Απάντηση Στον Τ/Πρόεδρο, ΡΤΕ.

Αγαπητέ Πρόεδρε, ΡΤΕ!

Και (!) σε άκουσα, “απ’ ευθείας” στην TV, και (!) σε… διάβασα στις ε/φ σας!

– Αναφέρομαι στην ομιλία που έκανες στη νέα Βουλή σας, (νέα και 1η”, λόγω του νέου πολιτικού σας συστήματος), στις 01-10-2018, με αφορμή την αρχή της νέας βουλευτικής περιόδου.

– Η ομιλία θα μπορούσε να έχει πράγματι ως τίτλο, την αποστροφή σου ελάτε, μαζί να φτάσουμε την Τουρκία στους στόχους της, αποστροφή που πολύ έξυπνα επέλεξε να προβάλλει πρωτοσέλιδα η ε/φ “Πρωϊα” / Sabah, (της 02-10-2018), ε/φ που με την σειρά μου… επέλεξα και εγώ (στην έχω παρακάτω), λόγω του ότι παρουσίασε με 17 τικ τα κυριότερα σημεία της ομιλίας σου, με την παρακάτω πρόθεση! Ποιά;

– Να δώσω σ’ αυτά τα τικ, δηλαδή στις σπουδαιότερες αποστροφές σου, απαντήσεις, κάτι που θα κάνω σήμερα, … “εδώ και τώρα! (Χακαν-ούλη να ενημερώσεις σε παρακαλώ τον Πρόεδρο)!..

02_ekim_2018_SAMPAX

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ 17 “ΤΙΚ”-(Ο)-… ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΟ… ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΣΟΥ!

1. Πράγματι χρειάζεσθε πλέον ψυχή(!), όπως είπες, και μάλιστα πολύ, θα συμπλήρωνα εγώ, με την… άδειά σου, για να ζήσετε ως Έθνος!

– Έχεις πάρει χαμπάρι, και μπράβο σου / çok bravo sana kardeşim , ότι τελειώνετε ως Έθνος – Κράτος που ακριβέστερα είστε, όπως ο Κεμάλ σας όρισε, και ξέρεις άριστα ότι σύντομα θα χρειαστεί να πεις / να πείτε:

Αποθανέτω η ψυχή μου / μας μετά των αλλοφύλων!..

– Για εμάς τους Έλληνες λες, ρε φίλε Ρετζέπ, αλλά εσείς(!) όμως είσθε… “το θηρίο που ξεψυχά” ή ορθότερα… “σαν το θηρίο που ξεψυχά”!.. “Bunu unutma Tağıp!

2. Πιστεύεις πραγματικά ότι ήρθησαν, όπως είπες, όλοι οι “μηχανισμοί κηδεμονίας”, μέσα στο σύστημά σας;

– Άσε τους άλλους! Εσύ προσωπικά Ρετζέπ, έχεις αντιληφθεί ότι έχεις μεταβληθεί σε έναν πολύ σκληρό Δικτάτορα;

Να υποθέσω ότι: (2, 3 “πραγματάκια” παρακάτω / 2, 3 -ενδεικτικώς- ερωτήματα, από τα πολλά που υπάρχουν).

