ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Ο Ε/Π-Θ στην Ινδία και μετά στο Κατάρ! Λέτε, όπως εμείς πιστεύουμε, ο Κ.Κ.Μ. να έχει αναλάβει και χρέη ατύπου “διεθνούς διαμεσολαβητού” για την Δύση (Η.Π.Α.), πολύ πιθανώς για το τόσο κρίσιμο θέμα της Μ. Ανατολής;

2. Αν πάτε “εδώ και πίσω” και δείτε τί γράφαμε για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, θα διαπιστώσετε πως είχαμε “τσιμπήσει” ακριβώς το ρ/σχέδιο! (Αξίζει να πάτε και να μας διαβάσετε και πάλι, για λόγους μη απωλείας της συνοχής για το “Ουκρανικό” στο μυαλό σας)!..

Δυστυχώς για τους Ουκρανούς η χίμαιρα μιας επιτυχούς αντεπιθέσεώς τους, οδήγησε τα πράγματα να μην σταματήσουν (Καλοκαίρι 2023), όπως σας είχαμε γράψει και όπως θα έπρεπε για την Δύση, αλλά πλέον να έχουν κάνει την Ρωσία να στοχεύει, στο να θέλει στρατιωτικά να οδηγήσει την Ουκρανία… γονατιστή (!) να την παρακαλάει να σταματήσει την… βαριά, και “δίκην” πάντα θηλειάς, προέλασή της στο Πεδίο!..

Αυτό θα οδηγούσε την Ρωσία να ζητήσει και πάλι την εφαρμογή της “πολιτικής… εντιμότητος”, η οποία επιβάλλει (με βάση τις μέχρι τώρα κείμενες διεθνείς συμφωνίες), την επιστροφή των συνόρων της “Αρκούδας” σ’ αυτά του 1991.

Ο πολιτικά μπαμπέσης δύναται πράγματι να κερδίσει τις λαϊκές μάζες που διοικεί – κυβερνάει με την προπαγάνδα του, κλπ, αλλά στο τέλος ΗΤΤΑΤΑΙ!

Όσο η Δύση (η ορισμένη, “από τους σκλάβους… του Μαμωνά” “Διεθνείς Εβραίους”, πολιτική ηγεσία της) δεν θα θέλει να δει την αλήθεια, όσο θα διαστρέφει την πραγματικότητα και την αλήθεια, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να επιτύχει το “Α” ή το “Β”, θα πετυχαίνει να επιβάλλεται στους λαούς της, αλλά στο τέλος θα ΗΤΤΗΘΕΙ! Είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ!..

Κάτι τέτοιο ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η Ρ/ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ, Η Ρ/ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ Ο Ρ/ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, αλλά και Ο Ρ/ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, όπως αυτός παρουσιάζεται σήμερα στα ίδια τα εδάφη της παγκοσμίου αυτής δυνάμεως, μιας δυνάμεως με… “το ένα πρόσωπο και το ένα μυαλό”, από της εποχής της Μ. Αικατερίνης, έως και αυτής της σημερινής, του Ρ/Προέδρου Β. Πούτιν.

Από την άλλη, η σημερινή ανόητη, πράγματι, α/Κ-Β των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, αυτή του Κου Τζο Μπάϊντεν, (συνέχεια της επίσης αποτυχημένης Κ-Β του Χ. Μ. Ομπάμα), όπως και -κυρίως- το γεροντικό πείσμα του νυν Α/Προέδρου, βοηθούν με την στάση και… παρουσία τους τον πιο πάνω νέο στόχο (“στόχο ευκαιρίας”) των Ρώσων, και αντί για… παρία, όπως ήταν ο αρχικός αμερικανο – δυτικός στόχος, θα κάνουν την Ρωσία, στο τέλος, πολιτικο-στρατιωτικό… μάγκα!..

Προξενεί μεγάλη εντύπωση ο βαθμός ιδιωτίας του Α/Προέδρου, (διότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε, ώστε να χαρακτηρίσουμε αυτούς “ιδιώτες”, κλπ, ότι οι Αμερικανοί στρατιωτικοί ηγέτες, όπως και οι Βρετανοί, αλλά και άλλων χωρών συνάδελφοί τους, δεν βλέπουν “πού πάει το πράγμα” στην Ουκρανία και πως δεν έχουν σχετικά ενημερώσει τις πολιτικές ηγεσίες τους), ένας Α/Πρόεδρος, ο οποίος προφανώς νομίζει ότι με την Ρ-Ο σύγκρουση φθείρεται γενικώς η Ρωσία!..

