ΑΝΑΚΑΤΑ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ “ΤΙΚ”, ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!.. (1)

1. Α/ΓΕΣ Καμπάς: (Από 9η ΤΑΞ-ΧΙΑ Κοζάνης) «Αξιοπρεπής η συμφωνία των Πρεσπών, είμαστε ασφαλείς»!..

2. Ο Τσίπρας έλεγε πως θα φέρει από λαθραία καύσιμα 5 δις Ευρώ και δεν έφερε ούτε 1… Ευρώ, ενώ συνεργάστηκε με πασίγνωστους μεγαλο-λαθρέμπορους!..

3. Ο Λάμπρου του “ΣΥΡΙΖΑ” είναι ή όχι υποστηρικτής της τρομοκρατίας;

4. Η Νίκη ΤΖΑΒΕΛΑ εργάστηκε σε “Κιμπούτς”.

5. Κατά τον… μπερεκέτη Γαβρόγλου, μόνον 6000 Ιερείς θα πρέπει να πληρώνονται! Πάλι καλά!..

6. Το 70% των αναρχικών στην Ελλάδα είναι ξένοι.

7. Ο Τσίπρας δεν ήταν που είχε πει πως το Μάτι και η Μάνδρα είναι “τίτλοι τιμής”, για την Δούρου; Αυτός επίσης δεν ήταν που είχε δηλώσει πως η Βενεζουέλα είναι παράδειγμα Δημοκρατίας, για τους λαούς του Κόσμου;

8. Οι “πολυ-αντρουά” Πολλάκης και Π. Καμμένος ζητούσαν πάντα μη άρση της ασυλίας τους, όταν προέκυπτε τέτοιο θέμα στην Βουλή γι’ αυτούς.

9. Τα ραντάρ είναι στον Χορτιάτη και στην Περαία και όχι στην Μίκρα.

10. Ο Σόρος πίσω και από το “Ουράνιο Τόξο”.

11. Ζάεφ: Δεχτήκαμε το “Β. Μακεδονία”, λόγω της ταυτότητας και της γλώσσας.

12. Τα συσταθέντα επί “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” “Συντονιστικά Γραφεία Ελέγχου”, της “Στρατιωτικής Υπηρεσίας”, υπαχθέντα στα Γραφεία των Αρχηγών των Επιτελείων, υφίστανται ακόμα;

13.  Προσέξτε σε ποιά χώρα (Σκόπια) δώσαμε τα πάντα! Το ΑΕΠ των Σκοπίων είναι 10 δις $ Η.Π.Α. , ενώ της “Κυπριακής Δημοκρατίας” είναι 20! Προ Τσίπρα, στο Κράτος των Σκοπίων, ήσαν 200 ελληνικές επιχειρήσεις.

14. 670 εκ-ρια Ευρώ είναι αθροιστικά (συνολικά) τα εμβάσματα που εστάλησαν από Ελλάδα στην Αλβανία, (αφορολόγητα μάλιστα), από τους Αλβανούς μετανάστες στην χώρα μας!.. Σε σχέση με το 2017, το ποσοστό αυξήθηκε κατά 5,3%. Το ίδιο έτος (2018) οι ελληνικές επενδύσεις στην Αλβανία ήσαν 1,22 δις Ευρώ!

ΒΑΛΛΑΝΕ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, [ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ “ΒΥΘΙΣΑΝ”, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ(!), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ], ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΛΑΘΡΟ”, ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ!..

15. Ο Κος Παϊπέτης (τέως Καθηγητής του Πολυτεχνείου Πατρών / επί Χούντας) είναι ο “Επίτιμος” Πρόεδρος της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ”, (αντίστοιχη της παλαιάς και πασίγνωστης Ιταλικής “Ρ2” και “Διεθνής”, παρά το επίθετο “Εθνική”, που φέρει και τα μέλη της είναι απλώς ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ… ), η οποία έχει ευθεία και άμεση σχέση με την Αγγλική Στοά, καθώς και με την ΜΙ6!.. Ο θεωρούμενος ως “πνευματικός ηγέτης” τους Λιακόπουλος, τους είχε παλαιότερα καταγγείλει και εγκαταλείψει!..

