Απαντήσεις!

1. Ναι, είναι αλήθεια! Ο Π-Θ Κ.Κ.Μ. έβαλε την Κα Καϊλή να λειτουργήσει ως “δούρειος ίππος” στο ΠΑΣΟΚ! Συγκεκριμένα της είπε: “Κύττα Εύα! Γίνε ρόμπα, ξεφτιλίσου στην Ευρώπη, ξεφτίλισε το όνομά σου και την οικογένειά σου, φανού να τα πιάνεις χοντρά από τους Καταριανούς, βάλε στο κόλπο και άλλους, όπως Ιταλούς Σοσιαλιστές “κολλητούς” του ανδρός σου, γίνετε ομαδικώς ρόμπα, ώστε εμείς της ΝΔ να κάνουμε ζημιά στον μεγάλο μας αυτόν πολιτικό αντίπαλο, τον Ανδρουλάκη”!..

“Δεν πηδιόμαστε, λέω εγώ”, φίλοι μου, που έλεγε και ο συγχωρεμένος πια, μέγας Χάρυ ΚΛΥΝ!..

Και αυτός ο άνθρωπος που λέγεται Ανδρουλάκης ζητάει μετά από τον ε/λαό (Έλληνες και Ελληνοποιηθέντες) να τον ψηφίσουν; Εσείς θα ψηφίζατε ποτέ έναν πολιτικό, λέμε τώρα, που φτύνει μέσα στα μούτρα σας την διανοητική σας… ισορροπία, θεωρώντας σας εγκεφαλικά, αλλά προφανώς και γενικότερα, κάφρους; Και δυστυχώς, αφού είπε αυτήν την μεγαλοπαπαριά ο μέγας… Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ακολουθούν από πίσω και οι νυν βουλευτές, όπως και οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος!..

Από την άλλη, χθες (10-12-2022), ο άλλος μεγάλος πολιτικός, ο δύσμορφος κομπλεξικός Ν. Ηλιόπουλος, (εκπρόσωπος Τύπου του “Σόρος-Κόμματος”), προφανώς χωρίς να ρωτήσει τον Αρχηγό του, νομίζοντας πως ο Ανδρουλάκης εννοούσε ως “Δούρειο Ίππο” τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, βιάστηκε να του απαντήσει και κάθισε κυριολεκτικά επί του άξονος των “Ζ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Καταληκτικά!

Όταν σας λέγαμε ότι ο Ανδρουλάκης είναι από λίγος, έως ελάχιστος, για Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πως ο μόνος που θα μπορούσε να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ όρθιο ήταν ο ΓΑΠ, μας γράφατε για… νέους ανθρώπους και παπάρια! Δηλαδή νέοι, και ας είναι με ακατοίκητο το… ρετιρέ τους;

Και καλά ο ΓΑΠ, που τον “έφαγαν” βρώμικα και πρόστυχα οι Σαμαρο-Βενιζέλοι και ειδικά αυτός ο παν-αχάριστος Καθηγητής, πολυδιαφημισμένος και μεγαλο-γαμπρός του… Λαμπράκη της Β. Ελλάδος, Ε. Βενιζέλος, αλλά δεν σας “έκαναν” ούτε οι Σημιτικοί Λοβέρδος, Σκανδαλίδης ή και ο Καστανίδης ακόμα; Λουστείτε τα τώρα! Αυτός ο Ανδρουλάκης, που ο πατέρας του ήταν ο ΜΕΓΑΣ… ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΣ του Σημίτη, σας “πάει” για υποψήφιος Π-Θ της Ελλάδος, ρε σύντροφοι; Θα μου πείτε, πως αν το πουν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, ο Ανδρουλάκης και ο κάθε όμοιός του, μπορεί να γίνει μέχρι και… Πάπας!..

Και ας το δούμε και… ανάποδα! Πού είναι ρε Νικολάκη, (που βγαίνεις στα Κανάλια αξύριστος και γενικώς σαν τους βοσκούς που μόλις έφεραν τα “πράϊτά” τους στα Χειμαδιά από τα βουνά), πού είναι λοιπόν η μεγάλη σου πολιτική στόφα, να τσιμπήσεις αμέσως τον… “Δούρειο Ίππο” και να τον… καταστρέψεις “επί τη εμφανίσει” του, ξευτελίζοντας παράλληλα και αυτόν τον παλιάνθρωπο που τον κατασκεύασε και τον έστρεψε εναντίον σου και εναντίον του Κόμματός σου, λέγε με, κατά τα λεγόμενά σου, Κ.Κ. Μητσοτάκη; Τώρα, τα όσα είπες και λες, είναι… καβαλίνες!.. Ιντάνε τουτανά, ρε Νικολάκη;