  • 1ο Ερ/μα:
  • Τέλειωσε δηλαδή οριστικά Ταγίπ η τεράστια επιρροή και η επεμβατική ισχύς των ΤΕΔ στο Κράτος; (Δεν αναφέρομαι στην επιρροή τους στην κοινωνία, για να μην σε… μπλέξω). / Σε πληροφορώ Ταγίπ ότι βράζουν οι ΤΕΔ και δεν αναφέρομαι μόνον στα… “FETÖCÜ-LER” στελέχη, που για πολύ καιρό ακόμα θα συνεχίζεις να… “μαζεύεις”, “δώθε – κείθε” στην Τουρκία! Ξύπνα Ταγίπ!
  • Το γεγονός ότι έχεις τον Χουλουσί Ακάρ, έναν 2οΧιλμί Οζκιόκ* ως ΥΠΑΜ και ουσιαστικά -για να μην κρυβόμαστε Ταγίπ– και(!) ως Α/ΓΕΕΔ (πολύ χαμηλότερης βεβαίως νοημοσύνης, από τον κοντό -αποκαλείται και “κοντή πορδή”- Σούφη πρώην Α/ΓΕΕΔ Οζκιόκ*), έναν Ακάρ, τον οποίον ελέγχεις απόλυτα, σε κάνει να… επαναπαύεσαι, όπως πιστεύω, αλλ’ όμως δεν θα πρέπει, ως γεγονός εννοώ, να σε… παραπλανά! Εκτός αν πιστεύεις ότι, ο Χουλουσί, ο αγαπημένος μας Καραγκιοζάκος, “πούλησε” τους Κεμαλιστές, όπως φάνηκε, με την υπόθεση του Ιουλιανού Κινήματος”, του 2016! Έκανε, λες, κάτι τέτοιο και ο… “δάσκαλός” του ο Ι. Η. Karadağı“, του οποίου ήταν Υπασπιστής, δεν τον… έκαψε ακόμα; Δεν νομίζω!
  • (Καρανταγί: Ο μέγας -υποτίθεται-… στρ-κός διπλωμάτης Αρχηγός, της 10ετίας του 1990, του Τ/ΓΕΕΔ, που μπροστά του ο Κενάν Εβρέν, σε όλα θα υπεστήριζα, ήταν… Β’ Εθνική, ένας Καρανταγί, ο οποίος είχε έλθει και στην Ελλάδα εκείνα τα χρόνια και είχε συνομιλήσει με τον δικό” μας Α/ΓΕΕΘΑ, τον… Μανούσο, χωρίς να ξέρει όμως ότι μιλούσε με μια ανθρώπινη… σουπιά, αχαχαχαχαχαχα, που ήθελε τουλάχιστον 5 σαν τον Καρανταγί)
  • Γι’ αυτό Ταγίπ, αν θες άκουσέ με, πρόσεχε, όσο… γατούλης και να είναι η… ζεστή αγκαλιά όλων των τρομοκρατών, της Μ. Ανατολής, ο πολύ ΙρανόφιλοςΧακαν-ούλης μας και… Χακανούλης σου!.. (Γιατί άραγε τόσο Ιρανόφιλος ο Χακάν μας, μήπως είχε αγαπήσει τρελλά καμμιά Ιρανή και αυτή τον παράτησε); … 
  • * Στη Σμύρνη ζει ακόμα ο Οζκιόκαυτός ο… τρισάθλιος στρατιωτικός Μακιαβέλι, που είναι ο 1ος που τον 21ο αι. πούλησε” τους Κεμαλιστές, [συνεργαζόμενος ΚΑΙ(!) μαζί σου, μάλλον ως… κρυφός Νεο-Οθωμανιστής(;) / ομιλεί και γράφει την Οθωμανική γλώσσα], ή πηγαινόερχεται Σμύρνη – Άγκυρα
  • Όλο γελάω νευρικά, όταν σκέφτομαι ότι, όταν έφυγε από το σπίτι του στη Σμύρνη, ο… φίλος σου Ταγίπ, αχαχαχαχαχαχα, ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, (μόλις είχε γίνει Α/ΓΕΕΔ νομίζω ή λίγο πριν, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, και είχε πάει να πάρει το… δακτυλίδι ή την… ευχή, από τον Οζκιόκ), πήγαν κάποιοι να τον… ανατινάξουν, την αυτοκινητοπομπή του για την ακρίβεια, στην οποία βρισκόταν και αυτός φυσικά, λίγο πριν το στρ-κό α/δ και την “πλήρωσε” ένας Σχης Υπασπιστής του.
  • Ακριβώς ό,τι είχε κάνει “δις” στην Κύπρο (στα “Κατεχόμενα” / Λευκωσία Ταγίπ, θα το θυμάσαι πιστεύω, σ’ εκείνη την περίφημη στρ-κή άσκηση), λίγα χρόνια πριν, η ψηλή “παλιολινάτσα”, ο μόνος Στρατηγός που ο ίδιος ο Ο.Η.Ε. του αφήρεσε τα καθήκοντά του, τότε στην Σομαλία, όπου ήταν επικεφαλής, ο γνωστός Νο “2” πίσω από τον Καρανταγί, Τσεβίκ Μπιρ, με τον τότε ανταγωνιστή του για την θέση του Α/ΓΕΕΔ, Α/ΓΕΣ τότε, Στρατηγό Χ. Κιβρίκογλου, όπου και εκεί Σχης την “πλήρωσε”, (Τ/Κ αυτήν την φορά), κατά την 1η απόπειρα κατά του Κιβρίκογλου. (Στην 2η απόπειρα, το α/φ του Κιβρίκογλου δεν έπεσε”, αλλά πρόλαβε να γυρίσει στο α/δ Ερτζάν, για να γυρίσει μετά στην Τουρκία, με την… ΤΗΥ”! Αν έπεφτε, θα πήγαινε για… Ουρί, όλο το… περιεχόμενο του α/φ! Αχαχαχαχαχαχαχα! Γι’ αυτό “σας γουστάρω ρε Ταγίπ, γιατί η… Μαφία σας ΠΑΝΤΟΥ(!) δεν… περιγράφεται“!..
  • Ο Οζκιόκ ήταν σχεδιαστής πολλών… Βαλκανικών σχεδίων, συνεργασιών, κλπ (τουρκαλβανικών ιδιαιτέρως) και όχι μόνον στρ-κών [είχε πχ βραβευτεί ως Α/ΓΕΕΔ, από τον Αλβανό ΠτΔ, (2002 – 2007)Άλφρεντ Μοϊσίου] και βαθύς μελετητής όλων των Ισλαμικών αιρέσεων, με ιδιαίτερη αγάπη και κλίση  στους Μουσουλμάνους Μοναχούς, τους Σούφι, κλπ!.. Όχι, για τους Ασίκηδες δεν ξέρω!.. Αχαχαχαχαχα!..
  • Συνεχίζουμε! (Μετά τον *)
  • Η υπόθεση Ανακαλυφθέν και Χειραγωγημένο Κίνημα Ιουλίου 2016 απέδειξε το πόσο έξυπνα -και μάλλον κατ’ εντολήν- “το έπαιξε” ο Ακάρ, ώστε και με τους… κακούς (λέμε τώρα) Ισλαμιστές του Γκιουλέν να “καθαρίσει, (οι ΤΕΔ δηλαδή) αλλά και να σε αναγκάσει να “βγάλλεις” Ταγίπ… λευκές περιστερές (κάτι που πέτυχε), όλους σχεδόν (τα 2/3+) όσους Κεμαλιστές Αξκούς και Υπξκούς είχες “στείλει” στις Φυλακές ή διαπομπεύσει, κλπ, λόγω διαφόρων, εξαιρετικώς βρώμικων, πράγματι, υποθέσεων, που συνεχώς ανεδύοντο, από το 2003 και μετά, από την ανάληψη δηλαδή της εξουσίας από εσένα και… δώθε, σχεδόν μέχρι και σήμερα!
  • 2ο Ερ/μα:
  • Τέλειωσε οριστικά η ισχύς του τεράστιου “Εβραϊκού Κεφαλαίου”, εννοώ των Τούρκων εβραϊκής καταγωγής (ντονμέδων και μη) που ήσαν αυτοί που με το χρήμα τους, από το 1923 και μετά, δημιούργησαν την τ/Αγορά, αυτοί που “γέννησαν” -ουσιαστικά- την νέα τ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και που την στήριζαν πάντα, όταν απαιτείτο;
  • Τί γίνεται λοιπόν με αυτήν την κηδεμονία; Πήρα βεβαίως απάντηση, από την δήλωση του μεγαλοεπιχειρηματία, σύγχρονου ΤούρκουΑλέν Ντελόν, Αλί Κοτς, πρόσφατα, από την Γερμανία, που για να μην του την “πέσεις”, είπε, σαν να ήταν “μέγας Διπλωμάτης”, πως δεν υπάρχει οικονομική κρίση στην Τουρκία (ό,τι λες εσύ Ταγίπ και στις απόψεις σου γενικώς πρέπει όλοι να… στοιχίζονται, διότι άπαντες σε… σκιάζονται), αλλά δεν μπορούμε να μην ανησυχούμε (Εδώ, με το συμπάθιο, “στην… φόρεσε” κανονικά)! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Κατάλαβες!..
  • 3ο Ερ/μα:
  • Η τ/”Συμβουλευτική Επιτροπή των Σοφών” (“Σ.Ε.Σ.“), [μεικτή στην σύνθεσή της, κυρίως ως προς τις πρώην επαγγελματικές δραστηριότητες / ιδιότητες των συμμετεχόντων σ’ αυτήν, που η… Ιστορία της “πάει πίσω”, μέχρι το 1850], Σ.Ε.Σ. ή όπως αλλιώς μπορεί να την λέτε σήμερα, την μικρή αυτή τουρκικήΜπίλντεμπεργκ, (εκεί περί την έδρα της 1ης τ/Στρατιάς συνήθιζε να… συνεδριάζει), “πέθανε”; Δεν υφίσταται πλέον; Αν πούμε ότι δεν κατευθύνει, αν πούμε ότι δεν κηδεμονεύει, άρα-γε, αν υπάρχει φυσικά, πες μου ρε Ταγίπ, ούτε καν επηρεάζει στην λήψη των μειζόνων -τουλάχιστον- κρατικών αποφάσεων;
  • 4ο Ερ/μα:
  • Τα 20+ εκ-ρια των Αλεβήδων έχεις την εντύπωση ότι τα έχεις θρησκευτικά… “καταστείλει”; Αυτοί μήπως… ενοχλούν πολύ, [όπως και θα(!) ενοχλούν εκτιμώ] την… κηδεμονία σου;
  • 5ο Ερ/μα:
  • Και τελικά ρε Ταγίπ, για να είμαστε σοβαροί, επειδή μιλάμε για “κηδεμονία, μια… λέξη που δεν μπορεί κανείς και πουθενά (εννοώ κανείς νουνεχής πολιτικός και κανένα σύγχρονο σοβαρό Κράτος) να την δει ξεχωριστά, από τον λεγόμενο… εξωγενή παράγοντα, τουλάχιστον στο δικό μας επίπεδο Κρατών, (άντε να βάλλω εσάς, την Τουρκία δηλαδή, σε σχέση με εμάς, 1, 2 θέσεις πιο ψηλά, αφού πλέον και εμάς… “μας έβαλλαν χέρι”, άλλοι ή ίδιοι κύκλοι”, … δεν ξέρω, αλλά και πάλι στον ίδιο… παρανομαστή” είμαστε πια) , πιστεύεις λοιπόν πραγματικά ότι είσθε ανεξάρτητοι;
  • Όχι, πες μου, διότι 15 χρόνια τώρα εξουσίας σου, διεπίστωσα και διαπιστώνω, παρακολουθώντας σε μάλιστα από πολύ κοντά, με τους Αγγέλους μου, αλλά και προσωπικά, πως έγινες από “μαθητής” (καλός βεβαίως), σχεδόν “μετρ”, στα θέματα ιδίως της “εξωτερικής πολιτικής και τέλος πάντων, σε… υπολήπτομαι και δεν θα ήθελα “να χάσω πάσα ιδέα”, για σένα! Πες μου ρε Ταγίπ, πιστεύεις πραγματικά ότι είσαι / είσθε, ως χώρα, “άνευ… κηδεμόνος; Αχαχαχαχαχαχαχα (Εy Beyefendi! Bunu şaka gibi söyledin, sanıyorum)!.. 

