Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ… “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ”!..

Φίλοι μου!

– Την Πέμπτη (11-07-2019) το απόγευμα, είδαμε και ακούσαμε στην ΤV, ότι “αντιεξουσιαστές” επιτέθηκαν, μετά από πορεία κατά του “RNRB” στο Κουκάκι, στο ΑΤ “Κουκακίου”, (οδός Βεϊκου), όπου στο τέλος, 2 Αστυνομικοί κατέληξαν στο 401 ΓΣΝΑ, ενώ είχαμε και μία προσαγωγή, η οποία δεν μάθαμε, αν μετετράπη σε σύλληψη! (Λίγη, θα μου πείτε, η σημασία / ίσως, θα σας απαντήσω).

– Θα με ρωτήσετε “και πού είναι το ενδιαφέρον, στην όλη αυτήν την ιστορία, σε μια χώρα, όπου η αναρχία, τα τελευταία 4,6 χρόνια βασίλευσε, διότι έτσι το ήθελε η προηγούμενη Κυβερνητική εξουσία μας, για τους λόγους της;

– Σας απαντώ, αμέσως παρακάτω!

– Θα είχατε δίκιο, αν “Άγγελοί” μας (κάποιοι λίγοι… “Δον Κιχώτες” μας, “του εσωτερικού”), δεν εντόπιζαν στο έδαφος, κοντά στο υπόψη “ΑΤ”, τηνε/φ” “ΑΠΑΤΡΙΣ, γεγονός που μας συνέγειρε!

  • Εμβόλιμα, όσοι νομίζετε ότι το θέμα σταματά στο συμβάν, κλπ, σταματούν τώρα την ανάγνωση!
  • Όσοι όμως ενδιαφέρονται, για τους λόγους του ο καθείς, και “όσοι έχουν άντερα”, ας συνεχίσουν την ανάγνωση του παρόντος!

– Η Άπατρις πρόκειται για μια ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗσυλλογικότητα (sic), η οποία κατά την εκτίμησή μας, (δεν βρίσκουμε άλλα “ελληνικά”…, και γράφουμε “εκτίμηση”), αποτελεί μέρος της αθέατης πολιτικο-στρατιωτικής οργανωμένης πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ. (Μία των πολιτικο-στρατιωτικών του συνιστωσών)!..

– Η Οργάνωση αυτή εκδίδει την ομώνυμη παραπάνω ε/φ! Προσέξτε τώρα!

– Οι Κοι αυτοί έχουν και αραβόφωνη έκδοση για την ε/φ τους!

– Το 2016, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου, είχαν μοιράσει 15.000 φύλλα της ε/φ τους, (στα Αραβικά ασφαλώς), στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ, και μάλιστα λίγο πριν από την εκκένωσή της, η οποία τότε θα επιχειρείτο, στην Ειδομένη της… ΝΤΡΟΠΗΣ, από πλευράς ανθρωπιστικής, (θα θυμάστε τί γινόταν τότε σε ΕΙΔΟΜΕΝΗ και ΠΕΙΡΑΙΑ), αλλά και σ’ αυτήν την ευρωπαϊκή προς την χώρα μας… “τελική σφραγίδα” της εντολής των “Διεθνών Εβραίων”… κρυπτόμενων ηγετών της Ευρώπης, ότι η Ελλάδα θα γίνει η τελική χώρα παραμονής όλων των Αφρο-Ασιατών που με διάφορα “fake’ επίθετα, όπως “πρόσφυγας”, “μετανάστης”, κλπ, θα ήθελαν ή θα θέλουν στο εξής, δι’ αυτής, να περάσουν στην καρδιά της Ευρώπης, (όπως άλλωστε και ο Σόρος το είχε δηλώσει στην Πόλη το 2015, αναφέροντας και τον αριθμό των δις $ Η.Π.Α., που επρόκειτο να δαπανήσει για τον σκοπό αυτό), μετατρέποντας την Ελλάδα μεσομακρόπροθεσμα, εκτός από… “αποικία χρέους” και σε μια διεθνοποιημένη χώρα, ούτε καν της μορφής των “Η.Π.Α.”, σε μια “μη Ελλάδα”!.. (Εδώ, οι “βαθυστόχαστοι” ας σκεφτούν την ρήση του μέγιστου τελευταίου Έλληνα Πατριώτη πολιτικού, της παλαιάς Γενιάς βεβαίως, του Α.Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που είχε πει: “Ή το χρέος θα φάει την Ελλάδα ή η Ελλάδα το χρέος”)!..

