ΔΙΑΦΟΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Φίλοι μου / μας!

1. Μιχαήλ ΓΙΩΡΓΆΛΛΑΣ: (Πρώην ΥΠΑΜ / “Κυπριακής Δημοκρατίας”). Δήλωσε πως αιτία της αποχωρήσεώς του από την Κ-Β της “Κυπριακής Δημοκρατίας” ήταν η εμμονή του στο δόγμα του “Ενιαίου Αμυντικού Χώρου” (“Ε.Α.Χ”), αναφέροντας πως για την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα και την θέση που κατείχε, … πίεσε τον Κύπριο Πρόεδρο Κο Χριστοδουλίδη η Ελλάδα!..

2. Εκεί στο ΓΕΣ (ΠΖ – ΤΘ) και κυρίως στο ΠΖ (αντίστοιχη δνση), θα πρέπει να αρχίζουν να κυττάζουν για το τ/ ΤΟΜΑ “ZAHA”, του οποίου έγινε χρήση για πρώτη φορά επιχειρησιακά πρόσφατα, από τους Τ/ (Π/Ν), κατά την τ/άσκηση “ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ”. (Και επειδή “μιλάμε” για Π/Ν που ανήκουν στο ΤΠΝ, δεν θα ήταν λάθος να έχουν και… εικόνα του και οι του “ΕΠΝ”). 

3. Ο τρόπος της “Μακεδονικής Αμύνης” στο Πεδίο, επί Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, λέμε εμείς, πως θα πρέπει να είναι η “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ” του ΓΕΕΦ! (Έχουμε γράψει εδώ και κατά το παρελθόν, το πώς πιστεύουμε ότι θα γίνει με το μέλλει να υλοποιηθεί επιχειρησικά, ήδη σχεδιασθέν και αποφασισθέν, τ/… “μπλιτσκρίεγκ”, κατά των δυνάμεων του ΓΕΕΦ, και το πώς θα πρέπει να ενεργήσει η “Ε.Φ.”)!..

4. ΕΠΝ

α. Τώρα, με γνωστές, “τοις πάσι”, τις επείγουσες επιχειρησιακές κα άλλες ανάγκες του “ΕΠΝ”, όλοι οι εγχώριοι και ξένοι “ντίλερς” οπλικών συστημάτων, κλπ, “θα επιπέσουν” σαν τα όρνεα, πάνω του!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, επομένως, ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ (!) γενικώς, από τους Ναυταίους μας, όχι μόνον στο να καθορισθούν οι ανάγκες μας και γενικώς στο να αποτυπωθούν αυτές  στην έλλογη (!), άμεση (!!) και “έξυπνη” (!!!) αγορά ναυτικών Μονάδων ή συστημάτων, κλπ, αλλά ακόμα και στο τί τυχόν… θα ψελλίζουν τα όποια Στελέχη μας στις όποιες συναντήσεις τους με τον οποιοδήποτε / με τους οποιουσδήποτε… , αφού σχεδόν όλοι των “φιλόδοξων”… πωλητών – προμηθευτών μας, πηγαινοέρχονται στην Άγκυρα και στο τ/ΓΕΕΔ, διαθέτοντες πολύ… πατριωτισμό στα… “σάϊτ” τους, “σάϊτ” που τους τα πληρώνουν τα… αφεντικά τους, ευρωπαϊκά και υπερ-ατλαντικά!.. (Όπως βεβαίως και τους ιδίους).

β. Το “ΕΠΝ” θα πρέπει να “δει” (σε ό,τι μας αφορά σχεδιαστικά, αλλά και στην αντιμετώπισή του), με πολύ μεγάλη προσοχή (!) το τ/θαλάσσιο εξοπλισμένο (“επιθετικό” )”Μη Επανδρωμένο Σκάφος” (“İnsansız Su Üstü Deniz Aracı”), “ΜΑΡΛΙΝ” / “MARLİN”. το οποίο προσφάτως εντάχτηκε, κατόπιν τελετής, κλπ, στο “ΤΠΝ”, μαζί με τα TCG “DERYA” (πλοίο υπ-ξεως – εφοδιασμού / το πιο μεγάλο μετά το “Ανατολία”), TCG “ISTANBUL” (1η εθνική Φ/Γ “MİL.GEM”, η πιο μεγάλη), TCG “ARİF EMEKÇİ” (Πλοίο “ΔΜ” – “Λογιστικής Υπ-ξεως”).