Αν τελικά (που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, στο γράφω εγώ Νικολάκη), ο Κ.Κ.Μ. έφτιαξε δήθεν σε σένα “Δούρειους Ίππους”, παρακολουθούσε τάχα τον ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ, και δεν πήρατε “πρέφα μία”, τότε αυτός μεν είναι “Μεγάλος Μάγκας” και σεις “Μεγαλο-Αντλίες”, ήτοι “Μεγαλο-Τρόμπες”!.. Κατάλαβες Νικολάκη, που βγήκες τώρα, μετά την λήξη του αγώνος, αχαχαχαχαχαχα, να… διαγράψεις την Καϊλή, και “του κόλου τα 9μερα”;

Το πιο σωστό ήταν να σιωπήσεις και να μην… αυτοπυροβοληθείς με τα όσα είπες! Την σωστή θέση εξέφρασε η Κα Μιλένα Αποστολάκη, η οποία είπε πως “καλοί και κακοί άνθρωποι, έντιμοι και άτιμοι υπάρχουν παντού” και το όλο θέμα θα πρέπει να ειδωθεί σ’ αυτήν του την διάσταση και μόνον, και σίγουρα στην εθνική ζημία που αναποδράστως προκαλεί αυτό στο Κράτος και στους Έλληνες – Ελληνίδες, ανεξαρτήτως της Κομματικής τοποθετήσεως της… δράστιδος!..

Α, Νικολάκη, ξέχασα! Ο Κ.Κ.Μ., εκτός από τα όσα είπε στην Καϊλή να κάνει στις Βρυξέλλες, κλπ, που σου έγραψα στην αρχή του παρόντος, πήρε τηλέφωνο και τους Τούρκους και τους είπε: “Φίλοι Τούρκοι να είστε σε ετοιμότητα, διότι σύντομα θα σκάσει μια βόμβα που θα μας εξευτελίζει ως Έλληνες! Μόλις σκάσει, ξέρετε εσείς από προπαγάνδα! Πράξτε τώρα τα δέοντα και σαν πρώτη σας κίνηση βγάλτε το θέμα πρωτοσέλιδο στις ε/φ σας”!..

Και οι Τούρκοι τον άκουσαν, Νίκο μας, αφού δες, αμέσως παρακάτω, κάποια από τα σημερινά πρωτοσέλιδά τους, που ξεφτιλίζουν την Ελλάδα πολιτικέ παπάρα, και όχι μόνον εσένα, που όπως λες ήξερες τα πάντα τάχα, όπως και το τεράστιο Κόμμα ΠΑΣΟΚ, που έπεσε πλέον σε χέρια ανικάνων και ασχέτων, που νομίζουν πως είναι “Φοιτητικές Εκλογές” η Αρχηγία ενός Κόμματος γενικώς και ειδικά αυτών της εξουσίας!.. Φανταστείτε πώς βλέπετε την κυβέρνηση μιας χώρας!.. Πω, πω, Παναγία μου!..

Hürriyet Gazetesi İlk Sayfası

Akşam Gazetesi İlk Sayfası

Είναι ο “Σόρος-Τσίπρας” πολιτικός χαρτοπαίκτης και σατανάς Νικολάκη, αλλά έχει διαβάσει άριστα τους Σοφιστές! Εσύ επεχείρησες να του μοιάσεις, χωρίς “να το’ χεις”, καθώς όπως έδειξες στερείσαι και της στοιχειώδους ακόμα λογικής, μειώνοντας “στα ίσα” και το μυαλό μας, προσβάλλοντας την “κοινή λογική”! ΟΤσίπρας, τα πάει τα φέρνει τα μπλέκει, οπότε στο τέλος οι άσχετοι, οι αδιάφοροι και οι έχοντες μικρή την κρίση, λένε: “Πού ξέρεις; Μπορεί και να έχει δίκιο”! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Βιάστηκες να κατέβεις για Αρχηγός Νικολάκη ή βιάστηκαν οι… προαγωγοί σου, αχαχαχαχαχαχα, να σε “βγάλουν” στην πολιτική κονίστρα, ως προαλειφόμενο μέγα πολιτικό… “ΚΑΣΙΟΥΣ ΚΛΕΪ” / … “ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ”! Έπρεπε πρώτα να μαθητεύσεις κοντά σε παλαιούς και εμπείρους πολιτικούς, από τους πολλούς και αρίστους που έχει το ΠΑΣΟΚ και ακολούθως ως πολιτικά ώριμος πια, να προβαλλόσουν για Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος Π-Θ, αν έτσι κρινόταν! Πω, πω Παναγία μου, τί μας περιμένει!..

