“Κυκλοφόρησαν” Και Τα Είδαμε!.. “Έγιναν, Ειπώθηκαν, Εντυπωσίασαν… Κλπ!… Βαλμένα “Ανά – Κατά – Διά”, Τουρκικά Και Άλλα!.. (Νο “2”)!

Φίλοι μας!

Συνεχίζουμε!

1. “Πίσω” από τις ανεμογεννήτριες, και απ’ ό,τι γενικώς ονόμασαν “Πράσινη Ενέργεια”, είναι οι Ροκφέλερς.

Ουδέν τυχαίο και συμπτωματικό!

2. Προσοχή: Δεν υπήρχε θέμα ελληνικής μειονότητος σε Ίμβρο και Τένεδο, αλλά με βάση την “Λωζάννη” υπήρχε θέμα -αρχικώς(!)- “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ”(!) και αν… , κλπ…, μετά τα 2 αυτά νησιά θα ενώνονταν με την Ελλάδα!..

Σήμερα πιά, αφού το “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ” το “έφαγαν” οι Τούρκοι, χωρίς καμία αντίδραση από τις -κάποτε- ε/Κ-Β, υπάρχει ασφαλώς θέμα ε/μειονότητος στα 2 αυτά νησιά, μειονότητα που απαρτίζουν σήμερα ελάχιστοι Έλληνες και Ελληνίδες, που έμειναν στα νησιά μας αυτά!..

3. Οι Γερμανοί “έκλεψαν” “ANTI-COVID*19″ εμβόλια από τις άλλες χώρες της Ευρώπης, ενώ οι Η.Π.Α. και  η Αγγλία ” έκλεψαν” εμβόλια από την Ευρώπη.

Η Γερμανία πήρε εμβόλια από την Ρωσία, όπως και η Σερβία, η οποία, με την σειρά της, έδωσε εμβόλια στους Σέρβους του Β. Κοσόβου!.. Η Βοσνία – Ερζεγοβίνη πήρε εμβόλια από την Ρωσία και την Ευρώπη! (Μισά και μισά).

Σημαντικό είναι να παρατηρήσει κανείς ότι η Βουλγαρία έδωσε εμβόλια στα Σκόπια! Καταλάβατε!..

Έγινε λοιπόν χαμός στην ΕΕ με τα εμβόλια, στο θέμα “Διανομή”, και κυρίως έγινε χαμός με την κόντρα -ουσιαστικά- ΕΕ – Μ. Βρετανίας (“Άστρα – Ζένεκα”), όπως και με την αρχική “κλεψιά”, δυστυχώς, εμβολίων, από την Γερμανία. Τέλος, αγαπητοί, “παίχτηκαν” και ίσως “παιχτούν” και στην συνέχεια και(!) γεωπολιτικά παιχνίδια, όπως τα παραπάνω “πάρε – δώσε” καταδεικνύουν!

Τί είδους ΕΕ είναι αυτή; Μπορεί κάποιος να μας πει;

4. Απαντώ στον φίλο ή στην φίλη!

Πού ξέρει ο Α/Π-Θ Μπορίς ΤΖΟΝΣΟΝ και δίνει μέχρι και ακριβή ημερομηνία, για την άρση των περιορισμών λόγω του “COVID-19”, στην χώρα του; Πχ Στις 17-05-2021 θα αρθούν, όπως δήλωσε, οι όποιοι περιορισμοί ταξιδίων στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει “έκρηξη” κρατήσεων θέσεων και κλεισίματος ξενοδοχείων σε Ελλάδα, Τουρκία και Ισπανία, από Βρετανούς πολίτες, κάτι που σημαίνει ότι και στις χώρες αυτές θα έχουμε αντίστοιχες λήξεις όποιων συγκεκριμένων περιορισμών, κλπ!

Όχι φίλοι μας, ο Α/Π-Θ δεν είναι μάγος ή φακίρης! Σας το έχουμε γράψει και πάλι! Η ΕΕ, με εντολή της “Παγκοσμιοποίησης”, οι Κεφαλές της οποίας κυβερνούν “πίσω από τις κουρτίνες” την Ευρώπη (στο προσκήνιο την ΕΕ κυβερνά, ως “Π-Θ” της, το Όργανό τους, η Κα Α. Μέρκελ), διέταξε 3 μήνες “ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ” στην Ήπειρό μας, (αρχής γενομένης από της 20ης Ιαν. 2021), μέχρι να σταθεροποιηθεί η Κ-Β Μπάϊντεν! (Όπως είχε διατάξει και προ των Α/εκλογών).

Αυτό το τήρησαν και το τηρούν και οι Βρετανοί φυσικά, στην χώρα των οποίων, σας θυμίζω, διαβιοί [ή και(!) στην χώρα των οποίων διαβιοί], η Κοσμοκυρίαρχη Οικογένεια των “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”.

Θυμάστε που σας γράφαμε για “ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ” σε Η.Π.Α. και Ευρώπη, προ και μετά τις Α/εκλογές (20-11-2021), όπως και προ και μετά την Ορκωμοσία του νέου Α/Προέδρου (20-01-2021);

Έτσι, θυμηθείτε παρακαλώ, ότι στην Ελλάδα μας, για παράδειγμα(!), έχουμε συνεχές “Λ.Κ.” από τις 07-11-2020, έως και σήμερα, ενώ αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και όλον τον Απρίλιο και θα “σβήσει” σταδιακά, ώστε να μην υπάρξει “κάρφωμα”, τον Μάϊο και να καλυφθεί έτσι όλη η αναφερθείσα περίοδος!