Γενικά Χαρακτηριστικά του “ΜΑΡΛΙΝ” (“ΑΣΕΛΣΑΝ” και “Ναυπηγεία Σεφινέ” (Αλτίνοβα / Γιάλοβα):
  • Μήκος: 15 μ.
  • Πλάτος: 3,85 μ.
  • Συν. Βάρος: 21 τον.
  • Μεγίστη Ταχύτητα: Περισσότερο από 35 κόμβους.
  • Επίπεδο Αυτονομίας: 3.
  • Χρόνος (Συνεχούς) Λειτουργίας: 72 ώρες.
  • Βεληνεκές Πλεύσεως (“Ταξιδίου”): Περισσότερα από 1000 θαλάσσια μίλια (1852 χλμ).
  • Τρόπος Κυρίας Κινήσεως: Με 2 πετρελαιο-μηχανές.

ΦΕΡΕΙ ΤΗΛΕ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ!

5. Ορθότατα ο Ι/Πρόεδρος Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ αρνήθηκε, για τώρα (!), την κατάπαυση του πυρός και την προτεινόμενη λύση των 2 Κρατών, αφού / διότι, κλπ:

α. Ο τεθείς στόχος της πλήρους Κ/Φ της τρομοκρατικής “ΧΑΜΑΣ” (“τεθείς” όχι μόνον από το Ισραήλ, αλλά και από τις Η.Π.Α., που προβάλλονται τώρα υποκριτικά ως… φιλειρηνικές και μάλλον ως… φιλο-Παλαιστινιακές, για να τηρήσουν, υποτίθεται, τα… προσχήματα, κλπ, μαζί πάντα με την “ΕΕ” του Κου… Μπορέλ, αχαχαχαχαχαχαχα (άντε κρύψου ρε…) και το βασικό ευρωπαϊκό “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ” τους Γερμανία, μια Γερμανία που ακολουθεί τις Η.Π.Α. των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”… λαχανιασμένη… και προσέχοντας μην κάνει λάθος και… στεναχωρήσει, εκτός των Αμερικανών, και τα αφεντικά τους, ήτοι τους “Διεθνείς Εβραίους”, λέγε με απάτρηδες Κοσμοκυρίαρχους και κατόχους του παγκοσμίου χρήματος «Παγκόσμιους “ΕΛΙΤΕΣ”», (χρήματος με την ευρεία έννοια), δεν επετεύχθη ακόμα!

Έπαψε για την Δύση να είναι τρομοκρατική Οργάνωση η “ΧΑΜΑΣ”; Αν “ναι”, γιατί δεν το λένε; 

Είχαν πει ΑΠΑΝΤΕΣ ότι θα πρέπει να εξαλειφθεί η “ΧΑΜΑΣ” ή όχι; Τί ακριβώς άλλαξε τώρα, ρε;

β. Οι Ισραηλινοί είχαν αποδεχθεί λύση 2 Κρατών, επί Τραμπ, (και μάλιστα αποδεχόμενοι να απωλέσουν ίσως πολλά… , με μια τότε λύση που καλυτέρα αυτής δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά για τους Παλαιστινίους / μιλάμε για λύση που σχεδόν τους έκανε… μάγκες, αφού περίπου… υιοθετούντο από τις Η.Π.Α., με ό,τι αυτό θα σήμαινε, όπως έχουμε γράψει), αλλά εκείνοι που αρνήθηκαν, για μια ακόμα φορά, ήσαν οι Παλαιστίνιοι (!), διότι δεν θέλουν στην πραγματικότητα ειρήνη και λύση, αλλά την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