Και κάτι ακόμα Νικολάκη! Για πες μας!

α. Ποιές ήσαν (ήσαν, όχι είναι) οι σχέσεις σου με τους Κινέζους, όντας Ευρωβουλευτής;

β. Θα βγεις να διαμαρτυρηθείς, όπως έκανες εδώ στην Ελλάδα, όπου δεν ήξερες τάχα και δεν ξέρεις, γιατί σε παρακολουθούσαν, επειδή παρακολουθούσαν οι Βέλγοι τα τηλέφωνα μιας Ευρωβουλευτού;

Αγαπητοί! Ασχέτως της πράξεως της Κας Καϊλή, που εφ’ όσον έτσι κριθεί ένοχη από την Βελγική Δικαιοσύνη, θα πρέπει να μείνει για χρόνια στις εκεί Φυλακές, λέμε προς όλους σας, για να μην σας παραμυθιάζουν, πως πράγματι, όχι μόνον στο Κατάρ, αλλά γενικώς σε όλες τις χώρες του Κόλπου το επίπεδο ζωής δεν συγκρίνεται, ούτε “κατά διάνοια” με αυτό των χωρών της Ευρώπης, αλλά και των χωρών των υπολοίπων Ηπείρων, λόγω του πλούτου που έχουν οι χώρες αυτές, χάρη κυρίως στο πετρέλαιο!.. Το αυτό, πράγματι, άρχισαν να προσπαθούν οι Καταριανοί σεϊχηδες και στο θέμα του εργατικού Δικαίου!

Θα σας πω και… ψάξτε το! Πηγαίνοντας Τουρκία, από Σ. Αραβία, Σ. Αραβία όπου διέμεινα για 2 ημέρες, σημειώστε μόνον αυτό: Γεμίζεις(!) το ρεζερβουάρ σου με ο,50 σεντς!!!..

Είναι λοιπόν ΗΛΙΘΙΟ να μην θέλει η Ευρώπη να έχει άριστες σχέσεις (έστω με προοδευτική μέσα στον χρόνο καλλιέργειά τους), με όλες αυτές τις… υπερ-πλούσιες (sic) οικονομικά χώρες, αφού έτσι μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να καταφέρει πιθανώς να επηρεάσει στην κατεύθυνση κάποιων δυνητικά δυνατών θετικών αλλαγών, οι οποίες θα μπορούσαν να επισυμβούν στις Ισλαμικές αυτές σουνιτικές (έχει και το “σούνι” ή το “σίϊ” την σημασία του και αυτό στην σκέψη μας) χώρες!

Είναι “απορίας άξιον” που η ΕΕ, εκτός από τις αργές-της γενικώς όπως λένε αντιδράσεις, κλπ, στα διάφορα “επί Γης” τεκταινόμενα, ειδικά σ’ αυτά που την αφορούν, κάτι που αποτελεί απόδειξη της μη ύπαρξης της βασικής – θεμελιακής για μια Ένωση συνδετικής αρχής, όπως είναι “η… υγεία” της εξωτερικής της πολιτικής, δείχνει να μην κατανοεί, να μην αντιλαμβάνεται το τί ακριβώς συμβαίνει γύρω της, για να το γράψω έτσι “λάϊτ” και ακόμα χειρότερο, δείχνει πως να αδυνατεί να βρει τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για ισορροπία στις όποιες σχέσεις της, ειδικά με τις χώρες αυτές του Κόλπου!.. Είναι όμως έτσι ή απλώς η ΕΕ είναι σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, πιόνι των Η.Π.Α. κα της πολιτικής τους, όντας παρακολούθημά τους, ειδικά σήμερα επί Προεδρίας του “Γερο Τζο”; Εμείς ισχυριζόμαστε πως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!..

Φυσικά ήταν ανεπίτρεπτο(!!!), ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ (!!!) ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΎΜΕ κιόλας, να έχουμε στο Κατάρ 6500 νεκρούς εργάτες, λόγω της ταχύτητος με την οποίαν θα έπρεπε να γίνουν, και έγιναν στην χώρα αυτή, τα έργα (στάδια, κλπ), για το “Μουντιάλ” και να ομιλεί κάποιος για καλυτέρευση των “συνθηκών εργασίας” στην χώρα αυτήν, για δήθεν… “μποούλινγκ” στο Κατάρ, κλπ!.. Αυτό όμως είναι άλλο και ασφαλώς είναι άλλη η παραπάνω διάσταση που σας θέσαμε, όταν μάλιστα μιλάμε για μια ολόκληρη… ΕΕ!.. Γιατί δεν έχουμε μάθει να διαχωρίζουμε τα… πορτοκάλια, από τα… μήλα, για να μην γράψω κάτι άλλο; (Αυτό “κολλάει” και σε όσους γράφουν σήμερα για το πράγματι Φιλο-Τουρκικό Κατάρ, εστιάζοντας μόνον σ’ αυτό, προσπαθώντας να πουν, τί άραγε; Διαβάστε μας εδώ και πίσω στο να δείτε τί γράφαμε, όταν κάποιοι ανόητοι έβαζαν Καταριανούς Αξκούς σε ε/Στρατόπεδα και μάλιστα του Έβρου και θα καταλάβετε)!..

