Φίλε Κε Π-Θγέ, Γίνε Το… Εμβόλιο, Κατά του E/Αθλητικού… “COVID-EΞΥΓΙΑΝΣΗ” Στην Χώρα Μας!..!..

Φίλε Κε Π-Θ γέ!

1. Πάλι βρωμιά διέπραξε, αν δεν το έμαθες, η περίφημη ε/ποδοσφαιρική… εξυγίανση” ή αλλιώς… ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τί έκανε; Διάβασε παρακάτω:

Ο ΜΠΑΟΥΚ “πήγε” και “έπιασε” τους ποδοσφαιριστές του Άρεως Σιαμπάνη (Τερματοφύλακας) και Δεληζήση (Στόπερ) και αποπειράθηκε να τους δωροδοκήσει, ώστε να “περάσει” η Ομάδα του Ρώσου από το Χαριλάου, στο ντέρμπυ (13-12-2020) ΑΡΗΣΜΠΑΟΥΚ (1-0).

Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εσύ που έσωσες τον ΜΠΑΟΥΚ από την Β’ Εθνική, λόγω της βρωμιάς της Πολυ-ιδιοκτησίας” του Ρώσου με την Ξάνθη, (γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σ’ εσένα), μπας και χάσεις τις Θεσσαλονικιώτικες ψήφους των ΜΠΑΟΥΚ-τζήδων, συνέχισε να διαβάζεις:

   α. Την ίδια στιγμή που κατέθετε ο Τερματοφύλακας του Άρεως Σιαμπάνης στην “ΕΛΑΣ” / Ασφάλεια Θεσ-νίκης, την ίδια ακριβώς στιγμή η Ασφάλεια έδινε” στον Θωμαϊδη, το τί κατέθετε ο ποδοσφαιριστής [ο Αρειανός “ΣΑΓΩΝΙΑΣ” ή “Σακάς” (“Αργυροπελεκάνος”) δημ/φος ή ορθότερα “δημ/φος”, ο οποίος είναι “ΦΑΝ” πρωτίστως… των χρημάτων και ο οποίος στο παρελθόν τα “έπαιρνε” από τον Βάζελο και “σήμερα” από τον Ρώσο], και αυτός τα παρουσίαζε στην εκπομπή του που “έπαιζε” εκείνη ακριβώς την στιγμή στο “ΟΡΕΝ ΤV”, Τ/Ο Σταθμό ιδιοκτησίας του φερόμενου ως Προέδρου του ΜΠΑΟΥΚ, Ιβάν Σαββίδη!..

  • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;
  • ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ”, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ; ΤΑ “ΠΙΑΝΟΥΝ” ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ “ΕΞΩ”; 
  • ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ, ΣΤΟ “ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ” ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ; (ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ)!.. 

Μήπως πρέπει να πεις τίποτα, Κε Π-Θγέ, στον Κο Χρυσοχοϊδη;

 β. Η ΕΠΟ έδωσε στην δημοσιότητα τα συμβόλαια του Σιαμπάνη (19 ετών) παρανόμως, προκειμένου να τον ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ!

Η ΕΠΟ*, είναι γνωστό “τοις πάσι” ότι είναι έρμαιο πρωτίστως του Σαββίδη κα ακολούθως του Μελισσανίδη, με συνδυασμό χρήματος και απειλών και από τους δύο!..

* Ασφαλώς και η Διαιτησία είναι “αγορασμένη”, αλλ’ αυτή δεν μας απασχολεί στο παρόν άρθρο μας!..

Μήπως λοιπόν πρέπει να πεις κάτι και στον Κο Αυγενάκη;

γ. “Βγήκαν” οι του ΜΠΑΟΥΚ και πρόσεξε τί είπαν!

Το άρθρο “τάδε” (νομίζω το 48 είναι), του αθλητικού “Π.Κ.” λέει ότι ο καταγγέλων την δωροδοκία παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί(!) με διετή διακοπή συμβολαίου, αν παρέλθει 48ωρο και δεν έχει καταγγείλει την παράνομο πράξη!..

