ΕΛΛΑΣ = ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ = ΕΛΛΑΣ… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Φίλοι μου / μας!

1.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Χυδαία επίθεση του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ και δημοκρατική εκτροπή»!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Χυδαία επίθεση του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ και δημοκρατική εκτροπή»
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Η γνωστή για την συκοφαντική της τάση εφημερίδα «Μακελειό» συσχετίζει το δραματικό γεγονός του Ρέντη και την απώλεια της ζωής ενός νέου αστυνομικού με στελέχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που ουδεμία σχέση έχουν με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αν είναι απλώς μια -ακόμα- επιχείρηση λάσπης-εκβιασμού του συγκεκριμένου εντύπου, θα λυθεί στα δικαστήρια όπου θα καταφύγουν άμεσα τα εμπλεκόμενα στο δημοσίευμα πρόσωπα.

Αν όμως είναι μια ευρύτερη επιχείρηση σκοτεινών κέντρων, με εντολές συγκεκριμένου προσώπου που με τη δράση του για χρόνια στην υπόθεση των υποκλοπών πλήγωσε τη Δημοκρατία και συνεχίζουν αυτά τα σκοτεινά κέντρα και οι δορυφόροι τους να αλλοιώνουν θεσμούς και με στοχευμένες διαρροές και ενέργειες προσπαθούν να εμπλέξουν αθώους και άσχετους με την υπόθεση πολίτες, τότε μιλάμε όχι μόνο για μια χυδαία επίθεση του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, αλλά για μια δημοκρατική εκτροπή.

Ενημερώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν δύναται κανείς να μας εκβιάσει και θα φτάσουμε στον εντολέα/συντάκτη του χυδαίου δημοσιεύματος ώστε να αποκαλυφθούν οι σκοποί του, όπως θα φτάσουμε και στους εμπνευστές κάθε είδους συκοφαντίας και οι ένοχοι θα πληρώσουν το τίμημα.

Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, θα σταθούν στο ύψος τους και δεν θα επιτρέψουν σε σκοτεινά κέντρα να εμπλέξουν αθώους πολίτες και τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας σε μια υπόθεση η οποία σχετίζεται ξεκάθαρα με την κοινωνική βία που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη χώρα μας».

ΣΧΟΛΙΟ “Ε.Θ.”:

AN ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ) ΠΩΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΖΕΛΟ – ΝΑΖΙ ΤΗΣ Ε/Φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΧΙΟ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟ “ΑΦΕΝΤΙΚΟ” ΤΟΥ Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, (ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΜΕ “ΚΟΝΕ” ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ), ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ Ι. ΣΑΒΒΙΔΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ “ΡΙΞΟΥΝ” ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!), “ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ” ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ “PREDATOR” ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΥΤΗ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΒΓΑΛΛΟΥΝ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΚΥΡΙΟΙ!..

(ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΟΤΑΝ “ΞΕΣΠΑΣΕ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΥΠΟΨΗ… ΘΥΕΛΛΑ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ “ΚΟΛΠΟΥ”, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ, ΑΦΟΥ Ο Κ.Κ.Μ. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ!

ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ, ΝΑ “ΡΙΞΟΥΝ” ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. “ΚΤΥΠΗΣΑΝ” ΟΛΟ ΣΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ, ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔούλας ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΛΙΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ “ΕΕ” (με πρωταγωνιστή αυτόν τον μισέλληνα Ροζ-ο-Κομμουνιστή ΑΡΒΑΝΙΤΗ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”, ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ)!..

ΦΙΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, “ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ” ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! (ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΝΟΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΔΗΜ/ΚΟ ΑΠΟΠΑΤΟ ΧΙΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ! Ο ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΕΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΛΑ (ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ) ΠΟΥ ΠΕΟΘΗΛΑΖΕ, ΚΛΠ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΠΟΛΥ “ΑΝΟΙΚΤΑ”, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ, “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, “ΣΚΙΕΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑΧΑ)!..