Είναι δηλαδή ωραία σήμερα που η Δύση έχασε (άφησε ακριβέστερα ανοήτως να χαθεί) το Ιράν και το έδαφός του και έτσι “τρέχει και δεν φτάνει” γεωπολιτικά;

Ξυπνάτε ρε φανατικοί ανεγκέφαλοι, τάχα μου ιδεολόγοι, που για τις τσέπες σας και γιατί έτσι απαιτούν οι καιροί… αγαπάτε να κομμουνίζετε, χωρίς να ενδιαφέρεστε στ’ αλήθεια για κανέναν των… “φτωχούληδων του Θεού”!..

Κάτι θα πρέπει να κατάλαβες απ’ όλα τα παραπάνω Νικολάκη, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, και να γνωρίζεις ότι το 13% δεν πρόκειται να το περάσεις! Θα πληρώσει ο μπαμπάς σου πολύ στην Κρήτη, αλλά όπως εκτιμούμε, εκεί μόνον θα περιοριστείς, στο νησί σου και… νησί μας. ό,τι πολύ πάρεις, ενώ παντού αλλού θα μαζέψεις… σπόρια!

Τέλος, εσύ Κε Ε. Βενιζέλε, φανατικέ φίλε του… ποδόγυρου, που πρώτος έβγαλες την Κα Καϊλή στο πολιτικό… “κλαρί”, αχαχαχαχαχαχαχα, αφού από τα φοιτητικά της χρόνια είχες διακρίνει τα προσόντα της, τί έχεις να (μας) πεις σήμερα σχετικά;

Φίλοι μου!

Εδώ μέσα στο ίδιο του το Κόμμα, στη ΝΔ, τον φθονούν τον Κ.Κ.Μ. οι 2 πρώην Π-Θ Σαμαράς και Καραμανλής ή άντε τον ζηλεύουν για την πρωτοφανή διεθνή του απήχηση και μάλιστα απήχηση στα διεθνή “Κέντρα Εξουσίας”, οι αντίπαλοί του (με πρώτον τον πολιτικό σατανά “Σόρος-Τσίπρα”) θα τον συμπαθούσαν ή πιο πολύ θα τον αγαπούσαν;

2. Πώς το ξέρεις ρε ΣΥΡΙΖΟ-Ριζούλη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Φλώρο; Θες να μας πεις; Ενοχληθήκατε με την εκλογή του Κ.Κ.Μ. και με την πορεία του Α/ΓΕΕΘΑ όλοι σας εκεί στο… Συγκρότημα;  Πιο πολύ οι έμποροι Όπλων, έ ΣΥΡΙΖΟ-Ριζούλη, Κε Δντά της… ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”;

Και κάτι ακόμα ρε ΣΥΡΙΖΟ-ΒΡΩΜΟ-Ριζούλη! Πώς, εσείς οι… Δεξιοί και ακριβέστερα οι… Χουνταίοι, εκεί στην ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, έχετε τακιμιάσει με τα ιστορικά μισητά σε εσάς Κομμούνια, έστω και αυτά τα μεταλλαγμένα Κομμούνια του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”; Να είναι το μίσος σας προς τον Κ.Κ.Μ. και την Οικογένειά του, το μόνον κοινό και συνδετικό σας συνάμα σημείο;

Πληρώνουν μάλλον καλά οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, έ;

Φίλοι μου!

ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘ΄ΕΞΙΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο Κ.Κ.Μ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΛΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ Κ-Β, ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ, ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ, ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ!..

ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ Κ-Β ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ 70 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ “ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ”!.. ΠΟΙΑ; ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ!..

ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ “ΗΡΩΑ” ΤΗΣ ΚΕΝΥΑ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ “ΕΥΠ”, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΕΥΠ”), ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ., ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ “ΠΗΓΑΣΟΣ”, ΠΟΥ… ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΕΩΣ ΤΟ 2019 (ΕΠΟΧΗ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΙΝΤΕΪΤΟΡ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ(!), ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΕΙΤΑΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ “ΠΡΙΝΤΕΪΤΟΡ” ΚΑΙ ΤΟ “ΠΗΓΑΣΟΣ”, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ, ΜΕ ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ!!!.. (ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΧ Ο ΧΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΤΗΣ… ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ, ή Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Ο,ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Κ-Β, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ… ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ)!..