Δηλαδή γίνεται ένα έγκλημα, Κε Π-Θ γέ, και αν αυτό δεν καταγγελθεί μέσα σε 2 ημέρες, παύει να είναι έγκλημα και δεν θα πρέπει να εξετάζεται, ενώ θα πρέπει να τιμωρείται και εκείνος που το αποκαλύπτει, ενώ παράλληλα να αθωώνεται και ο φονιάς;

Μήπως πρέπει λοιπόν να πεις τίποτα στον Κο Τσιάρα, μπας και αλλάξει τίποτα στον υπόψη αθλητικό “Π.Κ.”, ώστε να μην ξεφτιλίζεται και άλλο η ε/Δικαιοσύνη;

Έγραψα “και άλλο”, διότι όλοι ξέρουμε τί έκανε ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, στον… κανονικό “Π.Κ.” με τον Καλογήρου, κλπ, λίγο πριν “φύγει”, ώστε να τα κάνει όλα και εκεί “πουτάνα”, με κύριο στόχο την προστασία των τρομοκρατών που ελέγχει, του γνωστού ενόπλου παρακράτους του, για το οποίο δεν μιλάει “ανοικτά” κανείς, αφού αυτό σχεδόν ταυτίζεται με τον “Στρατό του ΣΟΡΟΣ” (“Τμήμα” Ελλάδος) στην χώρα μας, της γνωστής εταιρείας “SOROS-COMPANY”, τον οποίον “Στρατό”, για να λέμε την αλήθεια, ΟΥΤΕ ΕΣΥ “ΑΚΟΥΜΠΑΣ”, ή μάλλον, ΕΣΥ τον “ακουμπάς” μεν, αλλά τον… “ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ” δε!.. Αν ήθελες εσύ, θα είχε “τελειώσει” η χώρα μέσα σε 24 ώρες μ’ αυτούς τους… τύπους, οι περισσότεροι των οποίων είναι “Μισθοφόροι Πράκτορες”!..

2. Κε Π-Θ γέ!

Αν διαβάσεις το “σάϊτ” μας, θα διαπιστώσεις ότι έχουμε προ πολλού γράψει, και μάλιστα αναλυτικά, τα πάντα σχετικά με τους ΜΠΑΟΥΚ και ΚΟΥΛΑ, (κυρίως γι’ αυτούς επειδή σχεδόν αποτελούν έναν ενιαίο αρμό, αλλά και για τις Βαζελοβρωμιές), και την εγκληματική Οργάνωση που “έστησαν” με την βοήθεια του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με την… παρθένα(!) ονομασία… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ” (sic)!

Γράψαμε άρθρα, κλπ, πχ για το ποιές Ομάδες στην χώρα μας ελέγχουν και(!) οι 2 αυτοί Κοι!

Γράψαμε επίσης πχ ότι ο ΜΠΑΟΥΚ “πιάνει”, πριν από τους αγώνες του στην Ελλάδα, συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ομάδος, και κυρίως τους αντιπάλους Τερματοφύλακες, προκειμένου να “παίρνει” τα παιχνίδια στο ε/Πρωτάθλημα και στο ε/Κύπελλο! (Την ίδια τακτική, αλλά και άλλες συναφείς, χρησιμοποιεί και ο Μελισσανίδης, αλλ’ αυτός πλέον στην… “ποδοσφαιρική αγορά” είναι Νο “2” σε σχέση με τον Ρώσο, συγκρινόμενος μ’ αυτόν! Οι “δικοί” τους στην “πιάτσα” τους αποκαλούν Αρχι-Γκάνγκστερ και Γκάνγκστερ, αντιστοίχως, ενώ εσχάτως όταν και πάλι “δικοί” τους συγκρίνουν τους 2 αυτούς… Κους, αποκαλούν τον Μελισσανίδη “Β’ Εθνική” σε… καμώματα, μπροστά στον Ρώσο)!

Σου θυμίζω ότι, ΑΚΟΜΑ(!) η ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ: (Ενδεικτικώς αναφέρω κραυγαλέες υποθέσεις, μη επιδεχόμενες ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ).