– Ο Κος Μανέας είναι “επίτιμος” Πρόεδρος της “ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ”, η οποία ήταν και παραμένει “Εθνοκεντρική” και από την διάσπαση της οποίας προήλθαν οι… Παϊπέτηδες, κλπ!..

16. Η περίφημη αμερικανική στρατο-εταιρεία “SAİC”, (εταιρεία παροχής στρ-κών συμβουλών και προμηθειών, των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των Η.Π.Α.), που… “ανακάτεψε” παλαιότερα το σημερινό  Ε/Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, κλπ, “έπαιξε μπάλα” για χρόνια και στα Τίρανα, στο αντίστοιχο Α/ΥΠΑΜ, πλουτίζοντας και αλώνοντας το γειτονικό μας Κράτος!

– Ο “Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας” του Ράμα, που του εισηγήθηκε την δολοφονία του Κων-νου Κατσίφα, και αυτός έδωσε το “Ο.Κ.”, είναι ο σημερινός Υπ. “Δημ. Τάξης” Σάντερλιέσι, που προφανώς έλαβε το αξίωμα αυτό (το πήρε αμέσως μετά την δολοφονία), για την… σπουδαία του πράξη, η οποία προέβαλε, όσο ποτέ ίσως άλλοτε, την βρώμα του Καθεστώτος Ράμα, την άθλια μεταχείριση της ε/Μειονότητος από το Α/Κράτος, αλλά και τους Μαφιόζικους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί αυτό!

– Ο Ράμα στέλνει ναρκο-δολλάρια, μέσω Αφρικής, σε Αμερικανούς πολιτικούς, για να υποστηρίζουν αυτοί την Αλβανία! Ο παρουσιαζόμενος ως ο πιο… φιλο-Αλβανός Αμερικανός πολιτικός, παρουσιάζεται ο βουλευτής των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Έλιοτ ΕΝΓΚΕΛ!

17. Αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αποδεχθεί τις καταγγελίες Καμμένου, περί χρηματισμού, για τον Κοτζιά, (αν το θέμα “πάει”, ως οφείλει, σ’ αυτήν), τότε ο τέως ΥΠΕΞ είναι ή όχι Προδότης;

– Αν κάποιοι εργάστηκαν ή εργάζονται για τα συμφέροντα ξένης δύναμης (πχ Σέλτσας, από το 100% “Σκοπιανό” χωριό του Ν. Φλωρίνης, “Ξυνό Νερό”, για τα Σκόπια, κλπ) είναι ή όχι προδότες; Και τελικά ποιός είναι ο… ορισμός του Προδότη;

18. Και μόνον το γεγονός ότι ο Κος Τσακαλώτος (ή… “Τσιριμώκος της εποχής μας”) προτάθηκε για την θέση της Λαγκάρντ, (ως μία των υποψηφιοτήτων βεβαίως), δείχνει πάρα πολλά γενικώς (ξεστραβώνει μέχρι και… τυφλούς), αλλά κυρίως “μιλάει” για τα “κονέ” του, που λέγαμε, και για την ΑΛΗΘΕΙΑ, σχετικά με το “βύθισμα” της χώρας μας! (“ΠΟΥΛΕΝ” λοιπόν των “ΡΟΤΣΙΛΝΤ” ο… Μαρξιστής Ευκλείδης)!..

19. Βρώμικη παραδοσιακά (ιστορικά) η μεταπολεμική στάση του “BBC” προς την Ελλάδα.

20. Έχει δηλώσει ή όχι, ο Μ. ΓΛΕΖΟΣ, (“αφήστε” τί έχει πει ο Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ) για τον Τσίπρα, πως: “Ζητάω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που ταύτισα τον Τσίπρα, με την Ιστορία”; (Εννοούσε θετικά βεβαίως, διότι με την Ιστορία ο Τσίπρας ασφαλώς και ταυτίστηκε, για μια σειρά ανθελληνικών του πράξεων και ενεργειών)!..