– Αλλά ας συνεχίσουμε!

– Ως συντονιστής της παραπάνω συλλογικότητος φέρεται ο Ιταλός Έτα ΠΑΝΤΣΟ, συμπαθών ή προσκείμενος στο ιδεολογικό ρεύμα του Καθηγητή Μποννάνο!..

Το 2008, όταν και είχαμε τα γνωστά στημένα επεισόδια στην Αθήνα (τα έχουμε αναλύσει και εξηγήσει και δεν θα το ξανακάνουμε τώρα), σημειώνω ότι στην χώρα μας είχαν τότε έλθει και Ιταλοί αναρχο-Κομμουνιστές, με εντολές κυρίως καθοδήγησης και προτροπής σε “εξέγερση και βία” των μπροστά τους… “Παρθένων” εγχώριων συντρ/όφων τους! (Υποτίθεται… “συντρόφων”, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών των εξ “Εσπερίας”, ήσαν Πράκτορες Υπηρεσιών, χωρών που συνεργάζονταν με την CIA των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των Η.Π.Α., όντας Όργανα των κυβερνώντων την Ευρώπη “Παγκοσμιοποιητών” “Διεθνών Εβραίων”, με τελικό στόχο να μπει η Ελλάδα στα μνημόνια και να απωλέσει, όπως και έγινε, την ίδια της την ελευθερία, αφού ο νυν… προοδευτικός (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχαχαχαχα) Κος Τσίπρας υπέγραψε την σκλαβιά μας, έως το 2115)!

– Προς ενημέρωσή σας υφίσταται και η “Διαβαλκανική Αναρχοκομμουνιστική Διεθνής”, μέλη της οποίας είναι και Ιταλοί, αλλά και “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”!..

– Στην Οργάνωση “ΑΠΑΤΡΙΣ” εμφανίζεται άτομο με το ψευδώνυμο “ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ”, το οποίο παρουσιάζεται ως “Σύνδεσμος”ανάμεσα στον εγχώριο “Ένοπλο Αναρχικό Αγώνα”, με την “Τζιχαντιστική τρομοκρατία”!

– Φέρεται ότι καθοδηγητές των ελληνικής καταγωγής μελών της Οργάνωσης είναι η Κα ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ, που τουλάχιστον μέχρι πρότινος εκρατείτο στις Φυλακές, ως μέλος των “Πυρήνων της Φωτιάς”, ως επίσης και οι Κοι Νικόλαος ΡΩΜΑΝΟΣ και Νικόλαος ΜΑΖΙΩΤΗΣ, του “Επαναστατικού Αγώνα”, αλλά και ο Κος ΤΣΑΚΑΛΟΣ, επίσης των… “Πυρήνων”!.. (Να θυμίσουμε ότι οι Κοι αυτοί προσβλέπουν στην επανάσταση και στην ανατροπή του αστικού καθεστώτος, με την μαζική προσφυγή στα όπλα)!..

– Η Οργάνωση αυτή, και μόνον με το επιλεγέν όνομά της δηλώνει και(!) το τί πιστεύει για την Πατρίδα μας, αλλά επίσης και(!) το ποιοί είναι οι στόχοι της, η προτεραιότητα των οποίων (γι’ αυτήν ειδικά) μοιάζει να είναι η… ανθρωπιά και η… ανακούφιση των Προσφύγων και λοιπών ξένων, που στέλνονται στην Ελλάδα και αλλαχού στον κόσμο, από την συμμορία των… “ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ”, όπως τα μέλη τους τις διαφημίζουν, των πάσης φύσεως ΣΟΡΟΣ, που είναι και οι πραγματικοί ΦΟΝΙΑΔΕΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ!..

– Η “ΑΠΑΤΡΙΣ” έχει “δεσμούς” και με το “ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΑΪΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ” (“PEOPLE’S UNITED REVOLUTIONARY MOVEMENT”), όπως και με το “ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ”, του Κούρδου… “Ποιητή” Ζερκό ΜΠΕΡΧΑΣ!