Η Ρωσία, ας μου επιτραπεί, διότι σεβόμαστε απολύτως τους νεκρούς μαχητές και των 2 πλευρών (Ρ-Ο), “κάνει πλάκα” με την Ουκρανία και ουδόλως φθείρεται, αφού εκτός του ότι -ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ (!)- πρόκειται για “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΝΑΜΗ”, όλες οι στρατοκρατίες, (οποιασδήποτε μορφής) τρέφονται και αναγεννώνται μέσα από τις όποιες μορφής στρατιωτικές συγκρούσεις – πολέμους!

Όταν η Ρωσία μιλούσε για “ειδική στρατιωτική επχ-ση” έλεγε την αλήθεια! Όπως ξακάθαρα 2 χρόνια τώρα εφάνη από την παρακολούθηση του Πεδίου στην Ουκρανία και από τις κατά καιρούς δηλώσεις μελών του ρ/”ΣΕΑ” και κυρίως απ’ αυτές του Αντιπροέδρου του ρ/”ΣΕΑ”, Κου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πόλεμος για την Ρωσία θα είναι μόνον μια σύγκρουσή της με την Δύση (ΝΑΤΟ) ή με τις Η.Π.Α. μεμονωμένα!

Λέγαμε και ξαναλέμε! Μία παγκόσμιος -πλανητική- δύναμη σαν την Ρωσία ή σαν τις Η.Π.Α., που έχουν συγκεκριμένα πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά δεδομένα, δεν βλάπτεται και δεν μπορεί να βλαφτεί από μια… υπόθεση σαν αυτήν της συμπαθούς, αξιομάχου, αλλά μικράς Ουκρανίας, μικράς όσο το νύχι της “Αρκούδας” που την… πατάει! Δυστυχώς αυτό μοιάζει να μην μπορούν να το κατανοήσουν οι Η.Π.Α. και δυστυχώς πιο πολύ για εμάς, ούτε και οι Βρετανοί, όπως φαίνεται!..

ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ!

ΥΓ.

α. Η μικρή αλλά αξιοπρεπής Ελλάδα, που βοήθησε όσο λίγες χώρες την Ουκρανία στρατιωτικά και κυρίως με συνέπεια, θα έπρεπε να είχε σταματήσει να στέλνει βοήθεια πια (τουλάχιστον από το πέρας του Θέρους του 2023), αλλά όπως φαίνεται συνεχίζει!.. Στέλνει βοήθεια, αλλά δυστυχώς η εκεί στρατιωτική πραγματικότητα δεν επιτρέπει ούτε καν την χρησιμοποίση της βοήθειας αυτής πια!.. Έτσι, για παράδειγμα, “ΣΠΕΤΣΝΑΖ” φέρεται, πρόσφατα, να ανατίναξαν τρένο που μετέφερε ελληνικά βλήματα 155 χλστ!..

Σημειώνω πως οι Η.Π.Α. ανέφεραν προσφάτως ότι θα στείλουν στην Ουκρανία πυρομαχικά αξίας δεκάδων εκ-ρίων $ Η.Π.Α. (!), χωρίς όμως να διευκρινίσουν αν αυτά είναι αυστηρά δικά τους ή συμμάχων τους και ποιών!..

β. Δεν ξεχάσαμε να γράψουμε και πάλι… θετικά σχόλια για τον Ουκρανό Πρόεδρο Κο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, απλώς είπαμε “άσε μπας και τον ματιάσουμε, ας τον αφήσουμε αυτήν την φορά, άλλωστε τα πάει… άριστα”!..

ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΟΜΠΕΛ… ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ… ΥΜΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!..

Κουραστήκαμε να ασχολούμαστε με βλάκες, ανοήτους, ηλιθίους, κλπ, γενικώς!.. 

3. Ένα από τα θέματα που φέρεται να συζήτησε, τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, στα Τίρανα ο Α/ΥΠΕΞ, Κος Άντονι ΜΠΛΙΝΚΕΝ, ήταν και η δημιουργία ενός “ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ” στα Τίρανα, το οποίο θα ασχοληθεί με την καταπολέμιση της διαφθοράς στο Κράτος, αλλά και μ’ αυτήν της “ΜΑΦΙΑ”, αν δεν σφάλλω!.. Το “ΚΕΝΤΡΟ” αυτό φέρεται ότι θα αποτελείται (αρχικώς τουλάχιστον), από 30 πρώην πράκτορες (ας τους πούμε “άτομα των πληροφοριών – ασφαλείας”)!..