γ. Πώς λοιπόν να δεχθεί λύση 2 Κρατών το Ισραήλ, χωρίς να υπάρξει ΕΓΓΥΗΣΗ (όπως και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ, που, όπως φαίνεται, μόνον το Ισραήλ μπορεί να παρέξει στον… εαυτό του, κάνοντας πέρα την υποκρισία της Δύσεως), ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ από την ΓΑΖΑ, (την στιγμή μάλιστα που η “ΧΑΜΑΣ” δεν εξαλείφτηκε, ούτε… αυτοδιαλύθηκε / μήπως κατάλαβες τώρα Κε Μπορέλ, ότι οι Ισραηλινοί δεν θέλουν να σκοτώσουν όλους τους Παλαιστινίους της Γάζας, όπως είπες… ψιλο-γελώντας και ηλιθίως), αλλά και από την Ιρανική Σιϊτική “Χιζμπολλάχ” , το στρατιωτικό… Παράρτημα “των Ιρανών “Φρουρών Της Επανάστασης”, εκτός Ιράν φυσικά (ή αλλιώς και… “Ιρανικό Εκστρατευτικό Σώμα” επίσης, όπως άριστα θα μπορούσε να αποκληθεί, μετατρέποντας, ως φρασεολογία / ως όρος, αυτόματα και… επισήμως το ίδιο το Ιράν σε Κράτος τρομοκράτη), μια “Χιζμπολλάχ” που… κατοικοεδρεύει στον Λίβανο και στην Συρία;

δ. Είναι δυνατόν οι Η.Π.Α. και τα φερέφωνά τους, μόνον και μόνον επειδή δεν συμφωνούν ιδεολογικά με την δημοκρατικά εκλεγμένη Κ-Β του Ισραήλ και τον Π-Θ Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, να ζητούν (και μάλιστα ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ), κατάπαυση του πυρός και λύση 2 Κρατών* από το Ισραήλ, αντί να ζητούν από τους Παλαιστινίους καθημερινά και ανά… μία ώρα συνεχώς, (καταλαβαίνετε…), την διάλυση και παράδοση της “ΧΑΜΑΣ”, (που πιθανότατα αυτή είναι η… Παλαιστίνη!..), όπως και την απελευθέρωση όλων των εναπομεινάντων Ι/ομήρων, ώστε μετά να εξεταστεί η δυνατότητα της λύσεως των 2 Κρατών, μέσω κυρίως της διερευνήσεως της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ήτοι της μη εισέτι… επιθυμίας τους για Κ/Φ του Ισραήλ και διαγραφή του από τον “Παγκόσμιο Χάρτη”, διότι περί αυτού πρόκειται!..

ΑΝ ΠΧ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Ο,ΤΙ Η “ΧΑΜΑΣ” ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (07-10-2023) ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ H AMEΡIKH ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΗΤΑΝ “ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ ΑΚΜΗΣ” ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. Η (ΔΙΑΖ) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η (ΔΙΑΖ) ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΚΛΠ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΚΛΠ; ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… “ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ”, ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ, ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ”;

* Οφείλουμε να πούμε πως ενώ (!) οι περισσότεροι μεγαλοσχήμονες Ευρωπαίοι, όπως πχ ο Κος Μπορέλ, ο νέος Γάλλος ΥΠΕΞ και πρώην σύζυγος του νέου Γάλλου Π-Θ, η αγαπημένη μας, λόγω της… σκηνικής της παρουσίας, αχαχαχαχαχαχα, Γερμανίδα ΥΠΕΞ Κα Αναλένα Καρλότα Άλμα Μπέρμποκ, ο Άγγλος ΥΠΑΜ, αν δεν σφάλλω, κλπ, σχεδόν… διέταξαν το Ισραήλ, με ανοίκεια ρητορική και με περιεχόμενο πολιτικής συμπεριφοράς αντίθετο της αλήθειας και των όσων έλεγαν παλαιότερα για το θέμα, ήτοι με το ξέσπασμα του πολέμου στην Μ. Ανατολή ανάμεσα στο Ισραήλ και στην “ΧΑΜΑΣ”, να παύσει τις επχ-σεις και να πάει σε διαπραγματεύσεις με κύριο θέμα “την λύση 2 Κρατών”,  ο δικός μας ΥΠΕΞ, ο εξαιρετικώς… ΕΥΛΥΓΙΣΤΟΣ Κος ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, σε ανάλογη τοποθέτησή του ήταν 100 σκαλιά πιο κάτω… ήπιος στην τοποθέτησή του, προσπαθώντας και τους Αμερικανούς Μπαϊντενικούς εκτελεστικούς των “Διεθνών Εβραίων” να μην ενοχλήσει, ούτε όμως και τους Ισραηλινούς και τις σε πολύ γερές βάσεις πια οικοδομηθείσες ΕΙ σχέσεις να θέσει σε κίνδυνο!..