Δεν μπορεί, αγαπητοί, οι Λοιμωξιολόγοι να μας λένε πχ ότι δεν μπορούν να μας πουν, αν θα συνεχιστεί το “Λ.Ν.”, κλπ, αν δεν δουν τάχα τις 2 τελευταίες εβδομάδες, κλπ, και από την άλλη να “βγαίνει” ο Τζόνσον και να ανακοινώνει χρόνους πέρατος περιορισμών, λόγω “Πανδημίας”, μέχρι μάλιστα και το πότε ακριβώς οι Βρετανοί θα αφαιρέσουν την μάσκα, και “από κοντά” να έρχονται και οι “δικοί” μας, Κυβερνητικοί και άλλοι… “Παγκοσμιοποιημένοι” και να μας λένε, τώρα τον Φεβ. του 2021, ότι από τον Μάϊο του 2021, θα είμαστε πολύ καλύτερα, λέγοντας ως δικαιολογία την… “πρόοδο των εμβολίων”, κλπ!..

Μέχρι και ο… Φλωράκης, ο Δντης της Β’ ΜΕΘ του “Παπανικολάου”, μέχρι και η Παγώνη, η “Τσιριχτούλα”, κλπ, οι πιο σκληροί… “Οπαδοί” της φονικότητος του υπόψη ιού, μας είπαν, ερωτώμενοι, ότι πχ δεν θα κάνουμε και φέτος Πάσχα, αλλά πως από τον Μάϊο και μετά, όλα αλλάζουν, και παπαριές, με το συμπάθιο!

Ξέρουν δηλαδή όλοι αυτοί για την “κίνηση” της “Πανδημίας” τον Μάϊο, αλλά δεν ξέρουν να μας πουν για τις επόμενες 2 εβδομάδες, ενώ ο Τζόνσον ξέρει και… ημερομηνίες; 

Αυτά είναι προφανώς “παπαριές” και δεν θα θέλαμε να πούμε κάτι για τον πιθανό ρόλο όλων αυτών, των… αρσενικών και θηλυκών Ιατρών… “στημένων”… “τρομοκρατών”!..

Και ξαναγράφουμε! Αν μπορούσαν να κάνουν, πχ (για εμάς να πούμε), και τα 10 εκ-ρια Έλληνες “τεστ”, τότε θα μας είχαν “εφ’ όρου ζωής” με μέτρα, για ένα ιό, που έχει θνητότητα 5 τοις χιλίοις (αρχικά είχαν πει 2 τοις χιλίοις), όπως μας έχουν πει;

Ασφαλώς και θα είχαμε πολλά περισσότερα κρούσματα, αφού αυτά, φυσιολογικά, θα ήσαν καταιγιστικά περισσότερα, σε σχέση με τα λίγα σημερινά, κλπ (50.000 είναι ο μεγαλύτερος, μέχρι σήμερα, ημερήσιος αριθμός Ελλήνων, που έκαναν “Ράπιντ Τεστ”).

Και η απλή μέθοδος των “3” να μην ισχύει, όπως έξυπνα απάντησε κάποιος Ιατρός, εξ αυτών των τηλεπαραθύρων, σε σχετική παρατήρηση δημ/φου, (διότι κάποιος ξέρει όλες τις πιθανές ερωτήσεις που θα ακούσει ή δεχθεί, όταν είναι γνώστης του ευρύτερου σχεδιασμού, κλπ), τα κρούσματα τότε, “ούτως ή άλλως”, θα είναι / θα ήταν και πάλι πολλά περισσότερα!..

Και τελικά, τί -δήθεν- εμβόλιο είναι αυτό, που δεν σου παρέχει 100% προστασία και κινδυνεύεις να κολλήσεις ξανά, απ’ όσους δεν το κάνουν, κλπ, κλπ, κλπ;

Λέμε και πάλι!

α. Δεν είναι εμβόλιο! Είναι έκχυση “Μηχανικής Τεχνολογίας”, το περιεχόμενο της οποίας το ξέρουν και μόνον αυτοί που παρασκεύασαν τον ιό, ήτοι οι Κινέζοι*, οι οποίοι, κατά πως γίνεται πάντα, έχουν και το αντίδοτο, καθώς και όσοι εργάστηκαν ίσως κοντά τους, όπως ίσως πχ η “Pfizer”, η οποία είχε εγκαταστάσεις ακριβώς δίπλα στο Κινεζικό στρατιωτικό εργαστήριο, στην Γιουχάν!

* Μάλιστα τώρα, αφού εξελέγη Πρόεδρος ο Μπάϊντεν, γράφουν και κάποια λιμά, ντόπια και… αλλοδαπά, μέχρι και το όνομα της “Κας… Κινέζας” που φέρεται να διέσπειρε τον ιό, η οποία ονομάζεται Σι Ζενκ Λι ή “Meet China’s Batwoman“! Προφανώς τώρα τους το επέτρεψαν τα αφεντικά τους, ήτοι οι Αμερικανοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, αφού προεκλογικά δεν ήταν σωστό να θίξουν τους συνεταίρους τους και “συσχεδιαστές” της πτώσεως του Τραμπ, κλπ, κλπ, κλπ!.. Εσείς, αγαπητοί αναγνώστες, από πότε έχετε διαβάσει εδώ, στο “σάϊτ” μας, για το ποιοί και γιατί διέσπειραν τον θανατηφόρο αυτόν ιό στον πλανήτη μας; Θυμάστε; Μήπως ήταν σχεδόν απ’ την αρχή αυτού του… εφιάλτη;

β. Υπήρξε σχεδιασμός!

