Τούρκοι! 4 Παρατηρήσεις Για Εσάς, Με Πολύ Αγάπη!

Τούρκοι!

Α. Με αφορμή την επίσκεψη του φίλου σας Τουρκόφιλου Νορβηγού ΓΓ/ΝΑΤΟ Κου Γιενς Στόλτενμπεργκ στην χώρα σας αυτό το διήμερο,

NATO Secretary General visits Türkiye

θα θέλαμε, με συμμαχική… αγάπη(!), να σας θυμίσουμε το γάϊδαρο του Μπουριντάν, ο οποίος έχοντας σε ίση απόσταση, δεξιά του και αριστερά του, νερό και σανό, μη ξέροντας τί να προτιμήσει, ψόφησε στην μέση!

Είστε άτομα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης και συνεπώς είμαστε σίγουροι ότι καταλάβατε το τί ακριβώς θέλουμε να σας πούμε και επισημάνουμε!.. 

Συνεχίζοντας την ίδια τακτική, με το να κάνετε δηλαδή συνεχώς τον… Ζογκλέρ του τσίρκου… Λαμάρ, προσπαθώντας δηλαδή να πατάτε πάντα και να ισορροπείτε σε δύο… βάρκες, σ΄αυτήν των Η.Π.Α. και στην όμοια των Ρώσων, η κατάληξη θα είναι, με μαθηματική ακρίβεια, η κρατική σας ΔΙΑΛΥΣΗ(!!!) και θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι το “σήμερα” δεν είναι… 1918!.. Όσοι από σας επιζήσουν τελικά της Κ/Φ σας θα ανακαλέσουν σίγουρα στην μνήμη τους, με το δικό τους τρόπο φυσικά, την ελληνική ρήση, που λέει “στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα”!

Είναι ευκαιρία λοιπόν τώρα, κάνοντας ένα πρώτο φιλοδυτικό βήμα, όντας άλλωστε μια χώρα, τουλάχιστον από το 1950 και μετά, που ανήκει στην Δύση, να πάψετε να κάνετε παιχνίδια σχετικά με την είσοδο των Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και να δεχτείτε τελικά χωρίς όρους και… εμπόδια, την ένταξη τους στον υπόψη Οργανισμό!..

 

Β. Φίλε ΡΤΕ!

Θυμίζουμε, σε σένα και στο ψυχο-πνευματικά* άρρωστο Επιτελείο σου, ότι η Αθήνα έχει επισήμως χαρακτηρισθεί “ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ”, Μογγόλε! Ρώτα να σου πουν τί σημαίνει αυτό, αν και δεν νομίζουμε ότι θα το καταλάβεις, αφού είναι πια ολοφάνερο ότι έχεις “DNA” άξεστου “προυχά” νομά του 11ου αι.!..

ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΗ, ΡΕΤΖΕΠ; 

* Ψυχοπνευματικά άρρωστο βεβαίως για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως(!) διότι πορεύεται στην διεθνή πολιτική του πρακτική με την μορφή… “ΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ, ΚΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ”!!!..

-/-

Αν τώρα θεωρήσεις ότι γράψαμε το παραπάνω, διότι φοβηθήκαμε με ό,τι είπες για τον… τρύπιο “ΤΥΦΩΝΑ”, επειδή είσαι και φίλαθλος (τελικά εκτός από Ρίζε Σπορ, τί άλλο είσαι;) σου απαντάμε με ένα γηπεδικό σύνθημα, που λέμε όταν παίζουμε τελικό Κυπέλλου και η ομάδα μας (ΘΡΥΛΟΣ λέγεται και έκανε 2 φορές… “σεξ” πέρυσι στην Φενέρ μέσα στην Πόλη μας 0-3 και 1-0 στην έδρα μας) χάνει (μία στο… τόσο) το Κύπελλο Ελλάδος, λίγο παραλλαγμένο φυσικά! Διάβασε:

Βάλε ή βάλτε (εσύ και η παρέα σου) όλο(!) τον Πύραυλο στον Κόλο“!