3. Είσαι σίγουρος ρε Ταγίπ, ότι με το νέο σας Σύστημα, πάντα και παντού, θα ξέρει το Κράτος, όπως είπες, από ποιόν ή από ποιούς “θα ζητάει λογαριασμό”, κάθε φορά που θα απαιτείται ασφαλώς κάποιος ή κάποιοι να λογοδοτήσει / – σουν; (Ό,τι θα ξέρετε δηλαδή πάντα τους υπολόγους).

– Αν είναι έτσι, τότε Ταγίπ θα πρέπει να πάρετε τον… παγκόσμιο τίτλο, τουλάχιστον στα θέματα κρατικής εσωτερικής πολιτικής (για το βραβείο “Γκίνες”, δεν το συζητώ, αυτό το έχετε σίγουρο) και θα πρέπει να σας “σπουδάζουν” (το περίφημο αυτό νέο Σύστημά σας δηλαδή) σε όλα τα Παν-μια, του Κόσμου!..

Χαλάρωσε λίγο ρε Ταγίπ ή επί “το… ελληνικότερον“, μην είσαι τόσο… γαμίκος”, “κατούρα και λίγο, σε παρακαλώ”! (Προσοχή! Ο μεταφραστής σου Χακάν θα πρέπει να ξέρει άριστα την ελληνική γλώσσα, και κυρίως την… νοηματική της απόδοση, εννοώ την γνήσια νοηματική της ερμηνεία, άρα θα πρέπει να είναι… ελληνικής καταγωγής Γενίτσαρος! Είναι, “δεν… είναι” Χακάν);

– Τέλος, με την αποστροφή σου αυτή, έδειξες ότι, αν και Τούρκος, αν και θρήσκος, αγνοείς(!) το τί σημαίνει, αλλά και το τί είναι “Άνθρωπος”, ενώ βλασφημάς και προς τον Θεό, αφού, με όσα λες, δείχνεις να  πιστεύεις ότι υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ένα τέλειο Σύστημα, (ας δεχτώ ότι είναι τέλειο, για τις ανάγκες της… συζήτησης), σαν αυτό που έστησες στην χώρα σας Ταγίπ και που θα καταδεικνύει, όπως ανέφερες, αμέσως(!), τους όποιους υπευθύνους, σε όλους τους τομείς της πολιτικής σας ζωής / καθημερινότητος!

4. Λέγοντας ρε Ερντογάν προς όλους τους βουλευτές, της… πάλαι ποτέ Κεμαλικής “Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσηςελάτε να ξεπεράσουμε μαζί τις στεναχωριές ώμο με ώμο, όπως είναι η λαϊκή σας φράση, νομίζεις ότι σε πιστεύουν; Ξέρουν όλοι ρε Ταγίπ, πως, αν οποιοσδήποτε βουλευτής της Βουλής, απ’ όλα(!) τα Κόμματά σας, γράψει πχ κάτι κάπου ή πει κάτι, το οποίο δεν θα είναι αρεστό σε σένα, τότε θα τον “κυνηγήσεις” -τουλάχιστον- μέχρι της “2ας Παρουσίας”! Ναι ή όχι; Ναι, Ταγίπ και το ξέρεις!.. (Τον Κιλιτσντάρογλου τον “τρέχεις” ακόμα; Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Γιατί; Επειδή είναι Κουρδικής καταγωγής; Μου αρέσει Ταγίπ, που τον παρομοίαζαν, λόγω της μούρης του, με τον Μαχάτμα Γκάντι! Αυτός, όχι Γκάντι δεν είναι, αλλ’ ούτε τρίχα από τους όρχεις του άλλου Κούρδου, τέως ΥΠΕΞ και ΠτΒουλής σας, εννοώ του Χικμέτ ΤΣΕΤΙΝ, δεν είναι!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

5. Δεν νομίζω να λιώσατε, όπως είπες, το κεφάλι ούτε των Γκιουλενιστών, αλλά -πολύ περισσότερο- ούτε των Κούρδων αγωνιστών, όπως είπες! Και αν ακόμα “τελειώσετε” κάποια στιγμή, με τους Γκιουλενιστές Ταγίπ, με τους Κούρδους δεν θα τελειώσετε ΠΟΤΕ!