Είθε ο Κος Ε/ΥΠΕΞ, όσο… εύκαμπτος και ευλύγιστος είναι σωματικά, να είναι και πνευματικά, θετική ένδειξη του οποίου σαφώς υπενόησε η τοποθέτησή του για “τα 2 Κράτη”, κλπ!.. Καταλάβατε!..

ΥΓ. ΕΙΠΑΜΕ ΚΕ ΦΙΛΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ (!) … ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ (!) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΚΑ… φίλος τους! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΈ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΌ “ΜΈΤΡΟ”!

ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ βραδυνές ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1” μας είπες ότι οι ισραηλινοί έχουν άδικο, κλπ! Άδικο, σε τί ακριβώς, Κε Καθηγητά;

6. Η Κα ΜΕΛΌΝΙ μόνον για το “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ” μετέβη στην Τουρκία;

7. Τί γίνεται ή τί έγινε τελικά σε εκείνη την δίκη στα Τίρανα, που ασχολείται με το αν “τα έπιασε” ο ΡΑΜΑ; Τί κατέθεσε πρώην Αλβανός πράκτορας, ποιός καταδικάστηκε και γιατί;

8. Κε Λιάγκα!

ΠΡΟΣΕΞΕ! ΕΓΩ… ΕΚΛΗΘΗΝ! ΕΣΥ… ΕΚΛΗΘΗΣ, ΑΥΤΟΣ… ΕΚΛΗΘΗ!

ΑΥΤΟΣ “ΕΚΛΗΘΗ” ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ… ΕΚΛΗΘΗΝ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α’ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ, ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ Γ΄ΠΡΟΣΩΠΟ!!..

ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΤΑΦ” ΣΟΥ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ “ΛΟΑΤΚΙ”, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥ ΣΗΜΕΡΑ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ (!) ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Ε/ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ, ΚΑΤ΄’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ… “ΠΆΡΤΙ”!..

9. Κε Πορτοσάλτε! 3, 4 παρατηρήσεις πιο κάτω, για σένα, και πάντα με αγάπη, μετά από την σημερινή σου παρουσία στον Τ/Ο δίαυλο “ΣΚΑΪ” (“ΣΗΜΕΡΑ”), στον οποίον επαγγελματικά ανήκεις!

α. Λιγότερο “τεχνητό” και “τεχνικό” γλείψιμο και μάλιστα “του κόλου”, στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εκ μέρους σου, δεν θα ήταν λάθος!

Οι Ιεράρχες, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Κος Κος Ιερώνυμος, δεν είναι μαλάκες, ώστε με το γλείψιμό σου, για να είναι πιο ήπιος ο τόνος της σημερινής αποφάσεως (23-01-2024) της Ιεραρχίας της “Εκκλησίας Της Ελλάδος”, για τους ομοφυλοφίλους (που ήταν ο στόχος σου) και πάντα σχετικώς με τον νέο σχετικό Νόμο, που έρχεται για ψήφιση από την Κ-Β, για… χάρη όλων των ειδών “ΛΟΑΤΚΙ”, σύντομα στην Βουλή!.. (Θα ήταν σήμερα να “πάει”, όπως άκουσα, το υπόψη σχέδιο Νόμου στην Βουλή, αλλά ασθένησε ο Π-Θ μας, με… “Η1Ν1” και… καταλαβαίνεις)!..