Τον ιό τον παρασκεύασαν και ασφαλώς και τον διέσπειραν οι Κινέζοι, σε γνώση και συνεργασία με τους Παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Εβραίους”, για:

  • Να ρίξουν τον Τραμπ, που -γενικώς- “χάλασε την πιάτσα”!..
  • Να πάρουν γρήγορα και πολλαπλάσια τα λεφτά τους “πίσω”, όπως και τα πήραν, λεφτά που έχασαν επί 4 χρόνια Προεδρίας, (Κινέζοι και Κοσμοκυρίαρχοι “Παγκόσμιοι Εβραίοι”), και μάλιστα επρόκειτο για τεράστια ποσά, ύψους τρις $ Η.Π.Α. , κλπ!..
  • Είναι δυνατόν επίσης, να ξαναχάσουν χρήματα οι “Πανεξουσιαστές” της Γης, όπως συνέβη με τα εμβόλια της Γρίππης μας, αυτής των “Χοίρων”, των “Πτηνών”, του “Έϊτζ” ακόμα,κλπ, κλπ, κλπ, αφήνοντας στην… κρίση μας, το αν θα κάνουμε εμείς, ήτοι οι λαοί, τα όποια εμβόλια αυτοί παρήγαγαν, παράγουν ή θα παράξουν; Όχι βέβαια!..
  • Να αρχίσουν την εφαρμογή του σχεδίου του απολύτου ελέγχου της “Παγκοσμίου Κοινότητος”, με… σιγά – σιγά (“λάου” – “λάου”) διαδικασίες, μία των οποίων είναι και η εύσχημη επιβολή σε όλους τους λαούς του εμβολιασμού, λέγοντας ότι τα κυκλοφορούντα εμβόλια δεν θα μας καλύψουν από την νόσηση 100%, και συνεπώς πως θα πρέπει να κάνουμε όλοι το… εμβόλιο, για να μην είναι επικίνδυνοι όσοι δεν το κάνουν για όσους το κάνουν, κλπ. Το εμβόλιο αυτό “θα γράψει Ιστορία” και πρωτίστως… “Ιατρική Ιστορία”, αφού θα είναι / είναι το πρώτο που δεν θα παρέχει / δεν παρέχει 100% ασφάλεια στους ανθρώπινους οργανισμούς!..

Ο ιός λοιπόν διεσπάρη και από τότε ίσχυσε και συνεχίζει ακόμα να ισχύει, ελαφρώς αλλαγμένη βεβαίως, η ρήση “μ’ ένα σμπάρο, … πολλά τρυγόνια”!

Σημ.:

Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΣΑ Η “ΕΕ”, ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΠΟΥ Π-Θ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΩΣ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ“!.. 

Με την ευκαιρία! Προς την Κα Βούλτεψη και όποιον ή όποια άλλον ή άλλη, όπως πχ προς τον… λυσσασμένο “Κυνηγητικό… Κύνα” Πορτοσάλτε, κλπ, ενδιαφέρεται, ακολουθεί το παρακάτω!.. Διαβάστε!..

Κανείς “Ακροδεξιός” στις Η.Π.Α. δεν απεκάλεσε τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” παιδεραστές ή παιδόφιλους!

Η Ομάδα εκλογικής “Πολιτικής Υποστήριξης” (ας την πούμε έτσι), του πρώην Προέδρου ΤΡΑΜΠ περιέγραψε ή ορθότερα σκιαγράφησε ως “Παιδόφιλο” τον Μπάϊντεν, εκφράζοντας (χωρίς όμως να το διακινήσει), κάτι που διακινείτο και διακινείται ευρέως στην αμερικανική λαϊκή βάση, και κυρίως σ’ αυτήν των “Ρεπουμπλικανών”, ενώ παρουσίασε και τον “εν ζωή” γιό του ως χρήστη ναρκωτικών, ως λαμβάνοντα μέρος σε σεξουαλικά όργια, (όλοι είδαν το σχετικό “βίντεο” του Κινεζικού… “ΤΙΚ ΤΟΚ”, …), αλλά και ως “δωροδοκηθέντα” από την Ουκρανική εταιρεία, όπου εργαζόταν, όπως και εμμέσως διασπαθήσαντα κρατικό χρήμα!

Εκείνο που οι “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ” έλεγαν συνεχώς και με νόημα για τον Μπάϊντεν, σε όλη την προεκλογική περίοδο, ήταν η φράση “ο Κοιμήσης Τζο”, λόγω της κατ’ αυτούς προϊούσης ανοίας του νυν Α/Προέδρου!

Και κάτι ακόμα! Λέγεται στις Η.Π.Α. πως τον  Επστάϊν, Κα Βούλτεψη και λοιποί… όμοιοι, τον “έφαγαν”, διότι γνώριζε για το αν ήταν ή όχι “Παιδεραστής” ο Μπάϊντεν! (Σας θυμίζω πως ο Επστάϊν είχε… “δικτατορικά” στην παιδεραστία, κυκλώματα, και, και, και… )!..

Τέλος, ο όρος “Ακροδεξιός” δεν υπήρχε στο καθημερινό αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο… , και “εισήχθη” ή αφέθηκε σαν “το φτερό στον άνεμο” (διαλέξτε) εσχάτως στις Η.Π.Α., από τους πράκτορες της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, τους “ΑΝΤΙ-ΦΑ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ, για τους ίδιους λόγους που “έπαιζε” συνεχώς και στην χώρα μας επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, για όποιον τολμούσε να μιλήσει για Ελλάδα και Πατρίδα!.. Καταλάβατε Κα… Υφυπουργέ της Μετανάστευσης;

Βρείτε επομένως άλλους τρόπους να… λείχετε την “Παγκοσμιοποίηση”! Με πολύ σεβασμό σε εσάς, επειδή είμαστε σε θέση να ξέρουμε, οι “Διεθνείς Εβραίοι” δεν αρέσκονται στο να τους λείχουν, αλλά επιθυμούν να τους ομιλούν με απόλυτο ειλικρίνεια οι όποιοι συνομιλητές τους, κλπ!..