“ΕΝ ΟΨΕΙ” ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΥΛΑ – ΘΡΥΛΟΣ (31-03-2024), ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ (ΟΚ ΣΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ), ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ; ΑΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, Ο ΧΙΟΣ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!..

ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ… ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (13-03-2024)!

ΥΓ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΙΕ! ΠΏΣ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΦΟΝΙΑΣ ΣΟΥ (NTEMΕΚ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ) ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΡΟΤΑΦΟ, ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗΣΕ, ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜ/ΚΟ ΒΟΘΡΌΛΥΜΜΑ; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

ΕΠΙΣΗΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Σ. ΚΑΛΛΕΝΤΕΡΙΔΗ; ΜΕ ΤΟΝ “ΚΟΥΝΕΛΟ” ΤΟΥ “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ”;

ΤΕΛΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ / ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ “ΕΥΠ”, ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΪΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ… ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ;

-/-

2. 

Το έπος του Youth League, «ερυθρόλευκος» φάρος για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το έπος του Youth League, «ερυθρόλευκος» φάρος για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 
Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις στη ζωή, στις οποίες δεν χρειάζονται αναλύσεις, «σάλτσες» και επεξηγήσεις. Αρκεί η ψυχρή αποτύπωση της πραγματικότητας για να αποδοθεί πλήρως ό,τι έχει συμβεί.

Η ψυχρή αποτύπωση της πραγματικότητας, είναι η ακόλουθη:

Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League νέων της ΟΥΕΦΑ (Youth League), αφού απέκλεισε στα προημιτελικά την Μπάγερν, σε μονό αγώνα μέσα στην έδρα της με τριάρα.

Η είδηση ήταν αυτή. Διαβάστε την τρεις φορές για να συνειδητοποιήσετε τι έχει συμβεί.

Το έπος είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστούμε ότι η Μπάγερν Μονάχου, την οποία απέκλεισε ο Ολυμπιακός, είναι ένας κολοσσός στις ακαδημίες, όπου επενδύει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ίδιοι παίκτες της Μπάγερν, αποτέλεσαν τον κορμό της εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε Euro και Μουντιάλ στις ηλικίες under 17 πριν από λίγους μήνες.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στην Μπάγερν, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαλάς παρουσίασε χθες φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών των Βαυαρών, όπου ουσιαστικά είδαμε μία ολόκληρη πόλη υπερσύγχρονων υποδομών.

Η ΟΥΕΦΑ παρουσίασε στις επίσημες σελίδες της, την πρόκριση του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για ιστορικό επίτευγμα που δεν έχει πετύχει καμία άλλη Ελληνική ομάδα:

Οι πολλαπλές αναγνώσεις του επιτεύγματος, είναι οι ακολουθες:

Πρώτον: Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει φυτώρια-πρότυπο, όπου γίνεται επαγγελματική δουλειά και πραγματοποιείται επένδυση στο ποδόσφαιρο. Άλλοι επενδύουν στις ενώσεις, στις «εξυγιάνσεις» και στα εκλογικά πραξικοπήματα και άλλοι στο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την επένδυση στο μέλλον.

Δεύτερον: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία υπάγεται η ομάδα νέων, ΔΕΝ είναι παρατημένη, όπως ισχυρίζεται ο καθένας, στηριζόμενος σε κάποια αποτελέσματα της ανδρικής ομάδας. Αυτό που συνέβη χθες, αποδεικνύει ότι ο ποδοσφαιρικός οργανισμός του Ολυμπιακού επί Μαρινάκη, όχι απλώς δεν είναι παρατημένος, αλλά αποτελεί διεθνές πρότυπο.