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΒΕΛΙΔΗ, ο οποίος, όπως πέρυσι καταγγέλθηκε (όταν έπαιζε στην Λαμία), ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ” από τον ΜΠΑΟΥΚ! (Έβαλαν δικηγόρο του τον Κούγια, ενώ του έκοψαν και την μπάλα μετά, οι ίδιοι αυτοί τύποι, ώστε να μην τον βλέπει ο λαός και θυμάται το θέμα αυτό)!

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ) ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ!..

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΝΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ (ΚΑΠΝΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ “ΣΕΚΑΠ” / ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ)!..

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, (ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ “ΠΗΓΑΙΝΑΝ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ)!..

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΠΑΟΥΚ – ΚΟΥΛΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ!

ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ “ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! (ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΩΣ Π-Θ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΞΕΩΣ(SIC), ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, “ΚΑΜΜΕΝΟΥΚΟΤΖΙΑ”, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 50 ΕΚ-ΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ / ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο… ΠΑΝΟΣ(SIC) ΟΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΣΟΡΟΣ-ΜΠΑΜΠΑ” ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ “ΔΩΣΕΙ” ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ)!..

Γράψαμε ακόμα για το ότι οι Σαββίδης – Μελισσανίδης ελέγχουν και “πώς” την Διαιτησία και τις Ενώσεις, που ψηφίζουν στις εκλογές της ΕΠΟ για Πρόεδρο, κλπ, αλλά και πως ελέγχουν (επιλεκτικά) συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές άλλων Ομάδων, αμυντικούς φυσικά, όπως πχ τον Στυλιάρα, της Ξάνθης πέρυσι και νυν του Απόλλωνος (Ομάδος που ελέγχει και(!) η Κούλα, με μπροστινό τον “ΒΕΝΕΤΗ”), τον άλλον της Τρίπολης, που “σκότωσε” πέρυσι τον Γκιγιέρμε, αλλά και τον Γιαννιώτη, του Ατρομήτου, ο οποίος έπαιξε στον Ολυμπιακό σ’ εκείνο το 0-1, στο Φάληρο, αντί του ορθού τότε 10-1, όταν η μπάλα, στο γκολ του Μπάουκ, έφυγε από τα περιέργως “τρύπια” τότε χέρια του, αλλά και που επίσης περιέργως είχε ξεφύγει από τα πόδια του Σέρβου αμυντικού του Ολυμπιακού, ο οποίος, όταν την πρόλαβε, την έστειλε πιο βαθιά στα δίχτυα… , κλπ, κλπ, κλπ! (Ο Γιαννιώτης “μεγάλωσε” στην Τούμπα).

Κε Πρόεδρε της ε/Κ-Β!

“Έβγαλαν” μπροστά τώρα, σε ό,τι αφορά τις “Ενώσεις”, τον εκ Λέσβου (70χρονο) Ψαρόπουλο (Βάζελος), ο οποίος είναι 100% βέβαιο ότι τα έχει “αρπάξει” από τον Ρώσο, προκειμένου να τον “πάνε” για διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ ή προοπτικά, στην άλλη… βρωμιάρα, την “S. LEAQUE”! (Γνωρίζουμε άριστα, ως χαρακτήρα, τον δάσκαλο αυτόν, από την Λέσβο, όπως και το ρόλο του στην άνοδο και στην πτώση της… Καλλονής, που είχε “στήσει” ένα… θύμα, με πολλά λεφτά, από την Αφρική! Η Καλλονή ήταν η νησιωτική… Πύδνα Κύτρους, ο αντίστοιχος… Απόλλωνας Λάρισας, με όλη την  ΜΑΦΙΑ “από πίσω”, με πολλά “κονέ” με την “Κούλα”, … κυρίως! Μπόχαααααααααααααααααααααααα)!..

