ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Αγαπημένοι μου / μας Φίλοι!

1. Με απόφαση του Συνεδρίου των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, το οποίο διεξήχθη το τελευταίο τριήμερο (Π-Σ-Κ), το “σάϊτ” μας “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ” (“Ε.Θ.”) θα λειτουργήσει μέχρι και την 5η Αυγ. 2022 και ακολούθως, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ συνεχούς εκπομπής, θα σιγήσει!

2. Η σκέψη που πρυτάνευσε και τελικώς επικράτησε (με ψήφους των Αξιωματούχων “ΑΓΓΕΛΩΝ” στο Κονκλάβιο 8-1 και 1 “Λευκό”) ήταν το γεγονός ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

3. Ο “Ε.Θ.” πιστεύει ότι, κατά το μάλλον ή ήττον, ολοκλήρωσε την αποστολή του θετικά!

α. Στήριξε “τα μέγιστα” τους επιχειρησιακούς “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” στην Τουρκία και στα Βαλκάνια, καθώς και το επιτελικό προσωπικό ε/Υπουργείων και κυρίως των ε/ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ.

β. Εκπαίδευσε πολλαπλώς και πολυποίκιλα όλους σας, σχετικούς και… ασχέτους, κυρίως σε θέματα “Πληροφοριών – Ασφαλείας”, … καλλιεργώντας, ο “Ε.Θ.”, με τον δικό του τρόπο και μεθόδους, τους… εγκεφάλους σας και βοηθώντας σας έτσι στην επίλυση των όποιων συχνών προβληματισμών σας!..

Πολλοί μάλιστα εξ υμών, με παρουσία στα ΜΜΕ, λόγω κομματικών… προσβάσεων (πολιτικοί, στρατιωτικοί ε.α., κλπ), κατέστησαν και… μάγκες σε θέματα κυρίως αφορώντα τα Ε-Τ, αλλά και συγκεκριμένα την Τουρκία, για την οποίαν πλέον όλοι (όπως συνήθως συμβαίνει με όλους και όλα στην χώρα μας) την ξέρουν όλοι -υποτίθεται βεβαίως- σαν τα… γεννητικά τους όργανα, έχοντας καταστεί, όχι απλώς Τουρκολόγοι, αλλά οι σπουδαιότεροι μάλιστα εξ αυτών!..  (Όλοι, ως γνωστόν, στην δόλια Ελλάδα, ανάλογα με την επικαιρότητα, καθιστάμεθα πχ επιδημιολόγοι, … Λιγναδολόγοι, δικαστές, Αστυνομικοί, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ δεν φτάνει μόνον αυτό , αφού γινόμαστε και κήνσορες)!..

γ. Ενημέρωσε τους αναγνώστες του σαφέστατα, δηλαδή όλους εσάς, για τις θέσεις του σχετικά με τα τοπικά και διεθνή πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικά γεγονότα, και όλοι σας θα προσέξατε (όσοι φυσικά ήσασταν καθημερινοί μελετητές του και παρατηρητές, έστω και λίγο, των τεκταινομένων στην γειτονιά μας, αλλά και στον υπόλοιπο Πλανήτη), πως η δια αναλύσεων ή και δι΄απλών σχολίων ακόμα προσέγγιση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ (μίας και μοναδικής πάντα, σε πείσμα των διαλυτικών καιρών μας και στο θέμα αυτό), ήταν της τάξεως του 95% με 98%!..

δ. Βοήθησε τέλος “τα μέγιστα” τις ε/Κ-Β και ιδιαιτέρως την Κ-Β της ΝΔ, λόγω του ότι αυτή (έστω και ως μια Κ-Β περίπου… “ιδεολογικό υποσύνολο” αυτής του “Γερο-Τζο”), δεν είναι, τουλάχιστον “ανοικτά”, διεθνιστική, όπως ήταν η νεο-κομμουνιστική Κ-Β, του… εραστή του… “Κέντρου”, αχαχαχαχαχαχα, Τσίπρα και του Κόμματος, στην Ελλάδα, του σπεκουλαδόρου “Διεθνούς Εβραίου” Γ. ΣΟΡΟΣ και της Οικογενείας του, (παλαιάς συνεργάτιδος των “ΝΑΖΙ”)*, με δυτικό όμως μανδύα πια, τον οποίον… φόρεσε, όταν είδαν όλοι αυτοί που την στήριξαν και κυρίως οι… μεγαλόσχημοι του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, το πολύ δυτικό, και συνεχώς ρέων, χρήμα, και στην πραγματικότητα “χρήμα εξαγοράς” που τους… στρώθηκε εμπρός τους, όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο πλαίσιο (μετά την προαποφασισμένη πτώση της ΕΣΣΔ και του Κομμουνισμού το 1990- 1991), του Σχεδίου των Η.Π.Α. (“CIA”), που εκπονήθηκε με γνώμονα και στόχο να κερδηθεί από την Δύση, όλος αυτός ο κόσμος του πρώην Παραπετάσματος και κυρίως η νεολαία των χωρών αυτών!..