 – Τέλος, η “ΑΠΑΤΡΙΣ” σχετίζεται, αν δεν ελέγχει, προσέξτε, την Ομάδα “ΠΑΘΟΦΕΝΝΗΜΑ”, η οποία στρατολογεί Ψυχοπαθείς στην ένοπλη αναρχοκομμουνιστική τρομοκρατία, και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με το “Αυτόνομο Στέκι Εξαρχείων”, την Ομάδα “Πλατφόρμα” και με το πασίγνωστο “Indymedia”, που εκπέμπει μέσα από το… “Γενικό Αναρχο-Κομμουνιστικό… Στρατηγείο”, ήτοι το “ΕΜΠ”!

– Όλα αυτά όμως, θα μου έλεγε κάποιος ιδιαιτέρως ευφυής εξ υμών, πως δεν είναι κάτι το πολύ δύσκολο, ώστε να τα τελειώσει το Δημοκρατικό μας Κράτος!

– Θα του απαντούσα, “ίσως” και θα προσέθετα πως “πρόκειται για κάτι που απαιτεί τουλάχιστον πολύ προβληματισμό, ως προς τον χειρισμό του κυρίως, για ένα πιθανό τέλος του”, σ’ αυτήν την καταραμένη χώρα μας, που ακόμα τρομοκρατείται από Κομμουνιστές και μεταλλάξεις τους, μεταλλάξεις που, μάλιστα τώρα, θέλουν να φτάσουν και μέχρι το… Κέντρο, βρωμίζοντάς το και συκοφαντώντάς το, Κομμουνιστές που υφίστανται ακόμα στην Ελλάδα και μάλιστα παρουσιάζονται και ως μέρος του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”, ενώ πρόκειται για μία ακόμα έκφραση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, στην κόκκινη βεβαίως και απολύτως εγκληματικής έκδοσής του, ομοίας σε… κατορθώματα με την μαύρη… έκδοση!..

– Αλλά, δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα αγαπητοί! Γιατί;

– Διότι αν θα προσέξατε τί γράψαμε πιο πάνω, θα είδατε ότι αναφερθήκαμε σε κάποιες… εθνικότητες, όπως την Ιταλική, Αραβικές (πληθ. διότι είναι πολλά τα Αραβικά Κράτη), Κουρδική (λέγε με Τουρκική), Αμερικανική, Όργανα Απάτρηδων(SOS) “Διεθνών  Εβραίων” (πρόκειται για νέα… καταγωγή), κλπ!

– Τί θέλω να πω με την αμέσως προηγούμενη παράγραφο;

– Θέλω να πω ότι πίσω από την όποια… “ΑΝΑΡΧΙΑ”  στην χώρα μας, κρύβονται ξένες ΜΥ, με τις οποίες ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η νέα ηγεσία της ΕΥΠ, αλλά και ο ίδιος ο νέος μας Π-Θ, ο οποίος ΟΡΘΩΣ και πολύ ΕΞΥΠΝΑ ενεργών, ανέλαβε την ευθύνη της (ας το γράψω έτσι), να έλθουν σε 1ο χρόνο σε επαφή μαζί τους και να ζητήσουν να μαζέψουν τους πράκτορές τους, τους οποίους έχουν διασπείρει στην χώρα μας, (στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη κυρίως), και να παύσουν στο να επιδιώκουν, δια της τρομοκρατίας (έστω και της πιο “λάϊτ” μορφής της, αν και “η τρομοκρατία είναι μία” και είναι λάθος η κατηγοριοποίησή της, αφού αυτή την συντηρεί και την τρέφει), τον έλεγχο της Κ-Β και της κάθε Κ-Β μας!..

– Έτσι (αφαιρουμένης της ΜΙΤ, αφού αυτή δεν μπορεί να τεθεί ως… έντιμος συνομιλητής μας), θα πρέπει να ζητηθούν συναντήσεις και επαφές με τις ΜΥ των Η.Π.Α., Ιταλίας, Γαλλίας, αλλά και του Ισραήλ!..

– Οι Η.Π.Α. ως αρωγοί μας, αλλά και ως γνώστες του θέματος, αφού η CIA επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” (Κλίντον – Ομπάμα) ξέρει πολλά, αν δεν οργάνωνε κιόλας “πράγματα”!