Τις δουλειές του Ρώσου τις κάνουν πάντα “σταλτοί εκπρόσωποί” του (σπανίως επεμβαίνει ο ίδιος, αυτός μόνον δέχεται εισηγήσεις και εγκρίνει ή όχι), ποδοσφαιριστές, όπως πχ ήταν ο παλιός Τερματοφύλακας του Μπάουκ Πουρλιοτόπουλος, ειδικός στις προσεγγίσεις Προέδρων Ομάδων και επηρεασμού τους, όπως ο παλιός ποδοσφαιριστής και νυν Γ. Αρχηγός του Μπάουκ Καρυπίδης, (αυτός, για να καταλάβεις, είναι ο αντίστοιχος Γεωργέας της Κούλας ή ο Φύσσας του Βάζελου, ήτοι ΜΕΓΑΛΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του Ρώσου), ειδικός στις “προσεγγίσεις” παικτών, κλπ, αλλά και η ντόπια και ξένη, ελεγχόμενη απ’ αυτούς τους 2 Κους, ΜΑΦΙΑ!

Γράψαμε ακόμα εδώ και για τις πολιτικές διασυνδέσεις και των 2 παραπάνω αναφερθέντων Κων, καθώς και για τις “άκρες” τους στο Κράτος (παντού), ΜΜΕ, κλπ!

Ο Σαββίδης ήταν αυτός που έλεγε πως δεν θα βγεις ποτέ Π-Θ και πως αυτός δεν θα άφηνε να συμβεί κάτι τέτοιο! Το θυμάσαι; 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ένας Τσίπρας ο οποίος ουσιαστικά του υποσχέθηκε και Πρωτάθλημα, το οποίο τελικώς και του το έδωσε!

Πρόκειται για το γνωστό πια “Πρωτάθλημα των Πρεσπών”, για το οποίο εργάστηκε “τα μάλλα” ο Κονιόρδος, τότε Υπουργός, Κοντωνής!.. (Ο Σαββίδης, ως “διπλός πράκτορας” ουσιαστικά, και πάντα υπεράνω υποψίας, αλλά και μονίμως… “στο απυρόβλητο”, “έδωσε” και τους περίφημους Ρώσους, δήθεν Πράκτορες, της Ρ/Διπλωματικής Αποστολής στην Ελλάδα, στον Τσίπρα και μετά ο “Σόρος-Κοτζιάς”, βρίσκοντάς τους ως “χαλί”, προσπάθησε να κρύψει τα… Σκοπιανά σκατά του από κάτω, απελαύνοντας κάποιους εξ αυτών)!..

Ο Σαββίδης, (όπως και ο Μελισσανίδης), “είχε” λοιπόν την Κ-Β “Σόρος-Τσίπρα”, αλλά είχε και έχει ΤV, δημ/φους, πράκτορες της ΕΥΠ, Αξκούς ε.α., τέως Αρχηγούς των ΕΔ, ΥΠΑΜ, ε/φ, ραδιοφωνικούς και Τ/Ο Σταθμούς, κλπ, κλπ, κλπ!

Με πράκτορες της ΕΥΠ “έπαιξε” και “παίζει” πολύ ο Μελισσανίδης, ο οποίος είχε και έχει “δίπλα” του, πρώην πάρα πολύ γνωστό πράκτορα στο Πανελλήνιο και πλέον “πολυ-δικτυωμένο” στο Κράτος μας, για άλλους επιτυχημένο και… “ήρωα”, και για άλλους αποτυχημένο και… “δότη”, (οπαδός και αυτός της “Κούλας”), με τον οποίον “έστησαν” μαζί την υπόθεση “ΝΟΥΡ-1” με στόχο τον Κο Μαρινάκη! 

Ο Μελισσανίδης είχε “δίπλα” του επίσης τον Αεκ-τζή ΥΠΑΜ Καμμένο, αλλά το αυτό και ο Σαββίδης, κλπ!.. Μην ξεχνάτε, πχ, ότι στον γάμο του γιού του Ρώσου στην Θεσ/νίκη, είχαν μεταβεί και ο Καμμένος και ο Μελισσανίδης, μαζί με τον συμπατριώτη του και πρώην πράκτορα, με… άπειρα “κονέ” σε ΥΠΑΜ και ΕΥΠ, προκειμένου -προφανώς- να “δεθούν” ως… “Κάπι” και να “τρέξουν” έτσι καλύτερα οι όποιες δουλειές τους!..

