Οκτώ (8) Σημεία!..

Μάλλον θα περιμένατε όλοι να διαβάσετε την άποψή μας αναλυτικά (!), για τη σημερινή (08-12-2022) συζήτηση στην ΒτΕ για το Κ-Β κό Νομοσχέδιο για την ΕΥΠ! Θα προβούμε όμως μόνον σε μια λιτή σχετικά αναφορά, για τα όσα είπαν ο Π-Θ και o Α/Αξ-κής Αντιπολιτεύσεως!..

Αρχικά, θα σταθούμε σε κάτι που ακούσαμε από το στόμα του Κου Π-Θ, κάτι που επιβεβαιώνει ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χουντικοί συνεργάστηκαν πολύ βαθιά, όχι μόνον από το 2015 και μετά, όταν μας κυβέρνησε ο Τσίπρας, αλλά σίγουρα και από πριν ακόμα, αφού τίποτα δεν γίνεται, σ’ αυτά τα θέματα, ξαφνικά και “εν αιθρία”!..

Είπε λοιπόν ότι ο Κος Μπαξεβάνης ήταν το “επικεφαλής” πρόσωπο, το κεντρικό πρόσωπο, στα 10 εκ-ρια Ευρώ που ήρθαν στην χώρα με στόχο να βοηθηθούν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Κυβερνητικοί και να “στήσουν” τα ΜΜΕ (γενικώς τα ΜΜΕ) οι Συριζαίοι έτσι, ώστε να τα ελέγχουν πλήρως, αμέσως μετά από την άνοδό τους στην εξουσία, κάτω από τον τίτλο “HELLAS NET”!..

Επειδή εμείς δεν ασχολούμαστε με το εσωτερικό της χώρας, δεν το ξέρουμε πλήρως αυτό το θέμα των 10 εκ-ρίων Ευρώ! Ξέρουμε όμως ότι πχ είχαμε πρόσφατα τον Ρ/Σ “ΕΛΛΑΣ FM” στον οποίον υπηρέτησαν κυρίως Χουνταίοι και σφόδρα αντι-κυβερνητικοί της σημερινής Κ-Β άτομα, ακόμα και ΝΔ-τες δημοσιογράφοι που, για τον “Α” ή “Β” λόγο “τα είχαν” με τον Κ.Κ.Μ., όπως πχ ο Γ. Τράγκας και άλλοι!.. Τυχαίο;

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ… ΚΑΜΕΝΙΑΣ Κ-Β κής ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΠΑ, ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ, ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ! 

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΡΩΣΙΚΗ ΔΗΘΕΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! Έχουμε αρκετές φορές γράψει για το ποιά είναι τα τάχα μου… δεξιά “Μέσα” (Τ/Ο Σταθμοί, Ρ/Σ, ε/φ, κλπ), που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με πολύ ύπουλο δημοσιογραφικά τρόπο!..

Καταληκτικά, ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙA ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟ… ΔΕΞΙΑΣ! (ΚΑΙ “Χ. ΑΥΓΙΤΩΝ” βεβαίως μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, όπως γνωρίζουμε κυρίως από… την Πλ. Συντάγματος… , από την στήριξη της “Χ.Α” στην ΒτΕ της Κ-Β του ΣΥΡΙΖΑ, με αντάλλαγμα πχ… την μη εύρεση αιθούσης για την δίκη τότε των Νεο-Ναζί, κλπ)!..

Στη συνέχεια (2ο σημείο), θα σταθούμε σε κάτι που είπε ο Κος Βελόπουλος! Από το 2020, είπε και έδειχνε ένα “χαρτί”, κρατείται στις Η.Π.Α. ένα άτομο, ο “τάδε … ίρι” (δεν πρόλαβα να το συγκρατήσω το όνομα, αλλά για Ιρανικό μου έκανε το επώνυμό του), το οποίο κατηγορείται για παρακολουθήσεις 17 E/βουλευτών της ΒτΕ, κατά την Κυβερνητική περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ!..

Τα σχόλια δικά σας, για το “πού” ήταν η τότε Κ-Β και κυρίως η τότε ΕΥΠ!..

