ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!..

Ψυχή μου!

Αφιερωμένο το παρακάτω μικρό ποίημα σε σένα, με πολύ αγάπη και μαζί με τα “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” μου!..

 

“ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ”!

 

Ξένε, που μόνος και έρημος σε ξένους τόπους τρέχεις,

πες μου ποιός είν’ ο τόπος σου και ποιά Πατρίδα έχεις;

 

– Στ’ αγαπημένο μου χωριό πάντα χαρές και γέλια.

Στ’ αλώνια τραγουδιών φωνές, ξεφάντωμα  στ’ αμπέλια,

κι’ όταν χορεύη η λεβεντιά τη γιορτινή τη μέρα

βροντοχτυπάει το τούμπανο και κελαηδεί η φλογέρα.

– Στη μακρινή Πατρίδα μου έχει ευωδιά και χάρι

το ταπεινότερο δενδρί, το πιο φτωχό χορτάρι·

στους κλώνους της αμυγδαλιάς σμίγουν ανθοί και χιόνια

και φέρνουνε την άνοιξη γοργά τα χελιδόνια.

 

– Στων μαγεμμένων της βουνών τα μαρμαρένια πλάγια

γλυκολαλούνε πέρδικες και κλαίει η κουκουβάγια.

Η ασημένια θάλασσα μ’ αφρούς την περιζώνει

κι ο ουρανός με τ’ άστρα του τη χρυσοστεφανώνει.

– Τη μακρινή Πατρίδα μου, πριν η σκλαβιά πλακώση,

τη δόξασε η παλληκαριά, τη φώτιζεν η γνώσι.

Και τώρα από τη μαύρη γη, τη γη τη ματωμένη,

πρόβαλε παλ’ η Λευθεριά, σαν πρώτα ανδρειωμένη!

 

– Φθάνει!… Τη χώρα, που μου λες, την γνώρισα την είδα!

Τη μακρινή Πατρίδα σου έχω κι εγώ Πατρίδα!..

 

Εφημερίς “ΕΣΤΙΑ” 1910 

Γεώργιος Δροσίνης

-/-

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ!

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΗΘΙΚΟ!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ, ΟΣΟ ΖΩ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΦΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ “ΦΥΓΩ” Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! 

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!

ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΩ!

-/-

ΥΓ.

1. Με αφορμή τις επικείμενες εκεί, τον Νοε του 2024 (05/11), εκλογές, θα ήθελα να σου προτείνω, με πολύ αγάπη (!), να μην (!) παρασυρθείς παιδί μου από κανέναν και μιλήσεις πολιτικά για κανέναν των 2 υποψηφίων των 2 Κομμάτων (Δ. και Ρ.), όποιοι και να είναι τελικά αυτοί!

Διατήρησε την σοβαρότητά σου και κύτταζε αυστηρά την εργασία σου, τον εαυτό σου και τίποτα άλλο!.. (Φυσικά και τον Βασιλέα ΧΡΙΣΤΟ μας! Αυτό εννοείται)!..

2. Πρόσεξε τώρα!

α. Λίαν πιθανώς οι Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι” να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμιο πανδημία, για να καλύψουν και την τελευταία, (κατ΄αυτούς πάντα), … τρύπα / περίπτωση, ώστε να μην εκλεγεί ξανά Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ, αν τελικώς καταφέρει και “περάσει” όλα τα τεράστια εμπόδια που του “στήνει” συνεχώς το κυβερνών “Δ.Κ.” και βεβαίως ο μέχρι τώρα πιθανός, βαριά πνευματικά ασθενής, αντίπαλός του νυν Α/Πρόεδρος Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ!.. Να είσαι λοιπόν προετοιμασμένη, αν και ξέρω πως, όσο μπορείς, παρακολουθείς τα θέματα και… φυλαγόμενη / φυλασσόμενη αναλόγως προετοιμάζεσαι!..

β. Η παγκόσμιος κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή, θα υπεστήριζα ιδιαιτέρως κρίσιμη, διότι πια οι Κοσμοκυρίαρχοι απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι” θέλουν πλέον με την βία / με το ζόρι (αφού δεν τους προσκύνησαν κυρίως οι Ρώσοι) να πάνε τον Πλανήτη σε μια νέα εποχή, αυτό το “new age” που ακουγόταν / – με παιδί μου από τότε που ακόμα ήσουν εδώ και που -νομίζω- σας έλεγα και στις… συγκεντρώσεις μας!..

