ΛΥΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ “ΚΟΥΪΖ” ΜΑΣ!

Φίλοι μας!

Α. Η σωστή απάντηση στο 1ο “ΚΟΥΪΖ” μας είναι ο Ιατρός, Εντατικολόγος, Κος ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ Νικόλαος, Δντης Β’ ΜΕΘ, του Νοσοκομείου “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”, στην Θεσσαλονίκη!

Ναι, ένας από τους τηλεοπτικούς ιατρικούς αστέρες, οι οποίοι μας προέκυψαν με την… “Παγκόσμιο Πανδημία” (“COVID-19”)!..

 

Όλη η “κόψη” και η “θωριά” του Κου Καπραβέλου, θυμίζει Χ. ΦΛΩΡΑΚΗ! Όμως, δεν είναι μόνον η “κοψοθωριά” του, όπως και η μικρά βεβαίως ομοιότης του με τον Χ. Φ.!..

Αν τον ακούσετε να μιλάει και έχετε ακούσει και δει τον παλαιό ΓΓ/ΚΚΕ, θανόντα πλέον, “Καπετάν ΓΙΩΤΗ”, θα νομίσετε ότι ακούτε και σχεδόν βλέπετε εκείνον!

Μάλιστα είναι σχεδόν η ίδια η χροιά του ήχου (ηχόχρωμα), της φωνής του Ιατρού μας, με εκείνη του πάλαι ποτέ Αρχι-Κομμουνιστή (μεταπολιτευτικά) Φλωράκη, που νομίζεις ότι ακούς τον ίδιο!

Και “το γλυκό δένει”… , διαβάστε αμέσως από κάτω, “πώς”!

Ο Ιατρός μας, χρησιμοποιεί σχεδόν συνέχεια στον λόγο του τα δύο ρήματα, που χρησιμοποιούσε, επίσης σχεδόν συνέχεια, και ο “Σφάχτης των Αξκων” στο Καρπενήσι (τραυματίες στο “πρόχειρο” Νοσοκομείο της πόλεως, μετά που αυτή κατελήφθη από τους Κ/Σ), κατά τον “Κομμουνιστοσυμμοριτόπολεμο”, Χ. Φ.!

[Χ. Φλωράκης και Γιάννης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (“Διαμαντής”),

 

Γιάννης Αλεξάνδρου (Διαμαντής) - Βικιπαίδεια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (“ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ”)

οι 2 επικεφαλής των Κ/Σ στην επίθεση κατά του Καρπενησίου].

Ποιά είναι αυτά τα ρήματα;

Είναι τα ρήματα (προστακτική Β’ Πληθ.), “δέστε” και “ακούστε” ή “ακούτε” και μάλιστα “δις”, όπως έκανε και ο… Χαρίλαος, ο οποίος έλεγε “Ακούτε, ακούτε”, αλλά και “Δέστε, δέστε”! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Ο Κος Καπραβέλος στο Κανάλι του αμερικανικού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κόμματος στην Ελλάδα, ήτοι στον “ΣΚΑΪ”, όπου κυρίως τον έχουμε ακούσει, έλεγε / λέει πάντα: (Για παράδειγμα)!

“Δέστε Κα Αναστασοπούλου και δέστε Κα Αναστασοπούλου” (άραγε τί να… δέσει η αγαπημένη του Αλ-Αφούζου δεν ξέρουμε, αχαχαχαχαχα) και “Ακούστε – ακούστε Κα Αναστασοπούλου” (ή… Κε Οικονόμου), λες και είναι σε κάποιο δάσος και κελαηδάνε… παραδείσια πουλάκια και καλεί την Κα Αναστασοπούλου ή τον Κο Οικονόμου (ανάλογα), να προσηλωθεί ο καθένας τους και να τα ακούσει!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

Συμπερασματικά:

α. Ομοιότης Κου ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ με Χ.Φ.:  40%

β. Κοψοθωριά    ——–//——– :  80%

β. Ηχόχρωμα Φωνής! ——-//——- : 95%

γ. Κοινή (Βασική) Φρασεολογία! —//— : 95%

δ. “Στήσιμο”! ————-//————-: 95%

Χαρίλαος Φλωράκης - Βιογραφία - Σαν Σήμερα .gr

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΔΙΟΥΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΡΟΣΩΠΑ!

Φυσικά τα περί… “μικρού χαμένου αδελφού” του Χ. Φ. ήταν ένα αστείο, ως… “κερασάκι” στα ειδικού τύπου ερωτήματα – “ΚΟΥΪΖ”-, τα οποία θα σας θέτουμε Φίλοι και Φίλες, αφού άλλωστε το 80% από εσάς είναι επίσης “ειδικού τύπου” ελληνικό και διεθνές κοινό!.. 

