Τ/Ταξίαρχος (Κομάντο), Εμρέ ΤΑΓΙΑΝΤΣ, Δκτης 41 Τ/ΤΑΞ-ΧΙΑΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ! Ένας… Αλήτης;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σεβαστέ, Κε Δκτά της 41ης Ταξχίας Κομάντος, των ΤΕΔ!

Κε Ταξίαρχε!

Κε Εμρέ ΤΑΓΙΑΝΤΣ!

Κατ’ αρχάς, σου στέλνουμε τα ειλικρινή μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προαγωγή σε Σχηματισμό, του μέχρι πριν από λίγο καιρό 41ου Συγκροτήματος (το ιστορικό 41ο τ/Σύνταγμα Κομάντος της… ελληνικότατης Βιζύης), του οποίου τυγχάνεις Δκτης!

Επειδή οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” παρακολουθούμε, με τις λίγες μας δυνάμεις, τις ΤΕΔ, σε όλη σας την σημερινή επικράτεια, και ιδιαιτέρως την Α. Θράκη, έχοντας εστιαστεί περισσότερο σε ορισμένες Μονάδες και Μ. Μονάδες, μια των οποίων είναι και η “δική” σου, πληροφορηθήκαμε ότι είσαι πάρα πολύ υβριστικός, όχι μόνον προς τις ΕΕΔ (αυτό ίσως να μπορούσε να το κατανοήσει κανείς, στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαιδεύσεως Κομάντος), αλλά γενικώς προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, κάτι αδιανόητο (όχι βεβαίως για εμάς, οι οποίοι σας ξέρουμε άριστα ως φάρα και δη ως στρατιωτικό Οργανισμό, αλλά που όμως, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, κάποιοι τουλάχιστον, θα μπορούσατε να αλλάξετε), αλλά για εσάς τους Τούρκους Αξκούς, οι οποίοι αυτοπαρουσιάζεστε ως δήθεν ευγενείς, ως… απόγονοι των Πρώσων “ντελικανλήδων” στελεχών, ως μια ιδιαίτερη Τάξη στην χώρα σας, η οποία μάλιστα την… έσωσε και ο λαός-της οφείλει να την σέβεται αιωνίως, σε ρωτάμε παρακάτω κάποια απλά “πραγματάκια”!..

Βεβαιώσου, προηγουμένως, ότι δεν έχουμε μόνον πληροφορίες, αλλά και ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία καταφέρεσαι σκαιότατα εναντίον μας!..

Κε Ταξίαρχε!

Δεν σε αποκαλούμε “σεβαστέ”, ούτε με τον βαθμό σου, ούτε με το ονοματεπώνυμό σου, ενώ θα πρόσεξες ότι το “Σεβαστέ” το βάλλαμε στην θέση που κατέχεις, η οποία για εμάς, και ας είναι εχθρική, είναι σεβαστή!

Σε ρωτάμε λοιπόν!

  • Γιατί το κάνεις αυτό και σχεδόν συνεχώς; Γιατί “βγάζεις” τόσο μίσος εναντίον μας;
  • Ηδονίζεσαι, όντας πιθανώς ψυχοπαθητική προσωπικότητα;
  • Βρίζοντας τον ε/λαό, παίρνεις προσόντα από το ΓΕΕΔ;
  • “Ανοίγει ο δρόμος” σου για να “ανέλθεις” περαιτέρω στην Ιεραρχία σας;
  • Γίνεσαι… “Ήρωας” στα μάτια των ανδρών σου;
  • Ήθελες να το μάθουμε;
  • Σου έχει κάνει κανείς Έλληνας κάτι στην οικογένειά σου, στην γενιά σου;
  • Κάτι άλλο, που δεν μπορούμε τώρα να εκτιμήσουμε;

Εξ όσων ξέρουμε Κε Ταξίαρχε, ο νυν ΥΠΑΜ σας Κος Χ. Ακάρ είναι πράγματι ευγενής άνθρωπος και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές από τα στελέχη του!..

Και σε ρωτάμε παρακάτω κάτι ακόμα πιο σοβαρό, ώστε πιθανώς να προβληματιστείς!