Γιατί άραγε δεν είπε κάτι γι΄αυτό ο Ε/Π-Θ, αναφερόμενος μόνον στις 75.000 νόμιμες επισυνδέσεις επί Τσίπρα;

Εμείς, μετά απ΄ το παραπάνω, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως στην όλη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κυριαρχήσει τότε παντού στην ε/πολιτική σκηνή και πρωτίστως στα ΜΜΕ (λογικό ακούγεται, αλλά δεν είναι!!!), δεν ήσαν μόνον οι Αμερικανοί του “Διεθνή Εβραίου” ΣΟΡΟΣ των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, όπως και ο ίδιος αυτός ΜΕΓΑΛΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑΛΗΣ προσωπικά, δεν ήσαν μόνο τα ρωσικά χρήματα (θυμάστε πχ ότι ο Κος Λαφαζάνης πηγαινο-ερχόταν τότε στην Μόσχα, όπως και το τί έλεγε σχετικά μετά, ακόμα και μετά από την “φυγή” του από τον ΣΥΡΙΖΑ) και γενικώς πως δεν ήταν μόνον η ρωσική οικονομική συνδρομή και γενικώς η προσχεδιασμένη και υλοποιούμενη τουλάχιστον από το 2005 ρ/εμπλοκή  στα ε/πολιτικά πράγματα, (που περιλάμβανε και την αποστολή στην Ελλάδα του επχ-κού πράκτορα Ι. Σαββίδη, κλπ), αλλά πως επιπροσθέτως ήταν και η συνδρομή των συνεργαζομένων με τους Ρώσους, σε επίπεδο στρατηγικής μάλιστα εταιρικής σχέσεως, Ιρανών, οι οποίοι είχαν προφανώς τους δικούς τους λόγους να ενδιαφέρονται για τα εσωτερικά της Ελλάδος πολιτικά πράγματα και κυρίως, όπως εκτιμούμε, για την Ισραηλινή… διάσταση της ε/Διπλωματίας, δεδομένης των αντι-Ισραηλινών “πιστεύω” των Διεθνιστών του “ΣΥΡΙΖΑ”!..

Το 3ο σημείο που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η γνωστή φράση – ρήση που είπε ο Π-Θ στην Βουλή! “Η επανάληψη του ψέματος το καθιστά γεγονός, πάνω στο οποίο χτίζονται και νέα ψέματα“!..

Πόσο κοντά λέτε ότι είναι αυτή η ρήση με τις 2 βασικές αρχές πάνω στις οποίες σας είχαμε γράψει εμείς πως… “στηρίζεται” και “εργάζεται”… πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Σας τις θυμίζω!

“Φοβού τας διαβολάς καν ψευδείς ώσιν”

και

“Λέγε, λέγε, όλο και κάτι μένει” (Γκαίμπελς)!.. 

Το 4ο σημείο που στεκόμαστε είναι αυτές οι αναφορές του Υπ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΝΤΟΝΗ που είχαμε ξεχάσει στον όλο μας προβληματισμό και που ορθότατα τις ανέφερε και μας τις θύμισε ο Π-Θ!..

Για τα περί του νέου “Π.Κ.” και της ψήφισής του από τον ΣΥΡΙΖΑ μια εβδομάδα μετά (!) από την προκήρυξη εκλογών απ’ αυτόν, είχαμε τότε γράψει σχετικά, όπως και για την μετατροπή σε πλημμέλημα, από κακούργημα, της κατοχής παράνομων λογισμικών και συνεπώς την μετατροπή σε πλημμέλημα από κακούργημα των παράνομων υποκλοπών! Βρείτε τα και διαβάστε τα ξανά!.. (Είχαμε εστιάσει κυρίως στο ότι ο υπόψη “Π.Κ.” στόχευε στην προστασία των παρακρατικών φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και στο “πέσιμο” στα μαλακά όλων αυτών, αν η ΝΔ, όταν θα γινόταν Κ-Β, τους… “κυνήγαγε”)!