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα μας παρεξηγήσει ο συμπαθής συμπατριώτης μας Ιατρός!..

-/-

Β. Δεν υπήρξε νικητής, αφού κανείς φίλος και καμία φίλη, δεν μπόρεσαν να βρουν την σωστή λύση στο “ΚΟΥΪΖ” μας!

Έτσι, στο επόμενο “κουϊζ” μας, ο Κουμπαράς μας θα έχει τα 50 Ευρώ που θα έπαιρνε ο σημερινός νικητής και τα δεύτερα 50 Ευρώ, τα οποία βάζουμε για το 2ο “Κουϊζ” μας! Άρα, ο τυχερός ή η τυχερή της επόμενης φοράς, αν φυσικά υπάρξει, θα πάρει 100 Ευρώ!..

-/-

“ΠΑΜΕ” ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ(;)!

Α.

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ: Κατέσφαξε δεκάδες Έλληνες με το ψευδώνυμο «Καπετάν Γιώτης». (“Πειραγμένο”, Από Το Άτομο Που Το Έδωσε Στην “Real News”)

Τον μεγαλύτερο φάκελο στην Ασφάλεια με διαφορά, διέθετε ένας από τους εγχώριους σφαγείς Ελλήνων πολιτών και δεν είναι άλλος από τον Χαρίλαο Φλωράκη. Ίσως το κορυφαίο πρόσωπο της Αριστεράς στην μεταπολεμική και κυρίως στην μεταπολιτευτική Ελλάδα.
Για την ακρίβεια, είναι ο μόνος Έλληνας που διαθέτει όχι έναν, αλλά… δύο (!) ογκώδεις φακέλους που αναμένουν τους ιστορικούς του μέλλοντος να τους μελετήσουν και να εμπλουτίσουν τα γεγονότα, που αφορούν πολύ δύσκολες και μελανές εποχές της χώρας, όπως ήταν ο εμφύλιος πόλεμος και η περίοδος πριν και μετά από αυτόν, η δικτατορία, ακόμα και τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, αφού οι παρακολουθήσεις -όπως προκύπτει από τα γεγονότα- εξακολουθούσαν να γίνονται!
Η “Realnews” φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα (ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ Χ”ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ,
Χαρίλαος Φλωράκης
ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΑΚΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ…), στη δημοσιότητα αδημοσίευτα κείμενα και φωτογραφίες από τη ζωή του Χαρίλαου Φλωράκη από την Ασφάλεια. Επιστολές που λάμβανε ή έστελνε το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ, έγγραφα της Ασφάλειας για τη δραστηριότητά του την εποχή εκείνη, αλλά και το βιογραφικό του, όπως το συνέγραψε η Ασφάλεια.
Tο δημοσίευμα για τον «απόρρητο φάκελο» του Χ. Φλωράκη:
Β. Π ΥΠΟΔ/ΝΣΙΣ ΓΕΝ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Αρχείον 13/2/73
ΔΕΛΤΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ
Του ΦΛΩΡΑΚΗ Χαριλάου του Ιωάννου και της Στυλιανής γεν. τω 1916 είς Ραχούλαν Καρδίτσης, τέως υπαλλήλου Τ.Τ.Τ.
I. – Εμυήθη εις την κομμουνιστικήν ιδεολογίαν από της προπολεμικής περιόδου, αναπτύξας έντονον δραστηριότητα εις την κομμουνιστικήν οργάνωσιν των Δημοσίων Υπαλλήλων και ειδικώτερον εις την των Τ.Τ.Τ.
II. – Κατά την διάρκειαν της Κατοχής ανέλαβεν το «πόστον» του Β’ Γραμματέως (διοργανωτής) της Κεντρικής Οργανώσεως Φωκίδος.
Αρχάς του έτους 1944 ετοποθετήθη ως Γραμματεύς της Επιτροπής Διαφωτίσεως Αγώνος της 5ης Ταξιαρχίας του Ε.Λ.Α.Σ., ένθα έδρασεν υπό το ψευδώνυμον «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ».
-Αναπτυχθείσης της ανωτέρω 5ης Ταξιαρχίας εις Μεραρχίαν του Ε.Λ.Α.Σ., της γνωστής II Μεραρχίας, ανέλαβεν Γραμματεύς της Επιτροπής Διαφωτίσεως Αγώνος ταύτης, ασχολούμενος ειδικώτερον, κατόπιν εμπιστευτικών διαταγών της ανωτάτης ηγεσίας του Κ.Κ.Ε., εις την πρόκλησιν επεισοδίων μεταξύ των δυνάμεων του Ε.Λ.Α.Σ. και των Εθνικών Δυνάμεων του Συνταγματάρχου Ψαρρού, με σκοπόν την δημιουργίαν καταλλήλου ατμοσφαίρας και την ωρίμανσιν των προϋποθέσεων, αίτινες και συνετέλεσαν τελικώς εις την εξόντωσιν των δυνάμεων του Συνταγματάρχου Ψαρρού.