– Οι Κούρδοι, ένας λαός των 25+ -σήμερα- εκ-ρίων, [με ρυθμό γεννήσεων πολύ μεγαλύτερο από τον δικό σας και το ξέρεις (γι’ αυτό και ζήτησες, ο κάθε Τούρκος να κάνει 3 παιδιά τουλάχιστον)], είναι από τους πιο ιστορικούς αρχαίους λαούς Ταγίπ της περιοχής μας, με πολιτισμό (λέξη που εσείς οι Μογγόλοι αγνοείτε), διασπαρμένος σε 4 Κράτη [Τουρκία, Ιράν, Συρία (… “χαίρετε”) και Ιράκ]  και παλεύουν, μετά τον Β’ Π.Π., από το 1979 τύποις και ουσιαστικά από τις 15-08-1984 για την ελευθερία τους! (15-08: Ευλογημένη για εμάς τους Έλληνες ημερομηνία, αφού γιορτάζουμε την “Κοίμηση της Θεοτόκου”! Πρόκειται για ημερομηνία που όταν… πολεμάει, δεν ηττάται ποτέ Ταγίπ)!

– Σήμερα, 04-10-2018, όπως διάβασα, είχατε άλλους 7 στρ-κούς σας νεκρούς [στο Μπατμάν (Τζερτσούς) από ανατίναξη τεθωρακισμένου οχήματός σας / και 2 τραυματίες] και αντί να προβληματιστείς βαθειά(!) και ευρύτερα(!), ως άλλος Χίτλερ Ταγίπ, “βγήκες” και δήλωσες πως θα σκοτώσουμε 700 Κούρδους!

– Πιστεύω λοιπόν πως έχει κτυπήσει απίστευτα νούμερα η αλαζονεία σου, “έχεις ξεφύγει” και δεν αντιλαμβάνεσαι (για να μην σε πω… Δικτάτορα πάλι, αλλά να στο πω τουρκικά) πως γίνεσαι χειρότερος, ακόμα και από τον συνεταίρο σου (ποιός το περίμενε και για τους 2 σας / εννοώ ότι θα… συμπεθεριάζατε πολιτικά) ιδιόρρυθμο Τ/Φασίστα, Ν. Μπαχτσελί!

Για να πάψουν οι Κούρδοι να σας πολεμάνε Ταγίπ και μάλιστα “γυμνοί” εμπρός στα στρ-κά… μεγαλεία σας, αλλά και για να μείνεις εσύ, “με όλα τα στραβά σου”, πραγματικά όμως, στην παγκόσμιο Ιστορία ΑΘΑΝΑΤΟΣ (!), θα πρέπει να ενδιαφερθείς να υλοποιηθούν -τουλάχιστον- τα παρακάτω: (Είναι κάτι που κανείς Αμερικανός Πρόεδρος δεν αξιολόγησε ποτέ ορθά, Ταγίπ)!

