ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΘΡΥΛΟΣ

ΚΑΙ

ΠΑΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα στην Ελλάδα οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα στην Ελλάδα οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Όταν βάζει «πλάτη» ο Μαρινάκης, αυτό είναι το αποτέλεσμα!

Όταν βάζει «πλάτη» ο Μαρινάκης, αυτό είναι το αποτέλεσμα!
Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

Από την ημέρα που μπήκε μπροστά ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει έμπρακτα τον Ερασιτέχνη και όλα τα τμήματά του. Και η απόδειξη, μεταξύ άλλων, είναι και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου όπου ο Ολυμπιακός στο Πόλο Γυναικών πήρε ευρωπαϊκό.

Πόσο εύκολα το γράφουμε και πόσο εύκολα το λέμε, ε; Πήρε ευρωπαϊκό. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις πράξη.

Και οι κοριτσάρες του Χάρη Παυλίδη, μαζί με τον κόουτς, φυσικά, ανέβασαν ξανά το τμήμα Πόλο Γυναικών στην κορυφή της Ευρώπης.

Ήταν η 2η Ευρωλίγκα και το 4ο ευρωπαϊκό του τμήματος, αυτής της ομαδάρας.

Και αυτήν την ομαδάρα την στηρίζει και ο κόσμος και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και όταν βάζει «πλάτη» ο Μαρινάκης, αυτό είναι το αποτέλεσμα: Ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης!!

Η ΕΡΤ γύρισε την πλάτη στις πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Η ΕΡΤ γύρισε την πλάτη στις πρωταθλήτριες Ευρώπης!
Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Την ΕΡΤ που ο ρόλος της είναι να στηρίζει και να προβάλει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Που οφείλει να φροντίζει για να μεταφέρει τηλεοπτική εικόνα, από τα μεγάλα ραντεβού των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες φιλάθλους να παρακολουθούν τις μεγάλες διοργανώσεις, τα Final 4 και τους τελικούς, όταν σε αυτά μετέχει μια ελληνική ομάδα και διεκδικεί την διάκριση και την κορυφή της Ευρώπης.

Αυτό που συνέβη σε αυτό το Final 4, αποτελεί ντροπή και «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Η ΕΡΤ πήρε απουσία στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού, της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Είναι ανεπίτρεπτο να μην έχει προνοήσει η διεύθυνση του καναλιού, να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μετάδοσης και να μην δίνει ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε τις 5.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες και αποποιούμενη των ευθυνών που φέρει.

Είναι αδιανόητο μέχρι και μια μέρα πριν τον ημιτελικό των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη με την Ουϊπεστ, να μην υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση για τις προσπάθειες των κοριτσιών του Θρύλου.

Πάλι καλά που τη λύση σε αυτό το σημαντικό ζήτημα έδωσε με παρέμβασή του ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και μέσω του ONE Channel το οποίο απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης τη Μεγάλη Πέμπτη, οι Έλληνες φίλαθλοι και οι οπαδοί του Θρύλου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον «ερυθρόλευκο» θρίαμβο στη Βουδαπέστη.

Διαφορετικά, εικόνα θα είχαν μόνο μέσα από το σάιτ της LEN και χωρίς περιγραφή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που αντιλαμβάνεται τι γίνεται, είναι έξαλλος με την ΕΡΤ και αυτό προκύπτει και από τα εκατοντάδες σχόλια που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε κάνοντας μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, αποθεώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη που χάρη στην παρέμβασή του, είδε τα κορίτσια του Θρύλου να ανεβαίνουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης!

«Χείμαρρος» Παυλίδης: «ΘΡΥΛΟΣ: Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο»!

«Χείμαρρος» Παυλίδης: «Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο»
Κυριακή, 2 Μαΐου 2021 

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Όταν το Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε αυτή την πορεία και τελευταία στιγμή δηλωθήκαμε στην Ευρώπη. Εγώ επέμενα και έλεγα στον πρόεδρο ότι αυτή η ομάδα μπορεί να μην έχει την ποιότητα άλλων χρόνων αλλά διαθέτει μια τρομερή χημεία, με τις μικρές που ήρθαν και έδεσαν με τις μεγάλες και έχουμε πιθανότητες να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Λέγοντας μεγάλα πράγματα το μυαλό μου μπορεί να ονειρευόταν το πρωτάθλημα Ευρώπης, αλλά δεν μπορούσα να το πω. Δεν το είχαμε πάρει άλλες χρονιές με πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ και έμπειρες αθλήτριες και το πήραμε φέτος με κορίτσια γεννηθέντα το 2001, το 2002, 2004 και το 2005, τα περισσότερα προερχόμενα είτε από τις Ακαδημίες και τα ηλικιακά, είτε ερχόμενες εδώ σε ηλικία 14 χρονών. Γίνανε γυναίκες στον Ολυμπιακό. Κέρδισαν τρόπαια στην Ελλάδα, κέρδισαν τρόπαια στην Ευρώπη έπαιξαν στις εθνικές ομάδες. Ακολούθησαν μια διαδικασία που για αυτό το λόγο είμαι πολύ υπερήφανος που έστησα στον Ολυμπιακό.

Κάνοντας την αρχή με τις Ακαδημίες καταφέραμε να πάρουμε πρωταθλήματα και στις Ακαδημίες και στις Γυναίκες και ευρωπαϊκά και όλα, έχοντας ένα σύστημα δουλειάς και αφήνοντας μια παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός είτε είμαι εγώ είτε είναι κάποιος άλλος δεν θα έχει ανάγκη κανέναν. Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου πάνω από όλα γιατί με ανεχτήκαν και εμένα και τις παραξενιές μου και τα νεύρα μου τόσο καιρό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Βλέποντας σήμερα τα πρόσωπά τους και την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, τα άσχημα που περάσαμε ξεχνιούνται. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο και τον πρόεδρο προσωπικά που έστω και τελευταία στιγμή μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε ένα ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, δηλώνοντας μας στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο. Δείχνοντας πίστη στην ομάδα και στο πρότζεκτ και στο σύλλογο γενικά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία, μέσα από το κλαμπ η ομάδα αποκτά ένα μέταλλο που έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο.

Για εμένα ο Ολυμπιακός το έχω ξαναπεί, είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να μπορεί να συγκριθεί με αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός. Ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα αθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο, με μηδαμινά σε σχέση με άλλες ομάδες μπάτζετ. Με ανύπαρκτες εγκαταστάσεις και όμως είναι εκεί και κάθε χρόνο διεκδικεί τρόπαια. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και τον ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα που στέλνει. Εύχομαι στο φίλο μου το Θοδωρή (σ. Βλάχο), να μας φτάσουν και να μας ξεπεράσουν αν μπορούν. Ξέρω ότι το έργο τους είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη και στο Θόδωρο και στα παιδιά και του το έχω πει».

** Η φωτό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΣΦΠ.

ΜΟΝΟΝ ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! 

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ “ΤΙΜ”, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

“Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ”!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΤΟΥ “ΘΡΥΛΟΥ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 15!..

 

“ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ… ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

NA MHN ΞΕΧΑΣΩ! ΕΧΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ!

 

 

-/-

 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-