– Οι Ιταλοί για να “μαζέψουν” τους δικούς τους από την χώρα μας, “φυτεμένους” απ’ αυτούς ή από υπερκείμενες αυτών “Δυνάμεις”! (Τις λένε και… “Αγορές”! Αχαχαχαχαχαχαχα).

– Οι Γάλλοι ομοίως, αλλά και για να βοηθήσουν στον έλεγχο των Αράβων ή… Αραβόφωνων, λόγω των παραδοσιακών τους σχέσεων με τον Αραβικό κόσμο!.. (Στο σύνολό τους σχεδόν, οι Άραβες μισούν τους Γάλλους… δυνάστες τους, και ζουν με το πότε θα κάψουν, όχι μόνον το Παρίσι, αλλά όλη την Γαλλία)!

– Να θυμίσω πως τα λίγα προηγούμενα χρόνια (θα το θυμάστε που τα λέγαμε) Γάλλοι πράκτορες, με παλαιά μάλιστα γαλλικά ΙΧ, διέσχιζαν την Θράκη μας και κυρίως όλο τον Έβρο, συλλέγοντας πάσης φύσεως πληροφορίες, στρατιωτικής και μη φύσεως! Πολλοί εξ αυτών, παρ΄ότι οι Γ/ΜΥ θεωρούνταν “συνεργαζόμενες” των ελληνικών, έδιναν “υλικό” στην ΜΙΤ!

– Γάλλοι πράκτορες, όπως Ιταλοί και Γερμανοί, αλλά και γενικώς άτομα βαθιά “μπασμένα” σε ύποπτες και μη ΜΚΟ, κυρίως “Διεθνιστές”, διαβιούν σήμερα (και) στο Κουκάκι, (το μείζον των… “ηγετών” στο Κουκάκι, ενώ η “πλέμπα” κυρίως στα Εξάρχεια, κλπ), με πολλές… ταυτότητες, όπως πχ του Δημ/φου, κλπ,  έχουν αγοράσει μέχρι και διαμερίσματα στη περιοχή (μέχρι και ρετιρέ, πολυτελή, κλπ),δαπανώντας χρήματα, που Έλληνες που δούλεψαν εντίμως 30 και 40 χρόνια δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν ούτε στο όνειρό τους να… αγοράσουν!..

(Για τις Γ/ΜΥ δεν έγραψα, διότι είναι σαν την… ΜΙΤ “ένα πράγμα”, τουλάχιστον μέχρι τώρα έτσι ήταν, παρ’ ότι είχαμε και μεγαλόβαθμο στέλεχός τους σ΄αυτές και εννοώ τον Σπύρο ΣΗΜΙΤΗ)!

– Από την “ΜΟΣΑΝΤ” θα πρέπει να ζητηθεί βαθιά, συγκεκριμένη και στοχευμένη βοήθεια!.. Επίσης, θα πρέπει να μας πει αν υπάρχουν τρομοκράτες εβραϊκής καταγωγής άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, ιδεολογικοί “απόγονοι” της “ΜΑΤΖΡΕΝ”*, οι οποίοι δρουν πιθανώς στην χώρα μας ή και αν έχουν εμφανισθεί και τίποτα σύγχρονοι “απόγονοι” της “BUND”, που ζουν και δρουν στην Αθήνα!..

* “ΜΑΤΖΡΕΝ“: Αντικαπιταλιστική / αντισιωνιστική Οργάνωση της επαναστατικής Αριστεράς, από το 1962, έως και τις αρχές του 1970,η οποία έδρασε πολύ δυναμικά, εντός και εκτός Ισραήλ!..

BUND“: Μαζική εργατική σοσιαλιστική Οργάνωση των Εβραίων της Α. Ευρώπης, απ’ το 1897, έως τις αρχές του Β΄Π.Π.! Ήταν Οργάνωση αντι-εθνικιστική και ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Τα μέλη της “τελείωσαν” στα Ναζιστικά… “θέρετρα”, όπως τα απεκάλεσε ο ΠΛΕΥΡΗΣ “Πατήρ”! (Ουδεμία πολιτική σχέση με τον γιό)!.. – ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! ΠΟΙΟΙ EBRAIOI ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ”, ΚΛΠ, ΛΟΓΩ ΤΑΧΑ ΤΟΥ “ΚΑΚΟΥ” ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ; – ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ; Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσαν να συζητηθούν έστω, με το… “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ”!..