  • Να απελευθερώσεις άμεσα τον ηγέτη τους, Α. Οτζαλάν! Έτσι και αλλιώς συμβολική και μόνον σημασία πια έχει ένα ανθρώπινο… κουφάρι, που μόνον ως ζωντανό παράδειγμα, για τους φοιτητές των… Χημικών και … Φαρμακευτικών Σχολών, των αντιστοίχων τουρκικών και μη Παν-μίων, μπορεί να χρησιμεύσει, αφού τον έχετε κάνει “φυτό”!..
  • Μεγάλη ευθύνη βεβαίως έχουν και οι Η.Π.Α. σ’ αυτό, (νόμισαν ότι θα μπορούσαν να το “παίξουν”, όπως με τον Ν. Μαντέλα), αφού όπως είχε πει το 2004 και ο Τ/ΠτΔ της τότε… εποχής, Σπαρτιάτης Σ. ΝΤΕΜΙΡΕΛ (αυτήν την φορά δεν έγραψα, “όπως είχε πει και ο Μ. Α. Μπιράντ“, αλλά αναφέρθηκα στον… Π. Μηχανικό), οι Η.Π.Α. τον πήραν μέσα από την ε/Πρεσβεία στην Κένυα και σας τον παρέδωσαν!
  • Βεβαίως θα μου πεις Ταγίπ! «Ρε ΑΠΙΘΑΝΕ, εδώ έκανα πρόσφατα εκλογές και επειδή είμαι πολύ… Δημοκράτης, τον Αρχηγό του φιλο-Κουρδικού Κόμματος, τον Σ. ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ, τον είχα (και τον έχω ακόμα) στην Φυλακή, τον Οτζαλάν θα απελευθερώσω; Πας καλά»;
  • Να ξεκινήσεις άμεσα τις διαδικασίες για την παράδοση σ’ αυτούς, του Κουρδικού εδάφους (ΝΑ Τουρκία), που κατέχει σήμερα η χώρα σου και ο… Πόλσον (δηλαδή λέγε-με Εβραϊκό Ίδρυμα Λεβί / Σόρος, κλπ κατάλαβες(!) / αυτό το πρόσθεσα επειδή μίλησες για τέλος του “vesayet” ρε Ταγίπ), ήτοι της σημερινής ΝΑ Τουρκίας! (Αυτό βεβαίως θα έπρεπε να σου είχε επιβληθεί, όπως και στα όμορά σου Κράτη, όπου υφίστανται Κουρδικά εδάφη και πληθυσμοί, αν υπήρχε πραγματική “Διεθνής Δικαιοσύνη” και όχι απλώς… “συμφέροντα” Ταγίπ και το ξέρεις)!..
  • Διάβασε τώρα παρακάτω, τα αναγκαία “βήματα”, προς την δική σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, μέσα στους “Δέλτους της Παγκόσμιας Ιστορίας”!..
  • 1ο βήμα για την πράξη αυτή θα πρέπει να είναι η άμεση κατάπαυση του πυρός στην ΝΑ Τουρκία, με ταυτόχρονη άρση του υφιστάμενου εκεί “στρ-κού Νόμου.
  • 2ο βήμα η άμεση αποχώρηση όλων των στρ-κών σου δυνάμεων, απ’ την ΝΑ Τουρκία.
  • 3ο βήμα η άμεση απελευθέρωση όλων των Κούρδων, πολτικών και στρ-κών, κρατουμένων, απ’ όλα τα τζιζντάνια, της χώρας σου και
  • 4ο βήμα η άμεση εκκίνηση των διαδικασιών για αρχική αυτονομία, της ΝΑ Τουρκίας, υπό την Κουρδική κυριαρχία βεβαίως και υποβολή συμπεφωνημένου σχετικού απαιτούμενου χρονοδιαγράμματος ενεργειών, προκειμένου για την διεθνή νομιμοποίηση όλων των πράξεων, που θα λάβουν χώρα μεταξύ “υμών” και των Κούρδων!
  • [Αν κάνεις τα παραπάνω “βήματα”, θεωρώ βέβαιο πως “θα πας” μέχρι και για Νόμπελ Ειρήνης και θα το αξίζεις, αφού όπως έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι (ο Δημοσθένης “εν προκειμένω”), όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες λοιπόν, αυτόχθονες και αυτοί Ταγίπ, (μην γελιέσαι), προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται]!
  • Να ζητήσεις / -τε δημοσίως και επισήμως(!) συγγνώμη που χρόνια τώρα αποκαλείτε, δίχως ίχνος ντροπής, τους Κούρδους, “ορεινούς Τούρκους“! Οι Κούρδοι είναι αυτόχθονες στα μέρη αυτά Ταγίπ, ενώ οι πρόγονοί σας οι Μογγόλοι (δεν γράφω… “σου”, διότι ακούω ότι μπορεί να είσαι και Γενίτσαρος ελληνικής καταγωγής, όντας… Ποντιάκλα), μετά το 1071 και την μάχη στο Ματζικέρτ άρχισαν να… διαρρέουν στις περιοχές αυτές, φτάνοντας μέχρι του Αιγαίου! Οι Κούρδοι όμως είναι στα μέρη αυτά, εδώ και 3000 χρόνια “Πολυχρονεμένε μου!.. Έχεις διαβάσει ποτέ, εκτός από Θρησκευτικά, πχ Ξενοφώντα; Έχεις ακούσει ποτέ τίποτα, σχετικά πχ με την Κάθοδο των Μυρίων; (Μιλάμε για γραπτά κείμεναΤαγίπ και όχι για προφορικές… κλανιές, που λέτε εσείς, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, κλπ!
  • Τα πάντα στην Ιστορία αποδεικνύονται με ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ταγίπ, … δυστυχώς για σας! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Οι Κούρδοι επομένως είναι Τούρκοι ή ορεινοί Τούρκοι, όσο οι Αλβανοί μέχρι της γραμμής Τίρανα – Δυρράχιο ήσαν Αλβανοί και όχι Έλληνες, όσο ο Γεώργιος – Αλέξανδρος ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ ήταν Αλβανός και όχι Έλληνας, όσο οι Αλβανοί είναι Βαλκάνιοι και όχι Καυκάσιοι, όσο ο Δικέφαλος Αετός είναι… Αλβανικός και όχι το σύμβολο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, με την γνωστή διάκριση του κίτρινου και του κόκκινου ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ, ανάλογα αν υπήρχε ειρήνη ή πόλεμος, όσο τα αρχαία μνημεία στην Αλβανία, στην χώρα σου, κλπ, είναι… Ρωμαϊκά και όχι Ελληνικά, (για ρώτα τον μεταφραστή σου ρε Χακάν, σε τί γλώσσα είναι τα γραφόμενα πχ στα μνημεία στην Έφεσσο, κλπ και μετά αναρρωτήσου το γιατί), όσο ο Όμηρος είναι Τούρκος και όχι Έλληνας, όσο οι Μακεδόνες είναι… Σκοπιανοί, … Αλβανοί, κλπ, κλπ, κλπ και όχι Έλληνες, κλπ! Καλά, εκεί στο επαγγελματικότατο πράγματι ΥΠΕΞ σας δεν ντρέπεστε να αναγνωρίζετε ως Μακεδόνες τους Σλάβους (έστω και αν είστε από την ίδια μογγολική φύτρα), που ήλθαν στην χερσόνησο του Αίμου, τον 7ο αι. μΧ. ;

6. Έτσι, δεν χρειάζεται να σου γράψω, διότι μόλις σου το έγραψα και πολύ αναλυτικά θα έλεγα, ότι δεν πρόκειται ποτέ να “καθαρίσετε” τους Κούρδους, όπως λέει το 6ο… “τικ”! 1 θα σκοτώνετε, 1000 θα γεννιούνται Ερντογάν!

7. Τα λεχθέντα σου για την Ιεράπολη” / “Menbiç”, “τα ανατολικά του Ευφράτη, κλπ, σύντομα θα αποδειχθούν ως η μεγαλύτερη ΟΥΤΟΠΙΑ σου Ταγίπ! (Διάβασε και πάλι το “σάϊτ” μας)!

8. Επειδή δεν γνωρίζεις τί σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ούτε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, και άλλα πολλά, είπες ό,τι και ο… ευνούχος Μπαχτσελί! Είπες δηλαδή πως ο Τραμπ χρησιμοποιεί τον Πάστορα, κλπ, και πως δεν είναι αυτός η αιτία των αμερικανικών κυρώσεων, προς την χώρα σου, κλπ!..

Αν ήσουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και όχι Δικτάτορας, όπως κατάντησες Ταγίπ, αν είχες έστω και ιδέα του ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”, του “ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ”, κλπ, (“δεν σε πάω πιο πίσω”), τότε θα ήξερες πως ένας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ είναι ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ (και ο Τραμπ είναι, ό,τι και να λένε οι… Παγκοσμιοποιημένοι φίλοι σου) και πως το ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ!!!

Άρα ποτέ και εσύ και κανείς Τούρκος, σαν εσένα, δεν θα μπορέσει να κατανοήσει ότι “ΝΑΙ, Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ” και πως ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΛΛΑ -ΤΥΧΟΝ- ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΣΕΡΝΕΙ ΩΣ… ΣΤΝΗΜΜΕΝΑ!..