Τέλος, επειδή σε εκτιμάμε Ερντογάν, πες τους να μην σου λένε παπαριές ο Ακάρ (που έχει δώσει εντολή να τον φωτογραφίζουν μόνον “ανφάς”, για να μην φαίνεται η καράφλα του, αχαχαχαχαχαχαχα) και η παρέα του! Σε ενημερώνουμε λοιπόν ότι το αποτελεσματικό (λέγε με δραστική και επί του στόχου βολή) αποδεδειγμένα βεληνεκές που διαθέτει ο Στρατός σας είναι 70χλμ! Τόσο!

“Μην μασάς” λοιπόν με τα όσα σου σερβίρουν οι πονηροί τσανακο-γλείφτες σου Ταγίπ, και άσε την… εξέλιξη του “Τυφώνα” τους “Τσεζγκίν”, κλπ, που σου λένε και πες τους να ασχοληθούν αυστηρά με τα παραπάνω 70 χλμ, μπας και δεν “παίξουν” και αυτά, όταν θα θελήσετε ως ΤΕΔ να τα δοκιμάσετε εναντίον μας!..

Α! Καλά κάνατε και αλλάξατε “Πεδίο Βολής”, διότι (και) η Χιλή και η μείζων, περί αυτήν, περιοχή είναι ζωσμένη από άϋλα… φτερά!..

 

Γ. Κε Ι. Καλίν*!

Θα ρωτήσουμε σήμερα εσένα, επειδή πιστεύουμε ότι πράγματι διαφέρεις από όλους τους λοιπούς λακέδες του “Επιτελείου… Τεμενάδων” του αφέντη σου ΡΤΕ!

Είπες, δυστυχώς και εσύ(!), πως σας απειλούν τα νησιά μας παρά την Μ. Ασία, ενώ μέχρι και ο ίδιος ο Π-Θ μας “προχθές” δήλωσε πως “ΤΑ Ε/ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ(!) ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ” ή άλλη φορά και ευρύτερα έχει δηλώσει πως “η Ελλάδα δεν(!) απειλεί κανέναν”!..

Κλήθηκα να απαντήσω, ερωτώμενος από “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, … “γιατί και ο Κος Καλίν είπε την ίδια παπαριά”;

Απάντησα το εξής και σας το θέτω υπόψη σας!

«Για να αναφερθεί και(!) ο Κος Καλίν στην δήθεν απειλή** μας από τα νησιά μας, σημαίνει ότι η επχ-ση στα νησιά μας από πλευράς Τουρκίας πρέπει να θεωρείται ΥΠΕΡ-ΒΕΒΑΙΑ και συνεπώς όλες αυτές οι δηλώσεις (ακόμα και του μετρημένου και σοβαρού ΚΑΛΙΝ, χθες 03-11-2022) είναι ενταγμένες στο σχέδιό τους αυτό***, με αποτέλεσμα να παραβλέπουν οι γείτονές μας δηλώσεις, ίσως και αχρείαστες για έναν πολιτικό της… εγκεφαλικής φαιάς ουσίας ενός Κ.Κ.Μ. ή και ενός Ν. Δένδια!

* Ό,τι πιο σοβαρό διαθέτει σήμερα η τ/πολιτική ζωή και γενικώς το Κράτος Τουρκία, λέγεται ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ! (Μαζί φυσικά με τον επχ-κό Αρχηγό της “ΜΙΤ”, Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ)!

** Θα ανέμενα από τον Ακάρ που είναι στρατιωτικός να εξηγήσει σε εμάς, αλλά και στον τ/λαό, με ποιόν τρόπο απειλούν την Τουρκία στρατιωτικά(!!!) τα νησιά!.. Δεν μπορεί όμως να πει τίποτε που να εξηγεί την εκ μέρους μας στρατιωτική απειλή από τα νησιά μας και απλώς ξεφτιλίζει τα αστέρια του, με την επανάληψη μιας τ/… παραμύθας!..