  • Είναι δυνατόν να έρχεται να προβιβάσει την Μονάδα” σου ο ίδιος ο ΠτΔ ΡΤΕ και να μην μας υβρίζει στον εκεί λόγο του, όντας μάλιστα δίπλα μας, αλλά με τον πολιτικό του λόγο, να “περνάει” απλώς (κάτι κατανοητό, αφού αυτή είναι η δουλειά του), απειλητικά προς εμάς μηνύματα, της μορφής του, “αν εσείς… αυτό, εμείς τότε… εκείνο” και “όποιος… αυτό, εμείς… εκείνο”, κλπ, κλπ, κλπ, και εσύ ένα απλό γρανάζι της τ/στρατιωτικής μηχανής, όσο ψηλά και να είσαι σε βαθμό, να έχεις τέτοια συμπεριφορά, που προσβάλλει και εσένα φυσικά, αλλά κυρίως τις ΤΕΔ και την χώρα σου;

Κε Ταξίαρχε!

Θα σε “βρούμε”! Βεβαιώσου γι’ αυτό! Όποιον θελήσαμε, τον βρήκαμε! Όχι τώρα όμως! Τώρα έχουμε άλλες στην περιοχή σου προτεραιότητες!.. Σε προειδοποιούμε σήμερα, ώστε πιθανώς να ανανήψεις, κάτι όμως δύσκολο, δυστυχώς, όπως εκτιμούμε!..

Για την λογική πιθανότητα να νομίσεις ο,τιδήποτε άλλο, ως αιτία, για την σημερινή μας “παρέμβαση”, μπορείς να απευθυνθείς στην ΜΙΤ (δια της στρατιωτικής ομοίας Υπηρεσίας σας / ο υπόψη Σχης της Αδριανουπόλεως, επικεφαλής του Κλιμακίου της στρατιωτικής στην Α. Θράκη… ΜΙΤ, της Τ/ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔ, θα μπορούσε ίσως να σε βοηθούσε), ώστε να σου πουν απ’ εκεί, αν εμείς, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια που μας διαβάζουν, έχουμε πει ποτέ ψέματα σε κάτι ή αν ποτέ λειτουργήσαμε παραπειστικά, αν λειτουργήσαμε ποτέ στο πλαίσιο ενός “Ψυχολογικού Πολέμου”, κάτι σύνηθες σε εσάς, να σε πληροφορήσουν ακόμα για τον βαθμό της αξιοπιστίας μας, κλπ, εκτός βεβαίως της πλάκας που κάναμε και κάνουμε μερικές φορές, αναφερόμενοι πχ στον “Καραγκιοζάκο” μας Ακάρ, στον Χακανάκο μας, κλπ, κλπ, κλπ!..

Καλούμε τον Κο Ακάρ να ανακαλέσει στην τάξη το υπόψη στέλεχός του, όπως βεβαίως και αρχικά τον Κο Α/ΓΕΣ και ακολούθως τον Κο Α/ΓΕΕΔ, να πράξουν το ίδιο!

Ρωτάμε τον νυν Τ/Κο ΥΠΑΜ, αλλά και ευρύτερα όλους τους νυν και πρώην Τ/Κομάντος, Αξκούς και Υπξκούς:

“Ο τέως Α/ΓΕΕΔ, και ίσως ο πιο αγαπητός Κομάντο στις ΤΕΔ, τα τελευταία 20- 25 χρόνια, Στρατηγός Κος Σεμπαχαττίν Ισίκ ΚΟΣΑΝΕΡ, θα επέτρεπε ποτέ, Κε Ακάρ, τέτοιες ανοίκειες συμπεριφορές, συμπεριφορές απολύτως μη συμβατές με την ιδιότητα του στελέχους γενικώς των ΕΔ μιας χώρας και ειδικότερα των ΤΕΔ; (Πείτε μας εσείς, που ως Υπασπιστής κάποτε, του -μετά τον… συγχωρεμένο Χουντάρχη (1980), Στρατηγό Κενάν ΕΒΡΕΝ– Αρχηγού του τ/”στρατιωτικού παρακράτους”, συγχωρεμένου επίσης Στρατηγού και τέως Α/ΓΕΕΔ Ι. Χ. ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ, ξέρετε άριστα όλη την ηγεσία σας, των τελευταίων 20 – 25 ετών)!..

ΝΤΡΟΠΗ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Και ο Υδκτης σου Εμρέ, ο Τεθωρακισμένος, “Κουφαλίτσα” είναι, όπως μαθαίνουμε, αλλ’ όμως δεν προκαλεί!..

2. Μάλλον θρασύδειλος πρέπει να είσαι ρε Εμρέ, αφού στο Χακκαρί… “έκλανες μέντες”, όπως λέμε, φοβούμενος να βγάλεις εξοδούχους τους εκεί Κομάντος σου, στην πόλη  (δειλός) και εδώ, κοντά σ’ εμάς, παρουσιάζεσαι ακραία θρασύς!..