21. Ο Νο “1” υπεύθυνος πληροφοριών του ΝΑΤΟ είναι ο Πρέσβης (Γερμανός) Arndt Frentag Von Loringhoven, ο οποίος φέρεται ότι κατάγεται από οικογένεια ΝΑΖΙ! Είναι άραγε αλήθεια;

22. Εκείνος που συνέλαβε τον Γ. Παπαδόπουλο το 1973 (ανήκων στην Ιωαννιδική κλίκα) είναι ο προσφάτως θανών στρ-κός ΚΟΛΟΜΒΑΚΗΣ Μιχαήλ.

23. Διαβάζουμε σήμερα πως η Τουρκάλα Σουμπούλ Καγιά (οικότροφος του γαλλικού Ινστιτούτου ανατολικών σπουδών στην Κωνσταντινούπολη) είπε στην γαλλική “Monde” πως “οι ΤΕΔ έχουν ενστερνιστεί τις αξίες του ΑΚΡ”! (Πηγή: συνέντευξη στη Monde).

– Σώπα βρε Σουμπούλ! Τί γράφαμε εδώ και πάλι(!) μόλις “προχθές”; Δεν γράφαμε ότι οι ΤΕΔ πλέον είναι “Τουρκο-Ισλαμικές”, κάτι που έχουμε αναλύσει και εξηγήσει μέσα από τα άρθρα μας, από της… συστάσεώς μας, το Νοε του 2015; Πότε άλλοτε ήσαν έτσι; Το 1971-1974 (2η Χούντα, “του Υπομνήματος”) και σχεδόν όλη την 10ετία του 1980 (3η Χούντα Εβρέν και τυπικά κάτι λίγα… χρόνια)!

24. Πού τρώνε, πίνουν, κλπ, συνήθως οι Τούρκοι στην Αθήνα; Διαβάστε τί λένε οι Τούρκοι:

  • Για φαγητό:
  • Στο Κολωνάκι, στο ξενοδοχείο “Περισκόπιο”.
  • Στην Κηφισιά (Κεφαλάρι), στο ξενοδοχείο “Υ”.
  • Στο “Χίλτον” (Milos / Galaxy / Albion).
  • Στο Κολωνάκι, στο εστιατόριο “Zurbaran”.
  • Στου Ψυρρή, στο εστιατόριο “Λίθος”.
  • Στου Ψυρρή, στο εστιατόριο “Οινέας”.
  • Στο εστιατόριο (νυν) “Έντεκα” και (πρώην) “Τζιμπουκάν”, στην Αιόλου.
  • Στου Δουράμπεη!..
  • Για Ποτό:
  • – “The Glumsies”: Στην Πραξιτέλους.
  • – “Drunk Sinatra”: Στην Θησέως. (Έχει και στην Αλεξ-πολη).
  • – “Meerkat Cocktail Safari”: “Βυζαντίου 7 – Συγγρού – Φιξ”.
  • Για Καφέ:
  • – Στον “Ζόναρς” (“Αθήνα / Κέντρο” / Όταν υπήρχε).
  • – Στο “Dry Cafe” (Στου “Σπουντίνο και Κουμπάρη” / Ζωγράφου”).
  • – Στο “Alfiere Cafe” (Στην “Σέκερη” / Ζωγράφου).
  • – Στο “Philos Cafe” (Σόλωνος / Αθήνα).
  • Για διασκέδαση:
  • – Στην “Tsinderella” (Κολωνάκι)

25. Η “ΛΑΡΚΟ” “χάθηκε” για την Ελλάδα, άραγε γιατί; Μερικά δεδομένα:

  • Το μονοπώλιο παραγωγής “Ni” το έχει η ΕΕ!
  • Με το “Ni” φτιάχνεις πυρηνικά όπλα!
  • Υπάρχει Ολλανδική εταιρεία “Ni” στα Σκόπια, με παράρτημα στο Ισραήλ!
  • Τα ορυχεία της πάλαι ποτέ ελληνικής και κραταιάς “ΛΑΡΚΟ” είναι στην Καστοριά ή κυρίως εκεί!