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΠΙ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΧΑΜΕ 75.000 ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ 1562 ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ!.. ΑΠΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ; (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ)!..

ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ., ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ “ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ”, ΣΤΟ “ΦΟΒΟΥ ΤΑΣ ΔΙΑΒΟΛΑΣ ΚΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΩΣΙΝ” ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ “ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ… ΑΝΑΒΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!..

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, Η Κ-Β ΚΑΙ Ο Κ.Κ.Μ. ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΙΚΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ “ΚΟΠΑΣΕ”, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΜΙΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΑΥΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ, ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΔΙΚΗΣ” ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ “ΘΕΙΑΣ… ΟΛΓΑΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΔΙΚΩΝ” ΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΝΕΟ-“ΒΟΥΔΑ”!.. (Ο ΟΜΙΛΟΣ “ΜΑΡΙΝΑΚΗ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ… ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ)!

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ Π-Θκός… ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΤΩΝ “ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ”, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΩΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ Π-Θ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3,5 ΕΤΩΝ!..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο Κ.Κ.Μ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, Σ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ… ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ… “ΣΑΣΠΕΝΣ” ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΑΤΡΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ Π-Θ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ… ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ, ΑΝ “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΕΥΠ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, “ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ΚΕ Π-Θ”; “ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ “ΟΧΙ” ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ”!…

ΟΤΑΝ Ο Π-Θ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!..

ΕΠΙΣΗΣ Ο Π-Θ “ΠΑΤΗΣΕ” ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΦΟΥ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΣΑΒΒΙΔΗ “ΠΑΤΗΣΕ” ΤΟ ΟΛΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ “ΑΠΟΡΡΗΤΟ” ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ “Α.Π.” ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ (ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΩΣ ΘΕΣΗ) ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ Π-Θ, ΑΛΛΑ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ…  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ; (ΠΟΎ ΔΗΛΑΔΗ);

ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠ’ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΗΜ/ΦΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, “ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΠΟΠΟΛΟ”, Η ΚΑΤΑ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΠΛΕΜΠΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ “ΤΑ ΘΕΛΩ” ΤΩΝ ΣΟΡΣΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ!..

3. Λιγότερο Κουμουτσάκο στα Κανάλια, κουραστήκαμε!.. Άλλους δεν έχετε εκεί στη ΝΔ;

4. Βγήκε και ένα Ηρακλειώτικο βουλευτικό μου… του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι… “δείτε, δεν είναι μόνον η Καϊλή, αλλά και ο Αβραμόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε από μια ΜΚΟ που κατηγορείται για διαφθορά, κλπ”!..

Τί σχέση έχει αυτό, ρε παλιοβρωμιάρη, που είχαμε Άγιο και Θεό, και δεν μας στείλατε όλους μας στον Άδη, όταν μας κυβερνήσατε, αφού τώρα δείχνετε και αποδεικνύετε με τα λεγόμενά σας και τις πράξεις σας, ότι μας κυβερνούσαν οχιές και σκορπιοί, με το θέμα της Καϊλή; Δηλαδή αν είσαι σε ένα Σωματείο μέλος και εκεί κάποιοι κάνουν κάτι κακό, πχ δωροδοκηθούν, ευθύνεσαι και εσύ; Και τί σχέση επίσης μπορεί να έχουν μεταξύ τους μια ολόκληρη Ευρωπαϊκή Κομματική Ομάδα, όπως τώρα αυτή των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, με μια “ΜΚΟ”;

Τόσο βρωμιά ρε όλοι σας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να είναι τυχαίο! Εσείς είστε που εκφράζετε, ρε αποθέωση της παρακμής, το μέλλον; Ρε συ, … Πασοκάρα Δουδουνή, και εσύ; Τόσο ξεπεσμός ρε, ακόμα και άτομα σαν εσένα, για μια… κολοκαρέκλα, ρε;

5. Ο Ανδρουλάκης, ερωτώμενος, είπε πως θα φορολογήσει τα υπερ-κέρδη των Τραπεζών και αμέσως μετά… ξύπνησε!..

6. Θυμηθείτε! Το ξαναγράφουμε! Ο Τσίπρας θα κτυπήσει χειρότερα τον Κ.Κ.Μ., (και από κοντά όλο το “Μελισσανιδικο-Σαββιδικό” συγκρότημα που τον μισεί, πλην των ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΩΝ ΜΜΕ, κλπ), όταν θα μας προσβάλλουν οι Τούρκοι, αμέσως με τις πρώτες μας εκλογές (Κυριακή των Βαϊων, 10 Απρ 2023) ή λίγο μετά και μέχρι τις δεύτερες εκλογές, που είθε να φτάσουμε σ΄αυτές ομαλά και ειρηνικά και να δώσουν αυτές τότε Κ-Β!

