ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..(Λίγο Πριν Μιλήσει Στην ΒτΕ, Την 27-01-2023)!..)

Κε Πρόεδρε! Κε Τσίπρα!

Χαίρετε! (Αν και δεν νομίζω)!..

Για να καταλάβεις πόσο γελοίους συμβούλους έχεις (πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικούς), με αποτέλεσμα, επειδή είσαι “αρνί” από γνώσεις, (ειδικώς στρατιωτικές και ευρύτερα “Αμυντικές – Ασφαλείας”), ακολούθως να γίνεσαι και εσύ γελοίος και θλιβερός, διάβασε παρακάτω, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις τί θέλω να σας πω… μηνυματικώς, διότι θα πρέπει να σκεφτείς πολύ… μπροστά και “δεν το έχεις”, (ναι, εγώ σου το λέω αυτό, είσαι πνευματικά “λίγος”, αλλά “πολύς” μόνον σε πονηρία και δολιότητα), όντας ένας πολιτικός και μόνον τυχοδιώκτης και μάλιστα έμπλεος ΜΙΣΟΥΣ(!) γενικώς, που δεν ξέρω αν σου το έχουν πει ποτέ ή το έχεις κάπου… διαβάσει, σκο-τώ-νει!.. Ναι, το ΜΙΣΟΣ σκοτώνει!

α. Έχεις ποτέ ακούσει κάτι για την ρήξη ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ’ και  Δρος Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, το 1973, με αφορμή την επιθυμία τοποθετήσεως τότε, από πλευράς των Η.Π.Α., ενός “Ραντάρ” στο Τρόοδος………. ; …………..

Η άρνηση του Αρχιεπισκόπου στο υποβληθέν αυτό αμερικανικό αίτημα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απάντηση του επιτίμου Π-Θ της “Παγκοσμίου Κ-Β”, κοντά 100 ετών σήμερα, Δρ Χ. Κ., απάντηση που το νόημά της ήταν “ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ”!..

Ακολούθησε μετά το… 1974(!!!) και άλλα πολλά, σχετικά με τα τότε Ε-Τ τραγικά για εμάς γεγονότα, που για 10ετίες τώρα μας… κυνηγούν ως Έθνος, σ’ αυτό δηλαδή που εσύ, ως Διεθνιστής, δυστυχώς δεν πιστεύεις!…

β. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το Ραντάρ “ΕΣΕΛΟΝ” σήμερα στην Κύπρο; Ρώτα τον… Αποστολάκη (τον εξάδελφο του… Ζάεφ στο Κόμμα σου, αχαχαχαχαχαχαχα / άστο, πλάκα κάνω είναι πρέφουρας) ή ίσως -λόγω της φύσεως του αντικειμένου- τον… “πολύ” Πτέραρχο Χριστοδούλου, να σου πουν σχετικά μ’ αυτό και ιδίως για το ποιοί το έστησαν στο Τρόοδος, πότε αυτό συνέβη και στο τέλος ποιά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (δυνατότητές του) και πώς αυτό χρησιμοποιείται (το… έργο δηλαδή που προσφέρει), από τότε μέχρι και σήμερα, αλλά και το πώς είναι διασυνδεδεμένο, κλπ, κλπ, κλπ!….

Αλέξη!

ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΟΤΑΝ Σ’ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 3Η ΗΜΕΡΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-01-2023), ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒτΕ, ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η 3ΗΜΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΜΟΜΦΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κ-Β ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ.Κ.Μ., ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ”, ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΑΝΑΡΧΟ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΣΟΥ!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ  Π-Θ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ, ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ(!) ΚΑΙ ΜΗ, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΛΠ) – ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΕΝΩ ΞΕΧΝΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ “ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ” ΑΜΥΝΑ- ΜΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ!

ΕΧΕΙΣ “ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π-Θγία ΕΣΧΕΤΙΖΕΤΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ… ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΕΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΣΗ… ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΟΥ!..

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ… “ΠΛΑΣΕ” Η(ΚΑΙ)… “ΓΚΑΝΙΑΝ”, ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ Π-Θ, ΤΟΤΕ “ΚΟΝΤΥΝΕ” ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ… ΚΑΦΕΝΕΙΟ! “ΒΟΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ” ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΜΥΝΑ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ”, ΓΕΝΙΚΩΣ!..

ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΘΕΣ, ΛΕΩ ΑΝ, … ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΩΣ… ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΩΣ… ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΔΕΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ… ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ, (ΒΛΕΠΕ ΠΧ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ή ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΛΛΑΚΗ), ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΩΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΠΟΤΕ “ΚΑΡΑ… ΜΠΑΜΠΑΜ”, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ… ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΑΝΤΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ… ΕΜΜΕΤΙΚΟ!…

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΒτΕ ΤΗΝ… ΚΑ ΑΥΓΕΡΗ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΑΙ… ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ!.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ, ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ Π-Θ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΕΤΑΞΕΣ (ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ… ΞΕΠΕΡΑΣΩ), ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΡΧΗΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, ΑΡΧΙ-ΤΣΙΦΛΙΚΑ, ΜΑΦΙΟΖΟ, (ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΕ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ), ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ “ΚΟΣ”, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ Π-Θ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΜΕΡΤΑ, ΕΜΠΛΕΗ ΜΙΣΟΥΣ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ… 1945 – 1949!…..

ΑΝ ΕΚΕΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ 1945, ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ… ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ! (ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ)!..

ΑΚΟΥΣΕ* ΜΑΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 2 ΠΑΙΔΙΑ! ΤΙ ΧΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΤΙ… ΧΩΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ; ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΧΑΡΤΑΚΙ” ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ, ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ, ΤΖΙΝ, ΑΜΠΕΧΩΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ!..

ΑΥΤΑ “ΑΛΕΞΗ”, ΜΕΓΑΛΕ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕ… “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ”, ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕ  ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ)… “ΝΕΟ-ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ… ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”!..

* ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ / ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΤΑ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΕΞΗ, ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 50ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ, ΡΕ ΣΥ, … “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΣΟΥ / ΣΑΣ”! (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΚΑΦΕ, “ΜΟΥ ‘ΡΘΕ” ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ! ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ, ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕ ΠΑΛΙ, ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Ο “ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΡΗΣ”; ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΡΕ ΣΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ! ΕΚΕΙΝΗ Η “ΑΙΓΛΗ” ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΡΕ ΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ);

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-