* Είναι άραγε τυχαίο, ότι σήμερα, σ’ αυτήν την απολύτως ΦΑΥΛΗ εποχή μας, τα κυριότερα στον Κόσμο Όργανα (“μπροστινοί” και άλλοι όμοιοί τους…) των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”, είναι επιφανείς γόνοι ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ οικογενειών ή γόνοι μασκο-ρουφιανο-δοσίλογων(!) των κτηνο-καθαρμάτων του Χίτλερ; Πχ ο “γυναικωτός” Κος Σβαμπ, (λέγεται και “ο Κος με την… Φούστα”, χωρίς να είναι… Σκωτσέζος, αχαχαχαχαχα ή και “ο Κος με την… Ζαρτιέρα” / αν δυσκολεύεστε να κάνετε εμετό όταν θέλετε, τον βλέπετε και… ξερνάτε αμέσως), αλλά και ο βαθιά μισέλληνας Κος Γ. Σόρος, που πλέον προβάλλει τον γιό του Αλέξανδρο(!!!), αφού αυτός έχει πια… “άδεια εξόδου από τον τάφο”!.. (Φέρεται ότι δεν είναι αλήθεια ότι τον “καρφώνει” ο διεθνής… Μαφιόζος Π-Θ της Αλβανίας Κος Ε. ΡΑΜΑ, που τυγχάνει πολύ φίλος του μικρού… κληρονόμου)!..

Πρόκειται για ένα θέμα που, αν το πιάσει κανείς να το αναλύσει, μάλλον θα κινδυνεύσει να… ζεματιστεί!.. Να το ψάξει και αναλύσει από την εποχή του Β’ Π.Π. (και οι πιο… μάγκες από την Βαϊμάρη και μετά, κάποια χρόνια προ του Β’ Π.Π.), τότε που οι κατά τόπους Ραββίνοι, στην Ευρώπη κυρίως, έδιναν στους ΝΑΖΙ λίστες με τους εβραϊκής καταγωγής πολίτες των πόλεών τους, μέχρι και σήμερα! Η συνεργασία “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και “Χ. ΑΥΓΗΣ”, ώστε να εκλεγεί Κ-Β το ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ στην χώρα και να φτιάξει πολλούς στην κλειστή κάστα του… Παπαδημούληδες ή αλλιώς “σύγχρονους ΖΟΡΟ”,  θα ήταν μια υποπερίπτωση στο όλο θέμα της υπόψη δυνητικής… διατριβής μας!

4. Το “σάϊτ” ήταν “κλειστό” στις πλατιές μάζες, λόγω του ότι το πολιτικό σύστημα και συγκεκριμένα τα έμμισθα Όργανά του δεν ήθελαν, για προφανείς κατ’ εμάς λόγους, να καθέξει περίοπτη θέση στην λαϊκή ψυχή και έτσι αυτή και να ξυπνήσει πραγματικά, αλλά και να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΟΡΘΟΔΟΞΗ!..

Για να γελάσετε ή να κουνήσετε με θλίψη το κεφάλι σας, επί ΣΥΡΙΖΑ, μας έψαχναν ως πιθανούς “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ”, ενώ υποτιμώντας μας (άλλο μέγα λάθος, που δείχνει ανεκπαίδευτο προσωπικό και επχ-κά άπειρο), “πλεύρισαν” εντέχνως(!) και τον χειριστή του Η/Υ (Προσωπική επαφή)!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Η εξουσία ήξερε και ξέρει μόνον τον έναν, τον χειριστή του Η/Υ και άλλον ΟΥΔΕΝΑ!.. (Εδώ να θυμίσουμε ότι θεωρητικά πάντα, ακόμα οι ε/Υπηρεσίες ψάχνουν την Γραφομηχανή της 17Ν Α’, όπως και το περίφημο 45άρι της)!

Όπως θα θυμάστε, είχαμε εξ αρχής δηλώσει πως ο Η/Υ μας δεν θα είχε (για τα προσχήματα έστω / “τύποις”, όπως λέμε), ούτε μια στοιχειώδη ασφάλεια, που την υλοποιεί σήμερα και ο πιο άσχετος στα ηλεκτρονικά! Ο λόγος ήταν ότι θέλαμε εύκολα και χωρίς χάσιμο χρόνου να μας “ψάχνουν” και να βρίσκουν ό,τι θα ήθελαν, όλες οι ξένες Υπηρεσίες (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)!..