Τρίτον: Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός συνεχίζει να ζει στιγμές δόξας, γιατί αυτό είναι το dna του συλλόγου σε κάθε επίπεδο. Μήπως φταίνε πάλι οι «παράγκες», οι Θωμάδες και οι ε.ο., όπως λένε οι μύθοι δεκαετιών. Μάλλον όχι, ε;

Πριν από λίγες μέρες, «υπεύθυνη» για την πορεία των νέων του Ολυμπιακού ήταν… η τύχη, επειδή απέκλεισαν την Ίντερ στους «32» και την Λανς στους «16» σε μονούς αγώνες στο Καραϊσκάκη που κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Χθες που η πρόκριση ήρθε με καθαρή νίκη και εκτός έδρας και μάλιστα επί της Μπάγερν, άκρα του τάφου σιωπή…

Ένα άλλο σημείο που παπαγαλίζουν τα πράσινα trolls και ειδικά μία σελίδα που, κατά δήλωση της, μοιράζει σανό σε πρόβατα, είναι το κομμάτι της προσμέτρησης των επιτυχίων των ακαδημιών.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών και η Αθλητική διαπλοκή παρουσίασε τον επικαιροποιημένο πίνακα με τους τίτλους των Ελληνικών συλλόγων σε άνδρες και οι γυναίκες και όχι σε ακαδημίες, τσικό και φυτώρια.

Διαβάζουμε λοιπόν πράσινους εμετούς ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έπρεπε να χαίρεται με την επιτυχία της ομάδας νέων, γιατί δεν προσμετρά τους τίτλους των ακαδημιών.

Επειδή αυτό το θέμα ίσως προκαλεί ερωτήματα και σε κάποιους φίλους του Ολυμπιακού, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι διαφορετικό πράγμα η προσμέτρηση στα ανδρικά/γυναικεία τμήματα που αποτελούν τις ναυαρχίδες των συλλόγων και διαφορετικό στις ακαδημίες. Προφανώς, η μέτρηση σε όλους τους συλλόγους του κόσμου, αφορά τα κεντρικά τμήματα.

Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει λοιπόν το Youth League, δεν γίνεται να θεωρηθεί ευρωπαϊκό στους άνδρες. Άλλο οι τίτλοι ανδρών/γυναικών, άλλο οι τίτλοι των ακαδημιών.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύλλογος και ο κόσμος του δεν χαίρονται και δεν υπερηφανεύονται για τα επιτεύγματα στις ακαδημίες. Η σύγκριση όμως πρέπει να μπαίνει στις ορθές βάσεις:

Στους άνδρες, ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος Ελληνικός σύλλογος, γιατί έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα, τα περισσότερα κυπέλλα, τις περισσότερες ευρωπαϊκές νίκες και την καλύτερη θέση στον πίνακα του ranking της ΟΥΕΦΑ. Το Youth League δεν μπαίνει στην εξίσωση των ανδρών.

Αντίστοιχα στις ακαδημίες, ο Ολυμπιακός είναι επίσης ο κορυφαίος Ελληνικός σύλλογος γιατί έχει τους περισσότερους τίτλους, αλλά και γιατί γράφει ευρωπαϊκή ιστορία με τη φετινή του πορεία.

Ωστόσο, ανεξαρτήτως Youth League, ο Ολυμπιακός ήταν ούτως ή άλλως, ο κορυφαίος Ελληνικός σύλλογος στις ακαδημίες, όπως προκύπτει από τους πίνακες των τίτλων:

Όπως βλέπετε, πάντα ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και στις ακαδημίες, αλλά φυσικά δεν προσμετράει αυτούς τους τίτλους στην κεντρική μέτρηση του συλλόγου. Θα ήταν όμως αστείο να πρόσθετε τα 18 πρωταθλήματα των ακαδημιών με τα 47 των ανδρών και να ισχυριζόταν ότι έχει 65 πρωταθλήματα στο άθλημα ποδόσφαιρο!

Από κει και πέρα, δεν είναι καθόλου αντιφατικό να χαίρεται ο οργανισμός με τις επιτυχίες των ακαδημιών. Στην περίπτωση που το ευρωπαϊκό πιάσει λιμάνι, θα πανηγυριστεί, θα εκτεθεί και θα έρχεστε να το χαζεύετε. Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλωστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μετρηθεί στους πίνακες ανδρών/γυναικών.