9.  Είναι στο χέρι σου, όπως και των “γύρω” σου, να γίνουν και πάλι γνήσιος στρατηγικός εταίρος της χώρας σου οι Η.Π.Α.! Αυτό μόνον!.. Η χώρα σου, (και όχι το ανάποδο), δημιούργησε την βαθειά αίσθηση ελλείψεως εμπιστοσύνης από τις Η.Π.Α. σε όλη την σημερινή τ/ηγεσία!.. Anladın mı ağabeyım?

10. Σχετικά με τον Γκιουλέν! Οι Η.Π.Α. είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ταγίπ και όχι “ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ”! Ρώτα κάποιο από τα πολιτικά εκεί… παρτάλια σου, που έχουν σπουδάσει στη Δύση, (και όχι απαραίτητα στις Η.Π.Α.), “Πολιτικές Επιστήμες”, να σου πουν τί σημαίνει πχ ΔΙΚΑΙΟ!

Ειδικότερα: Άστο Ταγίπ! Είναι τεράστιο το θέμα, αυτό του ενός εκ των πρώην πολύ σεβαστών δασκάλων σου, του Γκιουλέν”, του Χότζα” των “Χότζα! Άστο, να το συζητήσουμε κάποια άλλη φορά!..

Α! Όσο για το “Κίνημα”, του 2016, κλπ, μην “τα βάζεις” με τον Τραμπ, αλλά με τους παγκοσμιοποιημένους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”… φίλους σου Ομπάμα και κυρίως με την Κα… Κλάντον, συγγνώμη Κα Κλίντον ήθελα να πω, οι οποίοι το δημιούργησαν, αν το δημιούργησαν, (το 2016, ο Ομπάμα ήταν Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ταγίπ), για τους οποίους, (αν εξαιρέσουμε τον Κο Κέρρυ και την γνωστή σχετική… συνθηματική αποστροφή του τότε στην Μόσχα), δεν σε έχω ακούσει να λες τίποτα!.. Εσύ που ξέρεις να ζητάς λογαριασμούς και από ποιούς, πώς τώρα λαθεύεις Ερντογάν;

11. Αν “ανοίγονται” δρόμοι διαλόγου με την ΕΕ, όπως είπες, τότε γιατί, 3 ημέρες μετά (04-10-2018), ανέφερες πως θα πας σε Δημοψήφισμα;

Το πού ανήκει η Τουρκία, αν είναι δηλαδή Ευρώπη ή Ασία, κλπ, είναι επίσης τεράστιο ζήτημα Ταγίπ και το ξέρεις! Άστο προς το παρόν!

– Τί θα σου πρότεινα; Να μην εκτραπείς (και σ’ αυτό το θέμα, όπως συνέβη και με πολλά άλλα) απ’ το Κεμαλικό όνειρο!

– Α! Με την ευκαιρία! Ό,τι και να κάνεις, ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ !!! (Καλά που υπήρξε αυτός και οι Σοβιετικοί βεβαίως και υπάρχετε οι Τούρκοι ακόμα)!.. 

12. Πες κανένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Ισραηλινούς που υπάρχετε ακόμα ως Κράτος και παράτα τις… κόκκινες γραμμές, για τα Ιεροσόλυμα τάχα, κλπ! Κόκκινες γραμμές να βάλλεις και να βάλλετε όλοι οι όμοιοί σου, στον ΦΑΣΙΣΜΟ σου / σας!

– Επειδή λες ότι είσαι άνθρωπος του Θεού”, ότι λες μόνον την αλήθεια, κλπ, για πες μου ρε Ταγίπ, αλλά ειλικρινά! Τα Ιεροσόλυμα (ας μιλήσουμε μόνον γι’ αυτά) δεν είναι των Εβραίων ιστορικά; Ο Μωάμεθ σας αλήθεια τί πίστευε σχετικά; Θες να μάθεις και να μου πεις;

– Α! Και σε παρακαλώ, μην πατάς αλήτικα” πάνω στο γεγονός ότι οι Παγκοσμιοποιημένοι και σχεδόν… Κοσμοκράτορες (ένα 25% του Πλανήτη τους λείπει μόνον), αριστεροί και δήθεν δημοκρατικοί ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” είναι σε ρήξη με το επίσημο Ισραηλινό Κράτος και δεν θέλουν αυτό που έγινε, δηλαδή το σφράγισμα της ιστορικής αλήθειας που θέλει τα Ιεροσόλυμα να είναι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ του ΙΣΡΑΗΛ!

Αυτό που κάνεις λοιπόν, για να ικανοποιείς τους τρομοκράτες φίλους σου, της “ΧΑΜΑΣ”, κλπ, λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΛΕΠΡΑ” Ταγίπ!

Αν(!) ήθελαν οι Παλαιστίνιοι θα είχαν Κράτος εδώ και χρόνια Ταγίπ, αλλά δεν θέλουν! Τί θέλουν; Θέλουν, και το ξέρεις άριστα, την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ και ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΒΡΑΙΩΝ, όπως ακριβώς και  οι ΝΕΟ-Χιτλερικοί φίλοι, δικοί σου και του Χακάν, αυτοί του Σιϊτικού ΙΡΑΝ!

– Τέλος, μην νομίζεις ότι μπορεί ποτέ να γίνεις επικεφαλής του Σουνιτικού Ισλαμικού Κόσμου, σε μια σύγχρονη… έκδοση, ενός νέου ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ! Είναι τόσο βαθύ το μίσος των Αράβων, για εσάς, λόγω των όσων υπέφεραν από εσάς μέσα στην Ιστορία, που ούτε μία περίπτωση, στο εκ-ριο, να συμβεί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, ακόμα και αν ζήσεις 100 χρόνια! (Αλήθεια πώς πάει η πολύτιμος υγεία σου);

– Σύνελθε λοιπόν και κατάλαβε πως και οι πολύπαθοι δυστυχείς Εβραίοι είχαν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ(!!!) ΓΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

13. Για την Κύπρο και το Αιγαίο, άσε τις μαγκιές! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΛΑ λοιπόν… μάγκα μου και άσε τις… ΥΛΑΚΕΣ!.. Σας περιμένουμε!

Είστε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΡΤΕ! Το 2023 είναι κοντά, γι’ αυτό και “σκύλιασες” να αλλάξεις τη “Συνθήκη της Λωζάννης”!.. Καταλαβαινόμαστε νομίζω!.. Άϊντε!..