Καμιά “Εθνική Ενότητα” δεν θα υπάρξει, αφού ποτέ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ την θέλησε ποτέ, αλλά και διότι ο ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ έδειξε το ποιός είναι πολιτικά!.. Οι Τούρκοι δεν είναι τυχαίο που θέλουν στην ε/Κ-Β τον Τσίπρα!..

7. Και επειδή ο Κ.Κ.Μ. παρακολουθούσε τάχα μου τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Φλώρο, ο Φλώρος θα παραμείνει Α/ΓΕΕΘΑ και μετά τον Μάρτιο, όπως άλλωστε είχαμε και εμείς εισηγηθεί απ’ εδώ, λόγω της ειδικής τότε πολιτικής καταστάσεως που θα επικρατεί!.. (Εφ’ όσον φτάσουμε, μέχρι εκεί χρονικά, ειρηνικά)!..

8. Ο ΡΤΕ μας είπε ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος για ΠτΔ για τελευταία φορά και μετά “Χαίρετε”!.. Για να δούμε όμως τί θα πει και ο Θεός, αγάμπεϋ!..

9. Διαβάστε από κάτω, τί έπαιζε πριν από 7 χρόνια!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ποιοί βρίσκονται από πίσω και ποιον θέλουν για πρωθυπουργό

7 Νοεμβρίου 2015

Σοβαρές αμφιβολίες εκφράζονται σε κύκλους των Βρυξελλών, ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την δυνατότητα της ελληνικής κυβέρνησης να ανταπεξέλθει στις μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει υπό τον φόβο των κοινωνικών αντιδράσεων. Ως αποτέλεσμα έχει αναζοπυρωθεί το σενάριο μιας οικουμενικής κυβέρνησης στην χώρα μας.

Όπως γράφουν σήμερα τα Παραπολιτικά, αυτό που προβληματίζει τον σκληρό και ισχυρό πυρήνα της Ευρώπης βασίζεται στην εκτίμηση ότι η ανοχή του ελληνικού λαού προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται σε τρεις συγκυριακούς παράγοντες: πρώτον ότι η κοινωνία δεν είχε αρχίσει πριν τις εκλογές να πληρώνει με τα νέα μέτρα, δεύτερον ότι πολλοί ψηφοφόροι έχουν μετανιώσει αλλά δεν μπορούν να το ομολογήσουν άμεσα και τρίτον οι Βρυξέλλες θεωρούν αδύναμη την αντιπολίτευση ως αντίβαρο στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι Βρυξέλλες λοιπόν επεξεργάζονται σχέδια για οικουμενική κυβέρνηση στην Ελλάδα, προτιμώντας για τη θέση του πρωθυπουργού τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο Έλληνας επίτροπος έχει καθημερινή επαφή με τους κοινοτικούς αξιωματούχους, ενώ τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής στο εσωτερικό πολιτικό φάσμα. Μένει να δούμε αν τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση θα επαληθευτούν….

10.

ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Posted: Ιανουαρίου 11, 2015 at 9:13 πμ, Last Updated: Ιανουαρίου 11, 2015 at 12:11 πμ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

 

Στις 12 Ιουλίου του 2001, δηλαδή δυόμιση χρόνια μετά την γνωστή μυθιστορηματική σύλληψη και απαγωγή του Αμντουλάχ Οτσαλάν, ο Κούρδος ηγέτης από το Ιμραλί όπου τον είχαν φυλακίσει οι Τούρκοι σε μια μεγάλη εξομολόγηση του στους δικηγόρους του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Οζγκιούρ Πολίτικα της Ευρώπης, έστειλε ένα πολύ σκληρό μήνυμα για τους κύριους υπαίτιους της αιχμαλωσίας του. Στο μήνυμα αυτό ο Αμπντουλάχ Οτσαλαν σαν κύριο υπεύθυνο τον οποίο μάλιστα προοιμίασε με τον μαθητή του Ιησού, Ιούδα, που πρόδωσε τον δάσκαλο του, παρομοιάζει τον κ Σάββα Καλεντεριδη.