Το 5ο σημείο, που επισήμανε ο Π-Θ και που μας είχε διαφύγει στις προηγούμενες παρεμβάσεις μας ήταν ότι το λογισμικό “PEGASUS” δούλεψε… εντατικά στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοί όμως το λειτούργησαν τότε και ποιούς παρακολουθούσαν, θα μας πουν οι τότε Κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που τώρα κάνουν τα… κοκόρια με το “PREDATOR”, για το οποίο τάχα μου είναι… άσπιλοι και αμόλυντοι;

Για την… αφαίρεση του 2ου Εισαγγελέως συμφωνούμε με τον Κο… Τσίπρα! Είναι, ως πράξη, ένα… τίποτα, μπροστά στους συνωμοτικούς, σχετικούς με την εξουσία σχεδιασμούς, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ο οποίος απεδείχθη στο Πεδίο “άπαικτος”, όπως παραδοσιακά ήσαν πάντα οι Κομμουνιστές, λόγω των σχετικών… σπουδών τους, όπως αυτές τους είχαν… διδαχθεί από την κάποτε “μάνα” τους ΕΣΣΔ!..

Το 6ο σημείο είναι ότι δεν συμφωνούμε με τον Κο Π-Θ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια ΕΥΠ μορφής… ΜΚΟ! Άποψή μας είναι ότι δεν θέλει καθόλου ΕΥΠ, αλλά πως θέλει μια Υπηρεσία, ακριβώς όπως ήταν παλιά στην Σοβιετική Ένωση οι “ΜΥ”, αλλά με σύγχρονο όνομα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑ ΥΠΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ Σ’ ΑΥΤΟΝ “ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ” (SİC), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ “ΣΤΑ ΙΣΑ”!..

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΧΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ… ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΝΟΘΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ… ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ!

Το 7ο σημείο, μετά τα όσα είπε ο Κος Τσίπρας, το οποίο κρατάμε είναι η επιβεβαίωσή μας ή πιο σωστά η επισφράγιση της θέσεώς μας, ότι δεν έχει υπάρξει στην μεταπολεμική Ελλάδα μεγαλύτερος δολοπλόκος απ’ αυτόν, κάτι στο οποίο τον βοήθησε να… αναδειχθεί και να γίνει τελικά, όχι μόνον η Κομμουνιστική του Παιδεία, η βασισμένη, όπως είναι γνωστόν, στην Παιδεία των Αρχαίων Σοφιστών, αλλά και οι Χουντικές εκ Πατρός καταβολές του, όχι μόνον το “DNA” του, αλλά και η αρίστη, όπως “κάνει μπαμ”, γνώση από πλευράς του της… τράπουλας!..

Σκεπτόμενος πίσω στην ε/Πολιτική Ιστορία, το μυαλό μου πάει σε έναν γνωστό και περίπου αντίστοιχο πολιτικό άνδρα, του 19ου αι. όμως, και συγκεκριμένα στον Θ. Δηλιγιάννη, και αφού “ξαναδώ” στην Ε/Ιστορία αυτόν τον άτυχο τελικά πολιτικό αντίπαλο του Χ. Τρικούπη, δεσμεύομαι να σας πω τα κοινά σημεία του Τσίπρα μαζί του!

Προσωπικά θέλουμε ειλικρινά να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ(!) τον Κο ΤΣΙΠΡΑ, διότι είναι πράγματι ΑΡΙΣΤΟΣ (!!!) σ’ αυτό που κάνει και ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ (!)… “ΜΕΤ’ ΕΠΑΙΝΩΝ”, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ”, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΑΤΣΗ – ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ  ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ, ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΛΕΙ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ή ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΩΣ “ΑΝΤΑΡ-CIA”ή ΩΣ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, ΚΛΠ), ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ “ΚΑΘ΄ΑΥΤΟΥ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΑ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΘΕΑΤΡΙΝΟ!..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΗΞΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ, ΕΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ… ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑ… ΟΜΟΡΦΟΒΑΣΙΛΗ!..

Απ΄την άλλη, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!) “ΕΣΠΑΣΕ” ΤΗΝ “ΟΜΕΡΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ”, ΑΙΔΗΜΟΝΟΥ ΣΙΩΠΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ… ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ) “ΙΕΡΗΣ, στην Ελλάδα, ΑΓΕΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ, ΤΟ 2008 ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ… ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ, (ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΞΑΝΕΣΤΗ “ΚΑΙ ΚΑΛΑ” ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦ  ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ Π-Θ) ΣΤΗΝ ΚΑ ΑΛΕΚΑ… ΠΑΠΑΡΗΓΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!…

Σε ό,τι αφορά τώρα τα όσα είπε ο Κος Π-Θ για τις αλλαγές* στην ΕΥΠ, αλλαγές που το Νομοσχέδιο περιλαμβάνει, κλπ, δεν θα τις αγγίξουμε, διότι πρόκειται για τεράστιο θέμα και μάλιστα θέμα, όχι προς δημόσια αναφορά, πλην 2, 3 “περί διαγραμμάτων” πραγμάτων, οπότε ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ… ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!..