  • Τις αλβανικές ΜΥ δεν τις ανέφερα, διότι τις κατατάσσω στην κατηγορία… ΜΙΤ, όσο τουλάχιστον την Αλβανία θα κυβερνά ο “Ελληνο-Γενίτσαρος” Αρχι-Μαφιόζος “ΣΟΡΟΣ-ΡΑΜΑ”!..
  • Την αλβανική ΜΑΦΙΑ, μόνον η αντίστοιχη ελληνική μπορεί να την παρακολουθεί και να την ελέγχει, αν με καταλαβαίνετε! (Ρητορικό Σχήμα)!..

– Σίγουρα ακόμα, θα πρέπει η Ε/Κ-Β να συζητήσει το θέμα με τους πραγματικούς “ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ”!..

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  • ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΗΣ ΕΥΠ! (… “ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ” ΤΗΣ ΑΣ… ΠΟΥΜΕ / ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Α-ΝΑ-ΔΟ-ΜΗ-ΣΗ ΤΗΣ “ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ”)!
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!
  • ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ “ΓΙΑ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”!

– Πριν σας αφήσουμε, να σημειώσουμε ότι, από το 2005 και μετά, ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ (είχαμε παρουσιάσει εδώ άρθρο σχετικό με ποιές και πόσες ΜΥ δρουσαν και δρουν στη ευρύτερη περιοχή μας, μέχρι Α. Μεσόγειο και Μ. Ανατολή), στο πλαίσιο και του “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”, που ήδη ενέσκυψε και περιλαμβάνει Κουρδικό, Κυπριακό, Συριακό, Αιγαίο, Κρήτη, κλπ, αλλά και στο πλαίσιο των “Μυστικών Προνοιών” της Λωζάννης, που προβλέπουν μεταπήδηση σε αγγλικά χέρια εδαφών της Τουρκίας, κλπ, μέχρι το 2023!

– Οι Άγγλοι είναι οι πραγματικοί παραδοσιακοί “προστάτες” του Ισραήλ, απέναντι στην “αραβική θάλασσα” που το “κυκλώνει” και όταν λέμε ΜΙ6 “μιλάμε” για την μητρική της “ΜΟΣΑΝΤ” (γι’ αυτό και δεν αναφέραμε την ΜΙ6 πιο πάνω), απλώς τώρα έτυχε οι Άγγλοι να μην θέλουν τον Νετανιάχου, δυστυχώς και ηλιθίως κατ’ εμάς, σε αντίθεση με τις Η.Π.Α. και τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ (όπως βεβαίως και τον ΤΡΑΜΠ “δεν τον θέλουν”, και έτσι οι Άγγλοι έφτασαν στο εξευτελιστικό σημείο, ως αγγλική διπλωματία πάντα, μια διπλωματία παραδοσιακά ψύχραιμη και νουνεχής, να υβρίζει σκαιότατα τον Αμερικανό Πρόεδρο και να προδίδει προθέσεις και θέσεις της… , όπως έγινε με τον Άγγλο Πρέσβη -Sir- στην Ουάσιγκτον ), ενώ οι Ρώσοι είναι το παραδοσιακό και πραγματικά αντίπαλο δέος της “Δύσης”, και σίγουρα ο “εκ των πραγμάτων”, ο “εκ των σημερινών δεδομένων” εχθρός του Ισραήλ!..

– “Πυρήνες της Φωτιάς”, “Ρουβίκωνες”, “Επαναστατικός Αγώνας”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΑΝΤΙFA” και μια σειρά από άλλες (δεκάδες) συμμοριακές τρομοκρατικές Ομάδες, Οργανώσεις, Κινήματα, Συλλογικότητες, κλπ, που ακούτε, είναι ονομασίες ενός, ίδιου και απάραλλαχτου… “ΠΡΟΣΩΠΟΥ”, με πολιτική, οικονομική και “στρατιωτική” αυτοτέλεια και έκφραση, υπό μία  “Παγκόσμια Κεφαλή” που δεν κρύβεται πια, η οποία και πληρώνει αδρά και ανάλογα με τα κάθε φορά “θέλω” της, τον τρόπο υλοποίησης των οποίων εισηγούνται συγκεκριμένα πρόσωπα ή και “Μυστικές Υπηρεσίες”, οι οποίες “εν πολλοίς” λειτουργούν γι΄αυτήν, (την “Κεφαλή”), την ίδια στιγμή που κάποιοι αγνοί ή “αγνοί”, αλλά “ηλίθιοι”* για την “Κεφαλή”, παλεύουν ή “παλεύουν” για να… αλλάξουν τον Κόσμο και να τον κάνουν -υποτίθεται- πιο δίκαιο!..