5. Υπάρχει “Δίκτυο Ιρανών Κατασκόπων” στην Αθήνα, το οποίο συνεργάζεται με τους Τούρκους, αλλά και με τους Ρώσους; 

Τα άτομα αυτά, Ιρανοί στην καταγωγή, εργάζονταν σε “ΜΚΟ” και τώρα έχουν “διεισδύσει” σε ελληνικές “δομές Παιδείας”, και άλλες, αναμένοντας την ελληνική… ιθαγένεια; (Δυστυχώς)!..

Πχ Σε “κοινωνική δομή” στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, κλπ!..

6. Οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν εισέλθει στην Ελλάδα και “δουλεύουν” για τον ΡΤΕ, (καταλάβατε), ενώ παρουσιάζονται ως αντίπαλοί του, κλπ, διαμένουν στο Κουκάκι… συντεταγμένα και αρκετοί εξ αυτών εργάζονται εκεί ή διαμένουν αλλού, αλλά εργάζονται εκεί, διότι η περιοχή Κουκακίου – Φιλοπάππου – Α. Πετραλώνων έχει μετατραπεί πλέον σε “Διεθνές Κέντρο Πρακτόρων – Αναρχικών”! (Η μεγάλη τους φυσικά πλειοψηφία διαμένει στο Κουκάκι και ευρύτερα, ενώ οι λοιποί διαμένουν κυρίως από Κυψέλη, έως Αχαρνών)!.. 

Το Κουκάκι κατέστη τα τελευταία χρόνια, μετά από “1ο στόχο” διαμονής Αλβανών, η περιοχή όπου διαμένουν πράκτορες ξένων ΜΥ, με “προφίλ”, και κυρίως άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, κλπ, που έχουν έρθει ή έρχονται στην χώρα μας στο πλαίσιο καθιερωμένων πια συγκεκριμένων… “τρομοκρατικών εκδρομών”, άτομα που κυρίως είναι μέλη της “SOROS COMPANY”*, που το άλλο μεγάλο κομμάτι της υπόψη… εταιρείας “ζει” στα Εξάρχεια!.. (Γερμανοί, Ιταλοί, Ισπανοί και Γάλλοι ζουν στο Κουκάκι, Γάλλοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν αγοράσει όχι απλώς διαμερίσματα στο Κουκάκι, αλλά μέχρι και… ρετιρέ, φυσικά με χρήματα των Υπηρεσιών τους!..

* SOROS-COMPANY: Ανεπίσημο “κομμάτι” του “Παραστρατού” της “Διεθνούς Εξουσίας”! Έχουμε αναφερθεί σχετικά στο “σάϊτ” μας, για τους “επίσημο” και “ανεπίσημο” στρατούς των “Παγκόσμιων Εβραίων”!..

7. Σου απαντάμε!

Ο Χίος έχει, κάθε ημέρα, στο λαθρόβιο έντυπό του, στην 1η σελίδα τον Κο ΜΑΡΙΝΑΚΗ, καθώς και επίσης καθημερινά υβρίζει χυδαιότατα την Κ-Β και κυρίως τον ίδιο τον νυν Ε/Π-Θ, ως αντάλλαγμα στην προστασία και στο στο χρήμα, που λαμβάνει εδώ και λίγο καιρό, από την γνωστή “Οικογένεια” “Μελισσανίδη”, στην οποία φέρεται ενταχθείς!..

“Τα πιάνει” και “τυγχάνει προστασίας” από την μία και υβρίζει σκαιότατα τον Π-Θ, την σύζυγό του και την οικογένειά του, ως αντάλλαγμα και… αποστολή του, από την άλλη, κάτι που έκανε και προηγουμένως, με την διαφορά όμως ότι,  τώρα, φέρεται να πληρώνεται(!), από… Τιγρη-κά συμφέροντα, γεγονός  που πάει πιο πολύ… πέρα την σκέψη μας!..

Κατάλαβες; Τέλος, όμως πια, μ’ αυτό το λέσι, που το “παίζει” δημ/φος!..

8. Για τον Βαλυράκη και για το μη(!) τυχαίο του θανάτου του, εμείς εδώ, γράψαμε πρώτοι! Επομένως, ρωτάμε! “Έκλεισε” η υπόθεση αυτή; Γιατί δεν έχουμε ακούσει κάτι ξανά, εδώ και καιρό τώρα

9. Θα προχωρήσει η τουρκο-βουλγαρική φιλία και αν “Ναι”, πώς;

Να μην ξεχνάμε ότι οι Βούλγαροι είναι -κατ’ ουσίαν- εκσλαβισμένο [τελικώς (!)] τ/φύλο, εξ ου και τους αναφέρουμε ως “Μπασταρδόσλαβους”!

Θυμίζουμε ότι οι Τούρκοι με τους Βουλγάρους, καθώς και με τους Αλβανούς, έχουν υπογράψει σχεδόν προσφάτως στρατηγικές συμφωνίες συνεργασίας, “σεβαστό” μέρος των οποίων αποτελούν στην κάθε μία απ’ αυτές, οι στρατιωτικές συμφωνίες, με ευθύ ή κεκαλυμμένο ανθελληνικό… ενδιαφέρον!..

10. Η Μέρκελ έδινε όπλα στους Τζιχαντιστές;

Μπαααα, για… συκοφαντία θα πρόκειται!.. Αχαχαχαχαχαχα!

