κόμμα”! Αχαχαχαχαχαχα)!..

7. Ρε σεις Τούρκοι! Πόσους τελικά, μέχρι τώρα, σεισμοπαθείς έχετε στείλει στα “Κατεχόμενα”; Σκοπεύετε να συνεχίσετε να στέλνεται στο νησί μας και άλλους; Μην γελάσετε με την επόμενη ερώτηση! Διαβάστε την Τούρκοι! “Τον Ο.Η.Ε. έστω τον ενημερώσατε σχετικά”; 

8. Ο “Σόρος-Σύριζα” στο πρόγραμμά του λέγει ότι θα καταγγείλει την συμφωνία “Τουρκίας- ΕΕ”, στο μέρος όπου η Τουρκία εμφανίζεται ως “ασφαλής χώρα”, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι όποιοι πρόσφυγες να παραμένουν στην χώρα αυτήν! Καταλάβατε το “γιατί”!.. Για να έρχονται όλοι εδώ, στην 1η μετά ασφαλή χώρα, την Ελλάδα!..

Ωχ Θεέ μου τί μας περιμένει, αν “έρθει ξανά” το Χουντόπαιδο!.. Πόσα ακόμα εκ-ρια ξένων θα μπουν στην χώρα, για να… λιαστούν, ώστε κυρίως να ρεφάρουν τα χαμένα δις $ Η.Π.Α. από το “λαθρεμπόριο ψυχών” επί 4 χρόνια Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, οι διεθνιστές του “Σόρος-Σύριζα”, με πρώτον αυτόν τον Σορίτη Αρχι-… Δημοκράτη παροχέα στέγης σε ξένους… “Φτωχούληδες του Θεού” Κο Παπαδημούλη;

Επίσης, το πρόγραμμα των “Νεο-Διεθνιστών” αυτών λέγει πως δεν θα δώσει εφεξής άδειες για γεωτρήσεις σε ξένες εταιρείες και γενικώς σε εταιρείες!.. Σας θυμίζει, μήπως, λίγο… Βαρουφάκη και τις απόψεις του, όλο αυτό; Καταλάβατε!..

9. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΧΑΡΝΩΝ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΚΥΨΕΛΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΚΛΠ), ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ… ΗΣΥΧΩΣ(!), ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ * (ΚΑΤΑ 90%) ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ (ΚΑΤΑ 10%)!..

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

* ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ (2ης ΓΕΝΙΑΣ, ΜΕ 2η Ε/ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΟΙ), ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΔΙΚΗΝ ΑΒΑΤΟΥ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ… ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΚΕ“ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”“ΜΕΡΑ 25”“ΑΝΤΑΡ-CIA” – “ANTI-FA”, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ (ΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ), “ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ” ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ!… Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, “ΑΕΡΑ”!.. 

Κάποια στιγμή ίσως εδώ να ασχοληθούμε με το πώς η Ελλάς, ακόμα και με την χρεοκοπία της “ΈΦΤΙΑΞΕ” περισσότερο απ’ όσο τα είχε φτιάξει και στεριώσει σε βάρος της τα Βαλκανικά Κράτη, σαν την Αλβανία (κυρίως αυτήν), τα Σκόπια, το Κόσσοβο, κλπ! Ίσως σας γράψουμε για τα Ευρώ που έφευγαν στην Αλβανία με την χρεοκοπία μας το 2009- 2010, μέσα σε κούτες με σερβιέτες ή και μέσα σε “τάπερ” με φαγητά, στην βάση των οποίων ήσαν… χαρτονομίσματα, επί χαρτονομισμάτων!.. Ίσως τα πούμε, μια μέρα!.. (Οι Αλβανοί ειδικά πλούτισαν το 2004 με τους Ολυμπιακούς, με τον… Γρηγορόπουλο το 2008 και με την χρεοκοπία μας 2010, που ήταν προδιαγεγραμμένη, αφού στηρίξαμε οικονομικά, πλην των δικών μας σφαλμάτων, αλλόδοξους και μισέλληνες ιστορικά Ασιάτες, Αφρικανούς, Βαλκάνιους, κλπ, κλπ, κλπ, περισσότερους απ’ όσους θα μπορούσαμε, λες και ήμασταν… 3 Γερμανίες στην οικονομική “καλύτερή” τους)!..

10. Κε Ακάρ! Παρεδόθησαν στο Αριφιγιέ, στις 23 Απρ. 2023, τα πρώτα “AΛΤΑΪ”, όπως είχατε πει; Θα μας πείτε; Επίσης, τί έγινε με το SIHA “JACKAL”! Το πουλήσατε τελικά στις 25 -04-2023 στους Άγγλους; Tο παρέλαβαν ήδη οι Άγγλοι ή όχι ακόμα;

11. Συνέντευξη Κιλιτσντάρογλου στο Αμερικανικό “NEWS WEEK”! Είπε / απάντησε, ερωτώμενος, πως, αν εκλεγεί… Διαβάστε!