* Δείτε ιστορικά ονόματα της διεθνούς τρομοκρατίας, πχ από τις αρχές του 1970 και μετά και σταθείτε στο τέλος που είχαν τα 9 στα 10 απ’ αυτά και θα μας δικαιώσετε! (Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και απ’ την άλλη πλευρά, των αγνών ή “αγνών” του νόμιμου Κράτους, οι οποίοι τελικά, και πάλι σε αναλογία 9 στους 10, έχουν και αυτοί την ίδια μοίρα από τα… αφεντικά τους, (απλά αυτοί παίζουν το ρόλο των… “κυνηγών”, που είναι κάτι λιγότερο… ψυχοφθόρο), αφού τα “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” τελικά είναι “ΕΝΑ και το ΑΥΤΟ”! Αυτό το τελευταίο για τους βαθυστόχαστους που λέγαμε πιο πάνω!.. Είναι περίπου σαν αυτό ή αυτό που έλεγε ο ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ στο τέλος της ταινίας “Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ”: “Μισώ το ίδιο την Τάξη και την Αταξία”, αλλά και “Η Ανηθικότης με αηδιάζει και η Αρετή με τρομάζει”!..

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ “ΒΓΑΛΛΟΥΝ” ΠΧ ΜΙΑ Ε/Φ, ΚΛΠ; ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ Η(ΔΙΑΖ) ΤΙΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Δείτε και το “σάϊτ” (“σελίδα”): http://resistevictions.gr και https://www.facebook.com/resistevictions – ΚΑΤΑ ΝΟΥ speak@resistevictions.gr

2. Γι’ αυτό και ρωτάγαμε τον Κο Κ.Μ., αν θα “καθαρίσει” τα Εξάρχεια με τον παλαιό Α/ΕΛΑΣ Κο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο οποίος φέρεται ως “ΣΟΡΑΝΘΡΩΠΟΣ” -έμμεσα τουλάχιστον- !.. Και για να μην νομίζετε (που δεν το νομίζετε), αλλά λέμε τώρα, σας υπενθυμίζω πως η παρένθετη εταιρεία που είχε αναφέρει στην Βουλή ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, με τις βίζες του ΥΠΕΞ, κλπ, ήταν η “Global Visa Center World” μέτοχοι (sic) της οποίας ήσαν ο Κος ήδη ειρημένος Κος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο πρώην Πρέσβης Κος ΠΛΑΤΗΣ, όπως και ο πρώην Πρέσβης Ι. Α. ΖΕΠΟΣ (Υιός Αντιναυάρχου του ΕΠΝ και πρώην ΓΓ/Υπ. Ναυτιλίας, κλπ)!

– ΤΟ ΥΠΕΞ και αν θέλει… “ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ”! Για τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ έλεγαν (που ήταν “ΓΑΤΟΣ” και στα θέματα ασφαλείας / από εμάς ψέματα δεν θα ακούσετε ή πιο σωστά, δεν θα διαβάσετε) ότι είχε πάρει ως ΥΠΑΜ απόρρητα στο σπίτι του! Εδώ να δείτε! ΑΝ ΨΑΧΤΟΥΝ ΙΧΝΗ Η/Υ ΤΟΥ ΥΠΕΞ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ “ΠΑΠΑΔΕΣ”, ΕΩΣ ΚΑΙ… “ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ”!.. “Ακούτε μένα”, που έλεγε και ο συμπαθής Γιάτσεκ ΓΚΜΟΧ ή “ΣΑΓΟΝΙΑΣ”!.. Και ακόμα η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν έχει επιληφθεί του θέματος των καταγγελιών ΚΑΜΜΕΝΟΥ, περί χρηματισμού μέσα στο ΥΠΕΞ και του ίδιου του Κοτζιά, από τον ΣΟΡΟΣ!