14. Δώσε έστω(!) τον Πάστορα τώρα και πρώτα, και τότε… βαθμηδόν, θα… ισορροπήσετε οικονομικά! Άσε τα παραμύθια, περί κακών ημερών που έμειναν στο παρελθόν (sic), όπως είπες στους βουλευτές και μη στηρίζεσαι σε κανέναν Μακρόν (επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα “παιδιά” του Ρότσιλντ, ούτε στην Μέρκελ που είναι παλιό… Όργανό του / πώς και δεν στο είπε αυτό ο Χακάν;) και κυρίως μην στηρίζεσαι στο… Κατάρ, όσα αραβικά άλογα και όσα αεροπλάνα και να σου χαρίσει!!!

Ξύπνα! “Δεν… έκλασε, ακόμα τουλάχιστον, ο Τραμπ“!.. Αν συμβεί, έστω αυτό, θα… εξαερωθείς!..

15 και 16: Δεν γράφω σαν σχόλιο τίποτα, αφού αυτές οι παράγραφοι, αυτά τα “τικ”, αφορούν την… ανανήπτουσα yavaş – yavaş όπως είπες, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σας, για την οποία μόλις παραπάνω σχολίασα!..

17. Πιστεύω ότι πράγματι δεν θα εγκαταλείψεις κανέναν Τούρκο στο έλεος των όποιων -γενικώς- ευκαιριών, κλπ, λόγω της κρίσεως, όπως είπες, αν και το διετύπωσες πολύ γενικόλογα Ταγίπ!(Είσαι πράγματι , όπως πιστεύω, πιστό αντίγραφο του… “πονεσιάρη” των παλαιών καλών τ/ταινιών).

– Αν όμως πραγματικά τους αγαπάς, αν αγαπάς πραγματικά το λαό σου και δεν είσαι “παπατζής”, απελευθέρωσε τον Μπράνσον “ΕΔΩ και ΤΩΡΑ“!.. 

– Αλήθεια! Εσύ, που κάθε Παρασκευή είσαι στα Τζαμιά και μας το δείχνουν τα Κανάλια σας, πώς κοιμάσαι έχοντας έναν “ΥΠΗΡΕΤΗ του ΘΕΟΥ” σε “κατ’ οίκον” Φυλάκιση;

– Α! Επίσης! Αν πράγματι ήταν Κατάσκοπος ο Μπράνσον, όπως μας λέτε, τότε γιατί εσείς, ένα σοβαρό Κράτος, μια τόσο σοβαρή, σύγχρονη Σουνιτική… Δικτατορία, περίπου… “δυτικού τύπου”, αχαχαχαχαχα, τον βγάλλατε από τα… σίδερα; Δεν υπάρχει καμμία λογική σ’ αυτό Ταγίπ!

– Μήπως όμως ενοχλήθηκες που έκανε Χριστιανούς, Κούρδους αθέους, σε μια εποχή που ο Χριστιανισμός σφάζεται σε όλη την Μ. Ανατολή, στην Β. και Δ. Αφρική, κλπ; Αν τάχα μου – δήθεν δεν το ξέρεις αυτό, ρώτα τους φίλους σας του ISIS”!.. “Λέω τώρα εγώ!..

-/-

Ολοκληρώνοντας το παρόν άρθρο σεβαστέ μου Πρόεδρε ΡΤΕ, σου γράφω, και άκουσέ με καλά(!!!), ότι ο πραγματικός σας στόχος, ο πραγματικός στόχος της Τουρκίας, θα πρέπει να είναι η επιβίωσή σας, (άλλωστε σ’ αυτό αναφέρθηκες, καλύτερα αυτό υποννοούσες, όταν αναφερόσουν παλιότερα στο λαό σου, για 2ο “Αγώνα Ανεξαρτησίας”, λέγοντας πως αυτός ήδη ξεκίνησε)!

Αυτό θα συμβεί (δηλαδή η επιβίωσή σας ως Κράτους) ΑΝ(!) αλλάξετε μυαλά” (το πώς θα είναι τα “νέα μυαλά”, και στο σημερινό μας άρθρο και σε πολλά προηγούμενα αναπτύξαμε / κάθησε και μελέτησέ μας), κάτι που, λόγω του “DNA” σας, δεν είναι καθόλου εύκολο, όπως εκτιμώ, να συμβεί, αλλά προσπαθείστε-το τουλάχιστον, θα πρέπει να το προσπαθήσετε!  Ειδάλλως ΡΤΕ, σε κάθε άλλη περίπτωση, θα ζήσετε (δεν ξέρω για εσένα) το άκρως θλιβερό και επώδυνο… GAME OVER σας!..  

ΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ“!

ΑΠΙΘΑΝΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Χακάν! Ξέρουμε όμως και εμείς(!) εδώ, οι ΑΓΓΕΛΟΙ, το πού ακριβώς “κάθεσαι”!.. Έχε το υπόψη σου, πριν γενικώς διατάζεις το ο,τιδήποτε!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ EINAI ΑΠΕΙΛΗ! Εμείς έχουμε πιθανώς καλύτερα και από εσάς εντρυφήσει στην εποχή του… αγαπημένου του ΡΤΕ, Σουλτάνου Αβδούλ Χαμήτ, του Β’, και αναφέρομαι στο αντικείμενο “Κατασκοπεία“, κλπ, στο οποίο -πράγματι- οι τότε πρόγονοί σας ήταν “ΦΙΣΕΚΙΑ“, μέχρι που εμφανίστηκε ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ μας ΚΑΤΕΧΑΚΗΣ και σας πέρασε… “πληροφοριακό ΟΒΕΛΟ“! Ε, Χακάν; Θα συμφωνείς φαντάζομαι, έ; Ή όχι;

2. Προς την… ανεξάρτητη ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ” και μερικούς… άλλους! Για τα ραντάρ, τα περιφερειακά της Τουρκίας, κλπ, κλπ, κλπ, (προσφάτως δημοσιευθέν θέμα, κλπ), το ξέρουμε Τούρκοι από το 2008-2009, (η ε/φ αναφέρει ως έτος… εκκίνησής του, το 2013), με λεπτομέρειες! Και νομίζω ότι το ξέρετε ότι το ξέρουμε! Για να το επαναφέρετε τώρα, σημαίνει ότι το… ολοκληρώσατε; Οψόμεθα!.. (Ή βεβαίως σημαίνει ότι μας έχετε για… μαλάκες)!..