26. Η “Διεύθυνση Υπηρεσίας Πληροφοριών” (“ΔΥΠ”) συνεστήθη, για 1η φορά, το 1949, από τον Στρατάρχη ΠΑΠΑΓΟ. Σ’αυτήν ανήκε και το “Ειδικό Τμήμα Ασυρμάτων”, που από το 1950 έγινε η περίφημη Μονάδα “2500”, η οποία ήταν η βάση του γνωστού Συγκροτήματος “Ρ” ή “ΣΥΡ”, το οποίο απετέλεσε το 8ο Τμήμα (VIII), του ΓΕΣ/Α2.

– Το 1951 η ΔΥΠ υπήχθη στην ΚΥΠΕ/ΓΕΕΘΑ.

– Το 1953 η ΚΥΠ υπήχθη απ’ ευθείας στον Π-Θ.

– Το 1955 ο Δελμούζος δημιουργεί την 1η εθνική κρυπτοσυσκευή, την “ΕΛΒΙΡΑ”.

– Το 1959 έχουμε την δημιουργία της 1ης “on line” συσκευής μας, της “De – 59”.

– To 1965 δημιουργείται το “Κύκλωμα Υποκλοπών” (Για τον Εχθρό).

– Το 1970 το “ΣΥΡ” μετετράπη στο 476 Τ Η/Π

– Το 1986 η ΚΥΠ μετονομάσθηκε σε ΕΥΠ

– Το 1989 εμφανίζεται για 1η φορά ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” και οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”!

27. Ο σημερινός Τ/Α/ΓΕΣ Κος Ντιουντάρ (64) έχει αποφοιτήσει από το αγγλικό βασιλικό Κολέγιο του ΣΞ και έχει -αν δεν σφάλλουμε- διατελέσει και Στρ-κός Ακόλουθος της Τουρκίας, στην Μ. Βρετανία. Τυχαίο να είναι σήμερα Α/ΓΕΣ, λίγο πριν το 2023; Τέλος, “έκανε” και στο ΝΑΤΟ. (Αν όλα πάνε… καλά, γιατί να μην το θέλουν οι Άγγλοι, για επόμενο Τ/Α/ΓΕΕΔ);

– Ο Κος Ντιουντάρ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις “ασκήσεις διαβάσεως ποταμών”, με ή χωρίς εχθρική πίεση και μεγάλη… αγάπη στην 28η Μ/Κ ΤΑΞ.

– Ο σημερινός Τ/Α/ΓΕΝ Κος Αντνάν Οζμπάλ (58) έχει αδυναμία στο Β. Αιγαίο και πολύ καλούς και δυνατούς φίλους στις Η.Π.Α. και στο Πακιστάν. Έχει και αυτός γνώση του ΝΑΤΟ, αφού έκανε σ’ αυτό και στις “Πληροφορίες” και στις “Επχσεις”. “Πέρασε” και από την Τ/ΥΣΠ και… “μάγκεψε”! Αυτός εισηγήθηκε την δημιουργία τ/Ναυτικής Βάσεως στο Τρίκωμο, της Κύπρου, όπου και είχε μεταβεί, στις 15-08-2018, για να δει τον υπόψη χώρο, ο οποίος είναι σε έκταση μεγαλύτερος του 8% του εδάφους των “Κατεχομένων”!

– Ο για χρόνια πολλά Τ/”Αρχιτσάτσος”, ήτοι ο νυν Τ/Α/ΓΕΕΔ Κος Γιασάρ Γκιουλέρ έχει διατελέσει Δκτης του 4ου ΣΣ, έχει κάνει στο ΝΑΤΟ (Νάπολι), έχει “περάσει” από το τ/ΓΕΕΔ/ΥΣΠ, ενώ έκανε και Α/Σ-Χ, που σημαίνει πως, έστω θεωρητικά, γνωρίζει άριστα την τουρκική… ενδοχώρα!..

ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ των 3 ΑΥΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ:

  • Α/ΓΕΣ-Α/ΓΕΝ: Η αδυναμία τους για το Β. ΑΙΓΑΙΟ.
  • Α/ΓΕΕΔ – Α/ΓΕΣ: Είναι και οι 2 μέλη του βαθέως στρατιωτικού προσωπικού που στηρίζουν το τ/Στρατοκράτος, (ο Γκιουλέρ μάλιστα είναι για χρόνια ο “Φύλακας”- του, από την “καρδιά” του καθεστώτος, στην Άγκυρα), ενώ έχουν κάνει και οι 2 στο ΝΑΤΟ.
  • Α/ΓΕΕΔ – Α/ΓΕΝ: Έχουν κάνει και οι 2 στην τ/ΥΣΠ και στο ΝΑΤΟ.
  • Α/ΓΕΕΔ – Α/ΓΕΣ – Α/ΓΕΝ: Και οι 3 έχουν περάσει από το ΝΑΤΟ , έχοντας έτσι αποκτήσει, έστω και μικρή… οσμή, της δυτικής στρατιωτικής και όχι μόνον σκέψης.

28. ΚΥΠΡΟΣ: Οι Τούρκοι έστειλαν σχετικά πρόσφατα “FIRTINA” στην Κύπρο, επανέφεραν ουσιαστικά την Μονάδα τους, που είχαν αποσπάσει για τις ανάγκες τους στην Συρία, αλλά και για ανάγκες “live” δικής της εκπαιδεύσεως, “κατέβασαν” “Ειδικές Δυνάμεις”, για αναγνωρίσεις και συνεκπαίδευση κυρίως με τους Τ/Κ, έχουν δοκιμάσει όλα τα υφιστάμενα σχέδιά τους και έχουν αποδοθεί σε συνεχείς βολές, με όλα τα όπλα που διαθέτουν, πρωϊ και βράδυ.

29. Η Τουρκία παραμένει στην κατηγορία “3”, από τον Απρίλιο του 2019, για όσους θέλουν τουριστικά να ταξιδέψουν σ’ αυτήν!

30. Το “ΚΑΑΝ Bora-2”, πυραυλικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς, της “ROKETSAN”, έχει βεληνεκές 230 χλμ., αλλά και μεγαλύτερο, όπως είπαν στον ΡΤΕ και μας το… μετέφερε, λέγοντας πως δεν το κάνουν μεγαλύτερο, διότι αυτό το απαγορεύουν “Διεθνείς Συνθήκες”, κλπ! Άρα Κε ΡΤΕ, αφού σέβεστε τις συνθήκες, να μην φοβόμαστε ότι θα προσβάλλετε την Αθήνα, η οποία τυγχάνει “ανοχύρωτη πόλη”! Ρωτήστε στο ΥΠΕΞ σας, να σας πουν τί σημαίνει αυτό!

– “Κρατείστε”! Το μέγιστο βεληνεκές που έχουν στο Πεδίο δοκιμάσει και πετύχει οι Τούρκοι είναι τα 60 χλμ! Ας το πούμε… τ/”Δραστικό Βεληνεκές Μάχης”.

31. Με την Μέρκελ έχουν σχεδόν προσφάτως συναντηθεί οι:

  • Καραμούζης (“Εθνική Τράπεζα”)
  • Βασιλάκης (“Aegean”)
  • Τζαμπάς (“ΟΤΕ”)
  • Μυτιληναίος (“Ενέργκα”)
  • Τραβλού (Εκπρόσωπος Ναυτιλιακών Εταιρειών)
  • Μαϊζης (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο)

32. Στην Βουλγαρία στρατοπεδεύουν 2000 Αμερικανοί στρ-κοί και στην Ρουμανία 3000.