Κόσμος ουσιαστικά χωρίς σύνορα, τέρμα τα Έθνη, δημιουργημένη παγκόσμιος κλιματική κρίση, αθρησκεία ή Παν-θρησκεία, πράσινη… ανάπτυξη…, ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, όχι άνθρακας, όχι λιγνίτης, όχι πετρέλαιο, όχι και φυσικό αέριο, παντού πλαστικό χρήμα, απόλυτος τεχνητός ταυτοτικός έλεγχος όλων μας, τεχνητές τροφές έτοιμες στα εργαστήρια, παν-σεξουαλισμός και ανωμαλία, κατάργηση αρχών και αξιών των λαών (ειδικώς για τους παγκόσμιους Έλληνες… ), και, και, και……. γενικώς ένας Κόσμος… ΒΑΒΕΛ!.. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ! ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ!..

Συνεπώς είναι πολύ, μα πολύ, πιθανό να οδηγηθούμε (ΞΑΦΝΙΚΑ και ίσως ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ) σ’ έναν πόλεμο Δύσεως (Η.Π.Α. + συμμάχων της) – Ρωσίας, (ο οποίος εκ των πραγμάτων θα εξελιχθεί σε Παγκόσμιο), διότι υπαρχούσης της πλανητικής δυνάμεως Νο “2” (μετά το ακόμα Νο “1” Η.Π.Α.), Ρωσίας στο διεθνές σκηνικό και των αντιδράσεών της, οι απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι” δεν μπορούν να εφαρμόσουν ή ορθότερα ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ… / ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ!.. [Απώτερος / μακροπρόθεσμος χρονικός ορίζοντας για να έχουν υλοποιήσει πλήρως (!) τα σχέδιά τους στην Γη είναι το… 2050]!

Οι γείτονές μας Τούρκοι, για μια σειρά από λόγους, αλλά και κυρίως επειδή “βλέπουν πιο μακριά” από εμάς, ασχολούνται, τώρα που σου γράφω αυτές τις γραμμές, και πολύ ορθώς (!) με την συγκέντρωση ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (!) πυρομαχικών, πυρομαχικών, πυρομαχικών!.. Σου δίνω έτσι μια πολύ μικρή… νότα της παραδοσιακής εδώ γειτονιάς μας! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ (ΑΠΩ / ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ)!

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ (!) ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ Ε/F-35 ΚΑΙ Τ/F-16, ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ… ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ Τ. !

γ. Μετά τα παραπάνω

(1) Έχε το στόμα σου ερμητικά κλειστό! 

(2) Προετοιμάσου για μια τυχούσα νέα Πανδημία!

(3) Προετοιμάσου, κυρίως ψυχολογικά, για έναν νέο μεγάλο Πόλεμο

(4) Ανάπτυξε επαφή και έχε συνδέσμους στην / με την εκεί “Ελληνική Κοινότητα”! [Αν δεν κάνω λάθος, σου είχα δώσει πχ ¨κανα δυό¨ ονόματα Ε-Αμερικανών και Ε- Αμερικανίδων που υπηρετούν σε ΑΤ της ΝΥ! (Ένας εξ αυτών σκοτώθηκε δυστυχώς πέρυσι σε αυτοκινητιστικό νομίζω)! Αν όχι, πες μου να σου στείλω, αν θες! Δεν θα ήταν κακό, λέω εγώ τώρα]!

(5) Διατήρησε επαφή με την ε/Ορθόδοξη Εκκλησία… σου και έχε και εκεί συνδέσμους!

(6) Έχε, όσο αυτό είναι δυνατόν και όσο η ελληνική μας αξιοπρέπεια και το φιλότιμό μας το επιτρέπουν, ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις με την Διεύθυνση των καταστημάτων που εργάζεσαι! Κατάλαβες!

(7) Τέλος, το όπλο, το φοβερότερο όλων που… κυκλοφορούν, και το οποίο σου προτείνω να έχεις πάντα πάνω σου, και έξω ακόμα που κυκλοφορείς, είναι η συνεχής ΠΡΟΣΕΥΧΗ (!!!) και κυρίως η φράση: “ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ”!.. 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ:

“ΑΣΕ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ”!

Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!

ΛΕΙΠΕΙΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΆ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΥΤΕΡΗ, ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ… 13! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ “ΘΑ ΔΩΣΕΙ” Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ !..

ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ! ΤΟ “ΠΑΛΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ “ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑΤΟ”, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟ-ΕΡΩΤΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!..

ΧΑΙΡΕ!

-/-