Η Αλβανία, μετά την πτώση του ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΥ (!) -κατ’ ελάχιστον- Κομμουνισμού (αρχές 10 ετίας 1990), σιγά – σιγά, αλλά με σταθερά βήματα δυτικοποιείται και εκσυγχρονίζεται, στοχεύοντας στο να γίνει μια μικρά και υπολογίσιμη ΕΛΕΥΘΕΡΗ (!) δυτική δύναμη στα “Δ. Βαλκάνια”!

Η Δύση και κυρίως οι Η.Π.Α. και η Μ. Βρετανία είναι φανερό πως ανέλαβαν μεγάλο βάρος αυτής της προσπάθειας των Αλβανών, γεγονός για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια όλες οι αλβανικές Κ-Β σεις, που όλα αυτά τα σχεδόν 35 χρόνια, κατά κανόνα, είχαν σταθερά την πυξίδα τους στραμμένη στον πιο πάνω κύριο κρατικό στρατηγικό στόχο, κάτι σαν τον Βορρά της πυξίδος τους “ένα πράγμα”, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας συνάμα ότι η διαδικασία αυτή είναι χρονικά μακρά, ιδιαιτέρως για τα πρώην κομμουνιστικά κράτη!..

Οι Αλβανοί στον στόχο τους αυτό:

Α. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΝΕΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΒΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ 30 – 40 ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ!..

Β. ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ “ΠΕΡΑΣΟΥΝ” ΣΤΟΝ ΛΑΟ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!) ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΘΑΡΑ” ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ… ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ, ΦΙΛΟ-ΙΤΑΛΟΣ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΛΠ, ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!..

ΓΕΝΙΚΩΣ, Ο ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΧΥΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΤΑΜΠΟΥ”, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ “ΚΤΙΣΤΕΙ” ΟΡΘΑ!..

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΑ “ΣΥΝ” ΚΑΙ ΤΑ “ΠΛΗΝ” ΤΟΥ, ΞΕΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ… ΝΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟ, ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ”, ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ… , ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ), ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΕΕ”!.. 

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ- ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ “ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Α/ΛΑΟΥ, ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ ΕΔ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ (ΑΥΤΟ ΤΟ “ΠΑΛΕΥΟΥΝ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ “ΠΟΛΕΜΟΥΝ” ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΕΝΩΣΗ”), ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!..

ΤΩΡΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ… ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΜΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ “ΦΤΕΡΑ” ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ… ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ “KNOW HOW” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΝ!..

ΜΕ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ! ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΡΕΒΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΕΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΜΕΝΗ!..

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ “ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΠΩΣ, Ο… ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, ΟΡΘΩΣ “ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ” ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΟΒΑΡΑ!.. ΟΨΟΜΕΘΑ!..

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ” ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”, Η ΟΠΟΙΑ, ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΟΡΘΑ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ / ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ / ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΑΚΟΜΑ, “ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ”!

 ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΩΣ, Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΗΤΤΟΝ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ!..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΗ ΠΑΡΕΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ “ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ” ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΜΗΝ… ΤΑΡΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ), ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΜΙΑ “ΕΙΔΙΚΗ”, (2Η, ΜΕΤΑ ΤΟ “SPAK”) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗ “ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ”, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ – ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ – … ΟΡΑΣΗ!..

4. Αυτοί οι 50.000 Τούρκοι που, από το Μεξικό επεχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στις Η.Π.Α. ή και εισήλθαν ακόμα, τί ακριβώς… Τούρκοι είναι, ρε σεις Τούρκοι; Πχ είναι Γκιουλενιστές, είναι Κουρδικής καταγωγής, είναι “δικοί σας”, με την έννοια δηλαδή να είναι άτομα ενταγμένα σε κάποιον συγκεκριμένο σχεδιασμό σας, είναι απλώς δυσαρεστημένοι Τούρκοι πολίτες (άρα και Ερντογανικοί), οι οποίοι έφυγαν προσδοκώντας μια καλύτερη ζωή; Τί ακριβώς είναι; Θα μας πείτε, αν ξέρετε;

Υγ. Ρε σεις, Αμερικανοί του… Μπάϊντεν!.. Γίνατε, ρε, “ΚΟΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ” του κάθε… πικραμένου; Πόσοι ξένοι έχουν μπει στο έδαφός σας, όλα αυτά τα χρόνια που σας κυβερνάει ο Μπάϊντεν; Ξέρετε άραγε;

5. Νικόλαος Δένδιας: “Η Ευρώπη να αποκτήσει δικό της αμυντικό βραχίονα”!..