β. Η εκκλησία μας δεν έχει ζωή 17 αι. (+), όπως είπες, αλλά ζωή 2024 ετών!.. Τόσα χρόνια ζούμε μετά Χριστόν! Θα σου διέφυγε μάλλον αυτό ή θα παρεσύρθης από τον έντονα … κοσμικό (sic) σημερινό σου οίστρο!..

γ. Είσαι πολύ μικρός, για να βάλλεις, εσύ (!) ειδικά, στο στόμα σου τον συγχωρεμένο ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ και ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ Αρχιεπίσκοπο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ και μάλιστα και να τον συγκρίνεις, εμμέσως πλην σαφώς, με τον Ιερώνυμο (!), τονίζοντας, προς τήρησιν ισορροπιών και μόνον, (και πάλι χωρίς να το πιστεύεις, άρα “ισορροπιών του κόλου”), το πράγματι άκρως πνευματικόν της προσωπικότητος του ανδρός, του συγχωρεμένου πια / ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΙ, ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, “ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΚΑΘΕ 100, ΙΣΩΣ, ΧΡΟΝΙΑ!..

δ. Ναι, δεν έγινε τίποτα, όπως είπες, που αφαιρέθηκε το “Χ.Ο.” από την ταυτότητά μας, από τον τότε Π-Θ, Κον Ααρών ΑΒΟΥΡΊ! Ούτε συνέβη και κάτι, που δεν διδάσκονται πια θρησκευτικά, αλλά θρησκειολογία και “με το συμπάθιο”, παπάρια, στα Σχολεία μας, ούτε και τώρα που, αν προλάβουμε, ως Κράτος, τις παγκόσμιες… εξελίξεις, θα αλλάξουμε όλοι τις ταυτότητές μας, ούτε και αν… γκρεμιστούν ή μάλλον μας… γκρεμίσουν τις εκκλησίες μας, ούτε αν προκαλούμεθα οι Χριστιανοί, όπως πχ την Μ. Παρασκευή από τους… αγνώστου ταυτότητος κρεατοφάγους, ούτε και αν βγάλλετε τον Σταυρό από την Σημαία μας, ούτε αν, ούτε αν, ούτε αν, … κλπ, ναι, όσοι Έλληνες φυσικά τύχαμε Ελληνικής Παιδείας και είμαστε ακόμα υπηρέτες της ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ, (θα έχεις ακούσει την λέξη), θα πάψουμε να είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Δεν θα πάψουμε, ρε συ Πορτοσάλτε, ακόμα και αν ξανασκλαβωθούμε να είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ, έχεις δίκιο, αν και εσύ άλλο και άλλα… εννοούσες! 

Αφού δεν έγινε λοιπόν τίποτα, ας τα διαλύσουμε όλα, ως Έλληνες, βάζοντάς-τα ακόμα και με τον “ΘΕΙΟ ΝΟΜΟ”, μη παραδίδοντας τίποτα σχετικό με την ΠΙΣΤΗ μας στα παιδιά μας (ΠΑΡΑΔΟΣΗ), όπως συνέβη σε εμάς και εκ-ρια άλλους Έλληνες και Ελληνίδες, μέσα στα “γεμάτα” πια 3500 χρόνια της γραπτής Ιστορίας μας και “δεν τρέχει τίποτα”!..

Πρέπει να ντρέπεσαι, διότι εσύ, επειδή είσαι και Πολίτης, προερχόμενος από την αλύτρωτη ακόμα Πρωτεύουσά μας, δεν θα έπρεπε να γλείφεις την ντόπια εξουσία με ό,τι σήμερα η “Διεθνής Εξουσία” προβάλλει και προωθεί ως πρότυπα διεθνώς, προκειμένου για την υλοποίηση του νέου Κόσμου που επιθυμεί να επιβάλλει!.. 