3. Ρε Κυριάκε! Σε Ψυχάκια έδωσες να σας φτιάξει το νέο έμβλημα της ΝΔ; Με το συμπάθιο πάντα! Ξέχασες ρε φίλε (ρητορικό το “φίλε”, μην θυμώνεις) ότι ο πατέρας σου έλεγε πως το απλό είναι και το καλύτερο;

4. Κυριάκε και κάτι ακόμα! Τον ανιστόρητο Ψαριανό, που είπε πως μας απελευθέρωσε η τρόϊκα του 1821, η τρόϊκα της εποχής, όπως είπε, και όχι οι ήρωές μας, θα τον πάρεις στο Κόμμα; Γιατί άραγε; … Τραγουδάει καλά;

Το Ναυαρίνο (08-10-2018) ήταν ένα ΤΥΧΑΙΟ και ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! Η ναυμαχία έγινε κατά λάθος! Πείτε επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ! Καμμία… ΤΡΟΪΚΑ της… εποχήςδεν είχε σχεδιάσει τίποτα απολύτως, πόσο μάλλον μία ολόκληρη… ναυμαχία, για τους Έλληνες και την Ελλάδα! (Διαβάστε πχ το πώς ενεπλάκη η Ρωσική Ναυαρχίδα, το ΑΖΩΦ, κλπ, κλπ, κλπ! Κουράστηκα)!..

– Ως γεγονός συνέτεινε, και μόνον(!) αυτό, στην γρηγορότερη επιτάχυνση των εξελίξεων, περί της τελικής εκβάσεως τουελληνικού θέματος!

– Για την  Ελλάδα υπήρχε ήδη στο Λονδίνο προσχέδιο αναγνωρίσεως” του νέου ελευθέρου ελληνικού Κράτους, κλπ!..

Γιατί ρε γλείφετε συνεχώς τους ξένους και μάλιστα χωρίς να σας το ζητάνε;

5. Ρε Τούρκοι! Θέλω εδώ και καιρό να σας ρωτήσω τα παρακάτω, σχετικά με την αερ-κή σας Βάση, στην Οροσειρά Άμανος, αυτήν -καταλάβατε- που είναι κοντά στο χωριό Κισετσίκ, λίγα χλμ από την Αντιόχεια και κοντά στον Κόλπο της Αλεξανδρέττας! Απαντείστε μου, αν θέλετε βεβαίως:

  • Επειδή άκουσα για Βάση σας στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ, κλπ, (άσχετο βεβαίως, αφού ο λόγος για εκεί έγινε για Ναυτική Βάση, αλλ’ απλώς σας εξηγώ το πώς “πήγε” στη Βάση αυτήν το μυαλό μου), η Βάση στο Κισετσίκ έχει περιέλθει πλήρως στο ΝΑΤΟ, στις Η.Π.Α. ή παραμένει ακόμα “δική” σας;
  • Μήπως διέπεται από “ειδικό καθεστώς”;
  •  
  • Είναι σε χρήση και ποίου ή ποίων ή μήπως “έκλεισε“; 

– Πείτε μου σας παρακαλώ(!), για να μην στέλνουμε και εκεί -τζάμπα- Αγγέλους!..

6. Μπράβο στην “COSMOTE” που έβαλλε την ελληνική ταινία ΕΝΑ ΤΑΝΚ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ! “Και Γαμώ τα γέλια”, αλλά και  ΑΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ της υπόψη εποχής!.. Μακάρι να μπεί και στα ελεύθερα Κανάλια και να την δουν όλοι οι Έλληνες ξανά και ξανά!..

7. Πρόεδρε παρακαλώ, με σεβασμό διάβασε: (Ορισμένες -ενδεικτικά και μόνον- παρατηρήσεις, απ’ το χθεσινό ματς ΜΙΛΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.)

  • ΣΑ: Για αντίο σας! Ο Γιαννιώτης, χωρίς να είναι Ρομπέρτο, είναι 1000 φορές καλύτερος και προτιμότερος!..
  • ΜΙΡΑΝΤΑ: Άμεσα για αντίο σας!.. Μπερδεύει μέχρι και τα πόδια του!..
  • ΣΙΣΕ: Στερείται για Αμυντικός ΚΑΙ δη Κεντρικός, ΜΥΑΛΟΥ! Να τον δούμε λίγο ακόμα και μετά… μάλλον θα θέλει “αντίο” σας!
  • ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ… ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ!.. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ” Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΤΟ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΚΕΙ, ΑΥΤΟΥΣ!..
  • Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ είναι για τον… πάγκο Πρόεδρε; Νομίζω ότι η δικαιολογία έπαιζε ο Τουρέ δεν ευσταθεί! Δηλαδή δεν μπορούσαν -έστω- να παίξουν και οι 2;
  • Ο βάζελος γιος του Σάββα, Δημήτης ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Αντιπρόεδρος της “ΟΥΕΦΑ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ, μορφής ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ), πήγε στο Μιλάνο, για να πει του Σκωτσέτζου διαιτητή να παίξει 100 – 0 υπέρ της Μίλαν ή ο Κος αυτός “τα άρπαξε” από τους Ιταλούς, για την περίπτωση που… θα απαιτείτο, στο ματς κλπ, κλπ, κλπ; (Στο 1ο Ημ. ούτε ένα φάουλ δεν έδωσε υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ)!
  • Ο Μαρτίνς έπρεπε να είχε επέμβει με αλλαγές σε κρίσιμες θέσεις, ακριβώς στην 1 ώρα αγώνα, αφού ο Γυμναστής (Μουρίκης) θα έπρεπε να το είδε και να του το είπε εκτιμώ (εδώ το είδαμε εμείς), πως οι παίκτες είχαν τρέξει σχεδόν τα διπλά χλμ, απ’ όσα κάνουν σε έναν ελληνικό αγώνα Πρωτ-τος!
  • Ο Μάνος πέρυσι πέτυχε στην Β’ Εθνική 30+ γκολ! Δείχνει να είναι παικταράς! Γιατί δεν είναι έστω στον πάγκο και να μπαίνει “σιγά – σιγά”; Πχ με τον ΜΠΑΟΥΚ θα είχε σκοράρει σίγουρα, σε μία από τις τόσες χαμένες ευκαιρίες των Χασάν και των άλλων!..
  • ΤΕΛΟΣ, ΔΙΚΑΙΗ(!!!) ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(!) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ – ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, που ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ “ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ”… ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’ Π.Π. ΙΤΑΛΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ), ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ!!! (ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ 2/3+ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΙΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ “ΘΡΥΛΟΥ” ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ… ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΖΗΛΕΥΤΕΣ(SİC) ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ)!..
  • -/-