Κε Υπουργέ!

Σας παρακολουθήσαμε και στην τελευταία σας πρόσφατη παρουσία στις Βρυξέλλες! Πολύ σωστά Κε ΥΠΑΜ! Όμως, για ρωτείστε εκεί στο ΥΠΑΜ – ΓΕΕΘΑ, να σας πουν αν οι ΕΕΔ μπορούν να ικανοποιήσουν στρατιωτικά, και αν “ναι” “πώς”, την δημιουργία ενός τέτοιου βραχίονος!..

Αποδεικνύετε, πράγματι, κάθε φορά πως είστε πολύ μακράν… πνευματικά με βάση και μόνον την τετράγωνη λογική σας! Με την διαφορά όμως, σεβαστέ Κε Υπουργέ, πως… τρέχετε σήμερα, εσείς ο… Πρωταθλητής δρομέας… δρόμων ταχύτητος, μαζί με σχεδόν… βαδιστές στο είδος / στην κατηγορία αυτών των… δρόμων!

Υγ. Το ερώτημα αυτό, το… αντιμετωπίζουν σίγουρα και άλλες χώρες του δικού μας στρατιωτικού μεγέθους και οικονομικών δυνατοτήτων!..

Επίσης! Το θέλουν κάτι τέτοιο οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και πρωτίστως και κυρίως ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ; Αν όχι, γιατί; Βοηθάει, τέλος, κάτι τέτοιο τον συνολικό αμυντικό σχεδιασμό του ΝΑΤΟ;

6. Ασχοληθείτε με τον… μικρό τ/πύραυλο “ALKA” (της “ROKETSAN”), που “πολεμάει” τις ασύμμετρες απειλές! Πχ Εξηγείστε μας όταν οι Τούρκοι λένε αυτό που μόλις διαβάσατε, τί ακριβώς εννοούν;

7. Σας γράφαμε για τον Κο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ… , όταν ξέσπασε το λεγόμενο… σκάνδαλο των υποκλοπών, με το οποίο ασχοληθήκαμε σε βάθος, αναφέροντάς σας, με πλήρη επιχειρηματολογία, την άποψή μας για το ποιοί ήσαν “από πίσω”, κλπ!.. (“Πάτε” και διαβάστε μας και πάλι, έχουμε γράψει αρκετά άρθρα)!..

Χθες (18-02-2024), “βγήκε” η ε/φ “DOCUMENTO” και αναφέρθηκε σε έναν, κατ΄αυτήν, διεφθαρμένο Αρχηγό, αυτόν του “ΚΙΝΑΛ”, ο οποίος, χονδρικά, χρησιμοποίησε ευρωπαϊκά κονδύλια για τον προεκλογικό αγώνα του στο Κόμμα του, κλπ, παροσυιάζοντας στοιχεία, κλπ!..

Θα δείτε πως θα δικαιωθούμε στο τέλος και σ’ αυτό το θέμα! Στο τέλος, ο λάβρος, ακόμα, κατά του νυν Π-Θ Κος Ανδρουλάκης, θα πρέπει μάλλον να πει πάρα πολλά “ευχαριστώ” στον Π-Θ μας Κ.Κ.Μ. , που μάλλον τον προστάτεψε στο όλο θέμα, προχωρώντας και ένα βήμα πιο εκεί, καλώντας τον να τα πούνε, θα το θυμάστε, εκκινούμενος μάλλον από την λεγόμενη Κρητική αλληλο-υποστήριξη, όπως, άλλωστε, έκανε και ο πατέρας του Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, που είχε στηρίξει μέχρι και Κομμουνιστάς Κρητικούς, σαν πχ εκείνον τον Χανιώτη τέως Υπ. Οικ. επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, του οποίου ο πατέρας ήταν… μεγαλο-ψαράς!..

Η… φωνή του “Γιδογάμη”, απέναντι σε όσα έγραψε ο δημοσιογραφικός αρχι-ρουφιάνος Κουνελο-Μπαξεβάνης, δεν ακούστηκε ακόμα! Οψόμεθα όμως!..