Όπως ανέφερε ο Οτσαλάν, υπήρχε σχέδιο απαγωγής του πριν ακόμα μεταφερθεί στην Κένυα και το σχέδιο αυτό ήταν εν γνώση και του κ. Καλεντερίδη. Σύμφωνα με το «σχέδιο» αυτό όταν είχε βρεθεί ο Οτσαλάν στην Κέρκυρα αποφασίστηκε να τον μεταφέρουν κατ” ευθεία στην Τουρκία με το ίδιο αεροπλάνο που επέβαινε. Την τελευταία στιγμή όμως το σχέδιο χάλασε, από το «περίεργο» εκείνο δυστύχημα που συνέβη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας όταν ένα τζιπ συγκρούστηκε με το αεροπλάνο.

Ο Οτσαλάν αποκάλυπτε ότι μετά την σύγκρουση ο οδηγός του τζιπ έφαγε το ξύλο της ζωής του καθώς είχε γίνει η αιτία να αναβληθεί το σχέδιο της απαγωγής του. Σαν κύριους διοργανωτές του σχεδίου αυτού, που θα τελείωνε μια ώρα αρχύτερα η περιπλάνηση του, ο Οτσαλάν κατηγόρησε τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό, κ Κώστα Σημίτη, τον τότε υπουργό Εξωτερικών, κ Θεόδωρο Πάγκαλο, τον τότε αρχηγό της ΕΥΠ, κ Χαράλαμπο Σταυρακάκη και τον τότε υπεύθυνο, όπως αναφέρει, του γραφείου των Κούρδων στην ΕΥΠ, κ Σάββα Καλεντερίδη. Αμέσως μετά, συνεχίζει ο ΑΠΟ, ήρθε ένα άλλο «ειδικό όχημα» και τον επιβίβασαν εκεί για να τον μεταφέρουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Πάτρας.
Σύμφωνα με τη διήγηση του Οτσαλαν, στη Πάτρα είχε φτάσει ένα εδικό αεροπλάνο από την Ελβετία το οποίο, όπως υποστηρίζει ο Κούρδος ηγέτης, μετέπειτα κατάλαβε ότι ανήκει στην ίδια την CIA που ήθελε να τον έχει από τότε στα χέρια της. Εκείνος που εργάζονταν για την ελληνική κυβέρνηση, την ΕΥΠ και την CIA, σύμφωνα με τον Οτσαλαν, ήταν ο ταγματάρχης της ΕΥΠ, κ Σάββας Καλεντεριδης. Ο ρόλος του Καλεντερίδη ήταν να κάνει τον Οτσαλαν να δεχτεί το σχέδιο της δήθεν μετάβασης του για περισσότερη ασφάλεια στην Νότιο Αφρική, ενώ στην ουσία εκτελούσε εντολές του Σταυρακάκη. Ο Οτσαλάν εδώ επικαλείται και τους 12 μαθητές του Ιησού, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Ιησού Χριστό και παραβάλλοντας την στάση του Καλεντεριδη, με τον μαθητή του Ιησού, Ιούδα, που τον πρόδωσε στους Ρωμαίους .

11. Το γέλιο της αρκούδας έπεσε με την φράση του Συνδικαλιστή εκ Θεσσαλονίκης Αστυνομικού, Κου Συμεωνίδη, περί Φυλής… ΡΟΜΑ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Και πρώτος μάγκας ο Συμεωνίδης!..

12. Βρωμιάρη Χίε! Μην βάζεις στο στόμα σου τον Λαλιώτη, παλιολινάτσα!..

13. Καλά ρε Γερμανοί Ναζήδες! Σας πήγαινε η ψυχή να δολοφονήσετε αυτήν την κούκλα, την Αναλένα; Καλά σας έκαναν λοιπόν και σας συνέλαβαν! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Εϊ, Κε Ανδρουλάκη! Τί λες; Παρακολουθούσαν οι Γ/ΜΥ τα τηλέφωνα του Πρίγκηπα ή όχι; Αν “ναι” συμφωνείς ή όχι με αυτήν την ενέργεια των Γ/Αρχών;

Γιατί ρε σεις, όλοι οι Ελίτες είστε Δημοκράτες, μέχρι που θα πάει κάποιος να… αγγίξει τον κόλο σας; Να αγιάσει το στόμα της Εισαγγελέως της ΕΥΠ, που είπε πως και την ΠτΔ μας θα παρακολουθούσε η ΕΥΠ, αν επρόκειτο για την ασφάλεια της Πατρίδος!..