Ο Κος Π-Θ πάντως, δεν μας άκουσε για την ΕΥΠ και κυρίως οι περί αυτόν αναγνώστες μας πολιτικοί του… Μανδαρίνοι, όταν γράφαμε για την ΕΥΠ, αμέσως μόλις ανέλαβε την εξουσία στην χώρα, όταν “έπαιζε” το θέμα της “υπ’ αυτόν”* ΕΥΠ, καθώς και του διορισμού ως Α/ΕΥΠ του Κου Κοντολέοντος!..

* Ακριβώς επειδή και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως ορθώς είπατε, Κε Π-Θ, είχε θέσει και εκείνος την ΕΥΠ υπό την άμεση παρακολούθησή του, όπως και Εσείς “σήμερα”, γι΄αυτό έπρεπε να μας είχατε ακούσει / να μας είχατε διαβάσει τότε!..

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ “ΕΠΑΙΞΑΝ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ… ΦΟΒΕΡΟΥ ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΥ ΚΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, (ΠΧ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΤΩΝ Α/ΓΕΕΘΑ, ΚΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΚΛΠ), ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΤΑ ΠΑΝΤΑ!..(Ο Π-Θ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟ – ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ , ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… “ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ”)!

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, “ΕΔΩ ΚΑΙ… ΠΙΣΩ”!..

Το τελευταίο και 8ο σημείο που στεκόμαστε είναι η αναφορά του Π-Θ στον… τ/Τύπο! “Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ” και ο διεθνιστής Τσίπρας** του έδωσε την… χρυσή ευκαιρία, λίγο μάλιστα πριν αυτός χυμήξει στο… μαντρί μας***, λέγε μας χώρα μας, επιβεβαιώνοντας τα περί του διχασμού των Ελλήνων “γραφέντα και ρηθέντα”, του Εθνικού μας Ποιητού, Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ!.. (Γράψαμε και γι΄αυτό “προχθές”, μετά απ΄το… στρατιωτικό μέρος του εβδομαδιαίου “σίριαλ” του δόλιου ψευδού και πλεγματικού Συριζαίου…  “Μπακς Μπάνι”)!..

Τους λοιπούς ομιλήσαντες Αρχηγούς τους περνάω συνειδητά… “μπάϊ”!.. Λυπάμαι μόνον βαθιά για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ!.. “ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ” !.. Α! Καλούμε, επίσης, τον Λαμιέα… εκτροφέα ζώων Κο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ή… “ΡΟΛΕΞ”, όπως ακούω τελευταίως να τον αποκαλούν, να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ λίγο!.. Τί γινόταν άρα-γε, ρε Σύντροφε με τις παρακολουθήσεις γενικώς στην ΕΣΣΔ;

** Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΠΧ ΟΤΙ “Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΚΛΕΦΤΗΣ Ή ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΡΤΕ”, ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΜΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ Ή ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΡΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!..

ΠΟΙΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΛΟΙΠΟΝ; Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ… Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΧ-ΣΕΩΝ” ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΒΡΩΜΟ-ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!.. 

*** Σε ό,τι μας αφορά Κα Μπακογιάννη, εδώ στον “Ε.Θ.” δεν γράψαμε ποτέ κάθε εβδομάδα για πόλεμο με τους γείτονες, αλλά μόνον μία φορά, προ 3+ ετών και απλώς, όταν το κρίναμε, αναλόγως των τ/καθημερινών πεπραγμένων επανερχόμασταν και επανερχόμαστε! Οι δικοί μας στην γείτονα, πειστείτε ότι είναι πράγματι ΑΡΙΣΤΟΙ και… θεωρητικοί, πλην του επιχειρησιακού τους “είναι”!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-