Στο κάτω κάτω, δεν πρόκειται για juniors, παμπαίδες ή προεφήβους, δηλαδή για παιδιά που γαλουχούνται με την ιδέα του αθλητισμού. Αντίθετα πρόκειται για διοργάνωση νέων, δηλαδή για αθλητές που αγωνίζονται σε επαγγελματικά πρότυπα και με επαγγελματικά συμβόλαια.

Επίσης, δεν πρόκειται για κάποιο τοπικό τουρνουά Αμπελοκήπων, Αθηνών ή Αττικής, αλλα για επίσημο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τη σφραγίδα της ΟΥΕΦΑ.

Ο Ολυμπιακός δεν πέφτει λοιπόν σε καμία αντίφαση με την υπερηφάνεια του οργανισμού για μία τέτοια επιτυχία.

Αντίθετα, σε αντιφάσεις πέφτετε εσείς που βάζετε στον ίδιο κουβά, τίτλους σε τοπικά τουρνουά 6×6 juniors, τίτλους στο σκάκι και στα βιντεοπαιχνίδια, μαζί με πραγματικούς τίτλους, αντί να κάνετε παντελονάτους διαχωρισμούς και ξεχωριστούς πίνακες σε άνδρες/γυναίκες και ακαδημίες ή σε πανελλήνιους και τοπικούς τίτλους, κτλ.

Πενία τίτλων, βαζελίες κατεργάζεται…

Με τη δική σας λογική, αυτό που πέτυχαν οι νέοι του Ολυμπιακού, μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με το ανδρικό τμήμα, στην κατηγορία «ποδόσφαιρο», όπως την έχετε διαμορφώσει αντίστοιχα στο κουρελόχαρτο-word με τους τίτλους της επίσημης σελίδας στο site του ερασιτέχνη ΠΑΟ. Άρα, ο Ολυμπιακός έχει πάει στα ημιτελικά Τσάμπιονς λιγκ στο ποδόσφαιρο, σωστά; Αυτό δεν πιστεύετε εσείς ή κάνετε κωλοτούμπα; Ποιος πέφτει σε αντιφάσεις λοιπόν;

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη, σας έχει πονέσει βαθιά και φυσικά το ζηλεύετε.

Αποδεικνύει ότι, διαχρονικά, η δόξα σε κάθε αθλητικό επίπεδο είναι ερυθρόλευκη και ο πιο ξακουστός σύλλογος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παραμένει παντού ο Ολυμπιακός.

Και στην εποχή που ζούμε, με το Ελληνικό ποδόσφαιρο να συγκλονίζεται από αισχρές διαιτησίες, βαθύ παρασκήνιο, σοβαρές καταγγελίες, βρώμικες «εξυγιάνσεις», κτλ, η πορεία αυτών των παιδιών αποτελεί φωτεινό φάρο για το μέλλον του βασιλιά των σπορ στον τόπο μας…

3. Μας έγραψαν αρκετοί πως “δεν φταίει μόνον ο Ρέτσος”, κλπ! Καταλαβαίνετε!.. Απαντώ!..

ΑΣΦΑΛΩΣ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α’ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

“ΓΑΜΑΤΗ” ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,

ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΥΨΗΛΟ “ΜΠΑΤΖΕΤ” / ΟΤΑΝ ΠΧ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ “ΜΠΑΤΖΕΤ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΡΕΑΛ ΕΙΝΑΙ 1:12, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 1:10, ΚΛΠ,  ΠΏΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ “C.L.”, ΚΛΠ);

ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,

ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ,

ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ (!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,

“ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΟΝΕ” ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ / ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ “ΚΟΝΕ” (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΖΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ “GREEK MAFİA” ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΛΗΘΕΙΣΗΣ… ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΗΣ “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ, Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣ –  ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ,  ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ “ΘΑΒΟΥΝ”),

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΟΧΙ “ΜΥΡΩΔΙΑ” ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΤΑ

ΠΑΙΚΤΑΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΠΑΙΚΤΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΘΑΡΟΙ” ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, (ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ, ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ… ΘΕΟ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΛΛΑ “ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ” ΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ!.. ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!..

ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ… ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!..