– Δεν θα άρει τις κυρώσεις στην Ρωσία, ούτε θα αφήσει αυτές να προσβληθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο! 

– Θα μπει αμέσως η Σουηδία στο ΝΑΤΟ!

– Θα βρει μια ισορροπιστική “φόρμουλα” για τους Ρ/ “S-400”,που έχει σήμερα η Τουρκία!

– Θα ειρηνεύσει με όλες τις χώρες, με τις οποίες “θύμωσε” (ενν. τα “έσπασε”), ο ΡΤΕ! 

– Θα αποσύρει τις ΤΕΔ από την Συρία. 

– Θα εγκαινιάσει νέα εποχή στην Άμυνα, στις σχέσεις της χώρας του με τις Η.Π.Α.!..

12. Κοτάρσκι και Κάργας “πιασμένοι” και οι 2 από την “Κούλα” στο 4-0 της επί του Μπάουκ στην “ΟΠΑΠ Κλαρίνα”!..

Πιασμένος και ο Αγκάγιεφ στην Τούμπα χθες (30-04-2023), με το μη πέναλτυ στον Άρη και την μη αποβολή του Χουλιεράκη, μπας και τον “βγάλλει” ο Μελισσανίδης 3ον τον “χαμένο” Ρώσο, πιασμένος και ο άλλος βρωμιάρης ΑΣΤΥΝΟΙΜΙΚΟΣ Σιδηρόπουλος στο Αγρίνιο με το ανύπαρκτο πέναλτυ στο 112′ υπέρ του Παναιτωλικού, (αυτή η δνση “Εσωτερικών Υποθέσεων” της “ΕΛΑΣ” θα επέμβει ποτέ γι΄αυτόν τον αλήτη), πιασμένος και ο διαιτητής στο ντέρμπυ της Λεωφόρου! Τα έχει σαρώσει όλα ο Μελισσανίδης! 

Εκεί στον Ολυμπιακό, ας προσέξουν πολύ τους Αλβανικής καταγωγής παίκτες τους Ντόϊ, Βρουσάϊ και Κασάμι, στο ματς με την “Κούλα” στα Φιλαδέλφεια στις 03-05-2023! (Ειδικά τους 2 πρώτους! Ο Αλβανικής καταγωγής υπάλληλος της “Κούλας”, πρώην ποδοσφαιριστής Κονέ, “δουλεύει” και αυτός… πολύ καλά στο παρασκήνιο, ενώ ΑΛΒΑΝΟΣ και ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ)!..

Για το ντοπάρισμα των παικτών της “Κούλας” δεν το συζητάμε, αφού κάνει “μπαμ”, για όσους ξέρουν έστω και λίγα πράγματα από γύμναση ανθρωπίνου σώματος!.. (Όπως και των παικτών του βάζελου και αυτών του Μπάουκ, αλλά αυτοί της “Κούλας” έχουν γίνει… “άλογα”, πραγματικοί… Κέλητες)!.. Όμως στο Πρωτάθλημά μας αντιντόπινγκ έλεγχος δεν γίνεται!.. Οπότε;

Οι διαιτητές και των 3 τελευταίων αγωνιστικών είναι από τώρα “βγαλμένοι” και “πιασμένοι” από τους τσάτσους του Μελισσανίδη και κατ’ εντολήν του, Κε… Αυγενάκη και Κε… Π-Θγέ!..

Οι ομάδες του Μελισσανίδη Λαμία και Ιωνικός θα πρέπει να σωθούν, όπως και οι ομάδες του Ρώσου ΠΑΣ Γιάννινα και Αγρίνιο! Επειδή δεν βγαίνουν όμως τα Μαθηματικά, αλλά και για ξεκάρφωμα, ίσως μια απ’ αυτές τις 4 να “πέσει” τελικά!.. Οψόμεθα!..

Το πιο σιχαμένο Πρωτάθλημα “EVER”!.. EXOYN ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!..

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ “ΕΠΟ”, ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”!..

13. Η Δις ZOEPRE που πήρε προσφάτως συνέντευξη (WEB “ΚΡΙΜΑ TV”) από το Χουντόπαιδο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” δήλωσε “bi sexual” και πως θέλει να την παντρέψει με την κοπέλα της αυτός ο… μέγας πολιτικός άνδρας!..

ΑΧ, ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!…………. 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-