-Αμα τη αποχωρήσει των Γερμανών απέκρυψεν εις την επί της οδού Δεληγιάννη 11 οικίαν τον Άρη Βελουχιώτη (Κλάρα Αθανάσιον).
-Κατά το Δεκεμβριανόν Κίνημα ως λοχαγός του Ε.Λ.Α.Σ. έλαβεν μέρος εις πλείστας μάχας. Μετά την υποχώρησιν των κομμουνιστών ηκολούθησε τούτους εις Τρίκαλα.
-Μετά την Συμφωνίαν της Βαρκίζης, ακολουθών την ηγεσίαν του Κ.Κ.Ε. επανήλθεν εις Αθήνας συνεργασθείς μετά του ΜΠΑΡΤΖΩΤΑ Βασιλείου, μέλους του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.
-Κατά το αυτό χρονικόν διάστημα, δι’ εμπιστευτικής εκθέσεώς του προς το Π.Γ. της Κ.Ε.του Κ.Κ.Ε., κατηγόρησε τον στενόν συνεργάτη του, καπετάνιον της II Μεραρχίας Ορέστην ως «οπορτουνιστήν», με αποτέλεσμα ο τελευταίος ν’ αποκηρυχθή υπό του κόμματος.
-Αρχάς Μαΐου 1945, επανήλθεν εις την δημόσιαν θέσιν του (Τηλεγραφείον Αθηνών) και από της θέσεως ταύτης, ως μέλος της Ε.Π., της ΚΟΑ. των Δημοσίων Υπαλλήλων, ειργάσθη δια την ανασυγκρότησιν του ΚΚΕ.
– Τον Δεκέμβριον του 1945, δυνάμει των υπ’ αριθ. 352 και 138/45 εντάλματος του ανακριτού Παρνασσίδος, συνελήφθη υπό της Υ.Γ.Α Αθηνών και απεστάλη εις Άμφισσαν, ένθα τελικώς αφέθη ελεύθερος.
– Επανελθών εις Αθήνας συνεδέθη εκ νέου μετά της ηγεσίας της Κ.Ο.Α., αναλαβών καθήκοντα Γραμματέως της Αχτίδας Δημοσίων Υπαλλήλων, μέχρι του Οκτωβρίου 1946, ενταχθείς ακολούθως εις τας συμμοριακάς δυνάμεις Ρούμελης, εις ας ανέπτυξεν εξαιρετικήν αντεθνικήν και εγκληματικήν δράσιν. Εν τω μεταξύ απελύθη της Υπηρεσίας του, λόγω αυτοβούλου και αδικαιολογήτου αποχής.
-Διά Διαταγμάτων της ψευδοκυβερνήσεως των κομμουνιστών κατέλαβεν διαδοχικώς τους βαθμούς του Αντισυνταγματάρχου, Συνταγματάρχου και Υποστρατήγου, αναλαβών τελικώς την Διοίκησιν της I Μεραρχίας των Κ/Σ.
-Πέραν της εγκληματικής του δραστηριότητος συνέγραψε σειρά άρθρων στρατιωτικού περιεχομένου, άτινα εδημοσιεύθησαν εις το θεωρητικόν περιοδικόν των Κ/Σ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ». Εις τα ως άνω άρθρα του ησχολείτο ειδικώς «με τα προβλήματα της οργανώσεως δικτύου κατασκοπείας» εις βάρος του Εθνικού Στρατού και δημιουργίας ομάδων δολιοφθορών. (Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ)!..
ΙΙΙ.-Μετά την συντριβήν των Κ/Σ κατέφυγεν εις Σ/Π, ένθα η ηγεσία του Κ.Κ.Ε., εκτιμώσα τας στρατιωτικάς και ολιτικάς ικανότητας του τον απέστειλεν εις Ρωσίαν, ένθα και εξεπαιδεύθη εις την Στρατιωτικοπολιτικήν Ακαδημίαν της Μόσχας.
ΙV. Εντολή της ηγεσίας του ΚΚΕ, εισήλθεν λάθρα εις Ελλάδα και ανέλαβεν την ηγεσίαν του ενταύθα κλιμακίου του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, δράσας παρανόμως μέχρι της συλλήψεως του την 27-7-1954. Κατά την σύλληψην του έφερε μεθ’ εαυτού πλαστόν δελτίον ταυτότητος, υπό τα στοιχεία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γρηγόριος, του Ιωάννου.
Εισαχθείς εις δίκην κατεδικάσθη:
α) Δια της υπ’ αριθ. 85/2.4.1955 αποφάσεως των Δικαστηρίου Συνέδρων Λαρίσης εις κάθειρξιν 13 ετών, επί παραβάσει του Α.Ν. 509/47.
β) Δια της υπ’ αριθ. 11/12.6.55 αποφάσεως του ιδίου Δικαστηρίου εις κάθειρξιν 16 ετών επί παραβάσει του Γ’ Ψηφίσματος,
γ) Δια της υπ’ αριθ. 11/24.6.55 αποφάσεως του Δικαστηρίου Συνέδρων Πύργου εις ισόβιον κάθειρξιν, επί παραβάσει του Γ’ Ψηφίσματος,
δ) Δια της υπ’ αριθ. 28/20.10.55 αποφάσεως του Δικαστηρίου Συνέδρων Λαμίας εις ισόβιον κάθειρξιν, επί παραβάσει του Γ’ Ψηφίσματος.
ε) Δια της υπ’ αριθ. 30/21.10.55 αποφάσεως του ιδίου δικαστηρίου εις κάθειρξιν 8 ετών, επί κλοπή.
Αι ως άνω ποιναί, δια της υπ’ αριθ. 12/18.1.64 αποφάσεως του 5μελούς Εφετείου Αθηνών, συνεχωνεύθησαν εις ισόβειον κάθειρξιν.
στ) Δια της υπ’ αριθ. 541/20.5.60 αποφάσεως του Διαρκούς Στρατοδικείου Αθηνών εις ισόβιον κάθειρξιν επί τη παραβάσει του Α.Ν. 375/36.