– Κακά τα ψέματα φίλοι μου! Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, που τώρα “έπαθε” τάχα “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΜΟΛΙΑΣΗ”, επί 4,6 χρόνια “ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ”, κατά το κοινώς λεγόμενο, και μάλιστα, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ”!..

3. Ο Γ. ΣΟΡΟΣ, με το χρήμα του, διέφθειρε όλα τα ελληνικά Κόμματα, προσεγγίζοντας (μεμονωμένως) στελέχη τους! Η διαφορά των λοιπών ελληνικών Κομμάτων, με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ίδρυσε ο ΣΟΡΟΣ, ο οποίος ελέγχει σχεδόν το σύνολο των στελεχών του Κόμματος αυτού, μέχρι και τον Πρόεδρο (σας θυμίζω ότι ο Βαρουφάκης είχε καταγγείλει πως απεπέμφθη από την  Κ-Β Τσίπρα, με τηλεφώνημά του Σόρος στον Τσίπρα, στο οποίο μάλιστα αυτός ήταν παρών)!

– Ο Σόρος ελέγχει το σύνολο των Βαλκανικών Κρατών, ειδικά αυτά όπου υπάρχουν “αριστερές” Κ-Β, βαφτίζει Κράτη, (πχ την… Β. Μακεδονία), έχει τα καλύτερα και ισχυρότερα “κονέ” στην Ευρώπη, ελέγχει την λάθρα διακίνηση ατόμων στην Μεσόγειο και ό,τι άλλο “λάθρο”… , πληρώνει αδρά για όλες του τις δουλειές, είναι πίσω από βρώμικες, και μη, “ΜΚΟ”, ενώ ελέγχεται το αν ήταν και Όργανο της CIA, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, στις Η.Π.Α.!

4. Η διόρθωση του κειμένου γίνεται με 1η ευκαιρία, από το δικό μας… “Αφεντικό”, μιας και σήμερα αναφερθήκαμε σε… Αφεντικά! Να μην το ξεχνάτε!..

5. Τούρκοι, όλα καλά; Σας έρχονται δυνατές… εκπλήξεις!.. Δεν μ΄ακούς Χακάν και εγώ δεν μπορώ να “κρατήσω” εδώ κάποιους “κακούς” και έτσι τώρα πχ “ΝΑ η ΜΟΥΓΛΑ” (Νταλαμάν / Φετχιγιέ, κλπ)!.. Συνέχισε να είσαι… αχάριστος!.. Σε εμάς ρε Χακάν; Ντροπή!.. “Halkların Birleşik İntikam Milisleri” και… “Μία κρέας με πατάτες στο…  4, Χακάν”!..

6. Μας διάβασε και ο Χουλουσί και είχε την καλοσύνη να μας πει ότι επρόκειτο για την 61η συνολικά “Pençe”! Από χθες (12 22:00 Ιουλ19) μας ενημέρωσε ότι άρχισε η “Pençe 2”!.. Έπρεπε να πει βεβαίως η 61/2! Αχαχαχαχαχαχα Α ρε Τούρκοι, είστε “άπαιχτοι” και βασικά “ΔΤΠ”! (“Δια Το Πέος”).

– Ε, Χουλουσί! “Ραχάτ Λουκούμ” να κεράσεις στα μέλη της “Αμερικανικής Επιτροπής”, που θα έρθουν στην Τουρκία την προσεχή εβδομάδα!.. Άκουσέ μας και θα μας… θυμηθείς!..

7.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ:

Αποτέλεσμα εικόνας για Ε/Φ ΑΠΑΤΡΙΣ ΦΩΤΟ  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Ε/Φ ΑΠΑΤΡΙΣ ΦΩΤΟ Î£Ï‡ÎµÏ„Î¹ÎºÎ® εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ε/Φ ΑΠΑΤΡΙΣ ΦΩΤΟ

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ε/Φ ΑΠΑΤΡΙΣ ΦΩΤΟ

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Ε/Φ ΑΠΑΤΡΙΣ ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΤΑ ΠΑΝΤΣΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΦΩΤΟ

-/-