Και αν και το ξέρεις , διότι δεν είσαι μαλ… ς, το “Χ.Ο.” είναι το ίδιο το αίμα μας, Πορτοσάλτε, αφού είμαστε Έλληνες και Έλληνας, είτε σου / σας αρέσει, είτε όχι, σημαίνει “Χ.Ο.”! Αυτό δεν δηλώνει και ο Σταυρός στην σημαία μας; Ή όχι;

Για πες μας λοιπόν, αλλά να σκεφτείς, όχι να γλείψεις πάλι, μπας και σε κάνουν, τί άλλο, ρε Πορτοσάλτε, κανέναν αρσενικό… ΑΜΑΝΠΟΥΡ ίσως; [Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού και σένα και τους άλλους εκεί στην… παρέα σου (Οικονόμου – Παυλόπουλο, κλπ), σας “πρόλαβε” ο Χατζη… λαλάκης και η… Στοά του! (Η δημοσιογραφική εννοώ, όχι τίποτα άλλο! Αχαχαχαχαχαχα)]!..

Σε ρωτάμε λοιπόν! Με την ίδια λογική, αν αφαιρεθεί ο Σταυρός από την Σημαία μας (πες μας και αν συμφωνείς και μ’ αυτό), θα χαθεί ο Ελληνισμός μας, ναι ή όχι, αφού κατ’ αντιστοιχίαν δεν χάθηκε η Πίστη μας, με την αφαίρεση του “Χ.Ο.” από τις ταυτότητές μας;

Εμείς λέμε όχι, αφού ζήσαμε έτσι, ως σκλάβοι, για αιώνες! Οι επόμενες γενιές μας όμως (που μας τις “τελειώνουν” και αυτές με σχέδιο), πώς και από ποιούς θα μάθουν τί σημαίνει Έλληνας, ποιά τα κύρια ιστορικά χαρακτηριστικά του, ποιό το “ΕΘΝΙΚΟ του ΕΙΝΑΙ”, κλπ, κλπ, κλπ;

ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ!

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η (ΔΙΑΖ) ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΦΑΝΕΡΗ Η (ΔΙΑΖ) ΚΡΥΦΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, … ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!.. 

Α! Και μην λες για… φονταμενταλιστές Έλληνες Χριστιανούς, αν προηγουμένως δεν ελέγξεις τον εαyτό σου, μήπως είσαι το αντίστοιχο… κοσμικό είδος του, για να μιλήσω με την δική σου… ορολογία και χαρακτηρισμό, αφού ως τέτοιος, ήτοι ως… “κοσμικός”, επιλέγεις να (μας) παρουσιάζεσαι, ώστε να είσαι… “in”!..(Αλήθεια! Εκεί στο “Οικουμενικό Πατριαρχείο” και στην “Μεγάλη Του Γένους Σχολή”, δεν σου έμαθαν πως ο πραγματικός Χριστιανός είναι γνήσιος δημοκράτης, διότι Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ και συνεπώς πως δεν υπάρχει Χριστιανός… φονταμενταλισμός);

Ο Πατρο-Κοσμάς, ο Άγιος των Φτωχών, έλεγε:

“ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ”!..

ΠΏΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ; ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ;

Έτσι έζησε αυτός ο τόπος Πορτοσάλτε, ένας τόπος που ιστορικά κατακτήθηκε από δεκάδες λαούς, λεηλατήθηκε, σφάχτηκε, σοδομήθηκε (μιας και είναι της μόδας η λεγόμενη πια ως “εποχή του πρωκτού” εποχή μας), κάηκε, γκρεμίστηκε, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά και σήμερα είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ!

Πώς άραγε να έγινε αυτό, λες;