Είναι “κόλος και βρακί” η Γερμανία με την Τουρκία και να μην πούμε -έστω(!)- ότι και γνώση απλώς των σχέσεων της Τουρκίας με τους Τζιχαντιστές να είχε και να έχει (και “Ο.Κ.” να μην τους παρείχε οπλισμό), αυτό σημαίνει συνενοχή;

11. Γιατί “χάθηκε” ο Παπαγγελόπουλος;

12. Πήγε, προς στιγμήν να “χαθεί” η Ιταλία, για την “Παγκοσμιοποίηση”! “Την πήγαν, την έφεραν” την χώρα αυτήν καιτελικώς σήμερα επέστρεψε και τσιμεντώθηκε πλέον για τα καλά η “Παγκοσμιοποίηση” στην εκ Δυσμών γειτόνισσά μας, αφού Π-Θ της ανέλαβε το Νο “1” σήμερα Όργανο των “Διεθνών Εβραίων” και Κυβερνητών της “ΕΕ”, ο πολύς Κος Μάριο ΝΤΡΑΓΚΙ!..

Καλούμε και πάλι την Μεγαλειοτάτη Βασίλισσα της Μ. Βρετανίας ΕΛΙΣΑΒΕΤ, να “φρενάρει” τους αχαλίνωτους “Κοσμοκράτορες”, ούσα η μόνη που μπορεί, διότι, όπως έχουμε γράψει και εξηγήσει εδώ, “στο τέλος της ημέρας” η Δύση θα ηττηθεί, έστω και στα σημεία, από την Ρωσία και -ΠΡΟΣΟΧΗ- στο πολεμικό πια ΠΕΔΙΟ!..

13. Δήλωσε ο στιχουργός και μουσικός Κος Φοίβος ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, (άλλος δήθεν “Αριστερός” και αυτός και κυρίως άλλος δήθεν “υπερασπιστής της ευρείας… “διαφορετικότητος”, που “πουλάει” φοβερά στις μέρες μας), ένας… τρελός… βοριάς, που κάποτε κρυβόταν και δεν ήθελε να ξέρει ο λαός το όνομά του, (όταν έγραφε και τότε στίχους για τραγούδια), με αφορμή την δήλωση Κούγια, στην “Υπόθεση Λιγνάδη”, περί “επαγγελματιών ομοφυλοφίλων”, πως “από σήμερα, είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι“!..

Και του λέμε!

Μίλα για τον εαυτό σου ρε παλιοπατσαβούρα, που πιπίλησες και εσύ, δοθείσης ευκαιρίας, την γνωστή διεθνώς… αριστερή καραμέλα, που την λένε “είμαστε όλοι”, με διαφορετική κάθε φορά γεύση ως… κατάληξη!.. (Αυτήν την φορά με κατάληξη την λέξη “Ομοφυλόφιλοι”)!

Και επειδή τάχα έγινες και κριτής των άλλων, ρε παλιολινάτσα, βγες και πες στον ε/λαό και στους… “είμαστε όλοι”, τί πουστιές έκανες προκειμένου να μην υπηρετήσεις στις ΕΕΔ, παλιολέσι, αν πλήρωσες κάτω από το τραπέζι και ποιούς, τότε που είχε ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο, με όλους τους τάχα επώνυμους, “τρύπιους” και άλλους, που “δεν ήθελαν να πάνε στο Στρατό” και μην ξεχάσεις να πεις στον λαό μας, τί τελικά έγραφε η προανάκριση που σου είχαν κάνει στον Στρατό, όταν και τελικώς, και με άνωθεν εντολή, την “σκαπούλαρες”!.. (Κλεινότανε ο “Κόσμος” στα Γραφεία του, διότι θα ερχόταν να καταθέσει η μεγάλη προσωπικότητα, ο Φοίβος ο ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, που… απεκάλυψε σήμερα πως είναι και… ομοφυλόφιλος! Καταλαβαίνεις σίγουρα πως το γράφω και τί εννοώ, Φοίβε…)!..

Υπάρχουν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι (όπως μας έμαθαν να λέμε), ομοφυλόφιλοι, παλιοσιχαμένε, που είναι διακριτικότατοι και δεν προκαλούν, δουλευταράδες και Έλληνες – Πατριώτες και δεν κυττάνε, σαν εσένα το “πώς” θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις και το πώς θα… λυντσάρουν μέσω της προβολής που ξέρουν ότι θα τύχουν από τα αδίστακτα και αχαλίνωτα ΜΜΕ, τον οποιοδήποτε συνάνθρωπό τους και συμπολίτη τους, πριν μάλιστα αυτός απολογηθεί στην -κάθε φορά- δίκη του!..

Πού να υπηρετήσεις όμως εσύ στον Στρατό ρε, που αν ήσουν Ινδιάνος στο “ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ” θα σε λέγανε “τρύπια παλιογαλότσα”;

Εσύ δεν είσαι… μιλιταριστής, δεν είσαι… εθνικιστής, κλπ, έ; Όλοι οι άλλοι Έλληνες που υπηρετούν είναι τέτοιοι, είναι “Σταρόκαβλοι” σίχαμα, έ;

Τώρα, θα σε υμνήσουν, ειδικά οι τραγουδιστές, που μπροστά σου σε γλείφουν, μπας και τους δώσεις κανένα τραγούδι και μετά, από “πίσω”, πάνε και κάνουν εμμετό, καθώς το ίδιο θα κάνει και το κύκλωμα των ηθοποιών, για την περίπτωσή μας, κύκλωμα που ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, ίσως περισσότερο και απ’ αυτό των Δασκάλων!

Άρα θα παίξεις και στις ΤV πολύ, “κτυπώντας προσόντα” Κε… Αηδία!.. Ουστ ρε, ουστ!..

14. Σου απαντώ φιλαράκο!

Δύο πέναλτυ δεν έδωσε στον Ολυμπιακό, στις 14-02-2021, στην Λεωφόρο, με τον Βάζελο, εκείνος ο “πιασμάν” Σκωτσέτζος διαιτητής, και άλλα δύο δεν μας έδωσε ο πιο σύγχρονος αντι-Ολυμπιακός βρωμιάρης Έλληνας διαιτητής ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, αυτό το βδέλυγμα της “ΕΛΑΣ”, με τον Άρη, στις φάσεις με τον Βρουσάϊ στο Α’ ημίχρονο και με τον Χασάν στο Β’ ημίχρονο!..