*** Ο Χρονικός Ορίζοντας του σχεδίου τους ολοκληρώνεται / “κλείνει” στα τέλη Μαρτίου του 2023!

-/-

Όμως, ακούστε τί ίσως(!) να φοβούνται οι Τούρκοι και μάλιστα πάρα πολύ, από τα νησιά μας, για κάτι όμως που θα πρέπει να ρωτήσουν τις Η.Π.Α. και όχι να αναφέρονται σε εμάς! Φοβούνται λοιπόν μήπως Αμερικανοί πχ Π/Ν, κλπ, επειδή κάνουν, όσα κάνουν στην εξωτερική τους πολιτική τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας συνεχώς τροχοπέδη (τουλάχιστον τροχοπέδη) για την Δύση, βγουν αιφνιδιαστικά σε καμιά παραλία τους, ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου καταλήψεως εδαφικών περιοχών τους (γι΄αυτό σκιάζονται και για τις αερο-ναυτικές Α/Βάσεις στην χώρα μας), προκειμένου να… πειστούν και να αλλάξουν μυαλά και πολιτική στάση στα διεθνή! ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ, ΝΑ Τ’ ΑΚΟΥΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ!.. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα έπρατταν ποτέ κάτι τέτοιο οι Αμερικανοί, ειδικά μετά από την 100% ερασιτεχνική απόπειρα εκ μέρους τους (Ομπάμα – Μπάϊντεν) ανατροπής του ΡΤΕ, το 2016, με το Γκιουλενικό στην βάση του “Κίνημα” ενός μεγάλου μέρους και των 3 Κλάδων των ΤΕΔ» !

 

Δ.  Κε Καλίν! Αναφέρθηκες σε ε/”φυσικά σύνορα”, ξεχνώντας ότι η Ελλάδα ούσα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ(!), ως “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ”, δεν έχει σύνορα, Ίμπο*!

* Το πιο ωραίο, κάθε φορά επάνω σου, είναι τα γιλέκα των κοστουμιών σου, Ιμπραήμ!

Ειδικότερα όμως, γιατί ξέχασες να πεις ότι όλοι σας εκεί που ζείτε σ’ αυτό που σήμερα λέγεται Τουρκία, δεν είστε γηγενείς, αλλά φερμένοι κατακτητές ελληνικών εδαφών;

Είστε, ρε Ιμπραήμ τόσο “ποτισμένοι”, ως “DNA”, με την… κατακτητική ζωή των νομάδων, (σου γράφω, επειδή σ’ εκτιμώ ως πολιτικό άνδρα, “λάϊτ”), που πραγματικά αυτό σας έχει τυφλώσει, αλλά και συνειδησιακά πορώσει, με αποτέλεσμα να μην σας νοιάζει που πατάτε τα γνησιότερα των ελληνικών εδαφών, ρε Ιμπραήμ; [Μόνον για την Κων-πολη να γράψω, “θα σου σηκωθεί η τρίχα”, Ιμπραήμ, ενώ θα δακρύσουν τα πάντα γύρω σου! Με την ευκαιρία, για να σε ρωτήσω κάτι! Ο ΡΤΕ άραγε είναι πιο… Τούρκος από τον ιδρυτή του νεότερου Κράτους σας Μουσταφά Κεμάλ (“Ατα-Τουρκ”), που την Αγία του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ μας δεν την έκανε τζαμί, αλλά την κατέστησε Μουσείο];

Αν, Κε Καλίν, μιλήσουμε για τα πραγματικά ελληνικά “φυσικά σύνορα” ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ(!) μέχρι και εσύ ο ψύχραιμος Ιμπραήμ!..