Μετά τον… ομόσταβλο του Κου Ανδρουλάκη, Κο Μάντζιο, που προσποιείτο την πολιτική… παρθένα (τον βοηθάει και το μειλήχιο ύφος του) και κατηγορούσε άλλους συναδέλφους του άλλων Κομμάτων, ως δικηγόρους “ΦΑΝΣ” και “ΣΕΡΒΙΣΙΣ”, αλλά που απεκαλύφθη κάποια στιγμή πως ένας τέτοιος ήταν και αυτός και το Δ/Γραφείο του, τώρα και ο Κος Ανδρουλάκης στο βρώμικο οικονομικό… κουρμπέτι!.. Ο Κος Μάντζιος “βγήκε” και ψέλισε κάποια δικαιολογία! Ο Ανδρουλάκης, ο μεγάλος… ηγέτης θα “βγει”;

Σαπίλα, μούχλα και βρωμιά παντού!..

8. Ο Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ “Επισκέπτης” Καθηγητής στο… “Χάρβαρντ”! Και στον πλανήτη Άρη αν είχε θέση και την ήθελε η εθνική βαζελο-δημαρχάρα μας, ο Κ. Μπακογιάννης, θα την κέρδιζε!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Θα γυρίσει, αν θέλει ο Θεός, έτοιμος για… Π-Θγός!.. Αχαχαχαχαχαχα!

Έγινε και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, εκτός από δημ/φος του Καναλιού των Αμερικανών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην χώρα μας “ΣΚΑΪ”, η νυν σύζυγός του Σία ΚΟΣΣΙΩΝΗ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

Αυτή είναι η υπερήφανη Ελλάδα των ΜΠΑϊΪΝΤΕΝ – (Ο) -γλειφτών, των νεποτιστών και γενικώς των… βλαχο-ελιτιστών που μας κυβερνάει και αξιοί να μας κυβερνάει (την Ελλάδα μας δηλαδή) εσαεί!..

ΔΟΥΛΟΙ, Ε, ΔΟΥΛΟΙ! ΣΚΛΑΒΟΙ, Ε, ΣΚΛΑΒΟΙ!.. ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ… ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΣΤΕ!..

9. ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΟΒΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ “ΕΥΠ” ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΗΝ Ή ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ (19, 21;), ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ… “ΣΑΪΤ” (ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!), ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚ-ΦΥ-ΛΙ-ΣΜΟΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΚΟΛΟ-ΕΛΛΑΔΑ!..

10. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΩΝ Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ!.. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΚΛΠ, (ΜΑΛΛΟΝ “DUAL”, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΕ… ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ…), ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ρ/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ… ΑΡΩΜΑ… ΒΑΡΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ “ΛΟΑΤΚΙ”… ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΠΩΩΩ! ΤΊ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Α. ΔΕΝ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ! ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ, ΕΝΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ… ΠΙΤΤΑ ΚΑΙ… ΓΕΜΙΣΗ! ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΤΟΝ Π-Θ ΜΑΣ, ΣΤΟ Α/ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ, ΚΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

Β. ΟΧΙ! ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ! Ο ΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ “ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ” ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ… “ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ” “ΣΕΞ”, ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!..

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ”, ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Ο ΠΡΩΚΤΟΣ Η (ΔΙΑΖ) ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ “ΣΕΞ”, ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!»

ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ “ΛΟΑΤΚΙ” ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»!

11.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 50%-50%, ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ… ΥΓΙΗΣ, ΤΟΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ “ΕΟΚ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ! ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ “ΜΟΥΜΙΑΣ” ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ “ΕΟΚ”!

2023-2024 / FINAL-8 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

ΤΟΜΑΣ ΚΑΙ ΗΣΑΪΑ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!

Το μεγαλείο του Ολυμπιακού: 305 τρόπαια!

305 ΚΟΥΠΕΣ ΒΑΖΕΛΙΑ!

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!..

Η ομαδάρα του Μπαρτζώκα αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού στην Κρήτη! (video)

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ:

“… ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!.. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΤ΄ΑΡΧΙ… ΜΑΣ ΤΑ 2, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!.. “

-/-

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Έυελπι νέε μου!

Έχουμε εξηγήσει το γιατί πολλές φορές βάζουμε στον τίτλο του θέματος, άλλον απ’ ό,τι το περιεχόμενο του άρθρου περιλαμβάνει, όπως ενίοτε το αυτό και με τις επιλεγείσες “φωτό”!.. Άλλωστε αυτό πια γίνεται και διεθνώς και κατ΄εμάς… σχεδόν ορθώς!.. Όχι πάντα!..

-/-