Κατάλαβες λοιπόν τώρα, γιατί τον έβρισε ο Κος Μαρινάκης, στο τέλος του ματς, στα αποδυτήρια τον Κο αυτόν;

Διότι αυτή η δουλειά με τους αντι-Ολυμπιακούς “στημένους” διαιτητές, κατάντησε μια αηδιαστική πλέον “μηχανή”!

Μέσα σε 2 εβδομάδες η Ομάδα έχασε από την Διαιτησία 5 βαθμούς και η διαφορά πήγε από τους σχεδόν 20 βαθμούς στους 12, με τους προδότες του Βορρά, που έσωσε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, από την Β’ Εθνική, αυτούς των 2 Πρωταθλημάτων και του ενός των Πρεσπών, δια στόματος Γεραπετρίτη! Γι’ αυτό γλεντάνε στην ΕΠΟ! Και αν ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ συνεχίζει έτσι, τότε μην παραξενευτείς, αν το Πρωτάθλημα γίνει και πάλι… ντέρμπυ!..

Για τον Σιδηρόπουλο, τί να πούμε!.. Είναι γνήσιος διαιτητικός αντι-Ολυμπιακός απόγονος, των Δέδε, Βουράκη, Ζλατάνου, Βασάρα, Κάκου, Μπίκα, κλπ, κλπ, κλπ!.. Και δεν είναι μόνον αυτός! Απλώς, αυτός, ο Τζήλος, και ο Παπαπέτρου παίρνουν, στις ημέρες μας, τα 3 πρώτα μετάλλια, στον οιονεί αντι-Ολυμπιακό αγώνα, που συμμετέχουν, ως πρωταγωνιστές!..

Για τον Κλάτενμπεργκ, το μόνο που μένει είναι μια “ανοικτή” επιστολή στην Βσίλισσα της Αγγλίας, ώστε να μαζέψει και αυτόν, που προσβάλλει το νησί, αλλά και κάποιους στην ΟΥΕΦΑ, σαν τον καταραμένο από τον πατέρα του τεράστιο Σάββα, Θεόδωρο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!..

Τέλος, για τον Αυγενάκη και το Κόμμα του υπάρχουν και οι εκλογές, αφού ούτε αυτός φίλε, ούτε και η νυν Κ-Β δεν κατάλαβαν ότι δεν ζητάμε χάρες, αλλά ΙΣΟΝΟΜΙΑ, η οποία δεν υπάρχει, αφού πια το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται “εν όπλοις”, από την πραγματική εγκληματική συμμορία των Κων Δ. Μελισσανίδη και Ι. Σαββίδη!..

Στον Βάζελο η Κ-Β του δίνει το κλειστό του “ΟΑΚΑ”, όπως κάποτε οι Βασιλείς του είχαν δωρίσει (!) την Λεωφόρο, συζητάει για τον Βοτανικό, κλπ, κλπ, κλπ!..

Στον Παοκ του έδωσε παλιότερα ο Χοντρο-Μπένυ, (αλλά συνδράμοντος και του “Τσοχο”), το κλειστό στην Πυλαία, ενώ θα του κάνουν, όπως λένε, και νέα… Τούμπα!

Της “Κούλας” της… “Αρχικλέφτρας” του ε/λαού, της έφτιαξαν το Γήπεδο!..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως ακόμα, αν και 1ος και σε ευρωπαϊκούς τίτλους στην χώρα μας, (όπως παντού 1ος, πλην του μπάσκετ, λόγω της συμμορίας Βασιλακόπουλου), η Ομάδα μας δεν έχει ούτε δική της… πισίνα… Καραγκιοζάκο!.. Ακόμα και το γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” ανήκει για 49 χρόνια στον Ολυμπιακό, όπως και παλαιότερα το ομώνυμο Στάδιο, που του ανήκε “επ’ ενοικίω”, κλπ!.. Στο ΡΕΝΤΗ που θα φτιαχνόταν γήπεδο δικό μας, η ΧΟΥΝΤΑ ήθελε να το ονομάσει “ΣΧΗΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ” (ναι, αυτός ο Χουνταίος, ο οποίος πέθανε στην Αργεντινή, όπου κατέφυγε μεταπολιτευτικά / λίγο πριν / για να σώσει το τομάρι του από τις Φυλακές, σε μια Αργεντινή και γενικώς σε μια Ν. Αμερική, όπου είχαν καταφύγει μετά τον Β’ Π.Π. όλοι οι “εν ζωή” ακόμα τότε,επιβιώσαντες του Πολέμου, Ναζήδες Γερμανοί, πολλοί εκ των οποίων ήσαν οι σφαγείς και οι δήμιοι των δύστυχων Εβραίων) και ο ΜΕΓΑΣ ΤΟΤΕ Ν. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΕΙΠΕ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, “ΟΧΙ”!.. 

Υπάρχουν και όρια λοιπόν και καμιά φορά και ακόμα και “τα σίδερα λυγίζουν”!.. Αίμα τρέχει στις φλέβες του Προέδρου μας, όχι κάτι άλλο!..

Αυτό λοιπόν συνέβη με τον πολύ Κο(!!!) Πρόεδρό μας προχθές και τον βρωμιάρη Σιδηρόπουλο! Κατάλαβες τώρα ή όχι; Κατάλαβες, είμαι σίγουρος! Κανονικά, έπρεπε να τον φτύσει “δις”, μια ροχάλα για κάθε μη δοσμένο πέναλτυ και να φύγει!.. 

Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όμως, να είσαι σίγουρος ότι παρακολουθεί και θα αποδώσει αυτός ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, προς όλους, όταν έλθει η κατάλληλη ώρα! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ “ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ” ΒΑΖΕΛΑΚΟ ή ΧΑΝΟΥΜΑΚΟ ή ΓΥΦΤΑΚΟ ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!.. 

ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΔΟΘΗ! (ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ 1ο ΧΡΟΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ -ΚΕ… ΑΥΓΕΝΑΚΗ- ΚΑΙ ΣΕ 2ο ΧΡΟΝΟ)!..

ΥΓ. Ξέρεις μήπως να μας πεις, γιατί έπαιζαν όλοι σήμερα (24-02-2021), στα “μαύρα” στοιχήματα, “διπλό” την Λαμία, μέσα στην Λάρισα;

Το ερώτημα θα μπορούσε να διατυπωθεί και ως εξής: “Ξέρεις μήπως να μας πεις, γιατί ο Μελισσανίδης είχε ορκιστεί να ρίξει την Λάρισα στην Β΄Εθνική; ” (Σε βοηθάω! Λόγω Κούγια, λόγω της 2ης Ομάδος του Λαμίας ή λόγω και των 2 αυτών λόγων);

ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!..

15. Τώρα που θα βγουν για άσκηση στο “Κεντρικό Αιγαίο” οι ΤΕΔ (27/02/2021 – 05/03/2021), ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ(!) ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΠΧ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ Ε/ΝΗΣΟΥ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΕΩΣ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!..

Είναι πονηρές και οι δηλώσεις (23-02-2021) του Ομέρ ΤΣΕΛΙΚ, (εκπροσώπου Τύπου του ”ΑΚΡ”), ότι “οι καθυστερήσεις που θέλουν να πετύχουν οι Έλληνες στις διαπραγματεύσεις, δεν θα λειτουργήσουν” (κανονικά εννοεί ότι δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να εξοπλιστεί και θα μας προσβάλλουν πιο πριν;), και οι δηλώσεις του γνωστού Υποναυάρχου (ε.α.) Γιαϊτζί πως, “η στάση της Ελλάδος (ενν. την υποτιθέμενη παρενόχληση στο Τσεσμέ), έχουμε την ευκαιρία να απευθυνθούμε στις Η.Π.Α. και στην ΕΕ και να περάσουμε σε αντεπίθεση” (ή κάπως έτσι, απ’ ό,τι μπορώ να θυμηθώ), αλλά και οι δηλώσεις του νεόκοπου… αναλυτή, Υποναυάρχου (ε.α.) Αλί Ντενίζ ΚΟΤΛΟΥΚ, ο οποίος αναρωτήθηκε τάχα “τί να θέλουν / τί επιδιώκουν άραγε οι Έλληνες με αυτά που κάνουν, πόλεμο;”, εννοώντας την υποτιθέμενη παρενόχληση στο “Τσεσμέ”!..

Πολύ προσοχή λοιπόν μάγκες!..

16. Οι Τούρκοι παρουσίασαν 2 αιχμαλώτους ΡΚΚ -άδες* να λένε πως τους 13 Τούρκους στρατιωτικούς τους εκτέλεσαν οι Κούρδοι και πως αυτοί δεν σκοτώθηκαν στις τ/αεροπορικές επιθέσεις στην περιοχή του όρους Γκαρά, στο Β. Ιράκ, όπου επιχειρούν οι ΤΕΔ, τις τελευταίες ημέρες, κλπ!..

Αν συνέβη κάτι τέτοιο, και δεν βάλατε εσείς τους 2 αυτούς Κούρδους, υπό την απειλή του θανάτου να πουν ό,τι είπαν, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ “ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ”!

ΟΜΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ “ΟΜΩΣ”!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!..

ΑΥΤΟ, ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ “ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ” ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ “ΣΗΜΕΡΑ”, ΤΩΝ “ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ” “ΧΘΕΣ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ, ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ (SIC), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΥΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙ!..   

*

Tek tek olan her şeyi anlattılar! PKK’lı teröristlerden Gara itirafı

Ηaberine göre, Gara operasyonunda ele geçirilen PKK’lı teröristler Doğan Geçgel ve Osman Acer’in ifade görüntüleri ortaya çıktı. Teröristlerden Doğan Geçgel, “‘Sorej’ kod isimli sorumluya, ‘Buraya operasyon olursa bir şey olursa esirlerin hiçbiri sağ gitmemeli, ailelerine teslim olmamalı’ diye talimat verildiğini duyduğunu anlattı.

“Gara’da Siyane bölgesinde şehit brüsk mağarasında tutukluların yanındaydık. 8 kişiydik. Tünel uzun, ziksaklı olduğu için, dışarısı görünmüyordu. Orada saat 07.00’ye kadar bekledik ve kamelyaya geçmek için, geçtik. Yerde esirleri ölü bir vaziyette kafalarına sıkılmış halde gördük. Ben de dayanamayarak dışarıya çıkmadan önce ‘teslim ol’ çağrılarını duyuyordum askerlerin, teslim olmak için askerlere ben dışarı çıktım, ‘ben teslim oluyorum’ diye askerlere gittim. Askerler de beni yanlarına aldılar. Gara saha komutanlığı Cuma Biliki olan şahıs arkadaş ‘Sorej’ kod isimli sorumluya demiş ki ‘Buraya operasyon olursa bir şey olursa esirlerin hiçbiri sağ gitmemeli, ailelerine teslim olmamalı’ diye talimat verdiğini duymuştum. Yani ‘onları öldürün’ diye duymuştum. Sorej söylemişti. Bunu kendim duymuştum yani kulaklarımla, sonra teslim oldum askerlere.”