Για “κάτσε και ψάξου”, ρε συ Πορτοσάλτε, χωρίς όμως να φοβάσαι, (διότι εκπέμπεις και μια προσωπική φοβία με όσα λες), αλλά “κάτσε και ψάξου” όμως αληθινά και όχι “του κόλου” και ας είναι της… “μοδός” ο πρωκτός, διαβάζοντας μόνον άτομα σαν αυτούς τους τάχα μου Ιστορικούς, Ιστορικούς με αμερικανική συνήθως ταυτότητα και σφραγίδα, πρακτόρια ή όχι της “CIA”, ελληνικής καταγωγής “Διεθνιστές”, ενθέους και αθέους, που καλείς στις όποιες κατά καιρούς, “περί την… Ιστορίαν”, Ρ/Φ εκπομπές σου, αλλά να διαβάσ-(ζ)-εις και… φονταμενταλιστές, αχαχαχαχαχαχαχα, ώστε να ακούς στα αφτιά σου και την… άλλη άποψη, την πραγματική, και ας έγινε / ας την έκαναν μία από τις πολλές… αλήθειες (sic), που η ΕΣΠΕΡΙΑ και ο παγκόσμιος σχεδιασμός μας “πέρασε” ως φρασεολογία!.. 

Ρε συ Πορτοσάλτε!

Πραγματικά πιστεύεις ότι, τουλάχιστον τις 3 τελευταίες 10ετίες, ΔΕΝ ΒΙΑΣΑΝΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΩ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ, (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ), ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ “ΕΞΥΠΝΗΣ” ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΉ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗΣ, ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”;  (“ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ – ΟΜΑΙΜΟΝ – ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ”).

Έλληνας μη Χριστιανός, δεν είναι Έλληνας Πορτοσάλτε, δεν μπορεί να είναι Έλληνας! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε αυτό είναι… Αμερικανιά!

Αν λοιπόν θέλεις εσύ, και όποιοι άλλοι των εξουσιαστών μας, κάτι άλλο, όπως πχ αυτήν την Αμερικανιά, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ, ΤΕΛΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, (ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, “ΚΑΛΗ ΩΡΑ” ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΗΤΟΙ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΜΕ, ΡΕ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ Η (ΔΙΑΖ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΙΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ “ΒΑΒΕΛ”!..

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΣΕ ΤΊ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ (ΚΑΙ) ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟ” ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η (ΔΙΑΖ) ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ… “ΜΑΜΟΥΘ” ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ… ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ… “ΦΑΝ” ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΕ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ;

ΥΓ. Πολύ δημοκρατική δεν ήταν, ρε συ Πορτοσάλτε, η αφαίρεση του “Χ.Ο.”; Ουσιαστικά, όπως και τώρα, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, και η ίδια η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ως έννοια, θα έλεγα, αφού καταπατήθηκαν και τότε, όπως και τώρα, τα δικαιώματα των πολλών που ήθελαν να έχουν στην ταυτότητά τους το “Χ.Ο.” ή σήμερα να μην, (“δια της πλαγίας οδού”, λέγε με ευρωπαϊκής), νομιμοποιθεί και η τεκνοθεσία και έτσι προσβληθούν άμεσα τα διακιώματα των “στρέϊτ”;

Και τότε η δημοκρατική λύση θα επέβαλε ο Νόμος να έλεγε, πως όσοι θέλετε το “Χ.Ο.” μπορείτε να το έχετε στις ταυτότητές σας, αφού είναι δικαίωμά σας και πως όσοι δεν το θέλετε δεν θα το έχετε! “Κρύφτηκαν” όμως τότε βρώμικα πίσω από τα “προσωπικά δεδομένα” και καταπάτησαν το δικαίωμα της πλειοψηφίας, καταστρατηγώντας μια σειρά από έννοιες, μετατρέποντας το Κράτος μας σε Χούντα ή άντε, για να μη λέτε κάποιοι ο,τιδήποτε, σε κατ΄επίφασιν Δημοκρατία!

Και σήμερα! Μπορούσαν νομοθετικά να επέκτειναν το υπάρχον ψηφισμένο “Σύμφωνο Συμβιώσεως”, ώστε να προστατεύονται τα παιδιά των ομοφυλοφίλων, για τα οποία ξαφνικά “τους έπιασε ο πόνος” ή και να έκαναν ακόμα έναν νέο Νόμο, που να είχε και να προέβλεπε… Παππάδες για τα παιδιά των ομοφυλοφίλων!.. Αντ’ αυτού όμως προτίμησαν τον Πολιτικό Γάμο, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΑΣΤΑ… ΛΑ ΒΙΣΤΑ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-