Ο Σαββίδης είχε “πιάσει” την λεγόμενη “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” και ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ την λεγόμενη… Καμμενική “ΔΕΞΙΑ”, και όλη την ζώσα ακόμα -ηλικιακά εννοώ- Χούντα!..

Ακολουθούν παραδείγματα, ενδεικτικά!

– Είναι γνωστό το πού ενεπλάκη ο Σαββίδης, ως… “Λαγός” του Τσίπρα και μάλιστα κατά δήλωσιν του ιδίου!

– Είναι γνωστό το πού και πώς ενεπλάκη στην υπόθεση του “ξεπουλήματος” της Μακεδονίας μας, ατύπως όμως και όχι επισήμως!

Ο Σαββίδης, είναι γνωστό επίσης, πως:

Επέτρεψε την ύψωση Βουλγαρικών σημαιών στην “Θ4” του ΜΠΑΟΥΚ, από Φιλο-Σκοπιανούς, ομιλούντες το ιδίωμα, πολίτες-οπαδούς του, οι οποίοι αποτελούν ένα ικανό ποσοστό των οπαδών του! (Κυρίως από Αμύνταιο, Ξυνό Νερό, κλπ). Αυτούς τους χρησιμοποιεί και σαν “στρατό” του, όταν απαιτείται “κόσμος” και δεν επαρκούν οι Μπράβοι!..

Απαγόρευσε να “παίζετε” στο Γήπεδο της Τούμπας το “Μακεδονία Ξακουστή, τ΄Αλεξάνδρου η χώρα”.

Άλλαξε το σήμα της Ομάδος στην φανέλα της!..

Έφτιαξε δικό του Κανάλι (“OPEN”), το οποίο είναι προσκείμενο στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και φυσικά στον Μπάουκ.

Εξαγόρασε τσατσο – δημοσιογράφους του αθλητικού “ρεπορτάζ” (πλην αυτών της Θεσσαλονίκης, κυρίως Βάζελους, όπως αυτούς του βοθρο-“σάϊτ” “SDNA”, κλπ).

Χρησιμοποίησε, σχεδόν για όλες του τις βρωμοδουλειές του, τον Τσίπρα, ο οποίος τον κάλυπτε, δια του Τζανακόπουλου κυρίως, αλλά και του Κοντονή, στο καθαρώς αθλητικό Πεδίο, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο, αν χρησιμοποιήθηκε και ο ίδιος από τον Τσίπρα!.. Πώς; Πιθανότατα ως Αγγελιοφόρος του, όπως πχ με αποστολές στην Τουρκία, όπως σε εκείνη την επαφή του με τον Τσαβούσογλου, στην Ρωσία του Πούτιν, κλπ.

3. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΕ Π-Θγέ, ο Τσίπρας, (το τεράστιο αυτό πολιτικό τσογλανάκι, ο ΜΕΓΑΣ αυτός ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που πολέμησε το Σωματείο μας και μέσα ακόμα από την “Βουλή των Ελλήνων”, κάτι που ιστορικά εξεταζόμενο, δεν έχει ξαναγίνει), “έφυγε”!

ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ… ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, (σκεπτόμενος πχ το πολιτικό μέλλον του Βάζελου ανηψιού σου, κλπ), ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ Ε/ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ “ΙΣΑ” ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΑΜΑ, “ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ”!.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ*, ΚΛΠ) Η ΜΑΦΙΑ*!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, (“ΣΤΙΣ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ” ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ), ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ), ΤΟΥ “ΝΟΥΡ-1”, (ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ… / ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 27 ΑΤΟΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ “ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ”, ΠΟΥ “ΕΣΤΗΣΑΝ” ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η “ΣΟΥΠΙΑ” Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΣΑ, ΓΕΩΡΓΕΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ), Η ΟΠΟΙΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ(!) ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ “ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΣ ΤΗΡΗΣΕΩΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ “ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΜΕΛΕΤΑ”!..

* ΒΑΛΛΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΕΟΚ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ “ΜΙΛΑΕΙ” ΜΟΝΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ… “ΣΟΥΠΑ”, (ΑΦΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο “ΜΕΓΑΛΟΣ”, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…), ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ (ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ), ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚ-ΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ), ΑΚΟΛΟΘΟΥΜΕΝΟ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ ΕΚ-ΡΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ Ε/ΛΑΟΥ!..

ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΙΑ, (ΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ), ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΙΝΑΙ… ΑΙΣΧΥΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΖΙ!..

ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ! 

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1.

Οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παίρνει θέση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Μια ανακοίνωση με μεγάλο ενδιαφέρον και φυσικά προεκτάσεις που χρειάζονται εξηγήσεις από τους αρμόδιους.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη, μιλούσε για σκευωρίες, χώριζε την Ελλάδα στα δύο και σκόρπιζε ύβρεις και απειλές χωρίς να απαντά επί της ουσίας.

Τώρα, που ένα νέο σκάνδαλο κακουργηματικής δωροδοκίας πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι ξεσπά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάλι μιλά για σκευωρίες επιλέγοντας την υστερία και τον αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου με λάσπη στον ανεμιστήρα.

Για μια ακόμα φορά αποφεύγει να μιλήσει για την ουσία του ζητήματος και για τους ανθρώπους από το περιβάλλον της που μετέφεραν τεράστια ποσά σε σακούλες με σκοπό να δωροδοκήσουν και να εκφοβίσουν ποδοσφαιριστή (ή ποδοσφαιριστές) του Άρη.

Αντί αυτού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγει να επιτίθεται με τρόπο χυδαίο, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στα στελέχη του, στους συγγενείς τους, ακόμα και σε ομάδες εκτός Ελλάδος.

Για την κακουργηματική δωροδοκία που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως δεν έχει πει απολύτως τίποτα.

Οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες. Και πλέον όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Καλούμε τους συμμετέχοντες στην έρευνα να αντιληφθούν τη σοβαρότητα των στιγμών και περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ξεκινήσουν άμεσα έρευνα για το πως ενώ το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης κατέθετε στην Διεύθυνση Καταπολέμησης της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ενώπιον του προϊσταμένου της κ. Κώστα Χρυσόπουλου, υπήρχε LIVE αναμετάδοση στην εκπομπή «Δίκη στο Open», σε κανάλι που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραβιάζοντας έτσι ευθέως το απόρρητο της εν λόγω κατάθεσης και διαδικασίας.

Με σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και μαζί με όλο τον φίλαθλο κόσμο περιμένουμε να βγουν όλα στο φως, από ανθρώπους με «καθαρά» χέρια που θα τιμωρήσουν τους ενόχους και θα τους αποβάλλουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο”.

2.

Ξέσπασε ο Σιαμπάνης: «Δεν θα λυγίσω, σας καθιστώ υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου»

1111
Η ανάρτηση του τερματοφύλακα του Άρη

«Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν “φέϊγ βολάν” και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;

Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.

Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι’ αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ “Ε.Θ.”: (ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ “BOLD”, “ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ” ΚΑΙ “ΧΡΩΜΑΤΑ”, ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ)

ΠΛ!ΕΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ Γ/Β ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ,

ΜΕΤΑ ΤΑ “ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ,

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΣΤΟΝ “ΦΟΝΤΑΚΑ” Γ. ΣΙΔΕΡΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟΥ”, ΤΙΣ… “ΒΜW”, ΚΛΠ, (ΠΙΟ ΑΨΕΙΣ ΚΑΙ… ΑΧΑΡΟΙ ΟΙ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ),

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΕΣΒΗΝΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ,

ΜΕΤΑ ΤΟ “ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ) ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ (ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΝΤΡΑΓΚΙ”… , ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ),

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ “ΑΝΤΑΡ-CIA” ΣΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ”,

ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΣΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΑΠΟΠΕΙΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ), ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ… ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,

ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ “ΝΩΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚΤΖΗ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟ, ΚΟ… !..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”! ΤΟΝ “ΠΗΔΗΞΕΣ” ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΓΙΑ… ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ, ΕΝΩ ΤΟΝ “ΕΠΑΙΞΕΣ” ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟ-ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΑΞΙΟΣ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΜΙΣΘΟΣ” ΣΟΥ!..

 

-/-