33. Τί γίνεται με την Βάση των Η.Π.Α. στο Ελβασάν;

34. H MKO “Praksis” ανήκει στον Σόρος. Οι ΜΚΟ ως διεθνείς Οργανώσεις δεν φορολογούνται!..

35. Ο νυν Αλβανός ΥΠΕΞ, (που είναι Αλβανο-Κοσοβάρος / τυχαίο;), Κος Γκεκ ΤΣΑΚΑ, είναι μέλος του Ουγγρικού Παν-μίου, του Σόρος.

36. Όταν είχε κλείσει η ΕΡΤ, ο Χαρίτος δούλεψε στην ε/φ “ΑΥΓΗ”.

37. Ο γνωστός μετανοημένος πρώην Χουντικός Ν. ΔΗΜΟΥ είναι παντρεμένος με κόρη ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ!..

38.  Παραλαμβάνει ο Κ.Μ. :

  • 273 δις Ευρώ (το) ιδιωτικό χρέος και 100 δις Ευρώ (το) χρέος στις Εφορίες (Ο 1 στους 2 Έλληνες έχει δυσκολία στην καταβολή των φόρων του).
  • Το δημόσιο χρέος το 2015 ήταν 321 δις Ευρώ! Το 2018 είχε γίνει 360 δις Ευρώ και θα αυξάνεται, όσο δεν θα υπάρχει ανάπτυξη!

– ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΑ 273+100+360 “βγαίνουμε” στα 733 δις Ευρώ και με τους τόκους, δεν θα είμαστε κοντά στο 1 τρις Ευρώ;  Α! Και σκλάβοι, με το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, έως το… κοντινό 2060 και το πιο… κοντινό 2115 και βλέπουμε!.. (Απ’ αυτόν που θα εφάρμοζε “Σεισάχθεια”)!..

  • Οι κατασχέσεις επί ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκαν 64%, είχαμε 3000 πληστειριασμούς,ενώ 113.000 μισθωτοί παίρνουν κάτω από 800 Ευρώ!..
  • Μείωση γεννήσεων Ελληνόπουλων, αύξηση θανάτων Ελλήνων, στοχευμένη υποβάθμιση υγείας και Παιδείας και γενικά ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ των θεμελίων της χώρας, μέχρι και την τελευταία στιγμή!
  • Το τέλος της “Μεσαίας Τάξης”, του γνωστού πλέον, (μετά το “Προλεταριάτο”),”Μερκαριάτο” και αλλοίωση της “Εθνικής Συνοχής”, με συγκεκριμένη “διεθνή εντολή”, “αγγελιοφόρος” της οποίας είναι ο Σόρος, με την δήθεν “Ανοιχτή Κοινωνία”!

39. Η “Δνση Επχσεων” των ΙΕΔ, που ψάχνει η “Χαμάς”, είναι σε κρυμμένο υπόγειο στο Τελ Αβίβ, σε… τάφο ρε άρρωστοι τρομοκράτες Γαζο-Παλαιστίνιοι !.. Θα είστε νεκροί και μόνον που θα το σκεφτείτε!.. Αν έλθει στα “πράγματα” ο Γκαντς, τότε θα παρακαλάτε ρε “Χαμασιανοί” να ήταν άλλα 12 χρόνια Π-Θ ο Νετανιάχου, αφού σας θυμίζω ότι αυτός που 1ος “τα έβαλε” μαζί σας ήταν αυτός, ως Α/ΙΕΔ, με την “Protective Edge”! To θυμάστε; Ο Κοτσάβι, ως Α/ΙΕΔ, “για να μην μας πείτε τίποτα”, κλπ, “πως δεν ξέρουμε τάχα”, κλπ, ασχολήθηκε 1ος αυτός, γενικά(!) με τους τρομοκράτες – αντάρτες , δηλαδή μ’ εσάς, σε άλλη, σε διαφορετική βάση!.. Ο Άϊσενκοτ, ως Α/ΓΕΕΔ, ήταν αυτός που σας ιεράρχησε, πιθανώς ορθώς (για εμάς ορθότατα) μετά το Ιράν και την “Χιζμπολλάχ”… τους, ενώ αυτός που απλώς σας “πρόσεχε”, χωρίς να ασχολείται μαζί σας, αφού ασχολήθηκε μόνον και κύρια με την αναδιοργάνωση των ΙΕΔ, ήταν ο Α/ΓΕΕΔ Γκάμπι ΕΣΚΕΝΑΖΥ !..