Στο σημείο αυτό, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ από την καρδιά μας, όλους τους σταθερούς αναγνώστες μας στις ξένες στην Ελλάδα Πρεσβείες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, κλπ!.. Θέλουμε να πιστεύουμε, ασχέτως των όποιων απόψεών τους για εμάς, πως τους βοηθήσαμε και αυτούς στο έργο τους φυσικά, αλλά -ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ- πως διεπίστωσαν πως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ψέμα στον λόγο μας, αλλά πάντοτε η βασική μας αρχή ήταν η ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ των θέσεών μας, που στις 9 των 10 περιπτώσεων, συνοδεύονταν από… την σαλάτα του… “Καίσαρα” ή του… “Σεφ”, (διαλέξτε εσείς όποια σας αρέσει), δηλαδή από επιχειρηματολογία!..

Επίσης, με την ευκαιρία, να πούμε πως μόνον η “ΜΟΣΑΝΤ” (παλαιά… “θυγατρική” της “ΜΙ6”), η οποία μας παρακολουθούσε και αυτή ανελλιπώς, δεν φάνηκε πουθενά στον τρόπο της παρακολουθήσεώς μας, ακολουθώντας την βασική αρχή της όποιας παρακολουθήσεως του όποιου στόχου ή των όποιων, κάθε φορά, στόχων, γεγονός που δείχνει τον σοβαρό επαγγελματισμό, που επικρατεί στις τάξεις της!..

Άνθρωπός της (προφανώς μέλος της εδώ Ι/Πρεσβείας) γνώρισε τον χειριστή του Η/Υ σε συγκεκριμένο χώρο, χώρο όπου αυτός τακτικά μετέβαινε, ενώ η ΜΙΤ (μέσω “δικών” της Σύρων, “demek”… προσφύγων προαγωγών ή τιμίων εργαζομένων στην Βαρβάκειο, κλπ,  τον παρακολουθούσε στο σπίτι του, έχοντας, τα όργανά της φυσικά, νοικιάσει διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία, κάτι που έκανε και η συνεργαζόμενη μαζί της Αλβανική Πρεσβεία! Ο Αλβανός μάλιστα ήταν τόσο λέχρας, που “έφυγε” ως Αλβανός!.. Τί δηλαδή; Δηλαδή δεν πλήρωσε ούτε νοίκια, ούτε κοινόχρηστα, ούτε τους στο όνομά του λογαριασμούς των “ΔΕΚΟ”, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Η πολυκατοικία αυτή θα πρέπει ίσως να είναι μία από τις πιο πολυεθνικές… πρακτόρικες, και μαφιόζικες μαζί, πολυκατοικίες του Κέντρου των Αθηνών**)!..

** Όλα τα παραπάνω εξακριβώθηκαν από τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, με “αντιπαρακολουθήσεις” και άλλα μέτρα και δεν είναι προϊόν φαντασίας, που θα έλεγαν ίσως κάποιοι της θεωρίας του… Αρχιμήδους, ήτοι του… “ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ”!..

5. Ο “Ε.Θ.” θα είναι “ανοικτός” στο Διαδίκτυο, για όλους σας και για τις ανάγκες σας, ώστε να έχετε γνώση, πληροφόρηση και λύσεις στα διάφορα ερωτήματά σας, προβληματισμούς σας, κλπ, αφού τα θέματα που διεξήλθε όλα αυτά τα τελευταία 7 χρόνια είναι θέματα σταθερού, μονίμου και συνεχούς ενδιαφέροντος και οι εκφρασθείσες παγιωμένες θέσεις του διαχρονικές και μελλοντικής… αξίας!..

Ευχόμαστε σε όλους σας ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ και ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ώστε να αντιμετωπίσετε και αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ΜΑΖΙ(!), τις πολύ δυνατές προκλήσεις που έρχονται με ταχύτητα… ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ, ένας… ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ, που θα τελειώσει με την ΕΛΛΑΔΑ στην Πόλη, στην κατεχόμενη ακόμα από τους Μογγόλους ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ μας!.. Εδώ “κολλάει”, αλλά με άλλον βεβαίως λεκτικό / ρητορικό… προσανατολισμό, το “ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ

1. Το Συνέδριό μας (1ο) πήγε ΑΡΙΣΤΑ, αναλόγως των δεδομένων πάντα, που είχαμε να αντιμετωπίσουμε!.. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να γίνετε αποδέκτες των όσων διημείφθησαν σ’ αυτό!

Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε τον “ΛΑΜΟΓΙΑ”, που όλα αυτά τα χρόνια “φιλοξενούσε” όλες τις εκδηλώσεις μας “αμισθί” και με πολύ αγάπη!..