-/-

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

→ Ο ΡΕΤΣΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ… ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ, 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΙΦΝΗΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑϊΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΠΟΥ (ΜΑΣ) ΖΗΤΑΓΕ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ “ΛΑΜΟΓΙΟ” ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ!..

Ο ΡΕΤΣΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΟΣ”! ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ… “BABY FACE” ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥ, ΚΛΠ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ “ΠΑΙΖΕΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ”! ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΥΡΩΔΙΑΣ”! ΒΑΛΤΕ, ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ “YOUTUBE” NA ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΊ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ Ε/ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, Ν. ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΕ ΡΕΤΣΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΈ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ… ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΡΕΤΣΟ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΤΗΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ (!) ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ “ΔΟΥΛΕΥΕΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ”!.. (ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ).

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΝΤΟΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ) ΚΑΙ “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΟΝΕ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ “GREEK MAFİA”, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΚΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

→  Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ! 

ΝΑΒΑΡΟ: “ΧΑΙΡΕΤΑΙ”!.. ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΝ 4-4-2 ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ 1-3, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛ ΚΑΪΜΠΙ!.. ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ… ΑΧΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ 1-3 “ΠΡΟΧΘΕΣ” (ΣΤΟ 1-1), ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΣ!..

ΟΡΤΕΓΚΑ – ΚΙΝΙ – ΙΜΠΟΡΑ – ΜΠΡΝΙΤΣ – ΚΑΡΒΑΛΙΟ: ΧΑΙΡΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!..

→ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΥΝΑ (4 + 1 Ο ΤΕΡΜ/ΚΑΣ=5) ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΤΟΤΕ 9/10 ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΟΥ, ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΟΥ (ΠΧ ΡΕΤΣΟ / ΝΤΟΗ, ΚΛΠ), ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ 4 ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ 4 ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΤΡΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο… ΕΧΘΡΟΣ ΤΟ “Χ” Η (ΔΙΑΖ) ΤΗΝ ΝΙΚΗ!.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

(ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΧ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑ – ΚΟΥΛΑ 0-4, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟ 0-1 ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ 0-2 ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΕΠΕΦΤΕ, ΚΛΠ! ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΠΟΙΟΣ; ΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!..

ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΩΣ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ! ΘΕΜΑ ΤΣΙΛΟΥΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΟΛ/ΚΙΕΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΑΣ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ Ο… ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΨΗΛΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΑΕΙ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΏΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΦΕΤΟΣ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ “ΜΑΡΣ” ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΟ, ΚΛΠ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ 1Ο ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ “ΤΖΑΜΠΑ ΣΟΦΙΑ” ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΒΡΩΜΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΙ!

ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΦΕΤΟΣ 6Η, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΑΣ ΤΟΥ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΏΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΜΕ ΠΑΟΚ ΕΠΙΣΗΣ “ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΔΙΑ”, ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ “ΜΕΛΙ” ΚΑΙ “ΙΒΑΝ”, ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ “ΑΡΧΙ-ΚΟΥΛΗ”, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ” “ΑΕΡΑ”!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΚΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΕΡΥΣΙ, ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΕΒΓΑΛΑΝ” ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥ… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ”, ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ)!..

Η ΑΜΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ! ΦΕΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΈ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΤΣΟ ΜΕΣΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ (ΡΕΤΣΟΣ), ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ!.. ΟΠΟΥ ΕΛΛΕΙΨΕ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ!..

→ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ, Η ΑΜΥΝΑ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ), ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΙΚΤΑΣ ΑΠΟ 1:85 KAI ΑΝΩ (ΤΑ 2 ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ), ΕΝΩ ΤΑ 2 ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1:90 ΚΑΙ ΑΝΩ!.. ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ, ΟΧΙ ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ… ΑΜΠΑΛΟΙ!..

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ! ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΡΚΟΥΝ!.. 

Α! ΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΜΕΝΕΙ Ο ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΥΧΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΒΑΖΕΛΟΣ), Ο ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΤΙΜΩΡΙΩΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΜΕΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ “ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ”, ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΣΑ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΗΣ… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ” ΣΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ellinikosthrilos.gr

-/-