40. ΙΣΤΟΡΙΑ: “20η Οκτ.” (“Προπομπός” της “17Ν”) : ΣΑΓΙΑΣ Ν. , ΜΑΝΙΟΣ Ν. , ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. / “Κονέ” στην Κύπρο; / Οριάννα ΦΑΛΑΤΣΙ (+): “Ο Μακάριος έμαθε στον Παναγούλη να σκοτώνει”!

41. Ο ίδιος ο ΓΓ/Ιθαγένειας ΜΠΑΛΤΣΙΩΤΗΣ Λάμπρος είχε μιλήσει για 300.000 νέους Έλληνες!..

42.  Ο γνωστός φιλο-Σκοπιανός Παπάς, κίναιδος ΠΑΠΑΤΣΑΡΚΝΙΑΣ και η γνωστή ΝΑΣΟΥΛΙΔΟΥ  είναι οι… κτήτορες του “Ομίλου Για Την Μακεδονική Γλώσσα”; Πού βρέθηκαν 250.000 Ευρώ για την… ενίσχυσή του;

43. Τώρα, μετά την αλλαγή της Κ-Β, θα αφαιρεθεί, από τα Σχολεία της χώρας μας, ολοκληρωτικά το μάθημα της Ιστορίας, από το 2020, όπως είχε αποφασίσει το… “Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής”;

44. Η Γερμανία έχει πραγματικά πλεονάσματα 300 δις Ευρώ!..

45. Οι ΙΕΔ έχουν ως Αρχή τους να παραμένουν πάντα μακρυά από τα ΜΜΕ, εκτός αν εκτιμηθεί πως υφίσταται ανάγκη προσφυγής τους σ’ αυτά!

46. Ο Γιώργος ΣΗΦΑΚΗΣ, βουλευτής ΠΕΛΛΑΣ “ΣΥΡΙΖΑ”  στην προηγούμενη Βουλή μας, ήταν μαζί με την Κα Τζάκρη στις εκεί γιορτές των Σκοπιανών, τραγουδώντας και οι 2 το “Θα πάρουμε την Σαλονίκη”!..

47. Ο “ΣΥΡΙΖΑ”, μέσω του… Στουρνάρα, ρύθμισε το δάνειό του!

48.  “ΣΥΡΙΖΑ” κυρίως σημαίνει:

  • Κυριαρχία “Λούμπεν” στοιχείων.
  • Και
  • Κοινωνικοποίηση της… Δυστυχίας.
  • Και
  • Επιδοματικό Κράτος.
  • Και
  • Επιλεκτική μνήμη και… λήθη.
  • Και
  • Παραστρατιωτικό Κράτος.
  • Και
  • ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ με επιβολή “νεο- Κομμουνιστικής” ΧΟΥΝΤΑΣ / “Νεο-Χούντας”.

49. ΑΝΤΙ-FA: “Την τουρκική προκλητικότητα προκαλούν τα σχέδια του Ε/Κράτους”.

50. Πληροφορίες, όπως και μαθήματα, όπως και λύσεις σε προβλήματα δίνουν πολλές φορές και τα τραγούδια μας! Πχ “Ο Δραγουμάνος του Βεζύρη πίνει μαστίχα, ρίχνει τα χαρτιά, το ένα του μάτι στο Μισίρι, το άλλο στην Αρβανιτιά!.. … Φάτε και πιείτε Δραγουμάνοι, τώρα που όλα είναι για τα σας, έτσι ορίζει το Φιρμάνι και ο πολυχρονεμένος σας Πασάς και όσο για εμάς ένα καλύβι, γειά σου Τζαβέλα, γειά σου Γέρο του Μωριά, βράδυ πρωϊ θα λιώνουμε μολύβι για την τιμή και για την λευτεριά” (Μ. ΜΗΤΣΙΑΣ).

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-