Αι ως άνω δυο ποιναί της ισοβίου καθείρξεως εμετριάσθησαν εις κάθειρξιν 20 ετών, δυνάμει του Ν.4996/60, αποφυλακισθείς τελικώς την 20.4.66, συνεπεία του Ν. 2058/52 «περί μέτρων ειρηνεύσεως».
-Από της αποφυλακίσεώς του (20.4.66), ως επαγγελματοποιημένον κομματικόν στέλεχος του Κ.Κ.Ε. ανέπτυξεν έντονον κομμουνιστικήν δραστηριότητα.
V. – Δυνάμει του από 12.11.1952 Β.Δ. απεστερήθη της Ελληνικής Ιθαγενείας.
VI. -Tnv 21.4.67 συλληφθείς εξετοπίσθη επί έν έτος εις νήσον Γυάρον, δυνάμει της υπ’ αριθ. 3/71 αποφάσεως ΕΔΑΝ Αττικής, παραταθείσης της εκτοπίσεως τους διαδοχικώς έως την 18.12.1971, ότε αφέθη ελεύθερος.
Ακολούθως ενετάχθη εις τον παράνομον μηχανισμό του ΚΚΕ παρά του οποίου εφυγαδεύθη προσφάτως εις την αλλοδαπήν.
Κατά τας εργασίας της 17ης Ολομέλειας εξελέγη Α’ Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Δεκέμβριος 1972).
Εν Αθήναις, τη 26 Ιανουαρίου 1973
Β.
Χαρίλαος Φλωράκης - Ο Καπετάνιος Γραμματέας του ΚΚΕ (07/02/2016) - YouTube
Χαρίλαος Φλωράκης: Καπετάν Γιώτης, «κατάσκοπος», 20 φορές ισοβίτης και  πολιτικός ηγέτης — Kallithea Press
Βιβλιοθήκη/Αρχείο “Χαρίλαος Φλωράκης”: 170.000 αρχειακά ντοκουμέντα | ΑΘΗΝΑ  9,84
Ο Χαρίλαος Φλωράκης για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Εσύ που ήσουν; - Τιμάνε τους νεκρούς για να θάψουν τους ζωντανούς. Χαρίλαος  Φλωράκης | Facebook
Ο ΥΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΥΝ Π-Θ! (2020)
ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΕ Π-Θ, ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ “ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΓΡΑΜΜΟ”!..
Ο “ΠΑΤΕΡΑΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΚΕΝΤΡΟΥ” ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”! 
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ” ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!.. 
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ “ΑΠ’ ΕΔΩ” ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΕ Π-Θ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΑΣ
ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”! ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ “Χ. ΑΥΓΗΣ”!.. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΑΥΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ!..  ΕΚΤΟΣ… , 
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ “ΠΟΥΛΑΣ” ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ”, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ “ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ” “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΤΟ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ “ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΘΕΜΑ… ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ“!.. (ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ “ΟΧΙ”)!
ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ(!!!) ΚΕ Π-Θ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΦΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “Χ. ΦΛΩΡΑΚΗΣ”!.. (… “ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ”… )!..
                                                                                                               
                                                                                                                “ΕΛΛΗΝΑΣ
                                                                                                                                           
                         ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ” 
-/-