‘ÖLDÜRME TALİMATI VERMİŞTİ’

Diğer terörist ‘Şervan Korkmaz’ kod adlı Osman Acer ise 2012 yılında PKK’ya katıldığını, aslen Şırnaklı, doğum yerinin Mersin olduğunu belirtti. Terörist Osman Acer, 20120 yılında Gara’ya cezaevi düzenlemesi yapıldığını anlatarak, “‘Eğer operasyon başlarsa bir şey olursa destek kuvvet gelemezse rehineleri infaz edin, öldürün’, alınan Türk rehineleri polis, subay, askerleri öldürme talimatını vermişti. Böyle demişti. Ve 10 Şubat 2021’de Roj Başa doğru operasoyn başladı. Sonra dönüp yanına birkaç kişiyi aldı, tutuklu olan esirlerin yanına gitti. Türk subayların polis olsun, asker olsun onların yanına gitti, hepsini imha etti. Çatışma devam etti, birkaç gün böyle sürdü ve sonra Merkaz Botan yani Doğun Geçgel teslim oldu, ondan sonra ben teslim oldum” ifadelerini kullandı.

17

Iran fires missiles from city of Kermanshah. (Sepahnews via AP, File)
Iran fires missiles
Feb 24, 2021

In a message to Iran, which threatens to destroy the Jewish state, Netanyahu invoked the story of Purim and the downfall of the wicked Haman, who sought the Jewish nation’s destruction.

By Aryeh Savir, TPS 

Speaking on Tuesday at the state memorial ceremony for Zionist hero Yosef Trumpeldor and his comrades, who fell in 1920 in defense of the Jewish settlement of Tel Hai in the north, Netanyahu declared: “On the eve of [the festival of] Purim, I would like to say to those who seek our lives, Iran and its proxies in the Middle East: 2,500 years ago, another Persian villain tried to destroy the Jewish people and just as he failed then, so too will you fail today. We will not allow your extremist and aggressive regime to attain nuclear weapons.”

Purim, celebrated this year on Thursday through Sunday, marks the saving of the Jewish people from Haman, an Achaemenid Persian Empire official who planned to annihilate the Jewish People and failed, as recounted in the Book of Esther.

“We will not allow your extremist and aggressive regime to acquire nuclear weapons,” Netanyahu stated. “We did not make the journey of generations through thousands of years back to the Land of Israel, to allow the hallucinatory regime of the ayatollahs to end the story of the resurrection of the Jewish people.”

Rejecting a renewed agreement with Iran, Netanyahu underscored that Israel “does not rely on any agreement with an extremist regime like yours. We have already seen the nature of agreements with extremist regimes like yours, in the past century and also in this century, with the North Korean government. With an agreement and without an agreement – we will do everything so that you do not arm yourself with nuclear weapons.”

Netanyahu’s cautionary remarks came just hours after Iran’s Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei said that Iran will continue its 20% enrichment of uranium and increase enrichment up to 60 percent, “based on the country’s needs.”

“That clown of the global Zionism [Netanyahu] is saying that he will not allow Iran to attain nuclear weapons; however, it should be said that if the Islamic Republic had decided to attain [an] atomic bomb, the Zionists and powers bigger than them could not have been able to prevent it,” he said.

In the meantime, the spokesman for Iran’s Supreme National Security Council (SNSC), Keivan Khosravi, announced on Monday that the country will end the voluntary implementation of the Additional Protocol to the Non-Proliferation Treaty (NPT) and the UN nuclear watchdog’s inspections beyond the safeguards agreement on February 23.

Director-General of the United Nations International Atomic Energy Agency (IAEA) Rafael Grossi was informed of Iran’s move to stop the inspections during his visit to Tehran.

18.

Geri sayım başladı! ABD’den yaptırımlar: Batı bloğu Rusya’ya karşı birleşiyor…

Joe Biden‘ın ABD Başkanı seçilmesi üzerine Batı bloğu Rusya‘ya karşı duruşunu sertleştirmeye başladı. Politico’nun haberine göre ABD’nin yaptırım uygulamak için harekete geçmesi tansiyonu bir anda artırdı. ABD’nin en önemli dış meselelerinden birisinin Rusya olacağı ve bununla sınırlı kalmayıp, AB ile ortak hareket ederek Rusya’yı köşeye sıkıştırıp “püskürtmek” olduğu belirtilen habere göre, bölgedeki dengeler değişmek üzere…

20. Για τις κατηγορίες Καμμένου, κατά Κοτζιά, για εκείνα τα 50 ΣΟΡΙΤΙΚΑ εκ-ρια που πήρε -κατά Καμμένο*- ο τότε ΥΠΕΞ μας για να “δουλέψει” το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και να γίνουν έτσι τα “βαφτίσια” / τα ονομαστήρια των Σκοπίων, όπως φαίνεται, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μάθουμε ποτέ, ούτε μέσω, έστω, της ε/Δικαιοσύνης, αφού οι 2 αυτοί σπουδαίοι… άχρηστοι πολιτικοί, επιπέδου κατωτέρου εκείνου του ιστορικού… Γουλιμή, έχουν μεταξύ τους αλληλομηνυθεί!
* Θα θυμάστε σίγουρα, εκείνο το ξέσπασμα Καμμένου, σ’ εκείνο το “ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ” Υπ. Συμβούλιο, στο πολυ-αλωμένο τότε ΥΠΕΞ μας! (Ελπίζουμε όχι ακόμα… αλωμένο)!..
Δεν θα μάθουμε όμως, ούτε και για εκείνα τα 200 εκ-ρια Ευρώ (μάλλον και περισσότερα από 200), που αφορούσαν “Μυστικά Κονδύλια” των ΥΠΑΜ – ΥΠΕΞ και ΕΥΠ και τα οποία φέρεται να “φαγώθηκαν”, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πού, πώς και από ποιούς, Κε Π-Θ, Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; (Πολλά χαιρετίσματα στέλνουμε στους Κους Τσίπρα, Παππά και Κοτζιά)!..
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-