Τέλος, επειδή αναφέρθηκες στο ότι δεν είμαστε “ίσοι”, η Ελλάδα με την Τουρκία, ως ισχύ, κλπ, κλπ, κλπ, να σε ρωτήσουμε πολύ απλά, (επειδή το γιορτάσαμε και πρόσφατα), αν το 1940 – 1941 είμασταν “ίσοι” με τις τότε ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ του “ΑΞΟΝΟΣ”, ήτοι με τις φασιστική Ιταλία και ναζιστική Γερμανία, που αντιμετωπίσαμε και νικήσαμε, χαρίζοντας ουσιαστικά εμείς την ΝΙΚΗ στους τότε συμμάχους* μας!.. (Ένας “ΑΞΟΝΑΣ” και ορθότερα μια Γερμανία που, αν άντεξε να πολεμάει έως το… 1945, άντεξε εξ αιτίας σας, που δίνατε στον Χίτλερ και στους Ναζήδες του χρώμιο και σίδηρο από την Ποντική)!

Για απάντησέ μας λοιπόν!..

* Οι σημερινοί -υποτιθέμενοι(!)- σύμμαχοί σας Ρώσοι, στην Κομμουνιστική τους τότε… έκδοση Ίμπο, “βγήκαν” τότε “ανοιχτά” και δια του Ρ/Σ της Μόσχας, μας ευχαρίστησαν δημοσίως και παγκοσμίως(!), διότι χάρη σ’ εμάς, όπως είπαν, πρόλαβαν να προετοιμαστούν και να νικήσουν τους Γερμανούς, αντιμετωπίζοντάς τους στο γνώριμο και οικείο σ’ αυτούς ρ/Χειμώνα!..

Στην ε/χερσόνησο ο ΜΕΓΑΣ και ΤΡΑΝΟΣ τότε ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ “ΚΑΘΕΤΟΣ” ΔΙΤΤΟΣ ακόμα τότε “ΑΞΟΝΑΣ” (λίγο μετά συνετάχθη και η Ιαπωνία μαζί τους και έγιναν… “Τριαξονικοί”, αχαχαχαχα) καθυστέρησε 6(!!!) μήνες, Ιμπραήμ, όταν πχ οι Γάλλοι, με την περίφημη αμυντική “Γραμμή ΜΑΖΙΝΟ” τους “προσκύνησαν” / έπεσαν σε μια εβδομάδα, ενώ η λοιπή Ευρώπη σε κάτι λίγες ημέρες, ανά Κράτος – Στόχο, που επιτίθεντο οι Γερμανοί!..

(Ο στην ζωή του αρχικά ΜΑΟϊκός και εδώ και πολλά χρόνια δήθεν Ρωσόφιλος, σημερινός ιδεολογικός… αφέντης του Προέδρου σου και παλαιός πράκτορας της “ΜΙΤ”, Κος Ντογού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ θα ξέρει να σου πει, διότι εσύ δυστυχώς έδειξες, με ό,τι ακρίτως εξεστόμισες, πως δεν ξέρεις Ιστορία, αφού αναφέρθηκες σε εμάς και μίλησες για διαφορά ισχύος!

Λάθος μέγα αυτό και ανεπίτρεπτο για τον Νο “1” σύμβουλο του ΡΤΕ! Ρώτα και ο Περιντσέκ θα σου πει, χαμηλόφωνα, ώστε να μην σας ακούσει κανείς ξένος και ξεφτιλιστείτε, ότι εσείς τότε μπήκατε στον Πόλεμο στο πλευρό των Συμμάχων, μία ημέρα πριν αυτός λήξει, βλέποντας το πού πια είχε γείρει η… πλάστιγγα, όπως συνήθως λειτουργείτε, όντες δόλιοι, το κύριο χαρακτηριστικό σας ως Φυλή, ένα ποιόν σας που το ξέρεις άριστα Ίμπραήμ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΜΠΡΑΗΜ, ΑΝ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ)!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-