Έστω “εκ του περισσού”, αλλά θεωρούμε επίσης ΧΡΕΟΣ μας να ευχαριστήσουμε όλους τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” και δη αυτούς που ήρθαν από τις χώρες δράσεώς τους, προκειμένου να βοηθήσουν στον απολογισμό του συνολικού έργου μας, να ψηφίσουν και αυτοί για την εκλογή του νέου “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”, αλλά και για να συνδράμουν στην εκπόνηση των νέων μας επχκών σχεδίων σε Τουρκία – Βαλκάνια!..

2. Η υπογραφή “ΕΛΛΗΝΑΣ” αποτέλεσε την βασική προωθητική σκέψη, ώστε ο γνωστός απατεωνίσκος (μεταξύ των οποίων και “Κλέφτης”) πωλητής προσωπικών ειδών του Κυρίου μας, λέγε με Χριστέμπορος, Βελόπουλος, να ονομάσει το Κόμμα που “έστησε”, (ουσιαστικά Κόμμα του πράκτορα… Σαββίδη), “Ε. ΛΥΣΗ”, αλλά και ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ το δικό του… “ΕΛΛΗΝΕΣ”!..

(Ο 1ος θα μπορούσε να το ονομάσει “καθαρά” “Κόμμα Ελληνο-Ρωσικής Φιλίας, Συνεργασίας Και… Έρωτος” και ο 2ος “ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ… ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΤΑΤΟΥ”! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

3. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΕ Τ/”ΦΩΤΟ, “ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ “ΑΟΡΑΤΟΥ” ΧΟΥΝΤΑΡΧΗ ΔΗΜ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”, ΤΟΝ ΝΟΕ. ΤΟΥ 1973, (ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΕΙΠΕ Ο -ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ- ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ” ΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟ… ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ… ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ… ΑΛΒΑΝΟΥΣ), “ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ” ΜΙΑ 2Η ΧΟΥΝΤΑ, ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ, ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΡΩΜΑΝΙΩΤΗΣ) ΑΞΚΟΣ, ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!..

ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑ ΠτΔ!

ΕΣΕΙΣ(!), ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΚΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΦΟΎ ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΧΥΘΕΝ ΑΙΜΑ, ΑΙΜΑ ΘΥΣΙΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ Ε/Κ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΗΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΔ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ; (ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΕ… ΗΤΤΑ ΠΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΔ, ΕΝΩ ΟΙ… 99 ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ… “ΕΠΟΙΟΥΝ”)!

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” ΚΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!.. ΕΤΣΙ, ΝΑΙ! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ… ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ, … ΟΥΪΣΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ… ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ… ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗΣ, ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ… “ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ”) ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ! ΠΟΤΕ ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΟΤΕ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ! (ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΧ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ Ε-Ι ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ 1940-1941, ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ); ΔΗΛΑΔΗ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ… ΖΩΗΣ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ;

ΕΠΙΣΗΣ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ, “ΗΤΤΑ ΜΕ… ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ “ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ” ΤΟΥ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΟΥ; ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΛΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!.. (ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ -ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΡΧΑΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ- ΚΑΙ Ο ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ! ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ “ΙΕΡΑΞ” ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΜΕΝΟΣ… “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” ΝΟ “2”; ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ “ΣΟΥΒΛΑΚΟΒΑΣΙΛΕΥΣ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΘΕΙΣ ΕΠΑΞΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ Κ/Φ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ, ΡΕ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΕ “ΛΙΓΕ” ΒΟΥΔΑ, ΩΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΝ “ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ” ΜΑΝΝΑ! Η ΕΛΛΑΣ ΠΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΒΡΩΜΙΑ ΣΟΥ ΤΟ 2008-2009 ΚΑΙ ΘΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΑΪΝΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΝΕΠΟΤΙΣΤΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ… ΕΛΛΗΝΟΣ, ΠΟΥ “ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ” ΚΑΙ “ΤΑ… ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ”, ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ “ΚΑΙ ΚΑΛΑ”, ΕΝΩ ΕΣΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΥΡΙΣΕΣ… ΑΙΜΑ ΚΑΙ “ΒΓΗΚΕΣ”…, ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ!

ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ “ΚΟΛΛΗΤΟΥ” ΣΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΚΜ!

ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑ ΠΡΙΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΔΥΝΗ… ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ)!..

ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΔΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Ο ΝΥΝ Π-Θ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΟΡΙΣΕ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΠΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΑΞΙΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Νο “1” ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΜΕΤΡΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΡΟΠΗ ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΥΝΕΙ, ΚΑΘΕ ΙΟΥΛΙΟ, ΟΛΟ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙΣΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΑΣ, (ΚΑΙ) ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ!..