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ; ΚΑΛΑ Η ΔΕΞΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΣΥ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΕΜΦΟΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ; ΠΏΣ ΔΗΛΑΔΗ;

14. Μίλησε και ο Κουτσούμπας, ο απόγονος των ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΩΝ, ο απόγονος των διαφημιστών των… κονσερβοκουτιών, κυρίως απόγονος αυτών της περιόδου 1944-1949, για κτήνη, αναφερόμενος στον Αστυνομικό που πυροβόλησε ΚΑΚΩΣ (!!!) και τουλάχιστον ΑΝΟΗΤΩΣ(!) τον 16χρονο!.. Μπροστά από το βήμα των ομιλητών της Βουλής έχουν άραγε καθρέπτη τοποθετήσει ή “πλέξι γκλας” για τον “COVID 19”;

15. Εϊ, ξανά, εκεί στον Ολυμπιακό! Θα με θυμηθείτε! Ο Ρέτσος δεν πρόκειται να “βγει”! Δεν την ξέρει την θέση το παιδί, για να μην γράψω πως δεν ξέρει την… μπάλα! Εκείνος ο Μπόουλερ δε, ο περιπατητής με την κορδέλα, ούτε για τον Θρίαμβο Νέου Κόσμου δεν κάνει, αλλά ούτε και για την… “Ελπίδα” Άνω Ζοφριάς, της Φυλής των… Ρομά, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, που λέει και ο Αστυνομικός Κος Συμεωνίδης!.. Σε κάθε περίπτωση εμπιστευόμαστε τον Πρόεδρό μας και μόνον Αυτόν !..

16.

‘In the blink of an eye, the challenges of tomorrow will be here’, notes Director General of the NATO International Military Staff at the Alliance Warfare Development Conference

  • 06 Dec. 2022
The Director General of the NATO International Military Staff (DGIMS), Lieutenant General Janusz Adamczak, participated in the Alliance Warfare Development (AWD) Conference, which took place from 6 to 8 December in Norfolk, Virginia, US. Tthis year’s event was themed “Better Today, Stronger Tomorrow” and brought together key NATO and Allied representatives to discuss how the Alliance can better prepare and respond to a more complex and an ever-changing security environment.

The AWD Conference is NATO’s Allied Command Transformation (ACT) flagship event. This year, it gathered 150 representatives from Allied Nations, the NATO Command and Force Structures as well as other NATO agencies and entities. “ACT’s mission is to propose the adaptation, evolution and transformation of NATO’s Military Instrument of Power, in order to fulfil the Alliance’s missions, and ambition.  For that, we must first anticipate the future operating environment”, stated General Philippe Lavigne, Supreme Allied Commander Transformation, in his opening remarks. He added that “to this end, we are developing together a vision for the future of NATO’s Military Instrument of Power. A vision based on multi-domain operations to enable us to think, plan and conduct faster than our adversaries, across all domains”.

In his keynote address, Lieutenant General Adamczak highlighted how the Alliance’s future success depends on its ability to continuously transform to meet tomorrow’s challenges and long-term planning to ensure warfare development is deliberate, proactive and effective. He went on to explain that, as challenges become simultaneous and persistent, “Command and Control structures need to adapt to enable multi-domain, less geographically-bound, warfare. ACT’s lead on transformation and development are key to ensuring the Alliance is always one step ahead”. He also praised ACT’s work “in placing NATO and its Allies ahead of any potential adversaries, by enabling the Alliance’s Military Instrument of Power to build and maintain its decisive military advantage – ensuring the Alliance has the necessary capabilities to counter any threat, from any direction”.

Against this backdrop, the plenary session explored the interlinkages between the NATO Defence Planning Process, the Warfighting Development Agenda and NATO’s Capability Development. “We are now in a new era of collective defence. We don’t have the luxury of focusing solely on the challenges of today, because in the blink of an eye, the challenges of tomorrow will be here”, stressed General Adamczak. Participants also discussed multi-domain operations, NATO’s digital transformation, interoperability challenges, cognitive superiority and ongoing innovation efforts.

Prior to the AWD Conference, Lieutenant General Adamczak visited ACT and the Joint Force Command (JFC) Norfolk. While at ACT, he met with General Lavigne and was briefed on current work strands focused on NATO’s adaptation, including NATO’s Warfighting Capstone Concept and the implementation of NATO’s Warfare Development Agenda. During his visit to JFC Norfolk, the Director General met with Commander Vice Admiral Daniel Dwyer and discussed the Operational Command’s main activities, dedicated to maintaining the Alliance’s maritime readiness and responsiveness, deterring aggression and defending Allies in the North Atlantic and High North.

17.

ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΡΤΕ! ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΥ! ΣΕ ΧΡΟΝΟ “DT” ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ!

ΤΙ ΕΙΠΕΣ, ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ;

ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

ΑΝ(!) (ΟΙ) ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΟΠΩΣ… ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!..

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΡΕΤΖΕΠ ΜΠΕΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ… ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΕΞ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ!..

ΑΪΝΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΕΣ ΠΙΑ!..

-/-

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ Τ/ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΑΠΟ ΔΥΣΜΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-